Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Det blir aldrig som man tänkt sig...

Idag har Lars varit ledig från jobb och slit (Långfredag), tanken var att vi skulle börja med Ellas rum idag men som vanligt när det gäller oss blir det alltid ändrade planer. Vi bestämde oss istället för en fika med våra långväga vänner från Norge. De bodde i Märsta förra året men flytta hem till Norge då hon är från Bergen. Nu är de hemma för att fira påsken tillsammans med hans familj. Det var så mysigt att träffa dem igen, deras son som snart ska bli två har vuxit massor och är ett riktigt litet charmtroll.
Några timmar senare tog vi tag i rummet, insåg ganska snabbt att vi behövde bära upp mycket saker på vinden. Puh!!! Det är inte så bara när man ska göra något. Vi tröttnade ganska fort och avslutade den verksamheten för stunden.

Tack kära kusin för ditt inlägg i min gästbok. Det är som du säger ganska skönt att skriva av sig lite så här på kvällen.

Imorgon kommer svärmor och svärfar, lite otippat. De har köpt ett köksbord åt oss på loppis och ringde idag på eftermiddagen och frågade om vi bjöd på middag i morgon. Till saken hör att de bor närmare 60 mil ifrån oss så det är inte nästgårds precis. Vi har laddat med påsk mat det blir rökta räkor, ägg, rökta laxfenor, potatis, köttbullar, sill mm. Jag är så nyfiken på köksbordet, Christer har sågat och slipat och fixat med det idag så att det ska passa vårt kök.
Det ska bli kul och träffa dem det blir ju inte så ofta.

Ella somnade vid 20.00 helt utmattad efter dagens alla nya intryck, Lars tittar på tv, ska nog göra honom sällskap en stund. Han ska jobba i morgon så för honom är det upp med tuppen som gäller. Det är det nog för min del också det var länge sedan man fick en sovmorgon…

Zzzzz Zzzzz Trött småbarns mamma
6 April 2007  | Länk | dag 2 | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ulrika Karlsson                                             Skaffa en gratis hemsida