Välkommen
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2019)
>>


PhotoShop

För ett tag sen så började jag med ett program som heter PhotoShop och då kan man göra om bilar eller något annat i PhotoShop, jag håller på att träna på att bli en bra PS:are som tex att sänka bil och att sätta på andra fälgar på bilen med. Jag vill bli lika bra som en kompis som jag känner på garaget.org som heter Neos34, och han är riktig duktig på att göra om bilar i PhotoShop, så fort jag ser en ny bild som han har gjort så blir jag jävlit imponerad vad han har gjort osv.
Jag önskar att jag var lika duktig som Neos34 i PohtoShop, för varje gång jag gör om en bil i PohtoShop så tycker många att jag blir bättre och bättre fär varje gång jag gör om en bil i PhotoSohp.
Jag tycker att det är grymt roligt att göra om bilar då får man göra vad man vill med bilderna, det ända jag gör när jag gör om en bil så är det bara att ändra färg på bilen och bakrunden.
17 Augusti 2008  | Länk | Blandat | 0 kommentar
Om min underbara älskling

Jag har varit singel i tre år.
Då kom tjejen i mitt liv då o vi blev ihop på spoertlovet o då hade vi mkt med planer som vi ska göra ihop, vi ska till o med så ska vi tälta o bada o mysa o förlova oss åxå.
Vi kmr att flytta ihop, jag kan inte leva utan henne o hon kan inte leva utan mig heller, en kompis till oss hon har sakt det att jag o min tjej vi e ett så fint par asså.
Jag saknar henne så mkt o jag vill krama o gosa med henne, o pluss att hon skickar så gulliga sms till mig asså.
För ett sen så ringde hon till mig för fösta gången, vi pratade om allt möjligt i typ 4 timmar i går, o vi ska ju träffas så snart efter när hon o jag har tagit studenten. Hoppast att du o jag kmr att trivas ihop jag vill bara ha henne o o ingen annan, jag vill dela mitt liv med henne o mitt hjärta med henna åxå.
Jag älskar henne av hela värden.
På soprtlovet så e det ettår dagen för mig o min älskling att vara ihop då
3 Juni 2007  | Länk | Blandat | 0 kommentar
Om mig

Jag heter robin Högblad o ja bor i en liten stad som heter Filipstad. Jag gillar att vara med mina kompisar o ja gillar att spela tv-spel o kolla på motorsport o kolla på hockey o vara ute o åka på min moppe. Jag gillar av vara ute om dagarna när det e fint väder
2 Juni 2007  | Länk | Blandat | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Robin Högblad                                             Skaffa en gratis hemsida