Alexandra Margareta Charlotta
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


---

har bytt tillbaka till den andra bloggen återigen..

www.alexandraolofsson.blogspot.com

//A

2 Maj 2008  | Länk | Ordinary | 0 kommentar
---

har bytt tillbaka till den andra bloggen återigen..

www.alexandraolofsson.blogspot.com

//A

2 Maj 2008  | Länk | Ordinary | 0 kommentar
less

Jag är trött, jag är less, jag har ont i höften och knäna och jag känner mig nästan lite sjuk.. buhu det är inte bra nu.. och inte orkar jag ta tag i arbetet som ligger här bredvid mig och väntar heller.. inte vad jag behöver just nu.. skulle verkligen behöva energi utöver dess like just nu så att jag han klart med både de ena det fjärde och det tredje.. jupp men så är inte fallet.. och vad gör man då? koncentrerar sig på annat skit.. tyvärr... men nej måste bli ändring.. får väl ta och ta fram mina kunskaper i självplågeri och plåga mig igenom den här veckan och nästa vecka.. för sen bär de ju av till Indien och förhoppningsvis blir det lite lugnare då.. så nu är de skärpning som gäller..

igår pluggade jag faktiskt matte.. nästan lite stolt faktiskt.. inte mkt men lite .. träning, plugga, klf, skola, handla, träna, stretcha, laga mat, träningsdagbok, utgifter (min tönt grej), matte plugg och sen sängen.. såå bra faktiskt.. somnade på en gång också.. halv tio var jag i säng och somnade på sekunden som mitt huvud nådde kudden.. såå himla skönt..

nej nu var de ju det här med att ta tag i arbetet här.. ja så nu skärpning.. indien möte nu på em och sen bär de av hemmåt och middag hos emelie..

//A less

22 Januari 2008  | Länk | Ordinary | 0 kommentar
bloggbyte!!!

 

Nu tänker jag skriva här ett tag:D:D:D är lite less noggen nu(A)

http://www.alexandraolofsson.blogspot.com/

19 September 2007  | Länk | Ordinary | 0 kommentar
första veckan..

Åsarna har bytts mot Strömsholm och skola har bytts mot ledighet och ingen är gladare än jag.. åhh det är såå underbart skönt:D:D:D

Första veckan har inte alls blivit som jag hade planerat.. för självfallet går jag och blir sjuk.*suck* så alla mina låånga träningspass som jag hade planerat uteblev.. sååå trååkigt.. buhuu

Dock har veckan inte varit fy skamm för de även om jag varit sjuk och haft feber och ont i magen (jag brukar aldrig ha ont i magen).. Måndagen så åkte jag ner till borgåsund för att bada, men så hamnade jag hemma hos linnea istället solade lite, badade vid deras brygga och pratade med flickorna där.. innan vi bestämmde oss för att ha picknick nere vid slottet.. vilket var en utmärkt idé som självfallet kom från.. kan ni gissa vem? (mig själv såklart)..

måste bara upplysa om att de är sååååå varmt i vattnet också.. alltså vi låg i och simmade det var sååå skönt.:D:D:D åhhh man behövde int gå upp för de blev aldrig kallt åhh.. lite skillnad mot dvärsätts 11 grader.. eller avd de nu var..

tisdagen tillbringades med katja och angelica, en väldigt lugn tisdag och trotts min dunkande huvudvärk och feber så kunde jag bara inte sitta still. inte ens till en hel film... (as usual).. Angelica försökte lära mig en discodans men eftersom jag suger på att dansa gick de inte så där toppen.. men nu kan jag den faktiskt angelica;).. sen klippte angelica mitt alldeles fööör slitna hår också.. jätte fint blev de:D:D: duktig du är angel;):D:D

På onsdagen var de dags för sis och sluta skolan. så då for vi på den avslutningen.. träffade en mkt söt fialotta där och massa gamla lärare och annat folk:D:D:D väldigt mysigt.. men så sa rektorn att årets nior hade bättre betyg än oss förra året och då fick jag och katja spader.. "vaaa:O omöjlitg".. men vi kom iaf fram till att de kanske hade bättre betyg men ed kan omöjligt haft fler MVG.. omöööjligt.. vi hade sämre folk alltså de var större skillnad oss emellan..:M:M såå måste de har varit.. efter mysavslutningen i parken bar de hemmåt det fixades en tårta till sis och hennes kompisar.. efter träningen (med feber) så var jag helt slut framåt kvällen så då stannade jag hemma och städade på en massa välbehövliga ställen istället.. och ang. de där med febern så trodde jag faktiskt att jag var frisk:M:M... men icke för fyy så tungt de gick..

Torsdagen tog jag sovmorgon innan jag åkte in till västerås där jag till en början inhandlade några linnen till mig själv innan mamma och pappa kom och hämtade upp mig för att åka till hälla och handla mat till gårdagens tjejmiddag.. ännu senare blev de rix fm festival med rebecca och angelica. Kvällen asvlutades  sen på café stugan med katja och hennes abb kompisar innan de bar hemmåt..

Och så gårdagen tillslut nu då.. joo då var jag först jätte seg och tog sovmorgon igen i hopp om att slippa bli sjuk igen då.. efter de var de bara att börja fixa för kvällen.. men seg som jag är fastnade jag framför några avsnitt av one three hill och så kom sis hem och så gick tiden bara.. tillslut insåg jag att de var 2h kvar innan alla skulla komma och jag hade inte börjat med maten, inte duschat, inte tränat.. så paaaanik ut och sprang runt golfbanan vilket var jäääätte skönt och sen ännu mera panik åka och hyra en film med mor min.. och självfallet när vi kom tillbaka var alla här och jag hade int duschat och inte börjat med maten.. Någon som är förvånad? Nej, som vanligt med andra ord.. slår inte fel en gång varje år gör jag samma sak.. men ja det löste sig ju och alla flickorna fixade ironingen maten så fort så medan jag duschade(A).. ;P och gott blev de roligt var de:D:D:D tack för igår flickor<3.. efter att alla åkt hem så satt jag, fialotta och katja uppe och pratade till fyra innan de också åkte hem.. angelica var också kvar då men hon var både grinig och trött och på allmänt dåigt humör.. riktig tråkmåns.. så hon gick ochs ov.. men men vi andra hade så mysigt sååå.. satt uppe tills de var ljust igen;):D:D:D

de är soommmarlov-.. åhh jag kan inte förstå men jag påminner mig hela tiden om de.. jag har sommarlov jag får sova länge, jag får ta det lungt.. men ändå får jag panik "hallå, har jag inte läxor" "men vänta var de inget jag behövde göra?".. de är verkligen sjukt men jag kan inte slappna av:P.. fast just nu ska jag göra de.. jag har bestämt mig för att bara ta den här dagen som den kommer.. tror jag ska ut och träna nu och sen bara njuuuta.. ta det lungt med mamma och pappa eller kanske åka och bada med någon.. någon frivillig? för guuud så varmt de är ute.. håller på att få värmeslag när jag var ute och solade alldeles nyss.. puhuuu men jag ska inte klaga för ååååååhh så udnerbart de är..:D:D:D

Nu är syster på tallang läger i falköping med volleybollen.. så det blir tomt i helgen.. elller nja men kommer iaf sakna henne.. för om ni inte visste de är min syster riktigt bra faktiskt;)...

//A

16 Juni 2007  | Länk | Ordinary | 0 kommentar
Ny blogg

Ja, nu har jag skaffat ny blogg igen då. Och den här gången har jag faktiskt tänkte att börja använda den här noggen. Så min blogger kommer vara nedlagd nu i framtiden (om jag nu trivs här).

Måste erkänna att nogg.se är mysigare och mera personligt än vad de andra blogg sidorna är.. de enda dåliga är att noggen är så seg och jag som har noll tålamod får ju spunk.. Så får se hur jag kommer överns med den här sidan..

annars så fortsätter jag väl skriva på www.alexandraolofsson.blogspot.se
8 Maj 2007  | Länk | Ordinary | 6 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Alexandra Olofsson                                             Skaffa en gratis hemsida