Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
om mig
anki
liljeblad

37 år och kvinna
Åsbro,
Örebro län
antal besökare

VÄLKOMMNA!!

Nu har ni snubblat in på min lilla hemsida. Hemsidan som handlar om min underbara hund. Han lyssnar till namnet PIKE och är en tre årig austrailen sheperd som kommer från uppfödaren labossie´s.

Pike hittade ja på en anonns i tidning brukshunden, ringde för att höra lite om rasen och öppfödaren tyckte ja skulle komma och titta på hundarna. ja visst sa ja titta går ju alltid. Satt mig i bilen och körde ca 2 timmar och kom fram. Gud jag vart helt frälst och att bara åka och titta det var ju helt kört!! =) ca 1 månad senar så satt min lilla valp i bilen med mig på väg hem till våran lilla familj!

Sen började det roliga att få forma och träna sin hund precis som man själv vill ha den. Första året med pike var ja väldigt aktiv och tränade väldigt mycke han gick sin första tävling som 11 månader. Han var ugn och lite sprallig så vi missa lite och hamnade på ett 2 pris.

Efter den tävlingen så tränade vi på men inte tävlade. vi gjorde MH och så vart ja även gravid. En graviditet som inte var så rolig så träningen fick ja lägga på hyllan.

Nu två år senare har det börjat dragit i mina tävlingsnerver igen så ja tog med pike och åkte ner till klubben. detta var i maj och våra torsdagsträningar hade precis dragit i gång på klubben. detta var en riktigt rolig kväll allt man hade nötit in kom fram och vi blev ett igen! sen den dagen har vi tränat nästan varje dag.Vi har hunit med en tävling som slutde med att vi VANN på hela 186,5 påäng!! och vi fick vårtat efterlängtade 1pris!

Pike är en liten arbetsmyra älskar att klura ut lösningar med hjälp av klickern. och älskar att belönas med snörboll.
Han är en riktig mattig hund och blir lite firvirad när ja länmar honom men löser sitvationen bra och finer sig i det snabbt.
  /Anki

Så här ligger vi till just nu i tävlingarna!

LYDNAD KLASS I: LPI (186.5 177 161) poäng

LYDNAD KLASS II:

NÄSTA TÄVLING:

PLATS:


LÄMNA GÄRNA ETT TASS AVTRYCK I GÄSTBOKEN!
senaste blogginlägget
Vår Vår!!!

hej!!

Våren är här o med händer den en hel del... Vi har under vinter inte bloggat så mycket men vi har endå tränat på vi har varit i ridhus.. Ridhus är inte det roligaste gud vad sand man får med sig hem.. stora högar efter lille Pike varje gång.. sen alla tränings saker är helt fulla med sand =S

En rolig grej framöver är att vi ska på kennel läger.. så kul =) 9-10 maj ska vi åka.. kommer vara tre kullar massor aussiesisar =S Jag är även med som hjälp instruktör i klubben nu.. ja är jju inte utbildad men med som hjälp å det är jätte kul.. Vi har kurs på tisdagar o är ett gäng på 10 härliga hundar.. Så kul..

Nu när vädret är så skönt så kommer träningen komma igång på riktigt =) i dag har ja badat pike o varit ute o gått i det fina vädret över en timme sen hem o borstat honom gud vad han fäller min lilla hårboll.. sen så träna vi lite apport..

Nu ligger han med sin boll på tomten. helt nöjd !!
4 April 2009  | Länk | Pike träning | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & anki liljeblad                                             Skaffa en gratis hemsida