Bussar
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Debatt > Nogg.se Moderator | Sök | Nytt inlägg
Inlägg Skribent
- Någon mer än jag?
Hej alla nogg:are! :)

En liten sak jag funderat på, den senaste tiden. Jag trivs otroligt bra med nogg.se, och älskar att vara en nogg:are. Men det jag funderat på en stund nu, är att det känns lite som att nogg står lite still? Är det bara jag, eller finns det någon annan därute som också känner likadant? Det blir inte så många debatt-inlägg, och så vidare. Jag skulle önska att det skulle hända lite mer härinne. :) Kanske är det bara jag som tänker så, då är det så. :)

Men känns iallafall som att det var mer aktivitet här förut. Har har fel, så rätta mig gärna!! :)
Bara en liten nogg:are som går i sina egna tankar, är jag det. ;) hihi!

Meen, sist men inte minst, jag älskar att få blogga på nogg! Sidan är kanon, och jag trivs. :)
Väl mött! / nogg.se/annalaaj
13 April, 2014

Annalaaj
*
29 år
hemsida >>
ang: - Någon mer än jag?

Håller med. Det är tyst, debatten är "död". Kanske är det så att det finns inget att debattera. Jag älskar att debattera, men på grund av det eviga gnället mot invandrare, invandring, bestämde jag att sluta debattera om det. Ids inte längre delta i aggressiva och negativa debatter. Verkligen synd att att det inte kommer upp trevliga ämnen att debattera.
Är en gammal "kärring" men älskar ordet :) bloggar flitigt även jag.

Nogg är bra. Borde kanske vakna upp lite och hitta på debattämnen, oavsett om någon svarar eller inte.

Jag tror att många av oss noggare, liksom alla andra, vill debattera om sådant som man inte tycker om och det i sin tur kan ibland bli lite otrevligt. Det ser man på alla debattforum. Att debattera och hålla med hela tiden, blir ju liksom långtråkint...Hur som helst, just nu vill jag ha lugn och ro, vill inte slösa bort tid till negativ debatterande om debatten faller åt att börja debattera om andra debattörer eller skälla på invandrare.

Ha en trevlig dag!
14 April, 2014

Seija
Lensu
72 år
hemsida >>
ang: - Någon mer än jag?
Jag har varit med länge på nogg och visst märker jag att det inte är så många debatter som förr.Men många debatter som som förr var här var rena lekstugan med pajkastning på låg nivå.
Kan man föra sig i en debatt och hålla sig till ämnet kan det ju vara riktigt roligt att debattera.Så gärna för mig ...kom med förslag...
14 April, 2014

Elizbeth
X
66 år
hemsida >>
ang: - Någon mer än jag?
Alltså, grejen är ju den att jag känner att nogg "står lite stilla". Det kommer inga nya grejer, funktioner, ser inte så många som uppdaterar bloggar, osv. Så det jag mest syftade på, var ju att det är väldigt tråkigt, att det inte händer så mycket. Kanske är det bara jag som tycker/känner så? Jag kanske har fel, och då får ni rätta mig!! :) Allt jag vill, är bara att det ska hända lite här! :) over and out.
6 Maj, 2014

Annalaaj
*
29 år
hemsida >>

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annalaaj *                                             Skaffa en gratis hemsida