Den som väntar på ett tillfälle förlorar tid .
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2019)
>>


KOLLA HÄR ISTÄLLET !!

Ny blogg (sen en tid tillbaka dock) . http://stylelikeaclown.blogg.se
23 September 2009  | Länk | Livet . | 0 kommentar
IIIIIIIHHHHHH

Jag har konverterat till blogg .
Beckelina.blogg.se
19 Oktober 2007  | Länk | Livet . | 0 kommentar
A long, long time ago . In a land far, far away .

Det här var ju ett tag sen . Hinner aldrig med detta nu för tiden, vilket betyder att jag lever ett alldeles för stressat liv . Borde sluta upp med det ... Lovar att från och med nu ska jag försöka skriva lite oftare (för er som är intresserade) .

Sommarlovet har börjat med sol och bad och massor med glass . Så skönt att vara ledig från skolan . Men något som är ganska sorgligt med det är att de treor som nu tog studenten inte kommer tillbaka ... Det är RIKTIGT tråkigt . Många av dem kanske man aldrig ser igen i hela sitt liv . Hemska tanke . Så nästa år är det våran tur . Rädsla och glädje på samma gång .

När det var 70 dagar kvar tills vi skulle åka till Smögen började vi ränka ner . Idag är det TRE dagar kvar tills vi åker . Det är TOTALY SJUUUUKT !!!!! Vi åker snart !!! Vårat gäng som ska åka har både utökats och förminskats . Nu är det jag, Sussie, Agge, Mys-Pys och Bells som åker . Det ska bli TOPPEN roligt ! Vi stannar en vecka och när vi kommer hem firar vi Sussies 18-års dag, är hemma två veckor och sen bär det av igen och då stannar vi en månad !! Då är det jag och min älskade Sussie som far ner till den underbara staden Smögen för att jobba och leva ett underbart liv i en månad .

För tillfället har Norrköping nu Lettiskt besök . Som alla mina nära och kära vet så åker jag till Lettland vart annat år för att spela teater, och detta år var det Letternas tur att komma hit . Så ute på Skärlunda gård bor det ett härligt gäng med teaterungdommar från Lettland . Jag är värd för dem och jag måste säga att jag tar hand om dem ganska bra . Igår spelade mina barn upp sin pjäs Drömnatten och det gick JÄTTE bra . I TOTALY LÖÖÖW THEM !!! <3

Nu har detta redan blivit aldeles för långt . Nu ska jag packa och ikväll ska jag se Emil i Lönneberga på Lettiska .

LIFE IS A PARTY !!
16 Juni 2007  | Länk | Livet . | 0 kommentar
Jaha ...

Då har det varit helg igen . Tiden flyger iväg och jag hinner inte riktigt med . Måste sätte mig ner någon dag och se vad jag igentligen gör med mitt liv ... Oj vad tråkigt det lät, men det kan nog vara ganska bra .

Helgen har som sagt flugit iväg . Fredagen spenderades först på stan med Lena Mamma och Alex och efter att ha fikat en svängsing med Lena hade vi Family-night med film och popcorn .
Lördagen började kl. 11 när Ivan och jag samlade ihop våra teaterbarn till en samling innan heldagsrepetitionen . De hade sedan en smygpremiär för föräldrarna som gick helt okej . Helt döda och trötta på barn beger jag och Ivan oss sedan iväg till Lindö där vi möter upp Alina, Anna och Anastasia . Efter att ha bytt om till våra clown-utstyrslar underhåller vi små barn med att leka och stojja . Barnen var ÄCKLIGT JOBBIGA och jag ville bara springa därifrån och gömma mig i ett hål, men vi klarade oss i alla fall helskinnade och kunde sedan med suckar och stön beklaga oss till varandra och konstatera att vi aldrig ska ha barn .
Eftersom att jag och Anna var så trötta spenderade vi kvällen i hennes badkar med levande ljus . Riktigt romantiskt . Där satt vi och pratade igenom våra spexiga liv och alla människor som har ett finger med i spelet .
Och idag är det söndag . Har handlat födelsedagspresenter åt min mor och klippt gräset .
PUST ! Det var min helg .

ÅNGEST !
Monologen .
Skolarbetet .
Alla de där människorna man glömmer höra av sig till .
Snart går jag i trean .
Fixa massor inför Smögen .
Behöver pengar ...

Nu orkar jag inte fundera mer över mitt liv . Nu ska jag städa .

Några sista visa ord bara ...
Den som väntar på ett tillfälle förlorar tid .
6 Maj 2007  | Länk | Livet . | 0 kommentar
Valborg .

Valborg kom och gick . Jag och mina kära var på 80-tals maskerad i Fyrby hos Fille . Var mycket roligt folk, jag fick en ny släkting och det var ordentligt röj . Hade riktigt kul till en början men det som hände senare under kvällen vill jag bara radera, glömma och aldrig mer tänka på . Men det funkar ju inte . Det är typ det enda jag tänker på hela tiden . USCH !!! Skärpning Becka . Det måste bli en ändring nu . Tur att jag har sjukt fina vänner . Tur att jag har Sussie . Det finns inga ord som kan beskriva de känslorna jag känner för dig . Du är mitt syra, jag skulle inte överleva utan dig . Du har gjort så mycket fint för mig . Aldeles för mycket . Jag förtjänar det inte, men ändå fortsätter du att finnas där ! Jag hoppas du kommer kunna lite på mig igen ... JAG ÄLSKAR DIG !!!! <3

Nu har det varit långhelg då . Jag har jobbat, spelat teater och varit med Sussie . Hann inte vara ledig något men det var ändå skönt .

Jag vill ha sommar, jag vill komma bort härifrån . Långt långt härifrån . Och jag ska långt bort härifrån i FEM VECKOR i sommar . LÄÄÄNGTA !!!!!! Smögen är mitt paradis, Smögen är snart mitt hem . 49 DAGAR KVAR !!!!

Jaaa, vad ska man mer säga . Jag är trött på skolan . Mer än så var det väl inte . Känner mig ganska tom .

Take care !
2 Maj 2007  | Länk | Livet . | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecka Räfsby                                             Skaffa en gratis hemsida