Tankar från en något tokig filur
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


R.I.P finaste älskling <3

Det var ju ett tag sen jag skrev här nu. Vet inte varför det har blivit så dålig aktivitet. Och jag antar att det inte är så många som är här och kikar så mkt längre heller. Finns ju inte så mycket att kika på. Men om det nu mot förmodan finns de som tittar här och är intresserade mer så finns en annan hemsida. www.123minsida.se/SmeewlansFoto
Kolla gärna in den! :)


Jag har nog inte så mycket att säga heller egentligen. Mer än att för er som inte visste så har min älskade Whilma fått somna in. Den 6/8 slöt hon sina ögon för sista gången. Det var ett tufft beslut att ta men det var för hennes bästa. Hon hade kroniska skador som inte gick att göra någonting åt. Jag var hos henne nästan hela dagen innan det skedde. Aldrig förr har jag upplevt en sådan jobbig dag. Hon var mitt allt, min allra bästa vän! Hon har alltid stått vid min sida när jag har mått dåligt, alltid gett allt av sig själv och sällan klagat. Jag har alltid kunnat lita på henne. Men nu lever jag med de underbara minnen vi har tillsammans. Och inom mig kommer hon alltid leva vidare, i mitt hjärta har hon alltid sin plats. Den platsen längst in där ingen annan kan komma in.
Jag kommer alltid älska dig Whilma <3
Rest In Peace31 Augusti 2008  | Länk | Livet | 0 kommentar
Skratta eller gråta?

Jaha nu va det allt ett tag sen här igen.
Har inte orkat engagera mig alls....
och nu är jag ganska opepp på allting

HÄLTAN ÄR TILLBAKA!

jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
det har ju varit bra nu
och jag har bara skrittat på henne nu
ingenting mer
jag ger snart upp hoppet


Livet för övrigt.
det går bra med allting annat.
Emma är världens underbaraste verkligen
jag har hittat rätt nu känns det som :)
och vi har varit hemma hos henne över valborg.
det va trevligt. träffa lite av hennes vänner och hennes familj
tycker om dem också och det är ju alltid ett plus :)
Bilder därifrån finns på www.toogay2function.bilddagboken.se


vet inte vad jag ska skriva riktigt.
inget annat intressant som har hänt direkt.
så ja det får bli osagt


Puss och hej <3
9 Maj 2008  | Länk | Livet | 0 kommentar
Kärlekens låga med en doft av vanilj


Kärlek är bra att ha - och har man väl hittat den så är den underbar!

Hm det var ett tag sen jag var här inne och skrev känner jag. Men har ju inte riktigt haft tid. Har inte suttit vid datorn så jättemycket och knappt varit hemma heller för den delen.
Och under tiden som gått så har det hänt lite saker så att säga. I mitt föregående inlägg så skrev jag om en söt tjej som jag precis hade träffat. Och för er som inte redan vet om det så är jag inte singel längre. För en vecka sen, den 7:e mars för att vara exakt så blev hon min :) åh gud jag är så lycklig. Det känns underbart och jag är hur jävla kär som helst rent ut sagt :$ hitills har detta varit de tre bästa veckorna i mitt liv tror jag. och jag hoppas att det blir massor fler veckor ihop med henne för hon är bra :)
Nej jag ska inte sitta här och skriva värsta kärleksförklaringen men man blir ju så glad och bubblig i hela kroppen när man är kär så det är svårt att låta bli.
Och man vill vara i närheten av personen helst 24 timmar om dygnet för man känner sig trygg och att man betyder något. Och när man sover bredvid personen och ligger så nära som man bara kan komma så vill man ändå komma ännu närmre fast man vet att det inte går. Och att känna någon annans andetag mot sitt ansikte, det ger mig en trygghet som är obeskrivlig. Och att ha hennes armar runt sig när man sover och vakna upp och veta att hon ligger kvar där bredvid mig. Så vacker, hon är så vacker när hon sover. Och hon är alltid så vacker. Så vacker så jag funderar på vad jag har gjort för att förtjäna henne.

Oj nu blev det visst lite kärlekstrams här iallafall men ja det får ni stå ut med, hehe. Är man kär och galen så är man. Och jag tror jag är för kär för mitt eget bästa för tillfället. Vet inte var jag ska stoppa alla känslor.
Men hon är bra och jag ska ta vara på henne medan jag har henne <3För övrigt då. En liten uppdatering gällande hästen för den som kanske är intresserad. Vi var ju i Skara med henne. Resan dit gick jättebra, hon är så snäll och duktigt. Det tog ungefär tre och en halv timme så det var en bra prestation av henne att åka så länge. Vi åkte på söndagen och kom fram ungefär vid halv sex på kvällen. När vi kom dit så fick vi gå in och väga henne. Det var som en stor svart gummimatta som hon tyckte var jätteläskig, hehe. Och sen fick vi en box och där fick vi lämna henne. Sen fick vi komma och hämta henne på tisdagen och under måndagen röntgade de henne.

Och på måndagsmorgonen vaknade jag av att jag frös massor. FEBER I EGEN HÖG PERSON!!! Usch jag låg däckad i sängen nästan hela dagen då. Mamma och jag var ute och utforskade lilla Skara lite under dagen sen var det sängen som gällde för mig igen. Sen åt jag soppa och glass på kvällen innan jag slängde mig i sängen igen. Och sen på tisdagen hade jag fortfarande feber och huvudvärk så det hette duga. Men orkade mig upp och försökte få i mig lite frukost.
Sen åkte vi och hämtade Whilma :) hon såg helt ruggig ut och hade varit svettig under nersövningen.
Och vad hade dem kommit fram till då? Jo vi fick lite information om det hela. Han som berättade för oss hade inte bara ögnat igenom bilderna men vi såg iallafalla att hon har en fraktur i hoven och han trodde att det kunde vara kroniskt. Så det vi ska göra nu är att sko henne med andra skor på framhovarna för att avbelasta den delen av hoven. Så det finns hopp om livet och antagligen kommer vi undan med ganska lätta åtgärder vilket känns som en befrielse :)
Så nu kan jag släppa det problemet lite bakom mig och ta tag i allt annat.


Nej nu har jag skrivit en hel del känner jag, hehe.
Vill bara ägna några rader till en underbar vän!
Nina jag är tacksam att du stannar här för mig även fast jag har Emma nu. Det är vänner som du som man behöver ha vid sin sida. Och du förstår mig på ett sätt som ingen annan och jag behöver lite kloka ord från dig då och då för att öppna ögonen och för att hålla de öppna :)
Tack för att du finns!

Nej man kanske borde krypa till kojs snart så man orkar upp och jobba imorgon.
Och sen kommer ju älsklingen hem imorgon också :) *längta*


Puss på er lovers <3
16 Mars 2008  | Länk | Livet | 1 kommentar
Dina pussar är hetare än chili <3

Ja det har varit en intressant vecka detta :)
Började prata med en söt tjej förra söndagen och sen träffades vi på måndagen och det var massa mys. Vi var ute och gick och sen fika :)
Och sen kan man väl säga att vi inte riktigt kunnat hålla oss ifrån varandra.
Det är lite skrämmande, för nu har vi typ varit med varandra varje dag. Men det känns bra, underbart :) men ja det är bäst att ta det lugnt för hon är så fin och jag vill inte förstöra något.
Så jag vet inte. Kanske bra om det går några dagar innan vi träffas igen. Så man får längta efter varandra och så. Fast det är väldigt svårt att hålla sig ifrån henne, hon är bra. Hon får mig att le :)
Men det har varit en riktig mysvecka och hon är massa söt och trevlig. Man trivs i hennes närhet helt enkelt. Vi får se var detta slutar men jag tycker om henne det är en sak som är säkert.

Nej om man skulle försöka sova lite kanske. Klockan är 02:20 och mitt huvud håller på att sprängas men ja det kommer bli tomt och kallt i sängen :( tihi

God natt lovers <3
3 Mars 2008  | Länk | Livet | 2 kommentarer
Vänskap framför kärlek <3

Jag har haft världens underbaraste helg med sötnos :)
Vi har mest legat i sängen och sett på film, somnat, hållt varandra i handen och hållt om varann :)
Men det har varit en massa mys och det är så skönt att bara kunna släppa alla tankar och bortse från alla problem. Och att få vara i en varm, trygg famn och bara vara sig själv. Bara känna värmen från nån annans hud och andas samma andetag som någon annan. Det har jag saknat.

Men det finns vissa känslor under skalet som inte ska tas fram. För denna vänskap är något jag aldrig förr skådat och det ska jag vara rädd om. Jag vill inte förstöra någonting. För vänskap är så mycket viktigare än kärlek i slutändan. Så vi håller oss på den nivån. :)

JAG ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET MONTANA <3
tack för en underbar helg älskade :)


för övrigt är jag förkyld och orkar knappt andas
eller snarare kan knappt andas
men allting blir dubbelt så jobbigt när man är förkyld
hoppas jag inte smittade ner dig bara ^^

Nu ska jag krypa ner i sängen och se Lejonkungen.
och vänta på att du ska ringa så jag vet att du kommit hem ordentligt :)
10 Februari 2008  | Länk | Livet | 0 kommentar
Mina lungor tappar luft och mitt hjärta slutar snart att slå

Luften gick ur mig totalt.
Jag hade precis kommit hem från stallet och mamma skulle ringa till försäkringsbolaget och höra om det va klart med remissen och så.
Ja det var klart så det var bara att ringa till Skara och boka tid. Och så frågade hon vad en magnetröntgen gick på ungefär.
15.ooo


Jag vet inte vad vi ska göra nu. Antingen röntga henne och se vad det är, men dem kanske inte ens kan se nåt fel liksom. Och om det är något som man kanske behöver operera så kostar det en himla massa till. Och är det värt det?
Hon står ju och har ont och tänk om det kanske inte blir bra. Isåfall vill man ju ha en slags garanti på att hon kommer bli bra och det är nog svårt att få. Man kan ju aldrig veta säkert.

Så just nu sitter jag här i en helt annan värld. Minnena blandas i huvudet och tårarna rinner. Ska detta behöva vara slutet? Slutet på något som just börjat? Vi har ju precis lärt känna varandra ordentligt och så ska du bara gå? Det är inte rättvist. Men det känns heller inte rättvist att hålla dig kvar eftersom jag ser på dig att du lider.
Jag vet inte vad jag ska göra.
Jag älskar dig så otroligt mycket men man måste även inse när det är dags att släppa taget. Nånstans bakom alla känslor måste man ändå vara human.

Det kanske är dags att släppa taget om dig nu. Men du kommer alltid finnas inom mig och jag kommer alltid att älska dig. Och våra minnen vi har tillsammans kommer jag alltid att hålla vid liv. För jag vill inte glömma en sekund av den tid jag fått med dig.


Jag älskar dig och du kommer alltid finnas i mitt hjärta min finaste ängel <3
5 Februari 2008  | Länk | Livet | 1 kommentar
Till dig min vän <3

Nina min vän!
Om du bara visste hur mycket du gör för mig och hur mycket det betyder.
Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om dig men så kul ska vi inte ha, hehe.
Men du ser mig på ett sätt som jag aldrig trodde någon skulle göra. Och det är jag inte riktigt van vid, att folk faktiskt bryr sig.
Men det är nog som du sa igår, du finns där när ingen annan längre orkar. Och bara det är helt underbart. När alla andra går och inte orkar längre så kommer du stå kvar där vare sig jag vill eller inte. Och jag kommer vara dig evigt tacksam för det. För jag själv skulle inte orka om jag vore du. Men nu är jag inte du för du är du och du är helt underbar.
Men du ska veta att jag alltid kommer finnas för dig också. För vi är ju mer lika än vi egentligen tror. Och jag vill lära känna dig på djupet, komma nära och läka dina randiga sår min vän. Jag vill lägga min hand på dina sår och bara finnas där.

Jag vet att jag kan stötta mig mot dig när jag behöver, men jag vill samtidigt känna att jag ger dig något tillbaka. Jag ska vara rädd om dig och det du ger mig. Det är så värdefullt, du är så värdefull min vän!

Och alla dem ord du har sagt. Jag har hört dem så många gånger förr men nu för en gångs skull kan jag ta åt mig av dem orden och lyssna. Jag vet inte vad du har men du är magisk. Och dina ord är magiska, trots att jag hört dem förr så har dem en helt annan betydelse när du säger dem. Jag har äntligen öppnat både ögon och öron och vågat inse att det finns någon därute som vill hjälpa mig. Och jag har öppnat mig för dig på ett sätt som jag aldrig trodde jag skulle tillåta mig själv att göra för någon. Du vet en del om mig men än är det mycket kvar. Och jag hoppas verkligen att du orkar stanna och lyssna tills jag har fått ur mig allt som har funnits inom mig så många år. Det där som jag inte förut vågat släppa ut. Men jag vågar öppna mig för dig, jag litar på dig.

Det är så mycket jag behöver jobba med med mig själv.
Och jag sjunker nästan ner i hjälplöshet när jag ser allting framför mig. Men så ser jag dig, jag ser din hand som du sträcker ut mot mig. Jag tar din hand och låter dig hjälpa mig. Släpper in dig i mitt innersta och håller dig kvar där.

Du är underbar min vän och jag vill inte att du ska gå.
Men jag vet att du inte är som alla andra. För du är du och du är den där vännen som jag så länge har letat efter.
Stanna hos mig nu min fina.
Jag vill finnas för dig, vill läka alla dina sår.

Tack för att du finns!
30 Januari 2008  | Länk | Livet | 1 kommentar
Besvikelse

Åter igen,
den där stanken.
Den tränger in och sätter sig fast,
den får mig att må illa.
Jag vill bara spy galla på dig,
få dig att förstå.
Men du kommer nog aldrig inse,
hur jävla illa du gör mig.
Och hur illa du har gjort mig under alla år,
du kommer aldrig komma till insikt.
För allt du har sett är dig själv,
dig själv och dina äckliga öl.
De där som alltid är sex till antalet,
de där som blir tre liter ihop.
Med en alkolholhalt på sju komma två procent,
som resulterar i en alldeles för hög promillehalt.
Och med den promillen kör du till jobbet,
förstår inte själv vad som skulle kunna hända.

Ditt drickande tar kål på mig,
det trycker ner mig så förbannat.
Ibland undrar jag hur jag skulle varit som person,
om aldrig de där ölen funnits.
Men samtidigt vågar jag inte se mitt liv på ett annat sätt,
det är såhär jag har levt och jag har vant mig vid det.
Och bara det gör mig förbannad på mig själv,
att jag så länge har accepterat skiten.

Den dagen du ser hur illa du har gjort mig,
den dagen kommer jag säga att jag älskar dig.
Innan dess,
är du faktiskt inte värd dem orden.
30 Januari 2008  | Länk | Livet | 0 kommentar
Självkänsla nu!

Japp köpte den boken igår, tyckte att det var dags för en förändring nu.
Efter Ninas alla kloka ord så ska jag nog hitta kragen som jag ska ta mig i.
För nånstans finns den nog allt. Och det är dags nu, för nu orkar jag inte med mig själv som jag är. Dags att stå för vem jag är, men till och börja med kan jag ju hitta mig själv. Jag har kanske inte letat tillräckligt än.
Skattjakten kan börja :)

För övrigt så har det nog inte hänt så förskräckligt mycket sen sist jag skrev.
Har mest legat hemma i sängen hela dagarna och sett på film i min ensamhet. Ja så kan det va :)
Har ju inte fått jobba nu på sistone så vad gör man liksom när man inte kommer nånstans heller. Har ju liksom ingen bil om dagarna när mamma och pappa jobbar. Har dock försökt leta rätt på fotolusten igen... det har väl gått sådär, men den kommer väl den med. Det är bättre iallafall. Var ute förra veckan och fota för att lugna nerverna lite. Blev riktigt nöjd med en del bilder. Finns att kika på på www.toogay2function.bilddagboken.se :) och kommentarer skadar ju aldrig :)

Var på bio igår med Malin. Vi såg "Försoning" och "Juno"
hade visserligen redan sett Försoning en gång men den var värd att se en gång till och den blev bättre andra gången faktiskt :)
Och Juno :) I love it. Underbart :) och massa bra musik med i filmen dessutom.
Och sen gjorde jag massa andra bokköp igår med. Hade ju presentkort plus att alla pocket kostade 40 kronor så man får ju passa på :)

So here the list:
- Självkänsla nu! - Mia Törnblom
- Mera självkänsla! (uppföljaren av ovanstående)
- Smuts - Katarina Wennstam
- En komikers uppväxt - Jonas Gardell
- Ett ufo gör entré - Jonas Gardell
- Frestelsernas berg - Jonas Gardell
- Fru Björks öden och äventyr - Jonas Gardell
- Passionsspelet - Jonas Gardell

Japp that was it. Så nu har man lite annat att göra än att se på film. Men kommer ju fortfarande bli sängliggande :)Och annars så ser väl livet likadant ut antar jag. En häst som är sjuk och man själv kan inte göra ett skit. Det gör ont. Väntar bara på det dumma försäkringsbolaget. Sega är dem.


Och det kanske låter klyschigt men jag vill faktiskt tacka Nina för att hon finns. Bättre människa får man leta efter. Hon ser mig på ett sätt som ingen annan gjort förr och hon förstår mig precis. Jag behöver knappt säga något, hon förstår mig ändå. Och den känslan av att äntligen bli förstådd är obeskrivlig. Har inte riktigt vant mig men det kommer nog det med :)
Jag kommer vara henne evigt tacksam för det stöd hon ger mig.
Undebara människa <3


Nej sluta flamsa eller.... nja
dessutom funderar jag starkt på att ta kontakt med min "psykolog" igen för att få hjälp på vägen. För den här gången är det bara jag själv som ska förändras. Kanske är en bra idé jag vet inte. Får tänka på saken

Puss på er allihop
29 Januari 2008  | Länk | Livet | 0 kommentar
Ut med det gamla och in med det nya

Ja så har jag gjort om bloggen lite. Har raderat alla gamla blogginlägg, kändes bäst så. Den tiden som har varit och det jag har skrivit om är ingenting som finns kvar. Jag minns den tiden men behåller dem minnena för mig själv.

Så nu in med det nya.
Vet dock inte om det finns så mycket nytt att berätta men ja jag ska ta tag i mitt liv nu, inte stressa fram någonting utan ta dagen som den kommer.
Singellivet lär nog bestå ett tag. Känner att jag inte orkar leta efter den för då blir det bara fel iallafall. Min desperation efter närhet har nog kanske lagt sig lite grann. Visst skulle det va underbart att ha någon men den dagen kommer nog den med. Vet bara att det finns en väldigt speciell person där ute som jag vill träffa men ska inte hasta fram något där heller.

För övrigt så var jag ute och red lite idag, dock inte på min egen pälskling. Red en av Karins hästar. Det kändes bra, fast jag vill ju så gärna att det ska vara Whilma. Men den dagen kanske aldrig mer kommer. Jag satt på henne häromdagen, barbacka bara för att få känna känslan av det igen. Satt där och fällde några tårar för jag tänkte att detta kanske är det enda jag får av henne.
Och att gå med en känsla om ovisshet och bara vänta, det går inte att beskriva. Och att se henne ha ont och inte kunna göra ett skit, det hugger i hjärtat.
Men just nu väntar vi på svar från försäkringsbolaget om vi ska få göra en magnetröntgen eller inte. Och det lär nog ta sin tid. Men inget är som väntans tider. Jag hoppas det är värt väntan bara. Så att hon inte står och har ont i onödan nu.


För övrigt så händer inte så mycket. Har inte så mycket jobb kvar så måste nog söka mig omkring efter nåt annat. Känns segt. Orkar inte engagera mig i det riktigt. Men måste nog göra det snart.

Puss o hej på er allihopa
22 Januari 2008  | Länk | Livet | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Åsa Samuelsson                                             Skaffa en gratis hemsida