CactusLime - Ny tidning!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Logga in
om mig
-
-
26 år och kvinna
Umeå,
Västerbottens län
klockan
dagens roliga historia
"Ni får sluta som chaufför hos mej. Idag var det andra gången på två veckor som ni varit nära att köra ihjäl mej." "Snälla direktören, ge mej en chans till."
nya foton

Nr.1 julspecial. Foto:Rebecka
Google sökning
nogg.se   Web  
dagens webbspel
antal besökare

Kontakta Rebecka. Kontakta Emelie.

haallå där! CactusLime är en nystartad tidning och behöver därför tipsas om artiklar som ni gärna skulle vilja ha med, för att göra tidningen bättre! Ni kan antingen klicka in till gästboken och skriva ett inlägg där, eller så kan ni nå oss på: eller emelie_fors@hotmail.com

Vi har en tävling i tidningen denna månad som går ut på att du ska ta en så bra bild som möjligt och skicka in till oss så publicerar vi den i tidnignen och läsarna får rösta ut vilken bild dom tycker är snyggast. Snyggaste bilden vinner ett pris! Skicka in din bild till: rebbeckaa@hotmail.com eller emelie_fors@hotmail.com.

Bloggen kan du kolla hur det går för oss och vad vi har för nya planer o.s.v.

topplistor kan du ser listorna vi har listat över det mesta. Gå in där och se om du hittar nått som får dej på andra tankar!

Du kan även rösta på vem du tycker har snyggast kläder(bild i tidningen). Denna månad är det jultema. Och som sagt ni kan rösta i gästboken eller skicka eran röst till Emelie_Fors@hotmail.com eller Rebbeckaa@hotmail.com


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & - -                                             Skaffa en gratis hemsida