Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Elin
Larsson

13 år och kvinna
Kiruna,
Norrbottens län
dagens visdom
Att alltid vara en smula barn det är att vara riktigt vuxen.
dagens onödiga vetande
spetälska är den minst smittsamma sjukdomen av alla smittsamma sjukdomar.
nya foton


antal besökare

Hej! Jag heter Elin och delar sidan med min wheaten-tik Dilba. Välkommen att läsa om vårt liv, vår träning och av mina tankar om inlärning och annat:)lämna gärna en kommentar eller ett avtryck i gästboken,hemskt roligt att veta vilka som läser!:) välkommen åter!

titta även in på minkoppte.bloggsida.se

senaste blogginlägget
vilad i form

Jag har inte träffat Dilba mycket på senaste tiden, vi har varit bortresta omlott. När jag har varit borta så har Dilba varit hemma och tvärtom. Dessutom har jag haft jobb och massa andra distraherande saker:) men igår kände jag att vi behövde lite kvalitetstid för att stärka vår relation och tog med Dilba till en skolgård för lite hederlig lydnadsträning.
Dilba var taggad till tusen men höll väldigt bra fokus och superfin precision, glatt överraskad:D mycket kan nog ha berott på att jag planerade träningen liite bättre än vanligt.. exempel: om jag skulle träna inkallningar så såg såg till att träna några torra ingångar till utgångsställning först och innan jag tränade läggande under gång så fick hon göra frivilliga lägganden först och ladda sitt-upp-från-ligg med massa belöningar. inte så värst strukturerat men inte helt improviserat.
vad som däremot gick sämre var sitt upp från ligg på avstånd. backade jag mer än en meter så ställde hon sig upp istället för att sätta sig, jättesnygga ställanden visserligen men inte vad jag bad om. då vet jag vad vi ska träna på i alla fall:)

sitter på jobbet nu (har inget att göra) och jobbar sista dagen imorgon, sen sommarlov xD förhoppningsvis kommer jag hinna med hundträningen bättre och jag ser verkligen fram emot att börja med mitt guldfisk-projekt snart, mer information om det senare;)
4 Augusti 2008  | Länk | vår träning | 2 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Larsson                                             Skaffa en gratis hemsida