Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Öland

Nu har vi varit på Öland hos B & P jättetrevligt som vanligt och vi hade himla fint väder, jag hörde att det regnade hemma.

Så nu är vi tillbaka hemma och jag har packat upp och vi har köpt thaimat som vi har slurpat i oss.

Nu ska jag sätta mig vid TV:n och inte göra något mer idag iaf.
5 Augusti 2009  | Länk | Dagbok | 6 kommentarer
himla tjatande

om den där Zlatan, i ett enda kör tjatas det om Zlatan hit och Zlatan dit.

Idag har jag iaf plockat en del kantareller så nu ska jag steka dom och äta upp allt för mig själv ska bara njuta.

Sedan bör jag ta hand om hundarna och gå igenom dom, vi får se vad det blir skönt att det inte regnar mer.
28 Juli 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Träning

Pust å stön idag har jag varit på klubben och tränat 3 1/2 timma men det är klart jag har ju tre hundar att träna.

Pompe fick ut och ringtränas han gick jättebra men nu var det ju några fler hundar där så jag gick lite slalom runt dom (så fick ju dom träna på störning :) lite läskigt när vi gick nära labbarna men runt Eja gick det såklart bra.

Tränade honom på stanna och klickade, ja det är ju en pudel så efter några "stanna" klick så gick det väldigt bra.

Tjalle fick också en del gå fot (fast han vill gärna ha nosen i backen) även där övade vi på stanna med klicker och det var lika med honom några gånger så gick det bra. Eftersom Bengt var uppe och körde agility så passade vi på att tränalite hopp och tunnel och A hindret vilket han aldrig tidigare har gått över men med lite korv går det mesta bra :)

Zappo var med på platsliggandet sedan blev det fritt följ, liggande under gång, sitt kvar med inkallning, hopp över hinder och apportering, den gick väl sådär han har nog glömt lite av det när jag skulle fjärrstyra honom så det får vi nog träna mer på.

Alla fick en stunds vila och en stund till med träning, vila, en stund träning så nu ligger här tre hundar och sover som små grisar.

När jag skulle packa ihop så gick Pompe runt mina ben vilket jag inte kände och så tog jag ett steg, föll som en fura, hunden tjöööööttttt och jag slog sönder knät och byxorna, men annars var det en trevlig förmiddag.
22 Juli 2009  | Länk | Dagbok | 1 kommentar
Mer blåbär

Söndag em ringde ena barnbarnet och ville komma för hon hade tråkigt. Så hon hämtades upp ett stopp vid Triumf glass, naturligtvis sedan blev det lite spel och naturligtvis en pizza eftersom hon bara orkade hälften sa jag att hon kunde ta med den till skogen på måndagen och det var ok.

Nu var Sissi lite krasslig på måndags morgon så vi gick ut själva (hade nog inte gjort det om jag inte hade lovat :) men hon var jätteduktig och plockade nästan hela sin burk full, vi var iaf ute i 3timmar trodde inte att hon skulle orka så länge men hon fick fika sin pizza och cocacola i skogen så allt var frid och fröjd. Sedan på em kom regnskurarna igen.

Jag fick ihop ytterligare ca 3 liter så nu får det nog räcka. I morgan ska Sissi, jag och några till träna på klubben, vi får se hur det går.
21 Juli 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar
Regn, regn

Tänk när det var som varmast så sa jag att när det väl börjar regna så slutar det ju aldrig, nu är det så att det har regnat länge tycker jag å andra sidan vill jag inte ha tillbaka den hemska värmen heller, klaga kan man ju men man kan inget göra åt det.

Idag har det åskat och blixtrat, regnet öser fortfarande ner så nu har vi vatten så det räcker på ett tag.

Idag körde jag till Ikea och jösses så mycket folk det var där, köpte handtag till skåpen i tvättstugan så nu är det klart där.

Iväg till Huveröds och köpte en kartong med Bravo Bas till småhundarna och en overall till Pompe, han behöver det verkligen i skogen ALLT fastnar i pälsen men den var såklart för kort i benen, så i morgon får det bli en ny tur dit och byta till en storlek större så får vi se om den passar.
18 Juli 2009  | Länk | Dagbok | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elisabeth ------                                             Skaffa en gratis hemsida