Bussar
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Debatt > Nogg.se Moderator | Sök | Nytt inlägg
Inlägg Skribent
Mina funderingar kring #metoo kampanjen.
Jag har ju funderat lite på det här med #metoo kampanjen o tycker det är en rätt bra kampanj, men när jag tänker på den så finns det visa saker med den
,jag anser är rätt farligt faktiskt.

En annan sak som är probelmet med #metoo är ju den att #metoo prylen säger egentligen inte vilken grupp och till vem den är riktad mot, mer än män..
Men, skall man vara riktigt ärlig kan väl även vi män start en #metoo kampanj också. Jag har t.ex blivit antastad av tjejer i olika sammanhang, som den gången det gick fram en kvinna frivilligt till mig och tyckte sig ha rätten att gå fram till mig o gnida sin stjärt mot mitt mitt skrev.
En del tjejer/kvinnor sätter ju till o med på sig klädder som framhäver deras kropp som de är stolta för o visar lite extra t.ex genom att trycka upp tuttarna så att dom syns riktigt ordentligt.
Det ger ju här i sådana situationer #metoo dubbla budskap.
För samtidigt som dessa tjejer framhäver sig och kanske vill att killar o män faktiskt skall titta på henne.
Så säger en kampanj att man inte får titta eftersom det då kan anses kränkande och vi då ser kvinnan som sexobjekt.
Viserligen håller jag ju med om att man inte bör bete sig respektlöst, o låta bli dom som tycker att det är jobbigt. Men jag tycker metoo borde stå för alla isåfall eller för dom som beter sig olämpligt.
För alla män ser inte kvinna som sexobjekt hela tiden. Men vi är fantastiskt tyvärr även djur med våra animaliska beteenden som faktiskt är helt naturliga att ha. Alla vet att på våren kommer solen och då helt naturligt börjar saker få liv på ett annat set, kvinnor klär av sig mer och det luktar svet och dicken står som aldrig för och kvinnorna blir lite mer våta då man anses attraktivare och hormonerna gör sig påtagligare.

Men på grund av metoo kan det mycket väl sluta med att vi kommer ha fler o fler singlar, där den ena vill ha uppmärksamhet medans den andra inte vågar titta, eftersom det då kan anses som stöttande. O det leder då till att webcamrorna helt plötsligt blir årets pryl eftersom man istället går hem o startar en live show istället för att få bekräftelse på det sätter istället.

Är det ett sånt samhälle vi vill ha?
Där vi onanera gör varandra genom en ruta?
Vilken vacker kärlek och helt plötsligt har då #metoo kampanjen också bidragit till att dessa killar och tjejer som gör så, blir sedda som sexobjekt och får då motsatt effekt. Något de som startade metoo kampanjen inte räknat med antar jag, när de startade den.

Ni får mer än gärna skriva och säga vad ni anser. Observera dock att om ni inte kan ta att andra har en annan åsikt än den ni har och iförväg vet att ni inte klara av att inte bli ifrågasatta så är det bättre att ni inte skriver alls.
8 Jan, 2018

användarens nogghemsida raderad
(Gäst)
ang: Mina funderingar kring #metoo kampanjen.
#metoo är en väldigt bra kampanj, viktigt för att få upp kvinnans status så de blir respekterade.
Sen är det ju väldigt viktigt att hitta en balans så ingen på något sätt far illa pågrund av metoo naturligtvis, för det skulle ju vara beklagligt.
22 Jan, 2018

användarens nogghemsida raderad
(Gäst)

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se &                                               Skaffa en gratis hemsida