Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


Ny blogg

Nya bloggen finns på www.linneahk.blogg.se. Eller, jag hade redan en där upptäckte jag när jag skulle göra en. Men bara ett inlägg och en bild, från maj 2006. Jaja. Nu har jag fixat den lite. Tror jag kommer använda den hädanefter. Hejdå.
6 Mars 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
En rar tös, Linnéa

Då var man nästan norsk då. Eller, inte riktigt, men närapå.

Igår var jag och Anna på stan här i Lilleström och fixade norskt mobilnummer, norskt bankkonto med VISA-kort, ID-kort och internetbank. Jag sökte även jobb på ett café som heter Garcon, de skulle ringa idag eller imorgon. Och jag är ju redan folkbokförd här i Lilleström sedan den 1e januari, så det var ju redan ordnat, men skattekortet jag ansökte om i december hade inte gått igenom, så det ansökte jag om igen. Det mesta är fixat nu, bara bolig kvar. Ringde på en lägenhet och några hyblar igår, eller Anna ringde åt mig, så vi ska på visning på söndag. Hoppas hoppas.

På kvällen lagade vi gourmetmat till hela familjen här, med efterrätt och allt. Efter maten gick vi och fikade på Pikene på hjörnet jag och Anna.

Vi är rara töser, hahaha.
6 Mars 2008  | Länk | Everything and everything in between | 1 kommentar
Då var man framme

Då var man i Lilleström, Norge då. Tågresan gick bra och jag fick sällskap av två killar som också skulle till Norge och jobba, en i Oslo och en i Sandefjord. Den ena började jag prata med på första tåget och den andra precis innan tredje och sista. Vi hade riktigt trevligt ihop och kollade på filmen Hitman på en bärbar dator på tåget, bra film.

Nu ska jag vila lite, blev bara knappt en och en halv timmes sömn innan jag åkte, och ingen på tåget. Men sov någon timme framför en film nu, haha.

Förresten allihopa, mina mobiler funkar inte här, av okänd anledning. Jag söker nät men hittar inget. Så ni som vill kontakta mig gör det bäst på Facebook eller mail.

Här har vi dom, George och Theo från tåget.
4 Mars 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Hur kan man ha så mycket grejer!?

Det är fruktansvärt vad grejer jag äger, fruktansvärt I tell you. Jag vet inte vart jag ska göra av allt. Eller hur jag ska få med mig allt jag behöver få med mig, och vill ha med. Fruktansvärt, fruktansvärt I tell you.

Imorgon, eller idag som det ju blir, väntar ännu mer packande och tvättande. Har gjort det mest hela dagen tycker jag. Att man kan äga så mycket sladdar! Som man dessutom behöver varje vecka i alla fall, sjukt. Mest laddare, fick ihop en 6-7 stycken i alla fall.

Bea och Edi ser efter min lägenhet while Im gone, och jag tror de kommer göra ett bra jobb. I have faith in them.

Nee, nu ska jag sova. Godnatt.Förresten, ja Ida, jag ska till Norge. Jag kommer sakna dig och många fler, men vem vet, jag kanske är hemma inom två veckor...
3 Mars 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Dilemma dilemma dilemma

Skit också. Jag och min bror har ju, av misstag, blivit folkbokförda i Norge, och nu kan detta innebära problem här i Sverige, men om vi skriver oss i Sverige igen så kan det innebära problem i Norge när vi ska söka jobb och så vidare. Förmodligen råkade vi ansöka om permanent personnummer i Norge och inte tillfälligt, så därför blev vi även folkbokförda där. Igår beställde jag lite böcker från adlibris.se och några timmar senare fick jag ett mail om att jag inte kan beställa därifrån eftersom jag är utvandrad. Skit.

Så nu vet vi inte hur vi ska lösa det här, vad är bäst, eventuella problem i Sverige eller eventuella problem i Norge. Jag tror det är bäst att skriva sig i Sverige igen, vi ska ju kanske på semester i mars och vi kan inte åka om vi är skrivna i Norge. Fan också. Hatar motgångar. Men bara att bita i det sura äpplet.
27 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Brännskador och sömnbrist

Jaani, brännskador igen då, på och runt knäet den här gången, för jäkla träligt alltså. Hypersensitiv hud eller något. Nu, för att ni inte ska missförstå, så måste jag bara berätta att det inte är några "vanliga" brännskador jag har, inga brännskador i ordets rätta bemärkelse. Utan det känns som brännskador, men det syns inget. Jag har i alla fall ingen hjärntumör längre, brist på frakturer har jag också.

En annan liten sak jag har brist på är även sömn, ändå sover jag inte nu. Jobbat de senaste nätterna och sovit alldeles för lite efteråt, i lördags endast 3 timmar och igår endast 3,5. Nee, nu borde jag lägga mig. Har ju mycket att göra nu i veckan, uschiamig!

Godnatt
26 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Jobb och klockradio

Den förbannade klockradion är ju dum i huvudet! Om den nu hade haft något. Nu går det inte att lyssna på radio längre, den ändrar inställningar utan att man rör den och den är eextremt känslig mot störningar från mobilerna, men även min hemtelefon! Det sprakar, brusar och låter heela tiden, även när den är på "OFF"! och även om ingen smsar eller ringer så låter det högt och ständigt. Så nu har jag dragit ut sladden och jag har egentligen lust att slänga ut den genom fönstret, men jag tror det är bättre om jag byter den. Mot en helt annan modell. Vill inte se på en likadan igen! Synd bara att den är så snygg. Jäkla Clas Ohlsson.

Jobbat två kvällar i rad nu, på Neurologen, känns bra med lite pengar. Jobbar tre nätter i helgen nu också, så mer än heltid blir det, åtminstone den här veckan. Jag är jätteduktig och går hem efter jobbet varje dag med, tar 45-50 minuter ungefär, skönt faktiskt.

Nee, nu ska jag nog sova, eller, kanske bättre att vara vaken sent, jobbar ju faktiskt natt imorgon. Hmm. Jaja, godnatt i vilket fall.
21 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Byggsatsexpert

Var på IKEA idag (igår) och bytte ut mitt nattduksbord, som var för högt, mot en hurts. Jag har tidigare byggt ihop min byrå, helt själv, därifrån och en skohylla, med hjälp. Byrån tog en halv dag och jag gjorde fel på fel på fel, jag skyller på att bruksanvisningen var otydlig. Färdig blev den. Men, jag såg inte fram emot att gå igenom eländet en gång till! Försökte muta brorsorna med pengar, men icke. Jag blev alltså tvungen att bygga ihop skiten själv.

Efter ett par timmar stod faktiskt hurtsen där färdig, sånär som handtag på lådorna och att en låda saknades. Fick fel skruvar till handtagen, och jag har inte sett fel, jag frågade mamma och Lars och de höll med, och en av lådornas delar var felkonstruerade så den gick inte att få ihop, även där var alla överens. Men resten fick jag ihop, helt själv! Jag känner mig väldigt stolt och glad och jag har nu ställt den bredvid sängen, då den ska fungera som sängbord. Har även kopplat in och ställt in den, oerhört komplicerade, faktiskt, klockradion helt själv. Jag är ett geni helt enkelt. Väldigt praktiskt lagd. Och tekniskt. Njaa, man kan ju låtsas i alla fall.
18 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Ångest och ensamhet

Förmodligen sämsta födelsedagen hittills. Ingen direkt katastrofal händelse, inte ens någon specifik händelse jag kan peka på, varken bra eller dålig, ångest mest hela tiden bara. Ensam kände jag mig också, ensam och oälskad. Brist på engagemang från alla håll.

Det som dock lyste upp min dag var alla grattishälsningar från Sveriges alla håll och kanter, världens också för den delen. Tack för det allihopa.

