Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
om mig
Mia
Wilander

34 år och kvinna
Strängnäs,
Södermanlands län
klockan
nya foton

Jag ramlar nästan av stolen... Tänk er denna sko med en vit kjol och grått/mörkblått linne i sommar! Klacken är 9,5 cm (vilket betyder att jag skullebli 182,5 cm lång i dem) = WOW! 595 kr på Ellos...
antal besökare

Hejsan kära besökare!

Nu är sommaren äntligen här och överallt omkring mig sprudlare det av liv! Fåglar kvittrar, studentmössor virvlar omkring och glassbarerna hinner nätt och jämt fylla på sitt sortiment.

I allas tankar finne den stundande semestern som är väl förtjänt efter ett år av tidiga morgnar, jobbiga studiekamrater eller kollegor och uppgifter utförda i sista minuten.

Vardagsrumsfikat är numera flyttat till balkongen och de restauranger som har utomhusservering nyper kunder ifrån de som satsar på inomhusliga bekvämligheter. 

Sverige är långt ifrån det tropiska paradis som dess invånare drömmer om, men i den första junivärmen är det vårat land som är det fackraste som går att finna.

Det är den nyvaknade känslan - en ungdomlig frächet i svenska naturen - som får invånarna att släppa allt allvar, allt tungsinne och hälsa på sina grannar och ta sig tid att fråga hur kollegorna mår.

Det är i denna tid som vinterns rusk är som bortblåst ur minnena. Blotta tanken på vinter är makaber. Men vi vet, vi som bor i Sverige, att det är vinterns omilda behandling som får oss att blomstra upp till den nykära sommartiden!

 

senaste blogginlägget
Jag är stolt!

Framgång i skolan!

Denna termin har jag läst på komvux i Strängäs. Från början läste jag sex ämnen men min dyslexi tvingade mig att skjuta upp tre av dem så de ämnen jag här läst har varit Psykologi A, Historia A och Samhällskunskap A.

Mitt mål med studierna är att komma in på Beteendevetenskap på Mälardalens Högskola i Eskilstuna. Det går visserligen att läsa på flera ställen men eftersom Fredrik har jobb här så vill jag inte flytta på honom, än mindre flytta ifrån honom.

Hela terminen har varit tuff. Historiaboken har varit en disaster, psykologiuppgiferna enormt omfattande och proven väldigt stora. Men jag har bitit ihop riktigt hårt när det har varit som värst och kört på ändå. Alla tre ämnena är förvisso intressanta, men prestationsångesten har varit allt annat än intressant.

Men ansträngningarna var väl värt besväret. Jag fick betyget MVG i alla tre ämnena och jag är STOLT!!! Den som inte trodde att dyslektiker kan få MVG har fett fel! Visst man får kämpa så att hjärnan svettas bort, men det går.

Förhoppningsvis kommer jag in på högskolan till hösten. Annars får jag läsa upp en termin till på komvux.

Glad sommar allihopa! Hoppas ni känner er lika bra som jag känner mig!

 

 

 

3 Juni 2008  | Länk | Mitt liv och mina funderingar | 0 kommentar
nya debattinlägg
Sport & idrott   ang: Grekland går vidare i VM Fotbollen 2014 20 Juni
Sport & idrott   ang: Kungen av Jamaica!!!!! 8 Juni
Nogg.se   How to activate McAfee antivirus 28 Mars
Nogg.se   Mat.... 10 Dec
Sex & samlevnad   KAMAGRA 15 Aug
Sex & samlevnad   KAMAGRA 9 Aug
Sport & idrott   Bengin Kama- Vem tror ni vinner Wimbledon? 21 Juni
Skola   ang: Författargymnasium? 25 Jan
Nogg.se   ang: Mina funderingar kring #metoo kampanjen. 22 Jan
Sex & samlevnad   ang: Leksaker. 12 Jan

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Mia Wilander                                             Skaffa en gratis hemsida