Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Anna
Lindgren

38 år och kvinna
Färila,
Gävleborgs län
dagens visdom
En dåre hittar alltid en värre dåre, som beundrar honom.
nya foton

bad leker på jobbträff=) Han e rätt söt min karl=)
antal besökare

En ny dag med nya möjligheter=)
senaste blogginlägget
låååång dag

jag har en ful ovana, att trycka på snooooozz knappen på väckar klockan=/ Ställer klockan på halv sju sen kliver ja nog inte upp förrän sju. Så min sambo är ju inte så förtjust i att jag liggar och snozar i en halvtimme=) Så igår fick ja bastning av han att nu minnsan kan ja väl testa att bara ligga och dra mig tio min.
Jo just de gick ju bra=/ ja vaknade inte av första rigningen, tror jag kastade mig på väckarklockan och somnade om så andra gången jag tryckte på väckarklockan var de dags att kliva upp meeen de insåg jag inte då. Jag drog mig som vanligt och hucfluc var jag sen=( Sååå vad har ja lärt mig av de här=???? lyssna inte på sambon;)

Idag har vi filmat på skolan=) Alla fick hålla ett kort föredrag om valfritt ämne inom de vi pluggar. Sen fick vi feedback av klasskompisarna och läraren=) Var skit skoj. Jag föreläste om vita arkivet. Gick okej, var så kort om tid så ja hann inte förbereda mig så mkt=/ Men men ja är endå nöjd=)
Blev en låååååååång dag men mkt lärorik.

Handlade, kom hem, diskade, tog en låååååång duch, fixade käk sen hoppade ja i myskläder=)) Hade tänkt fixa och grejja lite ikväll som advetsnljusstakar och sånt. meeen de får nog vänta, måste grejja med vårat projekt. Har upptäckt att vissa bilder är för små för att förstora upp=( sååå nu måste ja jaga reda på dom som jag har fått bilder av*suck* känner mig inte upplagd för de nu=/ men men de måste ju göras.

Nä dags ja ärtar på nu

Ajöken från en trött fröken
24 November 2009  | Länk | Dag | 1 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Lindgren                                             Skaffa en gratis hemsida