.:Sol is the shit:.
Startsidan Blogg Vänner Gästbok Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2022)
>>


..Tålamod..


Jag tror att jag vet vilken frisyr jag vill försöka "få".
Ska låta mitt hår växa ut mycket. ^^
Och försöka bevara mina lockar/vågor!
Så nu gäller det bara att vänta,
vänta på att håret ska växa så pass mycket som jag vill
att det ska växa... Och det kan ta tid. D:

Men.. wellwell, jag har egentligen
viktigare saker att tänka på.
Som att göra läxor nu.. kanske...

Jag vill ha en kamera, vet dock inte vilken sorts..
Sen kostar det ju pengar också.. som man
kanske inte har.. Äsch får väl tjuva
någon annans! =D

Not to self: Dags att gå vidare nu, idiot!

7 Mars 2011  | Länk | Just for now | 1 kommentar
något fattas

jag går under.. hur ska man hitta tillbaka igen... jag gräver ner mig.. lämna mig inte min vän... -det är när jag är ensam som det gör som ondast- ...att gå vidare är enkelt, men att lämna det förflutna bakom sig är svårt...
25 Februari 2011  | Länk | Just for now | 1 kommentar
- Twisted inside -

</3

Kerlie - The Creationist<33
"Imagination is my defense
And Ill keep walking when skies are gray
Whatever happens was meant that way
Well be growing, into knowing
While were flowing
Keep on going"

<3<3

<3

 

13 Februari 2011  | Länk | Just for now | 0 kommentar
SOLIGT!

Underbart fint väder ute nu. Jag och mamma var ute och gick med gåstavar förut, haha. Det var kallt, men när solen lyste på en så kände man sig alldeles varm. :)

Jag har gjort lite läxor, är inte klar än men iaf. Det är bra att sätta igång med det tidigt så att man inte fortsätter att skjuta upp dem!

Sen så har jag tvättat lite, har bett mamma ge mig lite mer tvättansvar. Snart kanske jag börjar hjälpa till mer med disken, jag är ju en stor flicka nu, bara att inse. Latheten måste försvinna!

Ska nog fortsätta med läxorna nu, men vill nästan gå ut igen.

SO LONG!

12 Februari 2011  | Länk | Just for now | 0 kommentar
Jaha... Så kan det gå ibland!

FUCKING SHOOT ME JAG VILL FAN DÖ!
Oh strålande dag, vilken underbar dag du är, nej va, jag håller inte på att bli galen!? Jag är fullt normal. JAG LÄNGTAR till japanskan imorgon! Vill bara resa till japan och SKITA I ALLT ANNAT!

Jag klarar verkligen inte av det här, seriöst. Det finns ingen som kan göra något, inte ens jag själv. Jag måste göra läxor nu, men jag klarar det fan inte. Är så frustrerad att jag inte vet ordet av..
Vart ska jag ta vägen, är det såhär det fungerar? Nej då är det fan inget för mig. Jag känner mig så ensam... mer ensam än någonsin. Jag trodde inte att jag skulle känna såhär...

Jag är fan helt jävla störd i huvudet, och vem fan orkar bry sig om det. Inte jag i alla fall, vill bara få mina läxor gjorda, sova, klä på mig, fixa håret och åka till skolan som vanligt och glömma hela skiten. För varje gång jag somnar önskar jag att nästa dag blir bättre...

Hmm.. Oj jag låter visst lite deprimerad, whatever det är bara en fas. Lets become orealistiska och säga att this is jätte normalt och ALLT KOMMER ATT LÖSA SIG! Till och med läxorna, av sig självt liksom.

Godnatt! Nu MÅR jaaG JätteBrAAa!

9 Februari 2011  | Länk | Just for now | 0 kommentar
AT Alec!

Folk sover ~ Karin och Bella.
Och jag sitter framför datorn, yey.
Alec gick med Frida till bussen, och jag undrar när hon kommer tillbaka. Resten av vännerna har åkt/gått. Jahapp nu kom hon tillbaka, eller hmm... Eller inte, jag tror nog att jag hör röster. Eller ne, det var hon.


Det var kul igår, hihi. Och jag är trött.

Super med läxor sen!

 

30 Januari 2011  | Länk | Just for now | 0 kommentar
Det är så...

Idag har varit en helt okej dag, eller mer än så. Första lektionen i skolan var kul, resten var lite seg men helt okej (svenska blev inte som jag ville alls, men jag får helt enkelt bita ihop och se det från den ljusa sidan). Jag har nämligen bestämt mig för att bli mera possitiv och idag lyckades jag rätt bra, fan va skapligt! =D Första dagen på länge som jag varit glad nästan hela dagen. Efter skolan drog jag och några vänner ner på stan och jag shoppade lite nya kläder! YEY det kändes skönt OCH SOLEN LYSTE!

Men jag saknar pojkvännen. Har bara hört lite smått från honom. Jag vågade inte riktigt sms:a till honom först eftersom jag ville ge honom lite andrum. Han sms:ade inte mig heller. Sen i tisdags så skrev jag ett sms fick gulligt svar och så skrev vi mer på kvällen. Idag så sms:ade jag inget och inte han till mig heller. Jag vet att han har ett eget liv och så, men jag blir orolig och nojig när han inte skriver. Som om han tröttnat på mig, det har han nog inte.

Jag ville så gärna höra från honom idag, så jag ringde, tog ett tag innan jag vågade, blev jätte nervös. Han är sjuk och lät dålig, önskar att jag kunde ge honom en puss och krama honom hårt.

Aja nu ska jag duscha, fixa med nya kläder och äta smaskigt fika!
GODNATT!

26 Januari 2011  | Länk | Just for now | 0 kommentar
Det här med kärlek...

Behöver skriva av mig!
Vet inte vad jag ska tro. Allt är så nytt för mig. Det här med kärlek... Jag vet inte hur jag ska tänka. Blir förvirrad och osäker, och ibland känner jag mig helt säker. Jag glömmer bort, jag kan inte få ut det. Min hjärna är helt... Jag vill sluta tänka nu, jag orkar inte. Jag vet inte hur jag ska agera, vill inte bli missförstådd. Vet inte om jag vågar, jag är rädd för att bli sårad. Trodde inte alls att det skulle vara så komplicerat. Frågorna tar aldrig slut! Och nu så har det nästan gått 2 månader! Jag vet att jag inte borde, men jag undrar... Jag vill inte att det ska ta slut!! Alla känslor krockar och jag blir helt galen, du gör mig fan GALEN!


Är förkyld och har haft det så otroligt tråkigt idag. Det känns verkligen som om det inte finns någonting att göra. Jag har ingen täckning på mobilen heller så kan inte sms till någon när jag är hemma. Städade undan lite grejer så att jag skulle slippa tänka så mycket, men när det var klart, så började jag tänka igen. Äsch imorgon så drar jag till skolan och smittar alla! =D Orkar inte vara hemma heller. Jag är fan aldrig nöjd! Am i right? AM I RIGHT!? 

Oh, jusste höll på att glömma...
GRATTIS ALEC!!!! NU ÄR DU HELA 18 ÅR!

20 Januari 2011  | Länk | Just for now | 2 kommentarer
Vad ska hända 2011?

Har rensat ut hela arkivet och funderar på att börja skriva igen. Även om det inte är speciellt många som läser... alls.
Det kan vara skönt att få befria tankarna på något sätt, annars så kommer jag bomba mamma tills hennes öron blöder... Annars så öppnar jag något word-dokument och skriver av mig istället.

Kan inte riktigt förstå att jag är där jag är idag. Jag ska fan göra det här året bra. Annars så hänger jag mig, nej det gör jag inte. Varför ska jag alltid skämta om sånt, nåväl... Jag måste lära mig att leva i nuet, och sluta se tillbaka, är inte det här vad jag ville? Och sluta planera hela min framtid, ta det som en överraskning! Ok, att skita i läxor och sedan helt plötsligt från ingenstans få IG är inte inberäknat men i alla fall.

Har några enstaka nyårslöften, inte speciellt seriösa kanske. Kommer säkert inte hålla alla men skitsamma, sålänge jag försöker.
 •  Sov ordentligt och ät frukost.
Jag orkar inte vara trött varje jävla dag, så nu ska det fan bli förändring. Då kanske jag orkar göra läxor på vardagskvällarna.

Usch vad mörkt det är ute...

9 Januari 2011  | Länk | Just for now | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Yvonne -                                             Skaffa en gratis hemsida