Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


the young and the hopeless

well, jag tror att jag börjar bli lite friskare ! men jag har fortfarande jätteont i halsen. men iaf, jag vaknade av att hanna ringde och frågade om vi skulle va idag. jag blev helt tårögd när pappa sa: "du kan inte va med ngn idag, du är sjuk !" så ingen hanna idaag ;/ vi ska va på fredag istället (: yeeaj ! emma ska komma hit halv tio iaf, vi ska kolla på "8 mile" ;D igår följde vi med mina föräldrar och handla xD så satt vi kvar i bilen, så vinkade emma till en tant typ, så ba kollade hon på oss. emma ba: SKIT I DET DÅ ! sen visade hon "fuck you" till henne xD det va ganska kul (; sen så skrev jag "E" i massa ringar på fönstret xD så skrev emma massa "L" (A) och det va inte så att jag somnade vid nio igår elr ngt 8-) jag ba tvingade emma att gå hem för att jag mår så dåligt xD haha, men nu ska jag fortsätta skriva med patrik på msn ! pusss !

10 Februari 2007  | Länk | welcome to my life | 0 kommentar
breaking the habit

inte för att jag frivilligt gick till skolan idag, nej. men emma tvingade mig, och nu mår jag ännu dåligare ;/ på so:n så skulle jag säga vad som menades med en marknad xD jag ba pep lite, för jag kunde inte prata för att jag är så hes (A) och jag och elin var vid infodisken idag, det va fan jättepinsamt !
sen när vi sopade i c-korridoren så var det en som skrek ooh, SOPA ! jag ba: meh, gör det själv ! (A) helt irriterad blev jag xD sen sa matilda att jag är ful ! jag ba satt där helt tårögd sen efter typ några timmar så kom hon och sa att jag är snygg och att jag är tvåa på hennes snygg-lista (A) så blev jag glad igen. sen ba när jag och emma gick hem från skolan så var våra händer helt blå-lila, inte för att jag blev rädd 8-) (A) emma är typ inte hes längre, ^^
nej, men jag klarar ju mig med min hesa fula röst ju (: yap, nu ska jag sova hade jag tänkt (A) kysss !

8 Februari 2007  | Länk | welcome to my life | 0 kommentar
thanks for nothing

jag mår ännu dåligare idaag, usch ! jag vaknade klockan 10 idag (A) sen ringde elin direkt typ, sen gav hon telefonen till jonathan ! och jag är ju helt hes och har hosta och massa. så jag sa typ ingenting (; sen sa elin att hon skulle ringa efter dom hade haft musik, och att jag skulle prata mer med jonathan då. xD igår när jag och min bror bråkade så höll han mig upp och ner, sen ba släppte han mig så jag slog i huvet i golvet ashårt ;/ men iaf, jag vet inte om jag ska till skolan imon. eller, jag ska inte dit om jag mår som jag mår nu :/ fyfan, jag tror att jag har feber. åh, jag ska kolla på tv nu (A) pusss !

7 Februari 2007  | Länk | welcome to my life | 0 kommentar
move along

idag är jag faktiskt sjuk, jag tkr väääldigt synd om mig själv. fast jag var i skolan först, sen efter so:n mådde jag jättedåligt så jag gick hem (A) jag är helt förkyld och har jätteont i halsen, och jag har feber. så jag ska inte till skolan imon (; yeaaj ! elin och jennifer var också sjuka idaag, och då mådde jag bara ännu dåligare. men iaf, när jag hade kommit hem somnade jag framför tvn, när jag vaknade så kunde jag fan inte stå upp ! så jag låg kvar tills mamma kom hem, sen sa hon att det va synd om mig och sen fick jag glass, men det kunde jag typ inte svälja. och dessutom var det äckligt, eftersom mamma hade blandat i ngt som ska ta väck febern, ^^ hon tror att jag inte märker det ! bitch, men ändåå. nu ska jag sova hade jag tänkt, ja, jag vet att klockan är halv tio, vadå då ? (A) jag mår faktiskt inte bra ! kyssss !

6 Februari 2007  | Länk | welcome to my life | 0 kommentar
walking on broken glass

idag var det inte alls kul i skolan, det brukade det alltid vara innan ! damn, och idag på fysiken så fick jag värsta utskällning av milan ! han ba: du fattar ju ingenting !, din mamma -m- hm, sen hade ju emma sovmorgon men jag tvingade henne att komma tidigt ändå (A) och hon kan nästan inte prata ! jag ba satt och tyckte synd om henne när vi åkte till skolan (; sen fick hon låna mitt smink och massa för att hon är sjuk xD yap, är man snäll så är man (A)
usch, idag var det gympa. jag och jennifer var inte med, hon ba gick och köpte godis sen satt vi i omklädningsrummet när vi egentligen skulle gå till holje-skolan. det va ganska kul, efter gympan så gick jag, elin och jennifer och satte oss i en såndär buss-sak, sen kom jonathan och hans vänner. sen hade dom en såndär spraysak, sen hade dom en tändare också. sen ba satte jonathan det tillsammans så det kom världens största låga ! fyfan vad jag skrek ! ;/ men iaf, på tyskan så fick jag skäll av tim också, 2 gånger ! xD och när vi hade slutat så sprang jag och elin hem till mig och lämnade väskorna och allt, sen sprang vi ner till bussen för vi skulle åka till k-stad. sen hade jag råkat tänka lite fel, så vi fick stå i bromölla i en halvtimme (A) elin blev skitarg ! (; men iaf, jag köpte en jättesööt tröja, och smink. jag blev ganska nöjd ;D men sen hade jag planerat hela tiden att mamma skulle komma och hämta oss, jag ba ringde. så blev hon skitarg, så pappa kom istället xD well well, och så har jag faktiskt bara suttit vid datorn (A) yap, nu ska jag fixa min pres på lunar. KYSS !

5 Februari 2007  | Länk | welcome to my life | 0 kommentar
the hell song

idag har jag vart helt trött hela dagen ! jag vet inte vad det är med mig ;/
men iaf, dagen började med klassråd då, sen so. kuul 8-) vi ska tydligen ha prov snart, och jag hade fysikprov idag. jag kunde ingenting (A) fast det kunde inte elin och jennifer heller, xD och på engelskan så råkade jag svära ganska mkt, min engelskalärare ba kollade skitsurt på mig (; haha !
hm, just det. jag ritade på elins tröja idag, hon ba blev asarg, sen tvingade hon mig att sudda väck det xD sen på svenskan så skulle vi läsa, alla ba satte sig i sofforna, så skulle jag med göra det, så satt elin med henrik, jag ba satt brevid gabriel och irriterade honom (A) och idag smällde jonathan, anton och alla raketer ! jag ba blev skiträdd, så försökte jag få in elin och jennifer. dom ba såg hur rädd jag va och följde med mig (; och igår klippte jag mig, elr inte jag xD mia (A) det blev typ ganska fint direkt när det va klart, men nu på morgonen var det aasfult ;/ men iaf, nu ska jag städa mitt rum hade jag tänkt. KYSS !

1 Februari 2007  | Länk | welcome to my life | 0 kommentar
wake up call

idag så var det ganska kul i skolan, jonathan kramade mig hela daagen (A)
men iaf, först så hade vi slöjd, jag gjorde inte ett skit xD hm, sen hade vi so, och det va ganska skoj, för jonathan satt framför mig (; fan vad rolig han äär !
sen på svenskan så skulle vi läsa upp våra sagor, jag ba läste min då, så sa alla att jag läste snabbt :o jag ba blev helt sur, xD haha ! det va ganska fult, sen på engelskan så var jag jättesnäll mot min lärare ^^, och jag startade en fight mellan gabriel och torkild xD och på matten så var jag helt mobbad, jag ba satt själv för elin va inte där, fast sen satte sig andré vid mig i några sekunder, sen gick han (: well, jag skulle egentligen leka med jonathan lite efter vi hade slutat, men han va inte där när jag slutade xD jag ska slå honom imon, men iaf. emma hade väntat på mig (A) jag ba blev helt glad när jag såg henne ;D så vi gick till en anonym affär igen, xD sen när vi hade vart där så skulle vi gå över värsta isen, det va asfult. men sen när vi var vid holjeskolan började vi klaga på alla typ, det va jättekuul. men iaf, vi var tvugna att skiljas åt vid bowlinghallen, och när jag skulle gå upp för min trappa höll jag på att trilla xD men iaf, nu har jag tydligen suttit vid datorn för länge enligt mamma, och jag måste läsa fysik ! damn, KYSS !
30 Januari 2007  | Länk | welcome to my life | 0 kommentar
fucked up kid

idag när jag vaknade fanns det inget vatten, jag fick såklart panik. det va jättehemskt, jag ba kunde inte duscha elr ngnting ! jävla cp, men iaf. så kom jag och emma till skolan vid fem i åtta elr ngt, skojskoj. och idag var det ju ae-dag också, kuul 8-) jag och emma skojade om det asmkt igår xD men iaf, vi hade först slöjd, sen skulle vi ha teknik. sen tvingade dom oss att gå till halen, asjobbigt. jag frös så jag kunde dö ! ;/ men ändå, så kom vi tillbaks till skolan, så gick jag och emma till en anonym affär xD sen gick vi hem, jag va halv-vägs inne på min gata tills jag upptäckte att det va av-spärrat xD jag ba ropade på emma, sen var jag tvungen att gå på grusvägen, det va ashalt ;/
så kom jag hem tillslut, och inte för att jag va snäll mot min hund innan 8-)
och inte mot min katt heller 8-) eller nej, jag va inte snäll mot min katt, jag kastade nästan min väska på honom (A) men ändå, så har jag ba suttit vid datorn sååklart (; me loove ! ha, sen har jag längtat efter att höra fallen leaves hela dagen (A) inte för att jag hade tänkt läsa fysik nu 8-) haha !
KYSS !

29 Januari 2007  | Länk | welcome to my life | 0 kommentar
fallen leaves

nyss hade jag världens fight med min bror, det va ganska kul. allt började med att Good charlotte kom på ztv så skrek jag och höjde asmkt. så ställde han sig framför tvn, så jag blev förbannad och sen började vi slåss xD
well, idag vaknade jag vid tolv (A) jag hade nog sovit fortfarande om inte pappa hade väckt mig, ^^ idag hade jag tänkt städa mitt rum, det ser inte så fint ut kan jag säga xD och mamma sa att om jag gör det så får jag höjd månadspeng (A) så jag kanske får typ 700snart (6)
omg, fan vad jag ääälskar "billy talent - fallen leaves" shit vad bra den äär ! yeah, nu ska jag nog göra en skiva och sen ska jag städa (; PUSS

28 Januari 2007  | Länk | welcome to my life | 0 kommentar
dance inside

idag så skulle jag egentligen till k-stad med mamma och pappa och kolla på tapeter, men jag orkade inte gå upp. och jag ville faktiskt leka med emma.
så jag vaknade väl vid tio typ, så gick jag och kollade på tv ganska länge, så bytte jag precis kanal till ztv så hörde man "hands of my girl" sen började en annan låt, jag blev förbannad och började gråta och gick upp till datorn och skrev med emma på msn istället. så bestämde vi att vi skulle va, och att vi skulle gå och göra oss i ordning, då var klockan typ 1, så blev vi klara vid fem xD haha ! det va lite småkul, men iaf. så bestämde vi att vi skulle följa med hennes föräldrar och handla, så såg vi en jättesööt kille där i affären. vi ba kollade på honom asmkt, sen så gick vi förbi honom. jag ba: DÄR ÄR HAN ! samtidigt som jag fick ögonkontakt med honom, xD hahaha ! det va asfult, men iaf. så kom vi hem efter ett tag, och så har vi försökt att andas i sugrör, och sen skulle vi se hur länge vi kunde göra det, fast vi började skratta asmkt. så har vi bara suttit vid datorn xD well, nu ska jag fixa min pres på lunar hade jag tänkt. KYSS

27 Januari 2007  | Länk | welcome to my life | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lisa ^^                                              Skaffa en gratis hemsida