*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


ny blogg!!


Vill förnya mig så nu bloggar jag numera på lindisedstrom.blogg.se.
vi ses där:)
13 Maj 2010  | Länk | så är det! | 0 kommentar
Ska jag fortsätta med bloggandet??


Har funderat länge på att sluta blogga helt och hållet, varför gå in och skriva här när jag inte ens har något roligt eller intressant att komma med???
det händer inte så mkt i mitt liv just nu.
jag praktiserar 9-15 och sen när jag kommer hem, så sitter man framför tv eller datorn och jag kan inte glömma att jag även äter lite grann i mellanåt. Sen mellan 22 och 23 tiden så går jag och lägger mig så att jag ska orka gå upp dagen efter.
sen håller det på så varje dag och helgerna vill jag inte ens snacka om.............
jag tror ingen skulle vilja gå i mina skor, om någon hade gjort det så tror jag inte att den personen hade klarat av en vecka äns.
jag har inte ens min livsglädje kvar, jag har så meningslöst liv, dåligt ekonomisk, inga vänner, inget jobb och jag klarar inte av någonting, måste kämpa om allting, håller just nu på att kämpar med min vikt och som ni alla vet så kan jag inte få barn naturlig väg, måste äta medicin först om det nu är hormonrubbning som de tror men det får jag reda på när jag får en tid från stan, kan ju lika gärna vara något som är värre????
jag är inge smart heller, för jag klarar inte av de ämnen jag behöver för att utbilda mig vidare.
inte så roligt att praktisera varje dag gratis och inte få någon lön, jag vill inte hålla på så hela livet men jag kanske inte har något val när jag inte kan eller klarar av någonting.
Vilket liv man har fått, vad inte detta liv jag ville ha..
min blogg har blivit ganska tråkig och det märks på antalet besökare och inga kommentarer...
märks nu hur många som kommer ihåg vad det är för speciellt nästa helg, men det är nog ingen som kommer i håg det, jag är ju bortglömd och ingenting värd....
har någon någonsin tänk eller har saknat mig???
när mitt liv blir bättre så kanske jag kommer börja blogga igen, men nu känner jag inte för det längre...
hejdå!!!
8 April 2010  | Länk | så är det! | 1 kommentar
Det har hänt mycket på så kort tid!

nu är vi inne i mars och det känns så skönt att veta att våren snart är här:)
förrutom att jag längtar till värmen så har det hänt väldigt mycket här på så kort tid.

1: Jag fick förlängt på praktiken, så nu ska jag vara där till den 31 maj, det är ju bra, för då har jag något att göra på dagarna:)

2: Har börjat gå till en läkare om min vikt, så det blir xenical eller operation, det märks vad provsvaren säger, fick lämna både blod och urinprov i måndags.
så ska jag tillbaks dit på fredag igen och göra ett gynprov här och sen ska de skicka en remiss till gynekologerna i karlstad och det är för att läkarna misstänker att jag har en hormonsjukdom som gör så att jag har fått cystor på äggstockarna:(
hon börja misstänka det när jag berättade om hur min mens har varit de senaste tre åren, så det kan vara pågrund av detta som jag inte har blivit gravid sens 10 augusti 2007. men som tur är så finns det medicin för detta, så jag kommer kunna bli gravid:D

4: mina föräldrar ska separera och min mamma har träffat en ny filur från deje.
det kommer en mäklare på fredag som ska värdera huset, så det märks om de ska sälja huset som det är eller göra om på vissa ställen.
men så som det är nu så tänker de sälja huset som det är för pappa vill bli av med huset så fort som möjligt när han nu har hittat en lgh nära hans jobb som han får ta om han vill, så det märks hur de gör....


har hänt en del på så kort tid, saker händer som man inte kan göra något åt.
nu ska jag kila till praktiken men vi höres

Ciao
11 Mars 2010  | Länk | så är det! | 0 kommentar
uppe med tuppen!

Nu sitter man här ny duschad, ska väl snart kila iväg till praktiken om några minuter tänkte jag så att jag inte blir sen.
ska väl nog fortsätta slipa plåtar idag med,blev inte klar med alla igår, är väl ca 40 st kvar men det är väl bara att bita ihop och ta fram ett litet leende på läpparna.
sen när jag kommer hem vid 15 tiden så ska vi fira att ante och jag har varit förlovade i 2 år och sen ska vi även till forshaga vid 17 tiden och äta lite gott:)
nu ska jag ut och plumsa i snön.
ciao:)
4 Februari 2010  | Länk | så är det! | 2 kommentarer
sÅ här har det sett ut för mig!


Har inte skrivit här på jätte länge, har nog börjat tröttna på att gå in här, har nog haft kvar den så här länge för det är väl roligt att gå tillbaks och gå in och läsa gamla inlägg:P

ska väl börja berätta om de senaste veckorna kanske.
1: jag fick förlängt på praktiken, ska börja igen den 4 januari, känns skönt att ha något att göra på dagarna, man blir ju helt knäpp att sitta hemma hela dagarna.....

2:den 22/12 så åkte vi upp till östersund, inte så rolig resa om ni frågar mig....
först så åkte vi alldeles försent på grund av att vi hade kvar saker att göra på bilen och sen skulle vi lämna julklappar och lämna en katt hos mamma och pappa så vi lämnade inte karlstad förräns vid 16 tiden, men resan gick ju ändå bra tills vi kom till stockholm och då fick vi soppa torsk mitt i en tunnel i stockholm och då var kl vid 21 tiden, sen satt vi där och tänkte hur kommer vi ur den här situationen, ingen av oss visste hur vi skulle vi göra, så fick sitta där tills ante raggade upp någon som kunde hjälpa oss men efter många om och men så stannade ett par som ville hjälpa oss, så men inte bara det, då fick man åka runt i stockholm och leta upp en mack som tog lite tid, sen föreslog kvinnan att när vi ändå var där så kunde vi hämta upp brorsan och sen körde de oss tillbaks till tunneln och då stog securitas där:( jag bara, nej så får man väl böter mitt upp iallt men de var snälla för den här gången så vi slapp en, när vi berätta situationen, så det var ju väldigt hjälpsamma personer vi träffade på under kvällen, så tack för eran hjälp:)
sen gick det ju bra resten av resan men vi kom ju fram försent vid 6 på möran, gud vad trött och sliten man kände sig.....
nu trodde man väl att det inte skulle hända något mer men jo det gjorde det, dagen efter funkade inte värmen i bilen så då fick antes farbror hjälpa oss med den och han ordna ju så att värmen kom tillbaks men sen när vi hade börjat åka så försvann värmen helt brrr
så man fick sitta med vantar, mössa och täcke hela vägen till skellefteå inge roligt alls att sitta i en iskall bil, man kunde ju inte fortsätta att åka i den ända upp till piteå så vi fick hyra en bil på okq8 i skellefteå så äntligen fick vi värme, så resten av vägen gick ju bra men igen så var vi framme sent, men vi kom ju fram till slut som tur var.
men vilka dagar man har varit med om:(

men det slutate bra iallafall:)

3:jULAFTON:)
väldigt trevlig och bra dag hemma hos antes syster m. familj:)


3: 25 december var jag och ante och hans familj bjuden till Nina på fest, så vi hade förfest där och det var riktigt trevligt:)
sen drog vi vidare till en nyöppet ställe vid namn the challenge, riktigt roligt att komma till ett nytt ställe för första gången.
sen efter några timmar så tappade man bort allihop så man fick gå runt där själv i evigheter kändes det som innan jag hitta alla igen, men det är ju som sagt lätt att komma bort när man är ute men tillslut hitta man alla igen:) sen så hände det en del grejer, saker försvann med pengar och kort och sen var det mycket annat som kom upp, mycket känsliga saker så allt rann över bägaren.
men det slutate bra iallafall, det är ju huvudsaken:)

så har det sett ut för mig, ska kila nu

CIAO

26 December 2009  | Länk | så är det! | 0 kommentar
lite uppdateringar!!


har faktiskt funderat stort på att ta bort den här bloggen, har säkert sagt det ett antal gånger nu men ändå har jag den kvar, det är väl för att jag samtidigt hoppas på att det ska bli bättre i mitt så kallade liv....
det positiva nu är att jag kommer slippa att sitta hemma i lägenheten nu dag ut och dag in som en så kallad hemmafru, det är inge fel att vara det ibland:P men jag är en sån person som vill vara ute på dagarna bland folk och ha kul och komma hem till Lägenheten när jag ska sova.

men iallafall nu på torsdag börjar jag på en ny praktik här i kil 7-16 i fyra veckor framöver ska bli intressant och se hur det kommer att gå, var ju på precis samma ställe som min egen far blev erbjuden jobb men som han hade tackat nej till för att han fick ett jobb närmare hemmet, så jag hoppas att det händer samma sak för mig med, detta är något jag verkligen behöver, vara ute bland folk och tjäna in pengar samtidigt, men jag ska inte hoppas för mkt för då blir jag bara besviken, jag har blivit besviken många gånger i mitt liv....

så är en annan sak en vecka sen, man har ju lite hopp men inte mkt hopp där inte, det kan komma när man minst anar det, men man kan ju hålla tummarna lite grann eller hur???

sen så blir det familjerådgivning den 4 november, vi har väldigt mkt saker vi behöver prata ut om och man hoppas att allt kommer lösa sig och bli bra igen.
det är något vi båda vill, så där är det ett stort hopp..
så är jag även 3 kg lättare sen februari så det känns bra, det är ett stort plus:)
det syns ju ingenting men det är bättre än att gå upp eller stå kvar på samma vikt...

Ciao..
12 Oktober 2009  | Länk | så är det! | 1 kommentar
Trist!!!!!!


tycker det är trist att varje gång man vill ha förändringar så är helt plötsligt alla sjuka, semester eller så är de tjänstelediga, så är det varje gång,lite tråkigt om ni frågar mig, när man äntligen har bestämt sig så får man aldrig tag på den personen man söker.
Varför är det alltid så när jag behöver hjälp????
24 September 2009  | Länk | så är det! | 0 kommentar
Känslor!!


Fick reda på en stor nyhet idag att lillsyrran(veronika) är gravid, jag är väldigt glad för hennes skull:)
men samtidigt känner jag mig väldigt deppig och ledsen på tanke på att jag förlorade ju mitt barn i andra månaden och efter det har jag inte blivit gravidmera, fast jag jätte gärna skulle vilja bli mamma...
så detta tog jag väldigt hårt....
8 September 2009  | Länk | så är det! | 1 kommentar
Så ser det ut för tillfället!

Det var ett bra dag sen jag skrev här sist, men jag har inte orkat uppdatera överhuvudtaget här, har inte haft ork eller lust plus att det har inte hunnits med heller.
som sagt så har jag flyttat tillbaks till forshaga, ska bo här nu i 4 veckor, nu när jag har praktik här på ett bageri här i forshaga, är just nu inne på min andra vecka...
men ni kanske tror att det blir mkt bakning och sånt nu när jag är på ett bageri men så är det inte, utan jag får göra det de anställda tycker är mindre roligt, och det är städa,diska, skrapa plåtar, gå och handla plus att hämta de saker de behöver till en smet os.v för det orkar dom inte...

jag känner mig verkligen som en slav som får springa ärenden och göra skitjobben som dom inte vill göra mellan 8-16 varje morgon.
för jag har märkt det att sen jag började så har dom inte diskat eller gjort någonting som har inom städ att göra.
var ju därför jag sökte praktik där från början var ju för att jag tycker det är roligt att baka, men det får jag inte ens göra:(
så jag vet inte om jag ska stå ut i 2 veckor till eller om jag ska byta praktikplats, men det märks vad min handläggare säger när han kommer förbi min praktikplats här framöver......
annars förrutom att jag praktiserar och bor hos familjen så händer det inte så mkt annat i mitt liv, lika dött som vanligt som ni har hört förr här på bloggen, ni är nog trötta på att läsa om min tråkiga tillvaro men händer det inget så blir det mkt tråkigheter här....
jag förstår ju om ni slutar att gå in här för det skulle nog jag med göra...
men ni som fortfarande vill komma och göra en visit här vill jag bara säga hoppas ni mår bra och har det bättre än vad jag har..

Ciao
11 Augusti 2009  | Länk | så är det! | 1 kommentar
Wake me up when september ends...


Jag är så trött på mitt liv att min livsglädje har försvunnit helt, känns för tillfället att den inte lär komma tillbaks heller,jag har för fan ingen jag kan vända mig till och umgås och ha roligt med eller sitta och snacka skit och skratta kvällen ut med eller dra ut och ta några cidrar/öl med eller ha någon jag kan lita på till 100 procent som inte går och snackar skit om mig direkt jag har vänd ryggen till, har ingen alls, ibland så undrar jag om det beror på mig, är det något fel på mig???
jag har svårt att lita på folk pågrund av allt skit jag har varit med om
Jag kanske är annorlunda på ett dåligt sätt, är inget jag lär få svar på??
min mobil är lika tyst som vanligt, så egentligen så behöver jag ingen mobil, kanske ska sälja den istället och ta bort mig härifrån ett tag, gå under jorden eller något.
jag har redan missat så mkt i mitt liv så det gör väl inget att gå under jorden nu och ta bort allt.

/ensam
13 Juli 2009  | Länk | så är det! | 0 kommentar
lång promenad och mycket annat!

Det har hänt en del roliga saker och en del tråkiga under veckan som har gått, varit på liseberg med thomas,veronika,oscar och ante och där mötte vi även upp robin och helena så vi var ett gäng som umgicks där inne,riktigt trevligt vill säga, inte ofta man umgås allihop som vi gjorde där och det är synd att det inte blir så ofta så man får vara glad de få gånger det händer, men det var en riktigt trevlig dag:)
Vi har även varit till brorsan några gånger och spelat en del spel och så har vi även varit till nöjesfabriken(finns bilder på efterfesten)men det slutade med bråk och ledsna miner, men det är ju sånt som händer om man har dryckit en del men det löste sig i slutändan men annars var det riktigt trevligt.

var även iväg och badadade en kväll med veronika och hennes kille,oscar,ante och det var väldigt skönt vill jag lova men det slutade olyckligt när vi skulle åka hem till kil, det hoppade ut ett rådjur från ingenstans(såg den ju inte ens innan, den bara flög fram) på bilen och det small till och vi han inte ens reagera så nu är bilen trasig därfram och det blev även punka på framdäcket pågrund av att vi inte har gjort framvagnsinställningen förra månaden men vi hade inte råd så vi hade tänkt vänta lite med det men nu hände detta så nu är man tvungen att göra det, Vill bara säga att vi har alltid otur, det händer alltid något skit och nu sitter vi här igen utan bil:(, men vi ska ändå till frykmalms idag och köpa de grejerna vi behöver till bilen och veronikas kille är så snäll att han ställer upp och fixar den efter vi har kommit in med grejerna så Tack för hjälpen:)

Sen så gjorde brorsan att man kom på andra tankar, vi fick ett sms i tisdags eftermiddag om vi ville tjäna lite pengar och det ville vi såklart men det var på ett vilkor att vi skulle gå från karlstad- forshaga och det är 2,2 mil och vi bestämde att vi skulle göra det på onsdag eftermiddag och att vi skulle mötas på busstationen vid 17 snåret.

Onsdagen kom och det var att göra sig i ordning ta med sig mkt vatten och bra skor och sen var det bara att ta bussen in och vänta in brorsan(vilka idèr han har)
sen var det bara att börja gå och gud var jobbigt det var vill jag säga men ändå gjorde jag det bra på tanke på att vi pausade ett fåtalgånger bara men sen när vi kom in till forshaga så var det en bit kvar hem till mamma och pappa men då kände jag att jag inte orkade längre för fötterna värkte som fan varje gång jag skulle ta ett steg så det var jag som avbröt äventyret lite tidigare så brorsan ringde till pappa så kom han och hämtade oss lite tidigare än planerat men vi fick pengarna ändå, jag kanske är stämplad som lat eller något men då får jag ha den stämpeln, för bär man på extra kilon så orkar jag inte lika mkt som jag har gjort förr och det är ingen ursäkt utan det är så jag känner. men jag är ändå nöjd över mig själv att jag gick så långt trodde aldrig att jag skulle orka gå så länge som jag gjorde men det gjorde jag:)
så nu sitter man här lite rikare men en del gick åt igår till räkningar men det känns ändå bra:)

ha det gött//Linda

3 Juli 2009  | Länk | så är det! | 0 kommentar
Svarta bloggen!


Ska nog döpa om den här bloggen till svarta bloggen eller något liknande.
är så less på livet att jag inte orkar att kämpa på längre, allt är så jävla svart, ser ingen färg överhuvudtaget i min tillvaro.
allt känns så jävla tungt och om man hoppas eller tycker något är roligt eller om man ser fram emot någonting så blir man bara besviken hela tiden, blir aldrig som jag har tänkt mig:(
kan inte gråta längre, har gråtit så mkt att det kommer inga tårar längre:(
ska nog inte skriva här på ett tag, finns inget att skriva om eller jag har rättare sagt inget att dela med mig om längre.

fast jag har min familj och Ante så Känner mig ändå så jävla ensam:(

Hejdå, vi höres inte på ett tag här och det märks om jag börjar skriva igen eller inte, just nu orkar jag inte .27 Juni 2009  | Länk | så är det! | 0 kommentar
Suck!

Vet inte vad jag ska säga eller tänka längre, känns som att det kommer problem hela tiden:( och de vill inte försvinna heller, varför ska allt hända just oss???
livet är kort men ska det inte vara problemfritt någon gång under livets gång?
1: vi betalade räkningarna igår och nu är pengarna slut:( så nu måste man sälja grejer för att få in pengar så att det går runt en hel månad hoppas någon köper något utav det vi har lagt ut annars står vi utan pengar och man måste ju äta och sen har vi en katt som ska ha mat och kattsand, hur ska vi göra??
man kan ju inte gå en hel månad utan mat heller.

2: nu har det blivit problem med bilen som man måste fixa innan vi ska åka långt igen annars kan det bli punka på framdäckerna, hur ska man ha råd att fixa det om pengarna är slut???

3: har inte hört någonting alls från soc eller A-f hur det blir med praktik eller pengar..
fast vi har ringt dom men inget svar eller så är dom inte där den dagen, har lämnat mobnr till dom så jag hoppas de ringer väldigt snart för det här går inte längre.

när ska jag få jobb och när ska de börja ringa ut ante mera än vad de gör så att han får mer jobb och bättre lön???
det går ju inte runt om man får ut en lön som är lika hög som hyran???
eller få ett bidrag som är så lågt:(
orkar inte gå runt och vara orolig varje månad om hur vi ska klara oss och hur vi ska få in mera pengar.

Vad gör man???
28 Maj 2009  | Länk | så är det! | 0 kommentar
Känns lite bättre nu!


Har varit i hålet ett tag nu är därför jag inte har skrivit här på ett tag, men idag känns det lite bättre faktiskt.
Fick reda på för några veckor sen att mitt bidrag från försäkringskassan har höjts med ca en tusenlapp efter min 25 års dag så det känns väldigt bra:)
så jag tyckte jag behövde muntra upp mig lite så jag gick in på bokus och köpte dom två första böckerna (om jag kunde drömma och när jag hör din röst) i serien twilight med Stephenie Meyer och även filmen Twilight från megastore för den var billigast där,bara 129 kr och det var inte alls farligt dyrt så det blev ett bra köp som sagt:) brukar aldrig kunna unna mig så jag tyckte jag förtjänade påtanke på hur saker och ting har varit den sista tiden....
Så nu har jag något att göra ett tag:)
just nu så är det twiligt som är en av mina stora favoriter och jag hoppas tvåan kommer inom kort, någon som vet när den kommer på bio?

ha det gött alla//Lindis
20 Maj 2009  | Länk | så är det! | 1 kommentar
Lika mörkt som vädret!

Har inte skrivit här på ett tag, har för tillfället inget nät i tvåan så det blir att man får åka till pärona, men förhoppningsvis får vi nät på torsdag eller fredag till veckan, hoppas, hoppas.....
samt så tycker jag att pengar förstör så jävla mycket, det är mkt det har förstört, kommer nog aldrig bli bättre så länge det ser ut så här månad efter månad, men vad ska man göra när det inte finns några jobb att få:(, man kan ju inte trolla men ibland önskar jag att jag kunde det men det är en önskan som aldrig kommer slå in.
Men man får väl hoppas att det de säger på hotellet i karlstad är sant, att det är 99 procent säkert att det kommer leda till jobb efter praktiken, man får hoppas!!
har ju inte börjat praktiserat än men det blir väl inom kort hoppas jag, att man kan visa upp hur jag är och vad jag kan, om han gillar det han ser så blir det jobb efteråt, något jag verkligen vill, måste bara försöka bli av med min blyghet innan dess, för många verkar inte gilla att man är blyg och försiktig, men hur ska man bli av med det då???
Gillar verkligen inte mig själv, ibland önskar jag att jag kunde bli född som en helt annan och ha många vänner, ett bra jobb, bra ekonomi o.s.v
men jag har inget utav det, jag är lika tråkig som vädret.
Suck!!
8 Maj 2009  | Länk | så är det! | 0 kommentar
En kväll på Bio!

Som ni nu vet så drog vi på bio igår och såg filmen 17 again med (Zac efron från high school musical filmerna) Kände att födelsedagen dagen blev inte alls som jag hade viljat, så man vill hitta på något för att pigga upp en själv lite.
Sant som sagt så blev kvällen lyckad i allafall:)
Filmen var väldigt rolig, man satt och skratta typ hela tiden så att man sätte popcorn i halsen så det blev skratt blandat med host attacker hehe.
en film jag rekommenderar så ta med dig någon och gå och se den, ni blir inte besvikna.

Ciao
19 April 2009  | Länk | så är det! | 0 kommentar
25 år!


vad fort åren har gått, idag fyllde man 25 år då.
Det blev inte som jag hade tänkt mig alls, men jag får vara glad över det jag har, är ingen ide att sorga saker som jag inte kan ändra på, utan det var deras val inte mitt!!
det är väldigt ledsamt att man får sitta så här dag ut och dag in men det blir väl bättre någongång förhoppningsvis.
får göra dagen bättre på egen hand i stället så det blir att dra in till stan sen med ante och syrran och se 17again på bio, jag gillar high school musical filmerna så jag var bara tvungen att välja denna på bion:P

see you later!!!
18 April 2009  | Länk | så är det! | 0 kommentar
Är så trött på dom!

väldigt bra att man har dator vid såna här tillfällen när man inte kan sova, nu de senaste veckorna har de renoverat lägenheten bredvid och även lägenheten ovanför och de börjar prick 08.00 med att borra och hålla på, så ni ska bara veta vilket högt ljud det har varit här, inte konstigt att man inte kan sova, för vem kan sova med gör högt ljud???

Sen så håller de på till 16.00, men det är bara att stå ut ett tag till, vi flyttar ju snart, så man får försöka vara positiv de få veckorna som är kvar:)
samtidigt som jag sitter här så kan jag berätta lite om arbetsförmedlingens påhitt, de jag har berättat detta för undrar hur de tänker egentligen, nog ingen som har svar på det men nu ska jag berätta det.

Nu när man är med i den garantin som jag är så måste man ut och praktisera mellan varven för att få behålla sitt bidrag men nu vill de skicka ut mig på praktik på ett hotell i karlstad och det är ju roligt och så att få komma ut och träffa folk, utan det är att de vill att jag ska ta fram 700 kr till busskort så att jag tar mig dit, för de tycker att 700 är ju inte mkt pengar om det leder till jobb och det är ju sant som sagt, men detta sa de ju förrut och då fick jag gå till soc och låna pengar där för att ta mig till städfirman på Kronoparken så nu efteråt sitter jag med en skuld där och jobb blev det inte heller och nu gör dom samma igen!

jag tänker inte gå och låna en gång till och få ytterligare en skuld för att jag ska ta mig till ett ställe en månad och sen står man där utan jobb igen och en högre skuld, fattar inte hur de tänker, jag har berättat för dom hur de är att mitt bidrag är väldigt låg och killen knappt får jobb och att vi har en del privata räkningar, hur ska man ha råd att ta fram 700 kr då, när vi inte alls har mkt pengar kvar efter alla räkningar, vill de att jag ska gå in till karlstad eller vadå??
De enda de sa till mig var att de inte hjälper till med ett busskort, utan det får jag ordna själv, de tyckte att jag skulle gå hem och kolla i plånboken om jag hade 700 kr, jag blir så jävla förbannad, har ju inga pengar till det men det är inget dom fattar utan de vill fortfarande få ut mig till karlstad.

Vad ska jag göra då om jag inte har råd med det, men som sagt så skiter dom i det, en jag prata med för några dar sen tyckte att jag skulle fråga handläggaren hur mkt han tjänar och sen säga att om du vill ha ut mig på praktik så kan väl du låna ut 700 kr och det var väldigt bra sagt, ska verkligen säga det till honom nästa gång, så kanske han fattar att jag inte har råd att lägga ut 700 kr, han förstod ju inte sist jag berätta om hur det låg till så det märks vad han säger nästa gång...
vill bara säga att jag är så trött på A-f, vill slippa dom och deras möten!!!

Ciao
16 April 2009  | Länk | så är det! | 1 kommentar
Man väljer inte sin släkt som sagt.

Det är väldigt skönt att våren är tillbaks, är så varmt och skönt ute och det är denna årstid jag gillar som bäst, men det är fortfarande lite spår kvar från vintern men snart är det borta oxå:)
Snart blir man 25 år då, har inte tänkt och fira den alls iår, ni kanske undrar varför?
men jag ser ingen mening med att göra det heller av många olika skäl, så jag drar ev till Stockholm istället

Detta tyckte jag var väldigt bra skrivet av lillsyrran veronika plus att det är sant som sagt också, det kommer här:


"Jag har alltid tyckt att min släkt är knepig och nu har jag fått det svart på vitt. Min mormor firade mig sist när jag fyllde 15 år. Sedan börja hon med att hon skulle fira alla när dem fyller jämt bara för att hon tycker det blir så dyrt att fira alla dessa barnbarn som hon har. Nu har hon sagt att hon inte ska fira någon överhuvudtaget istället. Jaha? Jag förstår inte hennes resonemang där riktigt. Hade jag haft en bra kontakt med henne, då hade jag varit glad så länge hon endast är närvarande på min födelsedag, men nu är det så att vi inte har någon kontakt alls. Jag har ju bara mormor kvar, men det är inte mitt eller någon annans ansvar att lappa ihop en relation som hon inte har engagerat sig vid ifrån början. Det är synd, för jag hade velat ha en mormor som åtminstone bryr sig. Men det finns rötägg som sagt.

Jag har alltid tyckt att släkt ska hålla ihop och ha en bra kontakt med varandra, men inte med min släkt nej - där är vi idioter hela bunten. Jag har ingen kontakt med någon släkting och kommer inte ha det den dagen då jag förökar mig heller. Dem har ingenting med mig att göra varken idag eller imorgon. Det är bara sjukt att syskon glider i sär som äldre och att kusinerna blir som främlingar för varandra. Det är ju syskonens barn för i helvete! Äh, är man dum så är man"

Väldigt bra skrivet om du frågar mig!!!

Så här är min släkt de ställer inte upp förvarandra utan de snackar bara skit om allt och alla vad är det för släkt då????
Min mormor har inte uppvaktat mig på över 5 år och hon tänker inte komma i år heller, du kallar dig själv för mormor, jag begär ingenting utav dig, det enda jag vill är att du hör av dig och säger grattis men jag har inte hört någonting alls från dig på 5 år???
vill du ha dålig kontakt med dina barnbarn så är det ditt val.

Jag hoppas att jag och mina syskon kommer hålla ihop även sen när alla flyttar hemifrån och att våra barn kommer få bra relation till varandra, det är något jag vill, släkten har bevisat det på fel sätt och då ska vi bevisa motsatsen...

2 April 2009  | Länk | så är det! | 1 kommentar
En dag jag Alltid kommer att minnas!


Det är den här dagen som jag alltid kommer att ha på minnet,jag tror inte att jag har berättat det för någon heller vad det är för speciellt med den här dagen.
men nu ska jag berätta det, den 30 mars 08 så var våran bebis beräknad om allt hade gått bra, men som ni vet så gick det inte bra:(
jag gick in i 2 månaden och det var då jag förlorade det:(
brukar alltid gå och tänka på det och undra hur det hade sett ut, vad det hade blivit för kön om allt hade gått rätt tillväga, mkt funderingar som går runt i mitt huvud om detta men man får inget svar:(
Idag hade det blivit 1 år om allt hade gått bra, usch vad jobbigt,
Blir ledsen varje gång:(
30 Mars 2009  | Länk | så är det! | 0 kommentar
Inge roligt alls!!


Egentligen ska jag vara jätteglad men varför känner jag mig inge glad????
känner mig så jävla ledsen, har gått och känt mig jävligt deppig och nere den senaste tiden.
vill bara sluta gå runt och vara orolig hela tiden.......
har försökt och tänka positivt nu när jag har fått en tvåa och börja träna och det känns väldigt roligt att det blir förändringar och så.
men vilken människa orkar kämpa på hur mkt som helst utan resultat????
20 Februari 2009  | Länk | så är det! | 1 kommentar
Everything changes when you grew older


Tänk Vad skönt det var när man va liten , då existerade inte skitsnack , kärlek var en puss på kinden, höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet , värsta gråten var när man ramla och skrapade upp knät , största rädslan var för monstret under sängen, nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat och kärleken har blivit svårare och största rädslan är att förlora alla nära och kära.
7 Januari 2009  | Länk | så är det! | 1 kommentar
Acceptera!


jag har hört i hela mitt liv att jag inte har dugit som jag är, folk har klagat så länge jag kan minnas och det är från när jag var 6 år och uppåt, hur ser du ut, så där kan du ju inte gå klädd, du måste banta, hur ser du ut i håret, kan du inte bli mer framåt o.s.v
är så trött på att jag aldrig har blivit accepterad för den jag är, det är ju så här jag ser ut och det är så här jag är.
förr så brydde jag mig över vad folk sa, så att det blev i slutändan att man låste in sig på sitt rum för det spelade ingen roll när jag lämnade det rummet så fick man klagomål om allt så man kunde lika gärna gömma sig eller hålla sig undan istället.

Idag är jag 24 år det händer att man sätter sig ner och kollar på gamla kort från förr så brukar jag alltid tänka vad var det för fel på den här tjejen egentligen, en tjej som var väldigt snäll som inte ville göra någon annan illa, ville alla väl, var aldrig otrevlig, var jämnt trevlig men ändå blev man skadad av andra, Varför??
på grund av hur man såg ut, men när man tänker tillbaka så såg man ut som vilken tjej som helst men ändå blev man ett offer.......

men idag när jag tittar på hur jag ser ut idag och förr så är det inget fel på mig alls, men förr så trodde jag att det var mitt fel att jag blev utfryst men desto äldre jag har blivit så var det inte mitt fel utan deras, utan jag var bara ett lätt byte för att jag var blyg, men nu så har jag insett att jag är bra som jag är, och jag får ha vilka kläder jag vill, för det är jag som ska använda dom och ingen annan, och jag får se ut hur jag vill i håret, om jag vill ha uppsatt så ska jag få gå så oxå för det är ju mitt hår som sagt. Så nu får ni ta mig för den jag är annars är det bara att sticka....

Nu känns det bättre, har alltid viljat skriva av mig om detta men har inte vetat vad jag ska skriva men nu äntligen kunde jag formulera mig på ett bra sätt:) så att jag kan gå vidare med mitt liv och glömma allt som har hänt förr...
Ni tog min Barndom men ni ska inte få ta något mer ifrån mig....
så hejdå på er från förr!!!
11 November 2008  | Länk | så är det! | 1 kommentar
jobb/Praktik


Nu har vi bott här i en månad nu och det känns väldigt bra, trivs bra i lägenheten och trivs bra med det livet jag har fått här nere men det är fortfarande helt omöjligt att få jobb som det var i krokom, söker och söker men får bara negativa besked så springer man på möten några gånger i månaden på arbetsförmedlingen utan hjälp eller något positivt resultat.
så jag vet inte hur jag ska göra allt ser väldigt svart ut i jobbfronten för tillfället.
det enda arbetsförmedlingen gör är att skicka ut mig på praktik i en månad och sen när den perioden är över så kommer de skicka mig till nästa praktik sen kommer de hålla på så för att de vill ha ut mig i arbetsmiljön, men kommer det leda till jobb då? eller kommer de fortsätta kasta runt mig som en vante fram och tillbaka?, eller vad har ni tänkt????

vill inte alls gå ut på praktik utan jag vill ut och jobba och få en lön som alla andra och det har jag sagt många gånger men jag måste göra det för att behålla det lilla jag får idag annars kommer de ta bort den ersättningen jag får idag från arbetsförmedlingen så det är väl bäst jag går ut på praktik för att behålla det jag får idag, är ju bättre att få det än ingenting alls...
skulle så gärna villja hjälpa till mer än vad jag gör nu men jag gör det bästa jag kan, mer kan jag inte göra.

nu på måndag kl 07.00 börjar min praktik inom städ i karlstad inget jag känner för att göra precis, men jag måste göra detta, så får man hoppas att det kommer leda till något men det är väl en liten procent att det kommer leda till något men man får alltid hoppas att det löser sig för mig också snart.

//Linda
10 Oktober 2008  | Länk | så är det! | 0 kommentar
japp


Jag vet inte om jag har delat med mig av det här förrut, jag minns faktiskt inte om jag har gjort det, börjar väl bli gammal haha :P
men i allafall så har vi fått lägenheten i kil från 1 september så det blir att vi kommer vara kvar här till början av september, SUCK :(
men det är bara att försöka att stå ut ett tag till i den här hålan. får väl försöka att hitta på något att göra om dagarna så att tiden går, känns som en evighet tills dess men bara att göra sig sysselsatt som sagt.

imorgon blir det stråket om ni ska dit så ses vi ju där om ni vågar=P
har aldrig varit dit förrut så det är väl lite roligt att göra något den här sommaren innan man flyttar ner tycker jag.
så nu ska jag även byta mobil, och även skaffa ett nytt nr så ni som vill ha det så är det bara att höra av sig till mig=)
Snälla ni lämna ett GB, det är något som jag verkligen gillar att få, ser att ni är en del läsare nu så lämna ett GB, Please=)

ha det så gött i det fina sommarvädret, för nu är det äntligen sol=)
kram//Linda
24 Juli 2008  | Länk | så är det! | 0 kommentar
Tråkigt


jag har bott här uppe över en månad nu och jag trivs väldigt bra och så här och jag är oxå väldigt glad att jag äntligen har flyttat i hop med den killen jag älskar men jag känner mig ändå så ensam men det kanske inte är så konstigt när man sitter själv i en etta i krokom och inte kan ta sig någonstans.........
alla behöver ju det sociala, sitta och snacka eller gå på stan eller bara att sitta och umgås, men det är svårt att lära känna folk när man sitter fastklistrad i krokom av alla ställen:( det är ju en bra bit att åka om man vill in till stan och jag har inge körkort så det blir lite svårt att ta sig härifrån då.
jag har verkligen funderat väldigt mkt på att flytta tillbaks till värmland igen men samtidigt är jag lite förvirrad för jag har ändå jobb här uppe och där nere får jag inte ens arbete, spelar inge roll hur mkt jag än försöker så får jag inge arbete där nere, men samtidigt så får jag inte så mkt jobb här uppe heller, får jobba högst 3-4 dagar i månaden så man tjänar ju inte så mkt i månaden men samtidigt är det ju bättre än ingenting ås jag vet inte alls hur jag ska göra längre, är så tråkigt att sitta i en etta om dagarna och inte göra ett skit, typ det enda jag gör är att städar och diskar och sitta och vänta på att de ska ringa ut mig på jobb.
men vem vill sitta så om dagarna???
inte jag i allafall!!!!!!!!!
jag skulle vilja jobba måndag- fredag som alla andra men så är det inte utan jag får jobb högst tre dagar och sen kan det ta över en månad innan de ringer ut mig igen och det är inte alls roligt när jag verkligen vill komma ut och jobba och träffa folk.
jag är ju glad och lycklig att jag har Andreas i mitt liv men jag behöver även vänner, det är något alla behöver....
men det är lite svårt att lära känna folk här när jag inte ens pluggar eller jobbar så ofta, det är ju därifrån man lär känna folk....
lite svårt att lära känna folk när jag inte gör något utav dom!!!!
får se hur jag gör, vet inte själv hur jag ska göra än!!

uppdaterar inom kort hur mitt beslut blir// Linda
19 Januari 2008  | Länk | så är det! | 0 kommentar
Så är det!


känner verkligen för att få prata ur mig men vet inte hur jag ska börja när det är så mkt som snurrar runt i huvudet på en och samma gång.
tycker bara att allt är så jobbigt att jag inte vet hur jag ska göra.
nu har jag varit hemma i snart 2 veckor och man mår inte så bra i det här huset precis och plus så känns inte alls roligt och sitta här i forshaga och längta och sakna killen som bor 58 mil bort, men jag brukar tänka att detta är sista gången vi är i från varandra och då brukar det kännas bättre för en stund. plus att nu ska jag flytta ifrån forshaga för första gången i mitt liv, har aldrig varit härifrån förrut men den dagen jag kommer härifrån så kommer jag må så bra den dagen jag kommer lägga alla mina saker på släpkärran och sätta mig i bilen, sätta på mig bältet och bilen börjar rulla framåt och jag kommer längre och längre bort från forshaga och bredvid mig kommer det sitta världens underbaraste kille som jag äntligen ska få flytta ihop med...

ibland så känns det att jag ligger och sover och detta bara är en underbar dröm, men när jag nyper mig i armen så fattar jag att detta är ingen dröm utan det är verkligt, detta kommer verkligen att hända, i mellan varven så fattar jag inte att det är sant att detta verkligen har hänt mig, trodde faktiskt aldrig att jag skulle få uppleva detta men det gjorde jag:)
är så glad att jag har hittat världens underbaraste kille, trodde aldrig att det fanns en sån underbar kille där ute men jag hade fel, nu har jag en som jag har varit tillsammans med i snart 8 månader:)
Jag älskar dig<3
24 November 2007  | Länk | så är det! | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linda Edström                                             Skaffa en gratis hemsida