WillyWonka´s viktblogg
Startsidan Blogg Fotoalbum Mina sidor Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
om mig
Veronica
Dahlgren

43 år och kvinna
Vingåker,
Södermanlands län
kalendern
klockan
antal besökare

Hej!

Den här sidan handlar om mig och vad som händer i mitt liv. Just nu är det min vikt som jag fokuserar mest på. Är med i Viktväktarna, i vilken gång vet jag inte, men det har varit avbrott för 4 graviditeter och sen har latmasken kommit fram och jag har inte brytt mig så mycket. Men nu ska kilona bort!
senaste blogginlägget
Latmasken vann

Sitter här och njuter av lugnet och lyssnar på musik nu när alla barn gått och lagt sig. Grunnar lite på vad jag ska äta för mina 4 pp som är kvar för idag, kommer väl på något senare.

Kokade "spottsoppa" ikväll så att ungarna fick äta det för första gången. Själv lät jag bli med tanke på sockret det innehåller, vill inte trigga igång sötsuget igen.

Igår fick jag inte mycket gjort, tog mig i kragen och gjorde pannbiffar till familjen vilket uppskattades av allihop. När de satt och åt så stack jag in till stan och handlade, gick och kollade in allt godis i hyllorna men köpte inget. Känns väldigt skönt att kunna gå och titta utan att känna begäret ta överhanden.

Igår hade jag även bestämt mig för att motionera, men latmasken vann den matchen tyvärr. Blir desto mer motion i morgon, ska åka till Malmamarken och det tar ett antal timmar innan man kommer därifrån om jag känner mig själv rätt. Sedan blir det iväg till kompisar och grilla och vara sociala, kommer att vara nykter eftersom vi ska hem sedan, så inga pp på alkohol.
30 Juli 2010  | Länk | Året 2010 | 0 kommentar
nya foton

12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Veronica Dahlgren                                             Skaffa en gratis hemsida