Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2019)
>>


HEJDÅ!

Nu tar jag farväl till denna hemsidan, jag tänker inte ta bort den, men eftersom min katt Elsa ska steliriseras och kattungarna är sålda så har jag inte någon användning för den mer. Tack till er som kommenterat bilder och kikat in här då och då!
//Julia
29 Februari 2008  | Länk | Övrigt | 0 kommentar
8 veckor senare!

Nu är de små liven hela 8 veckor gamla och de växer så att det knakar. De är otroligt söta och blir bara sötare, och sötare för varje dag! Det händer ofta att de hoppar upp i sängen på morgonen och biter en i fingrarna. Tänderna är vassa och väldigt roliga saker så de anväder de ofta, men inte för att var elaka! Just nu ligger pojken Knutson här på mitt skrivbord och sover. De tycker om att sitta bredvid mig när jag är på datorn och jaga musen på skärmen eller trycka på alla knappar på tangentbordet! Jag har tagit många bilder och många videoklipp som jag tänker lägga upp så ni kan se dem! Kom ihåg att om du bor nära Göteborg och kanske vill köpa en utav dom kan du höra av dig i min gästbok så kan vi talas vid senare via e-mail. Jag kan berätta lite om dem, Knutson är störst och även modigast, den enda pojken i kullen. Väldigt snäll och busig. Han varken rivs eller bits. Han äter torrfoder och han är i stortsett rumsren. Stina är näst störst, och inte minst längre. Hon äter, men diar också fortfarande ibland. Hon är väldigt busig och har väldigt lätt till att spinna. Supergullig och en liten favorit till de flesta som hälsar på, hon är inte rumsren ännu. Och så har vi minstingen Alice. Hon var störst när de föddes men har väl följt sin mammas gener som en liten kissekatt. Hon gillar att använda klorna till att klättra och jaga saker. Hon älskar att sova under elementet för där är det så varmt och skönt! Hon har inte börjat äta riktig mat ännu och det är förmodligen skälet till hennes lilla vikt. Men hon är pigg och kry så det kommer inte vara något problem. Och eftersom hon inte äter ännu så behöver hon nästan inte använda lådan, så jag vet inte om hon är rumsren eller inte. De är leveransklara vid 11-12 veckor, dvs om 3-4 veckor. Jag kommer att sakna dem hemskt mycket men jag hoppas att de kommer få det bra hos sina nya ägare. De kommer kosta 100:-. PÅ bilden nedan är Alice på bushumör! Otroligt gullig!
14 Januari 2008  | Länk | Kattungarna | 0 kommentar
Igår var det 1 månad sedan...

... Kattungarna föddes. Och nu äntligen har jag kunnat lägga in mina bilder på dem i datorn. Jag har en bild på pappan och på alla ungarna i FA. Där står även lite beskrivning eftersom de faktiskt är ganska redo att tingas nu. Så om du är intresserad av en liten kattunge och får och kan så kan du skriva något i min gästbok så kan vi prata. Glöm inte att skriva din email isf. En stor fördel är ifall du bor i eller nära Göteborg!
20 December 2007  | Länk | Kattungarna | 0 kommentar
Kattens Dag och "Nya ögon"

Nu har alla kattungarna öppnat sina ögon! Jag tycker att de är väldigt bra på att tajma allt! För idag är det nämligen Kattens Dag! Jag, mamma och pappa åkte därför till en zoo-affär för att köpa kattunge mat. På köpet fick vi En julgransmatta och en värdecheck! Hah! Jag tror inte att de kan se så bra med ögonen ännu. De är ljusblå men kommer få en gulton när de blir större. Jag tror att de lär sig att se med dom senare nästa vecka! :) Alla tre har gjort små försök att ställa sig upp. Inget vidare bra resultat, men de rör definitivt mycket mer på sig än vad de gjort innan. Nu ska vi fira första advent med fika och ljus! Snart måste vi även ta en julkortsbild! Vi ska försöka så att både Elsa och kattungarna är med! Det ska nog gå bra!
2 December 2007  | Länk | Kattungarna | 0 kommentar
KATTUNGAR!

Ja! Kvällen mellan 21-22 November kom tre nya små liv till världen! Förlossningen började runt kl 18:00 men den första kattungen föddes inte förrän 21:03. Det var en liten hane, svart med vita tassar, mage och haka. Han har nu döpts till Knutson. Nästa unge på tur var lilla Stina som föddes kl 23:26. Hon är minst i kullen och är tabbygrå men hennes tabby kommer övergå i helfärgat runt 4 månader. Precis som mor sin. Hon har helvita bakben och tassarna på frambenen, vit mage och vitt ansikte. Och sist men inte minst, Alice som faktiskt är störst i kullen nu, men som vägde minst när hon föddes! Alice ser precis ut som Alice, men tabbysvart istället tabbygrå. Hennes tabby kommer övergå till helfärgat redan inom 3 veckor. Alla tre är glada och diar och mår bra. De går upp 10-20 gram per dag, precis som de ska. Jag ska självklart lägga ut bilder på dom. Men just nu funderar vi på att göra en omstart på min dator och då ska vi inte lagra onödigt mycket nytt. Kanske kan gå in på mammas och pappas dator och lägga in dom? :) Isåfall får ni skriva små kommentarer om dom då och då! :) Men jag har iaf lyckats ta en bild (ganska dålig) med min webbcam på Stina! :) Så gullig! :D
23 November 2007  | Länk | Elsa | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Julia R                                             Skaffa en gratis hemsida