Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


caroline

Hejsan!

lyckan vänder :) Boende är bokat nu på ett ställe som heter nilo i Playa del ingles, från den 1:e oktober 2008 och framåt, så jäkla skönt.
Svinlitet rum, plats för 2 men vafan, jag ska bara bo där till jag har fast inkomst så jag kan hyra en ordentlig lähenhet sen, eller en större på nilo, vi frå se, äntligen är det igång i alla fall :)
vad skönt det ska bli att komma bort ifrån kylan, längtar rejält nu.

Ronja åker till helgen, inte lika kul, men hon ska vara iväg 1 månad, sen får hon nog komma hem igen, jag kan inte sälja henne, skulle det vara så att jag lånar ut henne istället så vet jag till vem jag kan låna ut henne.


26 November 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

det mesta är bra, jag är ensam och klarar det bra, trivs med det mesta jag gör, nästan i alla fall.
min farfar skulle köra mig till optikern en dag, oc gissa vad, jag ska få ett syskon till, jag hade inte fått veta något, shit vad ovanligt, dom hade väl bara glömt mig igen, som vanligt!!!
Jag hatar min pappa, eller vad fan man nu ska kalla honom, jag känner inte honom ens, min pappa är stean, ingen annan, han har funnits där i hela mitt liv, och min så kallade pappa, ja ibland hör han inte av sig på månader!
det hade arit bättre att vara utan en pappa än att ha en som sårar en jämt och ständigt, det påverkar inte bara mig utan även min familj och allt annat jävla skit.

JAG HATAR DIG!
19 Oktober 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
Caroline

hejsan!

nu börjar det hela kännas lite bättre, simson har fått medicin som hämmar vävnadsnågonting, så nu har hans tumör krympt, på bara 5 dagar. det är så skönt att se, men mamma säger bara det som vetrinärerna säger "det är bara nu i början, effekten kommer bli sämre och sämre me tiden" men nej! inte o jag får bestämma!
Gymnastiken har jag fortfarande inte varit på, jag vill lixom inte, ni är sånna jävla as.
Ronja är störd, jag longerade henne igår och hennes bocksprong ser för jävla roliga ut :)
lönen har kommit, nu har jag råd att åka igenb, jag hade fått leva snålt men det hade jag klarat, ska spara lite till men sen jäklar.
Jeppe ringde igår nr jag var hos mormor och morfar, morfar kom in och sa att det var en kille som ville prata med mig, så tänkte jag "vafan ingen vet att jag är här" men så var det jeppe :D
ska upp där en helg nu snart, ut me honom och några av han kompisar, ser jag fram emot :)
men först är det nog den 13:e jag ser fram emot mest, jag ska träffa micke igen, gud var det var länge sedan, flera år sen ju.
Mormor berättade igår att hans mamma sagt att han pratar om mig jätte mycket, han har med mig i uppsatser och arbeten, han snackar om mig med sin blivande flickvän och så, lite synd om den där bruden haha.
nä men så nu ska vi träffas den 13:e, äta hos mormor och morfar och snacka lite, det ska bli trevligt, men samtidigt lite nervöst.
sen har vi den 16:e då ska jag och mormor till Kyrkogården i Landskrona, hälsa på Elise, det är 10 år sedan då.
den 17:e fyller mamma år, hon är ju inte hemma så hon får inget av mig i alla fall.
Ikväll blir det praktik, hoppas vi har några roliga gäster idag :)
29 September 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
Caroline

hejsan!

