*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2019)
>>


Tiden går.....

fort nu i december. Det gäller att hänga med.

Vad har hänt sedan sist då? Vi kan ju börja med min mystiska sjukdom. Läkarna kan inte hitta vad det är som är fel på mig. Jag har lämnat så mycket rör med blod så dom måste undra där uppe där alla analyser görs. Men proverna visar inga fel..... Men det blir värre och värre i kroppen. Nu sist när läkaren ringde för att lämna senaste provsvaren så tyckte hon att vi skulle ses igen om 8 MÅNADER!!!! Nej, sa jag och började grina. Jag orkar inte ha det så här längre. Då ändrade hon sig och satte mig på att äta kortison istället i 5 veckor, där är jag nu. Sedan skulle hon höra av sig i januari istället. Jag tycker mig faktiskt märka av en förbättring i kroppen av kortisonet efter att ha ätit i 1 ½ vecka. Vi får se vad som händer resterande veckor.

Jag har haft uppvisning med mina Funky Kidz elever också. Gud, vad dom är duktiga. Det är så roligt att se dom på scenen efter alla veckors träning.

Sebastian har varit ute på prao i 2 veckor. Han fick gå upp tidigt för att åka till jobbet, det tyckte han inte om. Han vill ha ett arbete där man börjar vid 12.00 och slutar vid ca: 14.00. Ja ja, dessa tonåringar.

Henriks pappa har gått bort. Så vi var på begravning i veckan. Det var en fin begravning. Lucas hade ritat en fin teckning som han la på kistan. Det var Lucas första begravning men han tog det bra. Sebastian var ju med på min mormors så han visste lite hur det skulle vara.

Nästa helg så skall Lucas spela fotboll i Luciacupen och helgen därefter så är det basket matcher. Så han längtar till helgerna som kommer.

Hur har ni det, är allt klart inför jul? Själv så är jag istort sett klar med alla julklappar (några kvar, men jag vet vad jag skall köpa). Pyntat klart? Bakat, och fejat? Nej, lite har jag väl kvar men det är bara mysigt.......

Ha en skön december, så hörs vi snart igen. Sarah

6 December 2009  | Länk | Dagboken | 2 kommentarer
Uppehåll

Jag gör lite längre uppehåll mellan uppdateringarna för det känns som om detta bara har blivit en klagomur om hur jag mår istället för en blogg om vad som händer i vår familjs liv. Men nästan alla mina tankar (tyvärr) är aj, aj, aj. Det tar så otroligt mycket på mitt psyke så jag får svårt att focusera på något annat. Därför så känner jag att det ända jag gör är att klaga och det vill jag inte.

Så nu vet ni varför det ibland dröjer lite mellan mina inlägg om något stort händer eller jag har haft ett litet break (positivt) så lovar jag att skriva om det. Men ha tålamod och glöm inte av att titta in då och då........

Kram........Sarah

22 November 2009  | Länk | Dagboken | 4 kommentarer
Nu var jag här igen

Det tar sin lilla tid innan jag skriver men jag lovar att jag tänker på er ofta.

Sedan sist så har Lucas haft sitt läskiga barnkalas. Vi hade halloween tema. Jag hade gjort spöken som hängde utanför, satt upp skelett och hade pumpor som lös lite läskigt. Alla barnen fick gå in genom källardörren och sedan var vi i källaren hela tiden. Det var sammanlagt 21 barn och jag, tur man har det yrket som man har. Dom fick måla halloween kopieringar, vi lekte mödarleken och dansstopp på sarah´s vis. Vi severade avhuggna fingrar med blod och eller var till (korv med bröd och ketchup,senap). I allas dricksglas så låg det antingen maskar eller döda flugor. Undertiden som Lucas öppnade alla sina paket så fick barnen blodiga popcorn med spindlar i och som avslutning så fick alla en och en gå in i det mörka hemliga rummet, där fick dom stoppa ner handen i en låda och gräva upp sin godispåse. Det var bara det att över godiset så låg det ett tjockt lager med kalla kokta nudlar hihihihhihi. Kalaset var jätteuppskattat.

 

 

 

 

 

Så här snygg var Lucas och en av hans gäster.

 

 

 

 

 

 

 

Vårt kylskåp krånglar sedan en tid tillbaka. Det bildas is bak på kylskåpsväggen. Vi har länge sagt att vi skall fixa detta men tiden bara går. En morgon så väckte Henrik mig och sa att han har tagit ut allt ur kylskåpet så nu kan vi bara vänta tills isen smält. Det tar sin tid vill jag lova och jag orkar inte vänta så jag tog lite hjälp av..........

Det gick mycket snabbare vill jag lova. Så nu är hela kylskåpet nystädat och rensat. Men det kommer redan lite ny is, vi får kolla upp detta.

Lägesstatus av mig: Förra veckan var HEMSK med kulmen på fredagen. Jag hade så fruktansvärt ont och var jättesvullen över knogarna fötterna och hälsenan. Jag ringde till vårdcentralen och grät men den läkaren som jag gått hos där har nu slutat. Men jag hade också ringt till reumatologen 2 gånger och fick en snabb tid. Så nu har dom klämt på hela mig IGEN, ställt om alla frågor IGEN, tömt mig på ännu mera blod och faktiskt röntgat både händer och fötter. Jag fick även göra en av dom knepigaste undersökningar jag varit med om. I 15 minuter så skulle jag sitta med huvudet framåtböjt och en mugg nedanför munnen. Allt saliv som bildades skulle rinna/spottas ner i koppen. Så där satt jag med en rinnande salig stråle ifrån munnen, snyggt. Efter detta så fick jag ett "läskpapper" instoppat i varje ögonvrå (AJJJJ). Så skulle jag sitta i 5 minuter, det sved vill jag lova. Allt detta för att se om jag led av mun/ögontorrhet. Vilket jag inte gjorde. Så i slutet av november så kontaktar läkaren mig och går igenom provsvaren med mig. Undrar om det går snabbare att få svar om jag anmäler mig till "Diagnos okänd" på tv 3?

Nu har vi haft höstlov här denna veckan och jag tog två VAB dagar för Lucas är lite förkyld och jag kännde att jag behövde också vila upp mig lite. Idag så skall jag och Lucas, hans kompis med mamma gå på bio ihop och bara mysa. Vi skall gå på UPP.

Ha en mysig halloween allihop nu......

 

30 Oktober 2009  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Vad härligt.......

...... att bara släppa lös och ha kul och det har jag gjort denna helg.

Men vi börjar som vanligt med en vanlig uppdatering om min/vår helt vanliga tråkiga vardag som innefattar jobb, jobb, jobb, läxläsning, tonårstjat, läxtjat, städtjat och ett och annat bråk. Ja, denna veckan har varit som alla andra veckor. Lucas har dock tappat sin åttonde tand och Sebban har gjort sin första vurpa med moppen. Allt gick bra med Sebban men moppen fick några repor.

I torsdags så hade jag en riktigt dålig dag. Jag var irreterad på en massa saker och på riktigt dåligt humör. Då ringer lilla Ulrika och frågar om jag och barnen vill komma in på middag på kvällen. Henrik och Tony skulle gå på hocky tillsammans. JA TACK sa jag. Det blev en jättetrevlig kväll med god mat och lite rödvin (gott på en torsdag också). Så då släppte mitt dåliga humör. Tack!!!!

Vi hade ingenting planerat denna helgen mer än fotboll på söndagen. Då ringer min räddande ängel Ulrika (igen) på fredag eftermiddag och frågar om jag vill följa med på Ladies Night på lördagen. Hon hade kommit över fyra gratis biljetter. Ja, vad säger man då.......... JA TACK. Så jag fixade middag hemma för oss alla och sedan åkte vi in till Scandinavium. Vi var 8500 tjejer/kvinnor/brudar på plats som skrek, skrattade och sjöng. Jag måste bara säga att det är galet kul att gå dit. Det var två år sedan jag var där sist och det var nog inte sista gången om detta fenomen skall fortsätta.

 

 

 

 

 

 

Efter detta så gick vi vidare till Incontro där vär kära pianist CM satt vid piano baren och spelade och sjöng. Givetvis så hjälpte (stjälpte)vi honom så gott vi kunde!?!?!? Vi sjöng och dansade så alla som var där den kvällen såg oss nog eller hur Belina.... Men KUL hade vi iallafall. Natten avslutades med hamburgare och pommes på 7:ans gatukök.

På söndagen så var det Askimsdagen. Fotboll hela dagen. Första matchen orkade jag inte riktigt upp till men jag och Ulrika tog oss en förmiddagspromenad i solskenet så vi kom ner till andra matchen som började vid 10. Men allt eftersom dagen gick, desto tröttare blev jag så jag fick gå hem och ta en liten powernap innan mina Kidz klasser.

Ja, det var väl allt för denna gång. Nu kan inte Ulrika dra iväg mig på något kul på ett tag eftersom hon åker på semester. Men på fredag så skall Lucas få ha sitt barnkalas så nästa gång så får jag berätta om detta.

19 Oktober 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Hej

här är lilla jag igen. Fy vad det har varit mycket ett tag nu. Jag har faktiskt inte haft tid att sätta mig och uppdatera vad som hänt. Jag har helt enkelt varit hemma sent och då inte orkat.

Först och främst mina fötter: Jag var ju nere i Halmstad på Movement, jättefint ställe faktiskt. Där blev jag undersökt och klämd på diverse ställen på fötterna som gjorde ont. Summa summarum jag har inte Mortons syndrom som alla andra läkare har sagt. Han röntgade fötterna och gav mig en kortisonspruta (AJJJJJ) i ena foten. Däremot så trodde han att jag har någon form av ledsjukdom.

Jag har även varit på vårdcentralen och sagt att nu får ni påbörja en ORDENTLIG undersökning av mig för nu orkar mitt psyke inte av detta längre. Den läkaren lyssnade faktiskt på allt jag hade varit med om och han klämde och kände på hela kroppen på mig. Sedan fick jag gå och lämna en massa blod för provtagning. Jag satte nytt rekord för den sköterskan: 9 olika rör med blod, stick i fingret och ett urinprov. Efter en och en halv vecka så fick jag komma tillbaka och då hade han hittat ett värde som var väldigt högt och det har med lederna att göra. Han tyckte det var väldigt dåligt att rematologen inte hade undersökt mig noggrannare. Han skulle genast skicka en ny remiss för mig dit och han skulle även själv kontakta den läkaren och prata med henne om mig. Så nu får vi se vad detta leder till. Jag är "lite" trött på att slussas runt utan att något händer. Jag har ont och jag är så fruktansvärt trött hela tiden, spelar ingen roll hur mycket jag vilar eller sover. Jag är bara så fruktansvärt trött.

Vad har annars hänt då? Jo, jag var på Hagabadet och njöt av en chokladbehandling. Först så blev jag skrubbad på hela kroppen med en underbar chokladskrubb efter det så fick jag dusch av mig. Sedan var det dax för en choklad massage med varm choklad olja. Det var så skönt att få denna behandling på min onda kropp. Jag njöt hela tiden och jag luktade som en kladdkaka. Efter massagen så bäddades jag in i varmt täcke och då fick jag en ansiktsrengörning och ansikts massage. Sedan fick jag ligga och vila en stund och låta alla oljor få gå in i kroppen. Efter min behandling så möttes alla tjejer upp och gick i våra badrockar och tofflor till resturangen för ett glas champange och ett choklad och fruktfat. Sedan var det dax att piffa till oss lite och sedan vidare ut till en helt underbar resturang där vi satt hela kvällen och åt ljuvligt god mat.

Vardagarna har annars varit helt upptagna. Först jobb hela dagen sedan: Måndag, gymnasiemässan med Sebastian. Tisdag, brukarråd på jobbet. Onsdag, café kväll om autism. Torsdag, kvällsplanering med arbetslaget. Fredag, middag hemma hos Ulrika tack och lov. Så såg förra veckan ut. Denna veckan som kommer har jag bara två inbokade kvällar: Tisdag, föräldrarmöte i min klass. Torsdag möte med Funky Kidz.

Nej som sagt livet det rullar på som vanligt. Hur går det för er?

Kram i höstrusket......... Sarah

P.S Det blev ingen luftballongfärd. Det var för dåligt väder så vi får göra det till våren i stället.

11 Oktober 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Nu har alla fyllt år....

Nu är äntligen Lucas 8 år. Som han har väntat. Det är inte lätt att fylla sist i familjen men i lördags så var det dax. Först så firade vi honom mitt på dagen, morfar, morbror Jens och faster Ia kom och åt lite lunch mackor Sedan på eftermiddagen så kom tre av hans kompisar över och lekte, åt tacos, spelade Wii, åt chokladpudding, spelade ännu mer för att till sist också sova över hos honom. ja, den ena kompisen gick hem när dom andra skulle sova för han hade hockey träning 07.00 på söndagsmorgonen!!!! Han var helnöjd med SIN dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måste också bara berätta om förra helgen. Vi satt hemma hos oss och åt kräftor och hade det trevligt med ett kompispar. Allt eftersom kvällen gick så var det mer och mer barn hemma hos oss och ett hemsk röj på dom också. Helt plötsligt så ser jag min bäddmadrass, lakan, täcke och kuddar kastas i soffan......... Av barnen hälsningar från Ulrika. Jag går då upp på övervåningen och möts av en inte så rolig syn. Dom har vridit runt hela sängen och lyft upp nattduksborden på sängen. Men dom vågade inte hämnas tillbaka dom fega små barnen. Ulrika jag säger bara: Jag vet var du bor och jag har nyckeln!!!!!!

 

 

 

 

 

 

Annars så har vi haft det ganska bra dom senaste veckorna. Förutom smärtorna i min kropp vill säga. Jag är helt knäckt vissa dagar och NÄTTER. Men imorgon (tisdag) så skall jag till Halmstad för mina fötter och på onsdag så skall jag till vårdcentralen och be dom starta en ORDENTLIG undersökning på mig. Jag måste veta vad det är för fel.

Nästa gång jag skriver så skall jag berätta om Hagabadet och min chokladbehandling där, skall dit på lördag. Hoppas jag kommer ihåg kameran.

28 September 2009  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Äntligen....

.... har Sebastian fått börja köra sin moppe!!!! Han har tyckt att vi har varit världens elakaste och taskigaste föräldrar i 1 ½ vecka nu. Vi har inte tillåtit honom att köra innan harn förarbevis var klart. Att få ett förarbavis för moppe tar sin tid. Först så lägger man 2000 kr på utbildningen (utbildning och utbildning detta är ett annat kapitel). Sedan så får man skriva provet och köra med instruktör, detta klarade Sebastian galant och han fick även veta att han klarat provet. Då skickas papper om detta till Stockholm, dom skall då "rätta" provet. En vecka senare så får man hem ett brev där det står "grattis du har klarat provet för förarbevis" vill du ansöka om ett förarbevis så fyll i nedanstående uppgifter och skicka till Transportstyrelsen???????? Vadå vill ha, varför har man tagit kursen! Sagt och gjort vi skickar in papprena. Då får vi ett brev där det står att Sebastian kan inte stå som ägare på moppen för han har inget förarbevis.... HALLÅ. Vi ringer och förklarar läget, dom till och med hittar vår ansökan men vi måste ändå skicka in om ändring av ägare tills Sebastian har ett förarbevis. Dagen efter ringer vi igen och ber om att få kontonumret till Transportstyrelsen det kostar nämligen 120 kr för att få sitt förarbevis och i dag ringde vi och kontrollerade att pengarna kommit in = att Sebastian får köra. Själva kortet kommer om några dagar. Phu, det är ett väldigt pappersskickande för ett förarbevis.

Hihihihi... Jag och Helen var ute och åt i tisdags...... i bamba på Sebbans skola. Dom bjöd in alla föräldrar till middag för att vi skulle få smaka på maten som barnen äter. Jag äter ju i och för sig i bamba varje dag men jag var grymt imponerad av deras sallads bord. Det hade jag gärna viljat ha varje dag.

Måste bara visa en bild. Jag köpte ett fitness spel till WII och jag provade ett av programmen ikväll. Jag blev genom svett!! Själva programmet var väl sådär men det är nog kul att göra ibland.

Sedan var det ju det där med min värk. Tabletterna som jag började med tyckta jag hjälpte faktiskt. Men jag blev sååååå trött, fick en hemsk huvudvärk och svagt illamående. Allt detta stod som biverkningar på tabletterna så jag vågade inte fortsätta med dom. Och jag blev faktiskt bra så fort jag slutade ta dom. Men värken kom tillbaka. Pest eller kolera bara att välja.

Måste bara visa er mina motivations skor. Jag ÄLSKAR ju skor som ni vet. GÄRNA med höga klackar. Men jag har lite svårt att gå ofta i det nu med mina onda fötter. Jag kan pressa ner fötterna för en kväll i gamla indansade skor men jag får lida pin i några dagar efterråt. Nu har jag köpt ett par schlagerglittriga skor och ett par fick jag av syster i födelsedagspresent. Dessa skor skall jag dansa loss i när mina fötter mår bra igen.....

 

Vad har jag på listan att se fram emot nu då.... Jo, Lucas fyller snart år. Om vädret tillåter så skall jag och Ulrika flyga LUFTBALLONG och jag och en massa tjejer skall gå till Hagabadet och lyxa till oss. Allt detta inom några veckor...... Mmmmmm jag längtar.

Puss och kram tills vi hörs igen

P.S Tack moster Lone för att du så troget följer mig och lägger in en kommentar då och då.

16 September 2009  | Länk | Dagboken | 2 kommentarer
Sjukvård

Hallå igen! Kul att ni hänger med. Ni är inte många men det gör inget. Det var inte därför jag startade denna sidan.

Senaste uppdateringen om mina knäppa symptom!!!! Jag var hos rematologen. Jag var där i god tid och satt så snällt och väntade i väntrummet tillsammans med en massa andra människor. En efter en så blir dom andra uppropade och får komma in till sin doktor men inte jag. Klockan går och lite irreterad börjar jag allt bli. Klockan tickar vidare......... Till slut så har det gått mer än 30 minuter ,då skall man få pengarna tillbaka påpekar jag snällt till en sköterska. Ja, det får du ta med kassan när du skall gå. Så jag sätter mig och väntar IGEN. Till slut är jag helt ensam och väldigt irreterad...... Då kommer min doktor, efter 50 MINUTER! Ja, ja in på rummet och hon gör en grundlig undersökning på hela mig. Lyssnar, böjer och klämmer men hon hittar inget som tyder på något reumatiskt. Så det är tillbaka på ruta ett igen. Ja, tack och hej då säger jag och går ut till kassan för mina pengar LUNCHSTÄNGT. Jag haffar tag i en sköterska, förklarar mitt ärende och gissa var hon säger till mig då...... GISSA........ Kan du vänta tills dom öppnar!!!!! Nej, det kan jag inte jag är redan kraftigt försenad. Så dom fick hämta en sköterska som var på sin lunch så att hon kunde ge mig mina pengar.

En sak var iallafall bra med detta besöket. Jag fick några tabletter som eventuellt skulle hjälpa mig mot morgonstelheten. Men dom har faktiskt hjälpt mer än så. För att för första gången sedan maj månad så kan jag böja mitt ena långfinger helt och hållet. Mitt svullna pekfinger är också MYCKET bättre.

Sedan var det ju stora dagen här hemma också. Sebastians efterlängtade 15 års dag! Han var och skrev och körde för sitt moppekort och klarade båda sakerna GRATTIS. Sedan så firades han lite här hemma med sin faster. Han ville ha pizza så det köptes hem. På fredagen så kom morfar och Birgitta över och då gjorde jag hans favorit mat istället. Han önskade bara sig pengar till moppe så det var det han fick. Nu fattades bara moppen. Han började genast vilja åka runt och kolla moppar. Jens kom över och hjälpte honom lite. Men vi hade en väldigt tur. Vi hittade en helt ny moppe, precis den modell han ville ha med en prissänkning på 5000 kronor så vi köpte den. Snacka om att han blev lycklig.

Den blev lite dyrare än vad vi hade tänkt oss men Sebban blev överlycklig. Nu har han bara en sån ångest över att han inte får köra den än. Han har nämligen inte fått sitt moppekort registrerat än, och då är vi såååååå TASKIGA föräldrar som inte låter honom köra. Att det har med försäkringar och annat att göra struntar han i. Så det blir några långa dagar till med mycket tjat och bara tittande på moppen. Men den som väntar på något gott.......

Mina Funky Kidz klasser startade i helgen igen. Det var så kul att dansa igen. Jag var helt till mig över att få börja. Tänk att jag fortfarande tycker bäst om att undervisa andra i dans.

Nu skall jag gå och lägga mig. Mår faktiskt inte så bra ikväll. Hoppas bara det är något tillfälligt. Har en fruktansvärd huvudvärk, småfryser och mår lite illa.

Vi hörs......

9 September 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
I´m back

ja, nu var jag här igen. Det blir lite långa hopp ibland, jag vet. Helst skulle jag vilja uppdatera varje dag. Men vi har bara en dator att slåss om och alla, speciellt barnen vill ju ha datorn. Sedan så finns det inte så mycket tid över att sätta sig och skriva.

Vad har då hänt sedan sist då? Jo, lilla jag har fyllt år!!! Kvällen firades på resturang med familjen, pappa och Birgitta. God mat och lite paket.

Jobbet har kommit i gång på allvar. Lektioner och fritids hela tiden och fullt med barn. 22 barn i klassen och 40 barn på fritids håller mig sysselsatt.

Vi har även haft workshop med Funky Kidz, nästa helg så kör jag igång igen. Jag längtar.... Hoppas bara kroppen håller för detta. Efter worshopen så hade vi kick off på Gymnasium där bla våra nya sponsorer presenterade sig. Vi har ju varit sponsrade av Nike i alla år men nu har vi släppt dom och har nu istället Casall och Asics. Hmmmm det blir inte billigt att fylla garderoben på nytt med massa kläder och skor. Lite har vi förståss fått men man vill ju ha lite mer ombyte.

Sedan hade vi kräftskiva. Så lyckad den var!!!! Massa kräftor och roligt folk gjorde detta till en toppenkväll. Givetvis så fortsatte Ulrika med sina roliga presenter till mig (se midsommarfesten). Så för att kompletera min samlin med kåsor så fick jag även en fältflaska och en kåstallrik/skål. Mycket skratt blev det av detta. Natten avslutades i min/deras pool. Vi badade länge... och många blev vi i poolen. Jag tror den är avsedd för sex personer men vi var nog tolv st i den till slut. Det dök även upp folk som vi inte känner, dom hoppad i också???!!!!

Min kropp var det ju....... Jag skall till reumatologen på fredag. Hoppas verkligen att dom kan hjälpa mig. Jag har så ONT i mina fingrar och handleder. Kan inte böja fingrarna. Speciellt på morgonen så är jag fullständigt handikappad. Mina fötter skall vi inte prata om. Varje steg är en pina. Men nu har jag fått en läkartid i Halmstad den 29/9 sedan så skall jag få en operationstid. tack vare att mina fötter gör så ont så går jag med en fruktansvärd hållning så min rygg pajar också. Har varit hos naprapaten två gånger nu denna veckan och han har mycket att göra med mig varje gång. Har levt med ständig SMÄRTA i kroppen sedan den 28/1. Det tar på psyket kan jag lova. Vissa dagar är jag helt under isen så att säga.

Sedan är verkligheten tillbaka igen. Stor bråk ang läxor mm med framförallt den stora killen hemma. Ser just nu inte fram emot hans 15 års dag på torsdag. Hans attityd hemma just nu är inte rolig.... Sedan är den lille inte alltid heller på sitt bästa humör och när bådas dåliga humör krockar. Då funderar jag allvarligt på att flytta utomlands.

Men det är väl bara att bita ihop, gå ut och gå och gråta av sig i skogen ibland för att sedan ta nya tag.

Vi hörs snart igen...

31 Augusti 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Tröttttttt

ja, trött är jag verkligen efter att ha jobbat i en vecka. Usch vad snabbt man kommer in i dom vanliga rutinerna igen. Tänk om bara barnen kunde göra likadant. Det är inte lätt att få Lucas att somna i tid på kvällarna. Jag bara fasar för att få Sebastian i säng och SOMNA i tid nu i veckan. Barnen börjar i skolan på torsdag, så Sebban har några lediga dagar till men Lucas går på fritids nu.

Vad händer annars då, inte mycket. Huset håller snickarna och målarna på med hela denna veckan också. Hoppas verkligen att dom blir klara tills på fredag. Är redan trött på att bo bland en massa ställningar. Vårt vardagsrumsförster har ÄNTLIGEN blivit lagat (se tidigare blogg ifrån semestern). Hoppas det får vara helt nu bara.

Vår helg som har passerat gick inte direkt som vi hade planerat..... Vi blev väckta lördags morgon 7.45 av Henriks telefon. Vi fick frågan om Lucas ville vara med och spela en fotbollscup med 00:erna, det saknades killar. Jo, sa vi men han behöver sova lite så vi kommer till andra matchen. Sagt och gjort det var bara att gå upp och fixa iordning och sedan så befann vi oss på en fotbollsplan hela dagen. Fy, vad kallt det var. Det blåste rejält och regnet hängde i luften. Jag frös så jag skakade och jag frös hela kvällen hemma också sedan. Men killarna spelade bra och gick till A-slutspel. Så vi fick göra om samma sak på söndagen och killarna fortsätter och vinna. Dom gick hela vägen till final men där fölorade dom till slut på straffar. Men det var en spännande final, 2-2 efter full tid sedan var det en mållös förlängning och till slut straffar. Nu är jag helt färdig efter att har varit ute i 2 dagar i kyla och blåst. Nu skall jag gå och lägga mig och förbereda kroppen på en ny arbetsvecka. Nästa helg är det kräftskiva, åhhh va<d jag längtar till att få smaska på dessa delikatesser.......

16 Augusti 2009  | Länk | Dagboken | 2 kommentarer
Semestervecka 4-5

Ja, nu var jag här igen. Här kommer en liten redovisning av mina sista två veckor.

Syster och Love kom och hälsade på oss, jätteroligt. Jag fick en massa Love bus och mys. Vi var på lekplatsen och gungade och vi gick hem till Ulrika och lånade lite grejor. Där fick Love köra Leo´s bil, vilken glädje. Han ville verkligen inte gå hem sedan.

Vi var även på Liseberg. Jag har bott i Göteborg hela mitt liv och jag har varit på Liseberg åtskilliga gånger men ALDRIG har jag sett så mycket folk som den dag vi gick dit!!!! Men men, det var bara att härda ut. Lucas fick äntligen åka Balder och han gillade det. Annars så sprang barnen omkring själva så gick vi med dom små barnen. En självklar sak att åka var ju farfarsbilarna.

Självklart så var man ju tvungen att gosa med kaninerna lite också. Love skulle bara veta att moster Sarah har varit Lisebergskanin för många år sedan. (Sorry att bilden är sné men jag orkade inte gå in och ändra efter jag lagt in den.)

OBS!!!!!! Ni bara M.Å.S.T.E gå in och kolla mitt senaste videoklipp, det som heter Heja....... Det är bara såååååååå roligt!!!!!!

Jag, Lucas, Ulrika, Fabian och Leo åkte till Borås djurpark en dag. Det blev en himla mysig dag. Det var mulet men dock inget regn (en liten duggskur bara) så djuren var ganska aktiva. Vi fick till och med se dom nyfödda ursöta lejonungarna. Hos aporna stod vi länge och skrattade. Dom visade sig verkligen på sin roligaste sida. Förutom när vi kom till Gibbonaporna! Åhhhh, säger jag, titta Gibbonapor. Jag tycker dom är så gulliga. Så jag satte mig på kanten vid glasrutan, där var massor med folk förutom mig. Då kastar sig den ena apan mot mig. Hahahaha.... ja det var väl lite roligt. En stund senare så gör den ett nytt försök, mot mig IGEN. Folk skrattar lite och tittar på mig. Då sätter sig apan på en stubbe lite längre och högre upp. Där sitter den och studerar folk och äter ett äpple tills PANG. Han tar satr och kastar sig mot mig en TREDJE gång. När jag vänder mig om så står Ulrika dubbelvikt av skratt. Då gick jag därifrån.

Jag vill rikta ett stort tack till alla er som stämde in i solsångerna som jag bad er om i förra inlägget. Solen kom ju fram i några dagar. Jag fick FYRA dagar på stranden denna semestern och vad jag njöt dessa dagar med sol och bad. Vi hade även grillkvällar varje kväll och satt ute länge och drack en massa rosé. Vad jag har saknat sådana dagar och kvällar, tänk om man bara kunde fått några till...... Vi avslutade veckan med att fira Henrik som fyllde år. Vi åt god grillad mat och hade jättemysigt på altanen trots att det var trångt. Vårt hus är nämligen inklätt med ställningar för vi skall byta allt trä och måla om hela huset. Dom börjar imorgon (måndag) så det är väl tur att man börjar jobba så jag inte behöver vara hemma och höra dom banka hela dagarna.

Nu är som sagt semestern slut för denna gång...... Det dröjer tills nästa. Hoppas att augusti och september blir varma och härliga så vi får dra ut på sommarkänslan lite.....

9 Augusti 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Semester vecka 2-3

Ja, nu var det ju ett tag sedan jag gjorde en uppdatering om vad som händer i vårat liv. Men efter första (hemska) veckan så har det varit lite bättre. Vädret har ju inte visat sig på sin bästa sida förstås. Har inte varit på stranden en ända gång på semestern i år!!!!!! Men lite utflyckter har vi iallafall gjort:

Först ut är vår tjejtripp ner till Varberg och spa hotellet. Vi hade hur kul som helst. Detta måste bli en årlig happening. Vi äter gott, DRICKER gott, leker i spat och har kul hela natten lång. Vi är som lik hela dagen efterråt hihihihihihi.

 

 

 

 

 

Nu var det ju en väldigt speciell anledning till att det blev Varberg just denna dag. Det var schlager kväll på Sociten och Magnus Carlsson sjöng!!!!! Detta är ingenting som vi vill missa. Måste berätta en rolig sak. Wictoria Nilsson heter en tjej som brukar köra bakom en massa kändisar. Henne har jag undervisat i dans för en väldans massa år sedan, har inte träffat henne sedan dess men jag har följt henne på tv. Hon körade bakom Magnus denna kväll och jag tog kontakt med henne och hon kom ihåg mig. Hon blev jätteglad över att få träffa mig. Vi stod länge bakom scenen och pratade. Hon presenterade mig även för MAGNUS. Då var min lycka total.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan var det dax att packa bilen för att åka till Småland och hälsa på mamma. Till barnens och då framförallt Sebastians stora glädje så fick dom fiska. Tyvärr så fick dom dock ingen fisk. Sedan åkte vi LÅNGT in i skogen för att titta på Meretes hus. Snacka om att ligga ödsligt. Men det fanns gott om blåbär där så vi plockade för glatta livet och som belöning så fick vi en varm nybakad blåbärspaj till kvällsmat.

 

 

 

 

 

Efte stoppet hos mamma så åkte vi vidare över till Öland. Där hade vi hyrt en stuga ihop med ett par grannar. Vi hade ett par mysiga dagar även om jag hade önskat bättre väder på solens ö. Men vi tittade i affärer i Borgholm, vi åkte runt och såg bla massa väderkvarnar. Vi var även på Ölands djurpark. Dit kom även mamma, Stina och Love. Vi fick en helt ok heldag där. Love ville åka alla karusellerna om och om igen. Helst med moster Sarah hihi.

 

 

 

 

 

 

Vi var även och åt en massa god mat på Lammet & Grisen. Efter maten så skulle vi gå upp på takterassen och ta något gott efter maten, hua vad kallt det var då. Mitt i sommaren och man sitter fullt påpälsad.

 

 

 

 

 

 

För att avsluta vårt resande så avslutar vi på samma sätt som förra året, nämligen på Tylösand. Även här så var det kallt. Men tänk vad lite rosé kan göra för värmen.

 

 

 

 

 

 

 

Vi hade iallafall lika kul som förra sommaren. Vi åt och drack gott, vi busade runt i poolerna, vi sjöng i bastun. Vi avslutade kvällen i pianobaren där jag och Ulrika dansade på stolarna. We rock!

 

 

 

 

 

 

 

Nu är det inget mer inplanerat för dom sista 2 veckorna på semestern. Så SNÄLLA solen titta fram och värm oss nu!!!! I veckan så kommer Stina och Love på besök. Då skall vi leka och busa en massa............ Mer om dessa upptåg får ni läsa om nästa gång jag skriver.

Det var allt för denna gång. Hjälp mig nu i solsångerna.... Solen lyser himlen är blå, va det är skönt att leva då...... Sommar, sommar och sol. Havet och vinden och doft av kaprifol........ Sommaren är kort, det mesta regnar bort (ja, detta stämmer ju iallafall)

27 Juli 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Semesterveckan from hell.....

Japp, då har man haft en veckas semester och den har INTE varit rolig vill jag lova. Jag skrev ju i mitt förra inlägg att Lucas var dålig. Han låg och skrek här hemma av KRAFTIG huvudvärk och spydde, tyckte så synd om honom när kroppen kämpar för att få upp grön magsyra. Så vi åkte ju till läkaren som skrev en remiss till barnakuten. Där fick han och vi fick åka hem. Han fortsätter och spyr och huvudet värker så vi åkte tillbaka till sjukhuset på måndagen. Dom ger honom smärtstillande och han blir bättre. Det är ett virus säger dom. Efter detta så blir han faktiskt lite bättre. Han kan behålla mat och dryck, men han har hela tiden en svag huvudvärk och han är lite "låg". Vill gärna sitta eller ligga hela tiden. HAn har även konstant feber som på torsdagen steg till 38,6. På fredagen så vaknar han med utslag på hela kroppen docj mest i ljumskarna och underlivet. Nytt läkarbesök, men dom säger att det beror på hans virusinfektion.

Nu var det ju tänkt att vi skulle åka till Smögen denna dag. Sagt och gjort, för jag var kraftigt uttråkad så åkte vi. I ÖSREGN med en sjuk kille. Bra va! Var tvungen att ta en bild, är detta semester???

När vi kommer fram så var det ju tänkt att vi skulle sova i tält men det gick inte att sätta upp på grund av att det regnade konstant, så vi hyrde en stuga istället. På kvällen så åkte vi in till Smögenbryggan, det var inte många där, kan det bero på att det regnade! Men en räk macka fick jag ialla fall. Vi var och lyssnade och sjöng med på allsång, pappas fru Birgitta var med och"ledde" detta. Lucas fick sjung i microfonen två gången, stolt kille.

Det regnade faktiskt HELA den dagen otroligt. På lördagen var det faktiskt "bättre" väder. Det regnade ju iallafall inte. Så barnen fick bada lite. Vi hade tänkt att stanna en natt till och då i tält men vi bestämde oss istället för att åka hem senare på kvällen och det var ju tur det för Lucas blev sämre hans huvudvärk och magont kom tillbaka, hen led verkligen. När vi kom hem somnade han direkt med 38.8 i feber. Vad skall det bli av detta? Idag hade han "bara" 37,8, just nu leker han med en kompis får se hur länge han orkar.

Som om inte detta räckte...... I torsdags kväll (natt) jag låg och läste och Henrik hade precis lagt sig för att sova så hör vi världens smäll. Jag rusar upp och ner för trapporna....... Då ser jag..... Några IDIOTER har roat sig med att kasta sten på våra vardagsrumsfönster!!!!! Tre stora hål är det och fem stenar ligger på altangolvet. Jag och Henrik rusar ut men vi ser ju givetvis ingen. Jag in och ringer polisen, måste ju polisanmäla det. Dagen efter så kommer glasmästaren och vi har ju sån tur med allt denna veckan.... Fabriken som gör sådana fönster stängde i fredags för semester så vi får ha det så är i 4-5 veckor ni, TACK! Där gick 2500 av våra semesterpengar.

Ja, det var våran UNDERBARA vecka...... Men som man säger "Efter regn kommer solsken...." Visst är jag positiv. Ja, mycket mer kan väl inte gå fel efter denna veckan.

Just det ja, jo visst var det mig ni såg dansa loss hos Lotta på Liseberg i måndags (I REGNET). Det var faktiskt riktigt roligt. Undrar varför jag valde denna kväll att gå dit hmmmmmm

Nej, nu måste vädret bli bättre. På torsdag så skall vi till Varberg och dansa loss till Magnus Carlsson....Längtar.

Hoppas ni har haft det bättre än oss.... Kram till nästa gång!!!!

12 Juli 2009  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
SEMESTER!!!!!!

Nu har jag äntligen semester igen. Hoppas bara att värmen och solen kommer tillbaka snart med full kraft.

Dom två sista veckorna på jobbet har varit sååååååå jobigga. Vi har gått upp till Sisjön och badat varje dag. Jag har legat och solat i bikini och badat på betald arbetstid. Stackars mig....... Jag behöver verkligen lite semester nu.

Som sagt här har varit så otroligt varmt och skönt, jag har njutit varje sekund. Här i Göteborg så har vi inte sett till något av allt skyfall som verkar ha fallit i övriga Sverige. Tror inte ens vi har sett ett moln på 2 veckor. Idag (söndag) är det dock igenmulet ute. Till råga på allt så vaknade Lucas och var dålig. Han klagar på huvudvärk och ont i magen, han till och med spydde. Hoppas att det är snabbt övergående. Uppdatering!!!!!Det var det inte...... Vi fick åka in till akuten med honom, där gav dom oss en remiss så vi fick även åka till barnakuten på sjukhuset. Men dom hittade inget direkt fel så vi fick till slut åka hem igen, men han ligger och har legat HELT utslagen hela dagen. Till och med på sjukhuset så kom dom ut med en säng till väntrummet till honom! Han klagar på huvudvärk och han spyr galla hela tiden. Blir det inte bättre till imorgon så skulle vi komma tillbaka så gör dom ryggmärgsprov på honom, shit nu spydde han igen.

Appråpå sjuka!!!! Här kommer en uppdatering om mig. Jag lovar min kropp tillhör inte mig längre. Jag känner inte igen den och det är så jobbigt. Gick till en läkare och började gråta när jag berättade om allt. Så summa summarum: 1:Min axel (där allt började) är nu röntgad och dom hittade en skada i muskeln och svullen slemsäck. Jag skall prova att rehabträna axeln lite till annars så är det operation som gäller. 2: Mina fötter skall nu opereras, dom har inte blivit bättre trots inlägg. För er som följer min blogg så har jag något som heter Mortons syndrom. 3: Min hälsena är tack och lov bättre men jag kan inte rehabträna den på grund av mina onda fötter. 4: Har även fått en remiss till rematologen (heter det så?). Jag har så fruktansvärt ont i mina fingrar och handleder ibland även fotled och vissa tår. Fingrana kan jag knappt böja och det värker i dom hela tiden. Jag kan knappt göra någonting längre. För står ni att jag är lite lätt deppad över mig själv nu för tiden.

Tillbaka till semestern detta är vad som står på vårt schema: Vi skall till Solviks camping (utanför Smögen)och hälsa på våra vänner som hyrt en stuga där. Vi stannar en eller två nätter beroende på vädret. Sedan är vi fyra tjejer som skall till Varberg och gotta oss på spa hotellet och avsluta kvällen med schlager på Sociten med Magnus Carlsson. Efter detta så beger vi (familjen) oss ner till mamma i Småland för att senare åka över till Öland där vi hyrt stuga i 3 nätter. Vi avslutar vårt kringfarande med att återupprepa förra årets succe TYLÖSAND. Mer om allt detta kommer jag givetvis att betätta för er både med text och bild.

Här kommer några härliga försommarbilder: Ulrika får sitt vin i en.....

Barnen badar i "min" pool.........

Snyggingen Lucas på Hovåsbadet

Till sist mina onda, ömmande och svullna fötter......

Ha en underbar sommar!!!!!!!!

5 Juli 2009  | Länk | Dagboken | 3 kommentarer
Här kommer......

en ordentlig uppdatering. Vi börjar med skolavslutningen. Givetvis så regnade det denna dag så alla klasser fick vara i sina egna klassrum. Så vi hade övat på sånger och ute på skolgården förgäves, men så är vädret i Sverige. På kvällen så gick Henrik och Lucas på Sverige-Malta matchen tillsammans med Lucas fotbollslag. Jag gick på resturang med Sebastian, pappa och Birgitta. Vi var ju tvugna att fira att han hade jobbat upp sina betyg lite. Plus fira Birgitta, det visade sig att hon fyllde år vilket vi inte hade en aning om.

 

 

 

 

Här äter Sebban god mat och Lucas får en sommarlovskram av fröken.

Sedan har jag även varit och lyssnat på Tommy Nilsson. En vännina till mig fixade in oss gratis och jättebra platser fick vi med. Han var jättebra, vilken humor han har! Det var en liten teater så allt blev så nära och stämningsfullt. Jag tog några bilder men dom blev inte så bra tvärr.

 

 

 

 

 

 

 

Sebastian åkte också ner till mamma i Småland några dagar för att fira min lillebror Jesper när han tog studenten. Hipp hipp hurra!!!!!

Annars så har jag jobbat. Det är lungt och skönt nu på jobbet när det bara är fritids. Det är mindre barn och man behöver inte planera några lektioner. Nu ser det ut som om det skall bli fint väder i veckan. Då kanske man kan gå upp till Sisjön med barnen och få ligga i bikinin och sola på arbetstid. Gud vad jobbigt det är att jobba då.

Midsommar då? Jo, den firader i vanlig ordning på Ulrikas och Tonys altan. Dom hade planerat så bra i år........ Dom åkte nämligen till Kreta och kom hem natten till midsommar så lilla moi fick fixa och styra upp det hela. Men det gick så bra så. Fick en liten chock bara när det visade sig att vi blev 6 st extra. Men det löste sig det med. Allt som allt så blev vi 31 st. Här kommer lite bilder. Först är det mitt berömda midsommarbröd och lite god midsommar lunch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan var det dax att fixa i ordning sig. Vi skulle ju vara ute hela kvällen så det blev ingen tunn sommarklänning här inte. Nu har jag kollat in lite olika bloggar och det är så populärt att ta kort på sig själv och visa vad man har på sig. Så jag är inte sämre jag. Så här är före och................................. 15 min senare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och så här fint hade vi det i tältet hela kvällen

Sedan till en riktigt rolig sak. Jag fick en ganska udda sak i sommarpresent av min chef på jobbet. En kåsa!!!!! Detta tog Ulrika fasta på och jag fick en liten present då och då under kvällen som tack för att jag hade gjort så fint. Så jag fick sammanlagt 9 paket under kvällens lopp........... 5 kåsor, plastbestik från flygplanet och en elektrisk mygg (spindel) tennisrack. Tack Ulrika. Detta gav mig många skratt under kvällen. Nu vet du vad du får dricka ditt rosé vin i på våra grillkvällar framöver.

Som avslutning så måste jag berätta om dagen efter. Halvdöda var vi hela dagen. Vi satt i tältet och åt rester till middag och drack en massa rosé vin. Då piggnade vi till igen. Men utanför körde det en bil som jag blev lite orolig för. Allt såg inte riktigt rätt ut. Samtidigt så fick vi reda på att det var en fest på gården där minderåriga drack. Då ringde jag polisen för att jag misstänkte att dom som körde bilen alldeles för fort även hade alkohol i kroppen. En halvtimma senare så var det fullt med poliser, både bilar och mc. En bil som inte hade med saken att göra körde VÄLDIGT fort upp på vår gård. Jag bankar till på bilen då går dom ut vansinniga och undrar varför jag slår på deras bil?????? Varför kör ni så fort svarar jag. Sedan kom det en polis springande och tog han som körde. Här var ett väldans halabalo ett tag men sedan så lugnade allt ner sig och festen tog slut.

Nej nu får det verkligen räcka för denna gång..... Nu är det 2 veckor kvar till semestern!!!!!!

21 Juni 2009  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Hej

Jag vill bara önska er alla en riktigt härlig och regnfri MIDSOMMAR!!!

Jag kommer med ny uppdatering efter helgen

Kramizar....Sarah

18 Juni 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Fy på dig Sarah....

...nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera på ett tag, FÖRLÅT. Men allt går i ett nu. Så på kvällarna så vill jag inte riktigt sätta mig och uppdatera. Men nu så.

Jag får nog börja för över en vecka sedan. Då åkte vi ju ner till Småland och hälsade på. Vi bakade in Loves födelsedag, mammas födelsedag och Jeppes student i ett besök. Vädret var ju på sitt allra bästa humör den helgen, underbart. Vi var inne i Växjö och tittade på när Jeppe steppade, filmen ligger under mina filmklipp. Som vanligt när Henrik kommer till Småland så var även Charlotte Perrelli och uppträdde, hihihihi. Sedan var det 2 års kalas hemma i mamma´s trädgård. Love var inte så intresserad av att öppna paket efter han hade fått en gräsklippare av sin snälla moster

Kjell hade köpt en flaggstång som han så gärna ville ha upp så Jens gjorde sitt bästa med att hjälpa till

Som sagt så var det varmt och skönt så love badade i sin födelsedagspool också för att svalka sig. En och annan jordgubbe slang ner också.

 

 

 

 

 

Sedan så var vi ju tvugna att ta det sedvanliga kortet i trappan, vi blir ju fler och fler hela tiden. Här sitter vi tripp, trapp, trull

På söndagen så var Lucas på kalas och han avslutade detta med årets första dopp, hua jag väntar nog lite. Jag njuter hellre av vädret så här.

 

 

 

 

 

 

Annars så är det massa sommarfester både i min klass, Lucas klass och med jobbet nu. Skolavslutningen är ju på onsdag. Då går min lilla skrutt ut ettan och min stora går ut åttan. Lucas firar detta med att gå på Sverige-Malta matchen. Jag får fira med Sebban genom att gå ut och äta lite gott.

Sveriger nationaldag firade vi med att vara på fotbollscup hela dagen lång. Men jag hade minsann på mig min Sverigetröja och jag satt väldigt skönt i en Sverigestol hela dagen.

Ha det så gött och vi hörs snart igen.....

7 Juni 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
AHHHHHHHH......

Nu är jag riktigt j....a ARG! Först så skrev jag ett långt inlägg. Jag sparade och publicerade det, men HALLÅ det försvann bara. Ok, lugn och fin. När jag kom hem så sätter jag mig och skriver ett nytt och faktiskt bättre inlägg nu med bilder också..... och pohff så försvann alltihopa!!! Det finns inte längre..... Nu hann jag inte ens spara det? Så detta blir mitt 3:e försök, men det heter ju tydligen tredje gången gillt, eller........

Helgen som var gick i basketens tecken. Basketfestivalen pågick i hela Göteborg. Henrik´s 94:or var med och spelade så var han inte i hallen för att det var match så var han i hallen för att kolla in motståndarna. Själv så var jag och tittade på två matcher. Jag tycker det är kul och spännande, men det var mycket roligare att titta när Sebastian spelade. Killarna kom till kvartsfinal men där tog det hela slut tyvärr.

Jag har som jag berättat om tidigare världens bästa kompis, Ulrika. Vi brukar hjälpa varandra med diverse saker ibland men mina tjänster och hennes gentjänster skiljer sig lite åt hihihihihi. Igår så tackade hon mig för hjälpen med att bjuda mig på sminkkurs. Vi var på Face Stockholm inne i Göteborg. Vi hade jättekul. Först så lade Eva (sminkösen) en grund på hela ansikter på oss. Sedan så målade hon ena ansiktshalvan så fick vi själva göra andra sidan likadant. Vi fick göra en dag make-up, en kvälls make-up och vi avslutade det hela med att lägga på glitter också, me like! Jag lägger in bilder på detta i blandat albumet.

Nu orkar jag inte skriva mer..... Har faktiskt gjort fyra inlägg idag (men bara två kom med). Till Helgen skall vi till Smålands djupa skogar. Så ni vet vad som väntar till nästa inlägg

28 Maj 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Jaha.....

nu förstår jag ingenting. Jag gjorde ett långt fint inlägg. När jag skulle lägga in bilder så funkade inte det. Knapparna för detta var borta!!!! Jag sparade texten men när jag skulle kolla på vad jag skrivit så var allt borta????? Skall kolla upp detta, får göra ett nytt inlägg om min gårdag senare idag hoppas jag.
28 Maj 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Ny vecka IGEN

HALLÅ var tar tiden vägen?????? Först är det måndag..... sedan är det fredag och vips så var det måndag igen. Jag hänger inte riktigt med. Förra veckan skulle ju bli lugn och skön men jag har nu lärt mig att så blir det aldrig. Sjuka lärare= Jag får helklass. Vips så får man tänka om på en nanosekund om vad man skall göra. Ingen kan anklaga mig om att inte vara flexibel och hjälpsam.

Gratulation 1: Går till mamma och Ulrika för ett väl sprunget Göteborgsvarvet. Ni har min respekt, förstår inte hur någon vettig människa utsätter sig för sådant.

Själv satt/stod jag på en parkbänk tillsammans med min bror och hejade /skålade med alla som sprang förbi. Här är en fin bild när jag fixar till min dricka.....

Gratulation 2: Går till Lucas. Killen som inte ville springa Lilla Göteborgsvarvet men ändrade sig kvällen innan pga att han hörde att kompisarna skulle springa. Ulrika hjälpte oss med att anmäla honom samma morgon som loppet. Vi åkte in och Lucas var lite orolig om vad som händer när man kommer i mål. Han såg att några fick gå upp på en pris scen. Oroa dig inte sa jag, du skall inte dit. Gå längre bort så möter vi upp dig där. Sagt och gjort. Lucas lopp börjar, jag står inne på Slottskogsvallen på upploppet för att heja, kameran har jag inte ens satt på för det dröjer ju innan Lucas kommer tänkte jag.......... Shit där är han, jag hann knappt få på kameran.

Killen tok springer in i mål och kommer 8:a!!!!! Han fick gå upp på prispallen och fick sitt namn uppropat inför allt folk. Jag fattar fortfarande ingenting. Så ett stort GRATTIS till min lilla sprinter.

Själv så springer jag ingenting, jag kan knappt gå längre på grund av mina fötter. Tänk er ett stort ÖMT blåmärke. Så känns det under varje fot. Varje steg är en pina. Nu har jag i alla fall fått mina inlägg, får se om detta kan hjälpa mig eller inte. 6 veckor skulle jag ge det med inlägg sa doktorn. Jag var på party i helgen. Jah led i mina fina skor en liten stund, vid maten åkte dom av sedan satt jag barfota i en fåtölj hela kvällen och när jag åkte hem så hade sandalerna åkt på fötterna istället (jag hade dom i handväskan).

Nu är det en härlig kortvecka att jobba och sedan LÅÅÅNNNGGG helg, gud vad härligt. Kan man få önska sig kanon väder också tack.

Kramizar.... Sarah

 

18 Maj 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Nu är det över....

ja, konfirmationen alltså. Det är mer att fixa med än vad man förstår. Jag hade delat upp allt rill olika dagar. Städning av olika rum skedde under en veckas tid. Bullar bakades under veckan. Vi hade inte så mycket tid på eftermiddagarna/kvällarna på veckan. Måndagen var ok, tisdagen fick vi panikhandla på eftersom Sebastian behövde en matsäck med sig till skolan på onsdagen. På onsdagen så hade Lucas fotbollsmatch. På torsdagen så skulle Lucas klippa sig och han och jag skulle RENSA och städa hans rum. På fredagen så var det konfirmations träff med oss föräldrar. Vi skulle ta med oss något gott till ett fika bord, och konfirmanderna hade ett litet religonsförhör med oss föräldrar. Hmmmmm det är väl ändå konfirmanderna som skall förhöras.

Tack och lov?! Så var Lucas lite förkyld i veckan så jag lät honom vara hemma ifrån skolan i fredags så vi han fixa lite extra denna dag. Först fick han dock följa med mig till läkaren ang min axel. Axeln är i och för sig mycket bättre men jag skall på röntgen och ultraljud så vi får väl se vad domen blir. När jag ändå var där så lät jag doktorn titta på mina fötter (jag vet det är dax för att låsa in mig på ålderdomshemmet nu). Jag har sedan ca en månad nu haft otroligt ont i trampdynan + mellan några tår. Det visade sig att jag har Mortons syndrom. Så nu skall jag gjuta inlägg och hoppas att det blir bättre. Om inte så blir det operation där dom tar bort känselnerven mellan 3:e och 4:e tån på båda fötterna. Var skall detta sluta tro. Väl hemma igen så bakade jag pizza bullar till kvällen och jag hann även med att köpa och plantera blommor i mina krukor och lådor. Vilken fredag.

På lördagen så var det operation storstädning. Sebastian fick hjälpa mig eftersom det var hans fest. Lucas var och spelade basket. Åh vad han hade längtat till denna dag. Äntligen lite matcher. Min kära pappa kom över och hjälpte mig att köra och hämta smörgåstårtorna, lämna in dom i kylen på jobbet. Sedan hann vi att åka och titta på Lucas sista match.

På söndagen så var det upp tidigt och baka kärleksmums och en kardemumma kaka för det hade Sebastian önskat sig. Vad gör man inte för sin son. Kl: 11.00 så började allt i kyrkan. Sebastian gjorde inte så mycket men han berättade om Gudspärlan

Efter kyrkan så blev det stora släktkalaset hemma. Det är skoj att det ibland finns anledningar till att träffas allihopa. Sebastian fick en digitalkamera av morfar och Birgitta, ett mopedkörkort av oss och pengar till en moped av alla andra. ETT STORT TACK TILL ER ALLA FÖR ATT NI KOM PÅ SEBASTIANS DAG OCH FÖR PRESENTERNA. HAN BLEV JÄTTEGLAD! Kalaset hemma var trevligt, god mat och goda kakor. Dom små hade fullt upp på Lucas rum och med alla leksaker.

Nu är det en ny vecka och förhoppningsvis en lugn sådan. Det behöver skruppliga lilla jag. Till sist, så här fin var pojken min.....

11 Maj 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Hahahaha....

Hur roligt var inte det med min nya "frisyr". Jag skrattar så jag gråter varje gång jag ser bilden. Nej tack, jag behåller nog mitt vanliga långa raka hår.

Vad har hänt annars då? Jag insåg att det var länge sedan jag skrev någonting, inte lätt att komma ihåg då. Jo, vi har haft uppvisning med Funky Kidz. Det gick jättebra, mina 7-8 åringar gjorde dundersuccé. Själv så klarade jag av vår instruktörs dans galant. Vi hade lite svårare och fräckare koreografi detta året, men jag hänger fortfarande med. Gud vad kul det är att stå på scen. Vi släpper anmälningarna till nästa termin efter showen och min ena grupp blev full med en gång. Många av "mina" barn kom inte med så nu skriker dom efter mig och vill att jag tar en 5:e grupp. Smickrande men jag har inte bestämt mig än.

Jobbet springer på som vanligt. Vi har haft konst som tema i några veckor nu och imorgon (måndag) så har vi vernissage på skolan för alla föräldrar. Så det blir fullt upp. Annars så är det "bara" 25 skoldagar kvar innan sommarlovet. Det går otroligt fort nu.

Annars så går och sitter jag och njuter av solen. Jag är ju en RIKTIG soldyrkare. Har fortfarande aldrig upplevt det som för varmt någon gång. Jag är ju så knäpp så jag vill ju till och med sitta i solen och äta. Hörde på nyheterna att vi har haft SOMMAR här på västkusten i april månad. Me like!!!!!! Mer av den varan tack.

På valborgsmässafton så gick jag och Lucas iväg och tittade på elden. Jag var inte på mitt bästa humör (har varit lite deppig och orolig sista veckan) så vi gick iväg väldigt tidigt. Jag visste inte vilken tid elden skulle tändas. Så jag och Lucas var alldeles ensamma länge. Men fy vad mysigt vi hade. Det var en otroligt fin utsikt över hela havet och det blåste ingenting. Massa roliga träd att klättra i för Lucas och sedan så satt vi om myste tillsammans och tittade på solnedgången. Precis vad jag behövde den kvällen. Sedan så vällde det in en massa människor och elden tändes och det sjöngs några vårsånger innan vi traskade hem igen.

Anledningen till min fina frisyr var att Ulrika och Tony skulle på fest. Så här fina skulle dom vara!

Men jag behöver lite hjälp. Ni får rösta på vilken frisyr ni tycker jag skall ha:

NR:1

NR:2

NR:3

Vad tycker ni??????? Tror ni att vi hade roligt denna kväll eller vad. Till sist så måste jag bara visa denna bild också. Tror ni att vi är kompisar eller..........

Nästa gång vi hörs så kommer det bilder på konfirmationen för det är den som vi skall fördereda oss för hela denna veckan. På söndag så äger det rum.

Ta det lungt så hörs vi snart igen...Sarah

3 Maj 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Vad tycks.....

det är många som har tyckt att jag borde klippa mig kort. Göra någon total make over. Jag har ju haft samma långa hår sedan min mamma tog mig till frissan och klippte pott frissa på mig när jag var sju år. Jo, jag hade ju min älskade permanent när jag var ca: 17 år också men håret var ju fortfarande långt.

Så efter en trevlig kväll hos min kära vän Ulrika så blev resultatet så här...

25 April 2009  | Länk | Dagboken | 3 kommentarer
Nu var även påsken över...

Hej allihopa, har ni överlevt påsken utan att fått ont i magen av all mat och allt godis? Själv har vi haft en väldigt LUGN påsk. Ja, ni läste rätt jag har tagit det lungt hela helgen.

Jag har jobbat hela lovveckan, men det har inte varit så många barn så det var ganska lungt och skönt. På tisdagen så skulle vi ta spruta nr:2 efter Thailand ( för att ha ett fullt skydd mot Hepatit B). Sebastian som är HYSTERISKT nål/sprut rädd var jätteduktig. Han gick in satte sig på britsen, drog upp tröjan och satte jackan över huvudet och bara tog sprutan. Stora applåder....... Efter detta så fick Lucas följa med Henrik till jobbet så gick jag på stan med Sebastian.                                         

En god thai lunch på stan tillsammans med min son är aldrig fel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                           

Sebastian i full färd med att prova kläder. Han är shopping tokig min son. En jacka och 2 par byxor blev resultatet.

 

 

 

 

 

 

 

I fredags så åkte hela familjen upp till Henriks mamma. vi passade även på att besöka Henriks pappa vilket inte blir så ofta tyvärr. Vi hann även in på min favorit sko affär som ligger där. Så jag blev ett par skor rikare, jippie. Solen lös och allt var helt underbart. Vi satt ute och fikade och pratade. Henriks mamma ville ha nya utestolar så vi åkte och fixade detta och då blev det även 2 till oss. Vi hade 6 st, mycket bättre med 8 när vi har grillpartyn.

På påskafton så hade påskharen varit här på natten och lagt några påskägg till barnen. I Lucas ägg låg det även brev ifrån påskharen att Lucas skulle få åka till cykelaffären och hämta ut en ny cykel! Gissa om han hade svårt för att vänta tills affären öppnade. Så nu har vi en stolt cykelkille här hemma som bara vill cykla hela tiden.

På eftermiddagen så var pappa och Birgitta här och åt god påskmiddag. Vi tog efterätten ute på altanen med dynlådan som bord. Vi har inte fått ut vårat bord än.

På söndagen så var det dax att bli frälst. Jag var med Sebastian i kyrkan på påskhögmässa. Vi skulle stå utanför kyrkportarna och ropa påskropet innan vi fick gå in.... JESUS ÄR UPPSTÅNDEN, JA HAN ÄR VERKLIGEN UPPSTÅNDEN. Detta fick vi ropa 3 gånger innan vi fick gå in i kyrkan (ny upplevelse). Det var nattvard och allt så jag fick göra hela kittet.

Idag (måndag) så har jag inte gjort någonting. Jag hade en massa planer men icke sa nicke. Min gammla?! kropp strejkar. Min höft har låst sig. Jag har något så fruktansvärt ont, kan varken sitta gå, ligga eller stå utan smärtor. Sov inte mycket inatt tog till och med värktaletter. Det knäppa är att jag inte har gjort något så jag kan få ont. Hoppas det går över lika fort som det kom. Är det inte min akel eller min rygg så är det något annat som nu höften.

Hoppas att vårvärmen håller i sig för alla. Vi hörs snart igen.....

13 April 2009  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Tjenixen

på er alla. Usch, jag känner mig alldeles mosig i hjärnan. Vet inte vad jag skall uppdatera er med. Det känns som om man inte gör något men änndå så är dagarna fullspäckade. Man jobbar hela dagen till 16-17. När man kommer hem så är det läxor som skall göras mat som skall lagas barn som skall läggas och sedan så är jag helt slut och däckar i soffan. Detta är den dagliga rutinen. Nu sista tiden har det varit en himla massa möten också på jobbet, privata och föräldrarmöten. Mer möten kommer det och bli nu i april också. Vi måste bestämma hur vi vill jobba nästa termin, vill vi ha en stor 6 årsgrupp och en stor etta eller vill vi jobba F-1. Vilka lokaler skall användas till vad hmmmmmmm. Vi har 2 extra APT möten denna månad för detta men som kompensation så får vi en ledig fredag i maj allihopa GÖTT.

Min axel blir inte bättre. Jag har ständigt ont i den, vissa dagar mer vissa mindre med alltid ont. På tisdag så skall jag till naprapaten, han vill kolla på den en gång till men troligtvis så blir det kortisonspruta i den. HJÄLP, jag har hört att detta gör sååååå ont.

Jag vill passa på att gratulera Tony och Ulrika för ett väl sprungen halv mara i Praag i helgen. Superbra jobbat ni två. Ulrika nästa gång så får du vinna över Tony.

I helgen så hade vi ett grannpar här på middag. Dom var även med oss i Thailand. Vad härligt det var att prata minnen, se på kort och film. Jag längtar tillbaka. Mamma var även här en sväng innan hon skulle vidare upp till Mellerud. På kusinbarnet KONRADS namnkalas. Tyvärr så kunde jag inte följa med eftersom jag har mina Funky Kidz klasser. Lite tråkigt det hade varit skoj att träffa den sidan av släkten. Det var ett tag sedan.

Snart är det påsk och man får ta fram lite mysigt påskfint. Det är så härligt med vår.

Vi hörs snart igen.....

29 Mars 2009  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Tjenixen

på er alla. Usch, jag känner mig alldeles mosig i hjärnan. Vet inte vad jag skall uppdatera er med. Det känns som om man inte gör något men änndå så är dagarna fullspäckade. Man jobbar hela dagen till 16-17. När man kommer hem så är det läxor som skall göras mat som skall lagas barn som skall läggas och sedan så är jag helt slut och däckar i soffan. Detta är den dagliga rutinen. Nu sista tiden har det varit en himla massa möten också på jobbet, privata och föräldrarmöten. Mer möten kommer det och bli nu i april också. Vi måste bestämma hur vi vill jobba nästa termin, vill vi ha en stor 6 årsgrupp och en stor etta eller vill vi jobba F-1. Vilka lokaler skall användas till vad hmmmmmmm. Vi har 2 extra APT möten denna månad för detta men som kompensation så får vi en ledig fredag i maj allihopa GÖTT.

Min axel blir inte bättre. Jag har ständigt ont i den, vissa dagar mer vissa mindre med alltid ont. På tisdag så skall jag till naprapaten, han vill kolla på den en gång till men troligtvis så blir det kortisonspruta i den. HJÄLP, jag har hört att detta gör sååååå ont.

Jag vill passa på att gratulera Tony och Ulrika för ett väl sprungen halv mara i Praag i helgen. Superbra jobbat ni två. Ulrika nästa gång så får du vinna över Tony.

I helgen så hade vi ett grannpar här på middag. Dom var även med oss i Thailand. Vad härligt det var att prata minnen, se på kort och film. Jag längtar tillbaka. Mamma var även här en sväng innan hon skulle vidare upp till Mellerud. På kusinbarnet KONRADS namnkalas. Tyvärr så kunde jag inte följa med eftersom jag har mina Funky Kidz klasser. Lite tråkigt det hade varit skoj att träffa den sidan av släkten. Det var ett tag sedan.

Snart är det påsk och man får ta fram lite mysigt påskfint. Det är så härligt med vår.

Vi hörs snart igen.....

29 Mars 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Spännande var det iallafall........

eller vad tyckte ni om melodifestivalen? Själv hejade jag ju som sagt på Alcazar, men jag hade hela veckan innan gått och sagt att jag tyvärr tror att operan vinner!?

 

 

 

 

 

Vi satt hemma hos Ulrika och tittade och vi var lika nervösa allihop...

 

 

 

 

 

 

Men till slut så var vinnaren klar och det var bara till att börja öva på sången....... Är det någon som kan texten?

 

 

 

 

 

 

Lucas hade även sin första träningsmatch för säsongen, hua vad det var kallt och ruggift att stå och titta på. Tyvärr så förlorade dom också men men det kommer fler matcher och då i strålande sol hoppas jag.

 

 

 

 

 

 

Ja, annars så är det som vanligt. Tja, min axel har börjat krångla ordentligt IGEN! Just när man kommit igång med träningen, så får man sluta pga av axeln. Bara till att knapra Voltaren och köra rehab, yippie.... Har även börjat få ont i magen. Tror att det beror på en inre oro i kroppen. Har som sagt lite tufft emellanåt på jobbet, har ett jobbigt utvecklingssamtal på Sebbans skola nästa vecka. Är även trött på att hela tiden försöka, erbjuda, bjuda till för att i slutändan bara bli besviken. Allt detta tror jag har satt sig i min mage.

I vår familj är vi vana vid att det alltid är någon som har något varje kväll. Men sedan Henrik slutade som basket tränare så har det funnits lite mer tid, även om vi haft fullt upp änndå. Nu har Henrik "vikarierat" i 3 veckor på basketen igen, ojjjj vad fort man glömde hur det var. Vem gör läxorna? Vem tar hand om Lucas om jag har kvällsmöte? När skall vi äta? Ja, ja bara att börja vänja sig igen. Jag tror nog att Henrik kommer att ta upp tränarrollen igen fast inte alla dagar i veckan.

Lucas har åkt på en förkylning, tyvärr så låter det som det komer att bli en ordentlig sådan. Så just nu ber jag till högre makter att det "bara" blir en lättar variant.

Till sist så vill jag bara visa vad vi åt till middag idag. En gammal barndomsklassiker: Brinnande kärlek

Stackars mina grannar när jag skall öva segersången i duchen...... Detta blir nog första gången man inte kan hela texten. Wow, tänker den på singstar.... Håll i rutorna

Sarah

16 Mars 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Men hallå......

vad hände med våren? Jaja, det är sådant som händer nu och litet tag framöver men det är inte kul. Ena sekunden så anar man att våren är på väg och i nästa sekund så är det snöstorm och en massa snö....

Annars då? Jo, allting rullar på som vanligt. På jobbet är det "mycket" men det är ju sådant som jag inte får lov att berätta om (sekretess). Hmmmm jag kanske skulle starta en anonym blogg så att jag kunde få skriva av mig lite känslor.... Något att fundera på. Även på Henriks jobb så märks det av att det är kärvare tider, vi får se hur det går där.

Sebastian är på prao denna och nästa vecka. Han är ju tonåring så man får inte ut så mycket av honom om hur det är men jag trpr att det är helt ok. Det finns mycket olika saket att prova på och det är ju alltid skoj. Annars så närmar sig hans konfirmation, snart skall han på sista lägret efter det så tror jag bara att han har 2 träffar kvar.

Sebastian har varit hos tandläkaren och gjutit tandskydd, ÄNTLIGEN! Han gnisslar tänder så jag blir tokig. Hoppas att detta hjälper och att han inte "spottar" ut skyddet i sömnen. Han kommer inte att ha några tänder kvar när han är vuxen annars.

Jag måste nog säga att jag har världens bästa vännina. Häromdagen så ringde hon och sa att hon hade bokat biobiljetter till oss. Så hon bjöd mig på bio i onsdags, vilken vardagslyx det känndes som...... Vi var och så på Män som hatar kvinnor. Grymt bra film, gå och se den säger jag bara. Tack U du är bäst!!!!

På lördag är det Melodifestivalen som gäller........ Jag håller på Alcazar, vem hejar du på????

12 Mars 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Tjenixen.....

förlåt för att det dröjt ett tag men jag har inte haft någon lust att blogga av olika anledningar.

Nu är verkligen verkligheten tillbaka igen. Sebastian har kommit in i sina "tonårsutbrott" igen med besked. Vi som hade det så bra på semestern och några veckor efter deråt. Varje dag öppnar man försiktigt dörren för att se hur läget är. Vi har pratat, försökt att diskutera, bråkat, skrikit och gråtit om vartannat. Dom gråa håren på huvudet ökar för varje dag. Är det någon som har några bra tips på hur man skall stå ut....???

Vad har hänt annars då? Tja förra helgen så tog jag med Lucas och 2 av hans kompisar på Bolt. Lucas gav kompisarna detta i födelsedagspresent. Så jag och 3 vilda killar var på bio. Jag köpte stora drickor och en massa snacks och godis till dom. Jag hade även bokat 3D versionen så bara detta var en häftig upplevelse. Nu har tekniken gått fram. Det var inga pappersglasögon med ett rött och ett grönt öga som det var när jag var liten och vi tittade på tvpiraterna på julovsmorgon. Nu såg glasögonen ut som vanliga solbrillor.

Annars så tycker jag att veckorna rusar iväg i ett väldigt tempo. Jag hinner nästan inte med. Man jobbar, fixar med läxor, mat, försöket träna och sen är veckan slut. Då kommer helgen och mina underbara Funky Kidz klasser, städning av huset, fixa med sådant som man inte hinner med på veckorna och sedan var även helgen slut. HALLÅ........

Stackars lilla Lucas. Som ni kommer ihåg så slog ju han upp sitt ögonbryn när vi kom hem ifrån Thailand. Dett har läkt bra och sista skorpan har precis ramlat loss, vad händer då? Jo, han ramlar mot en vägg och slår upp en bit av såret, tack för den. Jag försökte tejpa ihop det så bra det gick men det blödde och lossnade hela tiden. Så jag ringde en jag känner som är sjuksyrra så fick hon hjälpa Lucas istället. Så nu är han ihoptejpan över ögonbrynet igen. Vad skall hända nästa gång?

Nej, nu vill jag att våren visar sig med besked. Man känner att solen börjar att värma ordentligt när den visar sig. Åh vad jag längtar till att få sitta på altanen och bara lapa i mig sol och värme.

Tills vi hörs igen........ KRAMIZZZZAR

Sarah

P.S Jag måste bara göra ett litet inlägg till. I lördags morse så skulle jag köra mina Kidz klasser. Pga regler ang musikrättigheter så måste jag logga in på en dator för att komma åt musiken och spela den ifrån datorn också. 10 minuter innan klass så var datorn inte på plats så jag fick springa iväg och hämta den. Då fattas strömsladden! Här börjar min puls höjas och svetten rinna..... Vi hittar en annan dator och tar den sladden, springer in i salen klassen skulle redan ha börjat. Pratar med barnen och fixar med datorn......... Vad händer, jo datorn fungerar inte. Skickar iväg ett barn till repan och ber om hjälp. Ingen får igång datorn, hämtar en ny dator då kommer vi inte in på nätet, hittar inget nätverk. Så jag fick köra hela klassen utan musik, inte roligt. Pulsen var hög, svetten rann och en sprängande huvudvärk fick jag. Jag hade en liten paus till nästa klass och tro det eller ej efter lite fixande så fick jag fram nätverket och kunde logga in mig och köra nästa klass utan problem. Fy vilket sätt att börja sin lördag på......

27 Februari 2009  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Lugnet.....

just nu är det lugn och ro som gäller. Efter vår semester så är det ett behagligt lugn i kroppen, hoppas det sitter i länge.

Här har vi haft sportlov förra veckan. Jag jobbade förstås och Lucas fick vara på fritids. Sebastian låg hemma hela veckan, alla kompisarna var bortresta. På jobbet så var vi och grillade korv vid Sisjön, vi var och åkte skridskor, vi tittade på film, vi bakade och vi pysslade alla hjärtans dag kort.

I lördags så var det ett sånt UNDERBART väder, så vi packade en ryggsäck och gick upp till Svartemossen och åkte skridskor. Vi hade med oss en engångsgrill så vi grillade korv med bröd och hade varm choklad med oss. Detta var så ljuvligt, ingen ville gå hem. Tyvärr så var batteriet i kameran slut så det blev inga bilder ifrån denna dag tyvärr. Men gärna fler sådana här vinterdagar vill vi ha.

Idag (måndag) så var jag och fixade min tand för sista gången (hoppas jag). Nu har den krånglat i 2 år om inte mer. Den är uppborrad och rotfylld och inflamerad ett antal gånger nu. Nu får det räcka. Jag är mäckta trött på att springa till tandläkaren hela tiden för en och samma tand. Fungerar inte det denna gången så måste den dras ut och DET VILL JAG INTE!!!!

Vi skulle så gärna vilja åka på en liten skidsemester men vi kan inte ta ledigt mer denna terminen för Sebastian. Vi tog så mycket ledigt till Thailand och han har det jobbigt som han har det. Så tyvärr verkar det inte bli några skidor för oss i år. Enda gången vi kan åka är påsklovet och då måste man till Norge eller HÖGT upp i Sverige och det är för dyrt.

Ne, man får stanna hemma och jobba på istället. Vi hörs snart igen.... Sarah

16 Februari 2009  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Ja, nu har man varit hemma ett tag..

.. och jag längtar så tillbaka till Thailand. Men men det är bara till att spara pengar för det är ju tyvärr inte gratis att resa.

Vad har hänt annars då? Jo, vi var på Ulrikas andra! 40 års fest förra helgen. Super kul och jättelyckat. Dom hade hyrt en restaurang, beställt kanongod mat, och livemusik. Det var några roliga tal, Thailandbilder att titta på och prata om och givetvis fullt ös på dansgolvet. Jag tog det dock lite lungt denna kväll eftersom jag hade Funky Kidz klasser på söndagen och jag skulle även vara vikarie på två. Så jag hade fyra st dansklasser och tre av dom kunde jag inte så jag fick plugga hela förmiddagen. Men det var riktigt roligt att få börja med dansen igen.

Annars så får jag ta det lite lungt med min träning ett tag. Jag har fått en inflammation i slemsäcken i axeln, aj aj aj. Så jag gör rehab övningar och äter tabletter.

Det känns lite konstigt på jobbet. Jag gick på semester när det var jullov, jobbar 2 veckor och så är det lov igen. Dock inte för mig men jag har inga lektioner "bara" fritids.

Såg ni melodifestivalen????? Jag var där! Det Det är ju så kul att vara på "plats". Det är en otrolig stämmning. Tror att det är tredje året i rad som jag är och tittar. Jag måste bara säga att Alcazar var klart bäst och fick bäst respons inne på Scandinavium. Efterråt så gick vi till pianobaren på hotell Gothia och sjöng lite sedan så gick jag och min bror Jens till Gretas (Göteborgs bästa nattklubb och gayklubb) det var kul men så otroligt mycket folk denna schagerkväll.

Lucas fick inte gå på fotbollsträningen för mig idag. Han är lite förkyld och kruppig i hostan. Får se vad det blir av detta.

Nu är vi kattvakter i en vecka till goa Nemo, åhhh vad jag skall mysa.

Nu skall vi snart åka hem till Henriks syster, hon fyller år. Vi hörs...

Sarah

8 Februari 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Hemma igen

Sawadee Kha. Ja, nu är vi hemma igen efter vår helt UNDERBARA semester. Jag kunde inte berätta något om semestern här på bloggen eftersom den var hemlig för min bästa kompis då vi skulle överraska henne i Thailand. Vi beställde resan i februari och vi berättade inget för barnen, Sebastian fick veta det den 25/12 och Lucas fick veta det dagen innan vi åkte. Jag hoppas att ni följt vår resa på resedagboken under Sarahfamilj. Här kommer en liten sammanfattning.

Vi började med med 5 nätter i Kamala på Phuket. Där bodde vi jätte enkelt men vad gör det. Vi sov ju bara där. Vi bodde precis vid stranden. En ganska liten strand, ganska mysig och lagom med folk (tyckte jag då). Nyår firades där med mycket raketer. Vi åt en grillbuffé på hotellets restaurang på stranden. Vi köpte rislampor och skickade upp. På tolvslaget så var det mängder med rislampor, jättevackert. Här gjorde vi en snorkelutflykt till Raya. Det var som att simma i ett akvarie.

Sedan  bar det iväg till Ao Nang. Där bodde vi också i 5 nätter. En väldigt mysig liten stad. Enda nackdelen är att det inte finns någon riktig strand och att det inte heller var några restauranger på standen. Men man tar longtailbåt ut till en massa olika fina stränder. Vi var på Poda, helt fantastiskt vacker ö. Vi var även på Phra Nang stranden och på Raily bech också jättefina stränder.

Sedan var det dax att åka till Khao Lak och överraska Ulrika. Vilken rolig överraskning det blev också. Vi grät båda två. Här var det lugnet själv på stranden. Stranden är milslång och man ser inte många människor. Jag har så mycket att berätta om vad som hände här så jag skulle kunna skriva i timmar. Men lite kort: Ulrikas födelsedag började med champange frukost kl:09.00 med lite olika överraskningar bla 2 killar i boratbaddräkter som tog ut henne på en kanottur, vi skrattade så vi grät. På kvällen var det en jättefest vid Pakarang stranden på en restaurang som heter Blue Crab. Är ni någon gång i Khao Lak så åk dit säger jag bara. Vi hade världens party hela natten lång. Givetvis så blev det naken bad igen. Vi åkte även ut till Similian Islands, det var så vacker där så jag kan inte beskriva det. Här lämnade Henrik oss för att åka hem och jobba + att åka till Sälen. Pappa och Birgitta drog till Kho Lanta. Men jag och barnen var kvar och hade det roligt med Ulrika och familj och andra vänner. Några roliga utekvällar lyckades vi med också där jag till och med dansade på bardisken!

När Ulrika med familj åkte hem så åkte jag och barnen till Kho Lanta. Här var det faktiskt ännu lugnare på stranden. Tyvärr så var det väldigt mycket maneter i vattnet dom första dagarna. Lite otäckt faktiskt. Tydligen så var det strömmar så vattnet byttes ut sa dykarna. Sedan blev vattnet kristallklart och alla maneter försvann, mystiskt. Här fick Sebastian följa med Birgitta ut och dyka i havet, vi har allt på film det är så häftigt alltså. Här gjorde vi en snorkel tur ut till lite olika öar. Vi simmade även in i en mörk grotta för att komma ut till en till en lagun inne i berget.

Denna resan var det bästa jag gjort och kommer att göra igen. Det är bara dax att spara pengar. Jag älskade detta landet och Skall man åka dit så åk inte på en charteresa och på på ett resort hela tiden. Åk runt bo på små hotell och upptäck detta underbara land!!

Hemresan gick faktiskt väldigt bra, Vi fick ett helt extra säte så Sebastian kunde ligga och sova på 3 säten, jag på 3 säten och Lucas på golvet. Värsta lyxen. Vi landade i Svergie kl: 03.30 och jag började jobba 07.00, hurra. Jag hade frukosten och Lucas ville följa med och träffa kompisarna. Ok sa jag, det skulle jag inte gjort. Kompisarna var så glada att träffa honom så det blev lite för mycket stoj. Bom krach sa det och Lucas ramlade rätt i en stol och spräckte ögonbrynet, vi hann vara på skolan i 40 minuter!!! Det var bara för Henrik att vända bilen för att hämta oss och åka till akuten. Där fick Lucas sy 4 stygn. Han var såååååå duktig trotsa att han var rädd och ville tillbaka till Thailand. Så det var ett riktigt roligt hemkommande vi fick. Men vi har iallafall kommit in i rätt dygnsrytm. Vi har inte haft några som helst problem.

Nu till helgen startar jag mina Funky Kidz klasser igen och på lördag är det Ulrikas andra 40 års fest. Mer om detta skriver jag snart. Jag kommer att lägga in en massa fina bilder och lite filmer men jag kan inte göra allt detta på en gång det tar för lång tid så kolla lite då och då för det kommer jag lovar.......

Hej så länge...Sarah

P.S Nu finns det både massa kort och filmer inlagda......

 

29 Januari 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Hej

Ga in pa resedagboken.se och sok pa Sarahfamilj sa far ni lite uppdatering om vad vi sysslar med........
12 Januari 2009  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Ja, det var det det....

Nu har vi firat jul. I år var det en väldigt lugn jul. På På julafton så var vi på julgudstjänst i kyrkan på förmiddagen (Sebastian behöver ju få ihop sina gudstjänster), det var faktiskt riktigt mysigt. Sedan började den långa väntan för barnen. Henriks mamma och syster kom strax efter Kalle Anka hade börjat. Efter Kalle så var det framplockning av all mat, mums.

Efter lång väntan så kom äntligen en tomte och knackade på dörren..... Han hade "bara" med sig två paket! Så Sebastian och Lucas delade ut dom som tomten innan lämnat under granen. Efter detta så blev det lite lugnare nivå på barnen.

På juldagen så kom morfar och Birgitta över och hjälpte oss att äta upp resterna.... Lika gott även dagen efter. Annars så har vi inte gjort så mycket mer, kollat lite i affärer, tagit det lugnt och varvat ner ordentligt. Inte behöver väl jag det....HMMMM

Vi önskar er alla en riktigt färgsprakande och underbar nyårsafton för det tänker vi ha.... Vi hörs nästa år

GOTT NYTT ÅR

27 December 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Dan före dan....

hej alla förväntansfulla. Jag ville bara göra en liten snabb uppdatering.

Julgodiset är fixat, maten är inhandlad, killarna är klippta, köttbullarna blev brända, julgranen står fortfarande upp, Lucas tv gick sönder och en ny blev snabbinhandlad, vattenläcka i köket inte roligt....... Det var dennna dagen det.

GOD JUL PÅ ER ALLA........

Jag kommer med en hel uppdatering snart....

23 December 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Nu närmar sig.....

julen. Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev lite i bloggen igen. Men som ni alla förstod i senaste uppdateringen så har det varit fullt upp. Inte nog med allt som jag hade att göra. Läraren som jag jobbar ihop med blev sjuk! Så jag har haft klassen själv hela veckan. Det blev till att tänka om helt ang alla planer man haft. Jag kännde att det bara skulle bli jobbigt med en vikarie när det är så mycket som skall bli "färdigt" på slutet. Jag tog dock in en vikarie i fredags så att jag kunde ägna halva dagen med att planera, städa och komma ikapp lite utan några barn i närheten. GUD VAD SKÖNT det var. Jag skall ha klassen själv i några dager nästa vecka också men nu är det ju sista veckan sedan är det SEMESTER.

Usch fy blää, jag skall till tandläkaren på måndag morgon och borra upp min rotfyllning. Det visade sig att en liten del av ena roten inte hade dött utan den har blivit inflamerad istället, tack så mycket. Jag tycker verkligen inte om att gå till tandläkaren. Jag vet också hur ont jag hade i flera veckor efter sist han var där och borrade. Jag vill inte detta, men jag måste.

Oj, jag höll på att glömma. Det gick jätte bra för mina tjejer på Fitnessmässan. Det är jobbigt att vara där en hel dag, men riktigt skoj att titta på dessa orange bruna varelser. På söndagen så var det dax för mig att få se dom nya passen till vårterminen. Måste sägar att det var riktigt skönt att få bara vara med, efter att "hållt" i så mycket sista tiden. Nu är det bara att plugga ny koreografi tills vi sätter igång i slutet av januari igen.

Denna helgen som var så har det faktiskt varit lungt. Lucas spelade i Luciacupen på lördag morgon och förmiddag. Det var samling 07.40 och allt var slut 13.10 Då hade Lucas lag spelat 4 matcher. 3 vinster och 1 oavgjord. Han lyckades även göra lite mål. Roligast var nog när dom spelade i "stora" hallen. Där fanns det en kommentator, så när Lucas gjorde mål så hörde man.... Nu gjorde Askim mål igen av nr:7.... LUCAS. Åhhh vad killarna var stolta när dom fick höra sitt namn. När allt var slut så var den inmarsch för alla lag som var med och medaljutdelning.

Sedan har vi inte gjort något. Jag har kunnat städa, gå på torget (själv), julpyntat lite hemma. Det har varit riktigt skönt.

Njut nu av all julstämmning...... Sarah

14 December 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Swich säger tiden....

jag säger bara hallå. Nu är det hur mycket som helst att göra, hoppas att allt börjar att lugna ner sig efter denna helgen som kommer.

Vad är det då som är så mycket?: På jobbet: JAG och mitt arbetslag (typ jag) annordnade adventssamling i kyrkan inför första advent. Det var sånghäften som skulle tryckas, kyrka och präst som skulle kontaktas flera gånger för att få klart allt. program som skulle fixas mm. Mitt arbetslag annordnar även årets julfest, restaurang som skall bokas, inbjudan som skall göras, småsaker att ordna som ger lite guldkant på kvällen. Samtidigt som jag skall fixa mina vanliga arbetsuppgifter. + att mitt extrabarn i skolan verkligen suger ut all min energi. Nu skall vi BARA sätta igång med allt julpyssel, baka 4 stora satser pepparkakor, göra 6 satser lussebullar. Julpynta och såklart julstäda. Och ha ett drop-in.

Privat: I helgen som var så var jag på julfest med Gymnasium, grymt kul. Vi var på Hard Rock Café och festade för fullt. Dom vet verkligen hur man annordnar en kul fest. På lördagen så fick jag fram mina adventsstakar och stjärnor innan vi åkte till Henriks syster och hjälpte henne i nya lägenheten. Jag monterade ihop hennes soffa och Henrik borrade upp gardinstängerna. Tur att vi fick komma hem till U på middag på kvällen, hade inte orkat laga mat. På söndagen så var det dax för den stora uppvisningen. Tyvärr så fick jag inte med mig kameran i år så jag har inte filmat när jag dansar. Men annars så gick det jättebra. Det är så kul att få se resultatet av 10 veckors dansträning. Sedan var det hem, laga middag, få iväg Lucas på ett kalas, hem och fixa inbjudningskort till U:s stora fest, hämta Lucas och åka hem till pappa på lite Adventsfika. Det var denna helgen.

Sedan så kom alla korvarna som vi sålt för Sebastians klass. Det var bara att sortera upp 175 korvar dela ut till berörda och börja samla in pengar. Då kom mina arbets kamrater på: Sarah säljer inte du Enjoy häften, tack för den. Snäll som man är så fixade jag fram detta också.

Jag håller även på att fixa inför uppvisningen på fitnessmässan på lördag. Tar in anmälningar, beställer tröjor, skickar ut mail om tider att träffas mm. På söndagen är det "bara" att gå dit för mig och dansa och lära mig alla nya danser.

Förutom allt detta så har jag ett vanligt liv också med matlagning, städning, läxläsning med barnen. Möten på jobbet. Ja, mer eller mindre sånt som alla gör.

Där har ni lite av mitt liv för tillfället.....

Tänd många ljus, ät pepparkakor, skumtomtar och mys nu i mörkret......Sarah 

3 December 2008  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Ny vecka....

och ny uppdatering. Fy, vad november har gått fort! Den har fullkomligt flygit fram. Vi är redan inne på sista veckan fattar ni. På jobbet så är det fullt upp hela tiden. Vi skall nu börja med julpyssel och julbak. La in mina sista beställningar på material förra veckan, hoppas att det kommer innan jul.

I helgen så hade jag mina sista Funky Kidz klasser för denna terminen. På söndag så är den stora uppvisningen. 2 st föreställningar blir det. Sedan avslutar vi kvällen med adventsfika hemma hos pappsen, mysigt.

I lördags så var jag och Henrik på Högsbo baskets 50 års fest. Det var trevligt. Men även om jag har varit med i basket världen i många år nu så har jag aldrig spelat och känner ju inte till allt och alla. Så festen var väl trevlig i sig men allt basket folk hade nog mycket roligare än mig.

Så i söndags morse så var det dax för terminsavslutningen på Sebastians konfirmation. Då hade konfirmanderna ordant en gudstjänst som dom också deltog i. Med efterföljande tårt och kak kalas. Så även om det blev lite sent i lördags så var det bara att pallra sig upp på söndags morgonen och baka för att sedan gå till kyrkan. Lucas tyckte det var roligast att sjunga. Han övade upp sig högt i kyrkan innan gudstjänsten, hade väldigt svårt att hålla mig för skratt. När alla hade sjungt första psalmen och satt sig tyst ner så frågar lucas (ganska högt) " pappa vaför sjunger inte du".... Det var bara för Henrik att börja sjunga vid nästa psalm.

Nu skall jag jobba vidare denna veckan och veckan avslutas med julfest med Gymnasium på fredag.... Längtar!

Ta det försiktigt och klä på er ordentligt i kylan.

Sarah

24 November 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Hallojsan allihopa....

nu är jag här igen. Japp, då var jag på Dans-dax i Scandinavium i lördag och jag säger bara HEJA MAGNUS OCH BARBADOS!!!!!!

Kvällen började med att jag och Stina (lillasyster) åkte till Heaven 23 och fixade bord till alla. Hihi, vi stod och vaktade över några medans dom satt och pratade. Dom kände nog att vi ville att dom skulle gå. Men men, vad gör man inte för att få ett bord. Sedan så beställde vi in lite gott att dricka. Så småningom så beställdes även deras berömda räkmacka. Då dök även resten av familjen upp. Mamma och Kjell, hans son Anders med respektive, lillebror Jesper och lillebror Jens. Efter lite tjöt och dryck så var det dax att gå mot Scandinavium. Vi kom in precis lagom för att se Mix Megapålz gå upp på sen och köra sin underbara låt 10 000 kronor. Detta är min nya favvolåt. Har ni inte hört det så gå in på You Tube och sök på 10 000 kronor.

Sedan så gick Arvingarna upp på scenen. Då stod vi mest och pratade. Kan inte komma på en enda låt dom spelade. Sedan var det dax för....... Magnus och Barbados. Då stod vi så långt fram vi kunde och sjöng för full hals. Herregud så bra dom var. Magnus måste börja i Barbados igen.

Efter detta så drog Jens iväg med mig och Stina på en efterfest med några som är med i Andra Avenyn (jag har aldrig sett ett avsnitt). Där kände jag mig gammal! Usch och fy.... Men sen hamnade vi på GRETAS, det är ju favvostället no 1. Det finns inget som slår det. Ja, i säng kom jag kl: 04.30 jippie.

Jag tog några kort som jag tänkt lägga upp men kameran strejkar. Den vill inte koppla upp sig med datorn. Så jag får väl göra detta vid ett denare tillfälle.

Just det..... Usch och fy. Jag satt på jobbet och hjälpte alla barn att sy och lösa upp knutar när telefonen ringde. Det var en hysteriskt ledsen Sebastian som sa något om att han hade fastnat med handen och det blöder jättemycket. Han ville att jag skulle be Henrik hämta honom på busshållplatsen. Jaha tänkte jag, vad nu. Jag ringde Henrik som ringde Sebban och sedan tillbaka till mig igen. Bussen hade precis kommit så Sebban tog bussen till mitt jobb istället. Strax efteråt så kom han med 7 kg papper lindat kring hand och arm, det var ganska blodigt. Jag kollade snabbt och konstaterade att, japp här måste sys. Jag fick några kollegor att hjälpa mig med klassen medans jag ringde läkare och fick en tid omgående. Ner till vårdcentralen, med ett nytt konstaterande. Ja, detta måste sys.

Nu är det så att Sebastian är HYSTERISKT livrädd för att vad nålar och sprutor heter. Så han fick PANIK. Det var mycket prat och tröstande innan läkaren lyckades sätta bedövning på honom. Värre än värsta träningspasset. Sedan var det lungt med själva stygnen. Så 4 stygn har han nu nedanför tummen. Vad har han gjort då.... Han vet inte, han märkte bara att han blödde kraftigt...Hmmmmm

Japp, detta får räcka för denna gången. Jag kommer med en uppdatering om partyt på lördag och om gudstjänsten på söndag (åhhh, vad jag längtar.....NOT)

Kramizar..... Sarah

 

19 November 2008  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Förlåt....

är inne i en ordentlig blogg svacka. Skall försöka att bättra mig jag lovar.......

Allting går upp och ner i vågor just nu. Stressigt...Lungt...Stressigt ...Lungt. Jag som trodde att oktober skulle bli en lång och seg månad. Ha, tjoff sa det bara så var den slut. Men nu börjar den mysiga delen på jobbet, julföeberedelserna. Ok, jag kommer nog att skriva om hur trött jag är på vissa saker då och då men ändå. Jag tycker om att julpyssla. Satt senast idag (onsdag) och planerade lite pyssel till fritids. Skall kolla upp inköp till lussebulle och pepparkaksbak. Bestämma datum för föräldra drop-in mm.

Fick ni några busrigningar på dörren på halloween? Jag hade förberett med massa godis. Men det får jag äta upp själv. Det ringde bara 3 gånger på dörren????? Lucas fick iallafall ihop lite godis så han var nöjd. På lördagen så hade vi ett kompispar över på middag. Så mysigt att äta och dricka gott och bara ha det trevligt.

På fars dag så firade vi Henrik och min pappa med en god middag och lite trisslotter.

Jag brukar inte gå ut så ofta som ni nog har märkt på min blogg. Men nu så... Nu skall jag ut 3 helger i rad!!!!! På lördag skall jag, mina syskon och mamma + hennes man till Scandinavium på dans-dax. Mamma önskade sig detta i födelsedagspresent så voilá. Vad gör man inte för att få se och lyssna på magnus Carlsson mmmmmm.

Nästa helg så är det en stor basket fest som jag och Henrik skall gå på. Morgonen därpå så skall vi gå med Sebastian på Gudstjänst med hans konfirmationsgrupp. Inte bra planerat!

Helgen därefter så är det julfest med Gymnasium (gymmet jag har mina Funky Kidz klasser på). Dom festerna brukar bli hysteriskt roliga. Söndagen denna helgen så har jag även uppvisning med mina klasser.

Efter dessa helger så behöver jag nog vila upp mig ordentligt.

Nu ringer skolklockan in ( ja, jag har suttit och skrivit på min rast) och alla barnen vill komma in och sy på sina snokar.

Vi hörs snart...

Sarah

12 November 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Hej igen...

... Nu är jag tillbaka igen. Ibland så måste man bara få må dåligt. Mår i och för sig ofta dåligt men kan ändå hålla ett glatt yttre, men ibland så måste man få bryta ihop lite.

Vad har hänt annars då förrutom riktigt tråkigt höstväder, stormar och regn!!!!

Jag har haft ännu en period med mycket möten på jobbet. Vi har en elev som inte mår så bra som bland annat skall knytas till mig lite mer. Läraren som jag jobar med går på mammaledigt nu så jag har suttit lite med hennes vikarie. Sist men inte minst så har vi haft avslutning på vårat Troll-tema. Sista veckan så var jag verkligen trött på troll. Vi har gjort trollsagor, trollbon, trollböcker, trollkakor, stentroll, trollrecept, trollsånger och danser till, trollkläder, ja listan kan göras lång. Vi avslutade ialla fall med ett stort vernissage för alla som ville komma i släkten. Mycket folk blev det!

Nu är det höstlov och idag så hade vi studiedag. All personal går en SET utbildning, Social och Emotionell Träning. Vi går denna hösten och hela vårterminen. Detta är något som barnen skall ha på Livskunskapen ifrån förskoleklass ända upp på Gymnasiet är det tänkt. Det är riktigt skoj, vi blandar gruppdiskussioner med lekar hela tiden. Vi gör liksom det som vi skall göra med barnen.

På onsdag så är jag ledig. Lindås innebandy har hyrt mig för att ha 2 Funky Kidz klasser med deras Höstlovscamp barn. 

Glöm inte att köpa hem mycket godis till alla barn som kommer och säger BUS ELLER GODIS....

27 Oktober 2008  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
.....

......INSIDE MY HEART IS BREAKING.

MY MAKE-UP MAY BE FLAKING,

BUT MY SMILE STILL STAYS ON........SSS

18 Oktober 2008  | Länk | Dagboken | 3 kommentarer
Jaha...

...nu sitter man här framför datorn igen och skall skriva en liten uppdatering. Egentligen skulle jag behöva skriva lite varje dag i en antekningsbok eller något. För huvudet blir helt blankt när man sätter sig. Men något skall jag väl kunna berätta om.

Det har faktiskt varit lite lugnare på kvällarna denna veckan. Jag hann träna i måndags (givetvis Kettlebell). I onsdags så spelade Lucas sista fotbollsmatchen för säsongen, när den var slut så fick vi skynda oss till basket hallen för att kolla på Gothia som hade säsongs premiär. Lucas vann sin match men det gjorde inte Gothia. Men nu kommer man hänga i Gothia arena igen och kolla basket matcher ett tag.

I tordags så var det möte här hemma. Sebastians klass är uppdelad i 5-6 smågrupper där alla skall komma på och genomföra olika saker för att få in pengar till klasskassan. Dom vill ju åka på klassresa i 9:an. Vi i vår grupp skall nu under några veckor sälja SALAMIKORVAR. Tänkte att det vill ju alla ha på julbordet bla. Perfekt att ge bort i julklapp (nu vet ni vad ni får i julklapp av oss i år hihihihi). Så om någon tycker om salami korv och gärna vill hjälpa Sebastian att få in lite pengar så ring oss och beställ lite korvar. Gå in på www.delikatesskungen.se så kan ni läsa om dom och även se en bild.

I fredags så var vi hemma hos Ulrika och Tony på lite god mat mm. Barnen var ute och lekte när dom kom inspringande och sa att Lucas gråter....han har fått en spik i foten. Ajajajaj, tack och lov så gick den inte rätt igenom men ändå. Så han haltar omkring här hemma och har ont.

I lördags så var det Askims IK dagen. Alla lag möter varandra och det finns lotter och lite karuseller mm. Lucas var ju jätteledsen för att han inte kunda vara med pga av sin fot. Men vi plåstrade om med en massa tryckavlösande, fick ner foten i skon. Vi sa att du kan ju åka med ner så får vi se. Det slutade med att han stod i mål i alla matcher och var jätteglad för detta. Han går ju lite snett med foten men i mål kunde han ju vara tack och lov.

På kvällen var det middag med klubben så barnen fick vara hemma hos morfar. Vi hade inte riktigt sett fram emot den kvällen, velat oss in i det sista om vi skulle gå eller inte men det blev en kanonkväll. Allting avslutades med efterfest hemma hos oss, givetvis så åkte vattenpipan fram igen. Vi var nog ca 14 personer här hemma och dom sista gick inte förren strax innan 04.00.

Så idag söndag så har jag inte gjort många knop och jag LÄNGTAR att få lägga mig isängen, dra täcket över huvudet och sova sött.

Se, jag kom ihåg lite ialla fall. Men det var nog för att det var en sådan lugn vecka. Får se om det hänt något tills nästa gång vi hörs....... Sarah

12 Oktober 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Äntligen så är

alla kalas avklarade. Nu har även Lucas haft sin efterlängtade födelsedag. Vilket kalas sedan, han blev firad i 3 dagar! Först på fredagen så firades han av oss, och senare på skolan. På kvällen så fick han en av sina favorit rätter .........

På lördagen så kom faster och mormor och morfar. Då blev det nästa favoriträtt nämligen våfflor med glass, sylt och grädde. På kvällen blev det....tacos.

Sist men inte minst på söndagen så var det barnkalaset. 24 st barn blev dom allt som allt. Vi hade bowlingkalas. Jättelyckat och kul. Så Lucas var en helnöjd 7 åring när helgen var över.

Annars så är det FULLT upp hela tiden. Jag skulle så gärna vilja ha en dag som inte var uppbokad på något sätt. Vi träffade några kompisar för 2 veckor sedan och försökte hitta en kväll för en liten middag. Sista helgen i oktober kom vi fram till att då kanske vi kan träffas. Det är inte klokt. Imorgon (onsdag) så skall jag iallafall hoppa över Lucas match och gå och träna istället. Det behöver jag.

Fy lyssna på vad jag gnäller. I somras så skrev jag att jag längtade till hösten så att det började hända lite saker. Nu är jag där och då gnäller jag för att det är för mycket hela tiden. Aldrig är jag nöjd....hihihihi.

Nej, skärpning nu Sarah. Nu ser jag fram emot helgen. Pappa fyller år, hipp hipp hurra. Så vi skall hem till honom på en trevlig kväll. Tyvärr så kan inte Sebastian följa med för han skall på konfirmationsläget i Halmstad. Skall bli skoj och höra hur det var.

Nu skall jag gå och få lite skönhetssömn......

30 September 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Ny vecka..

det är inte klokt vad veckorna går fort. Det är så fullt upp hela tiden så man hinner inte riktigt med. Skickade ut höstlovslappar till alla föräldrar i fredags. Hallå, skolan började ju precis efter förra lovet.

Det är mycket nu med träningar, matcher, möten och kalas. Hoppas att det lugnar ner sig lite i oktober. Vore skönt med någon kväll där man inte är uppbokad.

Lucas har föresten tappat sin fjärde tand. Den har varit lös riktigt länge. Så höromdagen så ville han ha en morot för han ville tappa sin tand men icke sa nicke tanden satt kvar. Senare satt han och åt lite godis, då tog han en sådan där sur colanapp ni vet. Bit i den sa jag och ryckte till och PLOPP ut for tanden hihihihihi. Dra ut tänder med godis funkar också. Jag orkar inte nu men jag lägger in en bild på honom nästa gång.

För nästa gång jag skriver så har Lucas äntligen fyllt år. På fredag är stora dagen. 7 år. Som han har längtat. På fredag (eller lördag vet ej än) så blir det kalas och på söndag så är det bowlingkalas med 24 barn, jippie eller......hmmm.

Nu tänkte jag faktiskt kura ner mig i soffan under en filt. Strax börjar Mord i sinnet. Undrar om jag skall mysa med något gott..

vi hörs nästa vecka.

21 September 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Nu har jag slarvat igen..

med att skriva menar jag förstås. Det har varit lite myckat sista tiden. Har inte riktigt haft ork att sätta mig framför datorn. Det tar som sasgt på krafterna att jobba med så mycket barn hela dagarna. Ljudnivån är rätt hög så huvudet är trött på kvällen.

Vad har hänt sen sist då? Jo, vi har en 14 åring här hemma nu. GRATTIS.

Vi firade lite på morgonen och så kom några i närmsta släkten på kvällen. Då blev det pizzakalas med glass och varm choklad och varm hallonsås till. Jag är ganska säker på att Sebastian var nöjd med alla sina presenter. Han påminnde oss dock om att det är moppe nästa år. SUCK!

På fredagen så var vi hemma hos grannen och hade lite mysigt när Sebban kom inrusande och sa att några killar hade snott våra sparkar. Henrik och Tony rusade ut och letade. Fick upp ett litet spår. Då sprang dom hem och hämtade cyklar och satte av efter killarna. Tony stack åt ett håll och Henrik och Sebban åt ett annat. Tony cyklade och cyklade så till slut var han vilse bland villorna men Henrik fick lite mer spår då han frågade folk på vägen. Tro det eller ej men Han fick tag på killarna LÅNGT ifrån där vi bor. Så vi fick tillbaka alla sparkarna + 2 cyklar som dom också hade tagit i området. Vi fick även tag på 2 föräldrar med lite olika resultat. Den ena killen hävdar att han inte var inblandad men den andra killen erkännde och bad om förlåtelse. Han var till och med här med en liten blomma. Bra gjort!

På lördagen hade vi kräftskiva. MUMS, jag älskar kräftor. Henrik var och hämtade dom helt nyfångade från fiskebåten. Vi hade kräftskiva med gården. Vi är ca: 20 hus men bara 5 kom. Men vi hade roligt änndå.

Mina Funky Kidz har äntligen börjat. Gud vad kul det är att dansa.

Annars så har vi hunnit med föräldramöten både för Sebban, Lucas och mig. Sebastian har börjat med sin konfirmationsläsning, får se om han fullföljer den.

Måste bara till sist berätta. Vi var i skogen på naturskolan. Min klass och Lucas klass jobbar ihop. Barnen skulle leta efter trollbon. När dom var färdiga så fick dom leka fritt vilket alla barn gjorde utom Lucas han hittade.....

...bokstaven L. Sedan började han hitta en massa andra bokstäver i naturmaterial. Duktig son jag har.

Over and out for this time...

Kramiz Sarah

11 September 2008  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Hejsan hoppsan..

.. i sol/regnet. Man vet inte vad det är för väder riktigt nu för tiden. Ena dagen så är det regn, blåsigt och kallt för att nästa dag vara strålande sol och varmt. Men, men vi går ju mot höst.

Jobbet pinnar på som vanligt och Lucas tycker faktiskt det är ganska skoj i skolan. Bäst är det med matte! Fast det förstås att få en egen bok att räkna/jobba i gör det hela nog lite roligare.

Lucas har äntligen fått börja träna fotboll. Vilken start han fick. Första träningen var förra söndagen. På onsdagen hade han sin första match, förlust tyvärr. I lördags så var han med på sin första cup. 4 matcher på en dag hann han med. 1 oavgjord, 1 vinst och 2 förluster. Laget gjorde 7 mål sammanlagt och Lucas gjorde 4 av dom. Inte illa. Denna veckan så spelar han inte för vi har kalas för Sebastian när nästa match är.

Ja, Sebastian fyller år på onsdag. Han är i behov av en ny cykel då den förra blev stulen innan sommaren. Så vi åkte för att köpa en till honom i födelsedagspresent. Surare kille får man leta efter. Trodde att han skulle bli jätteglad, FEL. Det var fel på alla cyklar vi tittade på och den han till slut valde kommer han knappt att använda säger han. Det är så roligt med tonåringar. Snacka om att humöret går upp och ner som en berg och dal bana.

Till helgen så börjar äntligen mina Funky Kidz klasser igen, jag har längtat så. Jag tycker att det är sååååå roligt att få göra detta. På söndag så skall jag och Sebastian också gå på informationträff ang konfirmationen som han har sagt att han vill göra.

Ta hand om er......

SARAH

31 Augusti 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
I´m back....

Ja, usch vad länge sedan jag skrev något ordentligt. Men men.... Inte för att det har hänt så där jättemycket men ändå.

Jobbet har satt igång på allvar. Jag är ju i en etta detta året och jag säger bara HJÄLP! Vilken ljudnivå, vilken koll man måste ha, vad dom är ivriga på att hela tiden ha att göra. Jag har haft ettor flera gånger förr, men man glömmer snabbt. Vi har 23 barn i klassen. Där skall vi få dom att landa i skolmiljö med allt vad det innebär. När skoldagen är slut så börjar fritids med 40!!! barn och bara jag och Jonas som är personal. Jag lovar att jag är trött på kvällarna nu för tiden. Men snart så har dom nog landat och vi har lyckats att få lite lugn....

Även lilla Lucas har börjat i första klass. Fy vad åren går fort när man har barn.

Så här stolt var han första skoldagen med nya väskan fulladdad på ryggen.

Jag har även fyllt år.. GRATTIS, tackar tackar. Nej, födelsedagen gick lungt till med med några närmast sörjande. Tack till ni som kom ihåg mig och fy på er som glömde av mig. På min födelsedag så testade jag på en ny form av träning som vi är först ut med att lansera på Gymnasium. Kettlebell! Jag har hittat min nya grej. Vad skoj detta var. Man står (även sitter) och lyfter, slänger och håller på med en kanonkula med handtag kan man säga. Svårt att förklara men grymt kul. Jag lovar att lägga in en bild så snart jag kan

Denna helg som varit har helt gått i träningens tecken. i Lördags så var det Funky Kidz workshop i fem timmar. Vi tränade oss igenom passen som vi skall ha + pratade om lite nya saker inför denna terminen.

I söndags så var det Nike convent. Träning ifrån 8.30-16.30, 5 min rast mellan varje klass och 1 timmas lunch. Jag tränade step, Afro, funktionell träning, Core, Street, Mixed challenge, Dans aerobic och Yoga. Hur roligt som helst men det känns i kroppen idag vill jag lova. Det som var lite jobbigt var att det var överbokat. När vi hade första klassen så var vi 190 som körde step up samtidigt, lite trångt

Jag måste hylla Fredrik Sjöberg för en fantastisk Dans Aerobic klass. Alla som känner mig vet att jag gillar Evolution of Dance klippet på You Tube, om ni inte sett det så kolla här:<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dMH0bHeiRNg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dMH0bHeiRNg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Tänk er nu att gå på en sådan här klass. I 45 minuter körde han en massa olika låtar med klassiska danssteg. Jag var lycklig när jag gick därifrån. Hoppas jag får äran att ta en klass för honom igen någon gång.

Nu får det vara allt för denna gång...

Sarah

25 Augusti 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Hejsan alla..

jag har inte skrivit något på ett tag men det är för att jag har haft fullt upp på jobbet och hemma. Jag kommer med en lite mer uppdaterad sida inom det snaraste jag lovar......

Vi hörs

Sarah

16 Augusti 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Semestern är slut

och regnet är tillbaka med BESKED!!! Jaha, då var det slut med semestern för den här gången då.

Hur skall jag sammanfatta den då? Jo, den började helt super med Varbergresan. Sedan så blev det lite väl tråkigt med inget att göra och dåligt väder. Ok, vi gjorde lite Liseberg och någon liten dagsutflyck men men det kunde varit roligare. Men vi fick faktiskt kanonväder på slutet och då blev det mycket sol och bad som toppades med våran super duper helg i Halmstad. Vi fick även in några kvällsdopp och goa utekvällar med grannar. Det är sånt man behöver för att överleva höstens rusk.

Vi tog även en dag på Skara Sommarland. Toppenväder men usch vilka köer det är vid badet. Man får även lite panik när man tittar i vattnet efter barnen. Det är så fruktansvärt trångt i bassängerna. Men i och med detta kanonväder som var så släppte Lucas simpanik. Han är numer som en fisk i vattnet. Han till och med hoppar från 3 metershöjder utan problem. Hade ingen kamera med mig när vi badade (stöldrisk) så tyvärr så finns det inga kort på detta.

Nu är det nog bra att jag börjar att jobba och Lucas börjar på fritids. För barnen har verkligen tröttnat på varandra. Dom kan inte ens vara i samma rum längre utan att storbråka med varandra. Så det är bara att bita ihop och ta sig an sina 40!!!! fritidsbarn istället.

Håll i hatten för här stormar och regnar det ordentligt

Sarah

 

4 Augusti 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Solen lyser, himlen är blå.

Vad det är skönt att leva då...... Alltså nu snackar vi semester igen! Var har det här underbara vädret varit. Mitt förra inlägg var lite deppigt, jag vet. Men nu är Sarah glad igen. Nu skall ni få höra varför...

Mitt inlägg för några veckor sedan handlade ju om att vi firade en kompis födelsedag i Varberg. I måndags så var hennes riktiga födelsedag. Så vi var 3 tjejer + födelsedagsbarnet som satt ute på hennes balkong och drack rosé och hade det så himla mysigt i kvällssolen. God mat bjöd hon oss också på mmmmm. När vi skulle promenera hem i natten så frågade hon om jag ville följa med på Mamma Mia på Scandinavium dagen där på. Hon hade en extrabiljett över. Ja tack, sa jag. Så nu har jag sett den på svenska och engelska. Nu fattas bara att se filmen.

Sen har vi spenderat några dagar på Hovåsbadet äntligen. Vi har solat och badat i massor. Min kropp har slickat i sig solstrålarna.

Till sist så måste ni höra om våran superroliga helg. Vi fick en förfrågan om att åka med våra kompisar till Tylösand. Först så fanns det ett rum till oss, sedan fanns det inget rum till oss.... Hmm, tänkte vi kan vi verkligen åka tänk om vi inte får något rum. Nej, sa våra kompisar vi löser detta kom med nu. Okej sa vi 8.45 lördag morgon (efter en sen grillkväll ute). 9.15 åkte vi. Då hade jag packat till mig och barnen. Gjort mackor och stekt korv till barnen. Jag är snabb när det är något roligt på G.

Strax innan elva så låg vi på stranden i Tylösand med första ölen i handen. Det var en upplevelse att se detta bad. Vill aldrig höra någon klaga på att det är mycket folk på Hovåsbadet efter detta. Herregud min skapare. Efter massa sol och bad så var det dax för after beach!? Allt folk från stranden tog nu sina brassestolar och förflyttade sig in till hotell innergården. Där var det fullt party. Öl, rosé och champange i mängder. ( ett bord hade beställt 21!! flaskor champange). Vi fick även till ett vattenkrig med några stockholms bratz. Hur roligt som helst.

Nu var det dax att svalka våra kroppar i poolerna en stund innan vi skulle fixa till oss för kvällpartyt. Vi gick ut och åt på kväller och barnen spelade minigolf. Då kom barnvakten som kompisarna hade beställt. Stackarn hon fick 9 barn att ta hand om medas vi firade vidare i natten. Vi fick många skratt denna helg. Och tro det eller ej men lyckades vi inte att hitta en vattenpipa!

Sista veckan på semester har nu kommit och den skall jag sola och bada mig igenom. Hovås badet på dagarna och ett och annat kvällsdopp i Sisjön.........

Ta det lungt i solen, glöm inte att smörja in er och ta på solhatten. Detta gäller givetvis alla utom mig...... Hihihihi

Sarah

 

27 Juli 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Ja, ja hallå på er....

att jag inte har skrivit på länge beror INTE på att vi har varit bortresta på något kul utan det beror helt enkelt på att jag inte har haft lust. Fy farao för denna semestern, jag vill börja att jobba igen. Vädret är skit helt enkelt, barnen bara bråkar med varandra och vi har inte råd att åka iväg någonstans.

Vad har vi gjort då? Jo, det årliga besöket på Liseberg. Lucas är några få fjuttiga centimeter ifrån att få åka ytterligare några attraktioner. Detta var han inte glad för.

Vi var även vid Tjolaholms slott och gick en rundvandring och fikade i gröngräset. Morfar och Birgitta var med oss denna dag. Lucas han var på sitt vanliga humör, vilket nu förtiden ofta är surt och argt.

Vi var hela familjen och spelade minigolf. Faktiskt en ganska rolig ny bana vid Linnéplatsen. Lucas humör skiftade hela tiden så vi sa att han vann......

...och som pris så fick han bestämma maten för dagen. Räkmacka, sa han då. Sagt och gjort, vi åkte till hotell Gothia och beställde deras berömda räkmackor. För er som vet hur stora dessa är så vill jag bara säga att Lucas åt upp en hel sådan macka!

I helgen så var vi vid Bohus fästning. Det var medeltidsdagar där och massa festligheter. Vi tittade på torneringsspel. Gick runt på fästningen mm. Sedan så bestämde vädret att det var dax att åka hem. Himlen ÖPPNADE sig och regnet vräkte ner.

Ja, detta är vad vi har gjort under 2 veckors tid. Resten av tiden har jag mest legat i soffan och surat över denna semestern. Den började ju så bra.... Undrar om den får sluta bra?

Nu skall vi hem till mormor på kalas, Kjell fyller år så vi skall överraska honom lite.

Får se när jag får lust att skriva igen. Hoppas att det händer något kul snart.

Med hopp om bättre väder

Sarah

20 Juli 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
SEMESTER.....

och vilken start på semester jag fick. På torsdagen så tjuvstartade vi lite, fast det var inte planerat. Vi var i affären och skulle handla när vi mötte Ulrika och vips så hade vi planerat en grillkväll hemma hos dom! Vilka bra grannar man har....hihi. Tony (hennes man) hade fått låna en liten leksak som jag fick testa, jag säger bara WOOOOWWWW.

På fredagen så var Henrik på Bruce Springsteen, lilla jag fick vara hemma. Men jag hade kompisar hemma och vi hade det jättetrevligt, vi drack gott och pratade länge.

På lördagen så var vi 4 tjejer som hade ordnat en överraskning åt en vännina som skulle fylla jämnt. Det hela började med att jag skulle hoppa på tåget en station innan dom andra för att fixa lite saker, sagt och gjort. Det pinsamma i det hela var bara att tåget var ca: 20 minuter försenat. Så där satt jag alldeles ensam med 5 glas rosé, en bag in box + massa snacks. Folk tittade väldigt konstigt på mig. Men till slut så kom jag fram till dom andra. Destinationen var Varberg och Asian spa hotellet. Göteborg-Varberg tar 2,5 glas vin. Vilket underbart hotell. Behöver ni någon gång ladda batterierna så rekomenderar jag detta hotell. Vilken spa avdelning. Efter en lunch på stan och lite ny dryck i oss så tillbringade vi några timmar på spat. 

En väldigt konstig sak som hände när jag satt i tvagningsrummet(man satt på pallar och tvättade sig), jag blev igenkännd av min dagisfröken?! Hallå, jag kan inte varit mer än 4-5 år när jag hade henne. Men hon och hennes systrar kännde igen mig och dom kom ihåg min mormor, mostrar och några kusiner. Skrämmande.

Vi gjorde iordning oss och ja, jag hde på mig mina nya underbara skor.

Vi satt på uteserveringen och åt god mat.Det var så underbart väder denna kväll. Vi åt och drack och skrattade mycket innan det var dax att gå ut och fira.

Vi hade hur roligt som helst denna kväll. Vi dansade så svetten lackade nästan hela kvällen. Jag hittade till och med en scen jag kunde hoppa upp på och dansa lite. Men det roligaste på hela kvällen måste jag nog säga var ....... när vi badade nakna i havet kl 3 på natten!!!! Ja, det är sant. Det var så varmt och uppfriskande och ROLIGT. Så nu kan man bocka av det på sin lista också. Efter detta så var det dax att leta upp något natt öppet matställe för vi var hungriga. 2 pizzor och pommes fick vi med oss upp på rummet där vi frossade i oss maten inann nästa sak hände. Vi fick inte upp min säng.... Vi drog och slet men fick inte upp den. Jag till och med ringde ner till receptionen 4 på morgonen men hon kunde inte hjälpa oss. Skam den som ger sig efter lite slit till så fick vi till det och jag kunde äntligen få lite sömn.

Ja, sömn och sömn 4 timmar fick jag inann Ulrika vaknade. Så det var bara att masa sig upp äta frukost och sen gick jag upp till spa avdelningen och njöt lite till. Vi hann även med en liten promenad innan det var dax att ta tåget hem igen. Så här skall en semester starta. Jag skull kunna skriva dubbelt så mycket om helgen men detta får räcka, det finns även lite bilder inlagda men inte några från när vi badade.....

Vad som skall hända mer på semestern vet jag inte än men jag lovar att informera er....... Jag har redan tröttnat på vädret iallafall.

Många kramar

Sarah

8 Juli 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
WOW, vilken helg.....

tja, vad skall jag säga om veckan som varit. Det har regnat och jag har jobbat. Mer kan jag inte säga. Men min helg.....

Lördagen började med att jag åkte och tränade. Det var länge sedan sist så det var så skönt att få köra igenom kroppen lite. Har inte blivit någon träning då jag inte mått så bra dom sista veckorna. Efter träningen så åkte vi ( Henrik tränade också) hem och duschade och gjorde iordning oss. Vi skulle nämligen köra in Sebastian till stan, sen hade jag tänkt att handla och städa. Ja, ni vet det vanliga man gör på sin lediga dag. MEN.... Då ringde en kompis som jag inte hade pratat med på jättelänge och undrade om vi kunde ta en fika. Jag skulle ju ändå in till stan så varför inte. Så vi åkte in till stan och lämnade av Sebban som skulle på "Wild in the streets" en massa skateboard åkare som skulle åka runt i stan och visa att dom hörde hemma där?!

Innan dom kunde åka iväg så var polisen tvungen att försvinna från Götaplatsen där dom höll på att få iväg ett demonstationståg. Sedan var det dax för ca:200 skatebordare att åka dit. Sedan tar jag en promenad nerför Avenyn i solskenet. Då kommer nästa demonstrationståg... STOPPA FRA! En massa folk, poliser, helikoptrar tv mm och lilla jag, hjälp. Men jag träffar till slut min kompis Joanna och vi sätter oss på en uteservering och tar en öl och lite mat MUMS. Det var så roligt. Varför har jag inte gjort detta tidigare. Måste börja med detta, fika på stan! Medans vi sitter där så kommer ett DEMONSTRATIONSTÅG till!? Hallå eller, denna gång var det Falun Gong (eller vad det heter). Tur man inte är i stan ofta.

Sent om sider så fick jag handlat mat iallafall och åkte hem för att fixa mat till familjen. Då kom jag och grannen på den lysande ideén att vi kan äta tillsammans. Så det blev en spontan grillafton med grannen. Bra avslut på denna dag.

På söndagen så var vi på Frölunda torg en sväng och jag köpte ett par URSNYGGA pumps, suck. Passar utmärkt till en klänning som jag redan har. Längtar till att ta på mig detta.... Senare på eftermiddagen så var jag och Ulrika på bio. Sex and the City i VIP salongen på Bergakungen. Hallå eller, nu vet jag vad som menas med att gå på bio. Hädanefter är det VIP som gäller för mig.

Filmen då? jo, +++++ sååååååå bra. Jag skrattade och grät om vart annat. Rekommenderar den starkt om ni inte redan sett den. Detta var en helt underbar helg. Nu kan jag lätt jobba den sista veckan innan semestern + dom har ju lovat sol och värme.

Nästa helg skall jag ut på roligheter igen, mer avslöjar jag inte nu. Men bilder och info kommer nästa vecka.

Tills dess... sola och njut!

Sarah

30 Juni 2008  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Hejsan......

Ja, nu har ÄNTLIGEN Lucas gått i fotbollskola. Han gick upp tidigt varje dag och skulle sätta på sig alla kläderna med en gång. Sedan var det en lång väntan tills han skulle åka. Men han tyckte att det var jätteroligt och han fick mycket beröm av sina tränare. Så vi får väl kolla upp detta med att han skall få börja i fotboll till hösten.

Lucas har även tappat sin tredje tand, den fjärde är inte långt borta. Han börjar se riktigt rolig ut med ett stort hål i munnen. Tanden var ganska lös men inte så där jättelös. Mamma skall jag dra ut den frågade han. Ja, om du kan så varsågod sa jag. Han drog och drog till det sa PLOPP.

Midsommar har det även varit. Med svenskt midsommarväder! Regn, sol och blåst...... Jag började dagen med att baka mina midsommarbröd. När vi har kräftskiva så bakar jag kräftor, när det är midsommar så bakar jag.....

Vi åkte ut till Skintebo allihopa. Mormor, Kjell, Jesper, Stina och Love följde också med. Jag dansade med Love runt midsommarstången. Jag var så upptagen med att dansa så det blev inga bildbevis på detta, men Love kanske har några på sin sida (eller hur Stina). Efter vi dansat och fikat lite så kom det en massa regn så vi åkte hem och fikade lite till. Sen var det dax för fest. Mormor och Kjell fick med sig Love för lite mys. Stina fick vara kvar med mig. Vi åt och drack gott hela kvällen och natten lång. Ja, jag var väl inte helt med på noterna då jag mådde lite halvriset på grund av en krånglande tand och lite annat. Men efter några tabletter så piggnade jag till lite. Vi hade fixat en poängpromenad som gick i schlagerns tecken och jag kan stolt säga att Stina vann!!!! Under natten så kom även vattenpipan fram. Jag har blivit en hejare på att fy fyr på den nu för tiden.

Vi firade även att mormor hade fyllt år. Hon befann sig ju i Turkland på sin födelsedag. Så hon ordnade ett litet kalas hos sig på söndagen. Vad fick hon i present då????? Jo, hon+1+alla hennes barn skall gå på dansbandsgala i november och titta på Barbados med Magnus Carlsson. Så det har vi att se fram emot. Dax att börja öva upp buggstegen. Hihihihi kolla in Love i sin stol. Här har han att växa i.

Sedan var det dax för en grillning i Sverige Eller vad säger ni....

Hej hopp tills nästa gång. Håll i er så ni inte blåser bort...... För här blåser det.

Kramiz

Sarah

23 Juni 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
SOMMARLOV......

ja, som vanligt så har det gått ett tag sedan senaste uppdateringen. Skall försöka få med vad som hänt.

På jobbet har det varit smått kaos. Den läraren som jag jobbar med svimmade och fick en KRAFTIG hjärnskakning, så hon var sjukskriven dom sista 2 veckorna innan skolaavslutningen så då fick lilla jag ha helklass för det mesta själv. All planering som man hade försvann. Allt som jag hade tänkt göra fick jag tänka om. Men med mycket hemarbete så fick jag allt klart iallafall. Vår brännbollturnering var iallafall lyckad. Min klass kom 2:a. Förlorade med 1 poäng i finalen mot en trea! Lucas var jätteduktig. Han träffade bollen och sprang som bara den.

Det har ju varit underbart väder så vi har även solat och badat. Barnen har badat mycket men jag har inte fått sola så mycket som jag viljat. Vi har varit väldigt upptagna dessa fina helger tyvärr. Men 2 dagar på Hovåsbadet fick jag ialla fall.

Jag och Lucas åkte med Jens ner till Småland för att än en gång fira Loves födelsedag. Vi fick en massa Lovemys innan vi åkte tillbaka hem igen. Fram och tillbaka samma dag är inget jag rekomenderar men men. Love var nog nöjd med sin dag iallafall. Tårta åt han och MASSA stora roliga paket. Hur skall du få plats med allt gubben?

Vi hade skolavslutning. Så nu har Sebastian gått ut 7:an och Lucas 6:årsverksamheten. Dagen till ära så hade dom nya Turkiet inköpta (mormor hade varit där) fräcka kläder. Dagen avslutades på resturang där dom fick sin favorit förrätt....SNIGLAR!?

Lucas har sjungt hejarramsor i flera veckor nu. Mycket fotbollsprat är det också. Tack och lov så har äntligen veckan för fotbollskolan kommit. På måndag så är det dax. Så här laddad var Lucas inför Spanienmatchen....... Han är nog ännu mer laddad inför nästa match....

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA.........

 

15 Juni 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
UNDERBARA SOL........

vad jag älskar detta vädret. Har knappt sett åt datorn dom senaste veckorna därav noll uppdatering.

Just nu är det ganska lungt, om man inte räknar med alla sommaravslutningar förstås. Sebban, Lucas, jobben mm. Var på personalfest med Gymnasium i fredags. Underbart väder, vi var på en takterass med utsikt över hamnen och åt grillbuffe. Jättetrevligt. Letade oss in till stan en stund också innan hemfärd i natten. På onsdag så skall vi till slottskogen med jobbet, något "hemligt" sedan god mat.

Annars å är det fullt upp med att avsluta alla arbeten med barnen. Sedan sitter jag ute i solen hela eftermiddagarna och bara njuter av mitt jobb. Tror att jag skall gå och bada med barnen någon dag i veckan.

Idag åkte vattenslangen ut hemma, jag vattnade barnen på gården lite grann. Dom behövde att svalkas ner lite.

Nu är det snart skolavslutning.............

Soliga kramar
Sarah
1 Juni 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
GRATTIS...

mamma. Du tog dig runt hela Göteborgsvarvet för första gången på 2.23. Det är starkt gjort. Tyvärr har jag ingen bild att visa upp för batteriet i kameran dog precis när mamma kom springande. Vi var allihopa vid Lindholmen och hejade på henne. Sedan tog vi bussen in till Slottskogen för att se henne komma in i mål.

Ja, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade lite här på bloggen. Det har inte hänt så mycket faktiskt. Vi har haft det ganska lungt och skönt i det fina underbara vädret som var. Det blev många grillkvällar och mycket solande på jobbet hihihi. Min stora bedrift (inget att skryta med i jämförelse med mamma) är att jag sprang faktiskt vårruset på 20 minuter. Det var duktigt gjort av mig som HATAR att springa.

I och med att mamma sprang så var syskon från Småland på besök. Jag, min ena bror och syster hade en jättetrevlig lördagskväll med mat och lite alkoholhaltiga drycker. Tack så jättemycket hoppas inte detta var sista gången.

Love (min systers son) fyller 1 år om 2 veckor. Vi kan inte åka ner på STORA dagen så vi firade med ett litet kalas nu istället. Det var ballonger, kakor, glass och paket. Love fick smaka både glass, mariekex och torkad papaya för första gången MUMS........ Nu vill han komma till moster fler gånger. Skall dock försöka att åka ner när han har sitt kalas. Då kanske jag kan ta med mig lite godsaker till honom.

Nu är det en ny schlager vecka så vi måste hålla alla tummarna på Charlotte, bli en HERO nu!
18 Maj 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Helgen är äntligen över...

det trodde man inte att jag skulle säga. Men det är faktiskt skönt att det är en vanlig vardag igen. Förra veckan så var det fullt upp på jobbet, som jag skrev i förra inlägget. På måndagen så var det städning, då gick vi runt om skolans område och plockade skräp + massa hundbajspåsar! Hur kan man vara så dum att man plockar upp hundbajset knyter om påsen och slänger tillbaka den på marken?! Usch fy bläääää.

På tisdagen så hade vi tema avslutningsdag på vårt tekniktema. Då började jag dagen med att baka 4 plåtar kärleksmums. Sedan hade klasserna rundvandring och tittade på varandras arbete. På eftermiddagen så kom alla föräldrar och fikade och tittade på barnens arbeten.

På onsdagen så sjöng vi in våren med en hattparad. Hattarna hade vi gjort i "tekniktema" det fanns en himla massa roliga hattar att titta på.

Nu blev det helg, men ledigt? nej då, nu började basketfestivalen. På torsdagen så hade Sebastian 2 matcher och vann båda.

På fredagen så kunde jag inte sova så jag gick till jobbet 6.45 och städade i några timmar. Efter det så gick jag hem och sprang i 45 minuter. Sen var det dax att göra några ärenden Lucas behövde bla nya shorts, det börjar ju bli varmt. Klockan har inte hunnit bli så mycket än så jag hann med att göra en sen lunch till barnen innan jag åkte till Gymnasium för att träna på uppvisningsdansen med dom andra. Hem ducha igen och sen åka till hallen för att kolla Sebban spela..... dom vann igen. I och med detta så vann dom gruppen och gick till A-slutspel. Då åkte vi hem och käkade räkor och somnade i soffan.

På lördagen så var det samling 9.30 för match så ingen sovmorgon nu heller. Killarna vann även denna match. Nu hann vi med ytterligare några ärenden och lite junkfood till lunch. Tillbaka till hallen ännu en match som dom vann. Nu åkte vi hem och fyllde på Sebastians mat förråd inför sista matchen denna dag. Tyvärr så förlorade dom den matchen och var ute ur turneringen. Men fy vad jag led med killarna, dom var så värda att vinna för dom har verkligen spelat bra hela vägen. För Lucas skull var det nog bra däremot. Han hade gjort som vana att köpa en glass i halvlek på varje match. Många glassar blev det................

Söndag morgon så var det upp tidigt igen. Nu var det dax för stora uppvisningsdagen. Vi skulle ställa i ordning alla stolar ca 500 st. Träna dansen mm. Vi hade 2 föreställningar och det gick super bra. Ni kan kolla in mig dansa, jag har lagt in en film. Tyvärr så får man nackspärr när man tittar men men. Jag har inte helt tappat takten.

Trodde att jag skulle få en liten sovmorgon på måndagen men hallå. Då var fröken i klassen sjuk så jag fick hoppa in tidigare och ta helklass hela dagen jippie. Jobba 8-18 är precis vad man längtar efter att göra.

Men som sagt nu är det vanlig vecka igen och inget speciellt är inbokat på ett tag. Så vem vet det kanske blir lungt och skönt nu ett tag.............. Oj, jag glömde. Jag skall ju springa vårruset på onsdag tillsammans med mamma och några kompisar. Sen blir det vila?!


Vår kramizar till alla...........
Sarah
5 Maj 2008  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Bonjour...

i´am back home in Sweden again. Jag behöver nog semester för att kunna vila upp mig efter dessa intensiva dagar. Men fy vad roligt vi har haft det.

Vi började med en lång resdag i torsdags. Planet gick 12.50 och vi landade i Tunis 19.30. Vi mellanlandade i Paris. Men det hann slinka ner lite vin och öl på resan. Efter detta så var det ca 1 timmes transfer till hotellet. Så ni förstår att dagen blev lång och seg. Men efter en snabb uppfrächning så var det dax att äta. Men när vi kom till middagen så var det inte mycket mat kvar, köket hade nämligen börjat att stänga. Som tur var så fanns det en bar. Vi fick även se lite magdans?!(bröstdans skulle jag kalla det). Eller som en sa "jag visste inte att brösten kunde sitta så högt upp". Så vi gick ut under bar himmel och drack lite mer öl istället.

När vi vaknade på morgonen i våran JÄTTESÄNG (2 st kingsize ihop) och drog bort gardinerna så var där världens jätteutsikt, suck. Så på med bikini och strandklänning här kommer vi. En liten promenad till stranden och känna på medelhavet sen gick vi till polen och la oss. Här blev jag kvar i några timmar. Henrik hade ett kort möte, men sen kom han till polen igen. Vi hade 35 grader i solen (underbart) och 21,5 i vattnet, (det var inte varmt vill jag lova). På eftermiddagen så gick vi en promenad till medinan och kollade lite innan vi gick tillbaka till hotellet för att sitta i solen och dricka några öl. På kvällen så var vi på en seafood resturang och åt en massa god mat.

På lördag morgon 9.30 så var det dax att sätta sig i bussen för en utflycktsdag. Alla ville vara kvar vid poolen men men, nu var det inte vi som bestämde. Vi var så kulturella så, vi tittade på gamla ruiner mest hela dagen. If yoouu look one youuurrr ähhhähh rrright, yooouu whill siii some äääähhhhääähh rouinsss frrrom the ääähhäää 8000 hunrrrrad biforrre chrrrist. HELA dagen lång. Hallå var är ölen sa vi då. Men vi åt iallafall lunch på en jättefin resturang i Sidi Bou Said. Påminner mycket om Grekland. Alla husen var vita med blåa dörrar och fönster. När vi åt hade vi en fantastisk utsikt över ett turkosblått hav. Efter detta var vi kraftigt försenade till Tunis där vi skulle få några timmar själva för shopping. Nu blev det bara en timme och då han man bara med att gå i medinan, men där fanns inget att köpa, SNYFT. Nu var det dax för att äta middag. Resturangen var i ett gammalt hus som hade tillhört en prins, dom hade lagt mattor på hela golvet vi satt på pallar runt borden. Hela kvällen gick i Tunisiskt tema med både mat och mycket magdans (finns även på film). Kvällen avslutades med en bussresa på en timma där jag skrattade hela tiden, man måste ha varit med för att förstå. Vi kom tillbaka till hotellet kl 24.00 och tyvärr så var det dax att gå och lägga sig.

Vi blev nämligen hämtade 05.45 för transfer till flyget hem igen och vi landade på svensk mark igen 15.00. Så jag hoppas ni förstår att jag är helt slut men åh så skoj detta har varit.

Nu är det en kort arbetsvecka framför oss. På måndag så har vi städdag av skolgården hela skolan. På tisdag så är det tema avslutning på vårt tekniktema och på onsdag så har vi hattparad.

På torsdag till söndag så drar basketfestivalen igång, så mycket basket blir det där. Plus att på söndag så har jag uppvisning med mina Funky Kidz klasser.

Så ni förstår, här blir det ingen ro och ingen vila!

Dax att sova
Sarah
27 April 2008  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Nu är det.....

....det skönt att jobba. Sitta ute i solen hela eftermiddagarna i kortbyxor och t-shirt. Nu kommer belöningen för alla kalla, regniga, blåsiga och snöiga dagar som man varit ute.

Det blir en väldigt kort uppdatering denna gång. Men lovar att återkomma snart med info och kort ifrån TUNISIEN. Henrik och jag åker på torsdag. Kan inte säga hur skönt det skall bli att komma bort i några dagar.

Pappa är hemma igen efter sin Barcelona resa. Den var tydligen väldigt lyckad, KUL! Gå in på Radiocity eller kanal lokal (båda Göteborg) så finns det kort där att titta på.

Här hemma så har jag hållt på med operation vårstädning. Inte kul när man håller på men underbart när man är färdig.

Vi hörs nästa vecka...
Kramar
Sarah
22 April 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
GRATTIS......

pappa. Radiocity hade en tävling där man kunde nominera någon som man tyckte var värd en resa till Barcelona och titta på fotboll. Denna resa tyckte jag att min pappa var värd. Sagt och gjort jag skrev och berättade vilken underbar pappa och morfar han är och att jag tyckte att han var värd detta mm. Dra på trissor jag VANN eller pappa VANN eller hur säger man. Jag höll på att göra mig iordning för att gå till jobbet på måndag morgon. Går in och slänger ett öga på tv:n precis när dom ringer upp pappa. Jag bara skrek rätt ut. Barnen trodde att någon hade dött hihihi. Jag hade inte varnat min pappa om att jag hade gjort detta så han fattade ju ingenting när dom ringde. Så på fredag till måndag så befinner sig min pappa i Barcelona, på lördag så skall han få gå och titta på Barcelona-Espanyol. Resa, hotell, mat, match ja allt är gratis. Grattis pappa, detta är du verkligen värd efter allt som du gör för oss.

Vad har hänt mer då? Lucas har lärt sig att hoppa hopprep så nu hoppar han så mycket han kan. Det ligger en film inne när han övar, nu kan han mycket bättre.

Sebastian har spelat DM i basket lördag + söndag. Dom förlorade dock i finalen med 1 poäng efter förlängning.

Jag försöker att komma ut och springa lite men FYYYY vad det är tråkigt. Men jag skall ju springa vårruset med mamma och några kompisar så lite måste jag springa innan. Mycket mental träning innan jag kommer ut.

Annars så går allt så fort nu. Man förbereder sig för att hinna med det sista på jobbet. Jag lämnar ju klassen nu för att få en ny till hösten. Det är inte många skoldagar kvar. Mina Funky Kidz klasser börjar att närma sig sitt slut. Vi har uppvisning den 4:e maj. Samma helg som basketfestivalen är. Då blit det mycket basket i vår familj.

Det var allt för denna gång, hörs snart igen.....
Vår Kramizar
Sarah
15 April 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Allting är återställt.....

till det normala igen. Snön har töat och regnat bort. Barnens lov är över, jobbet är som vanligt igen och Funky Kidz kör på som vanligt. Har precis fått den nya instruktörsdansen.....bara att börja öva till den stora uppvisningen. Kanske kan jag få den filmad så ni kan få se tanten dansa igen hihihi.

Nu har Henrik precis kommit hem efter lite skidåkning i Hemsedal med jobbet. Vissa har det bra dom. Men jag får ju faktiskt snart följa med till Tunisien, jippie.

Dom har sagt att det skall bli soligt i minst 2 dagar nu hoppas.... Det är dock lite svårt att klä sig. Man fryser på morgonen och svettas på eftermiddagen, men jag skall inte klaga bara det är SOL!

Har annars inte så mycket att berätta just nu. Både jag och Lucas skall till Läkaren nästa vecka, Lucas med sina öron och jag med min näsa (är alltid täppt). Får se vad domen blir.

Hörs snart
Sarah
2 April 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Vad hände.....

med vädret? Här kommer man hem efter att varit i Branäs och äntligen fått se lite snö....... Jo, då börjar det snöa här hemma. Jaha, tänkte man men det försvinner snart sa alla. Hmmmmm..... Då kommer det ännu mera snö. Ojdå sa man då..... Sen kom det ännu mera snö, då skrattade man åt allt ihopa. Sen kom det ÄNNU mera snö Då fattar man ingenting!?!?!? Idag har det iallafall inte snöat (än) utan solen lyser så fint på himlen. Nästa vecka säger dom att det skall bli 15 grader varmt. Man skall aldrig lita på vädret . Det är ett som är säkert.

Påsk har det varit men en lugn och stillsam sådan i år. På långfredagen så åkte vi hem till Henriks mamma och åt lite mat. Var ju även tvugna att åka in på Visko (en sån underbar skoaffär). Det blev några vårskor till barnen. På påskafton så kom pappa och Birgitta över på en liten fika. Mamma tittade över med en liten påskpresent till barnen. Sen åt vi middag hemma i lugn och ro alldeles själva. Måste säga att det känndes väldigt konstigt.

På söndagen så skickade vi iväg Sebastian med en kompis till Mullsjö för att åka skidor i 4 dagar. Så roligt för honom att bli tillfrågad att få följa med. hoppas att han har haft det riktigt roligt.

Annars så är det lungt här på hemmafronten. Lucas hoppas jag får vara frisk i sina öron nu ett tag. Vi har en läkartid snart, får se vad han säger om nya rör? Nu blir det snart april och då hoppas vi att våren är här....... Men april är en lurig månad.

Se upp den 1:e så ni inte blir lurade.....
Sarah
26 Mars 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Hemma igen

efter härlig skidåkning i Branäs. Jodå det fanns faktiskt snö så att vi kunde åka skidor. Det regnade nästan hela vägen upp, usch och fy tänkte vi. Men det klarnade upp när vi närmade oss. När vi väl kom fram så studsade vi in till skiduthyrningen och sen bar det av upp i backarna. Uppe på toppen så snöade det faktiskt lite. Lucas var inte riktigt på topp humör, sovit för lite tänkte vi. Men ack så fel vi hade. På natten så fick han öroninflammation igen, hipp hipp hurra. Han hade jätteont och kunde inte sova. I brist på annat så fick jag dela upp en av mina huvudvärkstabletter så att han kunde få lite smärtstillande stackarn.

På morgonen så fick vi (läs Henrik) åka till vårdcentralen med honom. På vägen dit så sprack örat. Läkaren sög ut vätska/var men hua vad det rann. Jag har varit med om många öroninflammationer med mina barn men detta var det värsta som jag varit med om. Det fullkomligt sprutade ut var ifrån örat i 3 dagar! Vi torkade och tvättade hela tiden. Så nu går han på penicillin igen.

Efter lite efterlängtad sömn och mat så orkade Lucas ut i backen igen. Resten av dagarna har gått jättebra. Kanonåkning på förmiddagarna men på eftermiddagarna så var det tungt. mycket vallar och blöt snö. Tur att man kan gå på After Ski och dricka öl istället. Vi hade strålande sol på lördagen och söndagen. Hur skönt som helst. Jag har lagt in lite bilder och filmer så ni kan se hur härligt det var.

Äntligen lite rättvisa i melodifestivalen. Tack Sverige för att ni röstade på rätt låtar.

Snart är det påsk.....
Sarah
17 Mars 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Nu är det ett faktum...

svenska folket vill skämta till melodifestivalen. Dom tar inte detta på allvar. Jag fasar för finalen nästa vecka. Jag tror att det kommer att bli ett skämt.

Ja, nu har tand nr:2 ramlat ur Lucas mun. ´Han vickade och vickade men inget hände förren nu. Även dom 2 framtänderna i överkäken är lösa. Dom får gärna vänta lite annars så kommer han att se för rolig ut.

Denna veckan går i resans tecken. Idag (söndag) så åker Henrik till Tyskland med jobbat. Kommer hem på tisdag kväll. På torsdag så åker hela familjen till Branäs och åker skidor med pappa och Birgitta. Det skall bli så kul att få komma bort lite. Åka lite skider och festa lite på after skiin. Jag lovar att jag skall uppdatera fotoalbumet nästa gång med lite skidbilder kanske en liten filmsnutt också. Sebban kanske lär sig lite nya trick på brädan som han vill ha filmat.

Ja, jag har en resa till att se fram emot. Jag skall få följa med Henrik till Tunisien i April en torsdag till söndags resa. Det var någon tävling på hans jobb. Det skall bli så kul. Dock inte till Sousse utan Hammamet. Inga barn bara vuxna. Gud vad skönt. Det skall bli så kul att få komma till Tunisien igen.

Det en kort uppdatering denna gång också. Men jag lovar bilder och Branäs info nästa gång.

Se till att rösta på RÄTT låt på lördag........

SchlagerSarah
9 Mars 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Vilken vecka...

det har varit. Det hela började natten mellan lördag och söndag med att båda barnen blev sjuka. Dom hade feber på 39-40 grader. Sebastian hade även en hosta som var fruktansvärd och mådde inte så bra. Lucas var pigg och glad trots hög feber. Eftersom båda barnen var sjuka samtidigt för en gångs skull så kunde ju Sebban passa Lucas.

Jag hade nämligen väldigt svårt att vara ledig. Denna veckan så hade vi hälsovecka på skolan och jag och en arbetskompis till annordnar denna. Alla barnen på skolan har fått prova på Funky Kidz med mig, okej killarna fick prova på Funky Boyz. Vi hade en friluftsdag i ÖSREGNET då vi åkte skridskor. Tur att det var tak över skrinnarbanan. Barnen har fått göra en kamratbana. Måla en jättestor kostcirkel och lyssnat på skolsyster som har pratat om bla hygien.

Som om detta inte vore nog så var vi på Observatoiet en kväll med klassen eftersom vi har jobbat med tema rymden i några veckor. Vi hade APT en annan kväll. Jag hann även med att gå på en nätverksträff för fritidspedagoger i Göteborg.

Sebastian passade Lucas i 3 dagar. Lucas fick dock vara med och åka skridskor + att dansa Funky Boyz. Han kunde inte förstå varför han inte fick vara på skolan och leka. Han hade "bara" feber och kände sig inte alls dålig. Men tack och lov så mår alla mycket bättre nu.

Nästa vecka blir mycket lugnare. Då skall jag och Henrik även gå på My fair lady på Operan. Vi fick ju biljetter av Pappa och Birgitta i julklapp. Det skall bli SÅÅÅÅÅ kul.

Ikväll är det melodifestivalen. Glöm inte detta!
Sarah
1 Mars 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Alltså ursäkta mig......

vad har hänt med melodifestivalen? Har svenska folket fått fnatt eller!? Jag och barnen var i Scandinavium och tittade på delfinalen i Göteborg. Att vara på plats är så roligt. Vi träffade Bert Karlsson, skall försöka att fixa fram det kortet. Vi blev intervjuade i en tidning. Vet inte riktigt vad den reportern hade druckit men i tidningen så var mina barn inte mina längre. Det var mina kompisar som var föräldrar till dom?! Iallafal det var jätte roligt tyckte mina barn fram till..... I Love Europe.... Hur i helskotta kunde den gå vidare. Det buades inne i Scandinavium.

Ny delfinal.... Vad hände då??? Hur kunde inte Androla gå vidare. Fattar ingenting. Hur skall detta sluta? Vad händer med BWO på lördag?

Nog om detta vad har hänt sen sist. Nja inte så mycket. Det har varit sportlov men vi har jobbat, Lucas har varit på fritids och Sebban har slappat. Jag och barnen var på Universeum en dag och tittade på djuren och provade på massa kul experiment och tester.

Appropå Lucas, han har blivit halvdöv. På riktigt alltså. Vi tyckte det verkade konstigt för han hade på ljudet på tv:n så HIMLA högt hela tiden. Så jag testade honom och han hörde inte när jag hade lågt ljud på. Sagt och gjort jag ringde då till vår kompis som kan det här med hörsel. Vi fick komma till henne med en gång och mycket riktigt han hör väldigt dåligt. Vätska bakom trumhinnan efter öroninflammationen. Så nu skall vi till läkaren och troligtvis så får har rör i öronen igen. SUCK.

Tack och hej ifrån lilla mig....
Sarah
17 Februari 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Jag skäms.....

för att jag är så dålig på att uppdatera denna blogg på sista tiden. Men sista tiden har gått i sjukdomarnas tecken.

Det hela började med att Lucas fick ordentligt ont i ena örat. Öroninflammation tänkte vi. Men någon läkartid gick inte att få tag i. Ja,ja tänkte vi nu har han ju inte ont så vi behöver nog ingen läkare. Pigg var han också så han kan säkert gå till skolan igen. HMMMMMMMM.... Nästa natt fick vi igen för våra tankar. Han skrek HELA natten. Han hade jätteont. Då började även andra örat att göra ont. Kl:05.00 så tyckte Henrik att eftersom vi ändå var vakna så kunde han och Lucas åka till akuten. En timme senare så var dom hemma igen med pencillin. Lucas hade dubbelsidig öroninflammation.

När han friskande till så var det Sebastians tur. Han fick plötsligt feber och ont i kroppen. Febern kom och gick några gånger. Sedan satte det onda sig i halsen. Det fick bli en tur till farbror doktorn med han också, men han hade "bara" en virusinfektion. Så det bidde ingen medicin. Han får knapra på massa halstabletter istället.

Inte nog med detta MIN lånekatt Nemo blev hastigt jättedålig. Hans njurar slutade att fungera. Han blev så dålig så vi var hos honom och tog farväl av honom för han skulle avlivas. Men han fick så mycket kärlek av oss den dagen så han beslutade sig för att inte ge upp. Till och med läkarna är förvånade. Han mår mycket bättre helt plötsligen, även om han fortfarande är MYCKET sjuk. Så vi hoppas och ber att vi får ha Nemo hos oss ett tag till.

För att komma bort från allt det sjuka så måste jag också berätta att vi var hemma hos min lillebror Jens som hade fyllt år ( 30 närmar sig med stormsteg). Han fick en motionscykel i present, så jag hoppas att han cyklar ett par mil om dagen nu.... Till Jens kom alla mina syskon. Skoj att träffas allihopa.

Fick även en massa lek tid med Love. Som stolt moster så är det min plikt att lära honom en massa bus. Har precis lärt honom att säga ptrrrrr (typ) och detta gärna med mat i munnen. Duktigt Love. Jag skall hitta på ett riktigt bra bus tills nästa gång vi ses.....

Over and out.....
Sarah
7 Februari 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Hej

tänkte bara göra en liten uppdatering. Det har varit ganska lungt denna veckan. Jag har till och med kommit igång lite med min träning (hur går det för dig mamma?)

Lucas har inte tappat mer tänder men det har däremot Sebastian. Hans tänder ramlar ut en efter en Han har snart inga kindtänder kvar, vi får snart köra hans mat i mixern hihihi.

I fredags så var jag och Henrik + lite kompisar på Rondo och tittade på Lena+Orup. Hur bra som helst. Denna show rekommenderar jag varmt. Vi sjöng och SKRATTADE hela tiden. Det var en super rolig kväll. Dagen efter var vi TRÖTTA. Börjar nog bli för gammal för att vara ute så sent eller....????

Nu är det sista veckan innan mitt helveckas jobb börjar. Nästa helg sätter Funky Kidz igång igen. Det skall bli så skoj att köra igång igen, jag längtar faktiskt.

Lucas skall spela sin nästa basket match på sportlovet. Han längtar. Det blir kanske till och med 3 matcher på samma dag! Så nu laddar vi.

Kort uppdatering men änndå något...
Sarah
27 Januari 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Ä.N.L.I.G.E.N

har vi en fungerande dator hemma. Hoppas inte att den lägger av snart igen.

Ä.N.T.L.I.G.E.N har även Lucas första tand ramlat ut. Det tog sin tid men nu är den ute. Han blev så glad. Vi la den i ett glas med vatten och på morgonen hade den förvandlats till en guldpeng! Lucas kommentar var "Mamma jag fick en tia, jag trodde bara jag skulle få en femma".

Nu har jag även lagt in lite kort från i julas + kort från den enda ½ dagen med snö.

Vad har hänt sen sist då... Inte så mycket. Jag var i Båstad i lördags. Det gick faktiskt jättebra. Det är så kul att jobba med vuxna imellanåt. Sebastian har varit som ett lik hela veckan. Det är jobbigt att börja skolan. Men han hade match i söndags och dom vann stort. GRATTIS!

Katten vi passade har kommit tillbaka till oss. Så nu får vi mysa fram till på torsdag. Sen får han äntligen komma hem till sig igen. Han börjar bli smått förvirrad nu tror jag.

Nu skall jag springa till jobbet. Ville bara ge er en snabb uppdate...
Sarah
14 Januari 2008  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Ja, vi lever........

fast det skulle man inte kunna tro om man tittat på bloggen. Nej det är så att vårt internet hemma har fullständigt lagt av. Kommer inte in alls. Men nu har jag börjat jobba igen så jag lånar denna datorn lite medans barnen jobbar. Tyvärr så kan jag inte uppdatera med några kort men men.

Vet inte riktigt i vilken ända jag skall börja i..... Julen spenderade vi hemma. På julafton så kom pappa och Birgitta, Henriks mamma Karin och syster Ia. Så vi hade det ganska lungt och skönt faktiskt. Givetvis så döck även tomten upp till barnens förtjusning. Ja, även stora Sebastian var riktigt pirrig innan tomten dök upp. Sedan revs det upp paket för glatta livet.

På juldagen så kom resten av släkten. Min mamma och Kjell, min syster Stina med sin Henrik och lilla Love, lillebror Jens och Sandra, lillebror Jeppe, min morfar Orla och min moster Lone hmmm tror jag fick med alla! Nu firades det jul på danskt vis med fläskstek och risalamalta lek. Tomten hade kommit på natten och lämnat av ÄNNU mera paket. Så det var paket öppning även denna dag.

På annandagen så vilade vi bara ut. Mellandagarna så jobbade jag, dom segaste dagarna någonsin. Vi hade bara 2 barn.

Sedan åkte jag Lucas och mamma ner till Småland för Stina fyllde år och så fick vi gossa lite mer med Love.

Dax för nyårsafton..... Den firade vi hemma med kompisar och god mat och dryck. På nyårsdagen så var det till och packa för Sebastian och henrik åkte till Lund på Basketturnering. Så Lucas och jag var hemma själva i 4 dagar. Förutom katten då, vi var nämligen kattvakter. Åhhh vad vi har gosat och myst med katten. En dag så gick jag och Lucas på bio och avslutade kvällen på restaurang, vi hade såååå mysigt och roligt.

Nu har jobbet börjat igen+ att jag pluggar mina nya Funky Kidz pass för jag skall hålla i utbildningar. Denna helgen skall jag till Båstad och helgen efter skall jag vara här i Göteborg.

Hoppas att datorn hemma snart fungerar igen, saknar att inte kunna kompletera med kort på allt som har hänt. Men jag skall lägga in så fort jag kan.

Men nu vet ni att vi lever och varför det inte har uppdaterats på ett tag

Hej så länge.....
8 Januari 2008  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Natten går tunga.........

ja, nu var Lucia avklarad. Lucas var en jättesöt liten tomte i sitt luciatåg på skolan. Dom sjöng så fint så. Annars så har vi julpysslat på jobbet hela dagen lång. Börjar tröttna på julpysslandet och julbakandet nu, synd att det är en hel vecka till bara.

Jag måste bara berätta om vilken FREAK show jag var på i helgen. Jag hade uppvisning på fitnessmässan med mina Funky Kidz barn. Det var inte så jättestor mässa. Lite olika träningsredskap. Dessa gillade Lucas att prova, se bilder. Em massa olika pulver att köpa mm. Givetvis en väldigt massa vältränade människor. Världens starkaste man, Sveriges starkaste man, några gamla gladiatorer mm. Sen var det ju Luciapokalen...... En massa överdoserande i solspray (dom var brun oranga) iförda minikalsonger övertränade killar. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Dom gick med armar och ben åt var sitt håll för att inte kleta ner sig med sprayen. När dom kom upp på scenen så spände dom sig så jag trodde att dom skulle skita ner sig. Detta är INTE vackert.

När vi kom dit på söndagen så var det dax för tjejerna. Dom såg likadana ut! Massa solspray, minimala bikinis, armar och ben ut. FY, USCH. Det var även några killar som tävlade denna dag. Lucas kommentar till dom var " mamma dom har ju tjejtrosor på sig". Detta var en upplevelse vill jag lova. Vet inte om jag vill uppleva den igen dock. Men det gick iallafall jättebra för mina flickor.

Sedan måste jag bara berätta.... Lucas första match i karriären gick med vinst. Lucas fick även sätta dom 2 första poängen! Han lyckades göra 2 poäng till lite senare. Nästa säson blir det lite fler matcher, hoppas det går lika bra.

Nu längtar vi allihopa på lite jullov. Det kan vi behöva. Henrik och Sebastian åker till Lund på nyårsdagen för en veckas turnering.

Vi hörs snart igen......
Kram
Sarah
13 December 2007  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Snart vila......

ja, nu har jag en helgrapportering till er. Första helgen i december inledes med att jag åkte till Stockholm. Kl:06:00 lördag morgon i regn och blåst stod jag och väntade på min skjuts. Då undrade jag vad jag sysslade med. Men men, jag var uppe i Stockholm 9.50. Då var det bara att hitta en taxi och ta sig ut till Lidingö. Har aldrig varit där innan så jag satt med stora ögon hela taxiresan.

Väl framme så skulle jag då ha 2 st Funky Kidz klasser för blivande instruktörer. Det var hur kul som helst, oj vad många frågor dom hade och vad villiga att lära sig dom var. Det enda kruxet var att dom intehade några speglar i salen. Det kändes jättekonstigt att undervisa och att inte kunna se dom. Även att inte kunna visa hur man jobbar med ansiktsspråk. Vi jobbar både face to face och ryggen mot eleverna i vanliga fall. Då är det jätteviktigt att använda hela sitt register.

Efter detta så var det bara att sätta sig på tåget hem igen. Tåget var inne 21.17. Hoppas att jag inte snarkade allt för högt. Vaknade på tåget med en god saliv rand ut med hakan hihihihihihi. Tur att man kunde fördriva tiden med senaste Harry Potter boken.

På söndagen var jag också uppe tidigt för vi skulle ha uppvisning med alla barnen och även VI INSTRUKTÖRER! På bilden ser ni hur fin jag var!? 80 -tal eller vad. Gud va kul det var att få dansa själv igen. inte bara lära ut och se andra dansa. Jag har saknat detta. 2 föreställningar hade vi. Det gick hur bra som helst.Sen var jag helt slut. Tur att man kunde gå till jobbet på måndagen och vila upp sig.

Nu till helgen så är det Fitnessfestivalen som gäller. hör av mig mer om detta nästa gång.....

Kramiz
Sarah
5 December 2007  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Snyft...snörvel...snyft...

nu blir jag arg. Igår var jag och Lucas hemma för vi har varit förkylda i ett par dagar och vi (snarare jag) kände för att vara hemma en dag. Vi låg inbäddade i soffan och mös till en film mm. Jag var även så duktig så att jag gick in på datorn och uppgraderade min lilla sida med lite rolig och informativ text. Vad upptäcker jag idag. Jo, inget av det jag skrev kom med. Vår dator krånglade så in i bänken igår så den valde tydligen att strunta i det jag skrev.

Jag har inte varit inne och skrivit något på länge för mycket av min tid har gått åt till Sebastian. Han har inte riktigt förstått vikten av att plugga. Så jag har varit på honom som en hök. Hjälpt till så mycket jag bara kan. Vi har lång väg att gå men förhoppningsvis så här vi börjat bra.

Nu har jag/vi ett par hektiska helger framför oss. Denna helgen är det sista Funky Kidz för denna terminen (gå in på funkykidz.se och se på en fin bild och en fin presentation av mig). Vi har även julfest med gymmet. Fick precis reda på att vi skall bowla!? Inte lilla jag med mina naglar. Jag får stå med ett (eller två) glas vin och agera cheerleader.

Nästa helg skall jag till Stockholm och jobba på lördagen och på söndagen så är det Funky Kidz uppvisning.

Helgen därefter så skall mina klasser uppträda på Fitessfestivalen på Svenska mässan både på lördagen och på söndagen. På lördagen så har även Lucas sin första basket match. Han tjatar om detta hela tiden och undrar så om han kommer att bli frisk tills dess. Hoppas att Henrik kan föreviga matchen med lite fina bilder.

Helgen därefter är vi LEDIGA!!!!! Som ni märker så har vi inga problem med att fylla vår fritid. Jag lovar att återkomma med mer detaljer om allt som händer.

Till sist ett stort GRATTIS till Sebastian som tillsammans med 5 ifrån klassen vann skol-DM i basket. Dom representerade åk 7 ifrån Hovåsskolan. Roligt också att tjejerna i hans klass vann också. Riktig basket klass alltså.

Hoppas att jag fick med det som jag skrev om igår..... Nu är det dax att jobba igen.
Sarah
23 November 2007  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Hello.......

nu var jag här igen. Vet inte vad jag har att berätta denna veckan, känns som om det har varit ganska lungt faktiskt. Nja, det kan ju bero på att jag inte mådde så bra i 3 dagar. Hade en ordentlig huvudvärk i tisdags. På onsdagen så blev det bara värre och värre. Jag var på ett möte efter jobbet, minns inte så mycket av vad som sades där. När jag kom hem så gick jag direkt och bäddade ner mig i soffan och grät så ont hade jag + kraftigt illamående. Jag la Lucas och sedan gick jag till sängs själv. Torsdagen började med att jag kände mig "konstig" i huvudet men efter halva dagen var det kört igen. HUVUDVÄRK. Efter jobbet så var det direkt till soffan igen. Henrik åkte till apoteket och köpte migrän tabletter till mig. In med ett par, vila det blev lite bättre men sen kom det tillbaka så in med ett par tabletter till och läggdax. På fredagen så kändes det som om jag skulle få huvudvärk men det kom tack och lov ingen. PHU!!! Första gången som jag har råkat ut för detta.

Annars så har det inte hänt något särskilt. Vi hade gårdsstädning i lördags men Henrik har ju basket träning och jag mina dansklasser så när vi kom hem var dom nästan färdiga, vad synd hihihihi.

Det har inte hänt så mycket med Lucas lösa tand, det gör ont att vicka på den så har gör inte det.

Vi har äntligen fått våran Funky Kidz björn. På bilden ser mig mig som björn. Vi instruktörer hjälper till att komma in som björn på varandras klasser. Jag har varit och dansat loss på 3 klasser i helgen. Hur kul som helst. Men men jag är ju "proffs" på detta eftersom jag är gammal Lisebergskanin.

Allt för denna gång...
Sarah
11 November 2007  | Länk | Dagboken | 1 kommentar
Bus eller godis....

ja, det var den stora händelsen denna helgen. Vad Lucas har längtat. Han ville gå ut i onsdags då den riktiga bus eller godis dagen var. Men då var han på kalas och var inte hemma förren efter 8 på kvällen. Då är det lite sent att gå ut när man skall gå till fritids dagen efter. Men på lördagen så fick han gå ut med Sebastian och en kompis till Sebastian. Han fick ihop en bra godispåse + till hans stora glädje så var det inte så många som ringde på våran dörr, så allt vårat godis fick han också hjälpa till att äta upp.

Annars så har här varit ovanligt lungt och skönt denna helg. Förra veckan var det ju lov på jobbet så där var det ju inte så många barn = lungt och skönt. Denna helgen så var det inget inplanerat mer än att vi skulle kolla in Jeppe ( min lillebror) när han tävlade i bugg. Tyvärr så gick det inte så bra. Bättre lycka nästa gång.

På söndagen så var det ju ett underbart väder så vi skulle ut och gå ihop med pappa och Birgitta tänkte vi. Detta ville verkligen inte Lucas. Så någon lugn och skön promenad blev det inte. Han gapade och skrek, sprang iväg eller vägrade gå. Ja, hen till och med tog av sig lite av sina kläder och kastade iväg dom. Efter ca halva sjön så lugnade han ner sig och vi hade en trevlig promenad på slutet i alla fall.

Nu är ordningen återställd i alla fall. Jobbet är igång igen, Funky Kidz startar till helgen igen. Varför skall man vila mera.

Vi väntar dock på något stort. Lucas har ÄNTLIGEN fått sin första lösa tand. Nu väntar vi med spänning på när den skall ramla (dras) ut. Får se om det hänt något till nästa vecka.

Till dess....hej hej
Sarah
5 November 2007  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
SM-GULD.....

Ja, då var guldet hemma igen. Jag och Lucas är glada vi hejar ju på Blåvitt, värre är det ju med Henrik som hejar på Elfsborg. Sebastian hejar inte direkt på något lag säger han.

Vad har hänt annars då? Ja, det vanliga känns det som. Min förkylning tog tid på sig men nu är den äntligen över. Jobbet knetar på som vanligt, fast denna veckan så är det höstlov.

I lördags så var jag och mamma på detta fenomen som kallas ULLARED! Det är en upplevelse att åka dit. Vi valde ju givetvis fel helg att åka dit på, men jag har inte så mycket val eftersom jag jobbar alla helger annars. Vi stod i kö för att komma IN i affären i ca:1,5 timmar. Kön ringlade runt så vi fick lite sightsing genom området. Inne i affären så var det hysteriskt. Men det är bara att hänga på strömmen. Vi fick dock ett bra flyt och jag måste säga att jag är nöjd med dagen. Gjorde allt vissa fynd och några julklappar är nu inköpta. Julen närmar ju sig med stormsteg.

På söndagen så var vi i Kinna och tittade på Sebastian när han hade match. Denna gången så spelade dom mycket bättre än sist. Givetvis så vann dom ju också!

I tisdags så var jag på begravning. Morfars fru Mona hade gått bort. Begravningar är ju aldrig kul men det var skoj att träffa lite släkt igen. Kusinbarnen Melker och Elsa var där och livade upp stämmningen.

Nu skall Lucas åka på barnkalas så vi får fixa i ordning honom

Hej och kram tills nästa gång vi ses....
Sarah
31 Oktober 2007  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Mycket är det ibland.....

Hej allihopa. Förlåt att jag inte varit här inne på ett tag men det har varit lite mycket nu det senaste. Första veckan var lugn, precis som det brukar vara. Helgen kom och givetvis så var det fullt upp. Sebastian hade bland annat säsongstart i basketen med en hemmamatch. Dom vann tack och lov men dom spelade verkligen inte bra. Sen började en vecka av jag vet inte vad.

Jag har ju en klass ihop med en lärare. Hon ringde och sa att hon var magsjuk och kunde inte komma. Inga problem sa jag, jag tar klassen själv vi behöver ingen vikarie. Magsjuka går ju snabbt över tänkte jag. HAHAHA på mig, Hon var sjuk hela veckan. Så lilla jag fick ha helklass själv hela dagarna + 35 fritidsbarn med en gång på det.

Som om detta inte vore nog med det. Jag åker givetvis på en förkylning också. Så med rinnande näsa och ständig huvudvärk av förkylning och stressjobbade jag på. Jag gjorde 10 timmar extra den veckan. Jag fick ju hoppa in tidigare + att vi givetvis hade APT på jobbet också.

När helgen kom så var jag inte pigg. En sån huvudvärk så jag nästan grinade på lördagen. Jag somnade först i familjen den kvällen. På söndagen var jag lite bättre. Så då kunde vi handla lite och plantera höstfint i krukorna utanför dörren.

Nu har jag två helger i rad där jag inte har några Kidz lektioner. Skall faktiskt bli skönt att få lite vila. Tro nu inte att jag är helledig bara för detta. Ne, det finns faktiskt en massa annat inplanerat.

För hoppningsvis så kommer det inte att dröja lika länge tills nästa gång jag skriver men tills dess....

Vinki vink.
Sarah
24 Oktober 2007  | Länk | Dagboken | 0 kommentar
Jaha, ännu en helg är avklarad...

Vanligt folk räknar veckor, vi i våran familj räknar helger!? På vardagarna så är barnen i skolan och jag och Henrik jobbar. Vi kommer hem och då är det träning eller tjat om läxläsning, mat som skall fixas. Tjofs så är det läggdax för Lucas och tid för att sätta sig framför tv lite innan man somnar gott. Vi hinner ingenting på vardagarna. Men på 2 dagar i helgen skall vi pressa in allt det vi inte hinner.

Vi börjar i fedags: Då var vi hemma hos min pappa för han hade fyllt år. Vi fick god mat och dryck tills det var dax att åka hem. Vi skall ju gå upp tidigt på lördagarna.

Lördag: Henrik och barnen går upp vid 7 tiden för att göra sig i ordning att åka till basketen vid ca 7.45. Vi 8 tiden går jag upp för att göra mig iordning, för jag har ju Funky Kidz pass. Jag var hemma vid 11 tiden då gick jag raka vägen upp till den lokalen som vi hade hyrt för barnkalaset. Där höll Vilma´s föräldrar på att göra i ordning. Vilma och Lucas hade nämligen barnkalaset ihop. Så det var bara till att blåsa ballonger och hänga upp serpentiner. Hem duscha och byta om. Tillbaka och fixa det sista. Kl:13.00 kommer alla fint utklädda (maskerad) 23 barn!!!!!! Japp, ni läste rätt det var 23 barn. Inte nog med det, vi övergödde dom med socker så dom klättrade på väggarna. Är det kalas så är det. Tur att man har vanan inne med barn. Lucas och Vilma var helnöjda, ni kan ju tänka er vad mycket paket dom fick. Jag tror att dom öppnade paket i 30 minuter. Tro inte att dagen var slut i och med detta. Nej, vi fick vila en liten stund hemma innan vi åkte hem till goda vänner på middag. Ännu en dag med god mat och dryck. Jag blev dock dålig på kvällen. Frös så in i norden, hade ont i kroppen och i huvudet. Så vi åkte hem lite tidigare än planerat.

Söndag: Då mådde jag lite bättre men ont i halsen, huvudet och seg i kroppen. Men vi var tvugna att åka lite olika ärenden. Lite mat med mera behövdes hemma. Sedan hade Sebastian match och jag mina Funky Kidz pass.

Efter detta så var helgen äntligen över och vi kan gå in i normala arbetsdagar igen hihihihih.

Undrar hur nästa helg skall bli?
Sarah

P.S Tror ni inte att jag glömde kameran till kalaset. Henrik fick springa hem och hämta den. Typiskt mig. D.S
8 Oktober 2007  | Länk | Dagboken | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sarah Lindgren                                             Skaffa en gratis hemsida