Startsidan Blogg Fotoalbum Internet inkomster Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Nu kör allt igång

En dag kvar på jullovet sen så kör allt igång igen. Skola på måndag,bodtennisträningar, divisionsspel i Valbo och Falun nästa helg för Jonatan och Simon. Själv ska vi ha "öppet hus" på Torsbergsgymnasit. Jag kommer att ha brukspianolektioner med några elever på det Estetiska programmet. Helgen efter det så bär det av till Enköping där Stratospoolen går för alla bordtennisälskande människor. Det kommer att rulla på med diverse tävlingar för killarna nu fram till sommaren. Sen drar fotbollssäsongen igång och då är det inte mer stillsamt precis. I USA kallar man mammor som jag för succer mom för att man kör sina ungar hit och dit. Jag har också skaffat en ny hemsida där det finns stora möjligheter att öka sina inkomster för den som så önskar. Kolla gärna in
http://www.123minsida/alaskablueberry ! Att må bra och finna vägar till bättre hälsa ligger i tiden. Se till att du sköter om dig och ge dig själv tid i vardagen! Vi lever bara en gång!
9 Januari 2010  | Länk | Vardagliga händelser | 0 kommentar
Så kallt!

Äntligen vinter skulle jag önska att jag kunde säga men det är för kallt. Hela jullovet har vi mest suttit inne framför den sprakande kakelugnen! Idag är det -33 grader. Gick ut med hunden 10 min som frös om tassarna den stackarn. Kommer ihåg vintern 1977 kring nyåret då hade vi som lägst temperatur -42 grader. Det vill jag aldrig mer uppleva. Fy så kallt det var! Det kändes inte skönt att vara ute då. Då var jag ju ung och påpälsad med en riktig päls från min morfars skinnaffär så man klarade av att va ute en stund.Nu vill man helst bege sig till något varmare land. Julen och nyårshelgen har passerat och nu väntar en ny termin med nya krafter! Arbetet med Bollnäs Esteterna fortsätter med diverse produktioner. Åk 1 ska framföra sin Musiksaga om några veckor och åk 2 har sin klassiska redovisning att se fram emot. ES treorna ska dyka in i slutproduktionen som sätts upp under några veckor nu i vår och de tänker bjuda publiken på "Carmen". Det var lite från mej till er denna gången: Gott nytt år till er alla!
5 Januari 2010  | Länk | Vardagliga händelser | 0 kommentar
Höstlov

Så var det höstlov igen v 44. Skönt med några dagar ledigt. Ska försöka hinna med en hel del här hemma. Vi har ett stort hus som behöver städas. Det är hundhår överallt. Vår hund heter Rocky och är en Blandning av Rottweiler och Bull mastiff. I december blir han 4 år. Det är skönt med en bra vakthund. Rocky är väldigt barnkär och gillar att leka. Han är en fantastisk hund! Det bästa han vet är att springa löst i skogen och snacka om kondition. En annan skulle va tacksam om man hade hälften så mycket kondition som han. Det var när Adam fyllde 6 år som min man kom hem med vår Hund som då var 12 veckor. Vi blev alla överraskade och själv blev jag väl en aningen sur över att inte ha fått veta något i förväg. Den första tiden med vår nya famljemedlem blev en aning jobbig men det är nu glömt. Jag tycker mycket om djur så jag tog till mig Rocky med en gång.Blir dock lite trött på allt hundhår som ligger på golvet överallt. Tur att det finns damsugare!!Nu ska jag luta mitt trötta huvud mot kudden och slumra in!
29 Oktober 2009  | Länk | Vardagliga händelser | 0 kommentar
Ännu en vit dag.

Sitter på kontoret och ser ut över ett snöbetäckt fält.Det har varit en lång vit vinter.
Nu väntar vi på våren och värmen! Det ska bli skönt. Igår hade vi sökdag på Estetiska programmet här i Bollnäs och många nya elever var här och gjorde intagningsprov.För många är det estetiska programmet något som man vill gå för att utvecklas som människa och det är ju en underbar inställning! Tänk att få utvecklas och hålla på med det man tycker om. Det skulle våra politeker höra och ta till sig! De vill förändra Gymnasieskolan och det Estetiskaprogrammet till vad jag tycker det sämre. Det är ett steg tillbaka istället för frammåt. De estetiska ämnerna ska bli begränsade enligt den nya propositionen. För de övriga programmen så ska Estetisk verksamhet tas bort som kärnämne vilket kommer innebära att färre elever får möjlighet att pröva på tex musik,bild,drama etc. De Estetiska ämnerna behövs som ett kompliment till kärnämnena! Det utvecklar hjärnan och ger oss själv förtroende genom de uttryck vi förmedlar. Efter tre år hos oss så är det fantatiskt att se hur en del elever utvecklats. Kanske var man en liten mussla när man började men självförtroendet har vuxit och plötsligt så har man blivit en öppen människa som vågar ta för sig och som även kan uppmuntra andra genom sitt sätt att vara. Jag hoppas att det Estetiska programmet får vara orört och att de estetiska ämnerna inte tas bort från skolan för det behövs!
20 Mars 2009  | Länk | Vardagliga händelser | 1 kommentar
Sista dagen på jullovet!

Då var man framme vid sista dagen på jullovet! Det ska bli skönt med vardagsrutiner igen! Tyvärr så har en vän till mig och min man omkommit i en bilolycka för ett par dar sen och det känns inte kul. Jag träffade honom dan före julafton vid affären och vi utbytte några meningar med varandra och nu så finns han inte här på jordens yta mer! Samma dag när vår vän omkom på vägen utanför Torsby så inträffade en bilolycka inte långt från vårt hus. Även där omkom en man 57 år och det är inte den första dödsolyckan på vår väg. För ett år sen dog tre ungdomar från Stockholm på väg hem från fjällen där så det är ett måste att vägverket ser över denna slingrande väg. Det är vägen mellan Lottefors och Arbrå. Jag har själv varit med om en bilolycka för så där en 15 år sen på väg hem från Åre. Det var blixthalka och jag blev påkörd bakifrån så min bil blev total kvaddad. Jag och mina resekamrater klarade livshanken och kan tacka vår skapare för det! Nej nu ska jag inte fastna vid olyckor utan berätta att jag arbetat med min hemsida idag och satt upp en sida där jag erbjuder min tjänst som låtskrivare! Jag har alltid skrivit musik och att sätta stämmor till harmonierna är lustfyllt. Nu är det bara att hoppas att många ska hitta till hemsidan och beställa en och annan låt! Jag har ofta fått via vänner beställningar på bröllopssånger så det har fått mig att ta detta nya kliv. Jag återkommer om hur det går.
6 Januari 2009  | Länk | Vardagliga händelser | 0 kommentar
20 minusgrader

Så har jullovet snart gått till ända. Sitter just nu framför en härlig sprakande brasa som brinner i kakelugnen och mår allmänt bra! Det har varit runt -20 grader hela lovet så vi har vistats mycket inomhus. Det är otroligt vitt ute och skidbacken har alla pister öppna men det är alldeles för kallt för utförsåkning. Mina äldsta pojkar tränar bordtennis i stort sett varje dag nu då de snart ska iväg på lite större tävlingar. Varje helg i Januari ska de iväg. Gävle, Enköping, Uppsala och Sundsvall. Det blir en hel del resor framöver men det är kul at komma ut och träffa folk. Så var det körslaget jag skulle skriva något om. Kan inte hjälpa att jag tycker att det låter alldeles för illa ibland. En kör som jag tycker skulle åkt ut sist är Magnus kör. De sjöng så orent så det var hemskt. Mitt gehör skreeeek liksom. Kan inte hjälpa att jag dagligdax arbetar med musikteori och gehörslära. Bollnäs kören sköter sig fint och låter riktigt bra vilket också Wells körsångare gör! Må bästa kör vinna!
5 Januari 2009  | Länk | Vardagliga händelser | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kristina Norevi                                             Skaffa en gratis hemsida