¸.´)(`•[UlrikA]•´)(` .¸
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


En liten bit på väg!!

Tankarna
Frågorna
Dom är många
Dom tycktes var omöjliga en lång tid
Men nu vet jag
Att det inte finns några
Enkla eller lätta svar
Som är mer rätt eller fel än nått annat
Jag har kommit fram till
Att jag måste söka det rätta svaret
För just MIG
Inom mig
Och efter en del funderande och rannsakan
Så kom jag fram till att jag funnit en del av svaret
Jag har vuxit som person
Jag är idag närmre den person jag verkligen är
För första gången i mitt liv
Jag har tagit det första stapplande steget
I och med denna kursen i social ångest
Jag är på väg i rätt riktning
Jag har hittills gjort ett hårt själsligt arbete i 2 månader
Och det har gett resultat
Jag mår bättre
Jag är starkare
Jag står stadigare än någonsin tidigare
Och jag lär mig hela tiden nya saker om mig själv
I kampen om ett bättre liv
Ett bättre mående
Jag har börjat tycka mer om mig själv
Och om den jag är
Jag har äntligen fått tillbaka lite av min livsglädje
Jag är äntligen på rätt väg
Det kommer att ta tid
Kanske är det så att man aldrig blir klar
Med sitt själsliga arbete
Men jag vet att jag är på rätt väg
Och jag har bestämt mig för att det ska bli ett lyckligt slut!!

UlrikaE

5 November 2007  | Länk | MinaTankar&Funderingar! | 1 kommentar
Mina tankar en Fredagskväll!!

Texten här ovanför stämmer verkligen in på hur jag tänker,jag kan aldrig bli någon som nån annan vill att jag ska bli,jag är mig själv och duger inte det så bye bye...Och jag känner detta verkligen starkt,och det har gjort mig starkare,och detta är en värdering som jag fört vidare till min son att man duger som man är och jag är väldigt tydlig emot honom,han vet vad som är rätt o fel.

 Jag kan säga att min relation till min son är väldigt bra,öppen,vi kan prata om allt och han vänder sig alltid till oss om det skulle vara nånting och det känns tryggt att veta,och hans självförtroende har blivit stärkt av detta och det skänker mig en sån harmoni att se det.Min son och min man är dom som får mig att kämpa vidare,dom är mina stöttepelare..utan dom är jag vilsen,dom ger mig styrkan att kämpa vidare,att se att även jag är värd att bli älskad...

Dom vet jag att jag har,att dom alltid ställer upp...vilket man inte vet med andra människor man undrar ofta vad deras syfte är med vänskapen,men jag bryr mig inte så mkt i det längre..utan min familj är det som verkligen räknas,vi har vårt liv här o nu och vännerna kommer i andra hand dom har ju sitt eget liv att leva o ta ansvar för.Vänner kommer o går det har jag fått insett på ett hårt sätt men i ärlighetens namn så har det jobbiga jag gått igenom gjort mig till en starkare person,saker o ting i mitt liv har blivit tydligare för mig och jag har blivit tydligare mot andra människor om hur jag vill och inte vill ha det och det har jag vunnit mkt på.

Visst är mitt liv fylld av själsliga o kroppsliga problem men jag gör verkligen allt jag kan för att göra det bättre,och att ge upp är inte ett alternativ längre,jag har fått se att jag inte är ensam i detta,ett stort TACK till 2 personer för att jag fick möjligheten att vara med och inse detta.Jag längtar redan till nästa träff om 1½ vecka.

Detta skulle bli en kort blogg..hehe..som alltid när jag börjar skriva det jag känner så rinner allt bara ur mig och nu känns det mkt bättre :D

Ha en fortsatt fin kväll/natt!!

UlrikaEriksson

12 Oktober 2007  | Länk | MinaTankar&Funderingar! | 0 kommentar
PinkPinkPink

Jag älskar verkligen rosa,och änglar och glitter,dom 3 sakerna får mig glad o på bättre humör,Rosa o glitter får mig att le inne i mitt hjärta,vilket jag anser är bra för själen,Änglar får mig att känna lugnet,så när allt är som mest ångestfyllt så tar jag fram min bok om änglar o läser den,detta kan ju tyckas var löjliga saker för en massa människor men för mig fungerar det och för mig är det bara så att jag tror på änglar,och det behöver inte då menas att det är änglar med vingar,utan för mig är en ängel en person som finns där,i glädje o i sorg,som alltid står vid min sida och som aldrig sviker mig,en människa som bryr sig om mig och vill mitt bästa.En som är ärlig o omtänksam.Det är mina tankar o funderingar runt detta!!

Idag har jag städat och plockat lite här hemma mår ej så bra nu för tiden så jag har inte nån ork direkt..men jag försöker göra det bästa av situationen..

och imorgon blir vi borta hela dagen tills sent på kvällen,så då blir det inget gjort här hemma.Ska bli skönt åka bort en dag,att komma hemifrån kan inte skada,vi ska åka o hälsa på mina föräldrar så det ska bli trevligt.jag inser idag att jag kommit en bra bit när det gäller min relation till min mamma,och kan idag hantera besöken hemma hos henne på ett bra sätt,det är inte lika jobbigt nu som det varit att träffa henne.Och konstigt nog så har hon inte lagt sig i någonting sen jag och min man gifte oss i April.Så det är skönt man känner sig som en vuxen person för första gången på länge,länge..

Ha en fin eftermiddag o kväll mina vänner om ni läser detta!!

http://UlrikaE.piczo.com

UlrikaEriksson

 

5 Oktober 2007  | Länk | MinaTankar&Funderingar! | 0 kommentar
Tankar om att vara tvilling!!

På 30 år så har ingenting hänt

Det är snart 30 år sen jag och min syster började skolan

Och fortfarande är människor lika inskränkta och dumma

Vad handlar då detta om??!

Jo om hur tvillingar ofta behandlas, och bemötts

Jag är så jävla trött på detta sätt och på människor dumhet och o förståelse

Jag är stolt över att vara tvilling och skulle för allt i världen inte byta

Det är väldigt speciellt att vara det men jag har tänkt och funderat mkt på detta den senaste tiden pga hur jag och min syster behandlas av folk.

När man började skolan för snart 30 år sen så behandlades vi som en o samma person det pratades till oss som om vi var en person det var aldrig frågan om att jag var bra o dålig på vissa saker och inte min syster heller utan det var VI som var dåliga på än det ena än det andra.

Jag kommer så väl ihåg att en del av barnen i våran klass först var kompis med oss men sen när alla förstod att vi var tvillingar då var ingen kompis med oss.För är man inte kompis med Mig så kan man heller inte vara kompis med min syster,och än i dag är det så med många av våra gemensamma vänner,tycker man att jag gjort fel och inte  duger som vän längre så gör inte heller min syster,och det är ju inte klokt att det fortfarande är så här idag 30 år senare, Man har verkligen  insett människors dumhet o inskränkthet.

Människor får väl tycka vad dom vill om mig,det bryr jag mig inte om,men att behandla min syster så också pga att vi är tvillingar och att man då tar oss för en och samma person det är bar dumhet och o förståelse.

Sen får tydligen inte min syster försvara mig heller om hon tycker att jag behandlas fel, men dom flesta skulle väl försvara sin syster eller bror om dom blev felbehandlade.

Kanske är man avundsjuk på den nära kontakt jag och min syster har och att vi ställer upp för varandra vad vet jag,och jag bryr mig inte om vilket det är.

VI är två personer, som kan tänka ,tycka ,ta beslut var för sig även om många inte tycks tro det.

Så kan VI faktiskt det !!

Jag har mina klara synpunkter om detta och vet precis hur det är, hur det känns. Man känner sig osynlig som om man inte räknas bara för att man är tvilling och många pratar till oss som en person.

Men trots allt så är jag STOLT över att vara tvilling och jag känner alltid på mig om det är nått fel med min syster om hon mår dåligt eller så. Vi har en väldigt nära kontakt och relation,vilket jag är övertygad om att ingen kan komma emellan, det finns inget att jämföra med detta.

 

UlrikaEriksson

4 September 2007  | Länk | MinaTankar&Funderingar! | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Ulrika Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida