Me, myself and Titan
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Världens finaste fyller 6 år idag....

.....lika lång tid har det tagit för mig att bli en relativt trygg matte.

Jag och Titan, alias Mr T, har varit med om saker som jag inte önskar någon behöva gå igenom. Men nu 6 år senare så verkar vi ha hittat varandra och jag hoppas jag har han med mig många år till <3

Han är min underbara "olyckskorp" och jag vet att jag aldrig kommer att få en likadan hund som han......på gott & ont.

Dagen firades med årets första viltspår.....

och märgbensslaskande!

Grattis Min allra finaste vän <3

2 April 2011  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
.

"Titan är lite speciell, han är inte som andra men han är ändå rätt snäll "

Lova 7 år

7 Augusti 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Det går framåt...

både med Titans ben och min röst. Däremot har jag fått en kraftig låsning alt. nerv i kläm i min nacke eller bröstrygg :( Hade så himla ont i nacken i tsdags på jobb, vakna upp onsdag morgon och kom knappt ur sängen. Akuttid hos naprapaten som fick loss lite men smärtan är näst intill outhärdlig. Jag tokströmmar och smörjer med heat-lotion, inte så lätt att komma åt men jag biter ihop och tvingar mig själv *AJ AJ AJ*

Mr T har nu fått sina 4 cartropheninketioner, jag märker ingen skillnad men det kanske är för att han går så bra ändå =) Musklerna börjar återvända och 6 gånger har avverkats på tread-millen + att viktmanchetten sitter på vid minst 2 promenader per dag. Han är nu uppe i 2 tunga vikter och 1 lätt, målet är 4 tunga vikter för sen får inte fler plats =)

Sjukgymnasten tycker han går fint på bandet, 20 min fick han gå igår och det gör han utan problem. Lugnt och fint med full ögonkontakt med matte =) "Tänk om hon lämnar mig här" ;-)

Vi kämpar på och målet är att Mr T ska vara i hyfsat bra skick till min semester, om 3 veckor =)

 

 

9 Juli 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Vardagen

lunkar på.....jag väser och Titan haltar från och till. Rösten har blivit lite bättre, jag kan uttala ord så att man hör vad jag säger. Men gud vad snabbt jag blir trött när jag ansträngt rösten.

Var på rehab för första gången i torsdags, Titan fick gå på tread-mill i vatten. 2900 kr för ett 10-kort och så gick han ca 6 min första gången, hutlösa priser. Han är en riktig badanka, såg poolen och var på väg i den, halka på rampen och matte fick hjärtat i halsgropen. Men det gick bra *phu* Imorgon ska vi dit igen.....Hade skickat sms till sjukgymnasten om att jag inte kunde prata så om hon undra ngt så fick vi ta det skriftligt. När vi kommer dit så säger hon "hur har det varit"????? Jag bara titta på henne och trodde hon drev med mig, efter mitt sms till henne. Men hon hade inte fått det sa hon, men hon tog ingen hänsyn till min röst utan fortsatte fråga. Shit vad trött jag var när jag kom hem.

Som det känns nu känns det långt borta att jag ska kunna gå tillbaka till jobb nästa vecka. Det är en sak att prata korta stunder mot att sitta i samtal på jobb.......får bara hoppas att denna vecka gör gott för rösten.

Må gott i den uteblivna sommaren!

21 Juni 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar


då var jag nyopererad och kan inte säga många ord.....Inte lätt när jag ville fråga personalen på ICA var en viss vara fanns. Hon hann försvinna innan jag var framme, det går ju liksom inte att ropa "HALLÅ kan du hjälpa mig"  och Mr T undrar ju vad jag vill när jag viftar och pekar *hahaha* Folk kommer nog att undra dessa tysta dagar....

Jag hade sådan tur att jag fick komma in på operation direkt i morse när jag kom. Somna 8.15 och vakna 9.50, 11.30 kom mammsen och hämta mig. Hem och ut med Mr T, slockan på soffan och sen iväg till djursjukhuset för återbesök.

Jag har varit väldigt försiktig, lite för försiktig enligt veterinären. Han borde ha musklat på sig mer än vad han gjort tyckte hon men plattan satt fint och han går bra så nu är det bara att öka på belastningen och träningen =) Känns ändå bra att allt såg och kändes ok, musklerna fixar vi snabbt ;-) Första sprutan cartophen fick han idag och räkningen sluta på under 800 kr, enligt kvittot så kosta sprutan bara 101 kr exkl moms?? Jag trodde den gick på 1000 kr sprutan? Jaja, positiv överraskning när jag stod i kassan blev det i alla fall =)

Dagen efter operation så såg han så här olycklig ut :(

Nu känner jag mig rätt så mör, var nog inte det smartaste att fara iväg till djursjukhuset idag men vad gör man inte för sitt hjärta. Hans tid var inbokad innan min och hans ortoped går på semester nästa vecka, så vad var alternativet?? Nä precis inget ;-) Jag ska ju vila mig nu i 2 veckor.....i alla fall från jobbet ;-)

16 Juni 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Första turen till skogen

sen operationen.......Jag har varit väldigt restektiv med hoppa in och ut ur bilen, idag var 6:e gången på 8 veckor som han åkte bil sen han skada sig.

Idag kände jag att vi behövde lite miljöombyte och drog till skogs. La ett kort spår i lite snårig terräng så att han skulle få lyffta på benen ordentligt medan han spårade. Titan fick sitta och vänta vid ett träd medan jag la det och gissa om där var fart på han den korta rundan vi gick.....han visste ju vad som vänta i slutet =)

Han spåra galant, inga spårmarkörer, ska sluta med dom och helt förlita mig på hunden =) Spåret var så kort att jag bara hade slut som belöning, en påse med korv =)

Tycker han lägger på muskler för var dag som går, har även lagt på sig lite om midjan.....nu är det slut på märgben i tid och otid.

16 juni är det dags för nästa återbesök......på morgonen opereras jag och på eftermiddagen är det Titans tur........Ska bli intressant hur jag ska kommunicera med veterinären, jag får ju inte prata på 4 dagar efter operation?! Lite måste jag ju kunna säga, eller?

6 Juni 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Första återbesöket

efter operationen var igår onsdag. Dagen innan hade jag ringt för att höra om jag fick lov att ge han smärtstillande på morgonen innan vi kom till djursjukhuset. Då får jag veta att jag har ingen tid inbokad?? Jo det har jag, 14.20 den 19/5 och den tiden fick jag när jag hämta hem Titan efter op.

Någon hade lyckats eller snarare misslyckats med att boka in det i datorn, men jag hade det på print =) Kom strax efter 13 fick jag som svar.

12.50 var jag där och 13.40 kom vi in, det såg MKT BRA ut enligt veterinären. Röntgen gjordes och allt sitter där det ska, nytt återbesök den 16 juni. 16.30 lämna vi bygget efter att ha fått vänta nästan 1 h på att få betala *suck*

Tiden går ganska fort även om vi tillbringar de flesta rundor i dungen bakom huset. Sen i lördags så har jag utökat en av rundorna + att viktmanchett används vid ett tillfälle varje dag. Man kan skymta musklerna =)

Lillkillen har gått ner i vikt, 44. 3 visa vågen men det som försvunnit är muskler. I övrigt är han pigg och äter som han ska, han blir som tidigare full i fan med jämna mellanrum ;)

Om två veckor kör vi igång med tread-mill och i samband med min semester i augusti så hoppas jag att vi har kommit igång med simningen =)

Och snart (6-7 månader) så skuttar han förhoppningsvis över stock och sten igen =)

 

20 Maj 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Det går framåt =)

Nu har det gått snart 3 veckor sedan operationen och det går framåt.......Tror jag i alla fall, referensramarna vad det gäller korsbandoperationer är begränsade ;)

Men Mr T belastar benet fint, han hanterar den kraftigt minskade aktivitetsnivån på ett fantastiskt sätt.......Han liksom "gillar läget"

Aktivitetsspelet används flitigt, burklock används och klickern har plockats fram =) Tips på stillsamma aktiviteter tas tacksamt emot =)

Stygnen togs i tisdags, jag skulle gjort det själv men det gick inte så bra så det fick bli ett besök till djursjukhuset. Det var inte jag som var helt inkompetent, t o m sköterskan hade svårt att ta bort dom ;) Efter lite mutter från Mr T så gick det bra =)

Onsdagen 19 maj är det dags för första återbesöket, efter det så kör vi igång med lite mer avancerad rehab OM veterinären okejar det.....Hoppas hoppas =)

9 Maj 2010  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Mitt jobb

är som en berg- och dalbana....det går upp och det går ner......Många gånger är det tungt men ibland så ljusnar det och det är dom tillfällena som får en att jobba vidare =)

Jag har en unge som har en rätt strulig bakgrund, både hemma och i skolan.......jag kom in i ärendet några månader innan ett omedelbart omhändertagande blev aktuellt, jag blev den "onda soc-tanten". Att vara den "onda" gör mig inte så mycket....jag hade inte heller gillat den som inskränkte på mitt liv.......Men tyvärr så behövs inskränkningar ibland och då är det viktigaste att göra det så bra som  möjligt för den/dom utsatta.

I augusti börjar ungen på gymnasiet och med mig pratar ungen om kärlek och saknad.......jag är nog inte den "onda" längre ;)

24 April 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
.

13 April 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
050402

kom det här lilla trollet till världen

Redan från första dagen har nyfikenheten varit hans ledord  i hans framfart i livet =)

Idag fyller "lilla" killen 5 år

och nyfikenheten är fortfarande ledordet =)

Grattis Hjärtat på din 5-års dag <3

2 April 2010  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Tror där bor

en latmask i min hund ;) Efter en runda går han på 3 ben men när han "spottar" rådjur då kan han minsann stå på bakbenen utan några problem. Han har världens balans och kan stå hur länge som helst?!

Var iväg o simma i fredags, har inte kunnat simma han sen förra våren pga. diverse saker men NU är vi på G igen =) Han simma på bra men var lite trött i den onda höften när vi kom hem.

Kommer inte att åka med han till djursjukhuset på onsdag. Jag är övertygad om att hältan han haft i 3 v beror på överansträning av allt spring i snön, hältan i torsdags beror förmodligen på att han fläkte sig som ett X i tisdags när han skulle skälla ut bussen. Tänkte inte ens på att han gjort det i torsdags då han kom på 3 ben, det var ju 2 dagar tidigare det hänt.

Nu är dagsformen ok, han visar lite hälta fortfarande men är pigg och glad i övrigt. Ska därför avvakta och se om det läker ut helt annars får jag ringa o boka tid. Jag hoppas jag slipper det, jag kan ju utan att överdriva säga att min ekonomi är rätt ansträngd i dagsläget.....

8 Mars 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Irritationen har lagt sig.....

Titan har varit halt från och till i 3 veckor, har varken blivit bättre eller sämre. Har trott det var en sträckning men i onsdags såg jag, det är igen sträckning, det är höften. Kände igenom hela bakkärran på honom, inget i knäet, inget i hasen, det är höften.

I torsdagsmorse tog jag och Mr T vår morgonrunda.....lite för lång visade det sig. När vi kom hem gick han och la sig medan jag gjorde mig i ordning för jobb. När frukosten serverades kom där en låg vovve hoppandes på 3 ben.

Ringde djursjukhuset som tyckte jag skulle komma in med han, det tycker dom alltid :S Körde in med han och då kunde han minsann gå *hrm* Veterinären klämde, kände, böjde och drog och konstatera, "Ja du har helt rätt, det är höften, men vi kan inte garantera att vi hinner röntga honom idag". 

Men VA FAN, om dom nu anser man ska komma in akut då får dom ju se till att kunna ombesörja det också. Nej då får jag en tid till Titans ortoped på onsdag. Så jag får betala 900 spänn för en diagnos jag själv redan konstaterat *grrrrrrr*

Sen jag röntgade honom vid året har jag haft en stark känsla om att mitt Hjärta inte kommer att bli äldre än 6 år. Jag undrar om den känslan kommer att bli verklighet. Jag hoppas inte det men tyvärr så brukar den vara rätt.

Igår var vi och simmade, gick mkt bra men han var trött i onda höften när vi kom hem. Jag kommer att behandla honom till där inte finns mer att göra, så är det bara. Det får kosta vad det vill men jag ger inte upp på honom.

 

6 Mars 2010  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Snö we LOVE <3

20 Februari 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Och ännu mer snö kom det igår =)

 

17 Februari 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Vi fortsätter rocka i snön =)

16 Februari 2010  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Får passa på medan snön är kvar.....

Vackraste

20 December 2009  | Länk | Min dag! | 3 kommentarer
Dagens totemdjur

Jaguar

Jaguaren ger dig förmågan att se de sanna motiven hos viktiga människor i ditt liv. Den kommer att hjälpa dig med din intuitiva förmåga.

15 December 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Dagens

totemdjur

Kanin

Kaninen ger dig förmågan att bryta dig loss från din nuvarande situation och starta om. Den kommer att hjälpa dig fatta beslut som både är holistiska och nyttiga.

14 December 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Enligt oraklet!

De senaste sex månaderna har varit svåra för dig, men gladare och ljusare tider kommer snart att visa sig. Du behöver inte ställa dig själv fler frågor, och allt kommer att verka så mycket lättare, enklare och lyckligare. Det kommer snart en tid för återfödelse och förnyelse. Världen ligger vid dina fötter och du kommer att sparka ifrån dig alla hinder och nya horisonter kan skönjas. Var inte rädd. Välkommen i ditt nya liv. Om du ställde en enkel ja/nej fråga är svaret JA.

