Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Om mig Videoklipp Logga in
Debatt > Sport & idrott Moderator | Sök | Nytt inlägg
Inlägg Skribent
Vad hände???
Vad hände igår i fotbollen?? Ja,jo jag vet att dom förlorade mot Ukraina!!! Men vad fan.....detta ser ju inte så bra ut...eller??
12 Juni, 2012

Miss
Lotta
43 år
hemsida >>
ang: Vad hände???
Ja hände och hände. Dom grötade ihop sig lite för mycket framför målet bland annat. Sen tappa dom orken såg de ut som. Hoppas de tar igen de i nästa match.
12 Juni, 2012

Ullis
Persson
44 år
hemsida >>
ang: Vad hände???
Ja....grötade ihop sej kan man minst kalla det...haha! Med risk för att få en massa påhopp av Zlatan-hatare. Men jag skriver det ändå!!haha. JAG vill se Zlatan längst upp som anfallare istället!!!! Känns som om han hade gjort mer nytta där...!
13 Juni, 2012

Miss
Lotta
43 år
hemsida >>
ang: Vad hände???
Ja men de håller jag med dig om. Förstår inte riktigt varför de hade satt honom där för. Nog för att han kan vara dryg, men de är en duktig spelare. Fast på fel plats. Hoppas nästa match går bättre för dom :)
13 Juni, 2012

Ullis
Persson
44 år
hemsida >>
Sverige kan inte spela helt enkelt...
Svenska laget är väldigt duktiga på att underskatta andra lag är min erfarenhet o det kostar sig, o jag tror att det kommer bli 3 förluster den här gången..O Sverige kommer komma sist i hela Em o måste kvala in igen...

Sen förlitar dom sig också för mycket på en spelare, finns ju säker fler kunniga fotbolls spelare, som säker skulle vara mycket piggare o yngre det är ju värsta veteranligan svenska fotbolls laget..

Nej Sverige kommer nog inte komma upp i den klass de än gång var i faktiskt...O jag tror på att ett o tippat lag kommer vinna hela Em..
13 Juni, 2012

Arthur
Brandt
37 år
hemsida >>

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Arthur Brandt                                             Skaffa en gratis hemsida