Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


NY BLOGG!

Hej :D det var ett tag sen jag skrev nu, eller hur? Den här bloggen är inte särskilt aktiv, så ta och kolla in min andra blogg istället,


www.alwaysbea.blogg.se

Pussar
1 Mars 2009  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Nya bilder!!

Här kommer nya bilder från thailand!!
17 Januari 2008  | Länk | Just nu | 0 kommentar
thailand

okej, nu har jag varit i thailand i ca 2 veckor, och inte skrivit en enda blogg. dalig stil, eller hur ? hehe. I alla fall har det varit skont och bra har, det var bara lite blasigt nagra dar sa varan snorklingstur blev forstord :( men vi ska ut pa en ny pa mandag :) Bilderna fran resan kommer om nagon vecka, sa ni far vanta med det. vi aker snart till bangkok, och kommer lamna on koh chang, det kanns trist, men jag langtar hem oxa... saknar hastarna och kompisarna. vet inte riktigt hur det blir med jetlagen nar ja kommer hem, fa se om jag orkar vara vaken pa kvallarna... hehe. flygresan hem blir nog varst, den hit var ju ingen hit, precis. skont att komma hem i alla fall.

Det ar tre dagar kvar av vistelsen pa koh chang, kommer att sakna denna underbara o otroligt mycket!!

kram kram kram till er alla <3
4 Januari 2008  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Förkyyyld och nytt rum ^^

Hej igen :D
Så var man här och blogga då, kanske lika bra det :)
Själv är man riktigt, jäkla förkyld och snuvig... MEN! Nytt rum! Idag har jag; städat, städat, plockat och grejat... Nu har jag skrivbord, TV, säng, byrå och en bokhylla på rummet. Plus den gamla och äckliga mattan, jag har inte fått den nya än.

Nya bilder på playahead och nogg! Kolla in albumena ^^ Det tog tid att ladda kan jag säga, men vid det här laget borde nästan alla veta att min data e seeeeeg... Haha.

Kort blogg idag, hoppas det inte gör något

Puss <3
2 December 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
haha lite skolarbete (linas idé från början :P)

Världen utan el

Plötsligt slocknade ljuset i husen. I USA, där det var kväll, blev de flesta bara irriterade när TVn slutade inte gick igång, och de sladdlösa telefonerna funkade inte heller. I Sverige märkte ingen av det, alla, eller de flesta sov. På sjukhusen fick man panik när respiratorerna och andra livsviktiga hjälpmedel slutade fungera. Många riskerade att dö.
Någonstans i Afrikas djungler märkte ingen av det, människorna där hade aldrig använt el och skulle inte göra det på ett tag. I Kinas stora städer blev det en smärre panik på aktiemarknaden; aktiehandlarna kunde inte köpa sina aktier utan modern teknik, de visste ingenting. Aktien sjönk, men man kunde inte se det, varken i Kina eller i resten av världen.

Några timmar senare vaknar svenskarna i iskalla hem. När det växthuseffekten blev en stor fråga, bytte många från vedeldning till fjärr- och elvärme. Snabbt som ögat övergick några till gamla ved- och oljepannor. Det fanns heller inget vatten, ingen har tappat upp vatten i förväg och det fanns inget tryck kvar i ledningarna. Det fanns ingen radio, ingen TV-sändning och inga tidningar. Allt låg nere. Vad som hände i andra delar av världen gick inte att ta reda på.

I USA, där det var natt, hade ungdomsgäng och kriminella intagit New Yorks gator. Affärer, smyckebutiker, klädaffärer och kiosker blev plundrade och sönderslagna. Den nedsläckta staden blev ett skydd mot brottslingarna, larmen i butikerna fungerade inte och därför kunde ingen märka när ett smycke värt 200 000 $. Med andra ord: Fritt fram! Butik efter butik slogs sönder och blev lämnade tomma, men ingen märkte något i den mörka världen.

I Kina har aktien sjunkit och ingen kunde göra något åt det. Utan modern teknik är det nästan omöjligt att få allt att fungera, utan tekniken står människan maktlös mot naturen. Den rekordlåga aktien gjorde sig inte hörd i vare sig Kina eller någon annanstans. När skymningen närmade sig skickade den kinesiska regeringen ut militärpolis på gatorna, endast i ljuset av en sjunkande sol och ficklampor, för att hålla koll på kriminaliteten. Trots det var några affärer redan sönderslagna.