 

Låter inte helt fel ;-)

3 December 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
29 november

och det är 7 grader varmt ute??!!

Helgen har bestått av jobb, fre och lörd natt. T har varit hos mamma, det har funkat bra som vanligt =)

Söndagen har bestått av städ, tvätt, julstjärneupphängning och dusch av hund.

Mysig första advent önskar jag er Alla!

29 November 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
The Tratt

is still ON :( Så fort den tas av så ska det slickas på tassen *grrrr* Några dagar till sen HOPPAS jag att den kan plockas av.........snacka om lång konvalescens. Varken jag eller Titan vill se en tratt på väldigt länge sen och vem F-N kom på att där ska vara hål i tratten?????? Såklart har T lyckats slicka på tassen genom detta lilla hål :S

Helgen är jobbhelg för mig, tråkig helg för T.........han är iofs hos mamma och blir ompysslad men inte mycket till aktivering. Men han verka gilla det  också =)

Standardten funkar bra, han är jättefin i kroppen och i magen =) Ett mycket lyckat foderbyte!

Nu kallar duschen sen ska T lämnas hos mamma och jag styr bilen mot en natt i Helsingborgs vimmel........jobb inte partaj ;-)

 

28 November 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Numera

serveras Standardt normal i matskålen här hemma......men vart tar det vägen???? Knappt lönt att ta med sig påse ut på promenaderna nu förtiden ;-)

Kronch höjde sitt foder med 100 kr + att jag har närmsta återförsäljare i Båstad. Tid och pengar bler för mkt, nu har jag Standardt på vägen hem från jobb och 130 kr billigare. Än så länge är vi supernöjda med det =)

 

22 November 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Sen sist......

Tratten hänger med fortfarande *suck* T vill inte låta tassen vara vilket resulterar i att han får slicksår. Är så trött på tratt, strumpos, bandage och hans slickande. Titan är lika trött på det, det muttras jämt och ständigt och jag förstår han.

I morse valde strumpan, som vi misstänkte han svalt på dagis, att komma upp........fy F-N säger jag bara, vilken stank. Men nu är den i alla fall återfunnen ;-)

Gårdagen bjöd på sol och jag flexa ut redan till lunch =) Drog till skogs och la spår, medan spåret låg till sig tog vi en lång och skön promenad. Spåret gick galant, 4 vinklar, 4 burkar och slut som bestod av pipisleksak som det sedan rockades loss med =)

Vad helgen bjuder på återstår att se........solen skiner och nästan +10 ute?!! Stämmer inte riktigt med kalendern!

Trevlig helg till er alla!

21 November 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Blodspår

på schemat idag =)

Soffie kom och hälsa på med Aki och X, bilarna styrdes mot skogen för spårläggning. Jag la ett kort rakt blodspår till T, är ett tag sen så jag ville inte göra det så svårt för honom. Soffie la ett vanligt till Aki som mest är van vid IPO-spår. Båda hundarna klara spåren galant =)

Titan fick smaska i sig bambibenet, första gången och det slank ner snabbare än snabbast =)

Medan spåren fick ligga till sig så bar det av till gruspaddocken vid mamma, lite lydnad för Aki och jag kommenderade. Snacka om en hund som är på G =) snart 9 år och still going strong!!

 

Tack Soffie för en trevlig em!

14 November 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Fortfarande

12 November 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Imorgon

får det bli jobb oavsett skallebang eller inte. Jag har helt enkelt inte råd att vara hem, tror jag förlorat 12-1400 spänn på dessa 3 dagar *snyft*

Huvudvärken kommer från nacken, fingrar, ben och fötter har domnat lite då och då. Misstänker att där ligger en nerv i kläm och har jag riktig otur, ett diskbråck.

Jag måste ju ut med Titan oavsett så idag slängde jag in han i bilen och körde till Anna på Solsickan. Hon säljer en massa bra och roliga saker, har du vägarna förbi så titta in till henne. Hon är supertrevlig också =) Där blev det en nackkrage från Back on Track, jag fick även smärtdroppar och smärtolja med stenessenser. Anna mixa själv ihop dem och använder mig som försökskanin. Lite hokus pokus, men jag tror på sånt ;-)  Slipper jag bara smärtan så kan jag tro på vad som helst.......

Fick även blandat ihop 2 flaskor med Dr Bachs blomsteressenser, ännu mer hokus pokus. Den ena flaskan till mig och den andre till Titan =) Återkommer med utgången av användningen, om där blir någon ;-)

1 liten sten fick följa med i påsen också, den ska enligt Anna hjälpa mig mot min frusenhet. Den ligger under madrassen i sängen, så nu är jag prinsessan på stenen =)

Titan är olycklig i sin tratt, men nu har jag haft full koll på han i 3 dagar. Inte en gång har han bitit av bandaget, igår klanta jag till mig och drog av det.......ajajaja kompressen hade fastnat i pulpan......blod.....idag blir det till att vara försiktigare. Imorgon blir det återbesök hos veterinären.

Snart kommer snön och jag har inga vinterdäck på :( Ska ju köra till Gbg i helgen, utbildning =) får köra mkt försiktigt för jag hinner inte sätta på dem innan.

4 November 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Rapport från sjukstugan!

Jag HATAR trattar, kompresser, bomull och klisterlindor.

Igår skulle jag då låta T ligga och lufta pulpan och slicksåren som han lyckats få ovanpå tassen. Han har vid några tillfällen bitit av bandaget, trots tratt, och sen tokslickat :(

Vad gör han då, jo han kör tratten rakt ner i tassen så att det börja blöda *suck* Nu vill jag inte mer kan jag säga, har hållt på med detta över 1 vecka. Återbesök på torsdag, undrar om de kan behålla han tills allt är läkt och ny klo växt ut ;-)

På med Sorbact, kompresser, bomullslindan och sen klisterlinda. Det är ett under att jag får på allt, ensam?!

Nu räcker det med otur för vår del, har varken råd eller ork till mer. Nu vill vi ha lugn och ro, vara ute i skogen, viltspåra och bara mysa......

3 November 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Hundhoroskop!!

Väduren 21 mars-20 april
Ständigt på jakt efter nya äventyr och erfarenheter. Lite stridslysten. Accepterar inga nederlag, måste vinna. Temperamentet är inget att leka med. Gillar att skrämma andra. Listig och lömsk men dock brutal i allt sitt handlande.

Titan i ett nötskal......

 

31 Oktober 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Nu hoppas jag slippa se

Helsingborgs djursjukhus på ett bra tag.....blir en vända dit den 5 nov - återbesök med klon, sen vill jag inte se stället förrän det är dags för vaccinering....

Att byta bandage på en hund som HATAR när man pillar på tassarna är ingen hit när man är ensam om att göra det....

Idag tror jag det var höjden av otur.....bandaget satt kvar när jag kom hem...bra så långt.....bytte det eftersom det ska göras varje dag *jiippppeee* Drog på gummistöveln och begav oss ut.......var och kolla nya gymet och när vi går därifrån så ser jag att T inte har stöveln eller bandage på tassen????

Han har lyckats trampa av det......och att dra galon utanpå en tass med öppen pulpa är ingen hit.....så det blev till att traska hem "bartassad"

In i duschen.....spola tassen.....torka och så på det igen med bandaget *puh*

Nu snarkar killen......helt slut efter bandagebytena......han är inte ensam om det ;-)

28 Oktober 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
En socialarbetares betraktelser.......

Jobbade i city igår kväll/natt, det var en lugn kväll och på Ekebo bjöds det på disco för dom i åldern 12-18 år. Märklig indelning, 12-18?? Vilken 18 åring vill gå på samma disco som en 12 åring??

Vi beslöt att köra dit eftersom många av "våra" ungdomar brukar vara där och efter varje sånt disco trillar det alltid in några polisanmälningar på just "våra" ungdomar?!

Redan vid ingången fick jag mig en smärre chock, jag är inte lätt att chocka.....Det var iofs Halloweentema men tjejerna såg mer ut som glädjeflickor. Kjolarna var så korta att de snarare såg ut som ett hårband de trätt över rumpan. Urringningar och push-up bhs på småbarn??

Innanför dörren blev det värre, två tjejer i åldern 13-14 stod på huven på en bil och åmade sig i obefintlig kjol, högklackat och kaninöron på huvudet. I princip ALLA flickor som var där såg ut på det viset........min undran är:

HUR I HELVETE KAN FÖRÄLDRAR TILLÅTA ATT DERAS BARN KLÄR SIG PÅ DET VISET????

Säkerligen många som inte vet, det är inga dumma flickor, de åker hemifrån i mjukisbyxor och byter om på plats. Men jag är lik aövertygad om att det är många som vet och det är skrämmande.

Pojkarna jättefina och flickorna?? jag är mållös.....

Vad är det som får småflickor att klä sig på det viset? Vem har sagt till dem att det är fint? Vad har dom för självbild och finns där överhuvudtaget ngn sund självkänsla?

25 Oktober 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
.

Lyssna noga

livet är

mycket mer

11 Oktober 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Att

massera Mr T är minsann inte lätt.......han blir helt till sig och efter en stund så börjar han jucka??!! Inte helt normalt, eller?? *S*

Trevlig helg till er Alla =)

9 Oktober 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Något ska vi ha tur med ;)

Var på besök hos veterinären idag.......Titan har reagerat rätt så ordentligt när jag palperar hans rygg.......det var ett måste att kolla upp det.

Röntgen visade INGENTING =) vilken lättnad......nu är det Mr T som ska få massage i mängder ;)

Han skötte sig utmärkt och är en slagen hjälte i skrivande stund.....klorna klipptes korta, mkt korta *hehehe*

Om två veckor är det dags igen för ett besök, då är det tandfrakturen som ska åtgärdas :S

Vi lever helt enkelt ett vilt liv =)

Matte, dvs. jag, fick massa beröm för vilket fint skick Mr T är i, med tanke på hans artros och dysplasi och för min koll på hans rörelsemönster........."Det är en fröjd som veterinär att ha er som patienter"

Jag bugar och bockar för berömmet  =)

30 September 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
.

29 September 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
.

22 September 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Massa kramar till Anna-Karin

som fått låta sin fina Bea somna in

Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden.

 När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom Regnbågsbron. Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans
 hela dagarna. Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka djuren blir unga och friska
igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.

Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.

Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt
flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som
varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på
ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas...
17 September 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
WOW

vilka toppendagar jag haft på första utbildningshelgen =)

Korvstoppning av celler, muskler, origio, insertio, massagegrepp m.m. Underbar miljö, supertrevliga människor och djur =)

Titan har varit med och fått ligga i buren och kolla in allt i lugn och ro. Vilket gjort att de alla blev accepterade av han ;) En mellanpincher var med och dom två fann varandra =) Liten och Stor med tanfärger, så himla fina ihop. Helgen gav mig hopp om framtiden med Titan =)

Fick han kollad av kursledarna och precis som jag misstänkt och känt så sitter där ngt i ryggen på honom. En röntgen ska beställas eftersom han reagerar som han gör vid palpering.

Nu är det massage som gäller, har redan bokat in imorgon =) Ska gå igenom dagisChristinas hundar, 4 rottisar, mkt spännande!!

Behöver lite olika typer av hundar så grannen här ska tillfrågas, hon har en "golvräser". Helen på dagiset har en russel och en blandras dober/rottis, ska även sätta upp ett anslag på dagiset =)

Är du intresserad? Hör av dig!

asarugby@hotmail.com

0708-543530

14 September 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
3 dagar kvar

till utbildningens start =) Det ska bli så spännande och så kul, samtidigt tror jag det kommer bli tufft :S

Jag läser och läser och det känns som om inget fastnar....Nytt ämne, nya ord som jag vet vad de betyder men inte använder i mitt daglig vokabulär och ovanpå det ett nytt språk.....Latin?!

Men det är en utmaning och sådana gillar jag =)

I övrigt går livet sin gilla gång, jag har börjat spela badminton med 3 kollegor och det är superkul. Spinningen har satt igång igen, känns bra. Ska även köra styrketräning med min svägerska 1 dag/v + att jag springer och cyklar. Känns som det kommer att bli en bra höst =)

T får sin träningsdos på dagis, där kör vi lydnad innan hemgång + att snart är det dags att tina klövarna/blodet i frysen och bege oss ut i skogen =)

Passar på att önska Soffie och Aki lycka till på IPO-VM i Prag, YOU GO GIRL!!

Ha en fortsatt skön helg!

 

6 September 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Utbildningens böcker!

+

kompendie!

Ser fram emot att sätta mig in i dem, en + kompendie är redan avverkade =)

25 Augusti 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
En underbar helg

med träning och bad =)

Jag har cyklat och avhandlat studiematerial, åhhh vad jag längtar till utbildningen börjar.

T har njutit av att rocka loss i havet både lördag och söndag. I fredags fick han följa med till ett familjehem så att han och jag efteråt kunde ströva i skogen på söderåsen. Där skådades både familjen Bambi och två älgar, årskalvar =) Skogspromenader är ljuvligt!!

23 Augusti 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Powerwalk med hund!

Hur gör man då för att det ska bli så effektivt som möjligt??

Jo, du tar med din hund till en skog med MYCKET vilt och jag garanterar HÖGT tempo. Det kommer t o m att vara så högt att din hund glömmer bort att lyfta på benet eller sätta sig i gräset. Detta gör att du tyvärr måste gå en långsam vända på slutet ;)

Men Du har fått en ordentlig temporunda =)

21 Augusti 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
En lisa för själen

är skogspromenader med mitt Hjärta

20 Augusti 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Semestern slut

och dags för jobb på måndag. Ångesten är hög kan jag lova, det tar emot otroligt mycket att gå tillbaka. Det är inte jobbet i sig jag inte gillar, det är en kollega som är oberäknelig, obehaglig och med humörsvängningar som får mina PMS att framstå som mild vindpust.

Sommaren har, trots pissigt väder större delen av min semeter, varit underbar. Att slippa höra klockan 05.00 har varit tillräckligt för mig ;) sen hade jag iofs gärna fått fler soldagar men inte mycket jag kan göra ngt åt :S

Titan har även han njutit av ledigheten, badat, busat och en hel del träning. 

Jag har även tagit beslutet om att kosta på mig en distansutbildning under 1 års tid :) Jag ska läsa till hundfysioterapeut :) och det ska bli så kul. Drömmen är att kunna jobba med det på heltid, ska utforska efterfrågan av det under studieåret. Jag kommer att behöva träningshundar så är ni intresserade hör av er :) Det är så klart till ett mkt reducerat pris ;)

Ha en fortsatt skön helg!

 

15 Augusti 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Rygg

som krånglar,

sol men storm,

spår i 200 knyck :(

hade hoppats på vilt men det var rätt dött på den fronten ;)

fick nöja mig med denna goding

och denna

<3 <3 <3 <3 <3

21 Juli 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Vi är

två som njuter av att göra ingenting, jag och Titan :)

Vi tar dagen som den kommer och bara är.......Det tråkiga är regnet som inte verkar vilja försvinna. Slutet av min joggingtur idag var i ösregn, rätt nice ;)

Bild från förra sommaren men vi hoppas på massa bad även i år :) Bara solen vill komma fram.....

20 Juli 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Perfekt start

på semestern. Tillbringa fredagkvällen i mycket goda vänners sällskap, thaimat, massa glass och många skratt :) Ni är underbara vänner!!

Dagen idag har varit mindre bra, vakna kl 11 (chock) med en skallebang som hette duga. Alldeles för mkt socker igår var roten till den onda värken. Utanför fönstret öste regnet ner och det åska så rutorna skallra :S

Regnkläder på både mig och T och ut, sådär lagom när vi var nästan hemma så sluta det regna så klart. Stanna inne några timmar och lagom till vi skulle ut igen så var det ngn som vred på kranen igen :( Sluta så klart lagom till vi var hemma igen!!

Var inom Coop och skulle hämta ett paket på posten, hade fått både avi och sms vilket jag tyckte var märkligt. Paketet på avin var det paket jag skickat tillbaka till ett företag förra veckan!!!! Vilka jävla inkompetenta folk som jobbar på posten och deras inlämningsställen. Gubben som stod där när jag lämna in paketet sa att allt såg ok ut men icke, då har sorteraren på posten tyckt att mitt namn var ditt paketet skulle gå TROTS att där stod avs. före mitt namn. Nu ska jag då behöva betala ett skick till??? Gissa vem som ska få en påringning av mig på måndag *grrrrrrrrrr*

Hoppas på sol inom de närmsta dagarna!

18 Juli 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Titan

hade vilodag idag, blev bara bus på dagiset innan vi körde hem :)

Jag passa på att träna efter jobb innan jag hämta T. Blev Bruces skog idag också, de har ett stort häng åt hundar och den var jag tvungen att kolla in. Den såg mycket trevlig ut så dit ska vi åka :)

Valde 8 km rundan, FY FAN vad tungt. Har slutat med allergimedicinerna men jag måste nog börja igen :( Andingen ville inte alls vara med så det blev, jogga 1 låt, gå raskt 1 låt osv. Ingen hitt, fick håll :( La in lite styrkeövningar på slutet så det blev helt ok ändå :)

Nu kallar kudden, 1 dag kvar innan 4 veckors semester. Det ska bli så skönt!!

16 Juli 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Skön

start på dagen, morgonjogg med T :)

Gbg t&r, god lunch, möte, sitta - sitta - sitta, ont i rygg och rumpa, hämta T, T i tjänstebilen *oups*, sent tillbaka på jobb, mysig tur i Bruceskogen, fötterna smärtar, mullra i fjärran, solen gick i moln, dunder & brak, blixtar på himlen, ösregn.....

Skåne är som en tryckkockare, blir inte förvånad om Mr Migrän kommer på besök.......

 

 

15 Juli 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Gårdagen

tillbringades i den lilla hålan Anderslöv :) eller en liiiiten bit utanför. Det var trevliga människor, god grill och massa fina rottisar :)

Kan man avsluta helgen bättre??

13 Juli 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Jag behöver

verkligen semester, känner mig helt orkeslös. Det är ingen skön känsla och jag vill gärna slippa den.

Torsdagen var en lång dag, gårdagen blev därför lite kortare på jobbet. Vädret var skit så det blev ingen träning med T när jag hämta han på dagiset. Det gjorde inte så mkt, vi hade varit ute på joggingtur på morgonen. Det blev en dusch för han istället, perfekt att få låna duschen på dagiset så slipper man få det smutsigt hemma ;) Tack Christina!!

Somna på soffan igår klockan 20, hur normalt är det?? SEMESTER!!! ;) Vakna 22, gick och la mig med Stig, hade svårt att somna.

Var uppe löjligt tidigt idag. Fruktansvärda magsmärtor, ägglossning de lux :( ut med T, kaffe, gymet - svettigt värre, ICA, frunch, vila, skogen la spår, Båstad handla foder, skogen igen och spåra med bus som slutbelöning - mkt uppskattat. Spåret gick väldigt bra, lugnt och metodiskt :)

Nu är det soffan som gäller, snart är det Stig ;)

Trevlig helg på er!

11 Juli 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Besök i Hufvudstaden!

Gårdagen tillbringades i tjänst i Stockholm. Besök var inbokat på det berycktade Klockbacka, mina farhågor om stället besannades. Tragiskt med sant!

Medan jag flög upp damp ett trevlig sms ner i min mobil, en inbjudan till Casa Deveritas :) Så eftermiddagen tillbringades i trevligt sällskap, fika och ljuvliga vovvar :)

Väl hemma igen blev jag och min väska ordentligt genomluktde av en viss Mr T :) Nya och såååå många dofter på en gång!

Äntligen fredag och lite ledigt, bara 1 vecka kvar innan semester. *LÄNGTAR*

Trevlig helg!

 

10 Juli 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Premiärdopp

och invigning av

T älska sin nya leksak.....Trött?? Vadå kom igen nu morsan släng den igen och igen och igen....Tokfrans

Hämta T på dagis, drog hem och hämta badkläder och ner till stranden. Man ska inte gnälla på värmen men varför finns inget mellanläge i det här landet??

Väl nere i på stranden visar det sig att där är massa tång :(  Men det stoppa inte oss ;) Fick en chock när jag trampa i, vattnet var varmare än luften??!! Det kändes inte ens att man stod i havet?! När jag doppa mig så sved det på kroppen?? Det var faktiskt inte skönt :( 

Det fanns också en massa "gråpågar", dagisKristina kallar dom så. De liknar mygg men är JÄTTEstora och bits som f-n, märkena efter beten är som en 50-öring och KLIAR grymt mkt.

Gjorde ett klipp idag också, nya joggingskor, nersatta med 500 kr :)

Stranden hela helgen :)

På återseende!

 

3 Juli 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Min alldeles egen fladdermus :)

28 Juni 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Bloggpaus!

Om man nu måste använda regntäcke så kan man ju vara snygg i alla fall  ;)

 

24 April 2009  | Länk | Min dag! | 3 kommentarer
Bloggpaus!

5 April 2009  | Länk | Min dag! | 2 kommentarer
MITT HJÄRTA

4 ÅR IDAG :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

2 April 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Lite kort om vad som

hänt sen sist!

Min mage krånglar jättemycket och sugar all energi ur min kropp. Jag funkar några timmar om dagen men på em är jag helt dränerad på kraft :(

Jag och Titan har börjat jogga tillsammans, 3 morgnar denna vecka har det blivit 6.5 km/gång :) Sen har vi fått till en hel del långa promenader också.

Igår körde jag ett pass styrketräning på gymet, kan ju säga att det är säkert 7-8 mån sen sist. JA, jag har träningsvärk idag men trots det så har det blivit ett body-pump pass på fm. Jag kommer inte att kunna röra mig imorgon, mina armar skakar och axlarna svider :)

För Titan blev det upplet igår, gick sådär men kul hade vi. Det är ngt med höger armbåge som strular :( med vår tur så är det väl dags för artroskopi i den nu. När han gnäller då är det ngt, han gnäller inte bara för gnällandets skull!

Idag står viltspår på schemat, bilen styrs snart mot mamma. Spåret ska läggas, tvättmaskinen ska laddas, rastrunda, byta maskin och sen är det nog dags att spåra :)

Trevlig söndag önskar jag er ALLA!

Tar från och med idag en bloggpaus på obestämd tid!

På återseende!

22 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Magont

och bloggtorka!!

18 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Jag

i ett nötskal ;)

Torsdagen bjöd ju på en ljuvlig morgonjogg med Hjärtat. Fredag innebar AJ AJ AJ i fötterna, både smärta och träningsvärk i fotsulorna av det ojämna underlaget i skogen. Hade svårt att gå på kvällen men det gick, på väg hem från jobb inhandlades nya joggingskor. De gamla hade 1 år på nacken så det var på tiden.

Idag lördag invigdes dom :) med en runda i skogen, utan vovve. Mina fötter kändes inget bra i början men jag bet ihop som alltid och efter ett tag försvann smärtan och det var superskönt att springa i solen :) Men istället för att ta det försiktigt och jogga rn 30-40 min så drar jag iväg på min timmesrunda??!! Att ignorera smärta är ngt jag ofta gör på gott och ont ;) I det är här fallet tror jag snarare att det lutar åt ont men som sagt, det är jag i ett nötskal ;)

Snart ska jag väcka liv i sämntutan och dra en vända till skogen. Blod + skank är framtagna och ska läggas i em för att sen spåras i morgon. Idag blir det förmodligen uppletande som står på schemat.

Ha en trevlig lördag, det ska jag ha :)

Uppdatering

Det blev varken upplet eller lagt ngt viltspår, det blev en tur till BK istället och jäklar vad kul vi hade ;)

På vägen därifrån stanna jag till på ICA och är inne ca 10 min, när jag kommer ut så är ena däcket PLATT *grrrr* Bara att ringa bror sin och säga att nu är det mitt "larm" som går ;) Han kom så klart och hjälpte mig och imorgon byts resterande 3 vinterdäck ut mot sommardäcken. Hoppas hoppas det INTE kommer mer snö!!

Kvällen tillbringades hos mamma, god mat och Melodifestivalen. Vilken tillställning och katastrofal utgång, men jag tror hon har bra chans i Ryssland.

God natt!

14 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
5818 kr

fick jag en elräkning på idag???? HUR f-n är det möjligt på 2 rum och kök?? Inte lönt att hetsa upp sig, bara att ringa på måndag och fråga om jag ska betala hela husets el ;) För visst låter det helt osannolikt?!

SLASK blev det idag som väntat och om det nu följer det skånska vinterschemat, så kommer det att frysa på inatt och imorgon får man dra på sig skrillorna ;)

Önskar Er Alla en trevlig helg!

13 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Morgonstund

har guld i mun :)

Jag och Titan började dagen med en runda i joggingspåret, den första tillsammans sen i höstas. Det var kallt, kölden bet i kinderna men det var ändå helt ljuvligt. Solen gick upp, frosten glittrade och vi flög fram :)

Den kicken jag får av att jogga gör en på så gott humör, en euforisk känsla som får mig att le hela dagen :)

Gårdagen bjöd på veterinärbesök, what a surpise ;) Ett återbesök för att ta nya svampprover och även vaccinera Hjärtat. Allt gick bra, hon tyckte det såg mkt bra ut på nosen. Pälsen har växt ut och inga blåsor :) Nu hoppas jag att provsvaret är negativt så vi slipper fortsätta med medicin!

Önskar er en skön torsdag!!

Uppdatering

Från en underbar morgon med sol och barmark är det nu SNÖOVÄDER! Här i Skåneland snörar det inte uppifrån utan från sidan, inte så nice.

Om det nu blir som vanligt kan vi lugnt räkna med SLASK imorgon :(  JAG VILL HA VÅR; NUUUUUUU!

12 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Att jag har en

ljudkänslig hund visste jag, men igår när jag såg Beck så skulle man kunnat tro att Titan hade en roll i filmen ;) ?? Tokfrans är bara förnamnet på den hunden!!

Idag fick han ytterligre ett smeknamn; Mr Tripper ;) Var och lämna in bilen på service, innan dess hade jag varit hemma, bytt om, hämtat T så vi  kunde gå en runda medan bilen fixades. Gick större delen av promenaden i ett nytt område, där är mkt harar men även en massa andra NYA dofter. Ojojoj som lillen trippa fram *hahaha* och då bara kom det, Mr Tripper!

Han har lite issues med män som han inte känner??? När han möter okända av det kvinnliga könet så är det inga problem men män funkar inte tipp topp??!!

He is very speciell my LOVELY dog!

9 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 2 kommentarer
Igår trilla

denna stjärna i bingen strax innan 21.30 = SO NICE!!

Sov till 8.30, efter Ts tidningsläsning styrdes bilen mot gymet där 1 h avverkades på löpbandet. Det var också nice :)

Efter brunch blev det skogen för att lägga spår. Har inte lagt spår på länge till T pga. vädret men idag så blev det av. Han var supertaggad och hade nosen lika mycket i luften som i backen?! Första apporten tog han på att vinda in markören i trädet och försöka plocka ner den?!  Sen for han iväg och snurra rundor men lyckades ändå hitta rätt igen. I mitten av spåret börjar han gny och vill inte sätte ner höger framben? Samma som för några månader sen så jag gjorde samma som då. Tog försiktigt om armbågen och stretcha ut frambenet, det knäppte till (förra gången smal det högt) och sen var det bra igen????

Där var en man i skogen med sin schäfer och när jag kom till bilen fick jag frågan "vilken klubb tävlar du för"? Min egen svara jag ;) Han titta lite förvånat på mig och sa "så du bara tränar"? Ja dennes, peka på T, hjärna behöver jobba ändå svara jag. "Mycket seriöst" fick jag till svar. Är det undrar jag?? Jag hoppas att de flesta som har en bruksras tränar med dem även om de inte tävlar, Behovet är ju detsamma oavsett!!

Från skogen ut och mata brorsans katter, hem slänga i tvätt och tanken var att jag skulle få mat i magen. Men icke då ringer bror och frågar när jag var hos dom?? Larmet har gått och rösten säger att där är låg strömnivå?! In i bilen, Titan fick följa med i fall där var några inbrottstjuvar ;)

Kommer fram och hela huset är beckmörkt, det var det inte när jag lämna det. Peter guidar mig ner till proppskåpet, jag kände mig som värsta tjuven men ficklampan i högsta hugg. Bytte proppar, hjälpte inte, då ser jag att elavläsarskåpet är dött?? Peter får tag i Eon som säger att många hushåll är utan el. Precis när jag ska köra hem slås strömmen på igen, sen fick jag sätta på larmet och slå av larmet, in och ut X antal gånger innan Peter var nöjd *GRRRRR*

Missa andra chansen och mat fick vi först i oss för 20 min sen, men bättre sent än aldrig ;)

På återseende!

7 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Inkallade till chefen

blev vissa av oss idag, inte jag. Synd för jag är inte rädd för att säga vad jag tycker. Undrar hur de valde ut vem som skulle in där?? Undrar vad som kommer att hända?

Kollar platsbanken varje dag men där är inga jobb som lockar :( Kollar lite i Sthlm men tanken på att bo där får mig att enbart titta.

Fick invigt mina nya regnbyxor idag :) Har haft svårt att hitta några som är låååååååååååånga ;) men nu så!! Mc Kinley, Intersports "egna" märke. 600 bagis vilket är helt ok. Fick ta herrbyxor för att längden skulle bli ok. Finns där verkligen så få långa brudar att man inte gör långa tjejbyxor??? Inte ens om man tar en strlk större så är de längre, bara bredare?? Hrm där finns  kanske en marknad för det?!

Blir en tidig kväll, T sover redan efter vår långrunda nu på kvällen. Jag ska snart joina han ;)

Trevlig helg!

6 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
KAOS

på jobb!! Folk slutar, biträdande chefen är satt på "paus" några våningar upp pga. att hon och chefen inte kommer överens??

Förra veckan prata vi om "vår" värdegrund och "våra" ledstjärnor i arbetet med familjerna. MEN ska inte de gälla personalen också??? Jag tycker inte ngn av cheferna är bra MEN man behandlar inte folk som de gör nu med vår bitr. chef. Det är fan mobbing!!

Fortsättning följer.........

4 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Löjligt

trött, inte sovit mkt inatt och när jag väl somna så drömde jag om jobb :( Tog en semesterdag och sen slockna vi igen?!

Vakna framåt 12 tiden, slötitta på Hem till gården. T vakna och vi begav oss ut. Vår i luften :) t o m solen titta fram en liten stund.

Mötte boxertjejen Olga, T tycker hon är ok en liten stund sen vill han helst slippa henne. Hon är ganska energisk ;) helt ljuvlig!!  Vi var ute i 2 h, T fick rocka loss lite men jag är skitnojig med allt vilt som finns i skogen. Järnvägen ligger låååångt från där vi går men man vet aldrig när de får upp ett spår, det får aldrig hända. Han fick nys på ngt men då vrålar jag "hejdå" och sticker,  helt plötsligt är inte spåret så intressant längre ;)

Nu är vi TRÖTTA, mätta och belåtna!

Hoppas Ni haft en bra dag!

3 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Dessa j-a

utgifter :( Ursäkt mitt språk men jag är så trött på att bara betala och betala. Fick lön i fredags och inte många kr kvar när jag betalt allt som ska betalas. Ringde och strök mig från intresselistan till huset :(

Idag var jag iväg och hämta ut den, förhoppnigsvis, sista kuren till T. För 2 v sedan kosta det 220 kr, idag kosta det 400 kr???? HUR FAN ÄR DET MÖJLIGT ATT DET KAN GÅ UPP 180 KR PÅ 2 VECKOR?????? Det är ju hutlöst!!

Sen måste jag då boka in återbesök för nya prover och även i samband med det en "billig" årsvaccination :( 

Jag vill inte mer nu, jag har inte köpt ngt till mig själv i klädväg på jag vet inte hur länge.

Usch vilket humör jag är på *GRRRRRRR*

2 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 3 kommentarer
Jobbhelgen är

är över för denna gång och tratten är av, förhoppningsvis för ett bra tag fram över ;)

T har varit hos mamma och det har gått bra som alltid :)

I fredags blev det gymet för min del, 1 h på löbandet. Direkt från gymet till husvisning :) har hittat ett litet hus på 90 kvm med skogen bakom. Både kamin och vedugn finns och det är himla fint, men ändå tvekar jag?! Ska ringa mäklaren imorgon och höra hur visningen i lördags gick.

Efter husvisning blev det 1,5 h i skogen med T, helt fantastiskt väder. Solen sken och nya objektivet invigdes :) Gårdagen bjöd på skönt väder med vår i luften trots att solen uteblev när jag och T gav oss ut. 2 h i skogen blev det, en sovstund på soffan innan han levererades hem till mamms och  jag drog till jobb.

På schemat idag står SLAPPA men först ska denna till gymet en vända :)

Trevlig söndag till er ALLA!

1 Mars 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Fortfarande

tratt som gäller här hemma!!

Fick ta en sväng till veterinären idag igen *suck* Borde f-n ha klippkort där vid det här laget :( För 2 v sen fick T rivsår när vi var i skogen, rulla sig förmodligen i ngt ris. Det börja efter några dagar att vätska och jag klippte ner pälsen och har tvättat rent och tvättat rent, men jag tyckte inte det blev bättre. Veterinären tyckte det såg ok ut,  nu är pälsen bortrakad och jag ska tvätta rent det varje dag och sen smörja med aloe vera gel för att hålla det mjukt.

Jag hoppas att tratten kan läggas nästa vecka, den har varit med för länge. Fråga Mr T ;)

Imorgon är det spännande saker på G :) Får se vad det leder till :)

God kväll!

26 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 3 kommentarer
Tusen Tack

vännen för den fina presenten :) Dom pryder mina fötter just nu, varma och goa!

25 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
Ytterligare

ett år har gått?!

Jag är fortfarande närmre studenten än pensionen, känns som en liten tröst i alla fall ;)

GRATTIS oxå till LINDA & TITTI, hoppas NI haft en bra dag.

23 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 2 kommentarer
Skånsk vinter =

massa massa snö, ni vet så man blir så där glad :) Men så fort det landat så vänder termometern mot plus igen vilket resulterar i mängder av SLASK :(

Mina gore-tex skor fick sig en prövning på vår em promenad, de stod pall. Bra dojja :)

Igår var en sån dag med massa massa snö, så jag och Mr T var så klart i skogen :) Rockn Roll :)

Gårdagskvällen spenderades hos min bror och svägerska. Hon fyllde år i fredags och jag imorgon, så de bjöd på middag. TACK så mycket för supergod mat, delar av sällskapet var som vanligt trevliga, andra inte. Men jag är van ;)

Melodifestivalen är inte ens värd att nämnas!

T ser ut så här idag, efter en dos med svampschampot. Mitt badrum fick sig en rengöring efter jag lyckats spola bort "hunden" som satt på kakeln ;)

Han har fått vila från allt annat idag, åt ingen frukost och då är det något. Han är inte den som skiter i maten, men han är pigg i övrigt så det är nog ingen fara?!

Min träning i helgen har varit lörd - 1 h löpning på bandet, sön - 15 min på stepmaskinen sen 50 min power-walk på bandet med många turer uppför :) Svettigt värre. Huden har fått sig en dos i solariet, hade färgen av en alvedon så det "skada" inte.

Hoppas Ni haft en bra helg vad ni än har gjort!

 

22 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Jag har sagt det förut

och jag säger det igen, "Titan har väldens BÄSTA dagisfröken"

Min 25-års dag närmar sig igen och idag när jag hämta Titan fick jag en stor vacker bukett med tulpaner *I love tulpaner* och en flaska vin. På kortet stod det, Ha en riktigt skön födelsedag, Kram Kristina! Gissa om jag blev glad, sen som om inte det räckte fick jag även med mig en påse hemmagjorda hundkex till Mr T.

Bestämde i bilen hem att det inte skulle bli ngn längre runda med T när vi kom hem utan istället skulle damsugaren plockas fram. Där är fortf. skit i hörnen men jag och T avverka 1.5 h. Kunde inte motstå det mysiga vädret :)

På begäran :)

T i sin fleeceoverall som åker på när han är nybadad!

Ha en skön fredagkväll!

20 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 2 kommentarer
Då vart det hemklickat!

LÄNGTAR!!!

20 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 2 kommentarer
Längtar efter värme och att skogen blir grön!

18 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Vacker som få!

17 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 2 kommentarer
En mysig Alla Hjärtans Dag!

Börja morgonen som vanligt med Titans "tidningsläsningsrunda"  ;)

Kaffe + äpple sen gymet där 1 h avverkades på löpbandet. Kändes bra i början, svacka efter ca 30 min som höll i sig 10 min, men sen släppte det och de sista 20 min gick som en dans :)

Hem - frukost - duscha - damma - damsuga - svabba golv - kläder på - iväg till skogen.

Tanken var att lägga spår till Liten men när vi kom dit så var där en massa snö *chock*. Där är ingen snö i stan! Tyvärr hade jag inte kameran med mig så det blev inga bilder på T. Mobilen låg i bilen så det fick bli en bild innan vi styrde bilen hemåt.

Tanken var att lägga spår men när jag såg all snön ändrades det snabbt till BUS i snön :) Har en en snötokig vovve som inte fått sin dos av snö sen vi flytta ner. Träna inkallningar och avledande när han fick upp spår. Det krylla av rådjurs- och harspår, men han var jätteduktig.

Stanna till hos mamma på vägen hem och fick superfina blommor :) Tack Mamma, luv U!

 

Helt ljuvligt att komma hem till en ren och väldoftande lägenhet. Jag har blivit så slarvig med att städa, detta sen T kom in i mitt liv. Dessto större anledning att hålla rent, men det är ingen som dött av lite skit i hörnet ;) Så länge det inte är stökigt så överlever jag!

Hoppas Ni haft en mysig dag!

14 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 0 kommentar
Blandad kompott,

denna fredag 13:e.

Dagen börja bra med en mysig timmesrunda med Liten, det var kallt men skönt. Vi pinna på bra och jag möte som vanligt de två männen som alltid hälsar. Den ena är lite äldre och säger alltid "hallå ja", en morgon var vi lite sena då säger han "jaha lite sena idag". Då blev jag lite fundersam och undra hur mkt koll han har på mig ;)

Den andra är en man i min ålder eller kanske ngt år äldre, det är ju rätt mörkt när vi möts men han ser ut som han ser trevlig ut :) Han säger alltid "godmorgon", en morgon möttes vi inte men då kom där en bil och tuta istället?!

Alltid trevligt med någon som säger God morgon :)

På väg till jobb ringer Marie min gamla kollega och vill att jag ska komma tillbaka :) Jag måste erkänna att tanken slagit mig, men jag vill ju inte bo i Sthlm. Men ett litet hus utanför stan hade funkat. Jag ska minsann fundera på det!

Dagen flöt på, väldigt lite att göra. Surfa runt och kolla hus men inga som lockade. Väl hemma så låg där i posten de mest underbara bebisstrumpor med dödskallar på  och gummiduttar under, även de i form av dödskallar. Tusen TACK Caisa & Cayenne :) Nu är jag inte gravid, de var till Liten och hans tass.

Sen ringer min bror, de har haft inbrott i huset *FAN* Vad är det för fel på folk som inte kan respektera andras saker?? De hade tagit sig in på baksidan genom att krossa ett fönster och ut gick de genom altandörren. TVn tog de med sig, Ss smycken och Ps klocka + hans träningsväska som de tömt och förmodligen använt till sakerna. De måste haft ett helvete att bära ut TVn, för den var inte liten. Som tur var så hade de inte rört katterna och de hade stannat kvar inne. Dörren lämna de ju helt öppen och nästan allt glas i fönstret var borta.

Det är bara saker men vetskapen att ngn varit inne och snokat är så jävla obehagligt.

Helgen blir lugn med träning och städ! Trevlig helg önskar jag ER alla!

 

13 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar
.

11 Februari 2009  | Länk | Min dag! | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Åsa                                              Skaffa en gratis hemsida