Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Hittat tillbaks !

Hej hallå, det här var lääänge sen, men fick för mig att lite bloggande kanske skulle vara kul igen. Facebook är ju där jag oftast befinner mig i cybervärlden, fast inläggen där kan man inte göra så långa :P

Hänt sen sist : Vi har flyttat till eget hus i Vallersta, helt underbart och vi stormtrivs. Har även köpt en hund till, Boss, en blandis som egentligen är min yngsta dotters hund, men jag har såklart huvudansvaret.

Som säkert de flesta vet har jag skadat min axel och går sjukskriven.... långtråkigt, då man inte kan göra så mycket, men det har också inneburit att jag tvingats bättra på mina hundars vardagslydnad, så att de har kunnat komma ut på promenad, utan att behöva vara kopplade.

För övrigt smygtränar jag en del med Boss, vi försöker få till momenten i lydnadsklass 1. Enkelt säger Boss bara matte är tydlig o visar vad jag ska göra. Helt annat än att träna moment med Akira, fast hon är ju bäst på så mycket annat <3

Idag gick vi till skogen för första gången på 1 månad, mycket uppskattat, fast då tvingades jag ha Boss kopplad... Rådjurslukten blir liiite för mycket annars :)

Nog om hundar, planeringen för framtiden är att vi ska bättra på en del saker i och utanför bostaden, men allt det kommer ske i lugn och sansad takt och ev blir det några fyrbenta i uthusen till sommaren, men det återkommer jag om :)

Thats all for today !

 

 

17 December 2012  | Länk | Face book | 0 kommentar
HJÄLP

Va är det som händer, kommer inte in på facebook, står att sidan upphört ????????? Kan väl inte vara möjligt ! Katastrof isf, för där får man ju numera kontakt med alla sina vänner o planerar träning, fester o annat kul i livet ! Nån som läser här fortfarande ???? Säkert inte, för jag uppdaterar ju aldrig *fniss* Har nu FB försvunnit på riktigt, så lär det iaf bli mer skrivet här :))
23 September 2010  | Länk | Face book | 0 kommentar
Inge facebook o sjuk hund !

Akira är sjuk :( Hon som har stålmage o aldrig verkar vara sjuk har fått "magsjuka" Hela huset va täckt med högar igår när jag kom från jobbet, trots att hon gjorde ifrån sig två ggr på lunchen, stackars henne... Nu på morgonen så bubblar det i hennes mage så vi kunde faktiskt inte låta bli att skratta... Ingen feber o hon dricker vatten iaf :) Blir ris för hennes del idag !

Facebook gick inte att komma in på, så därför denna lilla uppdatering. Idag är det plusgrader på termometern igen, sånt gör mig glad :) Ikväll blir det klubben, med elr utan hund de får vi se..

Nu måste jag dra mot jobbet :))

22 April 2010  | Länk | Face book | 1 kommentar
Gör ett nytt försök

Länge sen men nu fick jag åter lust att börja blogga lite igen. Facebook är ju annars ett gift som är svårt att låta bli, iaf för mig ;)

Semester denna vecka o den va välbehövlig,vi har hunnit med en tur till Tallin, mest för att komma hemifrån några dar.Agnes gillade båtresan men tyckte Tallin va skit, det snöade o va kallt så de kanske inte är så konstigt :P

Hundträningen har legat på is i vinter, elr visst har vi tränat men bara som hjärngympa för mig o hunden. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska bli en tävlingsmänniska elr inte.... tycker att träningen är jättekul men blir ju såå nervös när det är dags för tävling. På söndag är det iaf dags för skyddsträning igen *längtar* denna gång ska vi vara hemma hos mig på gården, nämligen det enda stället där det finns tillräckligt stor plats som är plogad. På grund av ovannämda träning så blir det inget av med att åka till Hällabrottet o svänga sina lurviga i helgen, men det blir väl fler chanser till det kan man tro.

SNÖ är ju annars ett "hett" samtalsämne nu, elr ska man skriva kallt ? Hur som så älskar jag att det äntligen blev en riktig vinter o inte en sån med regn o rusk, fast kan hålla med om att det är lite väl mycket snö... Just nu snöar det för fullt utanför fönstret o det är bara noll på termometern, så nu rasar väl några fler tak...

Eftersom jag fick hem min "gubbe" lite för tidigt ( sjuk) så ska jag göra han sällskap i TV soffan ikväll, mår lite halvdant jag med...

Thats all for now !

25 Februari 2010  | Länk | Face book | 3 kommentarer
Såld på face book

Jaha kära vänner, inser att den här sidan inte kommer bli uppdatterad så ofta, om alls, eftersom jag hittat till face book. Där finns ju allt o alla *ler* Man kan va med i olika klubbar, få info ang happnings, hålla kontakten med nya o gamla vänner samt lägga in både bilder o filmer. Är du inte med ännu ? bli genast medlem, så hörs vi där, redan massor med hundvänner men vi kan aldrig bli för många ....

Akira mår iaf bra, jag däremot har magsjuka idag. Ha de gott o va rädda om varandra.

3 November 2009  | Länk | Face book | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida