Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Min livs kärlek - Musiken

Fall out boy - Thanks For the memories.


SÅ JÄVLA BRA!
  
Fall Out Boy  // Takida .
Fet Lovelylovelylovely.Livet är såå bra, just nu!

  

23 Juli 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Dont. hold Back..

Sitter hemma i Fridas Fiiina lägenhet nu, Ska laga mat och bara mysa i kväll vi tjejer. I morgon ska vi på begravnigen.. Känns riktigt tungt. Men senare på eftermiddan kommer ju Ashely hem till Frida . ska bli riktigt kul och spännande att träffa henne. Synd bara att man är så himmlans kass på engelska kommer ju inte våga prata nått med henne. haha Man får la fråga frida om alla ord. hehe  Neeej men de ska nog gå bra. : ) Och på lörda blir de till Huskvarna och festa lite får la se om man är där hela kvällen eller om vi drar nån annana stans. Och s¨å kommer ju jennie hem från turkiet med ju . : )Sen på Onsdag då blir de Halmstad med Jennie Frida ,Ashely .jennie och Amanda ? Om  den grisen inte dissar då.  Ska sova i tält supa och gå på fix Fm festivalen. Ska bli kuliigt. Hoppas bra väder håller sig . Har ju fan regnat hela sommaren nu. Känns fan as surt. I med att vi ha såå jävla kort Sommar här i svergie skulle de ju inte va fel med lite glädje spridande solsken. Kommer la säker  va sol  när man börjar skolan igen. skulle fan inte bli förvånad.  aaja . haha  Sen såå va de ju sista dan på jobbet i dag med. Hur jävla sköönt som hellst. Nu ska ja fan njuta av mitt Sommarlov. Nehe men om man skulle va lite social kanske.

 

 Har de Toppen ! = ) akta er för solen så ni inte bränner er bara . Host, menar regnet. HAHA  NÖÖRD Heeej då! <3

12 Juli 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
I LOVE THEM. ~v~

Min Vänner är dom allra Bästa Människorna i hela världen. Tack för ni alltid finns där när jag  behöver er som mest och för att ni alltid gör varje dag till en anledning att vakna i morgon. Jag älskar er såååå himmla mycket. Ni är såååå himmlans bra!  
11 Juli 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Osynlig sorg och blinda tårar.. De smakar blod.

Sitter på jobbet nu , ha lite luch så jag tänkte skriva en rad här.. Kan nt sluta att tänka på de som hänt.. Fattar nt att du verkligen är borta ? Vi kännde varanndra inte allt för väll men vi träffades då och då festade tillsammans och så.. Och desutom har jag funnderat hela dagen /Natten på hur  du skaklara av de här. vill att du ska vara hemma nu så ja kan hålla om deej. Men jag vet att du klarar de  . Du är Stark. Och jag vill inte se alla mina vänner må så här dåligt . Jag finns här så mycket jag kan. Jag älskar er.

 

R.I.P ~V~

/ Therese

 

2 Juli 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Fix me !

Jaha va as länge sne jag skrev har juw, ILLA ;D  Men nu i alf så Midommsar då Klart att den va underbar! Hade himmlans kul faktiis. Trevliigt att träffa både gammal och nytt folk :)   whoho, ja tro inte jag haft en dålig midomsar någonsin faktiis ! jaha jaa snart slutat jobba :D eller aah bara hälften kvar i alf  (a) e eusch och fy fan va jag är avensjuk på julia . Hon ligger ner i cypen och steker . jävla fusk och Jag ÄLSKAR hennes nya hus soo lovely !

 nej such jag orkar banne mej nt skriva mer.

cp inlägg

 

 bläää

heeejdå alal snyggingar ! Simma lungt ! ;)

 

 haha heeeej dåå !

28 Juni 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Underbart Bra!

Whooohoo, Midsommar i morgon blir nog bättre än väntat ! Hoppas bara väderet håller. Molnigt kan de va men inegt regn Tack ! :D jah Suppa som Fan i morgon nu då. Underbaat umgås med alla bra älsklingarna : ) Isabelle Jag och Julia ha gjort en Midsommarstång i dag med :D haha s liten och fin , haha neje usch ja orkar nt skriva mer får updatera senare :D Glad Midsommar :)<3 Älsk!
22 Juni 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Baby, i Miss you.

Uach vad jag är trött.As seg  och sur i dag. Kanske beror på att man inte sovigt så himmlans bra de senaste dagarna nu. I går sov jag bara 2 timmar. Tåget givk kl 8 så va tvungen att går upp vid 5 . Men nu är jag hemma igen, och de va skänt att komma i väg lite. fast de känns som att  jag inte ha varigt annat än i väg den här sista veckan.  Me Like.  Tycker inte redigt de känns som sommar lov än faktis. Bärjar jobba i morgon med. Känns ändå rätt skönt. Hoppas ja får bra tider nu bra.  Känns lite surt att min moppe ha gått sönder nu med. precis innan ja ska börja jobba. Så nu får mamma skjussa mej dom första dagarna till pappa ha lagat den. Hur länge är de men ha sommar lov igentligen .. ? Typ 12 veckor ? eller nee 10 ?  aah ialf .. Ja sak jobba 4 av dom och ja tycker de känns  as jobbigt .. Känns ju som hela sommarlove  försvinner ju. fast de är la inte så farligt igentligen ändå , finns ju  anda som jobbar typ hela .. Fast de är bra för jag inte är van vid att jobba så mkt på sommaren.. :P  hehe aaja Pengar blir de ju och de behöver jag ju. Hmm, himmlans va fort allting går. De är ju Midsommar i helgen ju :O Och jag vet nt redigt va ja sak göra eller joo typ, Blir  väll Halmstad. Fast aah jag vet nt får väll se. Hmm , jag börjar faktiis sakna min gammla klass nu . haha jag som TYP hatade den innan men ändå nu saknar jag fan dom. Särskilt alla killar som de är brist på i min klass just nu.  haha  fast min klass nu är ju braa i alf :D 
Hoppas Jag hinner bli helt frisk nu med är trött på att va typ halft sjuk hela tiden .  Frisk Frisk Ska ja bli :D haha
Jahopp,  Himmlans va mycket med tankar man har i huvet  nu förtiden. alldeles för mkt med skit :D hehe jag borde ge min tankar tank för bud. haha  yeaah om man ändå kunnde haha . Neeej usch va jag är trött haha .Kanske borde ute och gå en sväng innan jag somnar..


BayBay.   
17 Juni 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Sommar - vännerna -Underbart .

Nu är man  Hemma i JKPG igen. skönt men ändå inte faktiis, känns som att man inte ha så värst mycket att komma hem till ialf.  =/


Men Ialf dom har 4 dagarna va varigt hur bra som hellst  :) Jag Julia Isabelle Och Amanda ha varigt i Movänta och softat. hel Mysigt! Tog tåget här i från vid halv 5 och va nerei movänta vid halv 8 nångång. Satteigång att grilla korv och sen kom Joel och hälsade en stund trevliit . sen på tisdagen gick vu upp tidigt och låg och pressade och badade hela dagen från  9 till 6 typ. Underbart sen lgade vi kyklig med pommes och beanäs sås. MuMsigt sen blev de att dricka lite  och Jack Joel och Erik kom en stund. Sen senare på Natten När alla va lite lagom Pilo Blev de bada näck :P haha  Ajja Sen så blev de sola en dag till Och spela kort och sncka massor med skit senare på kvällen. Träffade ju även Linus en snabbis med. : ) Ajja  Ha i alf varigt riktigt trevligt och sköönt dom här dagarna.  Tack Mina älskade Flickor <3 !Och Frida har kommigt hem nu med. Känns skönt att hon är hemma. Lurade ju henne totalt när vi gånde med  i skogen och tuttade.. Massor med tårar blev de. Och senare på kvällen blev de  Vättestranden. Tårta tacos Och Pizza . Vi Älskar mat . haha

 ~v~ - Jennie Amanda Frida Isabelle Julia Therese - ~v~

Skriver mer senare nu börjar världens bästa film på tvn  :D
Pussspussspusspuss
.


" Snälla, säg att du älskar mej. "

14 Juni 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Lalalalalal... :D

Whooo , Jag är såå Himmlans Glad.SommarLov !

 


Jag har världens finaste vänner !Älskar er i mängder ! <3
Jag Älskar Sommar ! Juni Juli Agusti.<3333
GLAD SOMMAR!

7 Juni 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
even the best fall down sometimes, even the stars refuse to shine.

ooh fan va kass jag är, jaa självklart blev de fest i lördags. ajja im fucking bad.Jaha  jag tycker de känns såå himml bra  att veta att ja bara har en och en halv dag kvar i  skolan tills jag slutar, och då väntar sommarlovet framför mej, men ändå känns de himmla segt att man ska jobba i 4 veckor  med . Men Va fan utan pengar kna man ju inte va.  hehe ajja känns konstigt att inte redigt veta vad man ska hitta på nu på Midsommar el asså joo jag vet ju typ. eller så men mmh i hur många år är de ni 16 ? så ha vi varigt I movänta och firat midsommar och ja kan inte minnas en ända tråkig midsommar i hela mitt liv,  Känns tråkigt att vi inte ska dit längre . De va typ dom bästa veckorna på året.. Och nu får man se hur de blir i år då.. Sommar Sommar de känns verkligen att den är här nu. Älskar att känna doften av nyklippt gräs och grillandet.. Så underbar är sommaren Blir genast på 1000 ggr bättre humör med lite sol. Helt underbart är va de är. Ha både hunnigt med att grilla ,va ute oh gå och så lite plugg med. Härliigt . Känns faktis som att jag äntligen är på väg att bli mej själv igen. Dags att ta tag i mitt live lite . och för en gångs skull känns de Faktis redigt bra. varigt ett långt mörkt år nu. men hoppas att allt mörker ät borta nu  och ja kan vandra vidare, kännt som ja ah vandrat runt på ett ställe i livet aldeles för länge nu. Nu ser ha posetivt Framåt.  : ) 


Just de sen ha jag varigt as duktig och slutat bita på min naglar :D såå bra jag är haha och sen för första gånger i hela mitt liv är jag fan duktig i skolan . ha fått veta 4 betyg nu och VG i tre av dom :D braa av meej..  hehe :P ajja sen ha aj nog nt varigt nått duktig med :P haha  el joo faktis jag äter nt alls lika mkt godis längre. de är ju as bra :D heheOch Fru är nu i Bulgarien och Gottar siig , längtar aset tills hon kommer hem igen ha såå mkt att berätta.. :P haha usch Min Fru  va skulle jag göra uten henne ? Nästan varje dag sen i från Sommaren 06 ha vi varigt dag in och dag ut. fattar inte hur vi orkar med varanndra.. fast jag menar Fru + Fru så är de ju bara. <33

 

Men Nu ska jag  ta och lägga mej. God Natt! <33

 Show some Love .

3 Juni 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Lyckligt slut..

De är konstigt hur mkt ma kan sakna något, utan att äns veta om de själv. Man känner sig deppig och vill bara sova, tills man inser  va de är som saknas. Att något så litet men ändå så stort kan ha en sån stor betydelse här i livet.

             " You are my lif now. my inspiration"

 

 I morogn ska vi fira Lilla STORA Jennie menar jag,Ska hem till henne och ha de mysigt vi flickor, eller de verkar bara blir jag , jennie och juliia. Eller så skulle vi nog ut och äta.
Sen på lörda Fest ? eller kanske Mormor o Morfar ? Skanar dom as mkt ju. as länge jag va  hos dom. Skulle faktis behöva en lugn helg. varigt väldigt mkt festande nu på senaste. Jag tro inte äns att jag minns när jag tog de lungt sist faktis. Kanske är dags nu, hehe så ja kan spara mej till skol avslutingen och allt mej ju. haha  ajja :P Fick vet att ja hade VG i bild med, trode jag aldig haha.  STOLT . Uccch, ha verkligen inte varigt min dag i dag, började men att ja vakanade typ klarvaken kl 5 el nått, sen så ringer ja julia och då ha hon försovigt sej och vi betämer oss för att ta 5 ver halv 8 bussen, oh typ nä ja ska gå på och ska sätta mej så typ håller ja på att snubbla  haha uscch bra star på orgonen sen när ja kommer till skolan så kommer ja på Fan ja ska ha amf samtal ,och usch va suurt med Cajs-marie som sitter oh säger att jag är bresis lika bra så som ja är. och blablabla... ohh,  aja se ialf s ha vi omvånad och gympa . sen så ska vi ah sv mne då inser jag att ja är klar med allt oh får sitta oh vänta i typ 1 h45min på att  bilden ska börja och sen när  ja ska ah bild så säger han bara betygen sen fick vi gå . och ja e först på listans så ja va inte äns där i typ 5 min . så ja kunnde ha slutat vid halv 11 igentligen. haha aja sen när ja kommer hem joo klart som fan att ja somnar !! och aj ha prov i morgon så ja ah inte hunnigt öva till de i med att ja somnade både i grå och i dag när ja skulle plugga . så ja tänker skita i de i morgon så  får se om de är lönt att jag åker in för ja ha bara 1 letion kvar då villket är psykologi och där ska vi bara få veta våra betyg.. Måste hinna städa i morgon oxå.. sen måste ja ju shoppa en pressent till jennie oxå.. villket ja tänkte hinna med på morgonen.. men ajja ändara säker planer när klockan ringer i morgon bitti.haha brukar bli såå.. Usccch vilket meningslöst inlägg detta blev kännde jag haha.
Sitter här och lyssnar på Gyllebe tider nu , man ka ju inte annat än att tänka på sommaren. ska bli så underbart med lite Sommalov. 


I bland kan ja bli så arg på dej , de känns som att du sviker på något sätt. som att du inet längre vill finnas där. som att du vill känna dej bättre genom att se andra lida.
Men på ett sätt gör de mej inegting, för då vet jag hur svag du igentligen är,så svag att du måste få andra att må dåligt för att kunna på bra själv.


And hay Bitch Thats weak, really weak..

 

Men Nu Väntar Min Varma Och Gosiga Säng! GodNatt! : )   < 3

 

31 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Riktiga vänner ?

NI borde se., och förstå..  :(
29 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Is it enough to Love ?

usccch en fålig dag i dag. PluggPLug Plugg och världens huvevärk..
Ska lägga mej i sängen och glo på tvn nu.."Barn behöver kärlek
-särskilt när de inte förtjänar den. "Fru åker på onsdag. :( <33Frida kommer hem om 12 Dagar" 1 års väntan över Masssor med Kärlektill Dej <33333

 

God Natt^^

28 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Man ska inte sörja det man saknar ,utan glädjas åt de man har.

Va en evighet sen jag skrev här. Vet nt varför men.. Känns som att ja bode ha en hel del att skriva men nu kommer jag nt på nått alls.. haha Ajja Kan berätta lite om Min helg ialf. 

Fredag : Först till skolan, hade bara 3 lektioner, så de gick forrt . ahde även psykologi prov med Ju Skit Kasst.. haha  Sen ialf  så kom isabelle och mötte oss så gick vi bort till Stan Hanna , Isabelle Julia och jag  hehe shoppade lite småt.. Linne ,skor och en jacka.  Sen efetr de åkte  jag och hanna hemtil mej och gjorde Hambörjade . gott gott. ^^  Haha sen vidare till Isabelle och förfestade lite . Mycket trevliigt precis som vanliigt sen så åkte vi in till stan och de va faktiis trevliigt . Va och kollade på När Hedman och som spelade oxå. :)  Brabra . Sen så åkte vi hem till isabelle allihopa och sov.
Lördag: Vaknade bakis som Fan, och va bara hur trött och seg som hällst. Jag och isabelle förljade hann till Bussen och gick sen till Ica och käpte Chips , dip Och Loka :D haha MUMS ! Sen ialf så segade vi  hela dan Hoppade in i duchen och så gjorde vi ordning oss igen och in till stan och  d eva riktigt trevliigt tillslut  :D Träffade Julia Amanda Jennie och Lollo :)  kvällen va skit bra . Men tills innan vi skulle åka hem Så gick jag och jennie oh då hely plöstligt är de nån jävla tjej som kallar jennie Hora och då ka nt jennie hålla käft och då börjar dom slåss.. haha ja bah stog där som ett jävla fån och fattade inget haha men till slut ialf så fatar ja att aj aknse ska hjälpa jennie och typ knuffade henen  så  gick vi iväg.. :P haha Shiiit,aah men sne så inser vi att vi ha missat bussen och då när vi är påväg bort tillbacka så Är de tre killar som frågar mo vi vill ah skjuss  och Fan av bra tänkte vi och hoppade in i bilen.. haha  men jaa visst grejen är bara den att dom vägrara släppa av oss sen och vi inser att dom lurat skiten ur oss och tänker kära oss till Anneby..:P haha så vi typ bah men släpp av oss För fan. Dom: nee nu sak vi till Anneby . haha och ialf till slut öppnar vi dörren och säker att vi tänker fan  hoppa ut nu haha men ialf så stammar dom i Huskvarna och släpper av oss och vi bah jaaa ännu längre hemifrån haha Grattis.  Mne till slut efter att de kom ännu flerkillar från anneby och ville att vi skulle hänga med ringde vi till Fredrik och Han kom oh hämtade oss.  Haha Hemm vid halv 5 el nått tro jag och jag och isablle somnade på en gång..
Sönda : I med att  jag ah varigt oss isabelle hela helgen va de hur skönt som hellst att komma hem Och ska bli himmlan skönt att sova i in egna säng. haha aaja i dag ah jag tn gjrot alls för mkt faktis . måste igentliigen Plugga lite men ucch nee Fan av surt . Fats man får la se till att hålla ut dom sista dagaran innan sommarlovte nu. Ska ialf till Mormor och käkade kvällsmat oh så sen. Är ju Mors dag så..  hehe  Ajja, Min helg ha varigt Rätt bra ialf.  Borsätt från vissa små saker. Tack för en  Trevliig helg Flcik och Pojkar! <3

 

 

Hur ska jag igentligen veta , de är ju inte så att du precis Verkar hålla de du lovar, blir fan besviken på er båda två. Tänk in er själv i Situationen . Besviken Riktigt besviken . =/

 

Och Kärleken ? mmh , varför ska de va så komplicerat för ?

 

"Människor är såna som använder pengar de inte har,
till att köpa saker de inte behöver,
för att imponera på folk de inte gillar! "

 

 

HeejDå.^^

 

 

 

27 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Orolig!

I morgon Fyller Isabelle år. ! Min Fru ! Glöm inte Gratta henne !

I dag ha ja nt gjort nått alls . vaknade vid 11 och orkade nt med skolan . blev att plugga lite sen så va på lång promenad i solen med  Hunden. Sen kom Daniel och Chrille . Spelade kubb och kollad epå tv.. :D haha ajja de ha vatt en bra dag!Uscch aj orkar nt skriva mer nu..


Pusssss <33

22 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Inte utan dej, Aldrig.

Obeskrivligt dåligt!          Så jävla dåligt!

Jag klarar nt av att ha de så här längre.

21 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Sommaren 07 - " Så Bra Vi Vill "

Herregud! Vad gör du?
Vad är det för tråkig min!
Det är fest (chips och grill)
Du är bäst (näst intill)
Kom igen och dra upp din gardin!
Spela inte död som TV:s testbild
Du måste ge oss lite program, madame
Du är ung men jag är yngre jag har fyllt tjugoett
Kom och visa mej vägen fram!

Leva Livet - Kom så ska vi leva
Livet Livet - Kom så ska vi leva
Leva Livet - Kom så ska vi leva
Livet Livet - Kom så ska vi leva

Herregud! Det är ju du!
Det är ju du som är husets värd!
Är du sur? På allas sätt
OK Du har rätt
Det har gått sönder ungefär en porslinsaffär
men vafan, natten är ung
vi kan slå sönder några timmar ihop, ihop
och när dom kastar fat och vaser runt omkring
kan hitta skydd i samma rum - och...

Leva Livet - Kom så ska vi leva
Livet Livet - Kom så ska vi leva
Leva Livet - Kom så ska vi leva
Livet Livet - Kom så ska vi leva

Herregud! Det är dimmigt!
OK Jag har druckit en del vin
men jag vet vad jag säger
Du är fin...

Leva Livet - Kom så ska vi leva
Livet Livet - Kom så ska vi leva
Leva Livet - Kom så ska vi leva
Livet Livet - Kom så ska vi leva
De är bara 10 dagar kvar till de är Sommarlovet,  och allt känn  såå himlans bra !  8:de blir de sommar lov 8:de Kommer frida hem, 9:de hemligt 9:de studenten och oohhh Fy va Underbart! Sen är de midsommar och Halmstad .. Movänta, mellbystrand ,liseberg och Utomlands. Och så Jobba med förstås.. :P  Jag  ska nt planera för mkt ..:P ska ta de som de kommer...  Leva på hoppet som förra sommaren och gud så bra den blev.  De blir va man gör det till . Jag mår så himmlans bra av sommaren..Juni Juli Agusti"<333Och just de , jag fick ju G i Matte med .. Sååå jävla bra är ja haha :D Ja som hade IG innan . jiippii :D haha  neej nu ska ja plugga lite till . ha de toppen  :D Pusssss<33

21 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Enkännsla , som handlar om deej..

Its the fallin in love thats makin me high,
Its the wondering around thats makin me cry,
Every night Im awake, there is nothing I can do about it,
Youve got to know what I mean when I ask, Do you love me.?
I fredags hade jag supper kul :D en HIMMLANS BRA KVÄLL !Tack alla <33
<33

20 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Som alla änglar i himmlen...

Varför rinnger du äns till mej ? Jävla Idiot.Usch , va jag fryser.. Höll på att dö när ja skulle åka hem ju.. as kallt. Men nu ligger jag i min sköna säng med täketuppdraget till hakan..
Jag önskar att du bara kunnde förstå, att du förtog precis hur ajag känner.  Vi ah knappt kontakt längre, de  ända orden vi säger till vandrandra är dom orden vi måste. Du kallar mej elak. Jag Kallar dej Mamma. De Finns vissa problem man aldig pratar om .. och kännslor man aldig erkänner att man har. Man förtänger takar och känslor precis så som med allt annat. När ögonen blir fuktiga av alla din salta tårar och du käner ilskan sakta komma, du vill ju inte gråta, du vill ju bara vara glad. Du förtänger och skjuter på alla dina åsikter och sedan är du så full av alla åsikter och tankar att du hellst inte längre vill vara ensam .. För alla vet ju att när mörkret faller och ensamheten smyger sig på , då är de svårt att hålla in dom förbannade trårarna.. Never say you dont love him if you cant let him go..


Jag tycker om er dunder mkt, ni är såå himmlans bra.jag älsar att spendera min tid tillsammans med er. <33


Om du lever i 100år så vill jag leva i 100 minus en dag ,så jag slipper sakna deej.. <3Jag ska vell sova nu, så man kan vakna upp till en precis lika booring day like always ...
God Natt! <3

Jag behöver Sommarlov...
 
Om Kärlek Vore Tid Skulle Jag Ge Dej En Evighet..
Plez, say you will be mine..

17 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Jag ger inte me rän vad ja får tillbaka.

jag saknar min fru ! As mkt., har inte lekt på en hel vecka typ.. haha Hon är bäässst ! <33

 

Jag  vet fan inte va ja ska ta mej till när de gäller er två.  va jag än gör så är de ju bara fel. Jag vet att jag bara är en plåga  för er just nu. Men de hjälper fan nt att  ni är sura på mej hela jävla tiden.. NI fattar fan inegting . de är fan ingen som gör de. Hur kan ni bli arga på mej bara för att jag är sjuk.?? Och hur kan ni bara sitta där och ta alla saker frö givet om mej hela tiden..
Just nu Hatar jag er. Ni fattar Fan inegting.
Livet innehåller så många pusselbitar.
Både stora som små,viktiga och mindre viktiga.
Är lycka när man fått bitarna på plats?
Eller är det när man blundar.
Blundar för en stund och glömmer.
Glömmer det eländiga pusslet.
Pusslet som ändå är omöjligt att lösa?

Never give up, if you still wanna try.
Never dry your tears, if you wanna cry.
Never seattle the answe, if you still wanna know
Never say you dont LOVE him, if you cant let him GO..Ska ut med Hunden nu. <Pusspuss.

14 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
såren som aldig läkte ....

Heello, inte skrivigt på as länge nu..  Vet inte vrf.. känns som  ja ha massor att skriva men  va fan  ja kommer nt på nått.. haha aaja Kan berätta lite om helgen ialf  Fredas : satt hemma och gjorde typ inegtiing , så ringde jag julia och vi betämde oss för att festa.. och så blev de åkte till  Henne började drick lite oh så..s en så blev d ein till stan och träffa  lite folk.. villket blev riktigt trevliigt tillslut..  Förutam bråken då.
Lörda: Vaknade typ vid 1 och  va verkligen seeeg som  fan . haha hoppade in i duchen och gjorde i årdning mej lite sen så åkte jag in till moster på Torpa och  käkade med släkten och så.. sen åkte jag och alex hem hit och   och sen lika fort ner till julia och in tll stan  jag jenniie   julia  åkte och satte os spå vättestanden  himmlans trevligt tills de kom några jävla typ 50 åriga gubbar och började mukka med oss..  till slute blev vi piss off  på dom och tänkte gå så då säger Han svart skalle till jennie ??!! öööh hon e fan så svenk hon akn bli och  sa vi jävla negrar och aah då blev dom fan galna kallade  julia hora och allt så då kom  typ två killar fram och jälpte oss och sen lite mer folk villketr va tur haha annas hade vi nog fått  stryk el nått .. haha dom va fan dumma i huvet..  aja sen åkte vi till Torpa där vi festade.. Mennigen av sen att vi skulle till Vättestanden igen ?  tro jag.. Men jag va liet för fuller och åkte hem.. Bussen hem va trevliiga :D hehe
 ajaa sen såå  vandrade jag bort och kollad epå film och kom hem typ halv 7.. så nu är jag fan as seeeg i dag oxå ha sovigt till kl 3 och sen ahaj bara suttigt här nu typ.. En trevliig helg ha de varigt i alf.. Tack Julia och Jennie <33Jag tro jag skulle kunna sova bort hela mitt liv, känns inte som de finns något att va vaken till längre . Finner igen bra anledning att göra något. Jag skulle verkligen behöva en paus fråna allting.  Men va skulle de igentligen  lösa. att fly från allt `? Vilket jag alltid gör. Tränger bara bort alla kännslor hela tiden..  Jag är helt jävla vilsen jsut nu.  Du skulle  bara veta hur svårt de är att inte kunna lita på sig själv.. 
 Jag kan inte sluta att tänka på dej. Så här har jag hållt på i över ett år nu. Jag vet fan inte vad ja känner. Men nått måste jag ju känna i med att ja  inet kna sluta tänka på deej. Och dessutom skulle min värld gå under om jag fick se dej med någon annan.. Men vrf kan jag inte bara släppa taget om dej.. ? Snar har du glömmt mej och då är de jag som står där som en jävla idiot och funnderar på va jag ha hållt på med det senaste året ..  En underbar Romans som aldig fanns ?

 

aaja , usccch ska vell gå nu... PUssspuss


</313 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
thats it bitch !

Västa bästa Tv kvällen  id ag juw :D Ugly betty,desperate housewives  Och sen Christin :D Ledigi mon igentligen men ska in och göra ett prov så åka in l 2 och hem vid typ 3 ..

 

 Ajaa i dag ha ja varigt duktig :D Städat mitt rum damat skurat ocg damsugigt städat min gaderob  och varigt duktig :D haha

 

aja nu börjar de igen .. Skriver mer seen :D Pusssssspussssss.

8 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
You are my angel, my specill star!

Han va mogen nog att be om förlåtelse, in reality . <33
 Jag är jävliigt glad att jag har dej . DU betyder as mkt . Utan dje skulle jag nog inte klara av alla mörka dagar på Ed ! <33 En vän  som du skulle alla.Pussssspuss God Natt ! <3
7 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
life is a short trip...

Let us die young or let us live forever..De finns studer då allt är såå himmla bra man bara lever , men het plöstligt så vänder allt de känns som man står ensam i hela världen och alla är imot än. De  är då man inte vet va man ska ta vägen  när man inte  vet vad man vill eller va man ska göra . man vet nt villken väg som är den rätta. de är som att man står i mitten av en stor rondell med tusen vägar och man vet inte villken väg som är den rätta. men är rädd för att välja fel väg, men ändå är de någon väg man måste förlja . Men men vill inte göra fel och väljer att stå kvar . så fotsätter livet  precis som vanligt , du vandrar men kommer igen stans och allt runt omkring dej blir bara allt mer fel.
Man är fast i sitt eget Helvete.Denna helgen ha faktis  varigt den tråkigaste på länge .. Även att kvällen började riktigt trevligt hemma hos joakim.. Men men nästa helg blir de ignet drickade för mej och kanse nt på flera helger faktis..De är ju bara de att de finns inte s¨mkt att göra nu för tiden.. Så då blir de att man festar .. hehe ajaa , just nu känns livet almänt  tråkigt ..  De ända man gör just nu är att vänta på sommar lovet . Göra klart de sista i skolan nu med .  Nationella prov i matten denna vckan på tisdag och freda. måste verkligen klara de. annas kommer jag få Ig i matten . Är ledig på onsdag ska bli himmlans skönt faktis..   även att jag igentligen slutar 12. Men men i dag blir de att  bara  göra ingetiing ut och gå sen ialf.. Städa rummet behöver jag verkligen göra .. ligger kläder över hela golvet.uscch.. Sitter och lyssna på mion och frus låt  från i sommras . såå jävla bra va den sommaren..Nehe nu ska jag gå.. ByeBye. <3

Yes i fucked him.. ..
6 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Beroende ?

Jag är as TRÖTT !

I miss him a lot.. <3
 

 

2 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Sex and the city !

Ha du någon gång känt dej som den mest ensamaste perssonen i helva världen,samtidigt som du står mitt inne i ett rum fullt med folk  ...


 De finns visa dagar då man bara vill ligga i sägen och gråta , då man vill att någon man tycker om ska ligga  jämte och hålla om än. Dom dagarna man känner sig helt ensam, och vet inte längre va man ska ta sej till..

 


Jag tycker inte om att inte veta vad som finns kvar när man vaknar nästa morgon. Jag vill inte behöva känna mej osäker om du tänker vara min vänn.. Jag vill kunna vakna upp och inse att jag har dom bästa vännerna i hela världen. Att utan dom skulle jag inte vara hel, att vet att dom skulle stötta mej  till 100% utan att snacka bakom ryggen på mej. Att de va dom som fick men att känna mej  lite mer speciell än alla runt omkring mej. Och att dom älskade att få mej att må bra ,precis så bra som ja vill att dom ska känna sej när dom är med Meej. Jag Älskar er <33

 

 

Jag har haft en trevliig  lång helg. Orkar nt skriva vad jag gjort men de ha varigt  en trevlig helg ialf. Tack För i går Pojkar och Flickor  <3

 

 Du behöver inte tycka om folk bara för att dom tycker om dej . Och du behäver heller nt hata någon som hatar dig.

 

God Natt! <3

2 Maj 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Nobody knows.

Nu är de dags att resa dig up, att ställa dej på dina egna ben och stå för vad du vill och gör. De är dags att låta din egna röst  höras högre än alla andras , de är nu de är din tid, din plats att vara dig. Du ska blir vuxen!
 Jag tycker det kännas som Sommarlov och gissa hur underbart de känns då?  Jag är glad i dag :D hade en trevliig kväll i går! Ikväll/dag blir de nog en film och  poppcorn i min varma säng aldeles själv . håller på ett blir sjuk nu, as ont i halsen, kommer väl lagom till   i morgon nu när man ska ut och festa . Men ja ska allt festa ändå :D  Lite ont i halsen ska inte hindra mej inte.
Varför säger du nt va de är som är så fel istället . Du kan nt klara av allt själv. Du vet ju att vi finns här. I alla fall jag och hon. Dom andra kommer och går men ja lovar att  vi finns här för dej, men du måste låta oss göra de också . <3Jag tro ja låter dej komma till mej istället,  jag ger faktis up.
eller ha jag sökt förlänge för att ge upp ?


Why Love Me ? Im just a Teenage dirtbag

 

Solen väntar! :) Pussss<3329 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Underbara Sol !

ooh nu börjar ja blir rikgit jävla allargisk..  jävla pollen :( !

 

I mon blir de skolan sola stan  och städa.. Sen leka med Fru?


aaja ja e AS trött ! God Natt! <33

26 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Undr

ooh nu börjar ja blir rikgit jävla allargisk..  jävla pollen :( !

 

I mon blir de skolan sola stan  och städa.. Sen leka med Fru?


aaja ja e AS trött ! God Natt! <33

26 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
24/4

ååh :( blää ja e sur nu tack vare mamma som lagar äklig mat. jag e as hungrig och hon gör lasang.. blää jag hatar lasang.. så nu komer ja va sur hela dan, ända till kl 20,00 för dpå börjar Ugly betty .. haha jag vet jag är patetisk..


meeh aja ja ha vatt as duktig juw.. ja ah förbättrat min frånvaro från 30 % till 11 % as bra är jag juw :D haha Fick vg på mitt omvånadsprov med och på min  svenska uppsats :D jiiipii jag är bra! haha
 aja nu ska ja ta mej  en macka och sura vidare.. ha de nice Pusss!
24 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Det är svårt utan er </3

Jag är livrädd , riktigt jävla livrädd. Jag vet inte vad som kommer finnas där när jag vaknar upp igen, jag vet inte äns om de är något som behöver finnas där. Jag skulle villja lämna er  bara för att ni ska inse  va ni gjort mot mej .. Men nu när ni lämnat mej här på jorden ensam.Det va inte så att vi ptatade varaje dag eller att vi talade om för varandra hur mycket  vi betyde för varandra utan de  behövdes inte . vi viste om de alla tre.  Varför  lämnade ni mej stånde ensam bland alla frågor och alla olika vägar att väla imellan? hur ska ja någonsin lära mej att välja rätt vägg ? Och hur ska ja någonins kunna hitta svaren på alla dessa svar?
Fattar ni inte ! jag klarar mej inte utan er ! Kom tillbaka!
R.I.P !7/5-05               (V)                 13/5-06

23 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
im running away..

 I just wanna fly away today, to find myself a better place to stay..

My heart is not a playground .


im weak.Helgen ha varigt okeej. borsätt från vissa saker..
Men i alf inget drickande på ett tag nu..
jag vill att du ska älska mej ,älska min kropp ,älska  mej när jag är sur , älska mej för att jag hatar dig, älska att kyssa mej , älska att reta mej, älska att ha en mysig hemma kväll med mej, och ja vill att du ska älska att älska mej.
snälla säg att du saknar mej?

Ska vi rymma ?  My life is so boring.

blää nu väntar Data boken .. prov i mon.. byebye <33

23 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Listen..

its so over.
20 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
De borde vara vi !

 So dam close .


Shiit tror de är typ tredje gången ja skriver här nu..  ahha Brist på annat.. Variigt en seeeg dag i da. Suttigt i solen och seggat hela dan typ.. hhe sen så hyrde jag och Bella  Film men  den va fan as kass.. haha  handlade typ om gräs haha as kass..  Kommer nt i håg sist  jag och isabelle hyrde en bra film.. :P haha aja  I morgon blir de kanske a6 en sväng sen Grilla ? aja..


Blää Jag ha varigt på kasst humör hela veckan.. Tråkkigt !  Typ lätt ireterad och så stör jag mej på de mesta .. =/ aja tror de beror på att ja går och tänker på att ja kanse aldrig komme få spela fotboll igen.. ? asås va fan ska ja göra nu.. !  Går fan hos sjukgymnasten men d ehjälpe rju fan nt.. Jag tänker  börja spela i smyg om  jag så måste.. Va Fan ja spelat  fotboll hela mitt liv .. Fotboll va mitt liv och nu helt plöstligt kna aj nt spela längre..?! =/ Blir så jävla arg när ja tänker på dej . Jävla ben som ska första skiiten.. ooooh :( Och sen alla andra saker som snurrar runt i huvet på meej..

This is not haw i wanna live my life..


Jahap,  snacka om att längta till sommaren..  Ha inte planerat nått redigt faktis mer än att jobba ,tänker ta sommer som den kommer  Brukar bli bäst så.. Bättre med låga förväntningar än höga då slipper man i alf att bli besviken..   Juni Julia agusti..   Lalalalaaa
 

Jag vill göra nått nytt , Typ flytta börja med  fallskärmshoppning  el va som hällst .. De suger ju de här livet samma sak varje dag . Blir galet utråkad av de här livet..


Kolla på film nu.. GodNatt! <33

12 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
SMile , Big smile..

Det finns en sak jag längtar till året runt och de är Juni Juli Agusti Då är allt såå himmla bra!


Villket underbart väder !

Suttigt ute hela dna nu typ. sköönt. Blir inget grillande i kväll ska ta de i mon istället .


Festa i helgen me kankse.? de är ju faktis sista helgen inna skolan nu igen..

 

Cold as ice fore me.

12 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Jag vet att jag sårar...

Trevliig kväll i går.. !

Lovte har gått fort de är redan Torsdag..ha typ inte gjort allt smkt  I måndags va jag med isabelle  och elli nor  köpte fläskade pizza och sen hem till mej och kolla på ne massa filmer domnade typ vid 6 haha  sen i tisdags så  va ja hos sjukgymnasten =/ och sne va  va jag, isabelle jennie ute och gick en sväng sen såå ringde julia och vi åkte till amandas bros lägen het och  llagade mat och kollade på film oh sov sen där.. på onsdan solade vi och sen hem göra si i årdning  och  sen hem till Amandas bro igen.. för festade och sen huset. Trevliigt trevliigt . :) i dag  såå ha vi bara segat .  ska nog Grilla i kväll :)   Woww , 56 Dagar kvar!

 Man saknar vissa människor mer än va man tror !


 

12 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
never for ever.


Tvinga mig inte att tänk
det blir bara fel,
Tvinga mig inte att skratta,
jag gillar inte att ljuga,
Tvinga mig inte att gråta  ,jag vill inte tala sanning. 

 

 

Själens spegelbild.

Sorgsna ögon men en mun som ler
I ögonen man sanningen ser

De kan inte ljuga som läpparna gör
De kan inte dölja det som finns innanför

Men ögonens språk kan vara svårt att tyda
När de läpparna ej vill lyda

Men ögon som tar så öppet och klart
Är något så vacker så unerbart .


9 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
its just a broken heart..

mmh,  Allt känns  dåligt just nu.. Måste verkligen at tag i mitt liv.
 

jaha då va de lov nu då.Heeejdåååå

 

blääää. :(

8 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
R.I.P

Han kysste henne o sa att han älskade henne, Hon älskade han oxå, men ingen av dom viste att han några timmar senare skulle Lämna denna jord.

 

Vi  Tänker på deej. (F)

 

 

 

 

 

8 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Blommor och Bin.

Shoohoo...  Va nyss ute och gick  med  vovven en stund,  skönt väder är  de ju nu..

 

I dag ha ja nt gjort allt för mkt.. seegt..

 i mon ska man på kurs   och innan de blir de nog.. STan shoppa nått snyggt  att ha på sej till Helgen.. !
 

 Nu är de bara två dagar kvar till Lovet !

Jiiippiii .

Jaha  ska man sluta hoppas och lägga dej bakom sej nu då ?! =/

 

Girls just wanna have fun. !  Laalalalaa..

Heeejdå!

3 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Goooood Naaaaatt ! <333

Nu Har jag  tagigt på mej min Tur pjamas Och Mitt Tur armband  så  kankse i alf kanske du Kan skicka mej ett God natt Sms Som du gjorde förut.. <3

 

 

Jahop Fan Hv :(  ! Dags att sova ! God Natt! <33

 

 

2 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
its just a dream .

Slutade skolan vd 11 i dag ! sköönt.  Jag och julia tog 25 an hem så ja gick  mej en liten promenad. Hämtade bara hunden och så gick ja en lång skön promenad.. sen lagade jag mat och satt vi datan en stunde ochs en så va ja ute och lekte lite med Frida och jocke en stund  haha trevvligt och nu kollar jag på hockyn.. FAAn HV ! ligger under med 2-0 efter 12 min ! ILLA .

 

yeeaah yaaeh ,  Ha matte prov i mon blää av tråkiigt . men men måste läsa ut min bok oxå oh sen ha ja lovlovlov:D I LOVE IT .

 På lovet ha jag inegt speciellt inplanerat mer än att Feeeessssta Och träna träffa deej Och leka med brudarna Och Fru:D .


 Im Not a toy so baby plez stop plaing with my feelings..

 

I whant you !<33


GooooodBaaaaaaay!

2 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
tonigth im going to shine.

Wow  :D bara 4 dagar kvar sen är de Lovlovlovlovlovlovlovlvo!!! Och Påsk ! Underbart!


Jahop ,  NU är de dag för att börja om . Lägg allt dåligt bakoms sig . och ta en dag itaget..

 

 

Sooooommar! Me Like a Lot ! <33  Big Smile.


byebyen! <33

1 April 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Jga vill vara MED inte UTAN deej. </3

Fan ! Kärlek är verklig inte min grej.. 

31 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Hocky <33 Fotboll

I dag så ha de varigt en rätt okoej jag .. eller den började dåligt av riktigt deppig i morde när ja vaknade.. försov mej gjorde jag ju med såå ja kom lite sen men men..sen på lektionen så  ska ja skriva ut vårt typ 4 sidor långa arbete om Psykolog .. och tro fan jag nt hittar de då.. så nu får la ja sitta och skriva den rästen av kvällen Jiippi !! NOt.. men sen i alf hade vi gymmpa på ps med en annan klass  . spelade vollyboll redigt skojjsigt va de redigt kul att va igång lite igen spelade lite fotboll oxå as kuligt . Snacka om atta jag saknar fotbollen.. så efetr de käakde jag och Rebecka Pizza.. haha ucch men sen efter lite mat och gympa blev ja på bätter humör.. så dagen ha bara rullat på sen..  slutade vid 4 och så åkte jag till isabelle och  kollade på hockyn med henne och jennie. :) Trevliigt . DOm vann ju .. as  braa :D:D  håååvveeee !!
Så nu ska ja ducha skriva lite på arbetet och sen sooooovva . Helg i morgon fy Fan Va UNDERBART! sen är de bara 4 dagar kvar tills lov :D jippii.

 Neej nu måste ja gå.. Pussss Puss Sov gott.

ååh , jag vet inte vad jag ska tro eller göra. Nu verkar du helt plöstigt som att allt är som vanligt ..? why are you hurting me like that, i cry my self to sleep becuse of you..
But.. i wanna be with you annyway.. <333

29 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Sol SOl och SOl

 mhm fyy blää va tråkigt de är med skolan. :( Vill bara hem nu.. Slutar 10 i 4 sen ska ja hem till isabelle ska färga håret och kolla på hv med Isabelle och Jenniie :D   Och Amanda ? hehe :P Julia är såå jävla tråkig och dissra oss ju =( Men men  I mon är de freda  Gud av skönt ! Då ska  va nog ut ock käka alla flikksen och sen på lörda blir de innabandy cup och sen på kväll kanse konsär ..? Ajaa ,  de blir nog braa :)

Men om man skulle gå bort till ps och ha idrott..

 Pusss Puss <33

29 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
From The bottom of my broken heart.

Jag Hatar att Sakna dej !
28 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Inga Rakblad Svider Som Kärlek.

I wanna be with you.</3

Min dag ha varigt rätt ookeej Faktis, frörst skolan hade prov gick rätt så bra tro jag i alf. hehe Slutade kl 10 så gick vi  oh fickde jag Julia och emelile . Trevvliigt :) sen kom mamma och hämtade mej och jag Fick massage och så va ju hos Naprapaten . Knäckte min rygg nacken oh höfen  oh så benen.. as skönt känns bra i kroppen nu..hhe ska gå till sjukgymnasten med några ggr så får hoppas de går över snart så man kan börja Lira lite Fotboll Igen.. De skulle verkligen vilja igen. Men Men just de sen efter de åkte jag till Lars-Erik och städade sen hem till Hanna oh lekte en stun doh sen hem oh  så badade jag . as skönt log oh bubblade typ i en timme så att ja somnade . haha  sen ha ja bara kollat på fotbollen typ.. :)


Ligger nu i min säng alldeles ensam och kollar på American idol , ska snart sova så man orkar upp till jävla tråkiiga skolan i mon..OKej  DU vann du Fick mej  precis att  känns meej jävligt patetisk och onödig. Hur kan man ha såå fel om en persson som  man trodde sig känna så väll ..(?) oooh :(

De blev nog ett slut på något bra i alf.. =/ <33


Neej nu väntar sängen God natt!

Något så bra slutade så dåligt.

28 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
SOOOOOOL :D

Woho :D  as sköönt väder .

 

´Nu sitter jag i skolan och seeggaar, snart prov.  uscch :D hehe
Efter skolan sen ska ja på  typ massage oh sen ska jag nog leka med isabelle.. El Hoppas på d ei alf (a) haha aja  men nu  börjara ja . Ha en Toppen bra dag i solen ;) Pusss PÅ skinkan. <3

28 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Broken..

Precis som med allt annat här i mitt livet.. Inget varar för eveigt

De som Faktis sårar mej är nog de att de aldig berättade om henne, inte de du gjrode me henne utan, de att du aldig hade tänkt att berätta de.


Jahop Underbart väder i dag. va på redigt gott humör i dag :) Mkt flumm i skolan med Både Hanna Och julia :) Hehe va skulle man igentligen göra i skolan utan dom.? mhm De är tur man ha er.<33Mhm I Helgen tro ja att de blir lungt bara faktis.. Tycker de skulle va kul att leka med min små Flickor Ochså ? :) hehe Men nsart är de lov och Gud va de ska bli sönt. De ha ja längtat efter . Och sommar lovet . jaa de är ju inte alls långt kvar .   Just de Sommarlovte har ja väntat på ända från den första skoladagen. Och snart är de SOOOMMMMAAAR LOOOOOV Ocg fy För i fan va Under bart de  ska bli . :)

ooh ha prov i morgon.. SKulle pluggat i går men jag somande så fort ja tog upp böckerna typ..  Så ja la mej i sängen vid typ halv 9 kollade på tv och sen vi typ 9 så sov jag. Så ja  va redigt pigg när ja vaknade. SKöönt ! Åkte till julia efter skolan och pluggade såå nu hoppas jag att ja kan provet i morgon. :D hehe

 

Hur ofta och hur mkt jag än funnderar så kommer jag aldig fram till något bra.. VRF måste de allting va så himmla kronligt . vrf kan Inte bara ja vet va ja tycker som alla andra normala mäniskor.. vrf ska ja Funndera dag in och dag ut på om de någonsin kommer blir vi. Varför måste jag alltid tänkt på dej innan ja ska sova och vrf måste ja alltid önska att du låg här brevid mej och höll om mej just nu. Och vrf måste de va just ja som vill ha dej men soma aldig ta tag i de. och vrf måste de va ja som är himmla trög och inet vet vrf jag  alltid måste  tänka på att  Inte tänka på deej. !! ooh  , :(  Varför Kan de nt bara vara Du&Jag ?
Aja Man får väl se vad som händer med Tiden..

Dags att sova nu God Natt ! Puss <33

 
 

28 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
baby plez ,say you will be mine..

ooh shiit ja kan nt sluta att  tänka på deej, va en eveghet sän vi träffades känns de som.. och Du ska ju åka bort nu igen..

I wanna be wite you baby. <3


God Natt !   - Soooo hopless...
25 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Ingen klarar av att leva med förmycker Hat!

ooh, Jag bli varm i hela korppen när jag tänker på dej, de börjar när du sätter din armar runt min nacke oh kysser mej och säger att du älskar meej.jag blir varm i hela kroppen när jag ser dig gå förbi mej . du är den bästa och mest underbaratse människan  jag träffat i hela mitt live.Du betyder mest för mej.
Om du dör före mej får du vänta vid grinden och vaka över mej som alla änglar i himmlen. Jag lättar mitt sinne och är frälst i min själ, Du vet hur jag tänker för du känner mej väll .
Skulle gör allt för dej ,Skulle ge dej min mitt liv jag vill ge dej mitt hjärta jag vill ge dej min tid. Du får mej att må så jävla dunder bra du är den finsate jag vet och du är underbar. Vi ha stunder kvar som vi ska dela tillsammans  Du och Jag måte hela världen bara Vi och ingen annan Ser in i dina ögon och hela kroppen blir varm  jag kysser dej på halsen när du håller om min hand.  Du ger mej berg med kärlek och du ger mej hopp. Ligger naken vid min sid och du smeker på min krop. jag lovar deej Att jag kommer aldig lämna deej . Du är bäst i hela världen och jag älskar deej.Släpp mej fri låt mej flyga från dehär.


Helgen: Den ah varigt bra.  Tog de lungt med isabelle i fredas .  Och i går blev de a6 och sen fessta i Skillingaryd. TRevliigt.
Kortfattat men  fr ha nt hänt nått kul haha :D


 Jaja NU känne rmna ialf att sommaren är påväg , och det är ju TOPPEN. Sommaren gör mej glad.  Jag går i ide på vinter (sur allt kännt tråkigt och livet suggeer) Men sen på sommaren då Lever jag :D haha  Då är jag glad och livet duger lätt..:D haha 

Jag önskar attd e va sommar året runt ! haha


Jag vill Faktis att du ska vet att om du nt mår  eller om du bara berhöver någon som lyssnar så Finns jag här för deej. Vill inte att du ska gå runt och må dåligt pågrund av att vi nt ha tagigt oss tid att lyssna.Vi Finns här För dej . Vi äLskar deej! <33

Nehe men om man skulle Städa rummet och Plugga lite =/

oohh Lov snart 9 skolDagar kvar! 

PussssPussss<333

25 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Torsdag .

Jag måste frå känna dina händer på min kropp Jag behöver känna när du kysser mej och när du smeker mitt hår på de underbara sätter så som bara du kan. I Need you !Bajs vilken dålig 7tråkigoch seg dag de ha varigt i da..

 

 

22 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Jag Försöer verkligen. de gör jag..Helgen: I fredags så va de skolan sen till a6 med isabelle shoppade lite smått och så sen hem till isabelle  och gjorde typ inget . Åkte sen senare in till idrotts huset och kollade när simon spelade innebanndy. :)  vann med 10 -2 as bra :D hehe sen hem til isabelle igen hon lagade Mat till meej och simon .. As gott.. :D hehe sen blev de  film  och  lite tråkiga samtal där på kvällen.. men sen snackade vi massa skit och sen sov vi. :)
Lördagen: vakande typ vid halv 1  och vi som ahde bestämt att vi skulle upp tidigt .. gjorde typ ådning oss och och åkte in  till torpa och kollade på Fotboll..  Sen åkte jag hem och segade typ och isabell kom sen  vi åkte till julia .. Amaanda kom och vi kollade på film  sen lagade vi tacos   åkte till Julias nya hus , komemr nog bli as fint när de är färdigt :)  åkte sen till julia igen och kollade på ännu en film. Säg att du Älskar mej .. mhm de dög väl .. hehe :)  sen åket jag hem satte mej vid datan sen sov jag. hehe
Söndagen: vaknade vid 11  gjorde typ inegting Jennie frågar om ja vill hänka på Hocky . Och Jaaa självklart :D   4-3 såå himmla bra :D hehe  sen  efter de såå åkte jag med syrran och lolla dom bjöd på pizza mumsigt :Dhehe sen ha ja bara suttigt här och seggat. hehe  Helgen ha varigt lugn med skön och nu är de bara 5 dagar kvar till nästa helg och då blir de Party Party :DÄrligt talat vet jag inte vad ja ska säga om allt som hänt de senaste tiden nu.. Jag bli så himmla arg på att du  hela tiden ska lägga dej i mitt liv...Du Kan nt tycka om alla ja umgås med .. men bara för de så behöver du nt Sprida ut massa skit och sen säga att du nt vill ha med mej att göra mer..  Bra för att du inte tycker om Han, men visst ärligt talat ja klarar mej utan deej de gör jag . men vrf vara osams med nån när man kan vara vänner. De är upp till dej nu. Jag lägger inte nån energi mer på  Deeej . Du ha just bevisat Hur mkt Jag betyder för deej .  Men du betyder nt ett skit för mej längre.Och sen måste jag väl skriva några rade om "Kärleken" oxå .. haha
Aja  va ska man säga allt känns fel  just nu.. fast ändå inte.. Allt hade vatt så mkt lättare om alla bar slutad med att lägga sig i...
Sköt ert eget så kallade kärleks liv.  Alla bara tjatar på mej om han hela tiden .. Jag blir galen på allt tjatande.. Jag vet nt vad ja vill och ja vet de nt bättre för att ni ska ha såå jävla många åsikter hela tiden om allt. Jag blir bara förvirrad.. Men jaa Jag tycker om Han de gör ja verkligen.. men de är som att de är en mur i mellan oss .. Jag vill verkligen riva muren men frågan är om jag komme rorka och om tiden räcker till.. `?! oooh =/ De känns i alf  bra att  du forfarande Ringer  och pratar med meej  efter allt  som blev såå fel. <3
De finns så himmla mkt jag igentligen måste ta tag i ..  Och de ända jjaggör är att skjuta upp allt.. =/ Jag orkar bara nt ta tag i allt..  Som exempel med fotbollen. Fy för i fan vad jag sknaar deen.  Jag MÅSTE börja  träna NU.  Sen ligger ja efter i skolan oxå.. Rätt  mkt med.. Typ minst fem siders uppgifter i omvånaden  Matten ha ja nt äns börjat med  påd e nya kapitlet och ARL    Måste jag göra och lämna in.. sen ska ja läsa ut en bok sen  har  Jag na prov på tisdag sen  såå Omvånads prov .. Sen måste ja skrva om min Gråsuga raport..  Sen måste jag skriva  klart min apu uppsats i svenskan med..Igentligen  Ha vi aldig läxer eller nått  knappt pro nån gång . de ha vatt as soft men  i med att ja knappt  va i skolan i början av terminen såå ligger jag efter som fan. Och Jag MÅSTe ta tag i det men  Fy Fan av tråkigt! =( Blää Men jag MÅste verkligen NU !

Mhm, neej men nu ska ja nog läsa lite ur min bok  och lite NA sen ska   Jag sova . God Natt" Pusss! <3

18 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Torsdag

Jag tänker Förbättra mej  men bara för att jag vet att jag en dag slipper skiten.

 

Jag  Tycker om dej , de gör jag verkligen. Men något är de som hindrar mej från att vara med deej. Det kanske  aldig  bli någon romans ,   Kanske är de inte mennigen batt de ska va du och jag ? Jag skulle ljuga om ja sa att jag  inte blir svartsjuk och ja skulle ljuga om jag sa att  jag aldig tänker på deej. ..Jag tycker om deej  och  kanske  det är dags  att  erkänna de för mej själv . . .
 <3


Nu är de dags  för lite förändriingar . Och jag räknar med deej.

Isabelle  och Therese (Fru + Fru) Det är så de ska  va ! <33  Haha


En sommar utan isabelle och movänta är som en sommar utan sol , Helt jävla menninglöst..


Woho Fredag i morgon. :D


 Neeej nu ska ja leva vidare med mitt lende på läpparna..
Och du frästen..`! Jag är Lycklig,  ledsen att du misslyckades ..

Pussspusss.

15 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Tisdag.

ååh, va ska ja ta mej till =/ ?uscch va allt känns är fel fel och återigen fel..


mhm inte vatt i skolan på två dagar nu.. inet bra ..  mamma frågade om min närvaro i dag . Och den är fan inte  bra någonstans.  ooh shiit hon kommer döda meeej !!  aja =/

Where ever you go, What ever you do. I will be right here waitning for you..


Fan vad ja saknar allt jag inte har just nu. Speciellt dej . Var är du när ja behöver dej som mest ? oooh gud, im soo fucking lonly.Jag tycker om när du ringer för att kolla vad jag gör, och när du skickar ett gulligt sms för att säga god natt! :) <3

 

Neej ska väl sova nu så man orkar med skolan.
Sov gott God Natt! PussPuss <3

14 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Måndag.

mhm.  Fy fan va allt känns jävligt dåligt  just nu..

I dag  gick jag hem från skolan  gick hem redan efter första lektionen , ja orkade bara inte med allt i dag  åkte hem  så gick aj och la mej framför tv vid 11 och vaknade sen typ halv 4 =/ kommer aldig kunna sova i natt nu.. men men  sen gjorde jag mat och gick en lång promenad med Hunden i de  Härliga vädret. Nu känns de verkligen att  Sommaren  är påväg.. :) Hoppas att du står för vad du säger..


Jag Hatar att Älska deeej. Förlåt ! <33


 Vem Fan är jag?...

12 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Fredag.

Nu är de äntligen Helg. I dag är jag hur trött som hällst, vill bara sova..
Mhm, i kväll blir de väl bara att sitta hemma och tråka då..?
 och i morgon Fessta ? Neej uscch ja vet nt om ja ha någon lust faktis..mhm.. De är fan nt liak kul att fessta längre. Man festar typ varjae helg så de är kansk inte såå konstigt att det inte är lika kul länge.. Fast i mon , mhm aah jag får väl se.. Va ska man annas göra..?!


Jag vill Ha påsklov och ja vill ha sommarlov ja vill ha
 SOmmaar ! Finns de nått som är mer underbart än vad sommaren är?  finns de nått såå underbart som en varm sommarkväll? Jag älskar sommaren .


Nehe om man kanske skulle plocka årdning lite på rummet , jaja Ha d toppen Pusss! <33

9 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Flying whitout wings..

De finns stunder då dagar blir till minnen och sekunder blir till Timmar.Du kan inte bara lämna mej här..!?


9 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
onsdag.

Haha jaa vem Fan tror nu missade bussen i morse då??! haha jooo jag ! asså vilken jobbigt dålig vecka de har varigt.. jaja Tur att mamam va hemma ¨å hon kunnde skjussa meej.


jaja , i dag ah ja nt gjort såå mkt faktis, bara slappat.. 
 
Jag älskar spanien, ditt vill jag flytta ! Eller jag SKA !
har ju avrigt i spanien två ggr innan och  ska nog dit på påsklovet oxå. ?! Jag minns när ja va där förra sommaren gud , asså de va såå jävla undebart dåå känndes de som jag hade hittat hem.. Ville verkligen inet åka hem hitt till sverige. ! sen va jag ju i Madrid med morbro för  knappt två månadersen.. (?) De va oxå kul !
Spanien Spanien Spainen <333 Baby pleas, Bring Me Back To Life !Ska i alf på yoga i mon, ska nog bli kul / skönt ? haha  jaja sen till skolan..blää :(


A Million Miles Away......GodNatt! <3


7 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Tisdag.

Mmh, Denna veckan ha ju verkligen börjart bra. (inte!) i går misssade ja bussen  gick as kasst på provet. och i dag bestämde jag mej efter många om och men att ja skulle åka in i dag på morgonen ,såå när ja typ e framme vid bussen  joo tro  fan att jag  ser  bussen åka.Men missar bara matten nu på morgonen ,(gjorde de förra veckan med.)Men men, uscch ja vill bara gå och lägga mej igen.


Jaja Va ute med hunden en sväng innan , sköönt faktis. Börjar bli ljusare på morgonarna nu. de äär bra . känner redan att man bli gladare och piggare. ska bli himmlans skönt med lite sommar! sol och värme. :) Jag Älskar Sommaren.
Neej , ska äta lite frukost nu. Pussssssss <33
SommarKärlek .

6 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Måndag.

ooh, Dena dagen  vet ja inte va den ha tagigt väggen redigt..
Gick upp vid 10 Duchade och sen gjorde jag frukost till FRida och Emma,kokade  ägg och allt.. Snäll storasyster som man är :D haha  Sen så gjorde  jag i ordnig men  och in till skolan hade psykologi och matte , Hade prov  as svårrt ja får la ig som vanligt.. typ haha
sen såå ville ja verkligen hinna med 16 o 15 bussen men precis när ja kommer till stationen såå åker den så ja bestämnade mej för att ta 25 an . Fick då gåå upp va sviin kallt. höll fan på att dö. haha aja va hemma vid halv 6 nångång lagade mat och nu sitter jag här. hehe . Nu ska ja nog städa mitt rum för de gjorde jag aldig i går.. uscch va trååkiiigt!!Men de måste göras..


Helgen har varigt rätt såå seeg faktis.. Typ inte gjort alls mkt.. i Fredas va ja på stan med jennie och julia. fikade och såå shoppade lite.. sen på kvällen  såå leket jag med jennie . vi gjorde typ ingenting.. sen lörda såå aaah gjorde typ inget.. och söndag bestog av städning och Matte boken..


mhm, jaja jag skriver nog mer sen , måste städa nu.

Pusss Puss // Therese^^

5 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Himmel och Hav

Snacka om att jag saknar Isabelle.
<33


Nu är de dagt att lägga visa saker bakom sig, gå vidare .
Och börja om.


Början : lägga Han bakom mej.
Börja spela fotboll (när jag blivigt frisk.)
Prata ut med er .
Plugga mer.
Inte låta dej trycka ner meej.
Sköta mina Måndagar och onsdagar.
Forta att nt äta godis.
Bli kommpis med deej.

neej menm Mtaae boken och städnigen väntar!


 Pussspuss!


4 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
I Will rermember you !

Jag som lovade mej själv att aldig gråta över deej.


En kväll  dålig kväll.


Godnatt!!

<3

4 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
I en ensam verklighet.

De hät är  tredje gången jag skriver idag, brist på annt helt änkelt.. haha


Ha feber så jag nästan kokar känns de som. Har tagigt en alvedon och lagt mej i sängen nu , ja ska fan tvinga mej till skolan i mon .
I dag ha verkligen varigt en depremead dag , antigen för att jag känner meej dåå jävla sjukt trött av alla jävla feber och skit, eller kanse för att jag ha nt gjort annt än att lyssnat på balader i dag. (villket får vaje ensam själ att känna sig mer enam och patetisk än vanligt .) Jag vill nt va ensam.
Jag hatar de du säger
jag hatar de du gör
Jag hatar sättet du ler
Jag hatar dina ord
Jag hatar att höra ditt namn
Jag hatar att se dej gå
Jag hatar de du gör mot mej
Jag hatar sätter du ser på mej
Jag hatar när du älskar mig
Jag hatar att jag sårar dig
Jag hatar när du finns för mig
Jag hatar när du lämnar mig

 

God Natt ! <3


it´s just a broken heart.

1 Mars 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Sjuk ^^/

there are times when you feel
that you don´t know where you fit in, so you hide
what is real . .

 

Love can touch us one time and last for a life time and never go till we´re one.

 

Du tillhör inte mitt liv längre.

28 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Never give up !

Helgen va faktis varigt riktigt Bra! I fredags såå åkte jag hem till Lars-Erik ocb städade efter skolan och sen  åkte jag hem, och då ha mamma bakat bullar och såå  åt vi nybkta bullar och mjölk.. MUMS. haha sen efetr de gjorde jag istort sätt ingeting.. Men sen ringde isabell och ville leka såå jag käkde och åkte till henne. vi gjorde typ inegting as sköönt att bara slappat snckade massa skit sen så gick vi och la oss. Gick upp tidigt åkte till stan och shooppade lite :) sen hem till mej förfesta och sen till Chrille. Lika kul som vanligt att festa Med dom.  MKt Trevlliigt faktis.  sen i dag sov jag till typ 1 och sen gjorde ja mej i orning och nu så är typ kalas för syrran fyller 19 :D Grattiis.  hehe <3DU är Patetisk  .


Är verkligen trött på mej själv just nu.. Tröt på  att inte vet vad ja vill med allt.
Ettt misstag jag igentlign tycker om men såå va de juh de där med verkligheten ozå.


Jag tänkte bara säag  att Isabelle är lätt jävla Bäst!  You Rock My World Baby!
Tack för en as trevliig Dag / kväll vännen min ! <33OM du vill vara en del av mitt liv får du ta och bevisa de med.
Jag klara mej utan deej.


Musiken är en del av de jag lever i . En annan Verklighet.


Neej , nu ska ja nog lägga ner de där med att fessta på ett tag .. Nästa helg blir de nog göteborg /syrran . Bio och Deeej?

I veckan ska ja nog inte gör mkt mer  än Skolan/Plugg/Städa/Träna.  Ocj just de Stan i mon . Måste köpa nått till syrran med juw . hehe 


Men nu ska jag av lite social. Ha de toppen Puss! <3

Ne-Yo - Because Of You

25 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 2 kommentarer
Sweet Love !

Mhm, Bowlade i dag . Och Ja vann :D Stolt. haha
Jag som trodde jag hade växt, men när mätt meej idag så insåg jag att ja va lika jävla kort som vanligt =( haha Och dessutom så hade sorlek 33 i min jävla bowlingskor. Ucch!


Lite Men Tuff ;)  

 

Neeej Nu ska ja kolla på Film sen sova. PusssPuss <3

22 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
im so dam happy to be loved by you!

why did you left me ? Cold love .

Ha varigt Redigt duktig i da även att jag är sjuk, hehe städat mitt rum och min gaderob. Bra bra! hehe  Fats sen ha aj mäst luggigt i sängen med min Kära dator. haha

SKa i alf till Skolan i mon ,  min frånvaro är ju nt såå bra så ja måste verjkligen gå i skolan nu. Men de är ju bara sex veckor sen lov. och då ska man ju Fan Utomlands så  man får ju lida igenom de här sista veckorna. haha 


ALL ALONE !


 

 

21 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
R I I I N G. .

Man kanske skulle ha ringt Han i dag .?! <33

21 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
A R G ! ! !

Alla lever vi i samma falska värld ,ständigt lever vi alla i en ända stor värld av Hat falsket och där median talar om hur vi ska leva. Där de smala tjejorna på första sidan på tidnigen ger än dåligt sammveta över sin kropp. Att ständigt jämföra sig själv med de perfekta tjejerna gör att vi alla mådligt som sedan sen leder till att vi trycker ner varanda... Varför ska hon va snygg och må bra om inte jag .. ? Alla låsas vi  någon vi inte är, och gör en utsida som inte passar i hop med insidan, vilkket gör att man lägger så mkt energi på att va någon man inte är  så man glömmer bort vem man själv verkligen är. De leder sen till att du sen spenderar dina dagar  till att funndera ut "Vem är igentligen jag ?" . Du mår almänt dåligt. När du sen supper du full och inte länge kan hålla käft  så råckar du just säga att du igentligen  stör deej på alla dina kommpisar och att du igentligen inte vill ha sex med din pojkvänn , men är räddför att verka mesig. skolan skiter du oxå i för ärligt talat "orka med skolan ?" Du varndrar ständigt i en värld bland frågor om dej själv och livet, du funnderar på om de någon gång tar slut , men du ser snart längre inget ljus och ingen utväg.Du är fast .

 

 

 

21 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
S u p e r !

I går sov ja hela dagen från att jag kom hem till jag gick upp i dag.  Va verkligen trött. Och de är jag forfrande.. haha jaja I dag är verkligen nt min dag , sov typ hela vägen till skolan sent är jag bara ovanligt klumpig i dag. (jag vill åka hem.)

 

I helgen tog jag jag de bar lungt på fredan.. va med isabelle en stund men sen på lördan Så festade lite .. eller de blev nt mkt till fest. Förfestade hoss Lars-Erik.. sen till ante en stund och festade lite där. Sen skulle vi till mån fest som de sen nt blev och de känndes som vi åkte buss typ rästen av kvällen. under kvällen lyckades jag ochså låsa min mobil . så nu ha ja vatt utan mobil i typ snart 4 dagar.. :( haha Men sen på söndagen mådde man ju som man förkänade. !

Ja vill Ha deej hos meej .

PussssPusss<33

 

20 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
såå ensam.

Förlåt.


 - En kännsla som igentligen inet gör någon nytta  , men ändå finns den  där  .En sån där kännslo som man gärna vill ska försvinna men som man ändå vill ha kvar . En kännsla som handlar om Förbjuden Kärlek.


I morgon ska ja åka till min moster de ska blir mkt sköönt att få komma hem till kussinerna lite , dom bästa kussinerna dessutom . Ska sova där och sen på morgonen ska jag och moster gå på massage och sen gå på Stan och fika . Mysssiigt Myssiigt .

 

 i bland önskar jag att de fannas en tidsmaskin så man kan åka till backa till alla minen ett tag och  gör om alla de roliga sakerna alla dom dör sakerna man saknar som mäst dom stunderna  man mins som allra bäst . De skulle va underbart bra. MItt bästa  minne här i livet än så länge är nog sommaren -06   den va sååå himmlans undebar .

 

Hela min värld är oskyldigt vit
Och jag är ute på gatan och gör änglar
Ligger i det kalla och viftar med armarna och benen
För om jag bara viftar tillräckligt länge
så kanske jag blir en ängel
Då skulle jag flyga till dig och alltid vara nära
Men tills dess ligger jag kvar här och gör änglavakter till dej
och hoppas på vingar.

 

 

Sex and the city är bästa som finns. ! <333333Jag är sur !


God Naatt

 

15 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 1 kommentar
Hult /Eksjö.

Lov Lov Lov Lov Lov Lov. ÅÅhh, va sköönt de är !

 

mhm, kom hem från Eksjö/Hult för ett tag sen, åkte ner dit i går jag och isabelle och hälsade på joel. :) Treevliigt"
Kollade på film och slappade oh så åkte vi pulka med.. haha
 

Jaja Vet inte vad jag ska skriva , faktis. Men i mon är de alla hjärtans dag! En onödig dag enligt mej, haha ja ha aldig haft nytta av den i alf ..?! =/ haha :P

Fyyy Faan va du ha blivigt sur nu för tiden de är ju fan "pain in the ass" att va hemma när du är hemma.

 

 Neeej nu ska ja gåå ! PusssssPussss ! <3

 

 

 

13 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
why do all good things come to an end ?

Falska falsk falska falska falska falska falska !!

 

ooh, ja orkar verkligen nt proar i mon, börjar kl 7 till 13 villket nt är särskilt länge men mamma och pappa kan nt skjussa men såå jag tänker nog banne mej va "sjuk" haha . aja  jag e verkligen på bad humör i dah . och de öät tack vare mamma (och luite mitt haha) jag vaknade kl 1 =/  uscch ja måste fan börja gå upp tidigare .. Aja i alf mamma va as sur och bara gnälde på mej hela  tiden (de gör hon jämt , allt jag gör  är bara fel enligt henne.) och så åkte hon till laserik oc så sa hon till mej att ja skulle gå ut med hunden men ja  somande om ochså kom mamma hem och av då ännu surare .. men till slut gick ja upp och duchade oh när jakommer ut är mamma as arg för ja ah fått hem min närvaro lap som är typ minst 2 månader gammal och hon börjar gnälla as mkt ookeej de är as mkt frånvaro men ja ha fan bättrat mej men hon kollar ju bara på de gammla och ser nt att ja faktis ha bättrat meeej hon ser bara allt de dåliga i de jag gör. aja i alf sen  hade ja typ ig i ett ämne med oh då blev hon as sur men va fan hon kan la plugga själv om hon tycker de verkar va så jävla kul och lätt . ooh :@  aja ja åkte till a6 och köpte en jacka oh ett halsband oh så käkade vi hoss isabelle. Gottgott. oh jag  kom hem oh mamma va forfarande sur och själv klart så är pappa på mammas sida som alltid. ooh, de ha varigt en jävla piss dag i da faktis...

mhm,  Jgakommer nog sakna proan faktis..  De är mkt roligare än skolan.. skolan är nog fan bland de värsta jag vet!! uuccch . Jag menar ska nt skolan va nått kul igentligen? eller gymnasiet då man ha valt linjer och allt ? neeej fy faan de suger pluggpluggplugg och jävligt kasst schema med. . Jag HATAR skolan!What hurts the most - Rascal Flatts

 

Mitt liv känns jävligt mörkt just nu . Nu får de fan hända nått innan ja ruttnar och dör.

 

Heeejdå! <3

 

9 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 1 kommentar
ja , de är klart att

ja blir avensjuk..

 

Kvällen ha varigt helt ookeej faktis, vaknade  vid typ 12 och hade ingen kust alls för att äns skliva upp ur sängen .. men framåt tre hoppade ja in i duchen och isabell ringdeoh vi bestämde oss för att festa och såå blev de. för fest hos cassi och sen blev de att festa en stund hos Kim.. Kul kul :) <33

 

 

Vissa känslor är bara inte tillåtet att känna men hur länge ska ja orka dölja mina kännslor för deej ? <33

 

Mina vänner shiit vad jag älkar er tycker verkligen om er till tusen. ni är bland de bästa ja veeet Tack för en bra kväll  ! Grattis Ines ! :D <33 Neeej ja ska väl sova nu, PussPusss <3

 

i got a reason to cry..

 

 

 

 

4 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Bad thinks happen 4 a reason ?

And when i lose everything a got..

 

NU är de bara en vecka kvar på apun ska bli skönt att ha en vecka lov och bara slappa . känns inte som att ja ha varigt där i 5 veckor.. Men de ha varigt kul . Ska sommarjobba där sen :) hehe

 

Jaja i dag ha ja lekt me ali (isabelle) Roligt som vanligt  jaa :D haha
 gick ner till vip och mötte isabelle och s köpte vi godis gick upp till mej och kollade ¨på offside . Kuliigt sen busade vi liet oh såå skjussade björn hem henne :D hehe jaja I mon Nässjö ? yeeaah :D Fesssssstaa  Kulliiiggt :D

 

Problem problem och åter igen problem ska de aldig ta slut ?
alla dessa jävla jobbia kännslor och sårande ord.

 

 

Jah behöver diig ! <33


God natt . be mine, baby

<3333 Februari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Födelsedag.

 

Bed of Roses !Är du kär i mej ?
Men du känner mej ju inte ?
Och ? , Du ha ju ett jävla nice ass .?!

29 Januari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Cant fight this feeling

 Snar Fyller jag år.. :D Hoppas de blir en bra dag. :)

 

Ja vill att ska börja klarna nu att allt de jobbaiga ska försvinna och att allt de bra sak komma fram..  Så ja slipper oh och tänka på allt de dåliga och jobbiga dag in och dag ut..De mästa tankarna ängar  jag åt dej ..  Fast de vet du förstås inte..  Du som tro arr jag ah ändrat mej och allt . men deenj de ha aj inte gjort.. men De händer lixom inget vi står typ och stammpar på smma ställe hela tiden, ooh :( ja vet verkligen inte vad  ja ska göra.. 

 

Jag saknar Hedman till 1000 , ja saknar verkligen Han.  Han lyssnade jämt och va alltid glad. Utan han hade ja nog inte klarat av alla mörka dagar på Falhult. ! I Love you my friend. <3

 

 I morgon blir de  att gå upp tidigt och gå och sola med isabelle. :) sen in till a6 och sen hem til henne  och käka oh sås ne hit och förfesta se på fesssst   på gräshagen.. :D treevliiigt :)

Är ledig från apun  nu tills på onsdag ska bli väligt sköönt. :) sen är de nt långt kvar typ 2 och en halv vecka såå är de lov.  SKÖÖNNT sen är de dags att börja plugga . :)

 

I dag ha de varigt en redigt slappa kväll kom hem vid 8 och käkade lite sne ringde jag isabell och vi snckade lite skit ett tag sen så gjorde jag hårinpackning oh ansiksmask  och la mej  och bubblade och lyssnade på musik.. as gött.. :D  sne ha aj inte gjort mmkt mer..  sköönt de. :)

 

och mina nyårsläften , eeeh .. asså dom ha aj glömmt bort .. hahah ja minns inte äns va dom va.. hahaha aja ..

 

You ~v~ Me ?????????????????

 

Jag stänger in mig själv,  kom inte för nära..

 

Heeeeeejdååå.

20 Januari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar
Miss Your Love

Paratade nyss med isabelle.. Eller Fru.. haha :D  Fru + Fru ffs :D haha aja  snackade en massa faktis redigt sköönt de.
Skönt att prata med  deeej . Du är bässst . <33

Fan ja skulle nog nt ha sagt något..
fast nu vet han ju vad ja vill..
Och
ja vill verkligen..
You ~V~ Me ?

 

Uscch , ja ska prao från 3 till halv 9 i mon .. :( På en freda ?! Jiiippiii. Ska gå hem till isabelle sen efter de.. Ja ha bestämt att vi ska äta massor med godis.. haha :D  GottGott.. 

Sen på lördag vet ja inte vad de blev isabelle blev nog allt lite sugenpå att festa där efetr att ja hade klagat på våra film  kvällar (A)  haha :D  Nee men får väl se va  de blir .. :) Ska prao  på lörda med.. :( oohh, från halv 8 till halv 2 :( HALV ÅTTA ? PÅ en jävla lörda..  FyyyFaaaan. haha aja  de klarar ja :D haha

oohh, ja saknar alla dina sms..

Mina vänner betyder mkt för mej..
Men i bland blir ja bara såå himmla trött på allt Bullshit ..  =/
Kompisar pratar man med, Inte om ??
Hoppar ni Hoppas jag . <33

 

 

 Nee nu ska ja kolla på tv ,sen sova . God Natt ! <33 :)

 

 

 

 

12 Januari 2007  | Länk | Dåligt^^ | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Andersson                                             Skaffa en gratis hemsida