The Royal Jet-Set Poker Club
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2020)
>>


Snart dags!

Information om månadens event kommer ligga uppe inom ett par dagar!
/CV
22 April 2009  | Länk | Poker | 0 kommentar
Kanye West tagit fram Louis Vuitton sneakers!

Dessa Louis Vuitton sneakers som Kanye West själv varit med och tagit fram kommer att finnas i butik från och med juni.

Kanyes insats har resulterat i en modell, som kommer i färgerna svart, rött och vitt, något som presenterades förra veckan i samband med L.Vs visning i Paris.
25 Januari 2009  | Länk | Märkesmani | 1 kommentar
J.Lindeberg får ny designerPierangelo D’Agostin, men erfarenhet från Jil Sander och hLam, tillträder som ”Design director”.

Förändringens vind fortsätter att blåsa inom J.Lindebergs väggar. I dag tillkännagavs J.Lindebergs nye designchef, Pierangelo D’Agostin, som tillträder en nyinrättad tjänst som ”Design Director”. Jobbet innebär ansvar för märkets alla koncept från och med vårkollektionen 2010.

- Pierangelo har en stor känsla för detaljer, och hans sätt att kombinera klassiskt hantverk med innovativ design och moderna material går hand i hand med J. Lindebergs positionering, säger J.Lindebergs vd Stefan Engström.

Pierangelo DAgostin har tidigare erfarenhet från Jil Sander, där han bland annat har arbetat som chefsdesigner. På den nyrekryterade designerns CV återfinns även arbetsgivare som Gieves & Hawkes och italienska Cesare Attolini. Enligt J.Lindeberg har hans tidigare arbete inkluderat produktutveckling av denim och kashmir samt skräddarsydda kostymer.

Oscar Sandberg, global marknadschef på J.Lindeberg, menar dock att värvningen inte innebär slutet för märkets grundare Johan Lindeberg.

- Absolut inte. Hans roll som creative director kvarstår. Pierangelo kommer att arbeta mer operativt medan Johan sätter inriktning och inspiration för en kollektion. Därefter är det upp till oss att tolka hans vision och ta det vidare.

Hur föll valet på Pierangelo?
- Han har gedigen kunskap inom tre väldigt viktiga områden. Han har jobbat med den japanska marknaden, som är väldigt futuristisk och framåtblickande. Men han har också erfaranhet från Savile Row, som har en väldigt klassisk tonvikt, och i Neapel, med italienska skrädderier som till stor del fokuserar på komfort.

- Kombinationen blir oslagbar. Han gillar att både kolla bakåt och framåt - att göra klassiska plagg med helt nya material, vilket passar oss. Han har även kunskap med att framställa tyger.

/ jet-set poker


21 Januari 2009  | Länk | Märkesmani | 1 kommentar
Veckans designer: Hackett

Jeremy Hackett hade som ung man inga svindlande akademiska planer. När han var 17 år hoppade han av skolan i Clifton, en förort till Bristol, för att börja jobba heltid på den lokala herrekiperingen i samma stad. Inom bara ett år lämnade han Clifton för London, där han efter att ha jobbat ett tag på den välrenommerade modegatan Kings Road slutligen fick en plats hos en skräddare på Savile Row. Samtidigt startade han en sidoverksamhet där han köpte in och sålde second hand-kläder, en verksamhet som kompisen Ashley Lloyd-Jennings senare hoppade på. 1983, ett par år senare, öppnar de två en butik tillsammans för sitt ändamål, och ytterligare två år senare börjar man tillverka egna kläder.

Detta var upptakten till Hackett, klädmärket som har kommit att bli synonymt med brittisk preppy, och för många engelsmän har Hackett ersatt Burberrys status som basen i en brittisk garderob. Tänk tweed, pikeer och cutawaykragar - och lägg till att märket tillhör de engelska kungabarnens favoritmärken. Jeremy Hackett betraktas som en auktoritet inom herrmode, och har bland annat skrivit boken Mr. Classic, en bibel för alla dandys världen över.

För mer info besök viktorgullbrandsson.blogg.se

/ jet-set poker_____________________________________________________

Online Poker SM 2008, har du vad som krävs? Klicka här!


15 December 2008  | Länk | Märkesmani | 2 kommentarer
Borde staten köpa Volvo och SAAB? - NEEJ!

Dagens Industri skriver:
"För att rädda svensk bilindustri och svenska jobb måste staten ta över Volvo och Saab"


Klart ingen vill bli av med jobbet men jag fattar inte hur det ska bli bättre av att staten går in med pengar i fabriker som tillverkar saker som vi inte vill ha. Det är ju trots allt så att staten är VI. Det hade väl vart bättre att vi köpte en Volvo om vi nu trodde att vi ville ha en Volvo. Men uppenbarligen vill vi ju inte ha stora miljöovänliga bilar som tillverkas i ett land där det är för dyrt att tillverka bilar, utan vi vill ha andra grejer.

Det räcker väl med att staten redan äger spritbutiker, nätpoker, trasiga tåg och kraschade banker, jag tycker inte dom behöver äga fabriker heller. Hade man resonerat så hade väl staten fått gå in och äga alla jordbruk när folk slutade mjölka kossor för 70 år sedan. Det gjorde dom ju inte tack o lov så jag ser inte varför vi ska vända på den utvecklingen nu. Samma med varvsindustrin, man har ju redan testat det en gång. När det inte gick o sälja oljetankar så tänkte man att det blir mycket bättre om staten går in och köper oljetankers, det gick ju skitbra ;) Till slut fick man skrota dom där båtarna istället och folk blev ju av med jobben i alla fall, det är det som är grejen.

Vi hitta ju på nya jobb, för 70 år sedan var det ju ingen som jobba med det som vi jobbar med nu. Ingen som ens hade en dator på jobbet ju. Så kommer det ju va om 70 år till, det är ju ingen som kommer jobba i en fabrik i Sverige om 70 år. Det är ingen som kommer va systemvetare heller. Folk kommer ju va något annat, det är därför jag säger att om vi nu ska stoppa in skattepengar och skapa jobb, då får vi ju skapa jobb som bygger saker som vi faktiskt behöver, typ nya vägar, bredare bredband och snabbare tåg. Eller skapa idéer som kommer på jobb som inte finns är, det vore väl det allra bästa. Inte för att jag vet vad det e för jobb med det kanske Sven-Otto Littorin vet. (arbetsmarknadsminister). Det borde han ju i alla fall veta, jag menar det är ju hans jobb. OCH han jobbar ju för staten menar jag;)!

/ Viktor Gullbrandsson (grundare/delägare)11 December 2008  | Länk | Politik | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & The Royal Jet-Set Poker Club. Bör enligt tradition va minst                                             Skaffa en gratis hemsida