SandyMyPlace
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Sömn..

Sömn, vad är det egentligen?..
Är det inte en aning överskattat?..
Jag menar räcker det inte med den tiden vi alla olyckligt får, "sovandes" i livet?

Jag har tänkt en hel del på detta, inte just sömn, men var man gör av tiden. Var gör man egentligen för att ta vara på den, tiden alltså..? Vad gör jag? Vad gör alla andra?

Vi är alla olika... och vad JAG vill göra är att leva!
Jag vill kunna se tillbaka på den här tiden om 20 år och säga att det var just det jag gjorde. Jag vill inte vakna upp och va bitter o ångerfull. Nu menar jag självklart inte att man vaknar upp och gör det, om man inte lever som jag. Alla har ju sina egna mått, och hur man definerar LEVA är upp till var och en.

Definierar jag leva, så handlar det om att ta vara på nuet, oavsett var i livet man befinner sig. Sandra 22, Monica 48, Birgitta 68 (mig själv, min mamma och min mormor).. vi lever alla i samma värld, vi har en evig bundenhet till varandra, samtidigt som vi lever helt skilda liv.. knappast en tillfällighet...

...men vad jag vill komma fram till är att, vem man än är och vart man än befinner sig, så ska man ta vara på varje minut, varje sekund. De kommer fler, men de som passerat kommer aldrig igen.


22 år och student... det är JAG!
Livet leker! o det SKA leka!


(en djup o dold sida, vi inte visste fanns?
men läs det underförstådda i slutet :)
28 Oktober 2007  | Länk | Varför`? | 1 kommentar
Lifes a bitch... eller?

Helgen började väl på ett mycket trevligt och festligt vis..
REUNIONPARTY med Magnum.. Lite trevligt med öl och så hemma hos Martin, innan vi - i regnet, vandrade bort mot Campus II.. mot Maria och Henreiette :)
Väl där.. massa skratt och sång och lekar.. Människor på topp, trots vädergudar emot oss (vilket gjorde att grillningen uteblev)
...
Kände mig lite seg där, så småningom när det började ebba ut, gick jag hemåt.
Och ja,, lördag morgon när Sandra vaknar... Ett stort, irriterat NEJ!! Nej,. nej.. NEJ!
Ont i hela kroppen, näsan (vänter sida) helt täppt... FEBER!!!
Vad betyder detta? Jo, jag har blivit sjuk.. jag som verkligen hade seriösa planer för kvällen. Plugga,,. därefter restaurangbesök med fam. Dahlberg :),.. när sedan Helens meddelande kom om gratisbiljetter till Nöjes... SUCK!!

Måste erkänna, att jag kände mig så ynklig och ensam, där jag låg på min soffa och hörde dunkandet från köket... öppnade dörren lite på glänt, bara för att plåga mig själv lite mer.. Ett alternativ hade ju varit att springa ut i nattlinnet, helt febrig i ett rus av alvedon och kört några moves.. men vettet infann sig. Tillbaka till soffan.. Tankarna svävade iväg till flickorna.. åh,,, vad synd det är om mig..!...

NÄ, skärpning.. (kan jag säga nu, söndag, när det är en aning bättre)
Om jag inte har helt fel för mig så kommer det en ny helg.. Med ytterligare happenings, den stora och mycket omtalade Campusfesten hägrar i Karlstad. Belagd mycket nära och tillgänglig för mig (=kan alltså fylla hela kylen med barnförbjudet, och så fort det tryter - springa hem)hehe... Så då kvittar det hur sjuk jag än är. Med på Campusfesten SKA JAG VARA!

Nä,, är nog dags för nytt gift. Nässpray och alvedon,.. mina två bästa vänner för tillfället..!

(PEPP - tänk campusfest, campusfest, campusfest...pepp, pepp...)
Det funkar inte... suck.
STOR SUCK!
20 Maj 2007  | Länk | Varför`? | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sandra Edvinsson                                             Skaffa en gratis hemsida