det har hänt en del på senaste som jag inte skrivit om, egentligen är det inget jag vill skriva om för er, men samtidigt känns det så mycket bättre när jag skrivit av mig.
det har varit riktigt jobbit för mig senaste tiden nu, till att börja med är det ju det med leader, det har jag redan skrivit om men det var lixom början, sen var det jobbar och prqaktiken som krockade, då fick jag förska fixa det, det blev ju självklar sura miner.
sen en dag låg kaninen död i buren, kaninpest.
en dag skrev jag en nogg där jag skrev "vem ska dö härnäst?" jag minns inte exakt men jag skrev i alla fall simson och jag.
well gues what?! simson har cancer, elakartad, det finns inget att göra. VAFAN! åh vad jag inte orkar detta.
trivdes inte på gymnastiken, gick inte dit på länge, men nu funderar jag att gå dit igen, kanske kan bli bättre.
ronja är igång igen, det är skönt att ha henne hemma i alla fall, hon tröstar mig bättre än någon annan. det är nog ute hos henne jag ska sitta ikväll.
vad har simson gjort för ont för att förtjäna detta? han har bara levt sitt liv i lugn och ro, lycklig och glad.
och vad får man tillbaka för att man njuter av livet? CANCER?! det är inte rättvist!
Jag orkar inte gå till praktiken idag, jag har så ont i magen.
22 September 2007  | Länk | caroline | 1 kommentar
caroline

hejsan!

jobbade igår, kul att conny är seg så han inte satt någon på lunchen, gissa vem som fick jobba istället, jo jag och richard, kul.
snart kommer pappa och sätter upp gallren för fönsterna i stallet, äntligen, förhoppningsvis ska jag ta hem ronja på tisdag, hinner ingen annan dag denna veckan, paktiserar på förmiddaganra till 3, sen börjar jag jobba kl 5 iegn, det blir en tuff vecka kan jag säga.
men pengar och bra betyg är avd jag behöver.
bara du inte går in i väggen säger dom, hur ska jag kunna det?
jag vet inte hur det känns att gå in i väggen, jag har inte tiod att tänka pådet och nu kommer ronja hem, och med henne är det ingen risk att jag går in i väggen, honn är mitt ljus.
det löser sig nog ska ni se.

jag vill åpka på semester, eller jag vill inte bara åka på semester, jag vill åka till bahia feliz, jag behöver inte bo i bahia, bara jag får vara där några dagar och de flesta kvällarna, jag kan till och med tänka mig att åka taxi från playa till behia varje dag, men shit vad dyrt det hade blivit.


men leo för fan
9 September 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

sofie har hämtat en ny häst, redan.
delicious Mauritz, mercan kallas hon, vilket namn, jag ska kalla henne dellan.
red ut igår, min häst är galen, som hon bockade haha.
idag ska jag till praktiken, repan eftermiddag, det är skit kul där.
imorgon ska jag och tessi shoppa :)
i lördags var jag och shoppade med nathie, köte massa linnen och ett par kawasaki skor :D dom har jag velat köpa mega länge :p

nu har jag ändrat mig igen, först var det tänkt att vi skulle åka på lovet, så blev det inte, då tänkte vi att vi kunde ta det lite efter lovet, så blev det inte heller, då kom vi fram till att vi skulle åka efter nyår, det vill inte jag.
jag vill åka nu, jag pallar inte att vi har en massa apu nu, hade jag inte haft det hade vi nog kunnat åka denna månaden elleer typ nästa.
jag vill skjuta dom!

jag luktar cran canaria nu, bara nathie so förstår den, men snälla jag vill åka.

ingen inhysning än, vilket betyder att ronja måste vara borta ännu längre, om 1 månad måste jag ha hittat en häst, annars måste hon stå uppstallad hos sofie tills jag hittar en, eller så blir det en häst till, men jag orkar nog inte det, i så fall skulle det vara en unghäst, rida in och tjäna lite kosing på det, men frågan är om man hinner, jag ska ju göra det hlet ensam vilket betyder att hästen måste vara hängd på, annars går det åt skogen asså.

