Stefan & Dragspelet
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Videoklipp Logga in
om mig
Stefan
Persson

45 år och man
Eslöv,
Skåne län
översättning
dagens roliga historia
"Ni får sluta som chaufför hos mej. Idag var det andra gången på två veckor som ni varit nära att köra ihjäl mej!" "Snälla direktören, ge mej en chans till!"
dagens onödiga vetande
Saharaöknen har de högsta sanddynerna.
nya foton

Ica 100 år med Partyfabriken på Sparbanken Arena i Lund.
Google sökning
nogg.se   Web  
antal besökare

Hej och Välkommen

Här hittar ni bilder, videoklipp och en massa annat som hör till mitt liv som artist och dragspelare. Är ni här för första gången och undrar vem jag är, hur ni får tag på mig eller bara är nyfiken? Fortsätt att skrolla neråt eller använd er av menyn högst upp så hoppas jag att ni hittar mer information.

~

Vem är Stefan Persson?

En modern dragspelare som utnyttjar dagens teknik utan att det går ut över dragspelet som instrument. Målet är alltid inställt från den första melodin; att låta dragspel och dragspelsmusik leva vidare in på 2000-talet !!

~

~

Flera års erfarenhet som

Solist, Studiomusiker & Showartist

~

~

För info/bokning:

0413-105 05 / 0735-29 60 24

dragspelskonsert@live.se

 

senaste blogginlägget
Kul i dalen 2015, Örkelljunga

Sommaren 2015 var väldigt blöt med mycket regn men jag minns att just den här kvällen i Örkelljunga var vädergudarna på artisternas och publikens sida. Här (se bild) går jag runt och spelar Säkkijärven Polkka med publikens härliga klapp i bakgrunden. Andra artister den här kvällen var bl.a Emil Sigfridsson, Christina Lindberg och Albin Fredriksson.

Nu planerar jag nya spelningar och uppdrag inom musikens tjänst. En del ska ändras och förnyas men det är hela tiden dragspelet som står i centrum. Så spelar du själv eller växte du upp med dragspelsmusik i hemmet? Älskar du ljudet från dragspelet och dess traditionella repertoar? Tycker du om att bli musikaliskt överraskad? Då är du välkommen till Stefan & Dragspelets nästa framträdande nära dig.

Mvh
Stefan Persson
8 Mars 2019  | Länk | Musikbloggen | 0 kommentar

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Stefan Persson                                             Skaffa en gratis hemsida