Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
om mig
Sara
Ericsson

30 år och kvinna
Timrå,
Västernorrlands län
dagens visdom
Morgnar kommer alltid för tidigt, och alldeles för ofta.
klockan
dagens roliga historia
- Det är inte lätt att lura röntgenläkaren! - Nej, han genomskådar allt direkt!
dagens onödiga vetande
Källvatten på burk eller flaska kostar ca 1000 gånger mer än vanligt dricksvatten ur kranen.
antal besökare

senaste blogginlägget
Usch och fy och blä!

Tänk att bloggen alltid hoppar in i mina tankar så fort jag känner att saker går emot mig. Annars är jag oerhört dålig på att blogga, så ja den här bloggen har helt enkelt blivit min kanal att få skriva av mig.

För tillfället undrar jag verkligen hur jag någonsin kunde komma på tanken att plugga på heltid när jag tyckte det var nog så jobbigt att plugga på halvtid förra terminen! Håller på med ett j*vla arbete just nu som jag inte förstår ett jota av och det tar så oerhört mycket tid och energi. Jag skriver och läser och skriver och läser, men ändock så blire bara fel. Och dessutom har jag en till kurs, som jag inte har lagt en endaste minut på de senaste veckorna! Kul!!

Inte nog med det så har R varit sjuk, och därmed har jag varit "ensamstående" hela förra veckan. I söndags började han kunna hjälpa till lite grann, men det har varit galet jobbigt. Jag finner det dessutom sjukt provocerande när han somnar på soffan varje kväll och ligger och snarkar, medans jag rödögd försöker förstå vad jag håller på med och försöker få fram något. Jag vill också gå hem från jobbet och vara ledig, jag vill också sova i tid på kvällarna, jag vill också...det finns så jäkla mycket jag vill. Och allt detta gör mig på oerhört dåligt humör.

Tackolov så har jag haft två supermysiga dagar med barnen hemma nu, de hade feber alla tre igår och fick därför stanna hemma även idag. Dem har dock varit feberfria idag, men nu ikväll gick Edlas feber upp igen så vi får se hur många som blir hemma imorgon. Men dagarna har varit toppen, vi har pysslat, bakat, klätt julgran, spelat fotboll, läst böcker, sett på film m.m m.m och nästan helt utan osämja!
Men så fort barnen lagt sig på kvällen växer klumpen i magen, huvudet värker och jag vill bara grina!

På fredag ska vi åka till stugan och dona och jag lovar mig, här och nu, att lämna allt vad plugg heter hemma!

Inte nog med detta så känner jag mig galet dum och fruktansvärt besviken. R slutade nämligen snusa när vi väntade E&E, dvs 4 år sen och höll sen upp ett bra tag. Men började om för säkert ett år sen, men i våras så "slutade han igen". Jag har dock nu fått veta att han aldrig slutade alls i våras, han har bara döljt det för mig. Och jag vet att många tycker att det är hans ensak, men...det påverkar vår gemensamma ekonomi och det är något som stör mig väldigt mycket! Han snusar för minst 1500kr per månad, så igår var min tanke att jag skulle lägga undan 1500 kr i månaden för att jag, enbart jag, skulle kunna köpa något eller göra något för samma summa som han brukar på den där jäkla snusen. Men jag tycker att det är sjukt onödiga pengar och vi har bättre saker att lägga pengarna på...!!

Vi hade bokat julbord imorgon, men idag bestämde jag mig för att ávboka. Känner ingen lust alls, och att då lägga alla dessa pengar på julmat, som jag för övrigt inte är särskilt förtjust i, känns bara så dumt!

Något jag verkligen verkligen skulle behöva är däremot en långweekend i Göteborg med min allra bästa Hanna! Som jag saknar dig nu! Ingen annan är som du! <3

9 December 2014  | Länk | Vardagstankar | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sara Ericsson                                             Skaffa en gratis hemsida