Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


nått sånt

 

De va ett tag sen.

Älskar du mig?

det är något jag hoppas på varje dag och natt..

Idag ska jag och stina till josefin, ska bli askul och träffa dem igen.. kanske kan dem hjälpa mig med mitt kärleksproblem..

 

8 Juli 2008  | Länk | making of | 2 kommentarer
Hej hej!

rolig helg då.

 i Fredas åkte jag till nina och fridis och sov där, det var jätteroligt. vi titta på film och gick oo la oss jättesent. hah, nerå.

Sen idag var jag på ikano med mammsen och hitta ett par jättefina klckisar som jag ska köpa i morrn. sen åkte jag till stinas party eller nått:P hah, oo servera där, asså, hennes mamma oo pappa fira 100 års jybelium eller något sånt. sen fick vi presentkort på sf oo en jätte fin blomma, sen stod vi i baren oo sålde dricka :Doo så träffa vi LHC och idolerik. fett coolt. oo imorrn ska ja arbeta på mitt arbete med filip om alexander den store, massor oo göra!

shit, vad ja längtar till höstlovet nu då! det blirr stockholm oo sova där men folk o så inflyttningsfest. hoppas jag har fixat fonvägg a la New York till dess. så jag har lite oo visa upp också. vi håller ju på me garderoben nu, men den är ju inge speciellt. den blirr iallf röd, inte så intressant men men..

little sister - queens of the stone age

14 Oktober 2007  | Länk | making of | 0 kommentar
heey

Tjullahoppsan!

Idag varee måndag, låångdaag... ne men det va rätt så roligt i skolan ändå. på gympan körde vi La cross, de var ruliigt! sen när jag kom hem gick ja ut i regnet och sprang, det gick fortare än vanligt! soft. imorron äre tisdag, då ska ja flytta lite saker till huset, sen på onsdag ska jag städa hos morfar, sen vet ja inte, kanske åker till IKANO denna vecka, kollar lite på Ikea o grejjer. :D justde! får månadspeng också, sooooft! hare Bra <3

Längtar till sommarn igeen!! saknart..

27 Augusti 2007  | Länk | making of | 0 kommentar
sommar

tjuhuuu

Nu äre sommar nu äre sol! nu äre koskit i hagen.. Har varit hos stina i förrgårr, om det va roligt asså! vi va ute i cirkus 3 timmar och red häst. det vill j göra om nu i veckan, fick rida på en jättefin grå islandshäst som va tjockis. :) Sen igår, dela jag reklam och blev skitsvettig! Kom hem, Duscha, och för mitt hår tar det en timme och torka typ, ja svär, mer ibland också, mystiskt mystiskt.. och iallefall, skulle ju gå med Gustav på Bio, så jag fick gå ner med halvblött hår. och när pappa släppte av mig ( tack för at du skjutsa mig) så i sista sekund satte jag upp håret. det blev en liten nödfrilla, men gustav tyckte jag så tjusig ut! haha.. filmen var helt okej, bäst i slutet, lite seg i början, vi hade ju bästa platserna också längst fram i mitten, värsta ruligt, det ända dåliga var att filmen hacka i början, nästan så man ville ha tillbax pengarna..

 Idag ska jag ut och springa, sola lite, kanske bada också, och kanske åka till Ikano och kolla efter lådor och lite grejjer till skolstarten, typ böcker och skriva i. :D imorrn kanske det blirr stina igeen, vi får se om hón kan och om det är fint väder. hoppas!

arnnars i veckan ska jag till mormor och städa, få lön, yippie! men känns ändå lite konstit att ta emot värsta feta lönen när hon är sjuk och så.. vi får se hur det blirr, får lite dåligt samvete förstår ni.. sen ska jag på makeup kurs, på make up store, känns bra, har inget smink nu, men ändå lite pirripirr sådär.

sen ska jag ju packa också, mycket grejer i rummet! har lust och slänga allt, men det kan jag inte, för det är massor minnen saker och jag har värsta planerna vart ja ska ha dem i mitt rum och så, desutom är det fint att ha minnen kvar tycker jag. :)

hare bra. shulla Bulla Bing Bong Shong !

låt jag lyssnar på idag:

fever fever - Melody Club

6 Augusti 2007  | Länk | making of | 0 kommentar
sommar

Iförgår tjäna jag 100 kr. Igår tjäna jag 530 och idag 500. fett soft.

Idag var jag och Ida på ikano och jag köpte skor, ett linne(vet itne om jag vill behålla) och en lotion. Det var kul. imorron ska jag bada. krimskrams<3

13 Juli 2007  | Länk | making of | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & anna soriin                                             Skaffa en gratis hemsida