Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Carina
Högberg

50 år och kvinna
Nyköping,
Södermanlands län
dagens visdom
Delad glädje, dubbel glädje och delad sorg, halv sorg
kalendern
dagens onödiga vetande
löparnas flåsande kommer att förbruka 270.000 liter syre och bränna 1.620.000 kcal, vilket motsvarar 623 kg falukorv.
nya foton

Lill-husse <3
antal besökare

"Jag & mina hundar och livet i stort "

 

 

 

 

VAD HÄNDER FRAMÖVER :Kalender

 Vill ni komma i kontakt med oss via mail är adressen:c_alenklev@hotmail.com

SKRIV GÄRNA EN RAD I VÅR GÄSTBOK !

 

senaste blogginlägget
Vill bara säga hej:)

Japp, kan konstatera att det gått 2 1/2 år sedan jag skrev sist. Har tänkt att ta upp skrivandet lite igen. Skriva om lite allt möjligt och när jag har tid och lust:)

Sedan förra inlägget då jag var taggad och nervör inför vårdhundsutbildningen kan jag bara konstatera att "VI GJORDE DET":) Milton och jag klarade utbildningen, fick goda vitsord på certifieringen och blev alltså ett certifierat vårdhundsteam. Tyvärr har vi inte jobbat som det av flera anledningar och jag jobbar inte kvar på det jobbet i psykiatrin idag.........Visst kan jag känna att det är synd, men i det hela är jag så lycklig och lättad över att ha bytt jobb så det kommer före!! Utbildningen har jag kvar och kanske hinner vi jobba lite innan Milton är för gammal plus att jag idag har en till förmåga som heter Diesel och är en Labradoodle F! (Korsning labrador och kungspudel). Han är snart 9 månader och en alldeles fantastisk hund. Kanske, kanske..........;)

Annars rullar livet på. Nytt jobb sedan ett halvår som jag stormtrivs på ---- Vårdare på ett träningsboende. Kanonbra arbetskamrater, roliga människor vi jobbar med, bra chef och kanonbra arbetstider!!

Just nu och denna vecka är jag själv lite sliten. Är sjukt trött och har enorm huvudvärk som strålar ut i nacke och rygg................. Har haft sjuuuukt jobbigt en period, är väl det som kommer i kapp antar jag........:(

Idag blev det en lång promenad med hundarna i skogen i det underbara vädret för att få tillbaka lite kraft. Städa träna och allt annat som jag borde stänger jag bort för att inte kolappsa just nu.........Hälsan är viktigast!!

Snart hämta sonen hos en kompis.

Min underbara mammagris till son <3 I morse låg han och snyftade i sömnen, när han vaknade  kastade han sig på mig och kramade mig "Åhh mamma, jag drömde att du var på jobbet. Skönt att du är hemma" ......Lilla fina unge <3 <3 

Ska lägga in lite nya foton på hundar och annat. Så fort jag hinner:)

Tjingeling

31 Oktober 2014  | Länk | Vår nya blogg | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Carina Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida