STALL SJÖBRÅNET
Startsidan Blogg Fotoalbum HÄSTARNA Gästbok Videoklipp Logga in
om mig
Anna
Norgren
37 år och kvinna
Vindeln,
Västerbottens län
kalendern
klockan
nya foton

Finaste Busan <3
antal besökare

Varmt VÄLKOMNA hit!!!
Mig når du på : annanorgren@live.se
070-3746373
Min vanliga blogg om hemmalivet hittar du här : www.norrlias.blogg.se
senaste blogginlägget
Årets sista tävling!

Att ha kontroll är bra.... man jobbar för att få den där kontrollen till 100 % men när man väl har den vill man inte riktigt släppa den fast ibland är det kanske ett måste..... sandra o Ariel startade först en lb... och det är precis det som händer att sandra plockar bort massa galoppsprong och tror dom är ute på dressyr tävling... så ponnyn säger nej tack- det här blir för jobbigt! 

Förståss jätte svårt att ta in, vända och vrida på samt att ta ett beslut om vi ska åka hem o träna eller ändra på sig och ge 200 % i en la.... 

hon väljer altenativ 2 och går in och rider och avsluter med en bra la... ett pet bara ...  skönt att dom ändå fick till det och inte gav upp!

Söndag åker troy och hoppar lc... han var ganska spänd på framhoppningen och dom får bara hoppa 4 språng så det inte spårar ur....  sen gör dom en jätte fin runda och dubbel nollar... skönt med en sådan avslutning!

Nu har ariel vila..... troy får sin efter... dom går i skift :-9  men det betyder ingen ridning för mig... surt! jag mockar och får passa på att ge tiden till dom mindre samt att rensa hemma... snart blir det advents pynt som ska fram- härligt! jag älskar julen........ men vet inte om jag just kommer att tycka om denna då jag ska operera mig den 6/12... gulp!

Barncancerföreningen och helg mys står för dörren! underbara liv <3

15 November 2018  | Länk | Vardan i stallet | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Norgren                                             Skaffa en gratis hemsida