Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2023)
>>


Hur fixar man designen på blogg.se?

Snälla kan någon hjälpa mig, gick in på den där hemsidan men fattade 0,0...
Kan ge ut lösenordet på min blogg o sen kan någon fixa den åt mig xD
Snälla börjar bli desperat x)
29 November 2009  | Länk | allt o inget | 2 kommentarer
JAG FYLLER ÅR OM 10DAGAR!

de var jätte länge sen jag skrev...
eller va inne på nogg xD men de är bara för att datan förstördes så jag fick en bärbar! Bra va?! och sen fick jag också min födelsedagspresent i förskott(jag tjatade ihjäl min mamma), en symaskin!
Äntligen blir jag 13år någon gång.
Haha om någon skulle se mig nu skulle man nog kunna tro att jag var 15år.

Ha det bra och kom ihåg...........................................................................................
.................................................................................................
..................................................................................................
....................
.................................................................................................
..................................................................................................
..................................................................................................
..................
................................................................................................
...................................................................................................
...................................................................................................
..................................................................................................
........................................................................................................
......................................................................
.................................................................................................
...................
........................................................................... JAG FYLLER ÅR OM 10 DAGAR! xD
26 Oktober 2009  | Länk | allt o inget | 0 kommentar
Visst är den här dikten bra?!

Jag önskar dig inte guld mitt barn
Ej heller pengar och makt
Jag önskar dig modet att vara dig själv och stå för de du sagt
Jag önskar dig inte en stenfri väg
Men kraften att vägen gå
Jag önskar dig kärlek i riktigt mått och vänner att lita på

PS vet inte vrf jag har den där bilden men ja ja
1 September 2009  | Länk | allt o inget | 0 kommentar
Nibiru och den stora katastrofen 2012

hittade de här på google(väldigt bra att läsa):


Nibiru och den stora katastrofen 2012

Världen är, som bekant, ingen idyll. De mest otäcka saker förekommer, öppet såväl som dolt. Det är också sant att det finns en rad realistiska katastrofscenarior att oroa sig över – alltifrån konsekvenser av växthuseffekten till risker för att en stor asteroid en dag ska slå ner på jorden.

Men vad jag aldrig fattat är varför det är så vanligt att man oroar sig för saker som absolut inte kommer att hända.

Någon uppmärksammade mig på att det på You Tube förekom otäcka varningar för att en planet utanför solsystemet håller på att närma sig, och att den 2012 kommer att orsaka de mest fruktansvärda katastrofer på jorden. Personen som uppmärksammade på det verkade genuint oroad, så jag beslöt mig efter att tag att titta på det.

Jag kollade, och upptäckte att det fanns tusentals You Tube-filmer om saken, plus oerhörda mängder material om saken på andra delar av nätet. Jag satt kanske en timme och tittade på undergångsvideos och det var suggestivt – en känsla av rädsla infann sig faktiskt. Ända tills jag började tänka igenom vad de egentligen sa – och hur ”bevisen” såg ut.

”Teorin” går i stort sett ut på att det finns en planet, eller stjärna (här går versionerna isär) som brukar kallas Nibiru, som närmar sig vårt solsystem, och redan syns från Antarktis. NASA vet om det men försöker tysta ned Nibirus existens, för att inte skapa panik. Den rör sig i en lång elliptisk bana runt vårt solsystem och återkommer regelbundet med intervaller på 3600 år. När den nästa gång kommer nära, år 2012 (som påstås vara året för tidernas slut, enlig mayakalendern) kommer stora katastrofer att inträffa.

Vilka det är råder ingen enighet om, det finns många varianter – alltifrån att Nibiru är en ”brun dvärg” som kommer att dra med sig kometer som ligger i ett bälte långt utanför solsystemet, som sedan kommer att slå ner på jorden, till att utomjordiska reptiler/demoner/onda väsen bebor planeten och kommer att ta sig hit då. Enligt ett dokument kommer nio tiondelar av alla människor att dö när Nibiru kommer.

Det låter ju otäckt, så vad bygger påståendena på?

Väsentligen på tre saker.

Dels en excentrisk ”forskare” vid namn Zecharia Sitchin (kolla gärna vad som står om honom på engelska Wikipedia!) som utvecklat en teori om att de sumerisk-babyloniska gudasagorna egentligen handlade om kosmiska händelser, med gudarna som namn på planeterna i vårt solsystem. Den kända myten om Tiamat och Marduk ska till exempel handla om en kollision mellan två planeter, som resulterade i bland annat asteroidbältets uppkomst. Sitchin menar att gudasagorna visar att sumererna kände till fler planeter än vad vi gör, och att en av dem är den hotfulla Nibiru, som vart 3.600:de år ställer till katastrofer på jorden. Men faktum är att sumererna och de av astrologi mycket intresserade babylonierna inte kände till fler planeter än fem, allt annat är rena fantasier.

Den andra byggstenen för skräckföreställningen är en teori om ”dödsstjärnan” Nemesis som med jämna mellanrum besöker vårt solsystem och ligger bakom några kända massutrotningar av liv på jorden. Nu råkar den här teorin i och för sig ha lagts fram av någorlunda seriösa forskare (se engelska Wikipedias artikel om Nemesis). Men det finns en hake. Enligt den teorin ligger det ungefär 26 miljoner år mellan Nemesis olika besök och senast den besökte oss var i så fall för 5 miljoner år sedan. Vidare anses denna hypotetiska ”bruna dvärg” just nu ligga uppemot ett och ett halvt ljusår från jorden. Den lär med andra ord knappast hinna hit lagom till 2012.

Den tredje grunden för föreställningen är de teorier som under det senaste århundradet utvecklats om ”planeten x”, en hypotetisk planet som skulle förklara avvikelser i Neptunus och Uranus bana. Men för det första är denna hypotetiska planet enligt dessa teorier en helt vanlig planet, utanför Neptunus bana, som inte hotar oss på något sätt. För det andra anses det numera allmänt att de påstådda avvikelserna i planetbanorna grundade sig på felberäkningar, bland annat av Neptunus densitet, och att den planet som ansågs orsaka dessa avvikelser följaktligen inte existerar.

För övrigt kan alla astronomiska objekt som syns från Antarktis ses över hela södra halvklotet. Om Nibiru verkligen fanns där skulle massa människor ha sett den redan. Men de har de inte.

Dessutom hände faktiskt ingen katastrof för jordens befolkning för 3600 år sedan.

Så… ingen behöver oroa sig för den kosmiska katastrofen 2012.

Men frågan är förstås varför ett stort antal människor producerar texter och filmer med syfte att skrämma slag på sina medmänniskor. Finns det inte redan tillräckligt mycket att oroa sig för?

Jag har en otäck misstanke att många upplever sin situation som så meningslöst hopplös att en kosmisk katastrof kan ses som ett bra sätt att ge lite mening i tillvaron. Det hela går bra ihop med tidsandan, där utomjordiska hot av olika slag målas upp för en redan hårt prövad mänsklighet.

På femtiotalet spreds bilden av räddare i kosmos som skulle hjälpa oss. Nu är det bilden av dödsstjärnor, utomjordiska ”reptiler” och annat otäckt som dominerar. Vad har hänt i tidsandan sedan femtiotalet, och varför?
28 Juli 2009  | Länk | allt o inget | 0 kommentar
Är tröt^^

Undrar varför, förutom att klockan är 00:48... ska sova nu;)
NATTI NATTI
Zzzz...
27 Juli 2009  | Länk | allt o inget | 0 kommentar
Älskar South Park o The Simpsons!!!!

Okej ska berättta lite om mig själv... Ja är en tjej på 12år (inte mina bästa år) o hatar skrytande killar som staylar om att de har smällare... Fast de e ju ganska normalt.
Emm... E ganska barnslig (tittar fortfarande på svampbob fyrkant) kan inte hjälpa de... den e så bra...XD
Var dum nog att åka fritfall o tilt även fast ja e LIVRÄD för höjder:( de var ungefär 1år sen o ja har fortfarande ryssningar... ja de va de, skriver mer senare om ja inte såvet herrå!!
29 December 2008  | Länk | allt o inget | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Haruintemeattgöra xD(R.I.P Michael Jackson)                                             Skaffa en gratis hemsida