Nu ska jag bädda ner mig och tycka synd om mig själv, sen imorgon ska jag firas av släkten också, hoppas det blir bättre. Annars går jag i ide resten av året. Godnatt
15 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Ännu ett år

Jahopp. Då var man 21 då. Jag som tyckte jag fyllde 20 nyss, ofattbart vad tiden går fort! Jaja. Bara att acceptera. Snart är man 70 och undrar vart fan livet tog vägen.
14 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
21 (och Alla <3-ans dag) snart

Om tre och en halv timme, för att vara ganska exakt. Föddes ju klockan 02.24 den 14e februari 1987. Jag har panik. Vet inte om det är någon slags kris, finns det 21-årskris? Kanske en försenad 20-årskris, eller en alldeles för tidig 30. Eller bara ren och skär panik. Jag vet ju ingenting, vad jag vill göra. Jag är inte ens en bit på väg. Jag känner mig inte gammal, jag vet att jag inte är gammal, men, jag vet att tiden går så fruktansvärt fort, så snart ÄR jag gammal. På riktigt.

Det finns inte någonstans vid något annat tillfälle som jag känner mig så lite ensam som jag gör när jag är helt själv i min lägenhet. Låter konstigt men samtidigt fullständigt logiskt.

Eric ringde från Etiopien och önskade grattis i förskott för ett par timmar sedan. Jag blev väldigt glad, skönt att höra hans röst, det var väldigt länge sedan. Jag saknar honom. Känner mig ensam, trots att jag är själv hemma i min lägenhet. Men jag kom ju precis hem, så det kanske lägger sig.
13 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Days of our lives

Jag är besatt. Jag hyser en slags hatkärlek för den tv-serien. Jag kan inte sluta titta, samtidigt som jag tycker det är så fruktansvärt värdelöst. Det händer massor men samtidigt ingenting, det har varit alla hjärtans dag nu i flera veckor. En mördare är lös, och nu vet man vem det är.

Alla hjärtans dag ja, endast 2 dagar kvar. Jag har inga speciella planer, i alla fall inte med någon kille. Men jag hänger inte läpp för det, jag fyller nämligen år då, 21. Jag tycker det är så larvigt att hålla på att obsessa över att man inte har pojkvän/flickvän då och ingen att gå på dejt med etc etc, men jag har aldrig brytt mig. Men vem vet, om jag inte fyllt år på samma dag så kanske jag också obsessat. Fast jag tror inte det, jag bryr mig mest om mig själv. Och mina vänner och familj givetvis. Spenderar hellre tid med dom än någon kille man knappt känner. Jaja

Nee, nu måste jag återgå till Days of our lives.12 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Katastrof

Jag spricker snart. Exploderar. Imploderar. Naturkatastrofen Linnéa är igång. Temperamentet visar sig. Jag är så arg. Så jäävla arg. Fruktansvärt arg. Allt för att mitt datorhelvete inte har en inbyggd mikrofon. Eller, det var så allting började. Så nu jävlar. Jag måste till gymmet. MÅSTE. Annars kommer jag slänga datorn genom fönstret.

Ingen bra dag idag. Bara jävligt förbannad dag idag. Jag är förbannad. Min dator bara bråkar med mig, och jag vill bara försvinna från allt, en liten stund. Jag spricker. Imploderar.

Bäst jag lugnar ner mig, annars kommer jag dö i en hjärtinfarkt innan jag är 30. Men det är så svårt, när inget går som det ska.
7 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
28 days later

Är mitt uppe i filmen nu, var länge sen jag såg den, trodde jag, men nu kom en scen som jag känner igen som tusan och det känns som om jag sett den för bara någon vecka sedan, att jag hoppade in i filmen då. Kan den möjligen ha gått på tv nyligen? Jaja.

Igår då, en mysig kväll med kinesisk mat på Ming Palace och sen film, Alien vs predator, med Richard, my old childhood friend. God mat, ok film, den var bättre än ettan i alla fall, men ingen höjdare kanske. Och jag tycker att det är lite dåligt, för man får inte mycket bakgrundsfakta innan, hade jag inte haft Richard så hade jag nog inte förstått mycket, men trevligt hade vi i alla fall. Tack Richard för mat och för en trevlig kväll.

Idag då, vaknade tidigt idag igen, konstigt nog. Ganska skönt, för nu hinner jag äta både frukost och lunch, vilket ju är positivt.

Tänkte försöka gymma i eftermiddag då, med broder, hoppas hoppas. Behöver det, var alltför länge sedan. Jag har ju gått promenader, men behöver lite styrketräning tror jag. Nee, nu ska jag käka lunch, italiensk milanesesoppa, och se på våra bästa år. Det är ju egentligen så värdelöst, men jag är helt besatt, kan inte hjälpas.
7 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Den där Anna Skipper

"Du är en fusk-kusk som äter snusk." Usch, vad dåligt. Kunde du inte komma på något sämre? Men det är ju Anna, vad kan man vänta sig? Fast däremot, måste jag säga i hennes försvar, så verkar det vara många som missuppfattar produkterna på hennes hemsida. Många verkar tro att det hon säljer är blöjväskor, plånböcker, ipodfodral mm med bilder på sig själv, men vad de flesta verkar missa är att hennes bild är en exempelbild och meningen är att man ska ladda upp en egen bild att använda som motiv.

Precis sett Titanic igen, för kanske 65e gången, vem vet, slutade räkna efter 55-60 någonstans. Den här gången grät jag nog mer än någonsin dock, kan bero på sömnbrist, eller att filmen bara blir bättre och hemskare. Den här gången vägrade jag acceptera att Jack dör, jag blev nästan arg. Men så kom jag på hur den slutar och det kändes lite bättre. Mamma ringde när jag var mitt uppe i det värsta hulkandet, och jag överdriver inte, jag hulkade verkligen, och hon blev orolig och undrade vad som hade hänt. Titanic, fick jag fram, jaha sa hon då och skrattade. "Är det tjugonde gången nu eller?" sa hon, "Snarare sextionde" sa jag då. Slöseri med tid sa hon, välspenderad tid, säger jag.
6 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Tapetserat om

Jaa, i bloggen alltså. Blev trött på det gamla, så nu förnyar vi oss lite. Omväxling förnöjer, som det så fint heter.

Nu är det bara två timmar kvar till jag få gå hem och sova, men i vanlig ordning kommer jag väl inte somna på ett tag, men jag kan ligga i sängen och bara slappa i alla fall. Hade tänkt gå hem idag igen, om jag orkar och om det inte är för kallt eller regnar, så nu, genom att säga att jag ska gå, så jinxade jag det. Nu kommer det regna, snöa eller vara för kallt. Eller jag kommer bryta benen i trappen. Eller något annat som förstör mina planer.

Om nio dagar, då får jag dricka alkohol i USA. Jag fyller 21 alltså. Men här i Sverige är det väl inget speciellt med att fylla 21, om det finns något som man får göra först vid 21 års ålder så berätta det gärna, annars känns det ganska meningslöst att fylla år nu igen, ett år äldre igen, liksom.

Nee, nu ska jag sluta skriva ointressantheter, och dessutom be om ursäkt för mitt tråkiga inlägg. Godnatt, godmorgon...
5 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Slut på helg

Skönt att inte jobba heela helgen för en gångs skull, jobbade bara en natt.

Nu sitter jag på jobbet igen, jobbar natt.

Jag vill vara lite ledig nu känner jag, börjar ta på krafterna det här, framförallt att inte ha tid att umgås med mina kära vänner, känns trist.

Nee, jag bara jobbar, och därför blir mina bloggar, som brukar handla om vad man gör och tänker på, tråkiga som fan. För jag gör ju inget annat än att jobba, sova, äta. Och jag tänker inte på annat heller, eller, det gör jag väl, men fan inget intressant för någon annan. Knappt för mig själv. Nee, nu ska jag kika lite i studio virtanens blogg. Alltid trevligt. Sen back to work, men rätt lugnt nu. Godnatt
4 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Natt

... natt natt natt. Aldrig tar de slut, som det ser ut. Aldrig får jag vila, verkar det som. Inte får jag träffa mina vänner. Det ser inte ljust ut, det brukar det inte göra nattetid, men ändå. Jag får ju aldrig se ljuset, jag sover ju då. Sover när andra är vakna. Kul.

Inte blev det som man tänkt sig heller, var meningen att jag skulle sitta vak hos en patient inatt, men patienten gick tragiskt nog hastigt och lustigt bort här tidigare på dagen, så nu är vi för många inatt. Och de kan tydligen inte avboka mig med så short notice, så jag fick jobba ändå. Jag klagar dock inte, jag får extrapengar. Får se bara vad det blir med de resterande nätterna, men hör jag inget, så kommer jag.

Känner mig lite småkrasslig, lite illamående, feber hade jag tidigare på dagen också, får se om det blir något eller om det bara stannar som något irriterande i bakgrunden som aldrig går över, som vanligt alltså.

Slut med gnället, back to work.
2 Februari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Ambivalens

Kan inte bestämma mig för vilken film jag ska se, alltid samma problem. Det slutar alltid med att det inte blir någon film eller att jag ser någon jag sett förut, säkra kort liksom. Jag funderar på Scarface och Godfather, men vet inte om jag vågar, det är liksom filmer man inte kan tycka illa om.

Jag är sugen på bilar. Och skyltar. Mmm, vad gott det skulle vara.

Nee, nu måste jag bestämma mig. Film eller inte?
31 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Störd dygnsrytm

Det är jobbigt att jobba kväll nu när man är van vid att jobba natt, och sova dagtid. Jag sover ju som bäst mellan 12 och 19 ungefär, men då kommer jag jobbar, eller börjar 13.30. Somnade vid halv sex igår kväll, och vaknade någon gång vid tolv och upptäckte att jag hade kläderna på, datorn i knäet, alla lampor var tända osv. Efter det kunde jag inte somna om, jag kanske sov en timme eller så, men efter ett gick det bara inte. Vid sju gav jag upp och klev upp. Gick en promenad på en halvtimme, åt frukost, ringde några samtal och tog en dusch. Känns skönt att ha så mycket gjort innan klockan 11 ens, men får se hur jobbet går.

Fler nätter, de tar aldrig slut. Bemanningen frågade om jag kunde ta måndag och tisdag natt också, så nu jobbar jag fre, lör, mån och tis natt. Jag har inget socialt liv. Har inte träffat några kompisar på evigheter. Jaja, pengar blir det i alla fall.
31 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Utmattad

Tog en promenad hem igår också, tog faktiskt 47 minuter igen, helt otroligt. Men hem gick jag inte, jag gick till mamma. Mina grannar väsnas så dant med borr, såg, hammare och allt man använder när man renoverar, bygger fågelbon, eller vad de nu gör. Fruktansvärt högljutt och svårt att sova i är det, men jag kan ju inte be dom att vara tysta, de kan ju inte rå för att jag jobbar natt och sover mitt på dagen. I vilket fall som helst så gick jag till mamma, helt utmattad var jag, är jag, efter att ha jobbat 6 nätter, och jag sov till klockan nio på kvällen, i mammas svala, mörka och tysta rum. Underbart.

Jag är fortfarande trött och seg, men jag måste återhämta mig, då jag jobbar imorgon kväll och sen två nätter till. Det blir jobbigt, men det blir också pengar på kontot den 25 februari och 25 mars. Det behövs ju alltid.

Hejdå
30 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Morgonpromenad

Började morgonen med en promenad i 47 minuter, jag gick hem istället för att ta bussen. Det gick ganska bra, fast på vissa ställen var det glashalt, men på andra var det inga problem. Frös gjorde jag inte, bara de första 5-10 minuterna, däremot blev jag iskall om benen, tighta jeans är ingen bra idé att promenera i minusgrader med. Mina lår och knän är iskalla och knallröda, likaså kinder och öron. Men det var rätt skönt ändå.

Nu hade jag gärna lagt mig i ett varmt bad om jag hade kunnat, men i och med bristen på badkar så får jag nöja mig med en dusch, men först måste jag äta frukost, magen känns som ett tomt hål och den protesterar.

Under promenaden hem mötte jag tre cyklister (givetvis fler, men de är ej relevanta i sammanhanget), men jag hade kunnat svära på att det var en och samma person, klädd i olika kläder. Givetvis är detta omöjligt. Kanske tröttheten som gör sig påmind, men jag känner mig pigg som en lärka.

Dags för frukost, dusch och sedan sängen, det är ju en dag i natt också, den sista av 6, skönt. Sen ska jag vara ledig ett par dagar, om det är möjligt.
28 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Public humiliation day

Alltid lika trevligt. Nu är det här i och för sig en helt ny situation för mig, men inte desto mindre trevlig, eller, otrevlig är nog mer det rätta ordet. Ruskigt besviken är jag. Sårad, på ett sätt, tur att jag är för känslomässigt sluten för att känna något djupare, men ändå. Hur man kan vara så utstuderat elak och respektlös övergår helt mitt förstånd.

Du, din patetiske ynkrygg, gå och dö.
26 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Kultfilmsdag

Sovit hela dagen, kommer förmodligen vara vaken hela natten. Ledig inatt, men nu är ju dygnet redan felvänt, ingen idé att sova normalt när man jobbar natt imorgon och hela helgen.

Klockan 21 gick Rosemarys baby från 1968 på tv4film, det känns som om jag har sett den, men jag tror jag har sett något liknande, finns ju ganska många som påminner om den. The Omen till exempel, och i remaken av den så har ju faktiskt Mia Farrow en roll, huvudrollsinnehavaren i Rosemarys baby. i vilket fall som helst, det kändes som en film man borde se, och måste säga att den var faktiskt riktigt bra. Roman Polanski stod för regi och manus.

Och nu när man redan börjat kvällen med en gammal kultfilm kan man likaväl fortsätta, så nu har jag precis satt på Jaws, Hajen, från 1975. Jag har sett den tidigare, när jag var 11-12 eller något sådant, men minns inte mycket. Inledningsscenen med kvinnan i vattnet mindes jag dock väldigt väl, får se om några fler flashbacks kommer till mig under filmen. Sådär, nu kurar jag ihop mig ordentligt under täcket och trycker på play. Godnatt.
24 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Nattarbete

Jag vet inget annat ställe där det är så mycket liv och rörelse mellan klockan 5 och 7 på morgonen som på sjukhuset. När jag gick ut ur portarna vid kvart över sju i morse så fullkomligt vällde det ut, och in, människor. Människor som precis avslutat sitt nattpass och som ska hem till den väntande sängen, och människor som har sängen bakom sig och har att vänta 8 timmars arbete. Jag var en av de lyckligt lottade. Sängen väntade.
18 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
20 år och 11 mån

Om en månad fyller jag 21. Inte långt kvar. Inte för att det är något speciellt, bara att man blir äldre, precis som alla andra.

38.6 i temp, känner mig inte helt kry. Borde sova, men mår för illa. Har lite svårt att behålla det jag får i mig, även om det enda jag fått i mig det senaste dygnet är en banan, en kiwi och lite vatten. Hoppas jag blir bättre snart.
14 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Slappmånad

Gör inte mycket alls om dagarna, slappar mestadels. Lagar knappt mat, går hem till mamma för det mesta, latmask är vad jag är. Jobbat ett pass hittills, och har ett till inbokat, men det är ju inte så att jag försökt. jag kan ju inte rå för att jag bara är timvikarie och att jag är behövs så mycket just nu. Idag har jag i alla fall hjälpt till att laga mat till mina bröder, varit och handlat mat och gymmat med min bror, så jag har varit lite mer produktiv och aktiv än de senaste dagarna (veckorna). Tänkte försöka sysselsätta mig lite mer, med lite mer vettiga saker. Kanske träna oftare. Laga mat som tar lite längre tid och är lite nyttigare. Jaa, lite allt möjligt. Men några nyårslöften har jag inte, tror inte på sådant. Man kan väl göra en nystart när som helst på året. Och dessutom så är nyårslöften dömda att misslyckas. Men jag ska i alla fall träna mer, jobba mer, äta nyttigare, göra mer vettiga saker, söka till komvux. Sådär.

Titta bara vad stark jag blivit.
9 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Gäster igen

Den här människan, min syssling Michel, och hans mor har kommit på besök till min mamma. Det är roligt. Vi har, i sällskap med min yngsta bror, spelat Guitar Hero 3 halva kvällen, ruskigt beroendeframkallande! Jag spelade en gång på julafton då lyckades jag komma upp (en överdrift) i 22%. Jag fick inte ens spela färdigt låten för jag sög så hårt. Dessutom tyckte jag det var stressande och inte alls roligt. Men, idag, efter ytterligare tre försök, är jag nu uppe i 93% träffade noter, och nu tycker jag det är fruktansvärt kul! Michel hade ungefär samma upplevelse med spelet. Kanske tycker vi det är roligare tillsammans, han och jag. I vilket fall så trivs jag i hans sällskap, han är rolig. Hans mamma också. Alla skriker av skratt när dom är på besök. Det är kul med lite liv i huset. I mammas hus.
4 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Äntligen

Då var man ensam igen då, skönt, nu kan jag göra vad jag vill, utan att ha någon i hasorna hela tiden.

Jag älskar min nya kamera, tar kort på precis allt, men det är ju så roligt. Jaja. Borde städa min lägenhet imorgon, med min nya dammsugare och mopp, men behöver hjälp att få ner madrassen till förrådet. Kan ju kanske prova själv.

Mitt hår är helt fucked up sedan nyår, tuperat till tusen, så nu är det rufsigt som satan och ett helvete att få ut. Hade i ungefär en halv flaska balsam när jag duschade i eftermiddags, sköljde inte ur, gör det imorgon bitti, får se om tovorna går ur då. Annars får jag väl raka av skiten. Peppar peppar...

Imorgon då (idag) kommer syssling Michel, trevligt trevligt. Äntligen en gäst man kan ha roligt med. Nee, nu ska jag läsa lite bok, eller se lite Dexter. Godnatt
3 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
2oo8

Nytt år, samma liv. Trevligt hade vi på Kina och Christoffers nyårsfest i alla fall, god mat var det absolut! Trevliga människor. Gott nytt år!

Hungrig som en gris, har inte ätit än idag.
1 Januari 2008  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Inte långt kvar av 2007

Här har vi 19-åringen i sina födelsedagspresenter...
28 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Grattis

Min broder fyller 19 idag, grattis så mycket.

Galen blir jag. Fullständigt tokig. Går mig på nerverna. Usch.

Jag är väldigt glad över min nya kamera, julklappen. Min första digitalkamera, trevligt. Dammsugaren blev jag också glad över, tro det eller ej, och smörgåsgrillen, i samma serie som min brödrost, röööd=D Alla böcker, pyjamasen, sockorna, mössan, P3, allt var bra. Tack allihop.

Nee, nu ska jag hungra ihjäl lite till, inte ätit än idag, men blir middag hos pappa sen. Jaja. Hejdå, nu ska jag bli lite mer irriterad...
27 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
En olycka har inträffat

Min kära amaryllis har gått ur tiden, eller åtminstone gått ur fönsterbrädan. Jag vaknade vid tretiden inatt av ett fruktansvärt brak, jag tittar upp, och ser min amaryllis på golvet, bredvid sin kruka, massa jord och även en tomteljuslykta som den tog med sig i fallet. Jag är skakad.
21 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 2 kommentarer
Dan före dan före...

Nedräkningen har startat. Nu är det mindre än en vecka kvar...

Mina stoora, vackra vänner i fönstret säger mig att jag kanske har lite gröna fingrar after all. En gigantisk röd amaryllis och en lite mindre, vad jag tror är röd, amaryllis. Den största har sjuttielva blommor utslagna, den lite mindre är på väg. De har växt som ogräs, och nu har jag fått rådet att sluta vattna. Men jag vill ha dom stora, men kanske inte så dom välter, och den största lutar sig mot fönstret nu. Man ser den bli större för varje dag, herregud.

Jaja. Mycket på gång. Jul. Besök. Snart löning. Lite jobb. Vänner. Och lite övriga förberedelser.
19 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Nu förstår jag

Jag har fått en teckning! Jag blev helt rörd. Det står Til Linea fra Sara på den. Så underbart gulligt! Jag har alltid tyckt det varit lite larvigt hur vuxna blir så glada över en teckning från ett barn, men jag blev uppriktigt jätteglad! Helt åååååhh-ig! Nu förstår jag!

Fredagkväll då. I Lilleström. Hur firar man det? Förändringar har skett i alla fall, så mycket kan jag berätta.
14 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Nu förstår jag

Jag har fått en teckning! Jag blev helt rörd. Det står Til Linea fra Sara på den. Så underbart gulligt! Jag har alltid tyckt det varit lite larvigt hur vuxna blir så glada över en teckning från ett barn, men jag blev uppriktigt jätteglad! Helt åååååhh-ig! Nu förstår jag!

Fredagkväll då. I Lilleström. Hur firar man det? Förändringar har skett i alla fall, så mycket kan jag berätta.
14 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Jäkla skit

Jag är så hemsk, så elak, jag förstör folks liv. Tydligen. Tack för alla fina ord jag får höra ständigt och jämt. Lustigt att jag har vänner när jag är så himla hemsk. Ni kan ju dra åt fanders med er... Inte vännerna alltså.

I Lilleström fortfarande då. Trevligt. Hejdå.

14 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Lilleström, Norge

Jahopp, då är man hos barndomskompisarna i Norge nu då. Riktigt trevligt faktiskt! Idag har jag, Erik och Eric varit i Oslo en sväng, gått hur långt som helst, mysigt. Vi har gått i köpcenter och bowlat. Kul var det! Jag ledde båda gångerna, men kom tvåa första gången och sist andra. Andra gången var det enbart för att båda idioterna till grabbar fick strike på sista slaget, jag fick endast ner en kägla, eller vad fasen det var. När jag innan fått 9 efter 9 efter strike och spärr. Jäkla skit! Men det gick riktigt bra, var förvånad över mig själv, brukar vara värdelös på bowling. Kul.

Förresten, jag heter Maria här i Norge. De förstod inte när Eric sa Linnéa, så han sa att jag hette Maria istället. Kanske ska börja kalla mig det. Hmm...

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, förhoppningsvis får man spend a little quality time med Anna också, eftersom Eric åker till Tyskland. Mamma har vi inte sett på ett tag, vi bor inte på samma ställe och hon jobbar ju hela tiden, på Akershus sykehus. Jahopp. Då får vi säga godnatt då.

Kos og klem.Förresten, i det här landet Norge, så svär barnen tydligen väldigt mycket. Men att det har gått så långt att de döper en butik på grund av det?
13 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Som en svår och jobbig grej

Det är som att vinka åt en blind, som att skrika åt en döv. Man får ingen respons.

Jahopp, då var man precis hemkommen från jobbet. Skönt. Då återstår bara Prison Break, som i skrivande stund börjar om precis en kvart och en dusch. Sen får vi då se hur dags jag hoppar i säng ikväll, eller snarare, hur dags jag somnar. Och hur många gånger jag vaknar av mardrömmar, föregående natt var nämligen hemsk, det vill jag inte återuppleva.

För övrigt ät jag fruktansvärt arg på Tv 3. Filmen Häxorna med Angelica Houston har de nu visat två gånger inom loppet av några veckor. Men det som stör mig mest är att de avslöjade hela förra avsnittet av Prison Break i trailern. Sådant gör mig galen! Jag ska nog skriva ett arg mail, någon som vet vart man vänder sig?

Nee, nu ska jag slappna av lite och ta det lite lugnt innan programmet börjar. Godnatt.
3 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Då var det dags igen

Hesa Fredrik är igång. Tiden går utav bara sjutton.

By the way, jag är fortfarande rasande.
3 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Idiot

Du kommer förmodligen aldrig att läsa det här, men en stor jävla idiot är du. Den här gången distansierade jag mig, men du sårade mig ändå. Nu är gränsen dragen och du har passerat den för länge sen. Hejdå.

Jag visste det. Hur kunde jag vara så dum. Just nu avskyr jag mig själv. Fy fan. Ursäkta alls svordomar, men jag är inte riktigt färdig än...

Magsjuka då, det är inte roligt alls. Har inte den värsta varianten i alla fall, men tillräckligt. Fick gå hem från jobbet efter drygt tre timmar, kändes inte så kul, men vad gör man. Får kurera mig nu, blir nog jobb imorrn ändå, får bita ihop. Kan någon vara så snäll och komma hit med coca-cola och sprite till mig? Behöver energi och är törstig som en gris. Jaja.


På bilden var jag också magsjuk. Koh Samui, Thailand.
3 December 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Äntligen

...funkar mitt internet igen!!

Jobbar som ett djur. Eller, nästan i alla fall. Skönt, men jobbigt. Mycket på sjukhuset nu, två nya avdelningar.

Nee, ska upp 05 imorgon, ska lägga mig nu.

Godnatt
29 November 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Jag tror jag svimmar alltså

Nu har jag tränat, lagat mat och ätit, känns som jag har varit duktig idag och kan unna mig lite film i soffan, det tycker i alla fall jag. Framförallt eftersom jag ska upp tidigt imorgon (05.20) och jobba. Måste ju få njuta lite av min enda lediga dag den här veckan.

Jaa, så blir det. Film på schemat. Vilken vet jag dock inte än.
21 November 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Listan

Jag har skrivit upp en lista med saker jag ska förbättra. Saker jag lovat mig själv att jag ska uppfylla. Inte riktigt nyårslöften, tror inte riktigt på såna, men ungefär. Äh, vem försöker jag lura, det är nog nyårslöften. Fast jag ska ju ändå sätta igång redan nu, så antingen är det väldigt försenade löften eller ganska tidiga. Kvittar. Nu ska jag i alla fall snart iväg och träna. Det var ett löfte. Ett annat är att lägga mig och gå upp tidigare, jag gick och la mig före halv ett inatt och vaknade vid tio imorse, så det var en klar förbättring.

Nu får jag fortsätta här. Jag ska vara duktig. Disciplin, ambition. Det ni.
21 November 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Babbel

Ska egentligen jobba 8 pass den här veckan, men skär ner till 6. 2 på svenska smärtafonden och 4 på sjukhuset, avd 55, neurorehab. Det blir skoj med en ny avdelning, hoppas det går bra. Måste ställa om dygnet till dess bara, börjar 7 am på torsdag, så bara att vänja sig. Så jag ska lägga mig nu, får vi se om jag somnar.

Såg precis stranger than fiction, den var faktiskt riktigt bra. Nee, nu ska jag bums i säng.
21 November 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Its too late

Jag vet ingenting nu. Ingenting. Allt blev ännu svårare än vad det redan var. Det är mycket lättare att inte prata med en människa som är arg på en, och som tar avstånd själv. Jag vet inte vad jag ska säga, jag vet ärligt talat inte. Jag vet inte vad jag vill heller, eller, jag vet vad jag vill, men jag vet inte om jag kan, om jag klarar av det.

Jag kommer alltid, alltid, att finnas här. Men kanske inte på samma sätt som förut, inte just nu i varje fall. Men behöver du mig, så finns jag. Jag vill inte tvinga dig att välja, men sanningen att säga så vet jag inte om jag kan hantera situationen som den är idag, och jag accepterar den absolut inte. Jag förstår att det är jobbigt, men jag har inte satt dig i den situationen, jag har inte satt mig här heller. Jag vill inte förlora dig, men som jag ser det så verkar mycket av den personen som jag kände ha försvunnit. Förnuft, för att ta ett exempel. Styrka. Oberoende. Sedan vet jag inte om det är permanent eller bara tillfälligt.

Jag älskar dig fortfarande, men jag vet ingenting just nu. Men vad som än händer, så finns jag här, jag älskar dig, och någonstans är du ändå min vän. Hoppas du förstår. Jag kommer höra av mig, jag vet inte när, men just nu orkar jag inte. Därav detta inlägg, helt opersonligt men ändå högst så. Förresten, det sårade mig när du sa att jag inte var en riktig vän. Det gick djupt.
19 November 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Grubbel

Jag tror jag engagerar mig i saker alldeles för mycket. Även i icke-verkliga saker. Som tv-serier. Ta 2 ½ men. Jag avskyr verligen Judith där, som hon behandlar Alan. Varför bryr jag mig ens? Varför ska jag engagera mig och kämpa så hårt för andra människor, när jag inte ens gör det för mig själv. Och framförallt, varför ska jag göra det för situationer och personer som bara är fiktion? Nee, nu får jag börja engagera mig djupare i mig själv.

Och borde börja med att lägga mig i hyfsad tid, men det blir nog lite svårt att sova med en hjärtinfarkt på gång. Jag känner att den är på väg. Eller det kanske är en lungemboli. Eller cancer. Nee, jag tror på hjärtinfarkt. Eller kanske angina. Jaja, hjärt- och kärlsjukdomar ligger ju trots allt i släkten. Behöver nog lite nitroglycerin.
16 November 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Litteraturångest

Här har man varit och lånat fyra böcker på biblioteket, köpt 8 stycken på Bokia och tre från internet någonstans, alltihop inom loppet av en månad. Hur många har man läst? En och en halv, av de lånade. Tilläggas kan att sista återlämningsdag är imorgon. Så jag får vackert gå dit med dom, kan inte åka på en försening till. Sist jag var där sa den, ganska otrevliga, mannen vid disken: -Har du någon aaning om hur mycket du är skyldig det här biblioteket (huset sa han egentligen, men jag måste vara tydlig)!? Neej, sa jag. -95 kronor! sa han då. Det var ett tag sedan du var här va? Jaa, sa jag. -Du vet att vid 100 kronor så blir det lånestopp, sa han. Neej, sa jag. Jag kan betala nu, tar ni kort? -Neej, sa han spydigt, det gör vi inte.

Han fick mig att må så dåligt och känna mig så liten, så nu mååste jag gå dit imorgon. Annars kommer jag förgås av ångest. Jag FÅR inte glömma. Så nu har jag lagt alla böckerna i en påse och placerat påsen OVANPÅ mina skor, så nu får vi hoppas att jag kommer ihåg att ta med dom.

I vilket fall som helst. Allt detta snack om böcker har fått mig lässugen, men nu har jag så många böcker jag inte läst att jag inte vet vart jag ska börja.
12 November 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Oops!

Min lön blev inte den bästa. Helvete. How am I gonna manage?! Jaja. Överlever.

Sitter här hos Bea och Edi med våra datorer, dom har fått sin levererad idag. Mobilt bredband också. Jag skulle också skaffa det, så ringde och skulle säga upp bredband och telefoni hos bredbandsbolaget, nämen då sänkte dom priset istället, så det blev ungefär samma pris som mobilt, men givetvis bättre hastighet, plus fasta telefonin kvar. Så jag stannade. Jävla försäljare! Ska man säga upp ett abonnemang så ska man väl inte behöva bli ifrågasatt! Jaja, fick bättre pris i alla fall.

Jahopp, så det här är jag med tiger i Kanchanaburi, Thailand. Coolt, huh?=)
17 Oktober 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Home at last

Då var man hemma då. Tillbaka till räkningar, jobb, ansvar, kyla och dåligt väder. Blandade känslor. Det känns skönt på ett sätt att vara tillbaka i vardagen, men det är mest ganska tråkigt. Jag jobbar ju knappt nu heller så... Tur jag har mina kompisar att sysselsätta mig med!

Om en stund ska jag till Bea, igen, igår träffade jag Elin och Petra, tog en fika och åkte ut till Ikano, jag mådde inte bra så jag åkte hem istället. Fick besök av Madde på kvällen, käkade middag, det var väldigt trevligt, har inte träffat henne sedan i somras! Och nu planerar ju vi en resa till varmare breddgrader i vinter, dec-jan någon gång. Bara jag får pengar och hon kan få sin B-uppsats färdig. Hoppas hoppas.

Jag hade ett berg av resekataloger när jag kom hem i fredags, undrade varför jag fått så många och varför jag överhuvudtaget fått dom! Det visade sig att Madde hade beställt varenda katalog som fanns att få hemskickad till mig, och trög som jag är fattar jag inte piken. Haha, nu har jag att göra i alla fall.

Förresten, jag lider fortfarande av jetlag, jag är aldrig hungrig när man borde, jag blir trött vid åtta-nio på kvällen och jag vaknar vid åtta-halv nio på morgonen, helt utvilad. igår kväll somnade jag elva, helt otroligt. Det är ganska skönt. Det är nog första gången jag haft en normal dygnsrytm sen jag var nyfödd. Ungefär.

Nee, nu ska jag nog dra mig neråt stan och knacka på hos Bea och Edi.15 Oktober 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Half moon party, Koh Pangan

Inatt var vi pa Half Moon Party i djungeln tillsammans med formodligen tusentals andra manniskar, under bar himmel, bara trancemusik och massa alkohol. Helt galet coolt! Kul ocksa for den delen. Fore det forfestade vi med vara grannar, Joey fran australien, Pia fran danmark och sen massor israeler, som det finns gott om har! Thailand har blivit invaderat av israel, as it seems.

Vi drog till djungeln vid ett-tva pa natten, tog ett tag och komma dit, 30 minuter ratt in i smeten typ! Vi festade massor, traffade alla mojliga manniskor, hoga och fulla. Blev erbjuden droger sakert tio ganger, tur man har karaktar och sager ifran! Holl dessutom stenkoll pa min drink/ol hela tiden. Det gick bra. Vi hade Joey som tog hand om oss.

Raglade in pa hotellet strax innan de oppnade for frukost, vid halv atta. SOmnade vid poolen dessutom. Nice
5 Oktober 2007  | Länk | Everything and everything in between | 1 kommentar
Last night at Samui

Imorgon bitti lamnar vi, efter sex dagar, Koh Samui for Koh Pangang. Blir kul med omvaxling men samtidigt lite trakigt. Kommer sakna vissa grejer och personer har. Framforallt killarna pa Bauhaus Club. Men det blir nog bra. Fyra dagar pa Koh Pangang, sen vidare igen.

Vi shoppar, solar, badar, ater god mat och dricker singa hela dagarna. Idag har det osregnat en stor del av sen em-tidig kvall, men storde inget namnvart. Vi hann anda med lagom antal timmar pa stranden, idag grannstranden, Chaweng Beach. Mycket storre an Lamai, som vi bor pa. Var inte lika langgrunt, sa battre att bada. Men varan ar lugnare och kanns battre att bo pa. Mer backpackers dessutom, verkar det som.

Jaja. Nu ska vi snart hem efter en underbar middag pa Pavilion boutique and resort. Underbart fint hotell/restaurang, som dock inte vi bor pa. Var lilla bungalow, som vi nu forflyttat oss tilll fran den pa stranden, gar det knappt att spola i toaletten i, vi har mindre sang och vi har inte varmvatten. Sa trots den tropiska varmen sa fryser man ihjal nar man duschar, men ok. AC har vi inte heller langre, inte heller kylskap. Men dock flakt. Inga laka att ha over sig, endast en stor filt. Men vi skyler oss med vara saronger nar det ar for varmt for filt.

Nee, ni far ha det sa bra darhemma, det ska jag har, ungefar 1000 mil hemifran. Sawadee!
1 Oktober 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Lägenhet full med tvätt

Såhär fint är mitt kök just nu. Har tvättat för mycket på en gång, och de där jävla torkrummen i både min och Beas tvättstuga torkar ju inte tvätten. Så så här får man göra, efter att tvätten hängt 4 timmar i torkrummet. Haha. Tur man har tillräckligt med plats i lägenheten att hänga upp allt. Märk väl kläderna som hänger på ugnshandtag, skåpshandtag osv. Ni skulle se badrummet, även det överbelamrat!
19 September 2007  | Länk | Everything and everything in between | 2 kommentarer
Oro

Jag går och oroar mig över allt hela tiden. Ekonomi, jobb, privatliv, hälsa, allt! Jag blir galen. Att jag aldrig kan bli kvitt den, oron som gnager. Tror det är en stor orsak till att jag sover så dåligt. Jag måste sluta oroa mig och stressa upp mig över saker. Och börja ta tag i saker och sluta skjuta upp allt, däri ligger en stor bit. Jag vill vara liten igen. Vill inte vara vuxen med massa ansvar, oro, stress och ångest.

Nej, nu öppnar jag mig för mycket. Hejdå
19 September 2007  | Länk | Everything and everything in between | 1 kommentar
Natt...

Har ju jobbat två nätter i rad nu, så har ju kind of vänt på dygnet. Men men. Jobbar ju imorgon natt också, men har man tid att sova imorgon? Needå, för jag måste tvätta. Usch och fy.

Addicted to Cheez Ballz and Facebook. Songs of the week: Beautiful girls - Sean Kingston, Love is wicked - Brick and Lace, Last Night - P Diddy, No cover song - Deep spirit feat Kathy

9 dagar kvar!!! Thailand, here we come!
15 September 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Trött och sjuk

Jag är lite rädd faktiskt, eller orolig är väl snarare det rätta ordet. Ängslig kanske. Jag har nämligen ont i min vänstersida och börjar känna mig svag där också, precis som i somras när jag blev inlagd. Usch, det är läskigt. Men det har förmodligen något med förkylningen att göra. Det började ju så förra gången också.

I vilket fall som helst. Har varit hemma hos mamma på middag några timmar, måste ju få i mig mat nu när jag är sjuk. Eller, är ju i och för sig alltid sjuk i princip. Varje månad brukar det ju oftast vara i alla fall. Konstigt det där.

Jaja. Såhär vacker är jag när jag är trött och sjuk och försöker att inte se trött och sjuk ut. Visst lyckas jag?


Update: Facebookar, its really addictive!
8 September 2007  | Länk | Everything and everything in between | 1 kommentar
En vacker visa till Linnéa

Jaa, är det inte en fin titel? Jag är övertygad om att gamle Cornelis skrev den till mig. Tack Cornelis. Och ta det lugnt däruppe bland molnen.

Visst får man ligga i sängen hela dagen och inte göra annat än att tycka synd om sig själv när man är sjuk? Det anser jag, så här har jag alltså parkerat mig. Med över 38C i temp. Och datorn i knäet och tvn på mute. Musiken tycker jag är viktigare för tillfället. Just nu Cornelis då, men letar efter annat. Får nog blir Love is wicked med Brick&Lace. Creed blev det visst.

Det är inte roligt att vara sjuk. Lite småskönt att bara ligga o slappa, men jobbigt med hosta, frossa och ont överallt. Jaja. The gnälltime is up!

Nee, nu ska jag återgå till att göra ingenting! Fortsätt ni med jobb, plugg och andra tråkiga sysslor.
7 September 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Då var man sjuk igen då

Som vanligt. Jag förstår inte, det måste vara något konstigt med mitt immunförsvar. Jag blir ju sjuk heela tiden. Jaja, inget allvarligt, bara lite förkylning, lite feber, lite snörvlig, lite hostig. Inget jag inte klarar av.

Idag blir det förmodligen första dagen på Svenska smärtafonden, eller, första dagen den här gången jag ska jobba där. Ska alltså sitta och ringa folk och fråga om dom kan tänka sig att skänka pengar till cancerforskning. Mer jobb blir det den här veckan, torsdag och fredag på njurmedicin, mitt semestervikariat som nu konverterat till timvikariat. Har redan fått tre pass och det har inte ens gått en vecka sedan jag "slutade". Känns bra.

Två veckor och sex dagar kvar till Thailand!! Weei, vad roligt vi ska ha Petra!
4 September 2007  | Länk | Everything and everything in between | 1 kommentar
10 år sedan

Prinsessan Diana dog för 10 år sedan idag. Usch. Hemskt. Ville bara säga det. Bara ett år äldre än min egna kära mor. Kan inte ens tänka mig sorgen.
31 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Last day

Sista dagen som sommarvikarie på Avd 128. Men redan imorgon jobbar jag igen, som timvikarie. Har även ett pass inbokat på torsdag. Hoppas hoppas att jag får jobba mycket nu i höst. Jaja.

Spännande. Tänk vad man kan få veta om folk bara genom en blogg, och inte på det vanliga sättet som ni tror, genom att läsa någon annans, utan genom att läsa sin egen! Herre min jesus, skrämmande är det.

31 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Obsessed

My obsessions...

Ätbart salt - OLWs Cheez Ballz är för tillfället min största last

Ätbart sött - Geisha, Ben & Jerry´s Cookie dough, Cloetta Sport lunch, Choklad 70% kakao med chili, Kladdkaka, Cheesecake lemon osv

Drickbart - Pucko, Willys Tranbärsdryck, Färskpressad apelsinjuice, Ramlösa Granatäpple, Nescafé icetea lemon, Körsbärsblandsaft

Musik - Death cab for Cutie, Jason Mraz, The Killers, The Ark, Magnus Uggla, Cornelis Wreesvijk, Coldplay, Depeche Mode, Apoptygma Berzerk osv

Film - Moulin Rouge, Titanic, Chocolat, Pirates of the Caribbean, Charlie and the Chocolate factory osv


Kollar på The Matrix nu, för hundrasjuttielfte gången ungefär. Varje gång jag ser den känns det som om någon gått in i min hjärna som barn och tagit mina funderingar och rädslor och skrivit ett filmmanus av. Även då mina tankar inte var så teknologiskt utvecklade och inte heller hade jag riktigt allt klart för mig, men jag funderade, och funderar fortfarande, på om vi ens finns på riktigt. Om allt finns. Om jag ser ut för andra som jag ser ut för mig. Nee, nu blev det lite väl djupa tankar här. The door to my brain is now closed. Godnatt.

Ignorance is bliss
30 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
En busschaufför...

Det är en man med glatt humör. Framförallt "den glade busschauffören". Han får nog bli min nya följetong, utöver "kassmannen", som ännu inte blivit någon följetong eftersom jag inte sett honom på ett tag. Har i och för sig inte åkt 210ans buss klockan 06.08 på ett tag.

Men i vilket fall som helst. Den glade busschauffören är en man i 30-årsåldern med blond kalufs, lite som ett afrokrull men med större lockar. Han ser ut som en surferdude från kalifornien ungefär, men utan bräda och shorts Han håller nog på att övningsköra eller liknande, för han har alltid någon annan chaufför med sig där framme. Och idag missade han en busshållplats, folk ropade och skrek, så han fick stanna mitt i vägen, men han såg lika glad ut för det! Han är nog en sån människa som kommer förgylla mina dagar, de gånger jag åker med honom.

Det känns som att ingen kan förstöra hans goda humör, han är oövervinnerlig, och det är jag också när jag åker med honom. Han är min nya favorit.

Jahopp, det var det, inget nytt om kassmannen, men en vän har rapporterat att han förmodligen har setts på Hemköp i stan för några dagar sedan. Då vet jag lite mer om storleken på hans revir. Den glade busschauffören hoppas jag att han, precis som jag, jobbar tidigt imorgon, så man kanske får sig en släng av gott humör på väg till jobbet.
30 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Private

Ibland önskar jag att min blogg var hemlig. Att jag kan skriva vad jag vill om vem jag vill utan att behöva ta några konsekvenser. För ibland vill jag inget hellre.

Har ganska bra flyt med arbete nu, trodde jag skulle bli arbetslös på fredag, men nu är jag timvikarie, och jag ska dessutom, nästa vecka, börja som telefonförsäljare igen. Där Bea jobbar blev jag tillfrågad om jag ville börja igen, jobbade där i en vecka för evigheter sedan.

Jahopp. 26 dagar kvar. Underbart. Om 26 dagar ligger jag och Petra förmodligen på en fin, vit sandstrand i Thailand. Eller går omkring och shoppar i Bangkok. Uuuunderbart!! Tihi.
29 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Numera svenskalärare

Jag har tydligen skaffat mig ett yrke, som i normala fall kräver flerårig utbildning, men det går visst bra ändå. Har suttit i nästan fyra timmar och hjälpt Edi med svenskan. Han är riktigt duktig, efter att jag skrivit "upptagen" så sa han "jag är upptagen nästa vecka". Nu läser han vad jag skriver och säger "upptagen means busy!" Haha, det är så roligt! Jag känner att jag gör någon nytta när han lär sig, och han lär sig så fort! Helt otroligt! Han fick skriva lite egna meningar sen, han skrev bland annat "Linnéas mamma kommer snart", "Vi ska till Linnéas mamma hus för kvällsmat". Jag fick också beröm för mina "teachingskills". Tihi.

Ikväll ska vi kanske se på film, jag, Bea och Edi. Eventuellt Hide and seek. Har sett den förut, men det var evigheter sedan. Imorgon blir det simhallen och sen lite mer svenskaplugg, medan Bea jobbar. Det är ju min helg nu, ledig måndag tisdag, sen back to work.

Våra fikasessions fortsätter, idag har jag fikat två gånger, bara, haha. Och shoppat lite på stan, massa underkläder, 5 böcker och en stickad tröja till min lillebror. Edi sitter och läser allt jag skriver högt för sig själv, han förstår ganska mycket, hela den här meningen. Skitkul! Han flyttade hit från Grekland för två-tre veckor sedan kan nämnas.
28 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 2 kommentarer
En släng av hjärntumör?

Något är konstigt i mitt lilla (jaa, särskilt stort är det i alla fall inte) huvud. Jag misstänker en hjärntumör. Eller kanske en liten hjärnblödning. Möjligtvis en hjärninfarkt. Eller så är det helt enkelt utmattning. Jag vet inte.

Jahopp, då har man alltså jobbat iii... (Måste räkna...) 11 timmar och en kvart. Nu är det inte jättelångt kvar, slutar 21.30. Hem och käka hos människan jag spenderade drygt 8 månader i, sen hem och slänga mig i sängen och mysa med mina kuddar tills jag somnar av utmattning.

Nu ska jag kurera min eventuella hjärntumör. Eller fortsätta jobba.

26 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Kassmannen

Nu, när jag har några minuter över på jobbet, tar jag tillfället i akt och, äntligen, berättar lite om "Kassmannen". Det är alltså en man som åker min buss varje morgon, 06.08. Han går på på samma busshållplats som jag och han går alltid klädd i samma, eller likadana, kläder. Han har ofta örhängen, ibland hängande (jag har likadana kan tilläggas) och ibland "diamanter". Grejen med honom är att han alltid bär på 4 ICA-kassar. Jag undrade, i flera veckors tid, vad han hela tiden släpar på, hemifrån men även på väg tillbaka. Och vart åker han varje dag? Den första frågan kan jag svara på. Vad han bär i kassarna är... Kassar! Han bär alltså på 4 ICA-kassar fulla med kassar och påsar av olika slag och storlekar, till och från stan (?) varje dag. Varför han gör detta är mig en gåta. Men spännande är det.

En annan rolig grej med Kassmannen är att han alltid läser på bussen, inte bara gratistidningen Extra Östergötland, utan även busstidtabeller. Idag tog han 3 stycken, men han läste dom inte. Sådär. Så mycket spännande händer i mitt liv, att jag rapporterar om någon annans. Om någon därute känner eller känner till Kassmannen, var vänlig hör av er, tacksam för mer information.

Back to work...
23 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 4 kommentarer
!!!

Oh my god! Jag har ätit levepastej utan att ha vetat om det. Visserligen i liten mängd, och jag märkte det ju inte, men guud vad jag mår dåligt nu. Det var i och för sig över ett år sedan nu, men jag är rädd att jag kanske måste gå och spy. Om det är något jag ABSOLUT inte äter, så är det lever i alla dess former, och leverpastej är extra snuskigt. Typ. Jag vet, jag är jättelarvig, men det skiter jag i. Jag ska aldrig mer äta okänd smörgåstårta. Petra, du vet väl att jag AAVSKYR leverpastej, varför lät du mig äta!?
17 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Everybody hurts

Så sant så sant. Mina problem känns myrsmå om man sätter de i jämförelse till andras. Men så kan man inte heller tänka, bara för att det finns människor som har det värre (det finns det alltid) så blir inte mina bekymmer mindre för det. Men triviala, det är dom.

Ibland känner jag mig larvig. Ruskigt larvig. Ska det vara så svårt liksom? Alla andra verkar ju lyckas så bra med allt. Jag kanske saknar en gen. Eller har en för mycket. Eller så är det helt enkelt så att jag funderar för mycket. Kanske borde sluta med det.

Hmm...

16 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Matmissbrukare

Oprah said something that got me thinking. "Im a food addict." Kunde lika gärna vara mina ord. Kan bara inte sluta. Mat, min bästa vän, min värsta fiende.

Viktklubb.se. Nu får vi se om det har något att erbjuda mig och mina vikt/matproblem. Återstår att se. Jag har mitt mål, nu är väntan olidlig, kommer jag klara det! Den åttonde november får vi veta. Jag i alla fall.

Nee, nu har jag varit väldigt öppen här. För öppen. Nu stänger vi dörren igen.
16 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Blää

Varför kan det inte bara hända något, något spännande, nytt och roligt!? Det börjar blir tråkigt med samma, samma, samma hela tiden. Samma gamla visa bara upprepar sig, fast på nya sätt. Snälla, rädda mig från ett liv i tristess och ensamhet!

Nu låter det som att alt är tråkigt och hemskt i mitt liv. Men så är ej fallet, bara vissa delar av det. Jag har ju mina underbara, älskade, viktiga vänner! Just nu handlar det väldigt mycket om Petra och Bea. Tack för att ni finns, änglar. Ni andra är förstås viktiga ni också, jag bara valde att nämna de jag träffar mest just nu.

Nee, nu vill jag bli frisk!
15 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
För fet för ett fuck

Så fet att man får skavsår. Illa. Tur man har sin charm, hahahaha! =D

Meh, ingen som vill göra nåt med mig ikväll, jag VILL! Är så uttråkad, och så har jag jobbat så mycket nu, har ju nästan tre dygn ledigt nu men inget att hitta på. I alla fall inte ikväll. Pratar med Bea i feletonen, men det sägs inte så mycket. Bea är mer bebis än jag, för det första så är hon drygt ett halvår yngre (vilket betyder att hon inte är 20 än:P) och för det andra så dricker hon välling. Tihi.

Den där Linnéa, är hon desperat!? Nej, det är hon inte. Hon bara framstår som det ibland.
10 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Idag är jag effektiv på jobbet

Idag har vi jobbat hårt hela tiden, allihop. Samarbetet har fungerat fint, och fastän roliga kajsa med attityden försvann drygt tre timmar för tidigt så klarade vi det. Jag höll däremot på att få ett nervsammanbrott vid lunchen, hade jobb upp över öronen och ingen som kunde hjälpa, men det gick bra tack vare att jag behöll lugnet, höll huvudet kallt och tog en sak i taget. Nu är det bara en och en halv timme kvar, sen har jag ledigt i TVÅ HELA DAGAR!!

Vad ska man göra ikväll då? Förslag, någon? Det är ju fredag och ledig är man ju sedan fram till måndag klockan 14.

"If you say no, can I change your mind?"

10 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Idag är jag tjock på jobbet

Valon berättar för mig, varje chans han får, hur tjock jag är, hur mjuk jag är, vilken stor rumpa jag har och så varnar han mig för dörröppningar, som han är säker på att jag kommer fastna i om jag inte går på tvären. Han skulle boxa mig i magen men ville sedan inte för han var rädd att hans händer skulle försvinna. Känner mig som en strandad val för allmän beskådning. Det är inte bara Valon som håller på heller, tur att man är härdad, men klart det svider...

Ganska lugnt idag också, men jobbat rätt mycket har jag gjort ändå. Färdig med allt som skall göras såhär dags, och jag har varit delaktig i det mesta, till och med i Peters kakbakande.

Imorgon jobbar man igen, sedan är jag ledig lördag-söndag, känns underbart att ha två dagar, I RAD, ledigt! Hoppas bara man kan hitta på något roligt. Får väl se vad helgen har att erbjuda stackars lilla (stoora var det ja...) mig. Ha det fint allihopa!

Förresten... Underbart att ha dig hemma Beatrice, har saknat dig massor! Edi är det också kul att ha här. Och Petra, krya på dig. Ida, kom hem!
9 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 4 kommentarer
Ambivalent

Ena dagen är jag säker på en sak, nästa vet jag inte alls, tredje dagen har jag bestämt mig för något nytt! Jag är så trött på mig själv vid det här laget. Jaja.

Jobb jobb jobb som vanligt då, rätt kul ändå.

Jaha, då fick man sina fifteen minutes of fame då, som ni ser på bilden här bredvid, men antagligen bara jag som såg... Jaja. Nee, nu ska jag se vidare på Jurassic Park på tv eller Moulin Rouge på datorn... Bye Bye
8 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Förjävligt!

Allt händer samtidigt. Är så trött på all jäkla skit. Usch fy och blä! Jobbet är min tillflyktsplats at the moment! Jaja... Nee, nu ska jag kolla på tv. Eller film. Bye.
2 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Helvete!

Helvete, helvete, helvete, helvete. HELVETE!!! Att det alltid ska hända mig! En gång till dessutom!! Det räcker fan nu! Pallar inte mycket mer av den här skiten. Säger bara det.

Mmm. Så är det.

I måndags träffade jag Madelene, skitkul hade vi, åtminstone jag! Snackade massa skit och drack några öl, jätteroligt att träffa henne igen! Tar alldeles för lång tid mellan gångerna. Men så är det när jag jobbar och hon bor i Lund, skönt att hon har sommarlov i all fall! Men jag jobbar ju hela tiden, imorgon blir enda lediga dagen på nästan två veckor, men pengar blir det ju i alla fall. Sen har jag några dagar ledigt om två veckor, ska bli skönt!

Nee, nu kanske man ska ta och fixa i ordning sig, ska träffa lilla Anna på stan sen, ta några öl, igen. Var också länge sen, har inte planerat en "träff" med henne sedan vi gick gymnasiet ihop tror jag. Miss her.

Jaja. Bye bye. Och HELVETE!!!
1 Augusti 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Helsikes tusan sjutton gubbar

Man ska ju inte svära...Jag är så trött på mig själv. Ibland har jag bara lust att gräva ner mig i min säng och aldrig mera visa mig. Men det skulle vara ett brott mot min sociala sida.

Jag ger upp. Jag ger upp. Jag ger upp. Nöjda nu?
23 Juli 2007  | Länk | Everything and everything in between | 1 kommentar
Pissdag

Pissdag. Pissdag. Pissdag!!

Uttråkad, depp. Finns det något bra med den här dagen? Skulle inte tro det. Skit är vad det är. Ont har jag också.
13 Juli 2007  | Länk | Everything and everything in between | 1 kommentar
Hos iida

Jaa, najsigt hade vi. Hon bakade en fin krya-på-dig-tårta åt mig, väldigt god. Hela var uppäten inom loppet av några timmar. Haha. Och brodern min är på Arvika-festivalen och har kul, är ju inte lite avundsjuk eller så idag! Jaja.

Här var jag idag, utanför Ida. Är jag inte snygg i brorsans gamla skjorta?
12 Juli 2007  | Länk | Everything and everything in between | 0 kommentar
Flickidol...

Ännu en flickidol har dykt upp på kändishimlen, Bill Kaulitz i Tokio Hotel. Även om jag skäms lite för detta måste jag erkänna att även jag har fallit för denne vackra pojke. Han är ju bara ynka 17, men ack så vacker. Jaja. Nu har man något nytt att dregla över i alla fall. Hehe. Känner mig som en pedofil. Jaja, nu ska jag sova, är ju fortfarande, tekniskt sett, inlagd på sjukhuset, och ska dit imorgon igen, men har permission nu igen:D Godnatt.
9 Juli 2007  | Länk | Everything and everything in between | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnéa Kjellman                                             Skaffa en gratis hemsida