Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


Nu blir de ändring igen

Ja nu får ni fortsätta läsa om mitt kära liv på mmadeleneeriksson.blogg.se istället:P Tröttnade på den här sidan.

8 April 2009  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
:)

Jobba idag gick bra. har larmat hela dagen så nu blev de lite mindre varor på dams lagerhyllor MEN kommer 51 back imon så blir lika fullt igen då:S Jag hoppas att dom lyckades få ut lite barnkläder idag:S Där var de riktigt fullt och om de kommer mer imon blir de ännu värre:S Så ja hehe. Efter jobbet mötta jag Cissi & Sandra som yrade runt på stan:P Snackade lite med dom sen begav jag mig till Rusta för att inhandla cykelpump. Hittade en och traskade hem igen. Får se om den passar annars blir jag galen hehe.

Kristoffer ringde nyss och sa att han kommer inte hem fören ikväll men något annat hade jag ju inte räknat med direkt. Har suttit och donat med lite papper nu åsså så får se vad de blir att göra nu. Finslipa på vissa saker sen imorgon MÅSTE JAG BOKA TÅGBILJETT till intervjun nästa vecka annars kanske de blir lite svårt att ta sig dit och de vore ju väldigt dumt:S Ja nej sluta skriva här kanske:)

8 April 2009  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Jaha..

Dålig på att uppdatera jag vet men har liksom tappat suget på att skriva här. Idag blev de iaf jobba 8-12 sen gick jag runt på stan lite för att ta 1 bussen till Sandviken. Körde i en timme med körskolan och fick åka på landsväg och göra vänstersvängar. Även åka motoväg för första gången. Idag gick de sådär att köra. Jag blir fortfarande på tok för stressad när jag kommer till korsningar och måste stanna. Sen MÅSTE jag bli bättre på att lägga i 1:an när jag stannat hehe. Blir lite svårt att komma iväg annars. Sen sa han att han tyckte jag skulle köpa 10 lektioner till ÄVEN om jag inte kommer behöva alla för då kan jag lägga pengarna på halkbanan osv. Känns inte ett dugg roligt men vad ska jag göra då? Kan inte köra med mamma nå den här veckan heller för dom har åkt till Åmot=/ Jags ka alltså lägga ut 3550kr till:S Men blir väl så när man inte har kört något utöver körskolan så får leva med de helt enkelt.

Nu skulle jag gått till ÖB och köpt mig en cykelpump som Emma tipsade om:P Men jag har fått riktigt jävla ont i skallen. Var nog för jag inte hade några solbrillor när jag körde utan satt och kisade (stavning) och de var ju minder bra. Men då har jag ett mål imon efter jobbet:D Tar med mig ombytte så går jag direkt:) Nu ska jag äta å se om skallebanken släpper för kan vara matbrist också med tanke på att jag bara ätit frukost:S

Kristoffer - Alltid du & jag - ÄLSKAR DIG<3

7 April 2009  | Länk | Mitt liv | 1 kommentar
:)

De är fan inte lätt att cykla med en cykel som knappt har nå luft i däcken. Men fram skulle jag haha. Så jävla skönt att få cykla. Jobba idag gick bra men fick jobba till 17 istället för 14 för Pia är hemma och är sjuk. Skit drygt att stå i kassan i drygt 4h men vad gör man inte da så alla blir nöjda:P Kunde inte direkt packa upp några varor heller för var lite folk i butiken men ändå var de ALLTID någon i kassan. Blev lite små sur där islutet faktiskt haha. Efter jobbet gick jag till Intersport för att kolla om cykelpump men INGEN och inte Stadium heller. Så någon som vet vart man kan köpa en cykelpump? Vore ju trevligt att ha en nu när när de inte finns direkt mycket luft kvar. På lunchen sprang jag även in på HM och köpte mig två nya bh:ar och en vindjacka:)

Har nyss lagat mat (köttbullar & makaroner) tacka vet jag fantasi? Haha. Vi måste dock ta oss till affären igen nu för de börjar bli tomt igen. Huvudvärk har jag fått också så blir till å lägga sig och försöka få bort den.:S Älskling kommer väl hem ikväll någon så sover säkert redan då.

6 April 2009  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar
Undra ja..

Igår på jobbet var de konstigt nog mycket folk.
Vi han knappt städa så de lär ju inte vara så roligt för dom som ska jobba idag men vad fan gör man då. Kan ju inte göra mer än vad vi hinner. Kunder nere var riktigt sega så fick inte stänga fören 15 minuter över 4 fast vi stänger 4. Så jag tog min jacka och gick till IT-huset där Kristoffer satt i bilen och väntade så snällt:P Vi åkte till Östanå och firade Kjell och sedan bjöd dom på mat:D De tackar vi för och det är ju alltid lika trevligt att åka dit:)

Idag blir de jobba 8-14 kanske en timme längre om de kommer mycket varor. Sen blir de in på Stadium tror jag en sväng och kika på en vindjacka eller nått. Sen ska jag ta tag i mig själv och gå ut och gå en sväng till Dollar tänkte ja å sen tillbaka eller vart jag nu är sugen på att gå någonstans. Sen ska jag fan storstäda lägenheten alltså för nu ser de ut som skit IGEN! Blir så trött på mig själv men men. Nu måste jag platta frillan sen bege mig till jobbet.

6 April 2009  | Länk | Mitt liv | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Madelene Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida