Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


FREDAG!!! Ett herrans hundliv...


God morgon go vänner,
Tack för era besök, Jaha det är Fredag morgon, klockan är 05.55,och jag har varit vaken sedan länge. Helt ärligt blev det en orolig natt,,varför?? Jo jag ska vara hundvakt, from igårkväll tom Måndag. Så lilla Bella kom igår, och man är ju inte direkt van vid att ha en liten ylleboll på magen då man ska sova. Ler,,Nåväl både hon och jag vänjer sig väl.

Ska straxt bege med till veckans sista arbetsdag. På eftermiddagen blir det bakning. Ska faktiskt besöka mina vänner i Streaplers imorgon, och ja, som ni vet älskar jag att baka, konstiga och ovanliga saker..Denna gång blir det en "gitarr" tårta, mallen är utskuren, lakritsremmar till strängar osv, ska bli kul att sätta "tändern" i.
Annars får väl jag och Bella ge oss ut i naturen på promenad, och hur kvällen sen förlöper är inte i denna stund bestämt.

Låtideerna pluppar upp nu i en idel ström , Jag skriver och samlar, som ekorren samlar sina nötter till vinterförrådet, Är ju alltid bra att spara, om ide torka skulle infinna sig, men nja,,är nog ingen risk för det, inte för tillfället iallafall.
Nej vet ni vad, jag har några undrande ögon framför mig nu: som säger typ:
-HÖRRDU!!!"
När är det min tur att gå på "dass" haha..
Så får det bli,hörs snart,
kram


24 Augusti 2012  | Länk | vardag | 0 kommentar
Hur var det nu,,jo typ såhär..


Hej go vänner

Idag är datumet 22 Augusti 2012. Har gått en tid sedan vi hördes. Som ni vet har mitt blogg beskrivits av "skribenter" som en ja, rolig spontan blogg, med stavfel här och där, pgr av min iver att skiva, och helst av allt ska det gå fort..Det är bara att gilla eller inte att gilla, det är det som är bra med blogg,,dom som inte trivs "hos mig" har sina fria val att inte hälsa på.

Jag har ju hunnit att lägga några år till på nacken, En hästman utav erfarenheter kanske man skulle kunna beskriva det. Livet har så många konstigheter för sig, och man har lixom ingen talan, iaf inte om allt. Utan man får följa med som en fors lekande tar sig fram i älven. Ibland klamrar man sig fast vid nån gren nån utterrackare lämnat efter sig, men mestadela, är det bara att följa the flow.

Sist vi hördes var jag förlovad, men lever nu som singel..Som jag sa,,livet blir inte alltid som man tänkt sig..Och vissa saker kan man inte råda över,
Erfarenhet är väl det man kan tacka för, att man får iallafall. Men som ni vet är jag en spontanitets människa 50 kilo känslor tillika spontanitet,och resten av övervikten är väl tron på det största livet har att ge,,kärlek..tron på den kan nog ingen nånsin ta ifrån mig. Visst ...kan tyckas att jag tror på kärlek som en tindrande marsipan ros,,Men jag är inte naiv och tror att allt är rosenrött,,så är det inte riktigt, men jag vet att om jag fann den lilla rosa marispanknoppen, skulle göra allt för att den skulle slå ut som den vackraste rosen på jorden.....
Hinner jag inte finna det i detta liv,,,så är det ju en sjusärdeles tur att jag tror på ett liv efter detta,,hahahahaha

Musiklivet, är helt fantasiskt,,musik, min penna lever fortfarande med mig. Har nyss varit i Skåne hos Mats och producerat låtar,,och då känner jag,,,ja dåm känner jag bara,,jisses vad det ger mig inre frid..Dels att gå på hans gård o lulla,,,inga knussel inga om och men,,är som min lilla skyddade verkstad,,både jobb, och harmoni i ett och samma kinder ägg,,

Nej ska sluta kommer en väninna,,tänk att hon vågar släppa mig med fria händer i sitt hår, det kallar jag tillit,,Vi höres imorgon.
Kram22 Augusti 2012  | Länk | vardag | 0 kommentar
NYSTART!!!! 2012


Jag skäms,,
Jag bestämde mig för att upphöra med bloggen då jag nått 100.000 besök..Men som ni ser, har ni varit mig trogen, fast jag har varit "otrogen"

Nu har mycket hänt i mitt liv, och jag har lixom tiden och lusten att starta om här igen..

Kommer mer snart..

Kärlek och Tack
Åsa
22 Augusti 2012  | Länk | vardag | 0 kommentar
Gott slut!!!!!

Hej alla,
och Tack för era besök.
Julen är över, och den blev inte vad jag trodde. Min far fick hjärnblödning på julaftons morgon, så ja, julen paserade bara förbi i ett töcken.

Jag avslutar bloggandet i år, och ska nästa år försöka bli mera jämn i mitt skrivande, ni är ju så otroligt trogna fast jag varit usel,,besöksantalet har gått över 100.000- strecket otroligt!!!

Vill härmed önska ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

med en liten tanke,
"Folk oroar sig över vad de äter mellan jul och nyår, men de borde verkligen ora sig för vad de äter mellan nyår och jul".
öhm inkluderat mig borde man tänka mer på kpsten året om,,

kram Åsa

30 December 2010  | Länk | vardag | 2 kommentarer
God god jul!!!!!!


Hallojs, i julstressen!!!
Nu var det ett tag sedan.
Ja julen närmar sig med stormsteg, man kan knappt förstå att
det är julafton nästa vecka. Men det ser iallafall ut att bli en vit och Kall jul.

I veckan har jag hunnit med att besöka Skottland. Edingburg var en väldigt
vacker stad. Det blev intensiva timmar med museer, kyrkor och slott.
Dansbandskampen är slut och likaså serien dansbandsbrudar. Vad gäller dansbandskampen var det rätt band som segra (enligt mig). Jag tror nog inte att det blir ngn uppföljning nästa år, men mne man vet ju aldrig!!

Mats och jag jobbar på, likaså Linda,Pecka och Kurre,,Just nu spelas Kindbergs nya singel in. Mats och jag har gjort den, och den heter,,öhm,,man kanske inte ska säga det ännu.
Låten "Ängel" från Black Jack´s nya album spelas visst flitigt, och det är jättekul.
Men som sagt julen är kommen, och det blir lite semester från låtskrivning över helgerna.

Jag återkommer, men säger så länge!!!
Ha en riktigt GOD JUL!!!!

KRAM FR MIG

17 December 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
DANSBANDSBRUDAR, OCH DANSBANDSKAMP PÅ G

Hej

Oj imorgon är det första advent, och hösten har gått, tack och lov.
Tycker att mörkret denna höst, har varit extra trökigt, men men.

Vad händer i mitt liv??
Jag jobbar på som vanligt på Torpedalshemmet såklart. Musiken tuffar på,
Flamingokvintetten, Black Jack, och nu nyligen Martinez har släppt sina nya album.
Hm lite treåkigt att man blev "borttappad" på Martinez nya skiva, men för dem som undrar har jag och Mats skrivit låten "ord som försvann.
Fö medvarkar jag och Linda en snutt i dansbandsbrudar på Måndag, tydligen har jag varit med i trailern, hm ja vi drack champagne, och jag blev nog fnissig, men gjort är gjort. hahaha

Denna morgon sitter jag i mitt vardagsrum och försöker att vara tyst. Ewa Neogard sover här. Vi blir hämtade utav goa Linda på förmiddagen. Vi ska bege oss till Norrköping och dansbandskampen. Mikael Wänkvist med fru, plus många andra goa vänner är där, så vi får nog en rolig kväll. Jag ska i ärlighetens namn säga att jag inte följt dansbandkampen iår på samma vis som förut. Det lixom,,ja,,,lixom,,ah jag håller mina tankar för mig själv.

Annars så har jag haft ett rent helvete ett par veckor. Jag har haft 15 grader i min lägenhet, och har nästan frysit till döds, nu har det ÄNTLIGEN åtgärdas, och jag är så glad för mina 19 grader.

På lucia åker jag till Skottland, visserligen bara ett par dagar med det ska bli spännande.
Sen hägrar JUL,jag vet inte riktigt hur den ska gestalta sig iår, men vi får se.

Jahopp gott folk, ska väl packa lite, och preparera haha håret,,
man får väl försöka att se lite "piff" ut ikväll

27 November 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Tar upp kampen mot höstmörkret

Hej gott folk..

Tack för ni besöker sidan så flitigt fastän jag är lite dålig att uppdatera ibland.
Novembermånads mitt, jo,jo. det rullar på. Jag kämpar så gott jag kan emot mörkret, som inte är min direkta vän.

I helgen som var, upplevde jag en "hallelulja moment". Jag var på Mia Säronge "dyngkåt och hur helig som helst" det var det bästa jag sett i monologväg!! Kanooooon!! Och man fick en yes känsla,,att det är flera än jag som kan vara över känslig, osv Tack Mia!!!!

Låtsnickeriet har tagit ny fart, likaså min träning. Jag har varit en aningens
"fastlås" i vissa tankar som nästan gjort att jag tappat bort mig själv.
Men nu så,,,livet är här och nu, inte imorgon eller övermorgon!!!

Flamingokvintetten har släppt sitt album, och känns oerhört ärofyllt att få vara med. Martinez med Lillan släpper nu, där har jag och Mats med låten "ord som försvann" En jubileumsplatta släpps snart i ett annat land,Där har jag och Linda och Mats samarbetat, t¨vå låtar med. Tommys och hans Martin, fick de mastrade taperna och det lät såååå bra..
Streaplers gillade ochså en låt Linda, Pecka och jag gjort, en riktig rockabilly rykare,, så ja det lummar på,,

På Lördag ska jag fö på Streaplers i Brunnsparken. Ewa jobbar till 24, så vi hittar på något, och sen så sover jag över där.
Veckan efter åker vi ett helt gäng till Norrköping och dansbandskampen,
Det blir Micke och min goa vän SUSSANE, Linda, Ewa Kurre med flera,,ska bli sååå kul,,Som sagt livet är här och nu, och jag tänker inte sitta fast i någon trög kletig patetisk cementklump,,,Man får helt enkelt möta hösten med ett leende,,

Nej ska avsluta igen,,
Innerlig värme

17 November 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Grattis min son!!!!

Hej vänner,,

November månad tuffar på. Tiden rinner iväg.

Idag den 11 fyller min son David 21 år, och då märker man om nått att tiden står verkligen inte stilla. Igår kväll var jag, han, plus min andra son i badmintonhallen för att ta oss en match,Min vinnarskalle sa att jag skulle klå dem, haha oj så fel, hade inte en chans. Men kul hade vi.

Annars just nu så är jag inne i en tät arbetsperiod. Alltså inte många lediga dagar.
Peter och jag kan bara ses sporadiskt, inge ja känner mig helt bekväm med, med ja,, det är bara att gilla läget I guess..

ill helgen ska jag och några arbetskollegor åka till Linköping för att titta och höra på Mia Skäringe,i hennes föreställning Dyngkåt och hur helig som helst, det ser jag fram emot, mycket!!
I måndags var jag hemma hos Linda och Pecka, Musikprat och mys, och vi tittade tillsammans på dansbandsbrudar. i ska nu göra en låt tillsammans alla 4.
Fick även en demo av Pecka, som gunga som attan. Tack.

Flamingokvintetten släpper snart sitt album. Kul jag har aldrig ´tidigare lyckats med att få med ngn låt där, men nu så gick det, jättekul!!
Black Jacks skiva är nu ochså släppt, ochså en ärofylld placering.
Ibland får man ochså bingo med låtar, att den görs i tre länder, så har nu skett med kandis släppta låten "det gör ont" som nu tagits utav Annie N i norge, och av en svensk "herre" , alltså,,BINGO!!!

Jag kan ochså berätta att jag ska resa igen. På Lucia går flyget till Skottland,
hm jag vet, visst har jag blivit modig? en min flygrädsla finns kvar det är bara det att jag trotsar den nu för tiden.
Dansbandskampen är i full gång, men ska inte kommentera vad jag tycker, men därimot ska jag åka dit 27/11 tillsammans med Linda och Ewa.

Nej jobb hägrar,,
önskar er några fina vinterdagar
kram


11 November 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Har gått halvtid i ide

Hej hopp

ja jag har gått i ide. Hösten är inte min årstid, kan hända det är vackra färger osv, men tyvär hjälper det inte mig, men men, sån är jag bara, det är bara att acceptera.

Vi närmar oss nu November. Inom musiken rullar det på, i dagarna släpptes Black Jacks nya skiva, "Festival" Bidrar tillsammans med Linda och Pecka med låten Ängel, och låten "inget att förlora" med Kurre och min Peter, jättekul.

Nästa roliga skivsläpp blir Flamingokvintetten, trodde väl aldrig att jag skulle få äran att bidra med låt till detta kult gäng, hihi.
Martines släpper ochså album, där medverkar Mats och jag med en låt.
Kindbergs är på väg att göra en singel, som Thomas Thörnholm proddar, Mats och jag har skrivit låten "Naschville" tycker själv det är en riktigt tung gung låt, och med Thörnholm bakom spakarna kan det bara gå bra.

Klaman är ochså på gång,, Vilken tur man har som får jobba med sånna proffs!!!!!

Ja så det rullar på,
Inom arbetslivet kan det ske en förändring snart, efter mina föreläsningar har det kommit lite förslag, om lite andra uppgifter för mig än äldreomsorgen, i detta fall, helt tvärs emot faktiskt, UNGDOMAR. En dröm jag haft länge, att kunna få möjligheten att stötta ungdomar som har det tuffare en andra. Jag väntar på besked, om hur det ska bli.

Dansbandsbrudar börjar snart att sändas i tv 4 plus, man får väl hålla ögonen öppna, då jag och Linda kommer finnas med i ett av programmen. Vi var ju som ni kanske minns på party hos Melissa i somras, och då var tv teamet med,, och ja,,det blev hmmm party, Det var jag, Linda Melissa, och Lillan från Martinez, ja en minst sagt minnesvärd kväll..

Nu avslutar jag igen, men jag lever!!!
Fast jag ochså befinner mig i ett litet ide, stadium,,
Kran
29 Oktober 2010  | Länk | vardag | 1 kommentar
Heej

Hej i hösten!!!

Jag är usel på bloggskrivning en period, I know...
Hösten har nu anlänt med stormsteg, burr, och det är dags att ta fram
is skrapan. Iof inget ovanligt såhär i okt men suck,,ändå.

Livet i säg knallar på, har inte varit så social en tid utan mest hällit mig hemmavid.
Helgen som var spendera jag i Örebro med Ewa. Vi var bla på en teater som jag fick i resent av henne och Gunilla. Det var trevligt, men som vanligt händer det ngt, Efter att ha blivit gratulerad från scen, så släcks lamporna ned inför andra akten. Jag tar programbladet för att läsa ngt, och lägger det sedan tillbaks å bordet, nästa gång jag tittar så brinner det å bordet, jag hade lyckats lagt bladet just på värmeljuset,,,Åsa i ett nötskal!!!!!!!!

Låtskrivandet tuffar på, vi fick förfrågan om låtar till lene i Tyskland, men just nu hade vi inget passande, och jag hörde sedan att den förfrågan hade nästan alla mina kollegor fätt så hon blir nog översållad så det räcker.

Mello bidrag år inskickade, men ochså det tar jag med en nya salt, jag ska ägna mig mest åt dansband, så får det bli!!!!!

Ett livstecken iaf,
hoas ni har det gott, trots höstkylan kram

12 Oktober 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Längtar till värme och varma bad!!!!

05.37
är klockan just nu. Det är Tisdag morgon, den 28/9.
Fick vara hemma igår med min inflammerade arm, och blir så idag ochså,
men sen går jag allt iväg, står inte ut med att "bara" vara hemma,,

I helgen som gick hade jag lite öppet hus här. Peter och jag hade gjort pajer, och äppelkakor, tyvärr är det sjukdoms tider i min vänkrets, så en del uteblev.
Men kvällen blev till trots magisk.
Jag har som ni vet en LITEN tvåa, men ung 30 pers dök upp.
Kvällen blev en riktig sångarkväll,,Rysk sång av Nina, Underbara Linda, härliga Anna, Pecka, kjell, och Peter på gura, och sen en villig och högljudd kör i alla andra var underbart!
Framåt tio, fick jag en ögonbindel på mig, Jag hörde tonerna av leende guldbruna ögon,,Biindeln togs av och där stod CC and Lee iform utav Ewa Neogard och Gunilla,,hahahah
"Leende gulliga Karlström, har vi förälskat oss i
just denna gulliga Karlström, så go kan nån anna ej bli.
Leende, älskade Åsa, har vi förälskat oss i
just denna älskade Åsa, så härlig är få som kan bli
sån kärlek är få som kan ge, sån kärlek är få som kan ge"
jag fick en chock, dom va sååååå bra!!!

Nu blir det lite fest i Herrljunga på Lördag, då det egentligen är min födelsedag, men det blir nog i ett stillsammare tempo än i Lördags,,ler

Min arbetsplats Torpdalshemmet fyller 40 år imorgon. Vi har en kör där, och
ska framträda i 50 minuter, hm blir minst sagt spännande.
Då jag låg hemma igår, så kollade jag Idol, kul att Chris gick vidare, han har ju figurerat i "min" branch, alltså dansbandsvärlden, sist så spelade han med Wahlströms,,hans röst visa sig vara ypperlig för Country.
På tal om Country så ska jag sätta tänderna i en översättning till Fernandoz,
en Engelsk Countrylåt som ska få en svensk text..

Ikväll väntar lite främmande, kul,
Men hösten är mindre kul,,,
jag längtar redan efter värmen
, jag drömmer mig bort till bad i varma hav,,
Men som sagt ännu är det tidig morgon,
28 September 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Heej

HEJ

KL är nu 04.13 men har varit vaken sedan länge. Vaknade med en hej dundrande migrän 03.15,ja,ja, har haft ont i en arm en tid så kanske är det därifrån huvudvärken kommer??

Roligt inatt var iallafall, att jag på mail hade fått de två låtar som jag medverkar med på Black Jacks nya album som släpps 20 okt. En låt jag och Linda gjort, och en som jag gjort tillsammans med Kurre, Log, då jag lyssnade för det lät verkligen kanooon!!
Linda ringde mig oxå ang Barbados nya album, där jag Pecka och Linda gjort låten "Isabell" läcker låt enligt mig..
Även i Finland händer det saker, dansbandet Thommy´s är på gång att göra ett album, där även en återförening med hans martin kommer att ske, där har vi ochså med låtar, så det e kul.
Ja det rör på sig,,

Ja, i helgen har jag arbetat, och denna vecka består ochså utav mycket jobb, på Fredag kommer Peter, han ska hjälpa mig att göra pajer stackarn,,den 25 på Lördag ska jag ha öppet hus fr 15,,, jag fyller 45, 2 oktober, men den dagen tillbringar jag i Herrljunga, Har sagt till grannarna att det kanske blir lite högljutt. Blir ju lite musikfolk, och jag har sagt att instrument får gärna tas med,,så SO glöm ej munspelet,,hahaha,,
Vi får väl se om det f.ö dyker upp några,, det spörs,Min syster från Danmark kommer iallafall, och lilla Kurre med fru, Linda och Pecka, och sen Peter så ja då har vi redan en orkester hahahahah, så det blir skojsigt!!

Nu har klockan blivit halv 5, hur ska denna dag sluta,,kommer säkerligen bli trött senare idag,,
Skickar massa kramar så länge,,
kram
21 September 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Val

Hej,,,

Nu smattrar höstregnet på fönsterrutan, och det är onekligen höst.
En årstid jag inte riktigt kommer överens med, men men, vi får hoppas på en del sol, så att det inte bara blir, mörkt och blött.

Jag har hunnit till Spanien tur och retur på några dagar, Ja där var det runt 30 grader och solsken, mycket bad i havet, men samtidigt lite stressigt, man vill ju hinna med så mycket som möjligt.

Ja nu är det snart val tider, går det att missa???? NEJ!!!!!!,,
men jag har nu bestämt mig för vart jag lägger min röst, men kommer faktiskt dela på partierna, ett Parti till riksdagen, och ett annat i komun, och landstingsvalet.
Jag har fått en del svar från politiker efter repotaget i karlskoga tidningen, och inget jag blir impad av,,Det är tydligen svårt för ylle politiker att sätta sig in i verkligheten. Ett svar löd:
"Jo vi har vissa låsta avdelningar i komunen, det för att de gamla inte ska virra ut sig, och ramla i trapphuset"!!! Det är ju just det!!!?? Låset ersätter personal!! Hade de äldre personal hos sig, så krävdes inga lås!!!!
Ibland skulle jag önska att dom kunde se sig själva i situationen, att vakna oroliga och vilsna en natt, dom går ut i blöja och nattlinne och försöker att hitta ngn "vägledning" men korridorerna ekar tomma!!!!!! ja ja

Nästa vecka ska jag ha öppet hus, lö den 26, mellan 15:00 och framåt, fyller 45 vecka efter, så det passa bäst denna lördag,,Vi får väl se om det dyker upp ngn, tänkte baka lite pajer, osv,,
45 år!!!!!!!!!!!!!!!! Vart tar tiden vägen.

Nej ska sluta igen,
men ville ge ifrån mig ett litet livsteckan,,
kraaaaaaaaaaaaaam alla

16 September 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Hasta la vista!!!

God Morgon,
vi skriver den 10 sepember. Ja snart är denna månad oxå slut, tiden rinner sannerligen iväg.

Om några timmar bordar jag planet igen!!! Beger mig till Spanien några dagar. Ska bli skönt (nåväl, då vi väl har landat vill säga) Flygrädslan har ännu ett grepp om mig, så när det bara.
Har jobbat väldigt intensivt ett tag, och iom att jag började jobba efter min sommarsemester redan vid midsommar, så känns det skönt att nu fylla på med lite avkoppling!!
Såg ni uppdrag granskning härom dagen??? Om ni inte gjorde det så missade ni ngt, där togs äldrevården upp, helt naket!! Hur man på demens boenden får jobba ensam på källen med sju patienter,,Att man på natte tid, låser avdelningen, och nattflickorna som är få, tittar in då de kan, ensamma andrade de i korridoren utan att någon såg eller hörde dem, Dom kallade det för vårdskandal!!!!! Men ärade bloggläsare detta är inte en vårdskandal, detta är verklighet, överallt i Sverige, Våran yrkesgrupp, blir mindre och mindre, och det blir brukarna som får lida. Idag är jag med i Karlskoga Tidning, så jag antar jag inte blir populär nu, ibland politikerna i staden nu, men nej, jag kan inte vara tyst!!!

Igår kom en ny låt från Martin Klaman,,men den försvann till Thorleifs efter 10 minuter, härligt!! Jag samtalade med Tolle från jobbet. Där bor ochså 90 åriga Hilda, som avgudat Thorleifs hela sitt liv. Thorleif skre en hälsning till henne då vi var i Malung, som hon nu har på en hedersplats, men så igår, fick hon även tala med honom, jag gav henne luren och att sen se det leendet, det var en fröjd, hon var så exalterad att hon knappt kunde äta lunch sedan,,hihi, det var stort tycker jag..
Jahopp nej ska avsluta, skickar med lite kramar i det nu så höstliga september vädret,,
kram

10 September 2010  | Länk | vardag | 1 kommentar
Update from me!!!!

God morgon!!

Ja ni vänner, nu har vi gått in i September månad. Hösten gör sig påmind,mörkret kommer, och man börjar titta efter isskrapan på morgonen. Hujedamig!! me dont like,,

Jag har varit dålig här på bloggen, ja dålig på det mesta egentligen,,eller kanske inte ändå, Jag har nog en tid nu i livet, där jag är mest för mig själv. Förr om åren, så for jag på kvällarna till vänner hit och dit, kanske beroende på att jag inte var nöjd med min livssituation. Vänner älskar jag att umgås med, så det är inte för den skull jag nu för tiden inte "far iväg så mycket" . Jag kanske har blivit mera vän med ensamheten. NEJ jag har inte blivit enstöring!!! Men just det att jag trivs att komma hem, till min lägenhet, är bekväm med tystanden på ett annat vis nu, kanske beror det på att man blir tryggare med sig själv med åldern!!??

Men jag kan förstå vänners reaktion, "du kommer ju aldrig nuförtiden"?? Det kan ge mig samvetskval, men det går ju att besöka mig oxå. Jag har snott och snor mycket i livet, och jag har lärt mig att uppskatta hemmakvällar, ibland ensam och ibland med vänner.

Jag föreläser ibland nu, och det ger mig inspiration och styrka, tänk!! jag som hatade i skolan att stå längst fram och redovisa arbeten. Man rodna och stirrade med skräck ned på orden man skulle säga, man stamma och rodna, men nu ställer jag mig frivilligt framför människor,?? Märkligt!! ja iof, undrar jag varje gång just innan jag ska starta,,: Varför utsätter jag med för sånt här?? Men efteråt, känner jag mig så nöjd,,och tänker,,fan, BRA GJORT!!!! och det är väl så i mitt liv just nu, att jag utmanar sånt jag varit livrädd för..Går det åt fanders har jag iaf gjort ett försök..
Musiken flyter på jättebra,,
många kuliga skivsläpp att vänta på. Black Jack, Barbados, Flamingokvintetten,
Thommys i Finland, Bert Idoffs, Claes Lövgren och sa har oxå nu varit i Tyskland, där våran låt "änglarna minns" ska promotas i Tyskland, och naturligvis sjungas på Tyska oxå. Har oxå varit till Kurre i Västerås, så nu jobbar han klar en Engelsk låt vi gjort,, ja mycket på G, och jag är lika ödmjukt glad varenda gång en låt blir "tagen"

Ang skräck ja, min flygrädsla har utmanas många ggr detta år, Rom okt 2009,
Egypten feb 2010, Sicilien Juni 2010,
och nästa vecka åker jag och Peter och hälsar på Peters dotter i Spanien,,
Nåväl, kan inte påstå jag e kaxig där på planet, men ändock sätter jag mig där iallafall..
nåväl, i November börjar serien Dansbandsbrudar, i Melissas program kommer jag och Linda att medverka, vi hade en Pool fest hos melissa i sommar, där tv teamet följde oss hela kvällen,,hmm,,jag hoppas att dom varit nådiga då de klippt,,haha, jag hade även teamet med mig en stund innan guldklavengalan, så vi får se vad dom har med.
Och nästa vecka,,tror jag har tidningen Allers ett repotage med om mig, linda och Monica Forsberg, ett repotage vi oxå gjorde i somras..
Nej ska avrunda, men nu vet ni att jag lever!! hihi
sänder er de goaste höstkramar Åsa
3 September 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
fy mig

Hej

Fy vad jag varit usel på bloggen,,
imorgon kommer en ny uppdatering,,kraaaam
1 September 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Jag bor i en koffert, och tiden går!!

GOD SÖNDAG MORGON,,

Oj vad tiden rusar på, idag är det redan den 15 Augusti.
Semestrarna börjar att ta slut för denna gång, och som alltid tycker man
att sommaren gick alldeles för fort!!!

Kan undra om skolbarnen tycker detsamma?? Jag minns iallafall då jag var liten, då tyckte man sommarlovet var en evighet.

Vad har jag då gjort??
Tja lite av varje, bla varit på Kurre i Västerås, och lagt upp grunderna på en ny ballad. Jag har hunnit att vara tioll Uppsala, Herrljunga, m.m
Kan nog känna att jag haft en minst sagt flackande period. Tycker att jag ständigt är på resande fot, bla för att Peter bor där han bor, mycket bil blir det.
Det jag dock inte hunnit med är att ¨ka till Elisabeth Lord, men men det kommer en höst ochså.
Jag bor i en koffert så kan jag känna ibland. Nu ska jag iallafall vara hemma en tid,
har låtar att jobba med, och har föreläsningar att förbereda.
Hösten blir iallafall kul med en del albumsläpp, bla Black Jack och Flamingokvintetten extra kul, då jag inte förut jobbat med dessa band.
Skickade även en ny låt till Arne Bakken Hedins härom dagen, han blev såld hihi
så till 99,9 % kommer den att bli bandets nya singel i höst,,

Melodifestivalen då?? Nej Svenska skiter jag rent ut sagt i,,även om du har förlag bakom så känns det faktiskt som spilld tid,,Vi satsar på andra länder istället.

Vi har bla genom Sony skickat en låt över Atlanten,,ah man måste chansa,,
Vi väntar även lite svar ifrån ja hör och häpna JAPAN nu,,vi jobbar tillsammans med
ett danskt skivbolag, som tyckte att låten de fick höra på ett möte i Köpenhamn absolut skulle skickas till Japan, så varför inte,,,Friskt vågat hälften vunnet!!

Nu ska jag avsluta min jobb på "hemmet" har nämligen jobbarhelg, och sen är jag ledig imorgon,,
Hur veckan sedan artar sig får vi se,,

All kärlek från mig
15 Augusti 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Lite av varje.

Hallo vänner

ÅÅ solen tittar fram, det var sannerligen inte igår. Dessa sista dagar har jag nästan känt en aning av hösten.
Nåväl, är till trots en sommar månad kvar, och vi kan ju hoppas på en vändning.

Förra veckan blev en lugn vecka, lite magstrul satte stopp på alla aktiviteter, men nu så börjar det att rätta till sig.
Här i staden har nu Putte i Parken P.I.P avslutats. Tyvärr regna det nästan alla dagar, och jag led med alla tältande ungdomar.
Jag, Peter Susanne och Micke begav oss till Putte på torget på Torsdagen. Black Jack spela, men tyvärr svek publiken pgr utav regn. en vi träffa iallafall Timo
Räikkinen på rest Jack. Mickes döttrar avgudar honom, så vi fick honom att ringa upp en av döttrarna haha, snacka om att hon blev snopen!!!!!
Är snart dags att sätta igång med låtskrivandet efter lite sommar uppehåll, ibland måste an även vila ifrån det.

Har en resa inbokat i September till tooremolinos, ska bli skönt att flyga iväg ngr dagar.
Häromdagen var jag ute i Knutsbol, Året runt har gjort ett repotage om ig, Linda och Monica Forsberg. Vi hade en mysig stund.
I höst kommer ni även att kunna få se mig i den nya serien "dansbandsbrudar"
vi var bla hos Melissa i början på sommaren, och på Guldklavengalan följde tv teamet mig..

Nej nu ska jag åka till arbetet,
har jobbat extra lö och sön, och nu så startar min egna arbetsvecka,

kram alla fr mig


2 Augusti 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Jag och regnet är vakna

Hej

Natten går så sakteliga emot dag.
Regnet slår mot rutan, och det känns lite höstlikt denna morgon.,,
Ja, snart går vi in i Augusti, tiden går, och det med en hiskeli fart..

Min vecka blev inte riktigt vad jag tänkt mig, hamnade på sjukhus i Torsdags,,
ja, man vet sannerligen inte något om hur dagar slutar...

I helgen har jag bara tagit det lugnt, pratat med Conny, nya sångaren i Mats Bladhs orkester, och vi har lite på G. Jag tycker han var som handsken för det jobbet.
så kul att det blev så.
Dansbandsveckan i Malung är slut för detta år, och åter igen slås publikrekord, det är ju fantastiskt för Branchen. Då alla "Hippa" festivaler går i konkurs en efter en, så växer "våran" branch.
Dansbandskampen har börjat att släppa, vilka band som tagit sig dit. Bla Divine, med Lotten. Kul tycker jag, men ska bli spännande att se, om ngt etablerat band är med denna gång.

Denna natt har jag suttit med ett frågeformulär, Året runt ska göra ett samrepotage om mig, Linda och Monica Forsberg, fotografering sker i veckan,, Kul med tre låtskrivare inom 1 mils avstånd.
Har även fått ett föreläsarjobb om 2 veckor, Rotary..
Just nu utmanar Zekes på www. dansradion.se med vår låt Hiho rock´n roll, har ni lust så kan ni gå in och lyssna och ev rösta på den nu.
Till veckan startar festivalen "Putte i parken" här i Karlskoga, kul, staden invaderas utav människor. Under dessa dagar anordnas ochså "Putte på torget" med bla, carola, Arvingarna,Torgny Melins och Black Jack..så hoppas vädret blir bra.
Och ang Black Jack så släpps deras nya skiva i slutet på Aug, Linda och ja har med en låt, "ÄNGEL" plus att jag har med en ytterligare med Kurre Westling..

Nåväl, nu börjar det att ljusna,blir galen då jag inte kan få sova.

Innerlig värme fr mig
Kram

25 Juli 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Jag och regnet är vakna

Hej

Natten går så sakteliga emot dag.
Regnet slår mot rutan, och det känns lite höstlikt denna morgon.,,
Ja, snart går vi in i Augusti, tiden går, och det med en hiskeli fart..

Min vecka blev inte riktigt vad jag tänkt mig, hamnade på sjukhus i Torsdags,,
ja, man vet sannerligen inte något om hur dagar slutar...

I helgen har jag bara tagit det lugnt, pratat med Conny, nya sångaren i Mats Bladhs orkester, och vi har lite på G. Jag tycker han var som handsken för det jobbet.
så kul att det blev så.
Dansbandsveckan i Malung är slut för detta år, och åter igen slås publikrekord, det är ju fantastiskt för Branchen. Då alla "Hippa" festivaler går i konkurs en efter en, så växer "våran" branch.
Dansbandskampen har börjat att släppa, vilka band som tagit sig dit. Bla Divine, med Lotten. Kul tycker jag, men ska bli spännande att se, om ngt etablerat band är med denna gång.

Denna natt har jag suttit med ett frågeformulär, Året runt ska göra ett samrepotage om mig, Linda och Monica Forsberg, fotografering sker i veckan,, Kul med tre låtskrivare inom 1 mils avstånd.
Har även fått ett föreläsarjobb om 2 veckor, Rotary..
Just nu utmanar Zekes på www. dansradion.se med vår låt Hiho rock´n roll, har ni lust så kan ni gå in och lyssna och ev rösta på den nu.
Till veckan startar festivalen "Putte i parken" här i Karlskoga, kul, staden invaderas utav människor. Under dessa dagar anordnas ochså "Putte på torget" med bla, carola, Arvingarna,Torgny Melins och Black Jack..så hoppas vädret blir bra.
Och ang Black Jack så släpps deras nya skiva i slutet på Aug, Linda och ja har med en låt, "ÄNGEL" plus att jag har med en ytterligare med Kurre Westling..

Nåväl, nu börjar det att ljusna,blir galen då jag inte kan få sova.

Innerlig värme fr mig
Kram

25 Juli 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Hemma igen

Hej vänner!!

Now Im back,,Har varit innehållsrika dagar. Guldklavengalan som höldpunkt. Tyvätt gick det inte hela vägen, men så är det, finns bara en vinnare, och vi gratulerar the playtones.

Det som kanske gjorde mig mest besvíken var att inte projektet fick ngn eloge, och då tänker jag i första hand på Arne, och alla dansband som ställde upp för en god sak, så ja, där är besvikelsen störst tror jag.
Men Fredagen innan hade vi en kanonkväll tillsammans med Hedins. Mats hade med dragspelet till en uteservering, och som vi sjöng oss genom den natten!!! GREAT minne att bevara..

Samma dag som guldklaven var så filmade ett team mig och Melissa, då när vi bla gjorde oss iordning, Dom intervjua oss om det mesta. Detta kommer att sändas i höst i tv4 plus.
Ja nu är Juli månad snart ett minne blott. Min semester är ju slut för länge sedan, då jag tog tidig och då menar jag verkligen TIDIG semester.
Men jag ska ta lite mera sen då sem perioderna är över.

Till veckan startar "Putte i parken" här i Karlskoga. En stor festival som besöks utav tusentals besökare, Man börjar redan märka av stadens förberedelser. På onsdag vimlar det av människor, tält osv mysigt.. Kommer även dessa dagar att ordnas "Putte på torget" där både Torgny Melins Arvingarna, Black Jack och carola kommer rumstera, så ja, det blir nog dit jag beger mig.

I morgon blir det borggården för mig
Linda och ABBA Tribute uppträder. Ni som kan: GE ER DIT, DET ÄR SÅÅÅÅ KANON!!!! Har beställt bord så det blir mat före,,MYYYYYS!!

Anja hörde av sig igår. Ett repotage ska göras till veckan, för Allers räkning.Repotaget ska handla om Linda, Monica Forsberg och mig,,kul kul..

Låtar är på G för fullt, just nu är jag så glad över en Rocka Billy låt som blev gjord i Nyttorp,, Pecka och Linda hade med den klara demon till Malung, och jag säger som Baloo, DET SVÄNGER JU,,,,,MASSOR!!!!!

Nej ska snart till Arbetet, Igår gjorde jag "min" lilla Hilda 92 salig,,Hennes stora idol är Thorleifs, honom stötte jag naturligtvis på i Malung, och han skrev en personlig hälsning till henne,,den hänger nu på hedersplats,,Ja små ting, kan göra så mycket.

Vi höres snart
1000 kramar fr mig

22 Juli 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
NU ÄR DET DAGS!!!!!!!!!!!!

>God Morgon..

Fredag idag, OJ!! veckan har gått ganska fort.
Det har varit ovanligt sena kvällar för mig denna vecka, Philip skadade ögat på sitt sommarjobb på sågverket. Han fick ngt i ögat, som värkte och vi fick bege oss till akuten, doktorn trodde det var en svetsskada, att han varit för nära en svets, då hornhinnan var trasig på många ställen, nåväl, då han inte bor hos mig nu, så har jag åkt flera ggr om dagen för att hjälpa honom droppa i div i ögat.

Idag gott folk, jobbar jag, sen sätter jag mig i bilen mot Malung!!
Det är dags,,,det är dags och jag har ett pirr i magen.
Ikväll ska jag träffa härliga Mats som kommer från Skåne, längtar.
Vi ska träffa ngr dansband som ochså är där redan,och bara ha en härlig lugn jamkväll.
På Söndag kan ni följa galan i radions p4, alltså 102,8 kan tro sändningen startar runt 19.00. Lindas och min kategori avslöjas runt 21.30.

Redan klockan 18:00 startar kvällen med mingel, och årets meny ser ut som följer:

•Förrätt - Lax- och melonsallad på wasabipannacotta
•Varmrätt - Hjortfilé med masalasås och potatisbakelse med baconlindad haricots verts
•Dessert - Frusen blåbärsmeze med daimkrokant
man kan ju alltid hoppas på att man har matlust!!!

Nej jag ska väl ta och packa det sista, bla alla tummar jag/vi fått med oss..
Vill ni rösta så går det att göra så fram tills 21:00 på Söndag då sen slussarna stängs.
099-321 06

Vi höres då allt är "över"
och hur det går, är bara nu att invänta och se..

Innerlig värme, om ni nu vill ha ngn sån, haha solen är ju ganska generös dessa dagar..

stor KRAM IALLAFALL16 Juli 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Snart guldklaven,,,,fjärilar i magen!!!,,och tropisk värme får mig att bada,,i SVERIGE

Hej i värmen,,

Ja nu har det åter gått några dagar sedan jag skrev.
Jag började arbeta förra veckan efter semestern, och det blev en rivstart med helgjobb. I fredags var jag nere på starnd dagarna här i Karlskoga. Vi var ett gäng som åkte ned och käka, och sjöng ooo vad vi sjöng. Dublin fair spelade irländsk
musik, och vi digga. Mycket skratt blev det,,

Men annars har jag som sagt tillbringat helgen i VARMA, KVALMIGA KORRIDORER..
Vid 10 igår rymde jag med en av "mina" gamlingar till coop, vi handlade jordgubbar och glass, så på eftermiddagen åt hela avdelningen med god aptit och vi hade en trevlig stund.
Igår efter jobbet, for jag direkt till stranden, och kastade mig i, det var såååå skönt,

Skulle se fotbollsfinalen, men ja jag skäms att säga det, jag somnade,
jag var helt slut!! Men vaknade inatt och såg att Spanien vann, HURRA!!!!!

Nåväl, ny vecka,

Ikväll ska jag åka till Linda och Pecka. Vi ska planera lite inför helgen som ska tillbringas i Malung. KÄRA VÄNNER!!! Det börjar dra ihop sig till guldklaven galan.
Alla andra kategorier är det slutröstat på, utom då årets dansband, och
ÅRETS LÅT!! Som man kan rösta på ända in under direktsändningen i radion, nu på Söndag i p4. 099 321 06 är Linda och mitt röstnings nummer,,håll nu tummarna vänner!!!
Galaklänningen hämtade jag på atelje Zari i veckan, så den hänger här i hallen.
Jag åker upp redan på Fredagen för att hinna umgås med min Mats, längtar..

Nej nu ska jag ta och städa av lite här, innan det blir olidligt i lägenheten.

Skickar massor med kramar, och glöm inte att dricka mycket vatten nu,
kramiz fr mig
12 Juli 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
MARSSTRAND VAR UNDERBART

God Morgon

Verkligheten är här. Semestern är över för denna gång, och igår började jag att jobba igen.
Lite vemodigt känns det, men sån tur är så har jag semdagar kvar att utnyttja i höst.

I helgen var jag i Marsstrand. Vilket underbart ställe, Carlstens fästing var så urhäftigt att se.
Visserligen fick vissa berättelser från den tiden mig att må illa, bla hur fångar behandlades.
Lasse-Maja satt ju där bla. Ja, dit vill jag igen, och stanna några dagar.

Annars så har jag spelat golf, hm min frustration tar över ibland,,hm hm jag vill ju alltis så mycket, men måste samtidigt inse att jag inte kan vara en Sörenstam, iallafall på en gång, hahaha

I Lördags jobbade jag lite på parken i Herrljunga, Blender och Wahlströms spelade.

Jaha Malung börjar att närma sig med stormsteg. Min sedvanliga nervositet börjar att infinna sig, ja jag vet att det är dumt, men jag kan inte rå för att fjärilarna i min mage är många.
Nästa vecka på Fredagen åker jag upp, för att då träffa och umgås med Mats några dagar.
Idag väntar jobb, sen ikväll ska jag och min son David spela golf.

Skickar er många kramar, så höres vi snart
KRAM6 Juli 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Det börjar att dra ihop sig

God Morgon..

Nu jädrar kommer ett högtryck som heter duga. Såg just på nyheterna att det blir uppåt 30g varmt i helgen..Tur att man har lite sem kvar,,iallafall några dagar till..

Har mått illa i flera dagar, och har inte riktigt varit på humör,,feber, och jag har känt mig allmänt "off road"
nåja det blir väl bättre.

Midsommar blev en härlig lugn helg. Jag och Philip var i Herrljunga. På midsommaraftons morgon,cyklade jag Susanne, peter och micke till "Stenstures sten" Ett minnesmärke från lång tid tillbaka, där det sägs att sten sture åt en segermiddag efter ett slag. Där åt vi champagnefrukost, med jordgubbar, och snittar, mysigt. Sen blev det sill middag med 5 kamp, som hahaha,,f.ö jag vann.
Och på kvällen blev det grillning, och självklart lekar..Lyckad midsommar!!!

I Måndags gjorde jag mina prov för grönt kort,,Teoriprovet gick bra, likaså de slag, man skulle visa att man kunde,,Nåväl,,så pass okey att jag blev godkänd, nu har jag lite fadder rundor kvar att gå,
ja tänk,,Åsa grönt kort??!!!

Igår kväll var Lotta hos mig, hon är alltid ett glädjepiller, vi satt och prata om ditt och datt. Mycket res prat blev det, hon åker till Kreta på fredag, och själv kan jag tänka mig iväg i vinter igen.

Nåväl, idag ska man till frissan en sväng, och sedan ska jag åka och prova guldklaven klänningen,
Gittan på Zari skulle fixa lite med den så att den passar perfekt.
Ja nu är det inte så länge kvar till jag åker till Malung. Jag åker redan på Fredagen, då Mats och jag ska snickra lite låtar. Mysigt..

Jaha ska väl sätta fart här,,
jag fortsätter att skriva...hihi
rösta gärna på Linda och mig, och låten "Vi kan alla göra nåt"
röstningen pågår ända fram till direktsändningen i p4 den 18/7
099321 06...

Kram fr mig


1 Juli 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Tjefest hos Melissa

Hello everyone.

God fortsättning på midsommarhelgen.
Själv är jag efter en kortvisit hemma, i Herrljunga igen, där vi firade midsommar igår.
Dagen startade med en champagnefrukost tillsammans med Micke och Sussane,
Här i Herrljunga har de en minnes sten efter Sten Sture en gammal kung, som sägs ha ätit en segermiddag just vid den stenen, så ja,,,där fick även vårat midsommarfirande starta. Efter det blev det som sedvanligt sill, nubbe och färskpotatis. Vi hade sedan 5 kamp som host host ,,,,jag vann, haha.

Kvällen avslutades med grill och halv 3 cyklade vi hem inatt.

I onsdags begav sig jag och Linda till Stockholm. Vi hade blivit inbjudna av Melissa på tjejträff, och hua, blev en kväll att minnas. Vi var inte ensamma den kvällen, utan det hände ngt extraordinärt som jag inte ännu kan avslöja,,men ni kommer att få vet, i PROMISE.

Nu har jag en veckas semester kvar, och mina tankar börja snudda vid guldklaven galan. Jag åker upp redan på Fredagen för att träffa Mats,
så ja mina vänner vill ni rösta på min och Lindas låt, "Vi kan alla göra nåt"
så ring gärna och rösta 099321 06,,,,

Nej nu ska jag ta en kopp kaffe, jag e uppe alldeles för tidigt!!!!
Må bäst
Kram Åsa
26 Juni 2010  | Länk | vardag | 1 kommentar
Reseberättelse fr Sicilien

Hej allesamman

En tids tystnad här på bloggen beror på att jag varit på resande fot.

Denna gång styrde jag mot ett efterlängtat resemål, Sicilien.
Vi startade våran resa 13 Juni, flygresan är tyvärr ett måste, jag gillar det inte, men har övervunnit det så pass att jag nu i alla fall,,gör det.

Efter landning blev det lite strul med vår hyrbil som inte var klar vid den tidpunkt vi hade bestämt,,Vi gjorde som Baltazar, vänta vänta och vänta. Uthyrningskillen sa- JUST five minutes, som i slutändan nästan blev en timmas väntan,pust och stön. Men till slut så kom vi iväg. Vi skulle bo en bit utanför Palermo första natten, ett hotell vi hade förbokat, Annars så hade vi inget förbokat utan tog natt för natt, Vi förflytta oss mycket denna vecka, Vi sov ganska utmattade första natten, för att sedan dagen efter åka till Cefalu, en mer känd badort, vi låg där en stund, men det var lite molnigt, så vi bestämde oss för att besöka staden Corleone. Maffiastaden no1, nåväl nu var det mer en småsömnig stad, med kul att ha besökt den. Vägen dit var fantastisk, vilket landskap, och man kom verkligen ifrån storstadslivet här var det landsbygd för hela slanten, kläder hängde charmigt på tork i de små gränderna,,

Nästa sovställe blev Naxos, där vi fick ett fantastiskt hotell, så vi bestämde oss för att stanna där två nätter, balkong med vy över medelhavet, och på berget ovanför låg staden Taormina, ett riktigt jetset ställe. Dit kunde man bege sig med linbana. Vi nöjde oss med att se den staden nerifrån Naxos. För på kvällen lyste staden som tusentals juveler högt upp på berget.

Tidigt Torsdagmorgon lämnade vi Naxos, för att bege oss till Syracusa. 33 gradig värme mötte oss. Den gamla delen av staden var helt fantastisk. Så pittoreskt, som att resa tillbaka flera hundra år. Vi besökte även domkyrkan där kvarlevor av St lucia fanns, tyvärr renoverades kyrkan så vi fick inte komma in. Men en god middag avnjöts i denna underbara miljö.

Dagen efter in i bilen tidigt igen. Vi begav oss till Messina. En storstad där vi ett tag misströsta att hitta en badstrand, men till slut lyckades vi. Jag bara längtade efter ett dopp i det blå havet. Vi fick våra solstolar och jag kastade mig i böljan den blå.
Jag tog dopp efter dopp, och jag kunde inte fatta varför folk nöjde sig med att blaska av sig vid vattenbrynet,, Peter skulle nu ta sig ett dopp, efter en stund hör jag honom ropa AJ!!!!!!!!!!!!!!!!! Då nickar en Italienska förstående, hon fattade vad det var vi missat. Hela jädra badstället var fyllt av brännmaneter, jag hade bara haft tur som inte bränt mig,,Suck, så det blev att i forts stå som de andra och blaska av sig. Och nu då man visste om dem, så såg man maneterna överallt.

Efter några timmars bad begav vi oss till Cefalu igen, och hittade det finaste hotellet hittills, 32 mil från Syracusa,,Men då hör jag PETER SÄGA,,,NEJ!!! DET ÄR INTE SANT!!! Han hade glömt passen, på hotellet 32 mil bort,,Luften gick ur oss,,men det kunde inte hjälpas, passen var vi tvungna att ha. Så tidigt nästa morgon åkte Peter hela vägen tillbaka,,suck, Samma kväll då vi gick ut och käka fortsatte det att knasas,, jag hade beställt pasta,och i en skål bredvid fanns parmensan ost, med en liten snipa att hälla med, jag vänder på den, och hela skålen lossnar så ja, all parmensan hamnade på min tallrik,,det blev parmensan med pasta, och inte tvärs om..

Nästa morgon åkte Peter, och återkom på f.m. Vi avslutade med en underbar solig dag 24 gr i vattnet, och jag lekte i vågorna som ett litet barn.

Nu är jag i alla fall hemma igen efter en oförglömlig resa!!
Kram alla
20 Juni 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Linda och jag är nominerade till en guldklav för årets bästa dansbandslåt,,!

Herregud gott folk!!!!!!!!!!!!!!!

Igår morse gick jag av mitt nattskift, åkte sedan och simmade 2000 meter, och käörde styrjeträning, efter det till pappa och städa, sedan försökte jag att sova någon timme...

På kvällskvisten åkte jag till Monica, Annie, och Magnus och fick hembaks pizza, men sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi kom på att guldklaven nomineringarna var, så vi satte på radion medans vi satt och jammade på nya dansbandslåtar. Jag var ganska övertygad om att inte vara nominerad iår, kanske ev att vi skulle få nån utmärkelse för Haiti, men inget annat,,Men så kom kategorin årets låt: Och ut i etern hörs då "Vi kan alla göra nåt" Min och Lindas låt,,med alla de 40 dansband som var med.

Jag hoppde som en duracellkanin och sa hela tiden det är inte SAAAAANT!!!!!
Så ja för tredje gången får jag nu med gott ällskap av Linda bita på naglarna galakvällen, Men nomineringen berör ochså Arne och hela dansbands sverige, det känns som en låt där nomineringen gick till oss alla deltagande..
Band, Kurre och Thörnholm ovärderliga, Cattis på tonart, Ingela på Biwa,
så nu hoppas vi att rösterna väller in,,som sagt samma sak gäller än, allt går oavkortat till Läkare utan gränser,,

Så om du vill hjälp oss att ev kunna få den guldiga klaven vår hand ring gärna och rösta
099-321 06
du behöver inte säga något utan telesamtalet reg din röst..

Håll nu tummarna
kramiz Åsa

7 Juni 2010  | Länk | vardag | 2 kommentarer
HURRY HURRY IT´S A HOLI HOLI-DAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God Morgon

kl är 07:32 och jag är hemma efter mitt andra nattvak för helgen, men nu är det
SEMESTER
en välbehövlig sådan.

Skulle egentligen rest bort på Tis men en Dr tid, gjorde att jag inte kunde, men sedan är jag fri att göra VAD JAG VILL!!!!!

Ska snart iväg och simma med Monica, jag kan ändå inte somna just nu, så det är lika bra att få träningen gjord, sen ska jag åka och städa hos pappsen.
Har varit trädgårdsmästare där några dagar, så det börjar att arta sig.

I em spelar ju även Robin tennisfinal,,är ju attans att det är så fint väder,
för jag tror inte att jag stannar inne och kollar på det.
Igår var jag på golfbanan med mina söner, hm kanske var jag trött efter 16 timmars arbetspass dagen innan, för det gick inget vidare..

Jaha idag har sverige nationaldag!! Det går ganska lugnt tillväga, och man märker inte mycket av det i en sömnig småstad, det är inge 17 Maj direkt,hahaha

Nej måste iväg till badhuset, egentligen ingen lust att hoppa i en kall bassäng nu, men men efteråt känns det skönt..

Kramiz alla så länge
6 Juni 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
SEMESTER NEDRÄKNING!!!!

Tidigt God Morgon,

Idag vaknade jag klockan 04.00,,ja,ja, det får gå. Det är Onsdag redan, och jag är ledig imorgon för att sedan göra helgen, den sista innan semestern.
Jag har svårt att förstå att det redan är semestertider, men så har jag ochså ovanligt tidig sem iår.
igår vid 2 tiden ringde Tony i Black Jack, han var på väg till studion i Stockholm, men han hade upptäckt att en textrad inte passade en man,,haha, att ingen av oss tänkt på det då de valde låten,, det blev till att blixt tänka, men det kom en ny bra mening puh!!! Ja deras Album är under inspelning Har inte medverkat förut på deras album, så det känns jättekul..

På söndag i P4 dans kommer nomineringarna till Guldklaven 2010.
låt mig gissa att i kategorin årets dansband, så är vinnarna klara Playtones,
övriga nominerade kan bli, tja, Titanix, och tja varför inte Torgny Melins,,el Zekes, eller,,ja nej jag vet inte..

I huvudsak så styrs nomineringarna av dansbandskampen, tycker jag, så vi får väl se,,Årets sångerska,,låt mig gissa, blir, Maria Titanix, Kristina i shake, och
Lillan i Martinez..
Årets Manliga då,,tja??? Nej, faktiskt ingen aning!!!

Nej det är svårt i vissa kategorier, tycker många har en jämnsidig kompetens, och jag är glad att jag inte är jurymedlem, och ska plocka ut, Årets trummis, Årets keybordist osv,,,Vi får se på Söndag!!

På Måndag far jag ned till Elisabeth Lord med man, vi ska bla diskutera en sak,
som stim bla tagit upp, Stim har reagerat på att spellistor inte lämnas in ordentligt av banden, Vad dom ska göra åt det vet jag inte, men något är på G, och visst utan att verka snål, så är det faktiskt vi låtskrivares lön i mångt och mycket, då inte längre skivor säljs i lika stor omfattning, så för våran del är det BRA att stim reagerat..

F.Ö är det ju tänkt att Ewa och jag ska cykla tjejvättern!
Linda och jag talades vid igår, en tjejfest planeras,,vi var många tjejer som kom varann nära i Haiti projektet,,så en liten fest planeras så vi kan ses allihopa igen..KUL..

Sicilien väntar på Söndag den 13,,Jag fattar det inte, Tänk jag, som hela livet varit dödsskraj för flygning, och är väl det ännu iof, men jag övervinner det, jag vill se lite av världen innan jag lägger näsan mot kistlocket..
Sommarlovet stundar, säkert efterlängtat av många.David kommer hem till Karlskoga och ska jobba, mysigt att få se mera av ena sonen.

Dom ringde även häromdagen och ville jag skulle vara jurymedlem i Talang 2010. Var lätt att först säga ja, men kan nog hända att jag ångrar mig, jag vet inte om jag vill vara "fast" en gång i veckan i sommar..

Nej ska avrunda
1000 kramar fr mig


2 Juni 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
ME LIKE THE WINNER!!!!

Hej

Jaha, först och främst Grattis till alla Mammor!!!
Jag hoppas ni har blivit uppvaktade ordentligt. Mammarollen är inte alltid enkel, (Inte papparollen heller för den delen) Att vara föräldrer är ibland svårt, men för det mesta så sjuder det inom mig av en så otrolig lycka över mina två söner..Dom är helt enkelt mitt liv..


Igår gick finalen av stapeln i Eurovision, och jag hade egentligen Cypern som min favorit, men Tysklands bidrag diggar jag. Som vanligt går åsikterna isär, men jag gilla både låten, hennes attityd, jag tror detta blir en sommarplåga!!

Igårkväll var jag på Kindbergs här i Herrljunga parken, det svängde otroligt bra. Tyvärr var uppslutningen på folk inte så bra, men det var kylslaget, 4 gr visa temperaturen då vi kom hem BURR !!!

Jaha nu går vi snart in i sista veckan innan ´jag får min semester. Det börjar med att jag ska till Lord/Gunnarsson, sen ska jag försöka hinna till Kurre, vi håller på med en låt. F.ö fick Mats och jag en ny arrad låt av Peter N häromdagen, blev sååå kanon!!
Jag och Bergman håller på med en 60-talare, så det rör på sig,

Jag lägger in en växel nu...

Nästa vecka står jag på startlinjen till tjejvättern, för att sedan dagen efter åka till Sicilien. Där ska vi bila runt på ön, och ta dagen som den kommer,,alltså SEMESTER!!!

OKEY DET VAR NÅGRA RADER FRÅN MIG,,

KRAMS FRÅN MIG!!!!!
30 Maj 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
RULLGARDINEN NED FÖR SVERIGE

GOOD NIGHT SVERIGE,,
Vad händer??
I och med Annas sorti bryts en lång finalsvit för Sverige. Även om det har gått knackigt för Sverige i de senaste Europa-finalerna, med usla placeringar för The Ark, Charlotte Perrelli och Malena Ernman, så har Sverige aldrig tidigare missat en finalplats..
Det konstiga är ju att
fyra bidrag, förutom Anna Bergendahls, hade svenska upphovsmän: Azerbajdzjan, Irland, Danmark och Georgien.

Och alla svenskbidragen lyckades norpa åt sig varsin finalbiljett. Utom Sverige.

Jag och Mats tävlade i Norska melodi grand prix 2007,,vann en deltävling och slutade delad femma, i finalen i Oslo..
För två år sedan kom vi nästan med i Irland, tillsammans med Melissa Williams, där går endast ett fåtal bidrag vidare till direktfinal, alltså EN final inga deltävlingar, vi föll bort som sista bidrag, till fördel fr en Irländsk låt..Men dom tyckte låten var fantastisk, och pressbilder och allt var redan klart, var ju lite sorligt,,men vad jag vill visa är att inget av dessa två bidrag var med ibland de 100 här i Sverige!!! Är lite konstigt, eller är musiksmaken så olika i Europa??

Ja jag tänker fortsättningsvis skicka ut låtar till Europeiska länder, här i Sverige känns det liksom bara köööööört!!!!!

Okey,,, nu slipper man i allafall offra en lördagskväll framför soffan.
Är ledig i helgen, och ska skriva låtar, och idag kommer en ny demo från Nord, han har tom varnat oss innan,,,"det här svänger som aldrig förr""" åh det blir spännande..

Mats och jag jobbar på, och Thomas skulle skicka en låt i em, Kurre, Caroline Jönsson och jag jobbar på, och om en vecka ska jag till Gunnarsson/Lord..
Det rör på sig, och jag känner mig taggad till tusen.

Ha nu en ljuvlig helg,och sörj inte våran missade finalplats vi kommer igen,,,
Anna var toppen,,och fanns inget hon kunde gjort bättre..kram


.

28 Maj 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
VILL HA MERA TID!!!!

HEJ
och god morgon..

Idag skriver vi den 26/5, utanför fönstret är det grått, grått och åter grått.
Snart har hela Maj gått, förr om åren brukade Maj vara en underbar månad, vi brukade skoja på jobbet och säga att rent vädermässigt skulle man ha semester då,men iår har inte Maj bjudut på någon vidare värme.,,

Nu börjar snart min sommar semester, jag har ovanligt tidigt iår, så efter nästa veckas helg, så är jag ledig i fyra veckor.
Ska starta semestern med att åka till Lord/Gunnarsson, paret som skrivit otals med hits. Elisabeth ringde mig härom veckan och ville jag skulle komma och hälsa på,kul!! Jag har träffat dem som hastigast bara vid olika tillfället bla i Malung.

Vättern rundan närmar sig ochså, jag pratade med Eva igår, och vi bestämnde oss för att åka!! Puh, varför gör jag detta??? hahaha,, nåväl,,Likt Tjejwasan så kanske jag känner mig oerhört nöjd efteråt.

Musiken lummar på, Linda jag och Pecka grejar med en rocka billy låt, Mats och jag har en demo hos dem ochså, Plus att Mats skicka mig en ny låt igår, för textskrivning. Så ja, det lummar som sagt på,, Linda och jag väntar ochså med spänning på ett besked från Bert.

Vad vänat mera, jo Sicilien resa den 13 juni, och sen dansbandsveckan i Malung..
Just nu grejas det med singlen "Vi kan alla göra nåt" och jag hoppas att checken vi ska övberlämna i Malung till läkare utan gränser, blir en skaplig summa.
Ja vi har iallafall gjort så gott vi kan,,,,

Nehe, är väl dags att göra sig redo för arbetet,,har jobbat mycket ett tag,
kan känna att jag inte hinner allt jag vill,,men men,,tack och lov har jag sem snart..

Kramiz till er alla
ÅSA

26 Maj 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Galenskaparna

God Lördag..

Oj vilket åskväder det blev igår. Jag och Philip begav oss nedåt landet, något stressade, då jag skulle iväg på show igår kväll. Naturligtvis var det mycket trafik,, och jag satt tyvärr och retade upp mig, på stackars långtradare som jag tyckte "var i vägen" Suck dom är ju egentligen vägens hjältar, och felet är bara att jag är lite feg att köra om. Nåväl då vi nästan var framme, hamnade vi vid en blinkande
tågövergång och blev ståendes, orsak: Blixten hade slagit ned, så tågen stod stilla..Jag vände iallafall med stor möda, och tog en annan väg, men som sagt så stressad.försenad.

Men showen var trevlig.

Härom dagen ringde Elisabeth lord, Hon ville att vi ska träffas, Lord/Gunnarson
har ni säkert hört om många gånger i låtskrivarsammanhang, Dom har gjort så många och fantastiska låtar, Nu har jag blivit nedbjuden till dem ibörjan på Juni, ska bli riktigt trevligt, och en och annan låt kommer nog ochså att snickras ihop.
Men jag känner mig Ärad.
Igår spelade förresten Callisto, efter showwn, så bra sjunger Annelie, ja överhuvudtaget lät det kanon!!
Och några danser blev det.
Nej nu hägrar Liseberg, vi höres vidare
kram22 Maj 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Livet är här och nu

Hej friends,,

Tisdag idag, och veckan tuffar på. Är inne i en riktigt arbetsperiod nu.
Oftast sker allting på samma gång, både i arbetsliv, låtskrivande och privat, medan det ibland är ganske stilltje.
Mycket låtskrivande har det varit, som jag skrev förut. Det är en gynnsam tid för texter, jag är inne i min tänkarbubbla,jag fundelurar mycket just nu, på både det ena och det andra, och det skapar kreativitet för mig.

Ibland funderar jag på "tänk hur allting blev", tänk vilken tur att jag hade modet att följa, en egentlig omöjlig dröm att bli Låtskrivare, det kan vem som helst bli iof, men kunde aldrig i min vildaste fantasi tro, att det skulle bli så lyckosamt.
Jag tittar ibland på mina guldskivor på väggen, mina guldklavar på hyllan, och tänker, hoppas att aldrig någon nånsin ger upp en dröm, för det mest omöjliga kan bli möjligt, jag är ett levande bevis.

Nu i medelåldern, som jag antar att jag är i nu, 44 år gammal, ser jag mot horisonten, och jag undra vad finns där, vad väntar mig nu. Kärleken är så viktig för mig, att vara nära dem man älskar,men det är inte alltid så lätt, men fick berättas för mig idag, att igår dog en 44 årig kvinna helt oväntat i sängen, och då kommer en skrämmande ilning över mig... man ska njuta av allt vackert, man får inte ödsla bort stunder av det som betyder mest livet kan ju ta slut så plötsligt, Ibland kan jag känna
det är så mycket jag vill, har så mycket kärlek inom mig som jag vill ge och dela, jag vill inte höra denna flåsande tanke, och att skjuta upp saker till ålderdomen nja,,vi kan inte ens vara säkra på att komma dit..

ja,,som ni hör funderarbubblan har mig i sitt grepp..
kram på er


18 Maj 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
DET SÄGS ATT OVAN MOLNEN,,,,

Hej gott folk,,

Idag är det Lördag, och ganska så precis i mitten på Maj. Veckan har allt varit tung, vädermässigt, men jag antar att jag inte är den enda som längtar
efter solen nu.

Förövrigt är jag inne i en tung arbetsperiod nu, jobb nästan varje dag, plus helgen, just nu är jag bara hemma på timmar, och startar igen 15.30...

Rent kreativt så har veckan varit gynnsam,, orden har varit mig nådiga. Jag har gjort texter till Kurre och Caroline Jönsson, jag och Mulle har gjort en låt en tidig morgon genom telefonen, och Mats och jag såklart jobbar vidare, min parhäst nr 1
Linda jag och Pecka, ska väl slutföra en rockabillylåt, den ser jag fram emot, men just nu har dom fullt upp med sin Abba show, så himla kul tycker jag,,all luck till dom.

Linda och jag f.ö har fått ett gott omen av Bert,,.när han säger "skitbra"!!!! så törs man nog tro på att han gilla det, han är ju inte den som ger beröm i första taget,,nu väntar vi ivrigt, för går detta i lås, ja då ska det firas.


På www.dansradion.se Sverigetoppen ligger just nu Jenny sahlens tvåa, så kul,,
ler, det går att rösta där, hahaha,,,hmmmm

Haitilåten ligger på Kjelles dansotek, fyra tror jag nu.
På Haningetoppen finns Claes Lövgrens plus våran låt med Zekes,,kul, kul,

Nåväl, för min mages skull försöker jag undvika pasta, och har gjort så hela veckan,,så lite sorgeband har jag på armen, Min PASSION är Italiensk mat,,men ska fortsätta så en vecka till. Jag har ju blivit undersökt och vad dom hitta, kanske är av mera personliga ting,, men ja, jag får göra det jag tror och kan, för att man ska må lite bättre.

Nu har jag snart blekt klart tänderna på ovansidan, och det är dags att "flytta" ned, har börjat vänja mig vid att sova med skenor, men det tog sin tid, Låg typ som en fisk krake på land som yppade efter luft första tiden,,hahaha..

Nej som sagt, dags för nästa skift, och vet ni vad gott folk????
NU SKINER SOLEN!!!!!
KRAM


15 Maj 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Tandblekning, och nya låtar

Hej och God morgon.

Kalla vindar,,,vart är värmen?? det är till trots snart mitten utav maj??
Nåväl, varför gnälla över sånt man inte kan råda över.

Sitter just nu och lyssnar på nya demon, som Linda o Pecka gjort åt mig och Mats. "Regn över mig" Den är verkligen kanon!!!! Vi skickdea den till Fröjdis i Norge, en populär dame , som gärna vill ha låtar med country toch, sist sålde hon f.ö gull, hon mailade iallafall och tog den direkt,,,Så Great.

Ska bli kul att jobba vidare på Rocka Billy låten,,den lixom mal där inne i hjärnbalken, så ja,,den har nog något,,,,
Jag pratade med Mats igår, jag ska åka ner"Regn över mig" till honom i början på Juni och göra lite låtar, sen åker han och jag upp till Malung redan på Fredagen iår, för att smida planer inför framtiden, men annars kommer jag inte att vara i Malung så värst länge, jag har inte sem då, så man måste hem och sköta arbetet.

Idag är det marknad i stan, sk nog ned och strosa en stund, Peter är här med hans son, så jag Philip, och dom var på Boda Borg igår, Ikväll ska jag och Peter till Lotta och Pelle. Mys

Jag håller f.ö på arr bleka mina tänder, därav lite dålig nattsömn. Jag var till tandläkar Janne, och gjorde avtryck, sen hämtade jag mina skenor i Onsdags, kuren startar med 8 nätter med skena i överkäken, lite ovanligt att somna med,,,nja nja, vill man vara fin, ska man ju lida pin, som det så vackert heter.

Ja tandblekning har jag tänkt på i många år, så ja nu fick det bli dags, hoppas nu ochså att det blir bra.

Den 13 Juni lyfter jag till Cicilien, nu hoppas jag att inga askmoln sätter käppar i hjulet,,hih

Ha nu en strålande helg,
kram Åsa
8 Maj 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Rocka billylåt född

God Morgon,

Puh arbetshelgen slutade trevligt, då Peter kom helt oväntat på besök. Vi fick några timmar tillsammans innan det var dags för honom att åka hem på mån förmiddag igen.Men nu ses vi på to igen så det känns okey.

Annars var jag nog eftertrött denna dag, efter jag kört Peter till tåget så unna jag mig mat ute på stan, sen tänkte jag vila någon timma, ÖHM,,NÅGON TIMMA VAR DET JA, MEN VAKNADE EFTER 3 1/2 TIMMA!!!!!!!!!!!!!!! jag som skulle ha tränat och allt, men ja, jag kanske behövde det??

Pigg och alert åkte jag sen till Linda och Pecka, de höll på att lägga sång på en låt Mats och jag har gjort, blev så himla bra, fast vi gjorde ett upphåll i det och la sedan grunderna till en Rocka billy låt, jag fick en slinga i huvudet då jag åkte dit, sen byggde vi bara vidare, kul kul,,,

Nu väntar några dagskift för att sedan vara ledig i helgen. Här i stan är det vårmarknad, och sen ska vi till mina goa vänner Lotta och Pelle på lördag kväll.
Sitter och klurar på, ska nog beställa biljetter till basebolls, dom kommer till valsverket i höst, och jag tycker dom är dödssköna.

Igår berätta ochså Linda att Black Jack nu sjungit in vår låt "Angel"
spännande,,en låt som får hjärttrakten att krampa hos mig..

Nej in i duschen ska jag nu för att sedan bege mig till jobbet,,kram

4 Maj 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Hej igen

Hej

Maj är här, men attans!! vad det viner kalla vindar, Burr!!!!
Idag är det Söndag och jag har ett skift kvar på min långhelg på arbetet.
PUHA!!!!!!!!!!!! Igår var det som sagt 1 Maj,,man borde kanske demonstrerat, men på någotvis känns denna "ritual" utdöende, lixsom dinosaurierna på sin tid,,tågen glesas ut alltmer, varför?? Jo, för jag tror att gemene man tänker- Vad tjänar det till.
Det är nog de mest inbitna som tar denna promenad. Tycker att det går utför med det mesta, se bara på oss i vården, år 2010 har vi fortfarande delade turer, varför?? jo för att vi räcker inte till personalmässigt, men samtidigt har arbetslösheten aldrig varit större!!!, vilken ekvation va, vi behöver folk och händer, det finns folk och händer, men icke att politikerna el kommunerna anställer folk,,

I skolan likaså, det skriks efter mer personal,,det finns personal, men anställs det, Nej då,,

Så ah, vad tjänar det till, dom gör som det passar iallafall..

Okey,musken tuffar på, 2:a på både swe och Norge toppen nu, så kul
www.dansradion.se,och var himla kul att höra Ragnar Dahlberg säga på cafe Norrköping i Fredags att det han har i bilen nu och lyssnar på är "Änglarna minns" med Claes Lövgrens.
Har just skrivit klar en text som ska neråt i Sverige, fick egentligen två låtar därifrån men har en del just nu, så jag startade med den ena.
Bert ringde mig häromdagen, och jag får en jädrans tunghäfta, han är inte flerordig direkt, och då han är klar med sitt säger han hej, och sen möts man av ett klick i örat, och mitt hejdå, hinner jag aldrig säga hahahahaha,,men som sagt, just nu är det lite smått och kuligt på G.

Den uteblivna Frankrikeresan har jag väl börjat att sörja färdigt, nu får vi bara se om Ryain Air, betalar igen någonting, isf blir det Italien i Juni, men tja vi får se.

Imorgon har jag en ledig dag, så skönt, jag ska faktiskt iväg och plåtas kl halv 11, spännande. Sen på torsdag ska jag hämta mina skenor, skenor undrar ni nog?
Jo jag var hos tandläkaren i veckan och gjorde avtryck, jag ska faktiskt unna mig att bleka tänderna, jag har bla en tand som är gul och dö, efter att jag sprungit in i en cementvägg som barn,och då jag länge fick gå gipsad ja! i munnen, allt pgr av att en jä...el jagade mig,han skulle banne mig få betala notan, både från tandläkaren och för rädslan och värken.

Har även återupptagit mina promenader,,och hur "töntligt" det än må se ut så går jag med stavar, tycker det är helt underbart, och bra träning.

Nej ska avsluta ett långt pass till kl 17 väntar, senär jag "fri som en fågel" en dag iallafall..

kram

2 Maj 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Vitsippan ute i backarna står.....

God morgon

Jaha nu var helgen slut,,,,,igen,,, För min egen del har det betytt jobb, jag har jobbat extra både lö och sö. Denna vecka är min egen helg vecka så det blir inga sötebrödsdagar.

På torsdag är jag iallafall ledig och har bjudit hem lite folk, för jag börjar ju inte arbeta förräns kvällen på Fredagen.

Musiken tuffar på,
www.dansradion.se
där gick min egenskrivna "Bara stjernerna vet" med Jetz in på en andra plats, på Norgetoppen, på sverigetoppen utmanar jag och Mats och Jenny Sahlens med "Ödets melodi" kul kul.

Ett projekt är på G i Tyskland, är väldigt spännande, och jag ska berätta mera om det framöver,
Fick i veckan två låtar skickat till mig för textskrivning, av en man nere från Skåne han hade fått mitt namn utav Conny, jag blev glatt överasskad då jag satt på skivan,
och har nynnat på låtarna hela helgen, så jag antar den utmaningen, ja förresten en är redan färdigskriven.
Igår var pappa och jag på minneslunden, det var verkligen vårlikt där nu,
besöken har inte varit så täta under vinter tid, då det är svårt att gå där, då snön ligger djup.
Ja nu går vi iallafall in i Maj denna vecka, o herregud, Semestern är inte så långt borta, jag kommer att ha ovanligt tidig sem iår, då Peter ochså har det. Vi får se om vi får några pengar tillbaks från den uteblivna Frankrike resan, som askmolnet förstörde. Isånnafall ligger en resa till Sicilien oerhört lockande till. Peter vicka f.ö med Mats Bladh´s i helgen, ett band med lite turbulens i just nu, men men så är det i band, medlemmar kommer och går.

Nej ska avsluta men som sagt "sköna MAJ välkommen"

Vitsippor, snövita stjärnor i tusental
sträcker sina blommande ansikten
mot den efterlängtade vårsolen.
Strålarna tränger långt ner
i den kalla och sömniga jorden
för att väcka varje litet frö, varje liten rot
som i sin tysta vintervila samlat kraft och näring.

Kramiz
26 April 2010  | Länk | vardag | 1 kommentar
Ibland......

Ibland,händer saker som bara får dig ur fas...
får dig att tvivla på ditt värde, vad du kan, och vad du betyder,,

Jag närmar mig Dig
med försiktiga ord och kärleksfull omsorg.
Dina ögon säger mig att Du vill dölja
Dina sorger, Din rädsla och sårbarhet
så jag inte skall försvinna.

Du tror att Du skrämmer mig,

att jag inte vill vara kvar ifall Du avslöjar och

visar det som smärtar dig.

Du kanske låtsas att ingenting har hänt,

att Du vill vara som många andra.

Trygg, stark och fri från tunga bördor.Jag överger Dig inte.

Jag stannar kvar och lyssnar.Försök sedan lämna alla svåra, smärtsamma

minnen från det förgångna.

Ingenting av det förflutna behöver upplevs mer.Se det ljusa omkring Dig.

Tag emot den hand som vill stödja Dig

när rädslan vill fånga Dig i sitt grepp.

Lyssna till alla visdomsfulla ord

och den ömma omsorg som finns

i Dina medmänniskor.Det kanske känns svårt

att lita till människorna omkring Dig.

Men våga tro på att allt går att förändra

med hjälp av Din kraftfulla vilja

och andras kärlek.Våga tro på att Du också en dag

skall sitta mitt emot någon

som vill känna

Din styrka, Din trygghet,

och Ditt kärleksfulla ljus.24 April 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Bråk i branchen

GODER MORGON VÄNNER

DET ÄR ONSDAG MORGON, OCH REGNET FALLER NED. HM JA SOM NI VET ÄR JAG INTE I FRANKRIKE SOM PLANERAT. VULKANEN SATTE STOPP FÖR PLANERNA, MEN MEN MAN KAN INTE GRÅTA ÖVER SPILLD MJÖLK,,FÅR SE OM DET KAN BLI EN LITEN TRIPP I JUNI ISTÄLLET.

DESSA DAGAR HAR JAG SEMESTER IALLAFALL, EFTERSOM VIKARIER REDAN VAR INSATTA, SÅ JA JAG GILLAR LÄGET OCH FÖRSÖKER HA SEMESTER.

LÄSTE I AFTONBLADET IGÅR, OM BRÅKET I MATS BLADHS´S, JA VAD SÄGER MAN,
VI VILLE HA UPPMÄRKSAMHET I AFTONBLADET MED VÅRT HAITIPROJEKT, MEN NEJ DEN GUBBEN GICK INTE, MEN OM DET ÄR SENSATIONER, I VÅR BRANCH, HELST DÅLIGA, SÅ ÄR DOM SNABBA ATT SKRIVA...LÄSTE OCHSÅ ATT CONNY F.D ERIK LIHMS VICKADE, HAN HAR EN BEDÅRANDE DANSBANDSRÖST, PETER SKA ÄVEN VICKA MED DEM NU PÅ LÖRDAG, SEN FÅR VI VÄL SE VEM DEN ORDINARIA SÅNGAREN KOMMER ATT BLI.

LÄSER JUST NU BOKEN "EN LITEN BOK OM DANSBAND" HAR NI INTE LÄST DEN OCH GILLAR DANSBAND,,HAR JAG BARA EN SAK ATT SÄGA LÄS DEN!!! VILKA POÄNGER,,

JA DANSBANDSVECKAN I MALUNG NÄRMAR SIG. JAG OCH MATS ÅKER DIT IALLAFALL NÅGON DAG, JAG HAR INTE SEM DÅ, SÅ NGN LÄNGRE VISIT KAN DET INTE BLI.
JAHA VAD GÖRA IDAG MÅNNE???
SKULLE VILJA TA EN LÅNGPROMENAD, MEN VÄDRET LOCKAR INTE TILL DET DIREKT,
MEN MEN SKA VÄL FÖRSÖKA FÖRDRIVA TIDEN, DENNA OFRIVILLIGA SEMESTERDAG,,

INNERLIG VÄRME Åsa

21 April 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
VI FÅR INTE GLÖMMA

Hej go vänner

VULKANUTBROTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
INTE KUNDE JAG NÅNSIN ANAT, ATT DET SKULLE SÄTTA STOPP FÖR
MIN EFTERLÄNGTADE RESA TILL PROVENCE, SNYFT!!!!!!!!!!!

MEN SÅ BLEV FALLET, MIN PACKADE VÄSKA KOM ALDRIG IVÄG. JA MEN SHIT HAPPENS, OCH ÅTER IGEN FÅR MÄNSKLIGHETEN BEKRÄFTAT ATT MODER JORD OCH DESS KRAFTER, MOT DEN HAR VI INGEN CHANS. KANSKE DEN RENT UTAV PROTESTERAR JUST NU, JORDBÄVNINGAR, ÖVERSVÄMNINGAR AVLÖSER VARANDRA I VÄRLDEN, HM, NATUREN ÄR OROLIG..

NÅVÄL, JAG HAR NU SEMESTER, UTAN NÅGRA PLANER, MEN FÅR NJUTA AV DAGARNA ÄNDÅ. JUST NU SKINER SOLEN, OCH DET ÄR JU ALLTID EN TRÖST.

JUST NU UTMANAR JAG MED EN LÅT JAG SKRIVIT SJÄLV PÅ NORGETOPPEN.
WWW.DANSRADION.SE HAR NI LUST, LÄGG GÄRNA EN RÖST, OM INTE KAN NI JU ALLTID LYSSNA, EN TYPISK MELANKONISK ÅSA KARLSTRÖM LÅT. "BARA STJERNERNA VET"

I DAGARNA HAR OCHSÅ BOKNINGA AV LÅTAR SETT BRA UT, KULSIGT.
BLACK JACK TONY RINGDE MIG HÄROMDAGEN OCH BOKA YTTERLIGARE EN LÅT TILL DERAS NYA ALBUM, DE HAR EN REDAN EN SOM JAG, LINDA, OCH PECKA GJORT.
ÄVEN BENGT HENNINGS TOG EN LÅT I FÖRRGÅR,.
FLAMINGOKVINTETTENS JUB.ALBUM KOMMER OCHSÅ ATT INRYMMA EN LÅT AV MIG OCH PETER, SKOJ FÖR DEM HAR JAG ALDRIG ARBETAT MED FÖRUT.

JUST NU SMIDS PLANER MELLAN LINA OCH MIG OCH EN REST.ÄGARE I KARLKOGA.
DET KOMMER SOM DET SER UT, ATT BLI EN KVÄLL FÖR "HAITI" OCH PROJEKETET VI KAN ALLA GÖRA NÅT,,VI HAR INTE GLÖMT DEM, FAST DET NU ÄR ETT TAG SEDAN DET SKEDDE,, LITE FENOMENET, DÅ NÅGON NÄRA GÅR BORT TILL EN VÄN VI HAR, SÅ "STORMAR" FOLK IN I BÖRJAN,,MEN SEN FALLER EN MÄNNISKAS SORG I GLÖMSKA, OCH TOMHETEN GÖR SIG PÅMIND, ALLTSÅ,,VI FÅR INTE GLÖMMA
DOM BEHÖVER OSS!!!!!

NEJ SKA AVSLUTA MIN LILLA RAPPORT
HA EN WONDERFUL SUNDAY
LOTS OF LOVE
ÅSA
18 April 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Härlig konsert

Hallojs och God Morgon

Solen möter mitt ansikte denna underbara morgon,,som jag har längtat.
Det är som energi och lust kommer tebax, efter en lång vinter i mer eller mindre Ide. Förra vecka bestod av mycket jobb, tog på mig lite extra pass, och nu till veckan skulle jag varit ledig, fre lö och söndag, men tog två extra pass, på fre kväll och lördag.
På onsdag ska jag äntligen undersöka min kista, känner väl lite oro, men tja det måste göras, THATS IT...så klockan 12 somnar jag in, på operation.

DANSBANDSDAX.SE vill jag ochså hedra, som gjort en egen insamling till vårt projekt,
och har lämnat en stor summa pengar, ni kan gå in där och läsa mera, vilken gest,,tack!!

Annars har låtskrivandet ochså, vaknat på riktigt igen, jag och Linda jobbade ihop förra vecka, och jag och Mats har gjort två på kort tid,,Nice, Mats och jag har traditionsenligt bokat boende till Malung, men detta år blir det en kortvisit, lör till tisdag som max, för min del iallafall.

Tidningen får jag lov kommer denna vecka, där kan ni se massor av bilder ifrån inpelningstillfället i Västerås, på singeln "vi kan alla göra nåt" och tv tid väntar ochså, men jag slår mig i bängen på att det kommer bli, då jag är i Frankrike, dit lyfter jag på söndag,,
Ang flyg så var det ju hemskt med det polska plan som störta i helgen, hmm
det underlättar ju inte min flygrädsla direkt..

Igår var jag på konsert i Vara konserthus, Peter plus andra solister med kör körde en två timmar lång föreställning, Janne Åström sjöng som en gud, (likaså min peter oxå såklart) och fick även nöjet att hälsa på honom efter föreställningens slut, Ja en toppen kväll, som slutade i stående ovationer

Nej ska väl sluta igen, ska ta en promenad i solen, och sedan bege mig hem i till Karlskoga,, en lång arbetsvecka startar imorgon..

stor kram fr mig
12 April 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Glad Påsk!!!!!!!!!!!!!!

Glad Påskhelg vänner,,

Nej ska försöka skärpa mig..Jag vet bloggen hankat efter för en det ena en det andra.
Men ser på besöken att ni är här endå, samvetskval,,,mmh det får jag..

Ja Påsken har startat och även nu snart är slut.
Själv har jag arbetat intensivt, plus att jag gäspande tar mig ur vinteridet.
Nu går vi en helt underbar tid till mötes, VÅREN!!!!!

Musiken,,jodå den finns här,,Fick i dagarna veta att Claes Lövgrens ska lanseras i Tyskland, och just nu skrivs min och Mats låt "Änglarn minns" om till Tyska,,Kul...

Cavalkad är på gång, där har Linda jag och Pecka med en låt, nämligen det första alstret Linda och jag gjorde tillsammans.Det blir det första albumet med cavalkad där Jonas är huvudsångare.
Jenny Sahlens släpper singel, med Mats och min låt "ödets melodi" Kul att höra från dem igen.

Singeln "Vi kan alla göra nåt" fortsätter att sälja, dom ringde mig från coop, för tredje gången nu, och sa att singlarna var slut.
Ett inslag i Tv 4 nyhetsmorgon är på gång, då de på nytt ska aktuellisera katastrofen i Haiti.

Om två veckor lyfter planet igen, denna gång mot Frankrike. Ja tänk vilken globetrotter man blev på gamla dagar, hahaha

Sänder er de varmaste tankar och kramar
Åsa
4 April 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Hej,,,,

Hej vänner,,eller hm ovänner kanske ,
nu då jag är så slarvig med bloggskrivandet.

Är väl så att man kommer i olika faser i livet, och kanske att bloggen blivit lite åsidosatt.
I mitt liv just nu så kretsar det mesta runt arbete. Annars kanske det varit lite ide vistelse för mig. Men nu börjar våren att närma sig och de flesta av oss får tillbaks lite av energin som mörkret tagit.

Claes Lövgrens platta är nu släppt, Duetten jag och Mats skrev ska nu lanseras i Tyskland, oerhört kul.
Cavalkad är på gång med sin platta, och på den har bla Linda. Pecka och jag med en låt. Mats och jag är på g igen,,som sagt var, då våren vaknar,,,, jag ska göra allvar i att åka till honom, ska bara klura ut en tid.

I nästa månad åker jag till Frankrike, nu säger ni säkert gud vad hon far,, men jag har lite att ta igen,, kanske min medelåldersmognad infunnit sig,,jag vill inte dö, utan att ha mer kunskap i själ och hjärta.Jag har blivit nyfiken på det mesta,,och ja,, vill man och har möjlighet, ska man göra det man i hjärtat vill.Inget kan stoppa ens drömmar, utom en själv... och nåväl ekonomin..

En Tallinresa erbjöds jag att följa med på idag,,hmm, men kanske det blir en aningens för mycket, chefen får gråa hår hahaha

Okey en liten läges rapport ändock, Tack för ni står ut med mina sporadiska inlägg en tid.

all kärlek fr mig

24 Mars 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Full fart med skivförsäljningen!!!

Hallojs,,

Söndagmorgon,,Melodifestival turnen är slut... Anna tog hem det, inte helt oväntat, söt tjej, med en säregen röst, men hur det sedan går i Norge det får vi se.
Jag gillade även Timotej. Okey, magen och jag var ovänner igår, men mellan 10-12 signerade Linda och jag skivor i butiken OJ OJ, en jämn ström hela tiden jättekul. Vi beslutade att även besöka butiken nästa lördag, men då mellan 11.00 - 13.00..

Har även planer jag smider på, ang ett arrangemang här i staden, ska ta upp det med Linda.

Philip är som sagt bortrest till sin Storebror i helgen. Blir lite tomt, men ja så är det, barnen blir stora och självständiga.
Nej en kort rapport blev det, nu ska jag sätta tänderna i en text. Och sedan hoppas på att magen kommer på bättre tankar..

tor kram fr mig


14 Mars 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Vi ses väl på Lördag

XXXXX---tra

Nu ni!!!! Karlskoga bor med omnejd hoppas jagatt vi ses
på butiken OJ OJ på Lör fm, mellan 10-12
Linda och jag finns där och säljer singeln "Vi kan alla göra nåt"
Och visst kan många tillsammans göra underverk??

Så hoppas du kommer, och inhandlar ditt exemplar,,vi ses väl där då??


krams Åsa


12 Mars 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Det rullar på

Hallo vänner,,

Efter en liten tripp så är jag hemma igen. Som ni förstår här, så tar Haiti projektet mycket av mina tankar, därav blir det mindre skrivit här denna period.

Idag får vi lite nya hålltider på vad som komma skall ang ev TV osv. Singeln gick in på sveriges Topplista utan att ens knappt börjat att säljas, det ska bli spännande och se hur det går nästa vecka, för singeln har sålt bra!!! KUL KUL

Igår kväll jobbade jag och Linda med en låt, Mats har gjort musiken och det var ett rent beställningsjobb,, "en återförening ska ske" mmmmh

I helgen har jag hunnit med både vinprovningskväll, besök på Gilda skönhets salong, inte vet jag om jag blev något "vackrare" men skönt att bli ompysslad,
Annars i helgen har jag bara tagit det riktigt lugnt och skönt.

Imorgon släpps ClaesLövgrens nya album, Mats och jag bidrar med två låtar, därav en duett tillsammans med Åsa Sjöbergs vackra stämma,,låten heter "kärleken minns" den andra låten heter "I kärlekens namn",, kommer att bli tv reklam på den,

Black Jack norpa häromdagen en låt Jag, Linda och Pecka gjort,,kul kul det oxå.
Samt att Barbados nu ochså tagit några låtar,likaså Flamingokvintetten som tagit en låt jag gjort tillsammans med Peter. Så ja, det rör på sig..

Lägger in lite bilder från Rom och Egypten resan,kika gärna..
Nu måste jag kila till arbetet,,

kram
9 Mars 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
JAG KLARA DET!!!!!!!!!

God Måndagmorgon.

Klockan är 05.00 och här sitter jag i soffan, med värkande ljumskar, blåsor i händerna,,men SÅ LYCKLIG!!!!!

VÄNNER!!!! JAG KLARADE WASAN!!!

TIDIGT TIDIGT I LÖRDAGSMORSE SÅ STARTADES DAGEN MED HAVREGRYNSGRÖT, OCH ETT
OROLIGT PIRR I MAGEN, DET VAR WASALOPPSDAG. DEN DAGEN JAG FÖRST LÄNGTAT EFTER, MEN SOM JAG NU BÄVADE FÖR. EFTER ATT HA FÅTT TRÄNINGSFÖRBUD PGR AV DÅLIGA VÄRDEN SÅ KÄNDE JAG MIG INTE FÖRBEREDD PÅ DET SÄTT JAG ÖNSKAT, SÅ SKA
ÄRLIGHETEN TALA, SÅ TRODDE JAG ALDRIG JAG SKULLE KLARA MIN UPPGIFT. EWA VAR SÅÅÅ MYCKET MER TRÄNAD,OCH TJA JAG KÄNDE MIG HELT ENKELT OROLIG.

VI BEGAV OSS MOT MORA,,VÅR STARTID VAR RUNT 12.30. VÄL FRAMME I OXBERG VAR DET FULL
AKTIVITET, DÄR HÄMTADE VI VÅRA STARTNUMMER OSV, INTOG ÄGG OCH EN MACKA. TJEJER ÖVERALLT, OCH MÄN, SOM BAR SKIDOR PUSCHADE SINA FLICKVÄNNER, FÖRVÄNTASFULLA BARN SOM TITTADE MED SKEPISKA ÖGON PÅ SINA MÖDRAR..

I STARTFÅLLAN VAR DET MINST SAGT FULLT, TARTEN GICK OCH VI MED DEN, NU GÄLLDE DET...FÖRSTA MILEN VAR TUNG TUNG MYCKET KLÄTTRING UPPÅT JAG SA TILL EWA VAD ÄR DET HÄR???? HON " TRÖSTA" MIG MED ATT DET ÄR MEST KLÄTTRING FÖRSTA MILEN!!!!

DET VAR BARA ATT BORRA NED ANSIKTET, OCH LEKA KALLA,,,DET REGNADE OCH SNÖADE OM VART ANNAT,,TUNGT TUNGT,OCH DÅ DET SEN ÄNTLIGEN KOM EN LÅNG NERFÖRSBACK,,SÅ STÖP JAG RÄTT FRAM, SJUKVÅRDARE KOM SPRINGANDE, JAG ANTAR DET BLEV ETT REJÄLT SNÖMOLN HAHAH, MEN JAG VIFTADE AVVÄRJANDE MED ARMARNA OCH SA, ATT DET GICK BRA, MEN DET STOD SJUKVÅRDARE DÄR,SÅ SOM NI
FÖRSTÅR VAR DET INTE EN LITEN NERFÖRSKULLE.

EFTER EN TUNG MIL SÅ KOM VI HÖKBERG.LITE BLÅBÄRSSOPPA,,OCH SEN VIDARE IGEN,
EFTER SPÅREN STOD HEJARE, SKÖNT ATT HÖRA GLADE "KOM IGEN ROP". TILL ELDRIS KOM VI EFTER YTTERLIGARE EN MIL,,UNDERKYLT REGN KOM OCH ISADE IGEN MINA GLASÖGON. MEN I ELDRIS FICK JAG LITE ENERGI AV MIN VÄN TURÅKE FRÅN MALUNG SOM STOD OCH SPELADE FÖR OSS, HAN FICK EN SMÄRRE CHOCK,DÅ HAM SÅG MIG,,HAHAHA

VID SISTA MILEN KOM SMÄRTAN I BENEN,,MJÖLKSYRAN INFANN SIG BLÅSORNA I HÄNDERNA GICK SÖNDER SÅ DET SVED REJÄLT,,MEN MEN, NU SKULLE JAG BARA I MÅL, SISTA BITEN INNEHÖLL OCHSÅ "KLÄTTRING UPPÅT" MEN TILLSLUT HÖRDE JAG SPEAKERN LÅNGT BORT OCH DET GAV MIG KRAFT OCHSÅ ATT SE HUR DET MINSKA SISTA 5 KM RÄKNADES NED PÅ SKYLTAR 5, 4, 3, 2, 1 KM. UPPLOPPET VAR UNDERBART ATT SE MÅLET DÄR,KÄNDE MIG SOM OS MEDALJÖR DÅ JAG FICK MIN MEDALJ...

JA VÄNNER DET VAR DET, EN NY UTMANING I LIVET,,SOM JAG KLARA,,JIPPI!!
VI HADE JU TÄNKT ATT GÅ UT, MEN FANNS INTE EN CHANS VI VAR UTSLAGNA..

OKEY DENNA VECKA BLIR DET MYCKET MED MUSIKEN. SINGELN HAR KOMMIT!!
SÅ NI SOM BESTÄLLT GENOM MIG FÅR DEN DENNA VECKA,,IMORGON SKA JAG SÄLJA SINGELN I BRUNNSPARKEN. SINGELN HAR REDAN BOKATS I ETT ANTAL JAG INTE VÅGAT DRÖMMA OM--

TILL HELGEN SKA JAG ÅKA TILL PETER,VI HAR DÅ INTE SETTS PÅ 3 VECKOR,,LOONG TIME NO SEE....
NEJ SKA AVRUNDA MIN LÄGES RAPPORT
STOR KRAM FR MIG


1 Mars 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
En ny ådra pockar på min uppmärksamhet

Hej och God Fredagsmorgon,,

ÄNTLIGEN får jag vara lite "ledig" Har bytt lite arbetsmiljö, och det innebar att jag fick två långhelger efter varandra..
å social har jag då rakt inte varit. OS har jag följt varje kväll,och faktum är att det kan hålla mig vaken som inget annat,..

Imorgon står jag på start i Oxberg,,egentligen inte tränad,,för mitt upplägg med träningen i vinter blev inte vad jag tänkt,,men men..

Projektet vi kan alla göra nåt sätter ny fart nästa vecka, då singlarna kommer,,Tv och radio, och lite hemlisar på G...Fick även igår ytterligare ett beställnings jobb,,ärofyllt det ochså,,,

Något öm i skallen är jag efter att en lampkub ramlat ned från taket på jobbet, och rätt ned i skallen på mig, trodde för ett ögonblick att jag blivit nedslagen, men så var det inte, Men jag har en förmåga att vara på fel plats ibland,,hahaha

I dessa dagar, då snön yr, roar jag mig med att kolla resmål, jag ska besöka,,
Min iver att få se saker, har satt fart,och jag drömmer mig ofta bort,,
En ny ådra har tillkommit i mitt liv, och det är jag tacksam för.

Klockan är nu 05.37 har varit vaken ett par timmar, och bla kollat curling,Idag ska Lotta och jag åka till IKEA i örebro, blir en "gör vad jag vill dag" Igår städade jag, och satte en nyinköpt tulpanbukett på bordet, härligt, det ger mig hopp om att det
faktiskt kommer en vår..

På lördag efter wasan, blir det utgång!! Ska naturligtvis och titta på Linda, och s.o.s showen, om ni mot all förmodan inte sett den,,,GÅ!!!!!!! den är kanon!!
och får tom mig att gå ut på krogen,,det ni!!!!
kommer att ha ngr säng gäster här,,men men finns det hjärterum så,,,,

Ha det nu så bra,,,,jag hoppas vi höres snart, och att jag som man säger på karlskoga mål,,inte störvar av imorgon,

Kram


26 Februari 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Nu skeppas den

Nu skeppas singeln,,
Gå in på www.vikanallagoranat.se
e hur du kan få tag i den

kram ÅsaOJ kommentarer jag hitta om dansband för Haiti..

Kjell Malmborg i Bengt Hennings här! När Åsa (Karlström)ringde upp
oss och frågade om vi ville ställa upp på detta projekt-så svarade vi omgående JA!
Kan man bidraga med att göra situationen drägligare för invånarna på Haiti
så ställer man självklart upp!

Mvh Kjell Malmborg/Bengt HenningsDet finns få på hela jorden som har så stort hjärta och kapacitet
för empati som Åsa Karlström.
Vissa av oss hör kallet men gör ingent.
Åsa hör kallet och med enormt mycket ödmjukhet och drivkraft
tar tag i saken som ett hungrigt lejon. Sånn är Åsa!
I min erfarenhet med välgörenhetsarbeta,de flest VILL göra nåt men känner
sig för liten för inför behovet, men alla kan göra nåt!
Jag är stolt att medverka vid sidan av mina älskade kollegor
i det som VI är kallade att göra,Sprida kärlek igenom musiken
och bidra det som Gud har givit oss så att vi kan finnas till
för våra bröder och systrar i Haiti.
/ Melissa

Det är fantastiskt härligt att dansbanden förenas i en så angelägen
sak som hjälp till det fruktansvärt hårt drabbade Haiti.
Gott att så många ställer upp och att det har fått ett fantastiskt motagande
av inte minst massmedia, radio, TV och tidningar.
Låten kommer att bli en riktig höjdare ett unikt samlarobjekt.
Jag hoppas att det inte kommer att bli en enda "fulnerladdning"
utan att alla, väldigt många, köper singeln när den kommer.
Varenda öre kommer att gå till "Läkare utan gränser"!
Då kan man vara säker på att varenda krona kommer att göra nytta!

/Thorleif

När en sådan här stor sak anordnas känns det naturligtvis fantastiskt att medverka.
För mig var det en självklarhet. Dansbandssverige gör idag någt stort,
människorna på Haiti genomgår just nu ett rent helvete.
Om vi kan hjälpa till så är det fantastiskt!

MVH Peter Svensson / Date

Jag tackade ja direkt när jag blev tillfrågad om att vara med och sjunga på
"Vi kan alla göra någonting". Det som hänt på Haiti är fruktansvärt,
så det var en självklarhet att hjälpa till och samla in pengar till de behövande.
Det är en stämningsfull låt med massor av känslor.

Varma hälsningar
Maria / Titanix
23 Februari 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Skit vecka!!!!!!!! Men Claes Lövgrens har gjort storverk med 2 låtar av mig och Mats,det e kul

Hej hopp,,

Jaha då har man varit hemma en vecka. Längtar tillbaks till värmen, är så kopiöst trött på detta snöande.

Veckan har inte varit någon höjdare, men men,,Musiken går jättebra,,
Har fått höra slut mixen på Claes Lövgrens nya album, och ja,,,det var så bra. Jobbar även nu med Barbados med några låtar, dom e i startgroparna för en storsatning igen. Flamingokvartetten har tagit en låt som jag och Peter har gjort..Divine har spelat in Mulles och min "lågor som slocknat" den blev ochså en rysarbalad, hon har verkligen en fantastisk röst Lotten. Jve boka en låt igår..
så vad mer kan man önska???? Jo det finns något, något som inte kan besannas, så Det håller jag för mig själv.

"Vi kan alla göra nåt" projektet väntar nu bara på Tyskland, där trycket tog lite längre än beräknat, men då den väl kommer, dras karusellen igång på högvarv igen,, Tv och annan massmedia..


Wasaloppet hägrar,,men efter en kollapsi skogen igår, blev jag både lessen och frustrerad..Men ja jag kommer igen...

Nu väntar åter en arbets helg, blir två på raken och det känns lite tungt,,skulle behövt en vilohelg...Os ärglädjeämnet dessa dagar,, ja visst hade vi önskat flera medaljer, men huvudsaken är, att det är sport på tv,,,jag älskar det..
19 Februari 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Det var en gång......

En reseberättelse

Torsdagmorgon lyfte planet från Landvetter. Ja min flygrädsla gjorde sig visst påmind, skulle jag säga något annat, så ljuger jag. Denna resa var ju lite längre i timmar sett emot Rom. Starten är nog värst, efter en stund sa Peter, du jag måste släppa din hand, du trycker så hårt så jag får kramp. Nåväl, denna gång kunde jag iallafall titta i en bok, alltid ett framsteg iallafall, och även då vi flög in över Egyptens öken, så TITTA jag ut genom fönstret...det ni!!!!!

Det blåste väldigt mycket to och Fredagen, men till trots skulle jag ned och ligga vid röda havet, och jag tog även mitt premiär dopp, trots full vindstyrka.
Vi hade bestämt att ta en utflyktsdag på Lördagen, och gjorde ochså så, klockan 04.15 gicl bussen. En tyst sömnig buss, vi stannade och fika, efter ngr timmar, och det var faktiskt väldigt kallt, första stoppet blev:

Karnak Tempel
Luxor
I Luxor ligger Karnak en by som var en del av det nya rikets huvudstad Thebe.
Karnaks tempel är världens största tempelkomplex och var under flera hundra år det antika Egyptens huvudsakliga religiösa centrum, här finns spår från flera faraoners tillbyggnader eller förändringar.
Det var huvudtemplet för Amonkulten, men även andra gudar och gudinnor tillbads där.
Ingången till templet flankeras av en lång rad av sfinxliknande vädurar, symboler för guden Amon. Efter denna i sig mäktiga och majestätiska entré väntar än fler upplevelser i detta över 5000 år gamla tempel.

Efter alla intryck där, väntade en lunch, för att sedan åka båt på Nilen till mitt andra efterlängtade mål

Konungarnas dal:
det ligger i Luxor i Egypten på Nilens västra sida. Det är en dalgång där faraonernas gravar byggdes och där faraonerna sedan begravdes. Det var under det nya riket, den 18:e till 20:e dynastin då konungarnas dal användes flitigt. Det var mellan ungefär år 1530 före Kristus och 1070 före Kristus. Dalen är delad i två delar, en till öster och en till väster. I den östra ligger de viktigaste gravarna för de största och mest framgångsrika konungarna. I den västra delen finns bara en grav som är öppen för allmänheten. Det är Farao Ays grav. Totalt innehåller konungarnas dal omkring 60 upptäckta gravar. Den äldsta graven tillhör Thutmosis I och i den yngsta ligger Ramses XI.

Det är inte bara faraoner som ligger begravda i konungarnas dal utan även personer som var viktiga inom den egyptiska adeln och aristokrater samt deras barn och hustrur. Faraonernas hustrur ligger begravda i vad som kallas drottningarnas dal. Den påbörjades under Ramses I:s tid. Alla gravar är rikligt dekorerade och ja detta besök var enastående Och trots att inte alla gravar är öppna för besökare så finns det tillräckligt för att kunna besöka dalen flera dagar i rad om man skulle vela, jag hade gärnat stannat längre där,

Sista anhalten var Hatchepsuts dödstempel, en imponerande syn.

Ja det var starten på berättelsen,,mycket intryck och vi kom hem 22.30 denna dag, som blev låååååååång, och så häftig

14 Februari 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Hemma igen

Hej mina vänner,,

En vecka av tystnad bryts nu, Jag har precis landat och lämnat Egypten bakom mg.
En magisk vecka, tänk jag som aldrig förut i mitt liv trott jag skulle flyga, nu har jag klarat både Rom och Egypten.

Jag har besökt kanacktemplet konungarnas dal, åkt på Nilen, jag är så tacksam att jag vågade att ge mig av,, jag är helt facinerad. Jag har badat i Röda havet, jag har njutit både av det jag har upplevt och njutit över att jag vågat trotsa min flygrädsla ännu en gång..

Projektet "Vi kan alla göra nåt" har jag följt så gott jag kunnat denna vecka, och har nu även sett framträdandet av mina kollegor i Bingolotto, det är inte anat än att man känner sån stolthet över att vara delaktig, i denna "familj" .

Nu ska jag stupa i säng är egentligen jätte trött av alla intryck men ochså såååå
lycklig,,
återkommer med mera berättelser och bilder snart,,

Stor kram Åsa
11 Februari 2010  | Länk | vardag | 2 kommentarer
Bytt adress några dagar,,,,

Hej

Jag bor just nu på sidan;

www.vikanallagoranat.se

Full aktivitet med projektet,,så följ mig oss där,,
Mycket bilder m.m och allmän info om vad som händer


Flyttar tillbaka då och då,
Kram Åsa
29 Januari 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
INTE STJÄRNOR PÅ SLOTTET, MEN DOCK STJÄRNOR I VÄSTERÅS IDAG!!!!

SORRY


www.vikanallagöranåt.se


är adressen till våran nya hemsida,,,,sorry!!!!

IDAG SMÄLLER DET

IDAG SAMLAS HELASVERIGE ELITEN I VÄSTERÅS. SKA NÄMNA NÅGRA MEN SÅÅ MÅNGA ÄR NU MEDI PROJEKTET SÅ LÄS MERA PÅ OVAN ADRESS,,,

OLLE JÖNSSON LASSE STEFANZ
ANDERS NORDLUND FERNANDOZ
ERIKA DRIFTERS
LARZ KRISTERZ
TORGNY MELINS
BHONUS, MARTINEZ, MARIA TITANIX, MELISSA WILLIAMS, SCHOTTS, SCHYTTS,
MATS BLADHS, GIT PERSON, BLACK JACK, JONAS NÄSLUND CAVALKAD, MARIA OCH LASSE BLENDER, SANNEX, MICKE AHLGRENS, LINUS MATS BERGMANS, HIGHLIGHTS,
CLAES LÖVGRENS, STREAPLERS, NOVA, GAMBLERS,KINDBERGS, BENGT HENNINGS, SANDINS, JIVE, JAAAA DET STÅR STILL I HUVUDET NU,,MEN FLERA BAND ÄR DET.

INSPELNINGEN FÖLJS AV TV4 HELA DAGEN, OCH ETT INSLAG KOMMER PLUS TV4 SOFFAN DÅ SINGELN ÄR TRYCKT, EXPRESSEN, AFTONBLADET, FÅR JAG LOV PRESS FRÅN NORR OCH SÖDER KOMMER. LINDA OCH JAG FÅR STÅ FÖR ATT TA EMOT ALLA IDAG,OCH FIXA KÄK, THÖRNHOLM OCH KURRE FIXAR DET I STUDION, HALV FEM SKA JAG HÄMTA OLLE JÖNSSON FRÅN TÅGET!!!
BLIR EN LÅNG DAG, OCH JAG ÄR FULL AV FÖRVÄNTAN,,TÄNK EN TANKE FÖR EN VECKA SEDAN HAR VÄXT TILL DETTA ENORMT STORA PROJEKT,,DET ÄR SÅ MAN FÅR NYPA SIG I ARMEN. HÖRDE LITE PÅ MIN OCH LINDAS LÅT IGÅR, FRÅN STUDION I VÄSTERÅS, MINA TÅRAR FÖLL,,OJ OJ DOM HAR GJORT EN HELT FANTASTISK MIX,
GÅSHUD, OCH LÅTEN UPPFÖLJS UTAV GOSPEL KÖR,,,,HUALIGEN!!!! KÄNSLOSAMT..

SPONSORER HÖR AV SIG, MEN DU SOM LÄSER DETTA OCH KANSKE HAR FÖRETAG,,
E LIKNANDE OCH EKONOMISKT VILL HJÄLPA OSS I DANSBANDSSVERIGE TILLSAMMANS MED LÄKARE UTAN GRÄNSER,,TA KONTAKT MED MIG,,,
SOM SAGT
"VI KAN ALLA GÖRA NÅTT,,BÅDE STORT OCH SMÅTT,,,,,OJ DET BLEV JU ETT RART RIM..

KRAM FR MIG

NU SKA JAG FÖRBEREDA LITE HÄR,,,HÅLL NU TUMMARNA FÖR OSS IDAG,,

BILDER KOMMER ATT TAS OCH LÄGGAS UT PÅ VÅR NYALÄNK
www.vikanallagöranåt.se26 Januari 2010  | Länk | vardag | 1 kommentar
Vi kan alla göra nåt

Alla kan göra nåt

www.allakangöranåt.se

vår gemensamma sida med läkare utan gränser,,

följ vårt arbeta, som tar all min tid nu..

Fler och fler band tillkommer,,

Larz kristers
Bengt Hennings
Kinbergs
Micke Ahlgrens
claes lövgrens m.f m.f
Bhonus
snart ett 25 talband,,

följ vår resa på sighten ovan

På tisdag samlas dansbands sverige och sjunger in min och Lindas låt
"Vi kan alla göra nåt"

kram24 Januari 2010  | Länk | vardag | 1 kommentar
Stöd singel för Haiti

Hej

på www.dansbandsbloggen.se kan du nu läsa om den hemlighet jag
burit och jobbat på. Härom kvällen skrev jag och Linda en sång till förmån
för offren i Haiti. Igår pågick ett intensivt arbete, jag och Arne Bakke, satte
bollen i rullning. Nu har vi stora delar av dansbandseliten med, och singeln prod för fullt nu utav
Thomas Thörnholm..Vi blev nedringda igårkväll av band som ochså ville vara med,,så,,,,
Vi har blivit lovade tv tid till veckan i tv 4, plus radio i form av mix megapol bla
Pengarna som kommer in på låten går oavkortat till Haiti och vi jobbar med "Läkare utan gränser"

Nu ska dansbandsssverigemobiliseras, och vi ska bara sy ihop påsen,,
sen kommer den
Idag väntar kontakter med Aftonbladet och Expressen...

Medverkande:
Kjetil Streaplers
Thorleif
Melissa
Maria Titanix
Erika Drifters
Git Persson
Anders Nordlund Fernandoz
Peter Danielson
Jonas Näslund
Arne Bakken Hedins
Tony Black Jack

Så gör er redo att köpa en singel,,ler
hör av mig snart igen

kraaaaaaam

22 Januari 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Känns som Linda och jag gjorde underverk igår i studion,,hoppas det iaf??

Heeeej,,

Nu var det länge sedan, men det har varit fullt upp med annat.
Helgen var iallafall lugn, el ja inget jobb iallafall. På Fredagen var jag i Gustavsvik, bada åt gott och bara mös. Lördagen bestod i mestadels av sporttittande, jag älskar vinterstudiosändningarna, men på eftermiddagen blev det en badminton match mot Peter, tyvärr blev utgången att jag fick "stryk" suck jaja,på kvällen gickvi ut på Woodys, Peter fick tillfälle att sjunga för karlskogaborna..

Just nu bokas låtar för fullt och det är så skoj,och har nu ochså fått Zekes nya platta i min hand.
Igår arbetade jag hela dagen, så långt var allt som vanligt, men igår morse öppnade jag ett mail,,Fick ett uppdrag musikmässigt, och detta skulle vara klart igårkväll!!!!!!!
Snacka om att sätta hjärncellerna i brand,,Men då har jag Linda och Pecka,,,om man nu får vara lite "kaxig" så gjorde jag och Linda ett otroligt jobb igår, och det blir alltså en låt med enbart tjejiga låtskriverskor,,Tyvärr för jag inte säga vad det gäller, men inom en vecka kommer det gå ut i massmadia,,,håll ut...


Imorgon ska jag sätta mig på tåget till Västerås, för ytterligare jobb med några kollegor,,ja om jag nu orkar,,just här och nu känner jag mig SLUUUUUT..sen har jag ju arbetshelg på mitt riktiga jobb..Måste ochså iväg och ta spruta, jag åker till Egypten den 4/2,,,,,,,fattar ni??????? Jag ska till Egypten...

Just nu har jag två texter att göra, jag lämnade bort en igår, som jag haft ett tag,,
nu har jag Mulle o Mats text,,men gårdagen tog andan ur mig,,så jag måste låta hjärnan vila idag, studiojobb hela kvällen igår,,och nu måste jag landa i det..

Idag ska Ewa och jag åka skidor,,,Jag va 1000:an,, Wasaloppet närmar sig,,,vad har jag gett mig in på????????????????

Nej ska avrunda,,tack ni alla där ute för att ni finns,,
kraaaaaaaaaaaam20 Januari 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
Vill ha värme

God måndag,

En lång arbetshelg är slut och idag har jag ägnat mig åt
att kasta julen, eller rättare sagt kastat den största julprylen i öppna spisen.

Öhm tyvärr, hade jag glömt att öppna spjället då lågorna tog fart, det blev lixom
lite rökigt här inne i lägenheten, men men det löste sig,och nu är den puts väck,,såååå skönt..

Nu får en tulpan bukett symbolisera min längtan efter vår och värme, jag är en frys-kott, så är det bara, och jag hatar höst och vinter,,,så är det bara,,,
Jahopp,,Ewa kommer snart vi ska ta en skid tur, wasaloppet närmar sig, och jag känner mig allt annat än förberedd just nu,,men men,,viljan finns,,,
I onsdags begav jag mig helt spontant till Herrljunga,,hade en skön Onsdagkväll, och på torsdagen blev det bowling och bio,,Jag är en usel förlorare,,,det är en av mina akilleshälar,,men fick bearbeta förlusten så gott det gick,,hahaha,,

Nu har jag precis idag skickat iväg min poesisamling till Bonniers och Nordstedt,,
ah, det får bära eller brista vilket som,,men ett kuvert, och ett frimärke det satsar jag på det, sen får vi se..

Jobbar på med texter,,och går samtidigt och drömmer om ett varmt land en solstrand,,tänk vad det vore underbart,,,,

Jag tänk 2009 flög jag,,trodde jag aldrig jag skulle våga,,men rom resan var den mest fantastiska resan i mitt liv, visserligen är dem inte många men iallafall,,minnena därifrån värmer ännu,,

Nej fick bli ett kort inlägg idag

pussen och kramen fr mig

11 Januari 2010  | Länk | vardag | 0 kommentar
MIN BLOGG "ÅRETS BLOGG" KUL KUL

HEJ VÄNNER

MIN BLOGG, BLEV UTSEDD TILL 2009 ÅRS BLOGG
AV NYSTÅS,,ÅHH SÅÅ KUL,,,
JAHA NU ÄR DET SLUT PÅ HELGERNA,,DE RÖDA,,LÅNGA,,SEGA,,
SKÖNT DÅ ALLT ÅTERGÅR TILL DET NORMALA.
JAG TOG EN SNABBRESA I ONSDAG OCH KOM HEM IGÅR FREDAG, BLEV LITE OROLIG DÅ TÅGET VAR FÖRSENAT FÖR JAG SKULLE BÖRJA ATT ARBETA KL 15, MEN JAG HANN..
HM JA, SIST JAG ÅKTE TÅG VAR DET OCHSÅ FÖRSENAT, SKULLE BYTA I HALLSBERG, OCH DOM HADE LOVAT ATT DET ANDRA TÅGET SKULLE VÄNTA,,VI BLEV BEORDRADE ATT SKYNDA OSS TILL BYTET, JAG BAR DÅ PÅ TVÅ STORA KRUKOR MED BLOMMOR, STYCKEN RESVÄSKA PLUS YTTERLIGARE EN VÄSTA, PLUS LÄNGDÅKNINGSUTRUSTNING,,MED DET SKULLE JAG SPRINGA,,,I 22 MINUSGRADER!!!
SPRANG MOT RULLTRAPPAN DÄR JAG HÖLL PÅ ATT SPETSA NÅGON MED SKIDORNA, JAG HALKADE I RULLTRAPPAN OCH SLOG SÖNDER EN KRUKA,,OCH SVORDOMARNA VISSTE INGA GRÄNSER, HELLER INTE TÅRARNA, SOM SNABBT FRÖS TILL IS. DÅ VI TIO KOM FRAM TILL SPÅRET HADE TÅGET LÄMNAD OSS, OCH DÄR STOD VI I BLÅST OCH 22 MINUSGRADER. VI KOM IN PÅ ETT STÄLLE, OCH DOM FIXADE NYA BILJETTER TILL SENARE TÅG, JAG FICK ÅKA TILLBAKA MOT GÖTEBORG, FÖR SENARE BYTE I LAXÅ, MEN JA DET TÅGET VAR OCHSÅ 30 MIN FÖR SENT, SÅ OM TÅGET I LAXÅ SKULLE VÄNTA VAR OKLART,,,JA SUCK TILLSLUT KOM JAG HEM FLERA TIMMAR SENT,,,JA,,,,,FY,,

NÅVÄL ALLA HAR DET VÄL BEKYMMERSAMT I DETTA KALLA VÄDER, BILAR TÅG, MÄNNISKOR OCH DJUR. JAG LÄNGTAR TILL VÄRME OCH SOL,,

SLUTFÖR I DESSA DAGAR NÅGOT SOM SKALL SKICKAS TILL BOKFÖRLAG GJORDE LAYOUTEN IGÅR,PLUS ATT JAG IGÅR FICK 3!! NYA LÅTAR SOM BEHÖVER ORD,,
KANDIS HAR NYSS SLÄPPT SITT NYA ALBUM , OCH DETTA GICK ATT LÄSA PÅ NYSTÅS BLOGG:

Det gör ondt" är en av plattans starkaste sånger, en varm ballad med varma countryinfluenser och jag är osäker på om den spelats in på svenska. Någon läsare har måhända bättre minne än er trogne bloggare? Enligt Åsa Karlströms blogg (Årets blogg 2009 helt klart med snart 100 000 besökare) handlar den om en oväntad förlust och hur ont den alltid gör:
"Johnnys fru begick självmord i våras, och denna låt var nog kanske i ord och känsla det han känner utav saknad efter henne", skriver Åsa.
Johnny Hansen talar också öppenhjärtigt om hustruns död i skivbolagets pressmeddelande om skivan:
- Att få sätta ord på sina känslor är ett sätt för mig att bearbeta sorgen, säger han.
Arrangemanget är mycket vackert med plockande elgitarrer som tassar runt i ljudbilden. Johnny Hansens röst vibrerar av smärta:
"Der er stjerner på himlen,
men jeg ser dem ikke mer’ –
jeg forstår ikke læng’re, hvad der sker.
For et slør af tunge skyer,
spreder mørke på min vej.
Det gør ondt –
det gør ondt uden dig", sjunger han.

JA ATT MISTA NÅGON, OAVSETT OM DET BEROR PÅ DÖDSFALL, ELLER ATT MISTA NÅGON MAN ÄLSKAR ÖVERHUVUDTAGET, SÅ ÄR DET, DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA,,SMÄRTAN ÄR VERKLIGEN SÅ LIDSAM..
BARBADOS SPELAR I DAGARNA OXÅ IN VÅR LÅT SOM JAG GJORT MED BLA THOMAS,,
"VARFÖR KAN MAN ÄLSKA, NÅN MAN ALDRIG KAN FÅ"
KUL,,
ERICA I DRIFTERS TYCKTE OM MIN, KURRE, OCH PETER´S, LÅT VI SKICKAT, KÄNNS OXÅ HIMLA KUL,,
NEHE DETTA DUGER INTE SKA ARBETA 7-17 IDAG, SÅ DET BLIR TILL ATT SÄTTA FART,


9 Januari 2010  | Länk | vardag | 1 kommentar
Funderingar på 2010

GOD FORTSÄTTNING

Jaha vi befinner oss nu i starten på 2010. Jag antar att ett och annat nyårslöfte har blivit svurna, eller??
Hm i dessa tider brukar viktdiskussionerna få en framhävande plats på arbetsplatserna, antagligen för att man tycker att för mycket skinka slank ned under helgerna..

Själv har jag nog gett upp detta med löften,, Löften,,kan man "aldrig veta om man kan hålla",så varför ge dem, lite sorligt men men,,så jag har bestämt mig för att döpa om löften till visoner..

För visst måste man väl ändock ha visoner, och en tro.. För min egen del var 2009, ett omvälvande år, och mina visoner detta år är att få släppa ned ankaret
stanna till, känna harmoni och trygghet.. och lugn.......

Musiken ska få sin givna plats såklart, men kanske jag på något vis ska försöka ändra på andra arbetssysslor, Mitt mod ska få en mer betydande plats år 2010,,
Mod att göra sånt jag alltid önskat, men där rädslan att misslyckats dragit mig tillbaks i sina hängslen.. Kanske 2009 gav mig en insikt som jag kan använda mig av som verktyg?? Bättre att hoppa i galen tunna, än att inte hoppa alls..
Inombords bubblar jag av visoner som jag önska kunde bli en realitet,,så ja vi får se, vad 2010 har i sin famn för mig...men som sagt, trygghet,,mod, och att kasta ankaret,,få en hamn där mina visoner kan utgå ifrån,,,det önskar jag..

Stenssons har just säppt sitt nya album,hos M Nystås, kan du läsa en recention. Och i slutet på denna månad släpps Zekes album, och ja, Claes Lövgrens är på gång så,,året börjar bra rent musikmässigt,,,det känner jag ödmjukhet inför,,

Min träning inför Wasan måste nu gå in i ett allvarligare skede, Ewa ligger långt före mig i förberedelserna, då jag fick träningsförbud hela hösten,,nåväl,, den 28 feb står jag på startlinjen och det får helt enkelt bära eller brista..jag hoppar iallafall i en tunna,,,om den sen är galen eller ej återstår att se,,hahaha


Jahopp,,,önskar er nu en fin trettondags helg
all kärlek fr mig
5 Januari 2010  | Länk | vardag | 1 kommentar
GOTT SLUT!!!!!!

HEJ GO VÄNNER,,
DET ÄR MÅNDAG, DEN SISTA MÅNDAGEN DETTA ÅR. PÅ TORSDAG STÄNGS DÖRREN FÖR 2009, OCH DÖRREN FÖR 2010 ÖPPNAS..
ATT SUMMERA DETTA ÄR, JA, MAN KAN VÄL SÄGA ATT DET HAR VARIT ETT OMVÄLVANDDE ÅR I MITT LIV,MYCKET HAR HÄNT, BÅDE INOM MUSIKEN OCH I MITT PRIVATA LIV. SÅ JAG KOMMER NOG MINNAS ÅR 2009. JAG SER TILLBAKA OCH REFLEKTERAR, OCH JAG KAN NOG SÄGA ATT JAG VUXIT SOM PERSON, LER, DET VILL JAG TRO IALLAFALL,,ERFARENHETER HAR LAGTS I MIN RYGGSÄCK.MOD ATT GÖRA SAKER JAG ALDRIG TRODDE ATT JAG SKULLE VÅGA,OCH ATT JAG ÅTER KAN BEVISA ATT, VILL MAN NÅGOT VÄLDIGT STARKT SÅ FIXAR MAN ATT GENOMFÖRA DET. TV FRAMTRÄDANDE I MALOU´S PROGRAM, EN GASTKRAMANDE UPPLEVELSE,,,MEN JAG FIXA DET, ALLA NYA VÄNNER JAG HAR FÅTT LÄRA KÄNNA, ATT JAG IÅR SATT MIG I ETT FLYGPLAN!!!!!!!!!!!!!! ÄR JU ETT MIRAKEL, NI SOM KÄNT MIG MÅNGA ÄR, VET ATT JAG SAGT, ATT JAG ALDRIG KOMMER ATT VÅGA,,,,,MEN DEN BARRIÄREN KLARADE JAG IÅR OCHSÅ,,

JAG HAR FÅTT FÖRMÅNEN ATT JOBBA MED SÅ MÅNGA FANTASTISKA DANSBAND,,TACK TILL ALLA ER SPELEMÄN(KVINNOR..

MEN DET STÖRSTA DETTA ÅR, ÄR ATT JAG TRÄFFAT PETER, MITT LVS KÄRLEK,,TACK ÖDET FÖR ATT VÅRA VÄGAR KORSADES..

NU VILL JAG AVLUTA DETTA ÅR PÅ BLOGGEN MED ATT TACKA ALLA ER LÄSARE,SOM SÅ TROGET KOMMER HIT..BARA DET ÄR ETT MIRAKEL I SIG..

VI TUFFAR PÅ MOT 100 000 BESÖK.

GOTT NYTT ÅR
KRAM ÅSA
Det ringer, det ringer
till midnatt i tornet,
och väktaren springer
att blåsa i hornet,
och klockan hon slår:
God natt, gamla år!
God dag, nya framtid,
som ljusnar till vår!
28 December 2009  | Länk | vardag | 1 kommentar
GOD JUL

KÄRA BLOGGLÄSARE

NU TAR BLOGGEN NÅGRA DAGARS JUL LEDIGT!!!!!

VILL TACKA ALLA ER SOM LÄSER OCH BESÖKER SIDAN DAGLIGEN,,
NI HAR VARIT OTROLIGA IÅR,,OCH DET PEPPAR MIG ATT FORTSÄTTA
MED BLOGGEN,,,,,TACK!!!!!!!!!!!!

MEN NU VILL JAG AV HELA MITT HJÄRTA ÖNSKA:

EN RIKTIGT RIKTIGT
GOD JUL

KRAM FR MIG
23 December 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
Glöm inte bort,,,


GRUBBLERI HÖRNA IDAG,,,

Jag sitter och funderar och reflekterar, och har så gjort några dagar.
Insikter får man inte gratis,, svar får man inte utan att undra, så egentligen bör man förlita sig mera på sin egen röst och vilja..Ibland kanske man glömmer det i sin iver att göra människor lyckliga, och glada. Vem är man själv i denna livets karusell.
Vad man har för behov,, vad man har för drömmar..Livet är så kort!!

En ving -toch av mitt inre kan ibland slå till mig,,,wake up,,!!!!
Och vi alla bär ju på våra egna inre funderingar, visst är det väl så.
Det kan gälla
att byta jobb, kanske flytta, rensa upp i ett förflutet, fundera på livssituationer
m.m och sånt är bra!!! och utvecklande..
ah,en grubbleri Maja är jag ibland, jo jag vet,,men är nog född sån,,ler
tänk ochså på:

Att Ensamheten..kan kännas extra hård för en del själar just nu vid julens tid..lagrade minnen framträder starkare av både glädje sorg tysta tårar i ensam värld..så får vi en stund över i stressen, kanske vi kommer på någon vi kan glädja med ett besök,,21 December 2009  | Länk | vardag | 2 kommentarer
Playtons gick hela vägen

God Morgon

Jag har varit vaken sedan 04.00. Igår startade jag mitt arbete igen, ovant då jag under min tid hemma har fått ändrad avdelning, en oro utan substans, för visst klarar man av sina gamlingar..

PLAYTONES gick hela vägen,,lite väntat men jag trodde Zekes skulle nå till duellen ochså, men men har ingen direkt åsikt om det hela,,Larz kristerz fenomenet bidrog säkerligen till det hela, udda, och nytt.
Men sedan ska man nu ochså ut på vägarna, spela dansbandsmusik 5 timmar varje kväll, för det är ett sådant liv man har som dansbandsmusiker!!
Enligt min tro var detta sista gången för dansbandskampen, Etablerade band tror jag inte kommer anmäla sig nästa år, i sånna fall i en mycket liten omfattning, och sätta ihop en serie deltävlingar, med nybildade band för syftets skull, tror jag inte håller.
Men Grattiz Playtones till segern!!

Idag är det 4:de advent, och jag ska jobba några timmar. Igår inhandlades den sista "stora" julklappen, nu är det mest bara lite småsaker kvar.
Jag kommer iår att vara ledig på julafton, och sedn hela helgen, så på onsdagkväll
gör jag skinkan och faller sedan in i julefridens töcken. Det blir min första jul i min nya lägenhet, men ja granen e på plats, och här känns lugnt och trivsamt.

Vi får se om Peter kan hjälpa mig idag, för igår fick jag en låt som skulle vara klar idag,,,,PANIK!!!!!!!!
och jag jobbar ju, det var en ja vad tror ni hahahahaha "Rockabillylåt"
qissa dess destination,,ler

nehe, jag ska diska upp här, har bägge sönerna hos mig, och
ja dom grejar här efter min sänggående,,och lämnar hmmm spår efter sig kan jag lova,,
David fick igår svar på den sista tentan, om barnpsykologi,
och han klarade den,,Jippi Stolt som en fura blir moderns hjärta då,,

Ha en fin advent,,

kram fr mig
20 December 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
Tänd ett ljus, och låt det brinna


Har kollat runt lite på olika odds inför kvällens finali dansbandskampen,,
De flesta har just Zekes som favoriter tätt följt utav Playtones,,

""""Äntligen är det dags för momentet alla dansbandsfantaster väntat på. Finalen. Enligt oddsen från Paf.com blir det Zekes som vinner dansbandskampen 2009.
Zekes behövde endast två deltävlingar för att nå finalen i Dansbandskampen. Övriga band har kämpat väl för att nå dit.

- Zekes var enormt populära bland både jury och publik när de uppträdde och måste ses som favoriter till slutsegern, säger Johan Småroos på Paf.

Som andrahandsfavoriter och främste utmanare har Paf The Playtones.
- The Playtones är udda med en väldigt annorlunda stil som mycket väl kan gå hem bland svenska folket"""

Mm ja vi får se,,

Igår var jag, Chatarina och min älsta son David på en liten shoppingtur. David har nu jullov från sina studier i Jönköping, och det är gott att ha honom hemma.

Nu i dessa tider är det kul då posten kommer,,Julkortstider,,och man blir så glad när de dimper ned, fick bla ett hembroderat julkort!!!! det kallar jag att lägga sin själ i kortet,,Tack Harriet!!!

Härom dagen rigde även brevbäraren på, ett paket från Norge,,Tack snälla Bente för den härliga julklappen.

Jahopp, igår fick jag även besök av Thomas Thörnholm, han var i krokarna
så han passade på att hälsa på, mycket musikprat blev det, kul!!

Ja annars går dagarna fort nu,och det lackar verkligen mot jul.
Ibland kan julen ge mig ett inslag av vemod, och säkert en hel del andra ochså.
Julen är en underbar tid, men ochså en tid där mycket känslor och tankar väcks.
Nej ska avrunda här,,
må bästa man/kvinna vinna ikväll.

Stor kram fr mig19 December 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
PEPPARKAKSCHEESECAKE,,MMMH!!!!!!

Hej och god morgon.
OJ OJ nu blev det vinter i ett slag. och med det genast lite julfeeling.
Igår satt jag och skrev julkort, jo jag vet man kan maila och messa sina julhälsning men ja, ni vet ju Thorleifs låt jag skrev, "Skicka mig ett vykort" för mig känns det mera personligt att göra på detta vis. Stackars preempersonalen som jag satte i arbete,,hahah med att klistra. Nåväl det fattades ytterligare några stycken så dom ska jag skriva nu.
Julklappsinköpen startade jag så smått med igår, suck,,det är inte lätt då ungdomarna mina, inte vet vad de önskar sig,,,ångestframkallande..

Igår var jag och grattade min vän Lotta som fyller år idag, och tänk, kom lagom till mat tid, och fick min favoriträtt PASTA::
Vi kom in på julefterrätter och jag rek en pepparcakscheesecake jag gjorde häromdagen mmmmh,,så god,,skriver ned rec här nedan.
Försöker så smått sammanfatta året, rent låtskrivarmässigt. Åter igen kan jag med ödmjukhet se, att året har varit fantastiskt.
Har äran att få jobba med så många fantastiska människor och band.
Att summera vilka låtar och band, det är går nog inte, men ja Fernandoz, Claes Lövgrens, Annie Nörsti, Larz kristerz, Thorleifs, Ingemars, Zekes, Mats Bergmans, Kandis Hedins, Stenssos, ja jag säger m.f,,och nu väntar jag just på skivsläpp med Zekes,och ja Claes Lövgrens släpper nytt album framöver med tre av våra låtar,Martinez har bokat, Film musik släpps nästa år, och det var en fantastisk avslutning på året att ens få medverka i filmen "olycksfåglar" av Camilla Läckberg, Ja så det har varit ett spännande år, och nästa år ser jag ochså väldigt mycket fram emot. ÄLSKAR MUSIK!!!!!!!!!!! och mina underbara medarbetare i branchen!!!
Ja var bara en reflektion,,


PEPPARKAKSCHEESECAKE

100 g margarin eller smör
30 pepparkakor

FYLLNING:
200 g philadelphiaost
1 ½ dl socker
3 ägg
1 msk finrivet apelsinskal
2 msk pressad apelsinsaft

TOPPING:
2 dl crème fraiche
1/2-1 dl florsocker
1 apelsin
pepparkakor

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175°C.
2. Smält matfettet och låt det svalna lite. Mixa eller stöt pepparkakorna. Rör ner matfettet i pepparkakssmulorna. Bred ut det i en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Ställ in formen mitt i ugnen och grädda i 10 minuter.
3. Blanda ihop ost och socker. Rör ner ett ägg i taget och till sist apelsinskal - saft. Bred ut smeten på pepparkaksbotten. Ställ in formen mitt i ugnen och grädda ca 30 minuter. Låt kakan kallna.
4. Rör ihop crème fraiche och florsocker. Bred ut detta på kakan och garnera med apelsinskal och pepparkakssmulor.
16 December 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
HEJ VÄNNER

God Måndagmorgon.

Dopparedagen nalkas, igår var det lucia som spred sina ljus i vintermörkret.

Hm om jag spred ljus eller skräck vet jag inte, men iklädd luciakrona, och tillsammans med Peters barn väckte vi Peter som inget ont anande låg och sov,med sång
glögg och luccekatter, ler,
Annars då så har helgen varit okey, Lite middag i Fredags med Lions, julbord hemma i Lördags, och igår följde jag med Lions och serverade luccekaffe på ett äldreboende här i närheten, då märkte jag hur mycket jag saknar "mina" gamlingar med till veckan får jag smygstarta igång igen.

Mats ringde häromdagen, Bert hade fastnat för en låt vi skickat kul kul,,
och som vissa redan vet, så kommer Mats och min musik att höras framöver
i fimen "olycksfåglar" efter en roman av Camilla Läckberg. Disneyprod ska göra film på den, så ja!!! vilken julklapp!!!

Dansbandskampen såg jag ochså på i lördags. Som jag redan misstänkte gick det kanon för playtones, och Titanix, det var liksom nästan givet innan på något vis, vet inte varför men kändes så. Jag tyckte Casanovas var VÄLDIGT bra, men Blender fick extra platsen i finalen.

Okey ska vi säga så här??
Zekes vinner hela grejen,,,magkänslan säger mig så,,,och får jag fel, så får jag stå för det, det är min personliga gissning iallafall.

Nej nu ska jag packa och bege mig hemåt,

Skickar er alla de varmaste hälsningar
KRAAAAM

14 December 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
Zekes 27/1

Good morning,

Sitter framför datorn och filosoferar. ska snart säta igång med lite luccebak, men måste vänta till affärerna öppnar, ty jag glömde inhandla de gyllene saffranskornen igår.

Den 27/1 släpps Zekes nya album, kommer bli en blandning av nytt och gammalt material, Vårt spår HI HO rock´n roll kommer ligga som spår nr 5.
Kul!!! Albumet går att förbeställa på Ginza

Claes Lövgrens är ochså inne i studion och förbereder sitt nya album, blir en storsatsning där, och dom har nu Warner i ryggen det innebär ju chans till så mycket mera marknadsföring av plattan.

Cavalkad jobbar på och publiksiffrorna på danserna är otroligt bra,
Jonas Näslund trivs som fisken, i det nya bandet, och ny skiva planeras.
Bert hade haft ett inlägg i tidningen får jag lov, ett BRA sådant, Det gällde dansbandskampen, och det fakta att banden faktiskt INTE har valfrihet vad gäller första låten. Och sedan får banden ta emot kritik av deras fan,,typ
- hur fan kunde NI välja en sådan låt. Ligger mycket i det då jag vet Schytts fick mycket skit för sitt låtval,,dom ville köra en snabb men svt sa nej,,,så ja,,,,
HEJA BERT,,

Jaha igår fick jag en sån otrolig nyhet,,,det sprudlar inom mig,,
hm,,men jag kan säga så här tills vidare,,,
Jag och Mats har skrivit filmmusik,,det blev klart och spikat igår..
mer om det kommer,,

Nej nu ska jag avrunda,,
skickar en stor varm kram till er alla

Åsa

10 December 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
Jag saknar dig så,,,SOLEN

Tisdag.

Mörkret håller sitt grepp om oss, men varför deppa?? det är liksom lönlöst.

Jaha dansbandskampen går snart in i sitt slutskede, en deltävling kvar.
Nu tillkommer tre väldigt etablerade och bra band, Blender, Bhonus och Casanovas.
Men jag tror att en del huvuden kommer att bli hängande rejält på lördag.
Torgny Melins fick guldstjärnan i Lördags, men jag hade fel då jag trodde Svänzons skulle ta sig vidare. Playtones charmade till sig en fortsättning.
,Ska playtones sätta käppar i hjulet för de tre etablerade banden som nu laddar för fullt, jag tror "risken" finns. Playtones tror jag knep en hel del sympatier i lördags. Men men att förutspå detta är så klart en omöjlighet, det är bara att vänta och se.
Titanix tror jag har en plats klar, dom har nått in och blivit "kompisar" med tvpubliken och svenska folket.

Så let the best man win,,ska bli kul att se iallafall..
F.ö tittade jag efter Lindas råd på Lotta Engberg igår,,mysigt program och undvek man att titta ut så infann sig faktiskt lite julstämning.

Julklapparna är på planeringsstadiet, Jag handlade lite igår, en liten sak var till Peters barn,det är ingen enkel sak. Ungdomarna börjar att bli stora, jag minns då de var små, Batmanbilar, spiderman dräkter, och Gudars vilka önskelistor. Jag minns en önskelista från min Philip då han var 9 år

1. Dator
2. en ny mobil
3. nya slalomskidor
4. kläder
5. tv spel
6
7
8
osv så fortstte det, och som avslutning skrev han: Och blir det något över önskar jag mig pengar,,,hahahaha,,,snacka om visioner!!!!!

Igår tittade jag in hos Lotta, hon hade fått en underbar parfym av Pelle, så hm kanske man skulle unna sig en sådan i julklapp till sig själv.
Idag ska jag packa lite, åker bort i några dagar,sen till veckan ska jag börja att arbeta igen, Ja det blev ett konstigt avbrott för mig i höst, men jag hoppas nu att järn och blodvärdenivån ska bättra på sig undan för undan.
Nehe nu ska jag snart åka till Kristinehamn, sen klockan 14 kommer dom och hälsar på mig ifrån jobbet.
Sen har jag en klipp beställning, så jag tar med mig saxen,,och gör "ett klipp"
Må nu allra bäst vänner

Kramiz fr mig

8 December 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
SLAPPAR LÖRDAG

HEJ HOPP

MÖRKT MÖRKT ÄR DET ÄNNU DENNA LÖRDAGMORGON. ALLA SOVA SLÄCKTA ÄRO LJUSEN, ÄRO LJUSEN, MEN TIPP TAPP, ÅSA SMYGER UPP TILL KAFFEBRYGGAREN.

JAHA DENNA LÖRDAG ÄR DET SPORTLÖRDAG PÅ TV OCH JAG ÄLSKAR DET, MEN NÅGOT JAG DÄRIMOT INTE ÄLSKAR ÄR MIN LILLA TV. HAR LITE PLANER PÅ ATT ÅKA OCH KÖPA MIG EN NY, VI FÅR SE, MEN EN PLATT TV VORE UNDERBART.
IGÅR KVÄLL VAR JAG OCH PETER UTE OCH KÄKADE EN GOD TRE RÄTTERS MIDDAG, UNDER MIDDAGEN RINGDE MATS SOM LÄST FÅR JAG LOV TIDNINGEN. YHOMAS DEUTGEN HADE UTNÄMNT MIN OCH MATS LÅT BRÖDER SOM ÅRETS PINSAMMASTE,,NÅVÄL, JAG TAR INGE ALLVARLIGT PÅ DET, FÖR TJA LÅTEN MONTE CARLO KAN JAG DÅ INTE HELLER TYCKA ÄR DEN MEST EMOTIONELLA RENT TEXTMÄSSIGT.

MEN VAR OCHSÅ ODA NYHETER I TIDNINEN, KANDIS HAR JU SLÄPPT SITT NYA ALBUM, OCH DÄR TYCTE REC ATT MIN OCH MATS LÅT "DET GÖR ONT"
ÄR DET BÄSTA SPÅRET PÅ SKIVAN, OCH DET KÄNDES HELT UNDERBART KUL..

IKVÄLL ÄR DET ÅTER DANSBANDSKAMPEN DENNA VECKA ÄR JAG LITE INSATT I
BANDEN MEN JAG VET ATT SVÄNZON SKA VARA MED, SÅ EN VILD GISSNING, TORGNY MELINS ELLER TITANIX FÅR SIN ANDRA GULDSTJÄRNA, OCH SVÄNZON FÖLJER MED TILL NÄSTA VECKA.

IKVÄLL SKA VI PÅ MIDDAG HOS KRISTEL OCH ANDERS, MEN INNAN DESS LITE STROS PÅ STADEN.
MÅ BÄST TUSEN KRAMAR
FR MIG5 December 2009  | Länk | vardag | 1 kommentar
Välkomna älskade minusgrader, nu slipper vi iallafall regn

Hej vänner

Oj!! veckan är snart slut igen. Minusgraderna har kommit, tack för det, det innebär inget regn
och faktiskt lite solsken på dagarna, underbart.
Igår fick jag ett så kuligt besked, ja jag ska inte ropa HEJ, innan jag kommit över ån,
men det ser faktiskt otroligt lovande ut, Disney ska göra en film där det behövdes 2 dansbandslåtar,,och snabbt skulle det gå.Mats mailade mig igår, för producenten Jörgen som blev tillfrågad att fixa det, har nu mailat två av Mats och mina låtar dit. Vi får säkerligen det 100% beskedet redan denna vecka!!!!
Jag blev såååå glad,,att överhuvudtaget bli föreslagen det värmer så mycket, och skulle det nu av någon anledning skita sig så,,ja då är jag ändock så glad. Tankar om Spontanitet har varit min tanke inatt, jag har funderat över varför jag allt som oftast är så spontan, kanske även naiv ibland,. Och varför jag inte växer upp,,men ja får inge vettigt svar, jag har väl bara en sådan gen antar jag,,Då jag funderar över något så blir mitt verktyg att söka fakta, och detta gick att läsa om grunden till spontanitet:
"Spontanitet är en viktig egenskap hos människor. Barn föds spontana. Det innebär att de reagerar utan att tänka sig för. Det innebär att de får en omedelbar reaktion på sina känslor och därmed en närhet till omgivningen.
Efterhand mognar barnets spontanitet när det börjar lära sig omvärldens reaktioner på deras beteende. Om spontaniteten betraktas som något naturligt, så behåller barnet sin spontanitet till vuxen ålder. Människor som får behålla sin spontanitet respekterar andra människor eftersom de känner att de själva har blivit respekterade". så ja,
man är väl vuxen med ett barns spontanitet helt enkelt.Men det roliga är, att senare i arbetslivet så måste företag ordna brainstorming m.m för man vill att "undersåtarna" ska bli mera spontana öppna osv, knasig ekvation, man kväver spontaniteten för barn, och senare i vuxenlivet måste de gå kurser för att hitta tillbaks dit..Nåväl,,

Idag ska jag greja med lite av varje. Igår var jag hos far så nu lyser det i fönster och vrår.
Mats har fått sin text, och Lindas och min nyskrivna text blev uppskattad och på den läggs det sång idag.
Nej nu ska jag stoppa in lite bröd i ugnen till Philip, och väcka honom.
Många kramar från mig
3 December 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
Faslig bilresa!!!!!!!

God måndag.
Min dag startade 02.15, suck och ve jag la mig ändå ganska sent för att vara jag.
Har varit på resande fot sedan i onsdags. I fredags så hälsade jag och Adrienne (Peter´s dotter) på David och Carolina i Jönköping. Vi gick ut och käkade, och fikade sedan hos dem, mysigt.
Annrs i helgen då? nä jag har mest tagit det lugnt, Peter har jobbat mest hela tiden så det blev mycket umgänge med hans barn. Men resan hem igår blev ett rent helsike. Jag måste ha varit inkapslad i mina tankar för plötsligt ser jag skylten Hallsberg blotta sig framför mig. Alltså jag måste ha swischat förbi massor av skyltar. Mörkret började att lägga sig, och dimman var så tät fick nästan panik. Det var ju inte heller någon hit att bensinmätaren började visa hungerkänslor. På någotvis kom jag slutligen fram till Fjugesta, och sedan svartå, där jag fick tvärbromsa för jag gissa?????? En vildsvinsfamilj, suck!! men tillslut kom jag till Karlskoga, säkerligen en timma försent. Men tur i oturen Lotta ringde mig på hemvägen och bjöd mig på advents middag, en tröst på såren.

Okey en dansbandsomgång har det ochså varit igen, Titanix och Torgny Melins har vind i ryggen och gick vidare, f.ö måste jag säga att Sannex var mycket imponerande, det gillade jag.

Från Lionheart fick vi igår meddelande att Zekes album släpps i Januari, och att min, kurre´s, Peters, och Herbert´s låt HI HO ROCK`N ROLL är med, och väldigt omtyckt av bolaget kul kul.

Nehe ska prata lite med pappsen är nämligen hos honom nu.
Snart får jag börja att arbeta igår, så sköööööönt!!!!!!!!

Ha en fin dag
Innerlig värme
från mig
30 November 2009  | Länk | vardag | 1 kommentar
Snart vänder det

God Morgon, min startade 03.00 suck.

Ja mörkret behåller sitt grepp om oss. Jag avskyr hösten, och har alltid gjort
vi två kommer aldrig bli såta vänner, så är det bara.
Jag försöker i dessa tider att växla ned, lägga i en mer human växel,
vi springer och rusar, och det kan man få betala dyrt för. Just nu har jag försökt att stanna till vid en livshållplats,,stanna till och betrakta hur man lever egentligen.

Jo kanske är allt en prioriteringsfråga,,det kan jag väl hålla med om till visso,
med då man plockar viktiga bitar ur livet vad skulle man då ta bort??

Jobba, det måste man göra för brödföden
Musiken är mitt syre,,och syret behövs för att kunna leva
omtanke om andra,,Inte en suck, mina vänner och min kärlek och mina barn är A och o i mitt liv.
Träning,,måste jag ha för mitt fysiska välbefinnande.
hm låt se,,vad menar jag med det!!! JO
är ingen lätt fråga helt enkelt..

Nåväl, igår averkade jag och pappa lite ärenden som avslutades på coop.
Och som som oftast med mig, så händer det något, igår avslutades besöket på coop med två krossade glöggflaskor, visserligen spred sig en ganska mysig juldoft runt de andra kundernas fötter, men ochså glas splitter ,,tänk att det kan bli så mycket glas av en flaska,,suck ja ja,,
Men tja, den saken var ju ganska oskyldig om man jämnför med då jag av snålhet stoppade ned handen i en myntväxlare på banken då jag såg att en liten oskyldig 20 kronors sedel vilset virvlade där nere i hålet. och ja ned gick bra med att få upp handen sen igen det gick baske mig inte, och inte heller nådde jag stoppknappen,,resten kan ni ja det
ska nog mycket till att jag ska göra en sådan bedrift igen hahaha

Igår plockade jag fram lite stjärnor och adventsstakar,alltid något det är
iallafall lite extra ljus i denna dystra November men om en månad vänder det,,känn på dom orden:
Om en månad vänder ljuset så sakteliga tebax..

Men jag får drömma om den båt luff vi ska göra i sommar i Grekiska ö världen,
Det blir en sån där "ta dagen som den kommer" resa och det kommer att passa mig och min spontanitet utmärkt,,

Idag åker jag till Herrljunga, och blir kvar där några dagar, och på fredag ska jag besöka min underbara son David i Jönköping, Philip beger sig till sälen,,

Jag skickar 1000 kramar,,och tack till er alla
nu har vi passerat 70 000 besök,,
kram Åsa
25 November 2009  | Länk | vardag | 1 kommentar
Ny vecka vänner


God Måndag,,

Mörkret behåller sitt grepp om oss,,regn och rusk jag skulle hellre vilja ha
några minusgrader och lite snö som lyste upp..

Något chockad är jag denna morgon, Erica och Kent i Drifters går skilda vägar och Kent slutar i Drifters, för att läsa mera om det hela så får ni gå in på Drifters hemsida..

Gårdagen blev lugn och fin, tack gode gud att skidtävlingarna startat på helgerna, jaag bara älskar att mysa i soffan och se vintersändningarna. Sveriges damlag
tog guld i sista stafetten inför os, applåder till dem.

Linda och jag "bollar" en text emellan oss,,vi fick en ganska svårskriven låt häromdagen av Kurre Westling,,,svåra harmonier att sätta ord till men f.ö en great låt.

Pratade med Thomas Thörnholm igår, och det verkar nu som att i December får han tid över att prodda lite, bra det för vi har en kanonlåt hos honom.

I gårdagens rusk passade jag på att provgöra en soppa som Lotta bjöd mig på
i Lördagskväll, Gud vad man känner sig hemmaduktig då man hör ljudet av en puttrande soppa,, mycket vitaminer var det i den ochså, vitkål, broccoli m.m
och faktiskt smakade den underbart, tom Philip och hans kompis Oskar njöt.
Igår kom även Charlotte förbi och hälsade på, hon hade ett ärende hit till Karlskoga, så då passade hon på, Blev glad då hon sa:
Jag förstod att du skulle ha det fint, men inte så här mysigt,,kul att höra och ja, jag trivs faktiskt oförskämt mycket i lägenheten. Ett tag trodde jag att
omställningen från hus till lägenhet skulle bli svår, men nej, inte.

Nu är det första advent till helgen, oj oj tiden springer iväg, Philip åker till sälen i helgen
oh då passar jag på att på att åka till Peter. Idag ska jag införskaffa julkort, man har några stycken att skriva, och då vädret är grått och trist ett riktigt inneväder så kan man lika bra passa på, och f.ö tycker jag det är kul.

Nej nu ska jag köra Philip till skolan, han längtar nog efter jullov, har varit en tuff termin med start på naturvetenskaplig linje..

Må väl
puzz o kram fr mig
23 November 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
Dansbandskampen ikväll!!!!

Hej, och en God Lördag önskar jag er..

Lördagmorgon ja,precis för en vecka sedan nu så var jag i Strängnäs,,
Idag är det åter dansbandskamp Lördag. För bandet är det ingen slapparlördag fram tills direktsändningen ikväll. Redan nu klockan 07.00 är det full fart i Strängnäs, banden har redan inställt sig vid Arenan, för kamera rep, soundcheck rep,
intervjuer m.m..
Förra Lördagen var jag i Arenan nästan hela dagen, och det är intressant att se vad mycket förberedelser det krävs för att vi TV tittare ska njuta.
Statister sitter som en jury, Peter Settman finns överallt,,haha
Då jag beslutat mig för att gå ifrån arenan förra lördagen, fick jag inte den tänkta vila jag hade planerat.
Jag hade vilat ca en halv timma, då dom rinbger från TV och vill ha med mig i direktsändning på kvällen vilket innebar att jag, som dessutom är tjej!! sulle vara färdig sminkad och ombytt på en tima, för att sedan vara med på genrepet,
Fick panik,,väl där skulle jag vara med på en intervju tillsammans med Schuyys, vi testade ameror osv,,Nu blev det så att "tidsbristen" var tuff så inslaget hoppades över,,Ja kanske var det så,att det berodde på tidsbrist i programmet, eller annars berodde det på att vi inte ville ha några sensationsfrågor ställde i direktsändning!!?? Nej privatliv är privatliv,,men visst jag förstod vinken att
det nog skulle ha blivut "Bra tv" kanske.. Jag grät inga tårar för det, utan kunde då istället helt slappna av under kvällen..
okey!!
Ikväll smäller det igen
Torgny Melins
Titanix
Carina jarneek
Mannerz
Spootlajtz

Hm får Torgny Melins en guldstjärna tro? Dom har till trots varit med ett par veckor nu,
eller får Titanix den, med riviga Maria.
Idag kliver ett nytt etablerat band till in i tävlingen Carina Jarneek´s men för min del ger inte rutinfrågan ngn garanti för att det kommer att går bra,,
Publiken i soffan kan mycket väl, rösta på ngt helt nytt, nåt som är skoj eller sticker ut, och sedan att rutinen och sånginsatserna är bättre hos de andra banden det spelar lixom ingen roll så ja, inget band känna sig trygga med att det ska gå bra
att rutinen är en trygg vagga att luta sig emot i dessa sammanhang..I denna tävling kan ALLT hända..Ska följa det från tv soffan själv,,skönt!!

Annars då, ja jag har tre veckors ledighet,,,ofrivilligt men för första gången i mitt liv
så fick min kropp, doktor och chef bestämma, jag kapitulerade och lydde..

Sitter med lite låt texter,,försöker ta det lugnt,,,Oj nu kom jag på,,,har ju tvätt tid nu för 17 gubbar!!
Linda var hos mig en sväng igår och vi satte lite ord på en låt, Peter och Adrienne var till Patrik T i skara och gjorde en ny demolåt vi tre har gjort i helgen,,
Mats och jag vandrar på med våra låtar,
Thomas G:son ringde härom dagen och fick förlaget på en låt till Claes Lövgrens
så kul, då har vi tre låtar med där,,
Så ja, på musikfronten lyser det, och det är tur ,det när det annars är sååå grått..

Väl mött imorgon,,
Då har vi svaret i vår hand om hur allt utvecklades i kampen ikväll,,

kramiz fr mig

21 November 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
Im back!!

Heeeeej

Jag är tebax. Bloggen har varit skral en period, jo jag vet, men nu
ska väl allt återgå till det normala.

I lördags var jag alltså i Srängnäs. Och hur det gick det vet ni ju redan.
Men hade en trevlig dag där, och senare på eftermiddagen kom Linda och Ewa.
Klockan tre då jag ligger och sover, ringer telefonen det var Frida från Dansbandskampen, dom ville ha med i mig i direktsändning, och jag fick med snabba ryck göra mig klar för genrepet, men tidsbrist i programmet gjorde att det inte kom med i direktsändning det gjorde mig inget, utan då kunde jag istället koppla av.

Peter och Schytts gjorde det dom skulle göra, men deltävlingen var tuff. Visst hade jag och dom önskat att gå vidare, men that´s life,,tävling är tävling och
utgången vet man aldrig

Andra låten för Schytts hade blivit "Jennie let me love you" fast på Svenska!!
Jag och Linda hade gjort en svensk version av låten, som både Melissa och Magnus Carlsson berömnde innan, och med peters röst hade det blivit helt kanon,,
Men finns nog ett gott öde för den låten ändå.


Annars har jag varit datorlös, i en vecka därav har bloggen blivit lidande.
Idag åker jag hem från Herrljunga.

Okey jag slutar här med att säga jag återkommer imorgon igen,tack för ni hållit ut trots dåligt med bloggskrivande denna vecka.

Många kramar från mig
19 November 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar
Go for it SCHYTTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hallo allihopa,,

Jag befinner mig snart i Strängnäs och har bara tillgång till datorn ett kort ögonblick.
Som ni säkert förstår, har jag denna vecka en favorit, tja men i detta fall går det
ju inte annat än att vara jävig.

Peter och Schytts kliver nu på Danskampskarusellen.
Och "Aj aj aj då bultar och bankar" det lite extra.

Schytts startar som nummer 3, men låten "Mälarö kyrka" och jag har tjuvlyssnat,,
vacker värre.
Skulle dom sedan gå vidare till omgång nummer 2, så ska dom framföra E.M.D´s
"Jennie let me love you" men vilken verson sen!!, ni kommer att bli överasskade.

Idag ringde dom även från TV, så jag kommer ev att intervjuas där i direktsändning imorgon, men det är inte 100% klart ännu, men som sagt ni sitter väl klistrade imorgon, och så får vi väl se om jag dyker upp.
Så ja mina vänner, denna vecka är jag som sagt jävig,,och lägg gärna era röster
på Schytts, ni kanske även med det an göra mig glad varför? det är en hemlighet, fniss

Nu far jag håll nu tummarna, och franför allt ring,,
Kram Åsa och Peter13 November 2009  | Länk | vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Åsa karlström                                             Skaffa en gratis hemsida