Mitt liv som pudel
Startsidan Blogg Fotoalbum Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Födelsedag !!! (och fästingar)

Grattis finaste Coffée på 14-årsdagen!!!

Igår var min 14e födelsedag och den var helt OK! Dock tyckte jag att jag fick för lite presenter... Lite goda ben och en gosedjurshöna som jag dödade på 5 minuter. Mamma försökte leka med mig men jag tycker ju inte att det är så fasligt kul att leka längre. Jo, det gör jag i och för sig, men det måste vara när JAG känner för det. Typ efter sista promenaden, då tycker jag det är bästa tiden att rejsa runt och bita mamma i hasorna. 

Så har det faktiskt alltid varit...

Morfar kom förbi med hönan. Han kom visst inte ihåg att jag har supervassa gnagartänder. Hönans första ben var avgnagt redan efter 2 minuter. Ganska så coolt av mig. Men ocoolt av mamma att jag inte fick äta upp vadden inuti hönan, det var ju liksom det jag hade som mål med allt mitt gnagande. 

De räknade ut hur gammal jag skulle vara om jag var en människa !? 84 år sa dem. Jag skulle vilja se en 84 årig människa gnaga sönder en gosedjurshöna lika fort som mig *fnys*

Vädret var fasligt varmt och som ni kan se har jag ännu inte fått av mig den här pälsen! Hallå mamma ! PÄLSEN!!! Det är varmt inomhus ju. Tassar och ben är fixade men inte själva kostymen. Anar att det blir i veckan.

Så igår tog vi en "vår-promenad" i ca 10 graders värme och tror ni inte att mamma släpade in årets första fästing!? Fy tusingen. Det är rekordtidigt. Jag har sagt åt henne att in gå i gräset när det är såhär varmt ute men givetvis lyssnar hon inte....

Jag hör fasansfullt dåligt nuförtiden, det är rätt skönt. Jag har lite gråstarr, det är mindre skönt för allt blir läskigt när vi går ut på kvällen. Iallafall om vi möter bilar och folk. Då säger jag åt dem att hålla avstånd, med råge ! Sen har jag blivit rätt svag i speciellt höger bakben sedan efter sommaren. Det är en liten ansträngning att ställa sig upp ibland och om jag halkar på golvet ner på rumpan kan det vara kämpigt att ställa sig upp. Men mamma finns alltid där och hjälper till om det behövs - vilket inte är så ofta, ska tilläggas. 

Jag tycker inte om att bada i sjön längre, vi provade i somras men vattenytan gjorde mig yr så jag stod helst i vattenbrynet. Mitt tålamod är inte som förr heller. Mamma gör allt så långsamt nuförtiden, eller så blir jag bara lätt uttråkad. Jag säger till henne att duscha mig på ca 2 minuter men hon säger att det inte går att dusha så fort. 

"Han börjar bli gammal... " säger de. Men mamma säger stolt att hon tycker att jag är så fin och pigg och lekfull, att min hållning fortfarande är ståtlig och att jag har fina tänder. Vi kramas mycket, hon och jag. Det är det bästa jag vet och sen säger hon alltid att hon älskar mig mest i hela världen och universum. Jag tror att det är ungefär det mesta man kan bli älskad. Det känns helt OK!

Nospuss på er !

Såhär såg jag ut när jag var nyinflyttad hos mamma. Ny fluga dagen till ära

19 Februari 2019  | Länk | Februari -19 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Actors Black Cameron "Coffée"                                             Skaffa en gratis hemsida