Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Therese
Långdahl

41 år och kvinna
Örsundsbro,
Uppsala län
klockan
nya foton

Hockey-Patrik
antal besökare

senaste blogginlägget
Jerry 7 år

Idag fyller världens bästa Jerry 7 år!! I drygt 6 år har han förgyllt mitt liv - och även gett mig många hjärnblödningar!!  =) Han kom in i mitt liv när andra människor valde att förstöra mig och jag & Jerry tog oss igenom den svåra tiden tillsammans! Han var 9 månader när han kom till mig och ca ett halvår senare startade vi på vårat första jaktprov tillsammans, utan knappt nån träning alls pga livets omständigheter. Ett 2:a pris (som var snudd på ett 1:a pris) var långt över mina förväntningar!! Dagen innan hade han fixat anlagsprovet i viltspår. Sen drog utställningskarriären igång och han blev champion i Sverige ganska snabbt. En tur till Danmark och det danska certet åkte med hem, men där har vi inte tillräckliga jaktmeriter för att få ut utställningschampionatet. Sen till Finland och där blev han finsk champion på första försöket. I Norge däremot har vi inte alls haft några framgångar.

2 valpkullar är Jerry stolt pappa till!! Den första i Tyskland och den andra i Kiruna. Många fina och duktiga barn!! Och numera är han även både farfar och morfar!! Det är sååå roligt att följa hans barnbarn!!

För snart 3 år sen blev Jerry sjuk och jag kunde då inte tro att jag skulle få uppleva hans 7-års dag!! Vi tar fortfarande en dag i taget och är glada för varje dag som vi får ha honom kvar!! GRATTIS älskade Jerry på din födelsedag!!

1 April 2015  | Länk | Blogg | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida