Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2019)
>>


mördar har rejänet o kommer sitta av det eller död

Anders Eklund kom körandes i sin bil på vägen från Hedemora när han stannar till för att röka en cigarett och göra sina behov i närheten av Stjärnsundsparken i Stjärnsund. Han kör därefter vidare och får då syn på tioåriga Engla Juncosa Höglund.

Det berättar Anders Eklund i förhör med polisen.

Han kör därefter om flickan och parkerar bilen på en parkeringsficka för att röka ytterligare en cigarett – bara några minuter efter det första stoppet.

Engla cyklar då förbi honom och svänger sedan upp på en grusväg. I polisens slutförhör säger Anders Eklund att han inte såg att hon gjorde det, men att han blev nyfiken på grusvägen för att den såg så lerig ut. Han kör först förbi den, stannar efter mellan 50 och 100 meter och backar tillbaka.

När han svänger in på grusvägen får han syn på Engla. "Hon står och trampar", säger han i förhören med polisen.

Det får honom att köra förbi henne ännu en gång, parkera bilen och gå ut. Han frågar Engla vad hon gör på en lerig skogsväg och får enligt honom själv svaret att det är en genväg hem.

I förhören berättar han att Engla börjar "mopsa upp sig" och hade en "arrogant syn" – något som gjorde honom förbannad.

"Då vart jag elak och det och så sparkade hon mig på bena och sa vad fan gör du", säger Eklund i förhören.

Ilskan gör att det svartnar för honom och han säger i förhören att han inte längre vet vad han gör. När Engla sparkar honom på benet släpper alla spärrar – Anders Eklund knuffar omkull henne och släpar in henne i bilen. Där våldtar han den tioåriga flickan.

"Det blir svart liksom", säger han till polisen.

När Engla senare försöker fly greppar han tag i henne och tar stryptag på flickan. Stryptaget håller han kvar i mellan fyra och fem minuter och när han släpper greppet är Engla död.

När det går upp för honom vad han gjort lägger han den livlösa kroppen i bakluckan på bilen, placerar en plastpåse under kroppen och kör därifrån. Först hem där han stoppar kläderrna i tvättmaskinen och dricker en kopp kaffe, sedan vidare upp mot Gävletrakten. Han stannar och tankar bilen och äter en pizza innan han bestämmer sig för att dumpa Engla på en torvmosse.

Där tänder han eld på kroppen och åker sedan från platsen.

Den sjunde april, två dagar senare, grips Anders Eklund i Skåne
18 Juli 2008  | Länk | hedra 10-åriga Engla | 0 kommentar
hedra 10-åriga Engla som försvann i Hedemora.

Sätt en ros framför ditt namn för att hedra 10-åriga Engla som försvann i Hedemora. 42åringen dödade henne, och hon Hittades idag 13 april dödad skicka den här till dina kontakter som är inne
14 April 2008  | Länk | hedra 10-åriga Engla | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & The ultimate Dragons                                             Skaffa en gratis hemsida