*
*
*
*
*
*
*
Startsidan Blogg Fotoalbum Länkar Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Anki
Rolfsson

53 år och kvinna
Halmstad,
Hallands län
dagens visdom
En vän är den som vet allt om en och ändå fortfarande tycker om en
kalendern
dagens roliga historia
- Hjälp! Cirkustältet brinner! - Hämta eldslukaren.
dagens onödiga vetande
en människa i genomsnitt har 100 000 hårstrån på huvudet.
nya foton


Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG.....

här skriver jag om allt möjligt. Men mest är det om hundarna och deras träning. Kanske om dans någon gång med, man vet aldrig :-)


 

SEUCh, RLD N Maiden's New Black Pearl "Nyx" (Nattens gudinna)

Space Dency "Lovi" 2 år.

 

Mitt arbete på Intensivvårdsavdelningen. Har lärt mig att livet kan förändras MYCKET SNABBT, MYCKET SNABBARE ÄN MAN KAN ANA....så lev nu vänta inte...Morgon dagen kanske inte finns...

 

Gör det du/ni tycker är KUL NU!
Vänta inte....då kan det vara försent

 


 

 

Det blir en ny Allmänlydnadskurs klippkort 2019, startar i april. Första omgång med datum för den kursen kommer vecka 8. Lägger ut datum för 10 veckor åt gången. Ni kan läsa mer om kursen på SBK:s Halmstads hemsida.

 

 

 

senaste blogginlägget
Mina tankar om min hundträning

Ja det är kanske dax att även skriva lite här om mina tankar med hundarnas träning och mål 2019.
Min svärdotter berättade om olika mål som jag tagit till mig. Å det är då drömmål, relevanta mål och trygga mål. Nu har jag sådana mål med Nyx för 2019, i rallylydnaden. 
Ja jag har det även i lydnaden med. Då jag har planerat att para henne när hon löper nästa gång har vi på oss fram till sommaren. Detta skulle jag vilja med henne.
Starta i appellklass (bruks) spår, i lydnad bli uppflyttad från starklass och få titel, i rallylydnaden blir upp flyttad från fortsättningsklass få titel och starta i avancerad klass. Här är både trygga mål och relevanta mål. Mitt drömmål 2019 det håller jag för mig själv. 

I min kalender för 2019 har jag skrivit upp som mål att varje vecka få in 3 träningstillfälle med hundarna. Kan vara allt från 5 minuter till en längre tid. Skriver upp i min kalender vad jag tränat och hur det gått. Har satt max gräns på antal träningstillfälle på 5 gånger. Vill att de ska ha vilodagar med. För mig är fortfarande det viktigt att vi är ute och går och har trevligt.

Vad har jag då för mål med Lovi? Ja säg det, jo jag har både trygga mål och relevanta mål med henne.  I lydnad starta i startklass, i rally starta i nybörjarklass. Vi har sikte på att börja tävla i höst. Hon är ju inte så gammal än, vi har hela livet på oss.

Har låtit kastrera henne nu i början av december, allt har gått bra. Det är lite drygt 3 veckor sedan och nu börjar vi se resultat.
I söndags gjorde verkligen Lovi min dag. Var och gick i Skedalaskog. Härligt och mysigt.

Vi mötte först en man, ja kallar in hundarna och de kommer med en gång. Mannen stannar och säger du behöver inte koppla dem för min skull. Jag har den vanan att göra så svarade jag. Mannen tittar på Lovi när vi pratar och hon är helt tyst och bryr sig inte :-)
En bra bit längre bort sitter en liten familj och fikar, de har en Kelpie med sig och ett litet barn. Lite svårt för Lovi då de att nära stigen och vi inte kunde gå åt sidan när vi gick förbi. De hade både hund och barn hos sig. Ett lite skall kom det och vi jobbade oss förbi dem (y) vilket gick riktigt bra.
När vi gick på grusvägen upp till bommen igen, fick de vara kopplade. Kom en joggare, vi gick bara åt sidan och Lovi tittade på honom. Nästa grej var 2 hästar med ryttare. Då jag inte visste hur hon skulle reagera, gick jag åt sidan och hon fick sin boll, så hon kunde fokusera på den istället. Behövde inte ens funderat, hon stod snällt och tittade på dem. När vi kom till bilen som det fler hundägare, som skulle ut och promenera, Lovi låg snällt i bilen och var helt tyst när de stod utanför och pratade. Hade luckan öppen med. 
Kände mig så nöjd när jag körde därifrån. Hon kan om hon vill (y) :-)

Ska försöka bli duktigare på att skriva här med och inte bara på facebook.
Ha det bra alla som är här och läser. Vet inte vilka ni är, men har snart nått 1 miljon besökare, har i snitt 5000 besökare i månaden, när jag har mina klippkortskurser ligger jag på ca 15000 besökare i månaden.

 

 

26 December 2018  | Länk | Dagbok | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anki Rolfsson                                             Skaffa en gratis hemsida