Annalaaj
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Annalaaj
*

29 år och kvinna
Leksand,
Dalarnas län
dagens visdom
Lycka är en hållplats mellan för litet och för mycket.
kalendern
dagens roliga historia
-Jag skulle vilja ha 10 röda rosor. -Jaha, vill ni ha dem inslagna -Nej tack utslagna
dagens onödiga vetande
En orm överlever om den sväljer sitt eget gift.
antal besökare


Hejsan allesammans!
Vad roligt att just Du har hittat hit till min blogg.

Här i min blogg kommer ni att få följa mitt liv. Ni kommer att få ta del av min väg tillbaka till livet efter ett stort trauma, ni kommer få följa utvecklingen på min hund, ni kommer få ta del av musik, mat & bakrecept, ni kommer få ta del av lite tips och råd. Ni kommer även få ta del av mycket annat smått och gott. Lite gott och blandat, sådär.
Är ni nyfikna på vem jag är. så kommer ni att lära känna mig här på bloggen.

 


Läs, lyssna och njut!
Take care everyone. 

 

 

 

senaste blogginlägget
- No act of kindness is ever wasted


I min vardag får jag se, höra och ta del av många frågeställningar, tankar och funderingar gällande egentligen allt mellan himmel och jord. Ibland är det saker som man kanske tycker är självklart över hur man tänker och känner, medan i andra fall så sätter det fart på tankeverksamheten. Ibland är det om etik och moral, ibland är det vad som anses vara rätt eller fel, ibland är det något som egentligen ingen har svaren på, utan det kanske bara är. Simple as that. 

Det som jag anser vara intressant i delarna jag får ta del av hur vi människor tänker, tycker och känner. Just i det avseendet att vi är olika. Det är något som jag alltid faschinerats av. Har alltid gjort det och kommer nog altid att vara så. Just för att jag är så pass intresserad av att förstå, tänker och funderar. I vissa fall är det kanske så att det kan ha sin nackdel, av den simpla anledningen att tankarna kör igång. Det handlar nog till största del om att jag vill förstå, att få ha en förståelse i allt. Kan tyckas som att det kanske är bra, men att försöka förstå allt är något som kanske inte allt som oftast är positivt. Fast jag ändå vill se det som något bra på ett eller annat sett iallafall. 

Som det här speciellt med just att vara snäll, är kanske i dagens samhälle "förbrukat" eller som jag själv ser på det är det nog något som tappat sin mening och blivit väldigt bortglömt ibland. Det är som att det ibland knappt existerar, vilket gör mig ganska illa till mods. I mina ögon är det något som är något fint. För mig är det något betydelsefullt och underskattat. Just av den enkla anledningen att det känns som att alla rusar fram i livet, man ska ha mest, bäst och använder armbågar och glömmer sina medmänniskor. Dom personer som faktiskt finns i ens liv, sträcker fram sina händer och blir undankörda. Vänliga själar som vill sina medmänniskor deras bästa, är något för mig något fantastiskt. Just i ganska många fall så begär dessa själar inte ens något tillbaka, det enda som dessa vill är väl. Vilket är något helt otroligt.
Så vackert. 
Enda som dessa vill är att se dessa lyckas. 

Någonstans så känns det som att de vänliga har försvunnit, vilket gör mig ofantligt illa till mods och ger mig faktiskt knipp i magen. För mig i min värld så är det så viktigt. Ibland tror jag det behövs stanna upp lite, för att inte missa något som är bra för en. 

Glöm inte dom som faktiskt vill er väl. 
Ta vara på dessa vänliga själar, dom växer inte på träd. 
Kom ihåg att ta vara på varandra, och ta inte någon för givet. 

- No act of kindness is ever wasted
 

 

16 Juli 2017  | Länk | Samtalsämne | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Annalaaj *                                             Skaffa en gratis hemsida