Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


men idag ledig

Och det är så skönt så. Har nu bara tre arbetspass kvar att göra på mitt arbete innan jag går över i hemtjänsten. Jag ser fram emot att få börja där inget kan bli sämre än den organisation jag varit i. Det jag kommer att sakna är de dementa människorna som jag fått vara i närheten av och lärt känna samt en av mina arbetskamrater som jag arbetat tillsammans med i 9 år...

Detta är det som jag kommer att sakna inget annat.

Ha nu alla en fin fortsättning på helgerna


MySpace Layouts

26 December 2007  | Länk | Arbete | 1 kommentar
Äntligen klar

med utbildningen till Undersköterska, idag var det sista dagen på skolan och vi fick beskedet att nu var det över. Så vi hann klara innan sista dagen den 7 juni. Nu ska jag bara invänta betyget som jag får hemskickat....och när det kommer då bär det iväg till chefen och då jag ska begära mer lön.....

En otroligt härlig känsla, denna utbildning har man gjort och samtidigt arbetat mina 90%, det har gått men periodvis varit mycket kämpigt, för det har varit många uppgifter.

Ha det gott


MySpace Layouts

-

24 Maj 2007  | Länk | Arbete | 1 kommentar
Ojoj

Vilket dygn jag har varit med om det är nästan obeskrivbart. Vi på jobbet 3 personal och vår sköterska tog 5 av dom boende och for iväg till Björknäs Camping och hyrde två stugor. Denna camping ligger i Boden.

Två av oss visste att detta inte är så lyckat, men gav oss för den tredje som så gärna vill aktivera och så med dessa demenssjuka. Det vi egentligen skapade med denna resa var en otroligt stor oro och ångest hos dessa människor. Men jag kan lova att vi skrattat gott men är så hemskt trötta så det finns inga ord för det. Jag ska strax hoppa i säng för jag orkar bara inte hålla mig vaken länge.

Jag och en till bodde i den ena stugan med våra 2 herrar som vi hade med oss, sköterskan och den tredje personalen bodde i den andra med 3 damer. Vi i herrarnas stuga drog nitlotten, den ena herren var så nöjd så och hade det mysigt men den andra....ojoj...vi blev väkta halv 4 imorse då höll han på att kliva över mig som hade ställt min säng för deras dörrar så vi skulle vakna när dom vaknade. Sen har vi varit igång.

Gårdagen när vi kom till stan så installerade vi oss i stugorna och sen in i stan för att gå på Kina-restaurang...mycket gått och alla var nöjd. Men den ena herren fick något en slag kramp eller blackout....så som ni kan förstå så fick vi det ganska struligt och innan vi kom ut därifrån och fick han i en rullstol. Ja då var vi slut. Skulle kunna skriva hur mycket som helst och olika insidenter om detta dygn....skratt....ingen skulle tro att det är verklighet, men fakta är att egentligen så har vi det så här dagligen på avdelningen men det blir inte lika märkbart.....

nu orkar jag inget mer så ha en bra natt det ska jag

MySpace Layouts

Fightin is a crime -


16 Maj 2007  | Länk | Arbete | 0 kommentar
Som vanligt kan just fastna här

i tankar om allt möjligt. Kom också att tänka på mitt arbete. Vi har under en längre tid haft hemskt jobbigt på alla de sätt på avdelningen. Men har nu fått två nya medarbetare som ska vara längre på avdelningen. Vi har fått haft en kombinerad träff och fest Vilket var jätte trevligt och framförallt ur kul. I förra veckan hade vi planeringsmöte som var helt perfekt.

Idag har vi faktiskt ett bra mycket bättre fungerande än vad vi någonsin haft. Det finns lite defekter men som alltid allt kan inte bli perfekt direkt....men bara att det händer något possitivt det är bäst det.

Så jag ser faktiskt fram med glada miner igen ....att det kan bli skitbra...helt enkelt.
5 Februari 2007  | Länk | Arbete | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mia Svensson                                             Skaffa en gratis hemsida