ångest som fan över allt det.men leo då
3 September 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

jag hade en hemsk mardröm igår natt, inget jag vågar berätta ens.
leader är borta and so is Fabian, vem fan är nästa som ska dö? ronja, elvis, jag, simson?
va fan, allt motarbetar mig nu.
jag är sjuk, inte hals fluss men inte långt därifrån.
Simson har varit hos veterinären idag, han skulle opereras men det gick inte, det var för omfattande, nu ska han gå på penicillin i 14 dagar sen ska dom ta bort cystan och hoppas på att inget spridit sig.
jag orkar inte åka till stallet, vill inte se det utan leader, mamma får köra dit och hämta ronja själv.
det var nog allt som är dåligt faktiskt men det är mer än jag behöver.

bra?
trivs på apun, är ledig hela helgen vilket kommer vara den första på hela sommaren.
mina grejer från hööks har faktiskt kommit men det var nog också it faktiskt.

aaaaaaaaarrgghhh
30 Augusti 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

idag var det andra dagen på min apu, trivs bra än så länge,antingen blir det bättre eller så blir det sämre, antagligen bättre :)
börjar med det bra idag, imorse när jag kom till hotellet så sa hon i repan att städet tyckte jag varit jätteduktig igår, och lillian sa till mig att jag bäddadde jättefint :)
idag sa susanne "du är jätteduktigt caroline, du står inte bara där och glor utan du tar dig för saker och tar initiativ och frågar om det är något, jättebra." haha man får väl suga åt sig kommentarerna nu innan man kommer till repan och gör allt fel haha.
ska vara med linda i veckan tror jag, och jag ska vara med tessi nästa, vi ska och shoppa :D
idag blir det film, "hot fuzz" :)


över till det dåliga, sofie ringde igår när vi var i lund,sa att hon fixat allt, allt var bestämt, det skulle ske idag.
jag fick inte komma ut, hon skulle själv inte vara hemma.
hon ringde idag vid tio, det var över, han var borta, det hade gått fort 20 min, hans hjärta hade stannat direkt, dom tömde honom på blod och körde iväg honom.
usch jag stod och grät i 30 min, han har ju funnits där i 7år, och nu finns han inte där längre, det var inte meningen att han skulle gå bort nu, han hade ju flera år kvar, till och med ridskolehästar som slits så mycket lever längre än vad han gjorde.
det är inte rättvist!
men nu får han i alla fall springa på de evigt gröna ängarna

Leader Toll 1991-05-01 - 2007-08-28


tack :)
28 Augusti 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

nu har skolan börjat, imorgon börjar praktiken, hoppas det blir roligt.
någon resa ser det inte ut att bli nä, inte på ett bra tag i alla fall, funderar på att fråga någon annan, för jag orkar inte lägga min resa efter lov och tävlingar.
men jag får se hur det blir.

har ialla fall shoppat till pappa idag, vill och handla till mig själv också.
får se om jag kan få med mig någon i veckan:)


sure thing!
26 Augusti 2007  | Länk | caroline | 1 kommentar
caroline

hejsan!

idag ska jag till skolan, det är väl helt okey ändå, jag ska bara jobba på lördag oxå sen är jag fri från det, ska inte jobba med rickard, det är lite tråkigt, för jag är hans favorit, johans oxå faktiskt, men det är nog rickard som är min favorit.
idag efter skolans ka jag åka till stallet, säga hejdå till leader.
det känns som att det är mitt fel, jag sa till sofie och den andre tjejen "man vet aldrig om det är något allvarligt, desstuom är han gammal" vafan sa jag det för, han är ju inte gammal, inte ett dugg, 16år bara, det är ju ingenting.
hjärtfel sa dom, fel på klaffarna, orkar inte, ansträngd, medecin i hela sitt liv, aldrig gå med någon annan häst, aldrig kunna rida. det är fraser som vimlar förbi 24h om dygnet.


Leader Toll.


skolan nu, snacka skit med cecilia, sees


leoleoleoleo <3
24 Augusti 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

idag har jag jobbat som vanligt, med richard, det är alltid trevligt.
ska och lämna in min cykel tror jag, behöver ju den, får göra det innan jag ska och träna, jag är helt nervös, första träningen med truppen idag, undrar hur det kommer gå, jag får väl återkomma om det antar jag.

(uppdat. så nu har jag varit och tränat, skit jobbigt, men det går bra, eller lagom, från att ha varit bland de bästa är man nu sämst, det är kasnke inte så kul men bättre ska det bli.)om 1 vecka får jag lönen, hoppas på mycket pengar men man vet aldrig, en på jobbet har sagt nej varje gång dom ringt och frågat om hon vill jobba och hon har satt in andra på sina pass så nu kommer hon bara få betalt för 1,5h per gång hon jobbat denna sommaren, fy vad surt.

jag börjar bli irriterad på det jävla tjatet om dom jävla tävlingarna som du absolut inte kan missa, åh gud.


leoleoleo <3
20 Augusti 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

usch ja, då var man på bakken i fredags, det var mega kul, älskar polyppen :D
vi kom nästan in hem asså, massa klydd med tågen i dk, sen missade vi den båten vi var tvungna att ta för att hinna med sista tåget, så vi fick ta megadyr taxi från hbg. mysigt ju.
var hemma halv 2, jag skulle jobba frukost på lördagen, försov mig men hann med tåget. tur var väl det.
jobbat frukost idag igen, i morgon är det b-lunch med rickard:D
ledig tisdag dock, skönt :) i morgon är det träning, det är mega nervöst.
tisdag är det malmöfestivalen, onsdag ska jag jobba igen, samma på torsdag och sen på fredag är det bakken igen :D wohooo.
efter skola då asså.
lördag frukost och kväll, ska försöka byta bort på frukost där för det är sinnes vad trött man är, efter bakken.

jag har jobbat som ett sär denna sommaren, jag har inte hft något lov, förrutom 5 dagar i polen, det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan.


tack för det fina vädret!


leoleoleoleoleo, snart <3<3<3
19 Augusti 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

ja som sagt så var jag då i ä-holm igår, det syns för jag har mega många blåmärken.
tack så mycket icki - model of MQ.
den där handledar kursen igår var lite dryg men det var faktiskt bra, det var inte så mycket riktiat till oss elever, det var mest till våra föräldrar men den filmen i slutet var hemsk, självklart fällde jag några tårear, det var horribla bilder.
i förrgår i alla fall jobbade jag 12 timmar i sträck, helt sjuk, fast det var inte så jobbigt ändå, man är väl van nu efter sommaren.
känns så jävla megaonödigt att jag jobbar som ett sär när nathalie sen kommer och säger att vi inte kan åka för att nettan anmält henne till någon jävla töntig tävling den 4:e för helvete!
vilken jävla stil asså.
palla bry sig.


straff för rattfylla i olika länder:

ryssland : körkort indraget på livstid.

turkiet: den rattfulle blir kört 30km utanför stan och får sedan gå hem under poliseskort.

malaysia: fängelse, är den rattfulle gift åker hustrun också in.

bulgarien: dödsstraff vid upprepad rattfylla.

El Salvador : avrättning på plats.jag skier i vilket, jag åker ensam om jag så måste för jag ska dit, jag bryr mig inte.
jag måste dit, leoleoleoleo <3
17 Augusti 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

idag har jag solat lite, ska sola lite till, för jag ska bli lite brun, och jag vill bli lite till.
imorgon är jag ledig, då vet jag inte vad jags ka göra, sola om det är fint väder tror jag.
på onsdag ska jag ju jobba skit mycket, från 10.00 till sent på kvällen, mega segt.
torsdag ska jag upp tidigt och ¨ka till Ä-holm för att umgås med icki, sen ska jag hem, till bjärred och gå den där handledarkursen med mina föräldrar så jag kan få börja övningsköra, har redan kört ett par gånger, skit kul.
fredag, bakken som fan, sen hem och så kommer thea på kvällen och ska kolla på ronja.
lördag är det frukost och detsamma gäller söndag, inget kul.
bara 2 veckor kvar av sommarlovet, man får passa på att njuta.

jag har jobbat jättemycket nu senaste, och det beytder ju självklart mycket pengar, som i sin tur betyder Bahia Feliz den 3:november.
aå altså får jag inte träffa leo förrän den 3:enovember, ingen hitt alls.


leoleoleoleoleo <3
13 Augusti 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

nu har jag köpt en telefon, nöjd äntligen, den var lite sliten men jag fick den billigt.
cassandra har fått sin födelsedagspresent idag, en mobil, en rosa, hon är helt beasatt av den nu, skriver sms hela tiden.
jag drömde om leo inatt, det är ditt fel leo, ditt fel att jag måste drömma om dig.
jag ska jobba i morgon från 13 - 22, orkar inte egentligen, jag hade hellre varit hemma på sommarfesten, kommer vara helt trött sen, och jag vet inte var jag ska sova för en massa gäster ska bli här över natten.
men det löser sig nog.
idag är det fest hos icki, men jag kan inte gå så klart.

kollar resorna stup i kvarten, längtar jättemycket, 84 dagar kvar.

det är inte så många som kollar min nogg ändå så jag kan ha den bliden, det var efter första dagen, 30min sovande vid poolen, molnigt väder.


leoleoeloleo<3
10 Augusti 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

hejsan!

jag har bara en sak att säga egentligen.
jag måste åka, jag säger bara det, jag tror inte att någon förstår, men jag måste åka, det är lika viktigt för mig som det är för någon att ha någon nära.
jag vet inte vad jag gör om jag inte får åka, för ensam får jag inte åka så därför måste hon få ihop pengarna.
det känns lite halvsäkert nu.
hoppas det löser sig för jag saknar honom något så extremt, det går inte en dag utan att jag tänker på honom ett par gånger.


nu ska jag snart iväg och jobba, kanske får jobba frukost i morgon för Matilda ville vara ledig, egentligen vill jag inte men jag får se hur det blir.


leoleoleoleo, allt för dig <3
6 Augusti 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
sweden

hejsan!

nu är jag hemma igen :) fint är det, hade riktigt trevligt i polen.
shoppade skor, tröjor, örhängen, sprit och toalett papper :)
det var första gången jag körde moped, scooter, har bara kört växlad innan.
men öh pablo.

idag ska vi fira cassandra :) hon får inget av familjen förrän på söndag när hon egentligen fyller år, vi har inte köpt den grejen än :P
Jag har nog hittat en ärlig kille nu, skit bra för pallar inte bli lurad på en telefon till.
ska nog hämta den i veckan :)

I allafall har jag lyckat förstöra mina nya fred perry skor, fast tur är att det bara är att slänga in dom i maskinen så fixar det sig.

Och i morgon ska jag jobba igen, skönt tror jag, känna pengarna rulla in igen :)

det var nog alles.


leoleoleo bara för dig <3
5 Augusti 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
polen

hejsan!

ikväll åker jag till polen, varför? jadu, jag måste ungefär, dom tycker jag jobbar för mycket och dom vill inte att jag ska vara hemma så mycket ensam.
men det ska väl bli skönt, hoppas det är fint väder så j ag kan använda min nya bikini , och så ska jag köpa billig sprit, 40kr för 1 liter vodka är väl lagom.
jag käönner mig lite stressad, jag ska och lämna min hund om 40 min, och kl 7 åker vi, jag har inte packat. det kan bli tight.
lyssnar på världens sämsta låt nu "don´t forget about us- mariah carey" skit kass så nu ska jag byta.
inte för att nästa blev bättre, men nu ska jag i alla fall gå och packa, tror jag.
så packat och klart, nu ska vi köra snart, trevligt, fick lite extra cash av farmor .

8700, inte mycket kvar nu :) och det är för din skull leoleoleo <3
29 Juli 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
pengar

hejsan!

idag har jag jobbat 14 timmar, och jag skojar inte när jag säger att det är sjukt segt.
ja har riktigt ont i fötterna nu, och ryggen och typ överallt, men man ska inte klaga, det är pengar och dom behöver jag.
i morgon får jag köra tillbaka min häst, men när jag komme hem igen så ska hon hem, jag pallar inte allt klyddet det ska vara bara för att hästarna ska få vara ute asså, det är sommar bete, hästarna ska vara UTE, inte stå inne 24h om dygnet.
orka, jag ska fan skaffa mig eget sommarbete !!
bara åka och lämna allt sådär, nä knappast! mega dålig stil, och sen dom som har ansvaret tror att dom kan komma och ställa krav på mig sådär, nähä du!

leoleoleo det är för din skull
28 Juli 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
time to go

hejsan!

idag har armani också åkt, jag blir så depprimerad av att se dom åka iväg från sina syskon och kusiner.
nu är det bara casper, chanel, gucci och hugo kvar, förhoppningsvis får vi behålla en till om ingen vill ha honom, men det säger jag inget om.

Ronja är hemma i alla fall, blir så trött på det där med hagarna hos sofie, irriterad till och med det är lixom inte mycket som lir gjort där ute.
och det skulle tydligen komma jättemycket regn nu också, jäkla tur att hon är hemma nu.

sitter och vöntar påatt det ska bli lönt att gå och duscha så man kan sticka tull jobb, kom hem tidigt igår men det känns som att man inte har den turen idag, ska dessutom jobba frukost i morgon, men då kan jag i alla fall åka med linda.

leoleoleo :)
26 Juli 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
070723

idag fyller pappa år :) 37 blir han.
jag mamma och mina syskon åkte till centan och handlade lite :) jag och cassi köpte en mff tröja till honom, och love köpte en keps, om han blir glad för det :P egentligen ville jag inte köpa men vafan, nu är jag favvoungen i en vecka :D

igår åkte Feliz och Rosa, på fredag åker Armani, våra små kattungar :)

ska till Ronja i morgon, ut på en långtur, eller tar vi terrängbanan :) det avr så länge sedan sist.

sen på onsdag ska man jobba igen, helt okey faktiskt eller det är ganska kul egentligen.

jag har köpt fred perry skor :D


och jag åker på semester i november, Bahia Feliz :D jag längtar jättemycket asså <3

leoleoleo
23 Juli 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar
caroline

pjsan vad det var länge sedan man skrev här, eller det lanske aldrig har hänt egentligen, har inte så mycket koll nu för tiden.

just nu? jobbar, jobbar, jobbar, sörjer, jobbar och hittar på trevliga saker då och då.
som bland annat var jag och nathie och såg harry potter filmen, visst var den väl bra, men dock inte den bästa, men det fick gå för det kom en kille och satte sig på mitt gummiband ;P

senare? börja skolan, fram till siste oktober, det är då vi åker är det väl lite så där halvtänkt. inget bokat, bara bestämt :) jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar för det är helt sjukt.

ännu senare? då ska jag gå ut skolan, åka ner och fixa mig en lägenhet och bestämma det där med jobbet :) sen åker man hem ett par veckor och sen ner igen, fast den gången för att stanna ett bra tag, forever maybe? man vet aldrig.

idag kom mina föräldrar hem från öland, tråkigt för nu måste jag sova i min egen säng igen, fast samtidigt ganska skönt.
dom åker igen på tisdag, då blir man ensam igen, sen kommer dom hem och sen åker dom en gång till två dagar senare, kasnke jag ska med där? vafan jag har inte pengar till det.

just nu är det mesta lite deprimerande, man kan inte alltid ha humöret på toppäven om man försöker en hel del.
jag saknar leo, kasnke låter konstigt men jag gör det mega mycket!

när allt ärr lite nere så sätter jag mig framför datorn och lyssnar på låtarna från bahia, kollar fotona som vi tog i masssor och drömmer mig tillbaka.
22 Juli 2007  | Länk | caroline | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Caroline Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida