Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Hej Hej igen! :D

Hej allihopa igen! :)
Vi ska göra en "comeback" eller vad man nu ska kalla det, så vi ska fortsätta att skriva igen minst 1 gång i veckan (försöka iaf) :) Hoppas ni får en trevlig lässtund framöver! ;)
// Tabarka & Alexis
5 Juni 2008  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Förlåt Förlåt :S:S

Nu har vi inte skrivit på jätte länge :S:S

Nu har det kommit SNÖÖÖ!! ----->>>

Men p.g.a att vi inte har så mycket tid över till annat så kommer vi i fortsättningen bara att skriva när det har hänt något speciellt som t.ex tävling,träningar osv.

Tabarka: Länge sen man har skrivit men tycärr finns ingen tid över till annat ön det vad vi redan håller på med så..Hoppas att det kommer hända nåt roligt snart.
Tjingeling ;)

Alexis: Tråkigt att vi inte har nån tid till att skriva men då får ni iaf. veta alla roliga saker :D:D Hoppas att det inte gör något.
Hejsvejs ;D
19 November 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Lördag 3/11

LÖRDAG
Vi hade det väldigt roligt idag faktist :D

I sommras var det mysigt ---->>> <3

Tabarka: På dagen fick vi bara stå ihagen. Vi trodde att vi inte skulle ridas idag,men det skulle vi. På kvällen red mamma på mig i grimma. det var skitroligt att busa runt :) Jag gillar det verkligen. Vi blev ju borstade som vanligt och fick våran kvällsmat. men jag glömde berätta om min vecka igår så jag gör det idag istället. Det har varit ttråkigt för mamma har varit borta. På trosdag red vi på plan och det var underbart härligt då. Men nu måste jag kila hörs imorn!

Alexis: Idag hade vi "busdag" YIPPIE!! :D:D Min favorit. Försökte få av Linnea nåra gånger men lyckades aldrig. Jag hade väldigt kul :D I veckan har vi haft det väldigt tråkigt men på torsdag var det JÄTTE roligt när vi red på plan. Då var jag faktist snäll :D:D Men nästa gång får hon det körigt vetni ;D Hörs imorn!
4 November 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Fint väder och rolig dag!

Rolig dag men vi var lite på den lata sidan i slutet av dagen.

Tabarka: På dagen kom mamma o Linnea och tog in oss (eller iallafall trode dom att jag skulle in). När mamma häll på och tränade mig lös så tog jag chansen att galoppera iväg :D Ohoj! vad de var roligt ;D Jag sprang och sprang och dom fick inte fast mig. Men tillslut var dom sluga nog att ta fast mig med min matburk. Dom hittar då alltid på massa saker. När jag väl var inne skulle vi borstas och göras iordning för ridning. När vi kom ut så red vi iväg. Vi var först bara runt sågen och jag hade ju redan gjort "slut" på min energi när jag sprang så jag var lite lat. Mamma tränade bommar och ett MINI skutt med mig. Det var roligt. Sedan var det dags för långgalopper (eller som människor kallar det galoppintervaller) Vi fick galoppera långt då. HUR KUL SOM HELST! JAg ville köra det 2 gånger så det gjorde vi. I slutet for vi på bondens ängar och tog en lugngalopp. Sedan var dagens arbete slut. Jag var trött och hungrig så jag fick täcke o mat när jag kom in. På kvällen fick vi kvällsmaten och morötter..mummmmsss..!
Tjingeling!

Alexis: Vi skulle ridas idag igen så vi skulle ju såklart komma in till stallet..jobbiga dom är då! Men TAbarka började springa lös på gården så ville jga ju det också men det fick jag inte :S:S Jag fick stå och vänta så glatt tills hon kom tillbaka. Men ÄNTLIGEN var allt det roligta för henne färsigt och vi kunde gå in och borstas. Linnea har hand om mig när hon är här. Sedan for vi ut och red. JAg var faktist lite slö idag..Men jag lyssnade ändå. Vi tränade markarbete idag. Det var ändå rätt roligt. Galopp blev det mycket också tjofaderittan! vad det gick fort när jag drog på!:D:D Linnea tyckte det var helt roligt :)Det har inte hänt så mycket mer idag förutom ridningen. Jag har varit ganska trött idag. Men ett täcke,mat och en väldans massa godis gör mig nog piggare! ;)
Herrå!
2 November 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Trist dag :S

Tråkig dag och VÄLDIGT blåsigt!

Tabarka: Idag har vi inte fått gögra så mycket. Vi blev borstade på morgonen och snart så ska mammas mamma o pappa komma och ta in oss och ge oss våran kvällsmat..musigt värre! :) Men det har varit riktigt bålväder idag ooch vi har inte fått ridas idag :S:S Jag som ville det :( Men imorgon sa mamma att vi skulle få komma ut på en liten skritt tur innan hon åker!!?? Vars ska hon åka utan oss? Hur ska vi överleva. Men ioförsig så finns ju mammas mamma här och tar hand om oss men hon är ju inte lika bra som mamma. Jag får väl försöka klara mig åtminstonde nåra dagar. Tjingeling på er hörs nästa fredag!

Alexis: Blåsigt värre! Jag gillar INTE blåsväder. Då vill jag bara springa ifrån det och busa. Jag har inte fått koma ut på någon tur idag :S tråkigt värre alltså! Jag blev borstad på morgonen men vad hjälper det när man vill ut och springa?! Som tur är ska jag få komma ut och gå imorn. Sedan åker mamma..Snyft.. som tur är är hon bara borta några dagar och när hon kommer hem har hon massa godsaker med sig :P Jag fattar inte vars dom får alla saker ifrån. Men på torsdag kommer LINNEA !!! Har saknat henne <3 Men vi hörs på fredag igen alla kompisar
Hejdå!
28 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Blåsig dag!

Idag har det varit riktigt blåsigt!

Tabarka: På mogonen kom mamma och släppte ut mig och sdan har det varit hagen HELA dagen. Tråkigt men men.. Nu väntar jag bara på att få komma in men mamma säger att det är bra med frisk luft. Hoppas att hon tar mig på en lite tur ikväll iallafall. Men ompyssling det blir det alltid. Nåja, ska fara ch se om tanten kommer snart eller..
Tjjingeling!


Alexis: Blåst och bus! :) Mycket bus idag eftersom att blåsten gör så att jag livar upp mig lite extra!! Tjoho! Har varit ute hela dagen och haft tråkigt. Hoppas att jag får fara och busa i skogen ikväll. Då har jag en väl planerad plan vad jag ska ha för mig i skogen..hehe :D Men ompyssling det vet jag att jag får och hoppas på mycket godis. Jag ska vara extra snäll så att jag får MYCKET godis idag!
Hejdå!
27 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Fin Fin vecka!! :D

Fin Fin vecka har det varit :D:D
Dagen har också varit rolig :)

Tabarka: Idag var det en rolig dag och desutom fick jag ett nytt regntäcke igår så idag har det varit riktigt skönt med värme :) När mamma skulle ta in oss så tävlade jag och Alexis vem som hann först till grinden..det var Alexis som vann :S men det var skojj ändå :D Hon borstade mig först och det var otroligt skönt att få bort leran från halsen. Sedan fick jag stå och vänta på att sälkorven Alexis skulle bli klar.... Men sedan for vi äntligen iväg ut till skogs. Jag fick vara på släp idag och det gillade jag inte så värst bra. JAg vill ju vara i rampljuset HELLA tiden SÅDESÅ!! Vi klättrade och gjorde mycket saker men det var mest skritt. När vi var hemma fick vi våran midag mums mums. Sedan kom mammas mamma o pappa och gav mig min kvällsmat :P slurp så var det uppätet..
Veckan har varit bra och ganska lugn imorgon blir det nog dressyr träning.

Godnatt!

Alexis: Tävling idag!! Alltså i hagen hade vi galopp tävling och jag VANN!! :D:D Woho! Jag är bäst! och busigast. Nåja, veckan har varit fin fin och jag har inte haft så mycket för mig. Ridningen och omysslingen och dom långa hagdagarna är mojsiga( när mamma är borta nånstans, jag har ännu inte fattat vars hon åker) :S Men men idag fick vi fara ut på en skogspromenad över stock och sten och jag blev rädd närrr Tabarkas snöre kom bakom min rumpa, då flööög jag fram!! Mamma sa prrooo..och då löd jag henne. Sedan var det middagsmaten hemmea :P:P musigt värre alltså. På kvällen kom mammas föräldrar ocgh gav mig kvällsmat och godis.Imorgon ska jag nog ha dressyr.
Men nu ska jag sova God natt!!
26 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Skogstur men vildingar! :)

SÖNDAG 21/10-07
Idag har vi varit på skogstur och vi har varit vilda må ni tro! :D

---------->>>>>Vi VILL att det ska snöa!! :)

Tabarka: Idag har jag varit riktigt busig och tjorvig. Hehe..där fick mamma nåt och tänka på iallafall. På dagen så tog hon in oss och började med att borsta mig. Det var riktigt skönt och mysigt faktist. Sedan fick jag stå och vila en stund. När mammas pappa kom så började mamma och sadla mig. Jag gillar inte sadelgjorden, men mamma är alltis så bestämd så jag vill inte säga imot. Sedan fick jag på mig tränset och sedan fick jag stå igen för Alexis envisades ju med att gå runt runt så det tog ju sin tid. När vi ÄNTLIGEN var klara, for vi ut och vi började med att skritta fram genom skogen. Det var lite blåsigt men ändå skönt väder. Jag var lite tjurig idag så att jga ville inte att Alexis skulle gå först. Under ridturen tänkta han tilloch med ge mig en hov, men då backade jag..dumma själviska sak..: Men jag fick springa mycket och på slutet fick jag tilloch med ta ett litet skutt över vårat eget hinder. När vi kom hem fick vi middagen och det var SÅÅ gott!
Hejdå alla kompisar!

Alexis: Idag var dagen som vanligt iallfall bortsett från att jag var lite busigare än vanligt,men det fick dom allt tåla. När vi kom in på dagen fick jag stå och vänta först men sedan fick jag bli borstad och det var skönt så DÅ stog jag still. Men sedan när mammas pappa skulle sadla mig, ville jag INTE stå still. Jag gick runt och runt och vet ni!!?? Jag kan faktist ett trick..(Men jag gör det bara om jag blir ensam istallet) Jag kan skänkelvikning i boxen!! Vist är jag duktig? :):) Men iallafall så var sadeln på iallafall efter en stund..Jag måste komma på ett bättre trick för att dom inte ska sadla mig. Sedan var det tränset och jag förstår INTE hur dom lyckas få in bettet i munnen på mig nuförtiden. Men men..Iskogen var det mysigt och fridfullt. Jag var busig och ville inte gå..jag ville springa! Men senare under ridturen fick jag edt och det var skitkul! :D Jag har tilochmed vågat sparka lite åt Tabarka visst är jag modig? :) Jag fick inte hoppa det hindret som Tabarka fick för mammas pappa var för feg..:S Men hemma i stallet väntade middagen så jag pinnade på REJÄLT till stallet.
Hejs alla vänner!
22 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Dåligt väder IGEN!! :S:S

Dåligt väder IGEN :S:S Alltså nu blir man snart trött på detta regnande, vi vill ha SNÖ!! :D

Här är vi på sommarbetet 2007 ----->>>>

Info: Nu ska vi bara börja blogga på helgerna för att vi inte har så mycket it till det på veckodagarna. På fredagarna skriver vi då om dagen men också om hela veckan. På lördag och söndag blir det som vanligt.

Tabarka: Tråkigt väder har det varit på sistonde :S Men mamma har lovat att vi ska få fara på en skogstur imorgon. idag blev vi bara ledda eftersom att mamma hade varit borta idag. Det är tråkigt att vara själv om dagarna dessutom..Men men vi får väl nöja oss med det vi får. Hon ska snart komma och ta in oss och pyssla om oss mm. Hoppas att det blir bättre väder imorn :D
Tjingeling på er alla kompisar!

Alexis: Dåligt väder men hoppet är inte uppget för det inte!! :) Har busat och gjort mykcet hopsprång över diket idag (lite frö mycket enligt mamma). Hoppas att vi får komma ut på en riktig tur imorn idag ska vi bara få komma ut på en ledtur. Lite tråkigt men vad kan vi göra åt det. Vi blir ompysslade på vårat vanliga sätt och det är jju det bästa men LÄNNNGGTAR!! Till snön! :D Nånå.. nu ska jag få komma in så vi syns senare alla kompisar Hejs! :D
20 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Vilket väder!!

Vilket väder det var idag alltså!! Blåst och regn så långt ögat nådde!

Tabarka: Idag har det varit en stillsam och tråkig dag. Det har inte hänt nästasn något. Tråkigt väder men jag hade ju iallafall täcke på mig (som tur var). Jag hoppas VERKLIGEN att det är bättre väder imorn så att man kan göra nåt roligt iallafall. Mámma gjorde inte så mycket idag med oss hon borstade men hon motionerade inte oss..YES.. Normalt sätt tycker jag att det är jtteroligt men idag var det SPÖregn och då ör det INTE roligt. Jag var lite sur också men men.. Bättre dag imorn får vi hoppas på..
Tjineling alla kompisar!

Alexis: Urusel dag alltså! Dåligt väder och gegig hage kan det bli värre? Men vi fick iallafall komma in lite tidigare kl:18.00. Det var skönt att komma in i värmen för om man jämnför vädret här och i södra sverige så är det STOR skillnad. Hoppas poå bättre väder imorn:D Men imorgon skas jag till ridklubben och träna:D Skojj Skojj :D Träffa nya kompisar också :) Men jag vill ju förstås att tabarka sak komma med men det får hon inte för mamma. Men nu ska jag ta och äta klart mitt hö vi får höras imorn :D

Tjing på er alla!
16 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Förlåt oss!

Förlåt oss för att vi iunte har bloggat på ett tag men vi har haft annat och göra men nu ska det bli ändring på det ska ni veta! :D

En bild på oss hära -->

Tabarka: I veckan har vi inte fått göra så mycket, lite tråkigt men vad ska man göra åt det. Idag tiog mamma ut oss men sedan sa hon att hon inte kommer att vara i stallet nåmer idag för att hon var sjuk. Jag blev ju ledsen förstås men jag får väl nöja mig med Hennes mamma. Hon är också snäll tycker jag. Men det är ju självklart att hon inte kan bestämma över mig.

Tudelu! Allihop vi hörs imorgon!

Alexis: Nu är det datorskrivning igen! :D Har inte haft så mycket tid men vi har ändå inte gjort så mycket i veckan. Vi har fått vara ut på lite små turer men inte mycket mer :S Idag kom mamma och gav oss morgonmaten och släppte ut oss. Det var skönt ute men kyligt så vi fick ju ha tävke på oss som vanligt. Mamma sa att hon inte kommer nåmer idag till oss för att hon är sjuk. Jag blev JÄTTE ledsen då.. Men jag får väl nöja mig med hennes mamma som också är bra tycker jag.

Hejdå! Hörs imorgon alla busungar!
12 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Vanlig,bra dag!

Idag var de en ganska vvanlig dag men ändå rolig!


Tabarka: På morgonen tog Johannas mamma ut mig. Det hade ju varit bättre med mammsen förstås men det fick duga. På förmiddagen kom mamma hem och då var ju vi tvunga att säga hej! Hon tohg in oss och jag fick gå in i boxen. Jag åt mina äppelbitar men sedan fick jagdå allt stå och vänta ett bra tag. Sedan fick jag min middag och då försvann Alexis. Det tyckte jag INTE INTE INTE!om!!Men jag fick väl "glatt" stå och vänta men inte var det med ett leende inte! Efter en timmen ungefär kom dom tillbaka,då var jag sur på mamma. Varför tog hon han istället för mig? Men iallafall blev jag borstad som vanligt och fick mockad box igen efter mitt gris när jag var själv..Hon får skylla sig själv när hon lämnar mig! På kvällen fick vi maten och sedan vårat icke så goda hö. Vi får inte det höet vi har fåt förr men snart ska vi få det vanliga igen. Hörs imorn!Tudelu allihop!

Alexis: På morgonen kom inte mamma, det var hennes mamma som kom. Då blev jag lite besviken. Men vadgördet? när man får sin mat är man väl glad ellervad? Nånå..På dagen komm mammsen hem från vars hon nu är varje vardaag vet jag faktistit inte men ändå. Jag sa hej och sedan försvann hon in till huset men hon kom ut igen med stallkläder. Hon tog in oss och jag fick stå i stallgången. hon borstade och pysslade med mig *SKÖNT*! Sedan satte hon på mig hackamoret och vi for ut till skogs. Jag var lite räddare än vad jag är när tabarka är med. Men det är ändå så spännande! :) Hon tränade tempoväxlingar på mig..varför det? jag ville ju springa så fort jag ville!!?? Dom hittar då på alltmöjligt. Men iallafall så var det massa läskiga fåglar iskogen som flög upp mitt i allt! Har dom ingen respekt? Men dom är farliga iallafall. Sedan var det en vattenpöl som var läskig och då höll mamma på att falla av! HAHAHA !! där fick hon sig. Sedan skulle vi galoppsa och då försökte jag bocka ev henne men det gick inte heller :S Men men..ingen skada skedd iallafall. Vi kom tillbaka till stallet där hon gjorde av mig och strechade mig med mera. Sedan fick jag stå inne i boxen medans hon var med tabarka. På kvällen fick vi våran mat och det är ju såklart mums. Men höet uppskattar jag inte så värst mycket. Hörs imorn alla busingar! Tjolahopp i galoppen på er!
5 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Bra dag!

Idag var det en rätt så bra dag :)

Tabarka: På morgonen kom mammsen och släppte ut mig. Vi fick vara ute i hagen hela dagen idag. Jag har inte gjort så mycket mest stått och vilat mig. På eftermiddagen fick vi middag av mamma och sedan fick vi fara ut i skogen och skrittas :) Det var skönt ute. Vi var ute i ungefär 45 minuter. Hon har borstat,masserat,strechat mm. Det har varit skönt och väldigt bekvämt. Sedan fick vi gå ut i hage igen. det var inte lika roligt. Snart ska dom nog komma och ta in oss och då väntar MATEN! :)

Alexis: På morgonen kom mamma till stallet. Hon gjorde allt det vanliga. Sedan var vi ute i hagenhela långa dan. När mamma kom hem fick vi middag och sedan fick vi fara ut och rida en sväng. Vi var efter den vanliga stigen och "lunkade" fram..Men det fanns mycket läskiga saker i skogen faktist! Som t.e.x en papperpåse..Dom är farliga..tänk ifall att dom skulle anfalla! Men iallafall har jag blivit borstad,masserad,strechad idag. Mysigt mysigt! Snart ska vi nog få komma in och ÄTA mat! Gottis!
2 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Inte så jätte bra dag :(:/

Dagen var väl inte hellyckad men lite iallafall!

Så här leriga var vi i sommras MYSIGT!! --->>>

Tabarka: På morgonen kom Johanna´s mamma och gav oss mat mm. Sedan släppte hon ut oss, Dåligt väder IGEN!! :S
Nåja,vi har iallafall varit ute hela dagen. På kvällen fick vi ju komma in såklart och bli borstade, jag blev borstad av mammsen ^^ Hon tyckte jag var en riktig skitmaja för att jag hade rullat sig men då säger jag bara: vadårå?? Jag blev inte riden idag, men jag tyckte ändå det var rätt dåligt väder, men men..det hade ju aldrig skadat men mamma sa att vi skulle vila idag för att vi hade gått 2 dagar varav den ena HRÅDTRÄNING! Men imorgon skulle vi få fara oss på en tur. Vi fick ju kvällsmaten och det var jättegott som vanligt. Vi fick också äpplen för mamma hade visst fått nya idag.

Alexis: Morgonen var ruggig och äcklig. Det var dåligt väder och inget kul uten ihagen. RUTTEN dag alltså! Jag har inte ens kunnat springa om jag inte vellat bli blöt men jag var ju tvungen att ta mig ett busprång iallafall. På kvällen kom vi in och blev borstade det var skönt! för jag hade rullat mig. HEHE :D ^^ där fick dom då allt o göra! Men jag hade ju täcke så det blev ju inte lika roligt :/ Men ingen ridning idag, inte fr att det var min motionsdag men ändå! ^^
Maten var god och musig men äpplena slog allt!
1 Oktober 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Dåligt väder :S

Det var dåligt väder i dag :S Flätorna blev fina! --->>>

Tabarka: Det var det vanliga på morgonen ochs sedan var det ju hagen såklart! :) Jag har inte gjort så mycket, stått och vilat mest. På dagen tog mamma in oss och efter att hon hade gjort Alexis klar var det min tur. Jag blev borstad,klippt och flätat. Jag vet inte vad flätningen var till för men ändå.Sedan for hon ut en sväng med oss. Hon red på mig och höll i Alexis. Det var inte så länge men en stund iallafall. På kvällen fick vi ju kvällsmaten som vanligt så det har varit en ganska vanlig dag idag.

Alexis: Mrogonen var som alltid. I hagen har jag inte gjort ett dyft idag. Det har varit dimma och rätt så kyligt :S Dåligt väder! :( På dagen fick vi komma in och jag blev bortstad,klippt,flätad och ja hela den dära proceduren. Det var skönt och flätan blev ju snygg :D Sedan fick jag vara bredvid när hon satt på Tabarka men det gick bra. Lite avundsjuk var man ju men säg inget till mamma då kanske hon blir ledsen. kvälssmaten är j såklart dagens hjödpunkt!
30 September 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Fin,Fin dag!

Rolig dag! :D

Tabarka: Det var en jätte rolig dag idag! :) På morgonen fick ju morronmaten och blev borstade och allt det där vi brukar få på morgonen. Sedan fick vi ju gå ut i hagen och äta höet. Det var smaskens! På dagen nån gång efter lunch kom mamma och hennes kompis och hämtade in oss. Dom borstade och fixade, det var HÄRLIGT! :) Sedan skulle vi ut och rida !! Vi for först ut på ängarna och dom red oss där ett tag sedan for vi till terränghindret. Det var roligt att hoppa men det var ännu roligare när vi galopperade upp till vändplan!! :D Jag gav gasen i botten och sprang så fort så fort :) Sedan for vi bredvid bondens ängar och lekte lite där. När vi kom in på stigen där vi skulle så hoppade vi upp och ner för bankrana :D Det var skojjigt! När vi kom hem igen så fixade dom med oss och sedan ar kamerona framför ansiktet igen! ojoj! Kan inte människorna lära sig att som inte behöver stå 2 cm från våra huvuden räcker det inte med några meter!? Jaja, sedan fick vi iallafall middag och fick vara ihagen resten av dagen. På kvällen när vi kom in var maten i krubborna och höet i boxarna. Mumsigt!

Alexis:På morronen var det matdags som vanligt! :D Mumsen.. Sedan var det borstning medmera. i hagen har jag haft kul och busa idag. Fast det är ju klart en dag hagen utan bus skulle inte vara en värdig dag. Vi fick lunch som vanligt och det är ju klart underbart med mat, men det saknades ändå nåt. Men då kom mamma och hennes kompis med våra grimmor då fattade jag. Det som saknades var ridningen! :) Vi blev borstade och iordninggjorda. Sedan bar det av. Ut i skogen på ängarna jag ville äta men mamma blev sur så då skötte jag mig..en stund iallafall. Vi reds på ängarna och hoppade litegrann och sedan for vi och galopperade upp till vändplanen. det var UNDERBART!! :) Sedan for vi och hoppade bankrar och red runt lite :D när vi kom hem blev vi borstade medmera. Sedan var det hagen resen av dan. På kvällen var det mumsmat som väntade!
29 September 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
YES! JA!

Ja! Mamma är tillbaka! :D

Tabarka: Idag kom mamma! ÄNTLIGEN! när vi fick middag sprang hon omkring med nån slags sak som det kom blixt ur. Och då tänkte jag det kanske är bäst att jag showar lite så jag hoppade över diket och galopperade när vi fick middagen. Då sa mamma bra tjejen! Sedan var det hon som tog in oss och borstade,masserade,visiterade m.m. Helt underbart! Sedan var det ju kvällsmat. Dagens höjdpunkt! Men jag fuck inte äta förenst mamma sa varsogod och flyttade på sig från min krubba. Men hon är ändå bästa mamman!

Alexis: Mamma du är tillbaka! Jag tänkte att jag var tvungen att gosa lite extra eftersom att jag inte har fått göra det på 2 dar nu! Och sen så fick jag busa när hon kom med middagen, det var skojj! På kvällen fick vi komma in med henne och bli som vanligt ompysslade. Jag fattar inte varför dom gör det men det är iallafall otroligt skönt! SEDAN VAR DET MATDAGS! Gott gott!
28 September 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar
Nej! Nej! Nej!

Nej inte idag igen!

Tabarka: Imorse kom inte mamma heller! Jag tänkte vad har det tagit åt henne!? Men då sa hennes mamma att idag är Johanna sjuk så hon kommer inte idag. Då blev både jag och Alexis väldigt ledsna. Jag vill ju att mamma ska rida och pyssla med oss som vanligt! Nåja, hoppas att vi får vara ute i skoegn och bli ompysslade med imorgon då. På dagen har vi nästan bara ståt och vilat oss. Nån gång på dan tittade mamma ut genom dörren och ropade på oss ! vi svarade naturligtvis på vårat språk! Hon sa hej åt oss och pussade oss men sedan gick hon in igen :S Vi blev ledsna igen men vi får hoppas på imorgon! Nu på kvällen ska Johannas pappa komma och ta in oss. Hoppas det är snart. Då får vi våran mat och blir avborstade iallafall, för jag är VÄLDIGT hungrig! Längtar till imorgon!

Alexis: Var är du mamma?! Du kom inte idag och då visste jag nog att du var sjuk. Jag ville inte tänka på det för tänk dig det..ingen ompyssling,motion
eller pussar! Åhh!! JAg vill bli som vanligt ompysslad av mamma nu! Hoppas att hon kommer imorgon annars blir jag VILD! Idag tittade iallafall mamma ut till oss men hon var inte länge. Men hoppas över allt annat att hon kommer imorn. Snart ska nog Johannas pappa komma och ta in oss då får vi ju våran mat! Jag är hungrig! Hoppas!Hoppas! Hoppas!

Kolla vad ledsna vi är ----->>>>
27 September 2007  | Länk | Dag för dag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johanna Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida