Bussar
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Debatt > Nogg.se Moderator | Sök | Nytt inlägg
Inlägg Skribent
Fel på NOGG

Först var det så segt att man knappast kunde skriva. Sedan kunde man inte logga in. Nu funkar Nogg lite bättre, men segt fortfarande. iaf för mig.
Nogg sa att på grund av besökstatistiken var Nogg seg, men att man nu tagit besökstatistik ur funktion.
Men vad händer nu? Om man kollar in i besökstatistiken, finns där till dom två tre senaste dagarna lång låg röd rad, liksom som många besäkare, fast det är inte sant.
Varför inte bort det helt och hållet? Kanske det skulle hjälpa till att Nogg fick lite mer fart på sig istället att snigla sakta fram? :)
Kanske Nogg borde skaffa fram en plats åt bloggarna att sätta själv någon räknare? Är det möjligt? På vissa andra ställen har man det så.

Trevlig, varm och svettig fortsättning ;)
26 Juli, 2014

Seija
Lensu
72 år
hemsida >>
ang: Fel på NOGG
Jag förstår inte att det kan bero på besöksstatestiken , det har ju gått bra tidigare. Det är ju dom senaste dagarna som Nogg varit segt. Besöksstatestiken vill jag i alla fall ha kvar , det är ju på den man ser om sidorna jag har är populära , annars kan jag lika gärna lägga ner mina sidor hos Nogg. Men jag hoppas det ordnar sig , det ligger för mycket arbete bakom mina sidor för att ta bort dom hos Nogg och börja på något annat ställe
27 Juli, 2014

Åke Edengren
(Gäst)
ang: Fel på NOGG

Kolla in besökstatistiken...dessa långa och röda streck skulle ju visa antal besökare...ser du, det är hur många som helst, över tusen per dag...Det stämmer inte...och på grund av det stiger oerhört mycket t.ex antalet besökare som man kan se på startsidan..Något fel måste vara någonstans...Visst det funkade bra tidigare. Undrar vad som hänt?
27 Juli, 2014

Seija
Lensu
72 år
hemsida >>
ang: Fel på NOGG

Glömde säga att visst vill jag också ha kvar besöksstatistiken :)
27 Juli, 2014

Seija
Lensu
72 år
hemsida >>
ang: Fel på NOGG
Hej nu efter mycket letande så har vi hittat felet på webservern så nu bör det inte var några problem och besöksstatestiken är kvar..

Vi beklagar att det varit lite instabilt senaste tiden och hoppas på en snabb nogg framöver :)
30 Juli, 2014

nogg.se
(Gäst)
ang: Fel på NOGG
Nu jäklar går det undan! Härligt!
30 Juli, 2014

Eva
Eremit
59 år
hemsida >>

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Eva Eremit                                             Skaffa en gratis hemsida