I Sverige hade regeringen äntligen vaknat till, istället för de stillastående T-banorna och pendeltågen, satte de in extra bussar som kunde ta viktigt folk till sina arbeten. Tågen fungerade inte heller, och inga flyg fanns i luften, flygledarna kunde helt enkelt inte kontrollera flygplatserna utan modern teknik som radar. Och andra sidan är det bra för miljön, egentligen, eftersom att flygplan släpper ut stora mängder koldioxid och drar mycket bränsle. Utan hundratusen plan i luften försvann en del av föroreningarna. Annars sköttes nästan all transport av lastbilar och bilar, och de släpper också ut koldioxid i luften. Jag tror inte att utsläppen inom transporten varken skulle bli bättre eller sämre, antagligen skulle det jämna ut sig.

10 timmar efter strömavbrottet
Kineserna skulle gå och lägga sig, medan militär patrullerade gatorna.
Skolorna var helt stängda här i Sverige, likaså mataffärerna. Maten blev varm i kyldisken som inte längre fungerade. Så är det i hemmen också, kylvaror som mjölk och smör sätts ut, eftersom att i Sverige är det vinter och kallt. Inomhus sitter människorna med tjocka jackor och eldar i sina kaminer för att hålla värmen.

På andra sidan jorden, i Australien, har man inte lika mycket tur. När strömavbrottet slog till var det sommar och det fanns ingenstans att hålla maten kall, så det var bara att häva flera ton mat. Det var varmt överallt, och ACn fungerade inte, så den 40 grader heta solen stekte landet. Detta ledde till ökad andnöd hos tex äldre som inte kan andas ordentligt, och som sedan dör av värmeslag.

1 Dygn efter strömavbrottet
Varje land hade nästintill blivit helt isolerade. Sjukhusen, skolorna, affärerna och många arbeten låg nere. Folk frös vid de kallare breddgraderna och svettades nere i syd.
Dödssiffran steg i antal. Det var nu inte bara i Kina man upptäckt en rekordlåg aktie, det var likadant i hela världen, på alla stora aktiemarknader. Vad kunde man göra? Inte mycket. Bara vänta och se.

2 Dygn efter strömavbrottet
Lamporna blinkade plötsligt till. Förvånat och lättat startade amerikanerna sina Tv-apparater och följde deras favorit såpor som om ingenting hänt.
Men något hade hänt. I Kina konstaterades det värsta börsraset i den moderna historien. På sjukhusen andades läkarna och sköterskorna lättat ut, äntligen fungerade allt igen. I Australien startade fläktarna och spred kyla och svalka i husen.
Konsekvenserna Världen har fått var den rasade ekonomin, alla människor som behövt respiratorer som inte fungerade, dog. Som många andra. Maten i både affärerna och i kylskåpen är blivit skämd, fryst mat har tinat, mjölken surnat… Hundratals ton med mat fick slängas och eldas upp. I de stora städerna blev många affärer sönderslagna och plundrade. Det skulle ta lång tid innan allt var som vanligt.

Slut

Denna ”novell” är påhittad, men jag hoppas att det aldrig, aldrig händer i verkligheten.
28 November 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Hello sweden and the rest of the world! :D

Så var man här igen. Lessen att det tog sån tid! :P hade liksom inte tid att skriva tidigare... I alla fall, har haft höstlov (även om jag inte gjorde nått) och det var kul, man slapp ju skolan ett litet tag. På tal om skolan, vi ska ha en fest eller nått och ska sälja biljetter i klassen... Sådär kul. Försöker gör man ju, men så är det dom som inte gör det, inga namn... Ska bli intressant att se hur många biljetter dom sålt på måndag.

Nu är det vinter och sommarkläder är inte så värst sköma att ha när det är +5 grader ute, så jag har varit i stan mååånga gånger och kollat på jackor+skor. Köpte tillslut en jacka. Efter att jag köpt den och använt den en vecka var jag tillbaka i samma affär och såg samma modell i en annan färg. Fan va sur jag blev då. Affären var Cubus förresten ( har köpt nästan alla nya kläder där på sistone!).

Vädret på Gotland har inte varit trevligt idag, det har snöat och blåst. Snön föll hela förmiddagen men ingen snö på marken :S skitkonstigt.

Love to all my lovely friends (ni vet vilka ni är)

Kramar
10 November 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Höst och iiiiiskallt

Nu var då hösten här. HÖSTlov :D! Sen kan man ju märka det på att det är iskallt på morgonen när man cyklar upp eller på att löven är orangea. Men mest märker man det på att hundratals barn och ungdomar driver runt på stan utan nått att göra. Tyvärr. Förra året fanns ganska mycket att välja på, men i år..: "Kul med klipp! (och det verkar som om man får lära sig att göra frisyrer. FEEEEL!) Klipp till KLIPPDOCKOR!" AARGH. från 8-14 år. Aldrig i livet att jag sätter min fot där. Urgh. I alla fall har jag fullt upp på höstlovet, och tur det, annars hade jag dött av tristess.

Kraam
24 Oktober 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Hösten är här...

Och med hösten kommer förändringar. Därför ska jag ändra tema på sidan så får vi se om det blir lite mer "höstigare".
Inget långt blogginlägg dock... Ska ut o köra.
Kram på er alla!
9 September 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Hej hallå

Vad skall man göra när man hava tråkigt?
Babbla på tycker jag. Har iallafall nu börjat med fiolen igen så allt är tillbaka till sina gamla rutiner. Med en liten ändring, jag spelar för en annan lärare nu som visserligen är snäll men kanske förstår svenskan lite dåligt, eller jag förstår inte hans svenska. Inte för att jag bryr mig så mycket. Det går bra ändå.
Och så ääääntligen börjar orkestern imorgon. Jag har saknat de andra ganska mycket och det ska bli kul att träffas igen.
På tal om att träffa andra. Som stolt 93a har jag rätt att gå på konfirmation så jag var på ett möte om det i förrgår. Så där träffar jag Fanny! Fanny som i "Fanny-Inte-Sett-Sen-Sexan-Sluta", typ. AARGH vad jag känner mig tråkig när jag skriver det här men det får väl gå det :P
Nu en liten mobil... som tyvärr bara finns i affären för tillfället och INTE i min ficka. Ska få den om ett par dar. Pappa står på kontraktet för abbonemanget och därför måste han skriva på det nya. Just nu är han bortrest.
K810i
Onödigt fakta:
3,2 megapixel
9 bilder/sek
Cybershot
stooor (men mindre än min gamla mobil)

Lite skrytigt kanske. Hähä.

Nä, puss o kramar på er alla där ute i cybervärlden.
4 September 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Skolstart... ooooch... 14 år!!!

Ja så var det dags igen, skolstarten... det gick bra. Och så fick vi en till tjej i klassen :D hon är jättesnäll och som tur är har killarna lugnat ner sig.
Ja, sen med det här att vara åtta. Sjuorna är små, och det värsta är att även vi åttor var så små förra året. Hu! Men nu känns det ganska bra att vara lite äldre, lite "visare" och inte minst längre. Allting har funkat helt okej.

Jippi! Födelsedag! Har jag visserligen haft, men ändå. Fick finfina presenter och så, nu vill jag bara använda dom hehe... Ja, iallafall ska jag ut och handla på lördag, innan vi åker in på travet. Tror jag. Men Bolsan ska in och om jag är helt ärlig så kör jag hellre än shoppar.
29 Augusti 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Sommaren är kort och har regnat bort...

... nu är den här, men det kunde ha hållit sig i mer än en vecka... På den här veckan har jag hunnit skaffa en ganska ok solbränna och badat i havet. Fast nu verkar det tiden förbi, molnen hopar sig och åskan går hu.
Och snart drar skolan igång igen. Äntligen är man inte längre minst på skolan men vad spelar det för roll när bästa vännen där ska byta skola? inte ett dugg. :( Får se hur det går, jag får väl klara mig.

Lista på vad jag gjort i sommar:

- Varit på Öland och Borgholms slott
- Varit på Kolmården, älskar att fota djur
- Shoppat smycken, smink (i Växjö), kläder och nya fina grimskaft (tjejigare än så blir det inte)
- Läst ut Harry Potter and Deathly Hallows :D
- Inte gjort mer.
9 Augusti 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Härliga sommar!

Nu var det ett tag sen jag skrev, och då var bara sommarlovet en avlägsen dröm jag desperat längtade efter. Nu är det här och jag kan knappt fatta det. Efter två timmar i skolan i fredags tog hela sjuan slut. Bara sådär, som en chock. JAAAAA!! Två månader med härligt lediga dagar, det kommer bli så skööönt med att slippa att tänka på skolan. Nån dag kanske det blir lite tråkigt, men va fan... Det får man väl ta! Och så har vi skaffat studsmatta så vi kommer inte att tröttna i första taget (nu är mitt mål att kunna hoppa på rygg o komma upp igen, även om det gör ont i nacken...). Och så mina trogna böcker såklart, men jag kan inte hjälpa det. Har fått en riktig Haryy Potter-noja dom senaste veckorna och plöjer igenom bok efter bok. 5,6,1 och 2 är lästa och nu läser jag 3an. Hm.... Bra är dom i alla fall och det var längesen jag läste de tre första. Nu ska jag sluta... Kram och glad sommar till er alla :)
17 Juni 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Oj va mycket det just skulle hända NU

I helgen var det Södertäljeorkesterns tur att komma hit och det var skoj. Jag, Amanda, Jantra och Mirjam(sorry att jag stavat fel förut!) var helt flum i lördags och blev fotade av några från södertälje. De undrade vad vi gett Amanda. I alla fall var det en kille med i den orkestern som också var lite galen, han var schysst o så trots att han var 18(!). Sista dan då vi hade konsert tog J,A och M hanns telnr och jag satt där som ett fån helt oförmögen att säga ett knyst. Ha ha vilken kontaktmakare (?) jag är. Fegis.

Sen så körde Anna Bolsan, det gick faktiskt okej, hon blev sjua på tiden 2,34,5. Men tung bana var det. Anna kvalade Sippan som blev gdk! Det är kul när det går bra för kompisar.

Nu så sitter jag här och gör i stort sett inget mer än att chatta och ladda hem live messenger (som går seeeegt, jag vet att jag tjatar om det men modemet vi har är verkligen SEGT... Det har laddat i typ en timme och inte har det laddat klart) och är sjuk. Förkyld, jag lyckas alltid med det innan jag ska nånstans. Senast var det Idre... Så nu får Miggo, Larson och Danne fixa det där med spökrundan imorron för till skolan kommer inte jag. Men fasar för tanken att dom måste kolla i mitt skåp för att ha tag i den där lappen jag skrev om planeringen (VARFÖR kunde inte Danne tatt den istället?) och det är stökigt. Så nu får jag gott sitta och hoppas att jag blir frisk tills på Torsdag (vilket jag KOMMER att bli, annars bryter jag ihop). Nu ska jag sluta skriva så att msn kan ladda klart nån gång.
8 Maj 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Allt ändras så fort...

Jag har varit ovän med en kompis och trodde aldrig att vi skulle bli kompisar igen... Men hon tog ledningen och tog upp kontakten med mig igen efter 2 veckor. Så nu är vi kompisar igen, det känns skönt :) Ärlig var hon också för att hon sa förlåt! Kan man vara annat än glad åt detta?
8 Maj 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
valborg

ikväll är det valborg, och jag älskar att stå o bli varm av elden, men i år kanske det inte blir något, för andra året i rad. Det blåser för mycket! Dessutom när man köpt nya kläder som man kanske tänkt ha på sig o tycker e snygga så e det för kallt... :( jag menar, kommer frysa ihjäl om jag går ut i caoribyxor när det e typ +5 i luften. Kul kommer det vara på småstjärnorna ikväll, det är svårt att förstå, det var redan 2 år sen jag själv stod på scenen som lena ph och shanaia twain. ne, nu ska jag dra, trist nog, har redan varit ute på internet alldeles för länge (enligt MAMMA) o ska inte uppehålla telefonledningen längre. Jag ska oxå städa rummet så det är nog bra att sluta nu.
30 April 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
till alla mina kompisar

tack för att ni finns! jag kan inte skriva upp namn, vill inte att någon ska bli utanför... men en stor kram och puss till er! <33
30 April 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
det jag gör på internet (med anledning av att jag e lat)

jag e så glad att msn finns, då kan man chatta och hålla kontakten me dom man vill utan att det kostar så mycket... dessutom behöver det inte ta så lång tid mellan svaren. Jag är hopplös på att skicka brev så det är ju bra med msn för den anledningen... tex: jag fick ett brev av cassi, skrev svar men... har ännu inte postat det än. jag är lat! i alla fall när det gäller det där. o så finns ju nogg, kul som bara den! jag orkar heller inte skriva i dagboken varje kväll så det här är lite omväxling för en gångs skull.

Det gör jag på internet, bloggar och chattar. om vi ändå hade bredband hade det varit dubbelt så kul men det duger väl :S
30 April 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
läängtar

Nu är det inte långt kvar till grönan, lägerskolan, södertälje... behöver jag säga mer? Gick in på www.gronalund.se och kollade läget. Tydligen öppnar dom en ny bergochdal-bana där två veckor innan vi ska dit! Jippi, tänkte jag. Vilken tur!
Och det är det också, den bergochdal-banan åker man under rälset på.... :)
21 April 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
varför?

Varför skulle det bara ta slut? Jag har inte gjort något men man får tycka vad som helst, men ibland undrar jag... Vissa personer tänker helt inte efter. Synd att vissa tycker som dom tycker, men alla gör vi våra val här i livet och bortprioriterar vissa saker.
I alla fall:
Bra kompisar:

Jantra, Miriam, Amanda: Galna alla tre, fast det har jag inge imot! Kraam! Spelar alltid på! Utan er skulle Onsdagar inte vara lika roliga!

Cassi: Jag önskar verkligen att vi bodde närmare mer än någonsin! Saknar dig otroligt mycket!

Kajsa: Du är så snäll mot mig, jag hoppas att nästa gång vi träffas är lite tidigare än i backen på Idre-fjäll...
19 April 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
JIPPI!

Äntligen! Internet funkar igen hemma hos oss, så nu är det dags att ladda upp några bilder! Fast vårt modem är seeeeegt och SJÄLVKLART så tog det mer än 6 min att ladda upp EN bild! Iaf de som hade bäst kvalité... de andra gick snabbare, men jag är glad att några fler bilder hamnade i fotoalbumet.
14 April 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
ett vårtecken jag längtat efter!!!

bää bää... mää... mää... en liten lammunge har sett dagens ljus! liten, inte större än en katt!!! hon är svart oxå. med vita tecken på huvudet. riktigt gullig. :D tyvärr dog hennes två syskon vid födseln... :( men det är tur att det kom en liten iaf!!
28 Mars 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
allting e som vanligt igen

jag hoppas verkligen att hon skärpt sig, det försöker nämligen jag göra. hon som har snackat skit alltså. vi är någorlunda bra kompisar igen, och det känns skönt. allt är som det brukar va, och inte mkt har ändrats.
28 Mars 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
español test idag....

oj oj. spanskan var det visst. hade prov, förhoppningsvis sista provet för sässongen. nervös o kallsvettig lämna ja in provet, undrar vrf ja blir så nervös? ja e ingen pluggis, bara utrustad med bra minne o lite koncentration.... !adiós amigas y amigós!
23 Mars 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
smink e faan dyrare än kläder!!!!

äntligen hade ja kommit till stan, hade pengar i fickan o en väldigt varm jacka. skulle köpa en tjocktröja, har ingen vårjacka o en vinterjacka är inte så lockande när det e 10+ ute... så därför va ja i stan. köpte en tröja, rosa, som var jättesnygg! för 198:-. men så skulle ja ha en ny mascara, eftrs. att dom ja har e svindåliga! så där gick ja o titta vid sminkstället på H&M. de flesta kosta 120/125, o det tyckte ja va lite dyrt för lite svart gegga som man målar på fransarna... mne desto längre ja gick o titta så såg ja att 120 var "billigt"! hallå, 120 får man en topp för! men va ska man göra när mascaran faller sönder o rinner ner i ögonen?! aå ja var tvungen att köpa en mascara för 120, kunde inte låta bli att känna mig lite skyldig efteråt, ja e en snåljåp...
23 Mars 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
mina allra mest RIKTIGA kompisar!! love you all!

Erika: vet inte va ja skulle göra utan dig!!!
Cassi: ja önskar som en tok att inte skulle bo så långt ifrån varann!! en kompis ja aldrig vill vara utan!
Kajsa: Du e så schysst, ha det kul i idre!!!!
18 Mars 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
"riktiga" kompisar

har hört att en kompis snackar skit om mig på lunar... hur kan man göra så? vara så feg att man inte kan säga saker ansikte mot ansikte, utan måste skriva det på internet så att alla kan se! jag blir riktigt lessen och skulle faktiskt inte kunna göra så själv... asså, visst har jag snackat skit o så, det gör väl alla, men jag skulle aldrig göra det offentligt! ska ta ett snack med den tjejen som gjorde det, hon ska minsann inte tro att hon har vunnit! fast... jag vet inte... dessutom när vi träffas verkar det inte som om hon hatar mig. Va faan ska jag göra????
18 Mars 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Våren är här

Solen skiner, fåglarna kvittrar, en citronfjäril flyger lugnt förbi... Såg faktiskt en igår, fjärilen alltså. Känns lite tidigt men vad ska man göra? I alla fall njuter jag av vädret, efter Idre blev jag lite trött på vintern och det är riktigt skönt me vår!
14 Mars 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Idre!

Sammanfattning av Idre:
*Har lärt mig parallellsvängar
*Molnigt, men lagom kallt
*Soligt sista dagen
*Lärt mig hoppa
*Åkt 3 röda pister (Glader, Palmbacken, Västbacken) utan att ramla
*FAAN VA KUL DET VA!!!
14 Mars 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Hockey-bockey turnering

idag var det dags för det årliga hockeybockeyturneringen på skolan. Gick ganska bra, förlorade första matchen mot 9B, vann andra mot 7B, vann den tredje mot 7D och förlorade sista mot 9A, kom alltså tvåa i B-turneringen (looser-cup). Ganska nöjd, gjorde ett mål och gjorde en lyckad straff. men ramlade på rumpan där ja haft ont tidigare, o det va ju inte så kul...
23 Februari 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Snart dagen D...

Imorron bär det av till Idre! har fortfarande ont i knäet, men det får väl gå. längtar så mycke att man kan bli galen!
23 Februari 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
helg :D

äntligen e det helg, men ja kan ju inte riktigt inte vila iallafall. Imorrn så ska ja ut o köra me hästarna (!) o på sönda så e det dags för säsongens sista innebandymatch... men, det e ändå bättre att ha massor me kul grejer o göra än att bara sitta o dega nånstans (antagligen hemma). inte för att man kan bara gå över till nån kompis när man har tråkigt, närmaste kompisen bor ju 6 km bort! fast det e ju skönt me att bo ute på landet; lugnet, naturen... hästarna... behöver ja säga mer?
16 Februari 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
e faan förkyld fortfarande :(

host... nee, at va förkyld e ju inte det roligaste, precis. Dessutom e detju match på sönda, redan missat 2 träningar så ja hoppas att ja inte missar sista matchen på året! vill ju va frisk o så :/
16 Februari 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Förkyld :(

har nu varit på det där innebandylägret som manlängtat efter, och SKA man då inte bli FÖRKYLD på köpet?! asså, ja sitter nu o snörvlar, hoppas att ja mår bättre tills på tisda, imorrn kan man ju alltid slippa gympan :D. ska gå o lägga mig tidigt, annars kollapsar ja nog XD
11 Februari 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
JÄVLA KILLAR!!!!

Nu är det snö, vilket e härligt, men man kan ju fan knappt gå ut på skolgården utan att få en snöboll på sig!!!Att killar tycker att det e så kul... Skärp er!!
26 Januari 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar
Vinter

Äntligen har vintern kommit, nu slipper man sitta och svettas(?) när man e ute... Minusgrader är bäst! I alla fall på vintern. Jag har väntat hela hösten (det har inte varit "riktig" vinter ännu, på att kunna gå omkring i pudersnö...
26 Januari 2007  | Länk | Just nu | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Bea Gissa det du                                             Skaffa en gratis hemsida