Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Alexander
hammarstedt

28 år och man
Växjö,
Kronobergs län
dagens visdom
Ta dig i akt för den man som ingenting har att förlora.
dagens roliga historia
-Sitter du, en gift karl och syr i knappar i din rock? Ha ha, där blev du allt lurad. Det är min frus kappa.
nya foton

värmer upp mot Värnamo säsongen -06
antal besökare

Välkommen till min alldeles egna hemsida, där ja skriver lite om mej själv, min älskade flickvänn som jag älskar över allt annat, min footboll mm.
senaste blogginlägget
Grymt

Jag tycker personligen att så här långt har lakers nog värvat bäst någonsin, dom har varvat rutinerade rävar med utvecklingsbara, otestade "juniorer", och jat tycker det är grymt skönt att fått målvakten Tuomo Karjalainen ett år till, under slutet av förra säsongen så var han lätt Allsvenskans absolut bästa målvakt.
tråkigare är dock att andremålvakten Peter Andersson lämnade, med honom som backup så visste man att man hade en stabil kille om Tuomo skulle svikta eller vara skadad, jag tycker att lakers hade lät de starkaste målvaktsparet förra året, nu har dom ersatt Peter med en nykomling på Allsvensk niva, Viktor Fast från länslaget Tingsryds AIF. jag tror dock inte att Fasth kommer göra något dåligt arbete som andremålvakt, och kommer nog inte svika oss de matcher han kommer få spela, de flesta som har koll på allsvensk, samt Div 1 hockey, vet att viktor fasth de senaste åren nästan var för bra för Div 1 med en räddningsprocen på nästan 93% de senaste två åren, det var nästan på tiden att han får chansen i Allsvenskan!
var det gäller utespelare så har lakers tyvärr tappat publikfavoriten Steve Saviano till Finska ligan, ett tungt avbräck, saviano, speedkulan, killen som åkte snabbare än vinden. En riktigt skridskoskicklig kille med andra ord.
men det känns som om dom har ersatt honom ganska fint med bl.a Peter Ström och Kevin Marsch, kevin marsch som förra året gjorde över 30 poäng förra året för Danska Hernings.
Lakers har även lyckats Signa förra årets lån från Frölunda Indians, Patric Karlsson, som spelade sju matcher för lakers och gjorde på de fem matcherna 8 poäng, förhoppningsvis spelar han lika bra nu som då.
Backsidan känns mycket stabilare i år, den har föryngrats ganska rejält från förra året, men ett antal 19-23 åringar, de flesta från elitserieklubbar, men den backen som jag personligen hoppas mest på är nog den före detta Skellefteå-spelaren Per Helmersson.
Tränarsidan i år är nog det jag nog är mest besviken över, en Div 1 tränare som jag inte gillar och en assisterande tränare från Åseda i Div 3 :/
TACK för mej HEJ :P
4 Juni 2007  | Länk | lakers inför säsongen 07-08 | 0 kommentar
nya debattinlägg
Musik   ang: Ny musik på YouTube 11 Dec
Musik   ang: Ny musik på YouTube 11 Dec
Sport & idrott   ang: Jävla Ryssar! 10 Nov
Sport & idrott   Walmart Guide 2 Okt
Musik   ang: Linn Eriksson- en sång från hjärtat!! (L) 24 Sep
Sport & idrott   ang: Grekland går vidare i VM Fotbollen 2014 20 Juni
Sport & idrott   ang: Kungen av Jamaica!!!!! 8 Juni
Jakt & fiske   ang: körkort/vapenlicens 5 Jan
Jakt & fiske   ang: körkort/vapenlicens 18 Okt
Flört & kärlek   KAMAGRA 24 Aug

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Alexander hammarstedt                                             Skaffa en gratis hemsida