Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


HEST

Idag hade jag min första sovmorgon på SKITLÄNGE :) (iofs sov jag bara till halv nio ändå men)

Kl 2 drog jag till stallet och putsade tränsen, sadeln, mina chaps och sadelgjorden.
Underbart!

Sen red jag Zando till jutagården för att snylta på ridhuset. Ooh, och sen Birgitta hjälpte mig medf dressyren i onsdags så går det skitbra. Han gick bäst i världen :)
Det var kul hest.

Jusst ja, i förmiddags var jag i skövde och köpte en MASSA SAKER! :D

Nya, mörkgrå ridbyxor, liniment, sadeltvål, världens snyggaste, gröna sammets shabrak. Iih, sen ville jag köpa likadana tyglar som Åsa har men jag får ta det nån annan dag :) köpte en jättesöt klänningliknande sak och knästrumpor till :O

HEJS.
8 September 2007  | Länk | Mjäk | 1 kommentar
You know what they do to guys like us in prison..

Nå, den här veckan har jag sovit alldeles för lite. Och det skyller jag på Kevin, den holländska fotbollsplansmannen. Roligare får man leta efter, helt slut i huvudet.

Jag har haft fullt upp med ridandet som går skitbra, till och med dressyren. Helt underbart, hoppningen har gått kanon också. Åsa har varit i Skottland så jag har ridit hennes två hästar också, snacka om att jag fethåller igång. Mina ridbyxer ser ut att vara storlek 50. På tal om femtio så hade australienaren så stora fötter, han var enorm hela han iofs. Han var lika rolig han, helt wasted.

Ptja, det var väl det mesta. Får se om jag orkar mig hit snart igen.

BILD: Jag och sötZando pussas.
7 September 2007  | Länk | Mjäk | 0 kommentar
Sommar,

Skitbra, förutom att det har regnat alldeles för mycket. USCH!

Idag har jag ridit Hamlet, han var busig och försökte bocka i en nerförsbacke det var knäppt. Vi red till en pytteliten sjö och badade lite med hästarna, Hamlet tyckte det var skitkul och när han skulle gå i igen så hoppade han i och sprang, det plaskade som tjosan. Kul.


Det är inte så jättelångt till arvika, det ska bli äckligt kul. Jag ska vara full som ett troll oavbrutet :O


Igår provade jag och Maja på städandet i Hentorps trappuppgångar, det var jävligt drygt att sopa men moppa golvet var riktigt kul.


Ikväll ska vi till Skövde och äta på restaurang det ska bli mysigt (med familj) Jag måste börja äta lite nyttigare, jag äter bara skitmat hela tiden. Jag börjar se en liten antydan till fettma, men än så länge funkar det.Som grädde på moset snor jag en bild som Titty tog på mig när vi var hos henne på midsommar. Tinnert är en söt sak,


(Jag vet vad jag vill, men du lyssnar inte)
28 Juni 2007  | Länk | Mjäk | 1 kommentar
Nyklippt,

Idag har jag varit hemma för jag spydde massor igår, äckligt! (pulvermos)

Idag mår jag mycket bättre och har sovit ganska länge, skrivit svenskan och hjälpt min mamma inför student. Jag blev lite trött mitt i alltihopa och kom på att jag ville klippa håret. Jag är riktigt nöjd med det, lite kortare och mycket tunnare. Jag saknade dock min hårspray. Min morsa lyckades lura ur mig massa "hemligheter" igår men hon tog det inte så allvarligt. Jag måste lära mig att dölja vissa saker, men jag är verkligen SÄMST på att ljuga. Fast det är bra när man spelar kort och ska bluffa, för jag skrattar även fast jag inte ljuger.

Åh, jag har inte skrivit här på tusen år, men vad tusan.
JO jäklar, jag har något viktigt att förtälja. Jag har köpt biljett till arvikafestivalen, det är lite coolt. Jag ska köpa ett sött paraply som är rött med vita prickar och ha när det är skitvarmt eller regnar. Sen ska jag ha min prickiga klänning. Wohoo, party. Jag måste komma ihåg att köpa snygga partyplastglas och annan skit. Sen får vi se om jag träffar på Roth där, det kan vara spännande.

LINUS, jag har inte nämnt en enda häst nu så. "Vaaar glad vaar glaaad.."
14 Juni 2007  | Länk | Mjäk | 3 kommentarer
MALEN;

Min Mal är söt.Helgen var spännande,

FREDAG: Det var ålle och jag följde med mest för att vara snäll och kanske för att det kunde vara roligt i och med söllskapet. Jag hade fel. Jag blev aldrig riktigt full och galen men jag träffade patrik och det var bra. Linus hängde bara i baren, staffan var utanför och Maja var upptagen med Emelie, så det var ingen bra kväll. Gick hem tidigt.


LÖRDAG: Var egentligen inte meningen att jag skulle förtära alkohol. Jag drack aldeles lagom mycket den kvällen och var på bra humör. Jag lyckades smyga mig in på dagnys och det var ganska spännande. Träffade brors klasskompisar som bjöd mig på öl. Det var roligt. Resten av kvällen nämner jag nog inte.


SÖNDAG: var jag lam och lodade mest,


MÅNDAG: Och valborg. Skräpdag. Dricka öl och det är jag dålig på. Jag och jakob gick hem tidigt för plantis var löjligt.


TISDAG: Jag skulle tränat hoppning men sen ringde dem och sa att det inte var något så jag och Åsa var lagomt sura. Vi red ut istället och jag hade Hannibal han var gosig fast lite galen.


ONSDAG: TOP MODEL och donken.


TORSDAG: Nationelt eng prov.
På kvällen ska jag och mamma storhandla :) vi ska köpa ingredienser till SMÖRGÅSTÅRTA <3 WOHOO.BILD: på en ponny jag hade på ett ridläger när jag var liten.

3 Maj 2007  | Länk | Mjäk | 2 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Maj UH                                             Skaffa en gratis hemsida