Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


stan idag me folk:)

ja vaknade av att loke var alldeles ivrig för han ville ut men dock så slapp jag ju gå ut för jag hatar det på morron vill helst bara ligga kvar å sova men de går it så bra att somna om när han skäller å går runt å gnäller å väntar på att få gå ut, men i alla fall så gick han ut med anders å syrran gick ut med leo. så steg väl upp före tio i alla fall, då satte jag mej vi datorn som vanligt men gick lika fort därifrån för det sög de var typ inga inne så ides it sitta där.
idag blire å fara på stan med syrran å sara å kolla men har lovat mej själv att inte köpa nått för det vart så mkt julklappar å då gick de ju mkt pengar till det, men har ju ett precent kort på gina så får se om jag hittar nått där. men annars så ska vi bara kolla å sånt.
sen så lär de väl kanske bli å fara till moster eller mammas brorsa å vara med släkten men hoppas att dom kommer hit i stället:)
nu ska jag gå i fixa mej.
skriver i kväll förhoppningsvis.
hejdå!!


For som sagt på stan idag på mellandagsrea med syrran å hennes kompis sara;)
Sara å syrran hitta ju direkt nått men det tog ett bra tag innan jag hittade nått som jag ville ha, så de blev en tröja från Gina tricot men orkade värkligen inte först stå i kö där för den var hur lång som hellst. Men till slut så gick jag tillbaka dit å prova tröjan å besluta mej för att köpa den så fick stå i kö ett bra tag där i alla fall. Tyvärr så glömmde jag ju mitt precent kort jag fick på gina tricot så de får jag komma ihåg nästa gång, men köpte ändå bara tröjan, för orkar värkligen inte förstöra pengar på onödiga saker så köper bara om jag hittar nått jag vill ha å vet att jag kommer använda det. Vi for väl hem kring halv tre nån gång.
när jag å syrran kom hem så åt vi bara å sen for vi till moster å där vare väl inte så värst roligt kan jag då säga, har världens tråkigaste kusiner dom sitter bara vi tv å datorn å spelar när man är där, sa då it ens hej kan jag ju säga, men sen så gick vi i alla fall å sa hej till jonas som är våran största kusin som satt å såg tv,
så tyckte ju att jag kunde ha fått stanna hemma men det fick jag inte för mamma för hon tyckte att jag skulle följa med till moster för vi är inte där speciellt ofta kan jag ju säga.
Sen innan vi for hem var vi på lösviktshuset å köpte godis;)
så kvällen lär väl be stå av att sitta här å äta godis:)
har fortfarande inte ringt till Markus som jag tänkt göra länge nu så funderar om det ska bli i morrn eller när de då blir, ringde idag när vi var på stan men ringde dock bara en singnal för har typ bara 5 kr så han får ringa upp haha;)
nu its jag it skriva nå mera!
ska snart äta midda så uppdatering blir väl i morrn eller kanske sen i kväll om jag its så slänger jag inn ett inlägg!
våra kusiner tyker nog att vi också är tråkiga haha.!!
dock så skiljer det bara 1 år mellan mej å mattias men förr var när dom var mindre så följde dom ju med till oss när vi fyllde år men nu gör dom inte det speciellt ofta.!!!
26 December 2008  | Länk | annan dag jul"! | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida