Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2019)
>>


sön

oj här e det inte skrivet nåt på hur länge som helst. hm får se om jag kommer i gång igen. önskar er alla en trevlig söndag kram linda
22 Januari 2012  | Länk | helgen | 0 kommentar
SÖNDAG

Herregud att folk skall ha såna jävla problem att lägga sig i vad andra människor gör, har dom så jävla tråkigt i sitt eget liv vuxna människor som är nere på en lekis nivå .fy fan det e en skam helt enkelt så jag säger  bara sköt dig själv och skit i andra ditt pucko.

Nog prata om det,min son Aladin har fyllt 7 år och har nu fått sin egna hund Milou som är en jack russel som är 4mån och är störtskönså nu e det anmälning till gbgshundungdom och dit ska deniz med.

 

 

SÅ JAG HÄLSAR MILOU VÄLKOMMEN TILL VÅR FLOCK SOMNU BESTÅR AV  JAG LINDA MINA 3 BARN OCH 3 HUNDAR OCH ÄVEN CHLOE OCH HENNS HUND OZZIE.

FY FAN VILKET GOTT LIV MAN LEVER DET KAN INTE BLI BÄTTRE LIVET ÄR PÅ TOPP TJOHEJ

 

HA DET BRA SÅ LÄNGE

22 Maj 2011  | Länk | helgen | 1 kommentar
mån

 

jaha då var denna helg förbi.

 i fredags så jobbade jag  sen var cemil och hans tjej hemma dom hade även med sig OZZY en go jaktlabb så plötsligt hade jag 3 hundar i huset och en tjej inte illa det.

 på lördagen kom hundgänget hit och vi blev endel hundar , jag själv körde ett spår och uppletande och det var ok. lydnaden la jag ner tarzan var inte på det humöret.

lördagkväll tillbringade jag hos maria med god mat  sen åkte jag hem.

 söndagen upp tidigt igen ut med alla 3 hundar  körde cemil och chloee hem till henne sen tog dom tåget till dingle.efter det spenderade jag ett par timmar  på angereds bruks där det blev lydnad och upplet och det gick bra så jag e nöjd.

sen hämtade jag min buse aladin  och sen åkte vi hem.

gött 

ha det linda

28 Februari 2011  | Länk | dagen | 0 kommentar
tors

 herregud jag hinner inte med, dagarna går så snabbt men det e skönt så att vi får lite vår snart.

 det går banne mig i ett inte undra på att man e trött på kvällarna

 man ska upp tidigt   barnen ska till skolan sen ska man träna och när man kommer hem så e det hunden och sen e det hämta barn sen hund igen sen mat sen aktiviter sen mat sen hund igen och jobbet också ,inte undra på att jag sover gott på natten.

för tarzan gå r det saktligen framåt är duktig på sina moment men kan inte vara tyst så jag lägger fokus på tysthet apporten och den jobbiga platsliggningen, vet ej hur jag skafå till den men det går tids nog hoppas jag. tindra ja hon lägger cemil fokus på han e duktig men henne och nu har han lov denna vecka men jag har knappt inte sett röken av han , ja så e det. Deniz hoppar på kryckor har en fratur på hö fot men e utan gips kroppen får ta hand om denna läkning och min skrutt Aladin han e duktig  min lille pojk ja så allt rullar på.

ha det got linda

24 Februari 2011  | Länk | dagen | 0 kommentar
ons

 oj oj oj

här har man inte varit på jätt länge.

 ja vad har hänt sen sist.

 tarzan bor hemma igen blev ju dålig i sin rygg men nu går vi ju och sim tränar 1ggr iveckan och det har gett resultat, sen har vi fullt upp med lydnads klass 1 och jag börjar få bort hans felbeteende så snart e det väl dags för en tävling. tindra bor på dingle med min största pojk och det går jätte bra ,cemil trivs och skolan fungerar bra,men det blir så snabbt besök från sonen på helgen och så åker han på söndagen igenmen han trivs och det e det bästa.

aladin och deniz mår också bra fullt upp på skolan och dom sköter det galant, dom e duktiga mina pojkar, jag själv kör nu styrketräning fler dar i veckan och ska  även börja simma i alingsås så livet kan inte bli bättre .

3 undebara barn 2 hundar mitt hem  och alla mina vänner jag kan inte ha det bättre ,  shit vilket underbart liv jag har

kram kram kram

9 Februari 2011  | Länk | dagen | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & linda hallin                                             Skaffa en gratis hemsida